v a l b o r g.

Förlåt för jätte dålig uppdatering men har inte hunnit.
Nu är jag hemma hos min älskling emelie och ska äta och förkröka lite.
Vi ska sitta på hennes balkong, så jävla mysigt!

Lägger upp bilder och skriver mer om dagen imorgon! Ville ba skriva tja liksom : )

PUSS OCH KRAM! ♥


natt dusch.

Tog mig en dusch! Väldigt skönt. Skrubbade mig och så och är nu insmord i bus, heheh.... Ska kolla runt lite på bloggar och så medans jag torkar till så jag kan lägga mig i sängen! Sätter nog på en film då.. Känner mig sugen på Pongo och de 101 dalmatinerna ? Dom är ju bara för söta! Ska sätta på den sen när jag lagt mig! : )

Stan imorgon först då på förmiddagen med Lovisa! Sen hem och fixa lite och sådär. Sen kommer hon hem hit igen och så fixar vi oss ihop! ♥ När vi gjort oss så snygga som möjligt drar vi hem till emelie! Förkrökar och myser lite på balkongen! NAJS. Sen drar vi och tittar på någon brasa. Tror det blir folkparken? Sånt som märks liksom! Sen hem till linda och rocka loss i think : ) Det blir bra vad som! Kommer vara med bästa brudsen! ♥

Nu ska jag forsätta dansa runt här så buset torkar snabbt! Puss och hej!

...


Watch me move when I lose when I lose it hard
Get you off with a touch dancing in the dark.



det är dags för fredagsmys. ♥

Nu ligger jag i soffan och degar. Fy fan. Sprungit runt som en dåre idag så är jävligt trött. Väntar på att bigbrother ska börja. Så nu är det typ något dåligt program med transer? Haha, lite underhållande iallafall...

Yes, nu börjar det!
Skriver godnatt sen!

XOXO!

F R E D A G !

Äntligen är det fredag hörre ni!
Fy fan. Är så sjukt trött. Undra om det är en bivärkning av pollen också? Hm..
Cyklade till skolan som vanligt och sen fråg Degeer Gymnasiet sprang/gick sjukt fort till Stadiumarea. På 23 minuter! Ahh.... Och sen TILLBAKA. Hej kondition! Inte... Fan vad det var jobbigt! 
Sen fixade jag mig och så och gick ner på stan och träffa Lovisa. Men hittade inget så ska ner imorgon igen! Hehe.

NU ska jag ut med ebbs and molls och sedan lägga mig och andas ett tag. Ikväll blir det mys hemma med familjen för att sedan köra ALL IN imorgon på självaste valborg! Man måste ju välkomna våren ordentligt hallå?! ; ) Kommer nog bli huuur trevligt som helst! 


mamma har varit o storhandlat så då hade hon köpt mini pizza som jag slängde in i ugnen! Sjukt hungrig, inte ätit något fören nu! Visst är jag söt?!?!?

XOXO!

ebbs and molls...

.. ligger nu nedanför mina fötter tätt intill varandra.
Blev inga naglar fixade, haha. Orkade inte. 
Tog en sväng med ebba och molly. Har borstat tänderna och fixat och donat och är redo för o sova nu! Så som jag alltid skriver så ligger jag nerbäddad i sängen! HAHA. Det skriver jag typ aaaalltid när jag skriver på kvällen?! ''Ligger nerbäddad i sängen'' - så tönt...

Kort dag imorgon. Skönt det. Vet faktiskt inte vad som händer och sker imorgon efter skolan? hm.. Men på lördag blir det (förhoppningsvis, i keep my fingers crossed!!!!) fest om allt blir som planerat. Firar in våren hallå! Då måste man ju förfan slå på stort, hahah...

mina älsklingar och sen en godnatt puss från mig hihi!

PUSSEN! ♥

powernap....

Tog mig en powernap. Riktigt skönt. Vaknade upp och kände mig ännu mer snorig? Och sen när jag snytit mig så är näsan torr och kliar?! Kliar något så inåt helvete... Jobbigt värre alltså...

Har varit ute med ebbs and molls. Underbara filurer det där! Är sjukt jävla hungrig. Tur att älskade mor min håller på med maten. Blir kyckling inlindad i bacon och ris till! MUMMA. Ska hjälpa mamma, ska ta ut lite soppor och ta en sväng till mormor också.

När jag kommer heeeeem igen ska jag fixa mina naglar. Ska försöka mig på leopard. Graouwr!

XOXO! ♥

mollys valpar del 2.

Nu tänkte jag skriva om mollys andra kull, även den senaste. DÅ var jag med när valparna föddes. Fan vad häftigt det var. Helt fantastiskt. Och min molly var SÅ duktig!!! Min älskling... ♥
Hanen som vi parade med var Chihuahua. Så valparna blev jackrussel/chihuahua. Världens bästa korsning. Fan så fina de blev!!!

ebba och elsa
från vänster; ebba, stina, pia junior, snobben, smulan och elsa.
Snobben, den enda killen, haha...
Smulan, den minsta av de alla. Därav namnet hihi.
Ebba, min älskade fina ebba ♥
Elsa. ♥
Pia Junior. Eftersom hon ser ungefär ut som Pia i den förra kullen så fick hon heta Pia Junior, PJ helt enkelt!
Hittade ingen bra bild på Stina. Så får bjuda på dom här..
''Moster'' Freja blev lektant medans molly vilade.
en liiite bättre bild på Stina, hahah....
elsa och jag hihi.
Här är de mellan 4-7 veckor. Vet inte riktigt... Ibörjan av kullen så var våran kamera trasig. Så då tog vi inte några kort men de här får duga!




PIA JUNIOR.

Lilla lilla älskling....

PJ blev inte såld lika fort som de andra. Vi hade kvar henne en extra vecka tror jag. Jag fäste mig vid henne väldigt mycket. Hoppades på att vi skulle behålla henne. Hehe. Då hade vi inte Ebba. Ebba hämtade vi senare av en köpare som inte kunde ha kvar henne. Så tänk om vi behållt PJ? Och sen fått tillbaka Ebba. TUR, skulle gått miste om världens underbaraste...

mollys valpar del 1.

Är lite rastlös och har kollat in gamla bilder på den stationära datorn. Och då såg jag bilder från mollys första kull, hennes första valpar. Det var en fantastisk upplevelse. När hon födde var jag i skolan så när jag kom hem låg de alla på rad och tuttade. Molly var så stolt, och jag likaså över henne! Hon är awesome ♥

Så tänkte visa bilder från första och anda kullen. Den första kullen är blandning mellan jackrussel och jackrussel/cavalier king charles spaniel.








bam, första av de fem valparna.

pia, den enda tjejen.





















från vänster; Pia, Azlan, Nemo, Bam & Bosse
På de här bilderna är de bara några timmar gamla ♥

FYRA VECKOR.

Bam.

Bosse Bonus.
Vi kallade honom Bosse Bonus för att veterinären på ultraljudet sa att det bara skulle vara fyra valpar. Men sedan ploppade lille Bosse ut som en extra bonus! Hihi....









Nemo.

Pia.





Azlan.

våran älskade vackra lille bonus! ♥







dessa små änglar... ♥ ♥

CA SJU VECKOR









Hittade bilderna på mammas facebook, tur det! ♥

Det här är de enda bilderna vi har. Vi hade från vecka 1-7 på våran andra dator som kraschade. Så det är synd... Men här är pluttisarna fyra veckor. Halva tiden som dom ska vara vid köp.
Det är så himla roligt med valpar. Helt fantastiskt. Men det är mycket jobb. Den här kullen hade vi i mitt rum. Och varje morgon när jag gick upp (från de var fyra veckor och uppåt) och släppte ut dom på baksidan och satt där och åt frukost så dom fick leka av sig i gräset.

Man måste hela tiden vara med dom, gosa och så så de blir sociala. Men det är inga svårigheter hehe. Skulle kunna göra det tusen gånger om. Gud vad det är roligt. Och det som är vädligt kul är att sedan ha kontakt med köparna. Vi har bara fått höra att vi sålt helt fantastiska, lugna, sociala, kelsjuka valpar!

Oj, blev väldigt långt inlägg, hehe.. Ska ta mig en liten paus och sedan gå på kull nummer två! : )

XOXO!



Pollen?!?!

Mår jävligt dåligT....
Halsen och näsan känns helt igentäppta typ?! Och under veckan har jag kännt att det kliar i halsen, och det är SJUKT jobbigt. Min pappa är pollenallergiker så jag brås nog på honom, thanks dad! Heh...
Men pappa ska köpa med sig tabletter idag som jag ska prova och förhoppningsvis blir det bättre. Annars får jag åka upp till doktorn!
Men eftersom det finns pollen i familjen och jag blir typ mer eller mindre alltid såhär varje vår? Och det är helt ofarligt att ta tabletterna (även om man nu inte skulle ha det) så ska prova idag då!

Hoppas det blir bättre... HATAR att vara förkyld, usch.

Nu ska jag pinka av hundarna för att sedan slänga mig ner i soffan med täcke och hela kittet och titta på någon löjlig disneyfilm, mihi. ♥

XOXO!

avkoppling.

Tog mig ett långt bad. Fan vad jag älskar o bada. Det är SÅ skönt. Speciellt efter man sprungit, man blir så avslappnad och varm. Perfekt avslut på kvällen, då är man riktigt trött sen, hehe! Och det är vad jag är nu, ligger i sängen och väntar på att få stänga mina blå.

Har svenska imorgon som första lektion. Gjorde prov innan lovet så hoppas man får veta vad man fick för betyg. Nervös... Äe, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

XOXO!

sommarjobb.

Tänkte skriva lite om sommarjobbet jag fick!
Jag kommer jobba på ett ålderdomshem vid sandbyhov i fyra veckor, v 29 - 32! Jag kommer att jobba mellan åtta till halv tre! Sammanlagt kommer jag jobba 120 timmar, och jag tjänar 63 kronor i timmen. Sååå, 63x120= 7560 kr. Fy fan vad bra det känns, att jobba och sedan få ut en större summa. Tiptopp!!

Sen kommer jag jobba v33 också där jag jobbade förra sommaren. Det är typ som ett barnkollo (?) för barn som provar på olika aktiviteter. Väldigt roligt. Känns inte ens som jobb?! Och för den veckan kommer jag få 2500 kr.

Och så får man ju inte glömma bort att jag kommer vara barnvakt åt j en hel del! Och dom pengarna får jag direkt i fickan! AH fan vad det känns bra!!

På de andra jobben kommer jag att få lönen månaden efter. Så det är ju lite surt.. Men ändå bra för då kommer jag inte göra slut på dom lika fort, haha. Och då har skolan börjat och då kommer det in mer nytt i stan. KANON!


två bilder från mitt sommar jobb på ''prova på veckan'' som det heter.
Gulligaste killarna!

say you love me.

såhär gullig är jag just nu rå!
p.s på bilden ser håret väääldigt orange ut. ska ha i lite silvershampo nu när jag badar och hoppas på att det lugnar ner sig, hehe. men på bilden är det överdrivet!

Sprang ganska mycket faktiskt, Duktig tjej!!!
Kom in och typ vände direkt för var tvungen att ta ebbs and molls på en sväng. Och äckelpäckel molly rullade sig i världens äckligaste ... BAJS. E-u-w!!! Så duschade av henne. Hur äcklig får man vara liksom?!?!

Ska själv lägga mig i ett bad nu. Raka och skrubba mig! Ah, så skönt. Sen ska jag titta på big brother och sedan nanna kudden.

AJUSTE, en sak som jag fick reda på idag. Jag hade en bokresention (?) för några veckor sen. Hade inte läst klart boken men kände det att det gick ganska bra ändå.. Fick reda på vad vi fick idag och jag fick MVG!!!!! Herregud, kan inte fatta... Hon tyckte att det var det bästa jag någonsin skrivit, haha. BÄST.

Badet kallar mina vänner. Skriver godnatt sen! PUSS PÅ ER!

put on a smile.

Hann inte skriva hejdå förut! Hehe...
Men nu ska jag faktiskt ut och powerwalka/springa. SKÖNT!
Har laddat på musiken med massor med bra musik så ska köööötta, hahah...

Skriver sen när jag kommer in, promise! : )

XOXO!

angelica blick.


jag just nu...

Klippte och färgade mitt hår igår! Här är resultatet. Känner mig lite som angelika blick..?
Tycker nog att det blev lite väl för kort.. But i'll work it out!

Ska fixa mig inför school nu. Börjar 12:55. Sjukt skönt med sovmorgon. Slänger nog in ett hejdå sen! : )

XOXO!

sovdags!

Ligger i sängen och ska försöka sova. Upp tidigt imorgon. Orkar inte med skolan....
Börjar 8:35 och slutar vid 15:40. Men jag ska gå lite tidigare från lektion för jag ska nämligen på intervju! Ihh!!! Det är angående sommarjobb på ett äldreboende i sandbyhov området. Hoppas verkligen att det kommer gå bra...
Och efter det ska jag iväg till vanessa som ska klippa och färga mitt hår! Ska göra massvis med ljusa slingor, kommer bli hur bra som helst!!! Sen hem o äta, plugga och sova, haha...

Så, sådär ser min morgon dag ut! Kommer vara sjukt segt och gå upp så tidigt eftersom man blivit så van vid att sova ut. BUHU!! :( Önska att lovet var en vecka till. Det var riktigt skönt...


zaide, världens finaste!!! ♥

20 +

jag just nu!

Vi har ätit väldigt god mat! Till förrät åt vi västerbottenpaj med räkröra, varmrätt lax med kräftstjärtröra och pressad potatis och till efterrätt blir det kladdkaka! FAN så gott....
Det är ju hela 20 + ute!!! Så vi ska ta våran efterrätt och sätta oss ute och mumsa på det! HÄRLIGT.

XOXO! ♥

b.u.s.

visst har jag fått lite färg?!
ser ut som om jag har kanintänder?! haha, bjussar på bilden, nyvaken o grejer.....

godmorgon, godmorgon!

Älskar att vakna upp till solsken! Helt underbart...
Och det här vädret ska ju hålla i sig nu så det känns ju väldigt bra! hihi.

Idag kommer mormor vid fyra var det visst! Så har tid på oss och fixa och trixa här hemma. Ska hjälpa mamma och sedan duscha och fixa mig.

Hade smörjt in mig väldigt bra! Det blev jämt och fint. Så nu känner jag mig lite fräschare med färg på kroppen, hehe. Ska titta lite till på tv och sen sätta igång! Jappjapp...

Slänger upp två bilder som gör inlägget lite roligare...


P.J från mollys senaste kull (ebbas syster).
så underbart söt!!!! ♥

vi träffades en gång i en dröm.

Så jävla segt. Tvättade mina sängkläder rätt så sent och tumlade dom. De håller fortfarande på o tumlas och måste göra det en halvtimme till så jag kan ta dom. ÅH. Är så jävla trött, vill ju bara lägga mig nu.

Ska kolla runt på bloggar och fb nu. Hoppas tiden går fort, haha.
Hörs imorgon!!! : )

XOXO!

en ny människa.

Ah, så härligt!
Tog ett bad! Rakade och skrubbade hela kroppen! Len som en barnrumpa, hihi. Nu har jag smörjt in mig med b.u.s! Får se hur det blir, hehe.. Men orkar inte gå och känna mig så blek och ful. Så det får bli som det blir, det blir nog bättre andra gången jag smörjer in mig då, hehe. Men var väldigt noggran! Så hoppas på ett bra resultat..

Städade heela rumet! WOHO. Satte på världens tvätt också. Eller två olika.. Så det är bara att fylla på garderoben imorgon. Och så måste jag ta skrivbordet också, hehe. Alltid är det något.. Men det går snabbt!

Imorgon runt två - tre kommer mormor hit! Mamma jobbade ju då jag, pappa och bröderna var hos henne. Så vi ska äta gott och bara umgås. TREVLIGT. ♥


storstädning.

Har tagit tummen ur arslet och börjat städa!
Poäng till mig. Har hög musik och öppet fönster. Känns härligt!

Skriver sen när jag är klar, hihi.

XOXO!

20110424

Godmorgon på er! : )
Vaknade vid tio och käkade lite frulle. Nu ska jag fixa till mig för att sedan åka till rusta och ingelsta med mormor! Ska köpa bodyskrubb och lite annat sånt. Ska nämligen smörja in mig med bus (brun utan sol) ! Känner mig så fruktansvärt BLEK! Euw : ( Hatar att vara det... Så det ska det bli ändring på! Haha.

Tar en tripp till Ingelsta också och spanar av läget där. Hihi. Skriver sen när jag kommer hem igen!

PUSS&KRAM!

Harry Potter.

Sitter nu med familjen. Mamma är hemma, mys ♥
Vi ska sätta på Harry Potter och Dödsrelikerna.
Jag har ju sett den en gång men den var så bra så det blir nog inga problem och se den igen!

XOXO!

jag älskar vädret!

Stannade kvar hos mormor och följde med henne och company på en långis. Helt underbart. Skogen är full av vitsippor och det är så himla fint!

Nu ringde vanessa och fråga om en promenad. Tackar man väl inte nej till? Speciellt inte i detta underbara vädret, kan inte få nog av det!!! Så ska byta om och möta upp henne. Tar med mig ebbsan också. Fast hon varit på långis. Det är bara skönt o komma ut ju! Och så kommer hon somna riktigt skönt sen ikväll, hehe.

XOXO!

GLAD PÅSK!

 
me right now..

Hehe sorry people!
Vaknade vid halv elva, gick ut med hundarna. Sen segade jag? Åh, blir så trött. Alltid ska jag vara ute i sista stund haha. Men duschade och fixade mig sen så gick jag iväg med hundarna till mormor. Killarna tog bilen.
Vi har blivit bjudna på en såååådan god mat! Mums!

Det var väl det jag hade o säga! Hehe. Skriver sen igen när jag kommer hem! : )

PUSS&KRAM! ♥


bad uppdatation..

.. i know!
Tänkte skriva ett inlägg innan jag drog iväg till stan men det blev inte så! 
Idag har jag varit på stan dårå med stina fina! Vi luncha på Peking House och gick sedan runt på stan och kolla lite. Väldans trevligt! Hittade lite grejer minnsan..

Imorgon är det påsk! Haha. Jag, pappa och bröderna ska iväg till mormor på påsklunch! Mamma jobbar så hon missar det : ( Men på måndag ska VI bjuda mormor på påskis och då är vi hela familjen, yey!

Så imorgon kommer det bli bättre uppdatering. Kan skriva lite från mormor och så och ska VERKLIGEN försöka hinna med ett eller två inlägg innan vi sticker dit! Som är vid halv två, haha. Ska hinna duscha och så och man vet aldrig med mig! Men ska som sagt göra mitt bästa...

Nu ska jag sova : )
Jag vill inte att lovet ska ta slut. Får smått panik. Man borde ha påsklov två veckor?!?!
Det är ju bara att bita ihop, säger dom. Jaja, försök och sätta dig in i min situation!!

XOXO!

we can do it all night.

Hej på er alla! : )
Seg dag today, i know! Började med att jag försov mig så var tvungen och stressa ihjäl. Sen när jag väl åkt iväg på cykeln och kommit en bit. Ja men vad händer då? Jo, kedjahelvetet hoppar! KANON! Försöker fixa det själv och det gick ju åt helvete, blev ba jävligt smutsig om händerna. Sen kommer det förbi en sån otroligt trevlig farbror, för alla andra åkte ba förbi?!?! Men han hade sett mig från vägen haha. Så han hjälpte mig! Tack ännu en gång! (a)

Det gick jätte bra och passa j idag! Hon är en sån otroligt gullig och snäll liten tjej! Helt perfekt ♥
Fick lönen för igår och idag också, 1050 kr rikare! Plus studiebidraget då, så det blir ju en extra peng! Sjukt najs, det behövs!

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Ska upp skapligt imorgon. Har inte sovit ut på flera dagar nu, buhu : ( Haha. Men sova kan man göra i graven. Right? Ska nämligen möta upp min älskade kusin för lite lunch och shopping! Helt perfekt. Saknar henne så otroligt mycket!!!!! ♥


blod är tjockare än vatten, du är bäst! ♥♥

Fan vad lovet gått fort. Vill INTE tillbaka till skolan. Mähäää!!! : (
Några dagar kvar, är ju lediga måndag också. Ska njuta till max!! Måste ta tag i rummet o lite plugg också, höhö. And i will!

XOXO!

: )

Ligger i sängen. Känner mig riktigt trött. Inte så konstigt! Hehe. Ska upp tidigt imorgon igen, ska vara hemma hos dom vid åtta/halv nio. Men ska nog åka spårvagn. För då när jag jobbat klart så ska jag möta upp noel och mamma på stan. Vi ska luncha och kolla runt lite. MYS.

Nu ska jag lägga mitt huvud mot kudden. Lär somna på direkten!
Puss på errrr! :*

XOXO!

home, sweet home ♥

När jag kom hem så fanns det mat på bordet. Skit gott! Kött, potatis, sallad och beasås! Min favorit.
Nu känner jag mig heelt slut. Herregud, haha. Det är ju inget fysiskt ansträngande man gör. Men att sitta på ett golv flera timmar och leka känns väääldigt segt tillslut! Tur att vädret blir bättre nu. Var ute och en liten promenad med henne, så det var skönt att komma ut!

Imorgon är det samma visa igen. Ska jobba halva dagen. Ska vara där mellan åtta och halv nio. Så ska lägga mig väldigt tidigt ikväll, DIREKT efter bigbrother, haha. Eller om jag skiter i det? Igår gick jag och la mig vid ett och gick upp vid sex. Blev inte så många timmar sömn och det kändes!

Nu ska jag bara slappa i soffan, fan vad skönt det är att vara hemma!!!

XOXO!

livet leker...

Fy fan vad allt känns bra nu.
När jag är ute och går med j och vagnen så ringer min telefon. Kände inte igen numret men svarade ändå. Så var det en jätte gullig kvinna i andra luren som erbjöd mig sommarjobb! Och på tisdag ska jag på intervju!!!
Fy fan. är SÅ jävla glad nu!!!!

J somnade när vi var ute och gick i vagnen, gullet ♥ 
Hon sov i någon timme men vaknade nyligen till. Då värmde jag en flaska välling åt henne som hon snabbt drack upp. Hehe. Märkte att hon fortfarande var lite småtrött så la henne i vagnen igen och gick fram och tillbaka. Vipps, nu sover hon som en liten prinsessa.

Ska läsa lite tidningar och bara ta det lugnt nu. Det förtjänar jag! : )

XOXO!

worK.

Fy fan vad jag är trött.
Gick upp vid halv sju och la mig i ett snabbt bad. Skönt och tina upp lite. Är så jävla frusen av mig!
Ska blåsa håret och fixa till mig och sedan cykla iväg till eneby. Duktig tjej som cyklar, yeye!

Ska vara barnvakt heeela dagen. Till halv sex. Så det blir nog inte mycket uppdatering, haha... Hoppas på att dagen ska gå fort. Men det ska bli väldigt kul att träffa lilltjejen igen! ÅH, hon är så söt!!!

Nu tycker jag att ni ska skriva om tips o så som jag kan blogga om! : D
KOMMENTERAAAA!!!!!!!

XOXO! ♥

candyshop.

Tog en riktig långis med mormor och company förut. Mycket härligt!!! Fast det är lite kallare idag än igår. Skulle ju ha grillat idag med tjejerna men hade ingen skjuts, lika bra det för jag ska upp KLOCKAN 06:00 imorgon för o jobba. Så ska bara ta det lugnt nu ikväll.

Vi har precis ätit och nu sitter mamma, pappa och jag här och är hur sugna på godis som helst! mihi. Så ängel som jag är ska jag ta cykeln och åka iväg till willys och plocka på mig lite...

Skriver sen när jag kommer hem! : )

XOXO!

20110419.

 


Det här köpte jag när jag var ute och åkte med mormor! Så himla gulligt. På baksidan står det mitt mobilnummer också ifall hon skulle springa bort. Hur bra som helst.

Mamma är på något möte nu med jobbet och sen när hon kommer hem ska jag dra med henne ut på en promenad. Hittade en tennisboll under byrån (eller molly gjorde det, haha) så ska ut och kasta lite boll med dom.
Njut av vädret nu gott folk, jag älskar det!!!

XOXO! ♥

 

 


känner ni ruset?!

Idag har det inte hänt så mucho. Vaknade och degade här heeela förmiddagen. Har blivit värsta sims2 nörden! Haha. Spelade lite av det och sedan såg på tv. Men sen tog jag tag i mig själv och mötte upp mormor och company och tog en riktig långis! Helt underbart i det här underbara väder! Det var ju skit varmt! ME LOVE.

Imorgon ska jag följa med mormor och handla på förmiddagen. Sen hem och städa rummet (om jag orkar haha, så sjukt tråkigt o städa.. det blir aldrig av!) och chilla lite. För sen frammåt kvällen blir det grillning med lovisa och linda! Trevligt trevligt... Men det blir inte så sent, åker väl hem runt elva - halv tolv för på onsdag ska jag jobba hela dagen. 

Så ser min morgon dag ut! Ska titta lite på tv och kolla runt. Känner mig inte så trött så ska sitta här o bli det, haha.

XOXO! ♥

långpromenad i vårväder.
































bortkastad dag...

OH irriterande.
Sist jag skrev så hade jag så jäääävla ont. Kurade ihop mig i sängen och såg på Bambi. Mysig film det där! Sen somnade jag och vaknade vid fem, sex typ... Fortfarande ont?! Så gick typ o deppa hela kvällen. Haha. Kollade på tv och spelade lite sims2, gamla goa tider!

Ingen söndagsångest här inte! FÖR JAG HAR LOV!!!! Så jävla underbart skönt. En hel vecka. Det behövs! Så jag städade inte rummet idag. Men kommer vara hemma själv imorgon så då drar jag på högsta volym och kör gärnet. Hoppas det är lika fint väder imorgon så jag kan ta en riktig långis då...

Ska kolla runt på lite bloggar och så nu. Sen ska jag sova. Hoppas på en bättre dag imorgon....

XOXO! ♥

aoch...

Ont det gör ont det gör ONT.
Har inte börjat städa rummet än... Ligger i sängen och har värsta mensvärk. HATE IT.
Gick upp o tog tablett nyss. Vill att det ska hjälpa på DIREKTEN.
Ska lägga mig ner i sängen och sätta på någon film.

Känns ju jävligt kul en underbar söndag som denna. Hoppas det går över fort nu så jag kan börja städa rummet och sen ta en promenad! Ska nog hälsa på mormor min ♥



hej på er!

Vaknade väldigt tidigt för o ha varit ute igår... Vaknade vid kvart i tio. Kände mig pigg och magen kurrade så gick upp och tog mig lite frukost. En kopp te, det behövdes! Rösten va bara liiiiite risig efter allt sjungandes (skrikandes haha? ; )) så det satt riktigt fint med en kopp te, mihi. Sen har jag bara suttit framför tvn och datorn! Skönigt värre...

Mamma håller på o städar här hemma, pappa också.. Så blir lite sugen, eller inte sugen men det behövs ju, att städa mitt bombhål. Det ska jag göra efter maten. Punkt och slut! Skönt o få det gjort.. 
Känner mig inte särskilt pigg på o göra något alls idag, haha. Så ska bara ta det lugnt. Vill ta en långis sen med hundarna i detta härliga väder. Ska se till att ta med mig kameran då o ta lite nya kort! : D

Nu ska jag hjälpa mamma med lunchen och efter jag har smält maten så ska jag städa rummet till dunkande musik! Woho..

XOXO! ♥

f A i L.

Hej!
Blev fest ikväll! därför jag inte uppdaterar på dagen hehe. Det blev ingen grill då, utan lovisa drog med mig på fest. Det va sådär. Lite tråkigt, strul med datorn så musiken försvann o aa. Haha. 

Nu är jag hemma! Så jävla skönt. Mamma älsklingen satt uppe och väntade på mig fast hon var så jävla trött!
Jag har världens bästa mami! ♥
Jag ansträngde mig och tvättade bort sminket och sådär. SKÖNT. Man känner sig ju så äcklig dagen efter när man inte gjort det. 

Hoppas ni antecknar för det här blev verkligen ett bra inlägg känner jag. Aja, skriver mer imorgon (om några timmar, haha) när jag vaknat! : )

XOXO!

goin' locaAa.

Hade tänkt o sova ut idag. Men nej nej... Vaknade av frejas jävla tuppjuck skall. Haha. Så efter det gick det inte att somna om. och det var runt tio tro jag... Så jag gick upp och käkade lite frukost och bara chillade, höhö.

La mig i ett bad för ett tag sen och nu sitter jag framför tvn mehe. Seg som vanligt liksom, that's me. Ska ut till tjejerna och grilla ikväll. Men har inte hört något från dom nu på morgonen? Hallååå tjejer?! hahah. Vet inte hur dags det blir att åka dit, men det blir senare ikväll!

Ska sega liiite till framför tvn. Sen börja fixa mig! : )

XOXO! ♥

så himla glad.

Vet inte varför. Men nu känner jag mig bara SÅ glad?!?!
En härlig känsla...
Ska ta och stänga ner den här lilla manicken nu.
Behöver min skönhetssömn.

Puss och hej! ♥

ändrade planer.

Blev ingen hemma kväll! Haha. Jag åkte hem till rebecka och var där ett tag. Sjukt länge sen jag träffa den bruden. Men det spelar ingen roll hur lång tid vi inte ses på. Allt blir som vanligt. Vi kan fortfarande släppa en prutt inför varandra utan och skämmas och garvar åt våran sjuka humor. Just like the old good days!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sovaaaa. Ska gå upp skapligt imorgon. Städa rummet och måste tvätta lite kläder som jag ska ha på kvällen. Ska ju grilla och ha lite mys med tjejerna, det ska bli kul!

Slänger upp ett par gamla godingar då vi hade det som bäst! ♥


jag älskar dig! ♥

utslagna.

Vilken skön promenad!
Tog en rejäl sväng med hundarna och mormor! Ebba och julia fick vääärldens DAMP i skogen! Haha, blev som galna och sprang och busade som två vildingar. Härligt för dom. Molly släppte till lite då och då och hängde på dom. Så nu ligger båda två är helt utslagna i soffan bredvid mig. Mina små änglar!! ♥

Som sagt idag blir det en lugn kväll. Laddar nog ner någon film och tittar på sen ikväll. Mysigt värre, höhö... Nu har jag tänkt att göra pappsen glad tills han kommer hem. Ska dammsuga lite i hallen och sådär. En sån underbar dotter jag är! Mihihi...

molly, ebba och jullis! från en gammal promenad, haha.

@ grandma's place ♥

           
                                             jag och jullanpullan! mormors lilla busfrö! haha.

Tog en sväng till mormor! Så nu sitter jag här, haha. Vi ska göra lite lunch. Eller mormor har redan börjat. Vi ska göra en sallad! Mmm! Sen ska vi ta en långis med hundarna! Trevligt trevligt!

Nu har jag lov också! WOHO. Fan vad skönt. Ahhh... Blir lugnt ikväll och sen imorgon ska jag mysa med tjejerna. NAJS. Uppdaterar senare under dagen! : )

PUSS&KRAM! ♥


promenad och solglasögon.

Tog med mig ebba och molly på en liten promenad. Det var skönt! Var ute typ en halvtimme. Gick förbi mammas jobb men ingen mami där inte. Haha. Får hålla mig till klockan nio då hon slutar! Hihi.
Har ju så himla tråkigt så hade tänkt gå förbi och säga hej, men men..

Nu sitter jag än en gång i soffan och tittar på tv, America's Funniest Home Videos! HAHA, fan vad roligt det är. Sitter här och garvar för mg själv! 

Pappa är påväg hem. Vi ska laga hamburgare tror jag! Gott. Efter maten ska jag kolla på italienskan. BLÄH. Varken orkar eller vill. Kommer ändå inte förstå något av provet. Men det här är sista nu innan LOVET, skönt det. Har inget direkt efter lovet heller.

XOXO! ♥

nu kikar solen fram.

Dagen börjar inte särskilt bra. Vaknade 8:13 för att vara exakt och skulle ha svenska prov 8:45 och det var viktigt att vara i tid! Haha, lyckat... Och jag bor i klockaretorpet och ska in till stan! Går på Degeer. Så det tar ju typ 15-20 min att cykla dit också! Men jag skyndade mig och lyckades komma dit vid tio i. Gjorde provet och läraren sa att det blir nog mer än G! Feels good.

Skolan flöt på som vanligt... Slutade tjugo över två. Cyklade hem och nu sitter jag i fotöljen med min älskade dator i knät, haha. Ska kirra något mellis snart. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Kolla lite på italienskan. Känns ändå meningslöst. Fattar noll....

Imorgon är det en kort dag. SKÖNT. Tio över åtta har jag prov. Och sen natur och jag skulle haft idrott men den lektionen är inställd. Funderar på o skippa naturen och jobba hemma istället? Blir bättre då.. Aja, sånt som märks!

Nu är det mellis och tv som gäller! HEJDÅ!

XOXO!

bibapabarapo.

Nu är jag i min älskade säng, wiieee. Haha. Ska se sista avsnittet av Kourtney & Kim take New York : ( Det är så jävla bra och underhållande! ÄLSKAR Kardashian familjen, haha.

Sen ska jag läsa igenom svenskan. Hm. Har provet direkt på morgonen, kvart i nio! Ni tänker väl på mig och håller tummarna?! Hehe... 

Äe, nu ska jag titta på min favorit tjejor!

XOXO!

BigBrother.

Pluggandet gick just fine! SKÖNT. Kommer nog gå bra imorgon. Känns som mycket av det är repetion från högskolan så kommer nog gå kanoners! (Hold my fingers crossed!)

Nu ligger jag nergosad i soffan och väntar på att Bigbrother ska börja. Tittar på Dagens man sålänge, haha med Carolina Gynning. Fan vad rolig hon är! Kul program.
Skriver sen när jag ligger i sängen, meeeeheheh!

mina finaste små pruttungar!!! ♥

20110413

Nu sitter jag här med svenskagrejerna bredvid mig. Ihopfällda dock. Ska sätta på lite musik här på datorn och sedan börja plugga. Woho. Känns ändå OK?! Hihi.
Det är bara att göra det här så blir det chill på lovet, gaah. Längtar!

På lovet ska jag åka till Linköping med de allra bästa, lovisa och emelie. Vi ska shoppa, gå i gamla stan (heter det så? haha (a) ), luncha och ba MYSA. Njuta av varandras sällskap helt enkelt! Ett par sjukt härliga brudar det där så kan inte bli bättre känner jag! LÄNGTAR! Ska bli kul att få in lite nytt i garderoben då också, meheheh. Kommer ju jobba några dagar på lovet så det blir en liten slant att shoppa för! YES! : D

Sen ska jag göra klart bajs naturen. Och vara med saknade rebecka, vi sa det att vi ska ses och catch up! Har en heeel del att catha up med! Sen ska jag också hälsa på saknade farbror och diana. Ska bli kul! Evigheter sen man såg dom! Såååå, så ser mitt lov ut! Och mycket sömn såklart! ; ) Kanske kan klämma in något partaj också? Skulle vara kul...

Hoppsan, nu blev det mycket text! Hehe. Ska sätta igång med pluggandet innan jag tröttnar haha.
Slänger upp en bild för att göra inlägget lite roligare! ; ) PUSS.


Turkiet. Fan vill ha värme och neger kropp NU!

känns som torsdag idag?!

Va ute med hundarna nyss. ALLA fyra. Jobbigt värre. Tog dom två och två så fick gå två promenader. Brr, det är kallt ute nu! Solen får ju gärna kika fram! hihi.

Det känns verkligen som torsdag idag. Och att det är fredag imorgon. Sjukt surt med den känslan!!!
Efter helgen så är det ju LOV. Så sjukt jävla lövely ska ni veta! Lovet är som vanligt redan uppbokat! Jag ska jobba, åka till linköping med lovisa och emelie, måste plugga ocksåååå. Och sen äta påskmat hos mormor och company. NAJSIGT.

Kan tala om nu att det inte blir något städ! Hahah... Är så jävla trött. Ska koppla av lite med tvn fixa något mellis. Efter maten ska jag sätta mig med svenskan. Jag ska kunna det där perfektooo!

TAKE CARE!

Gud är på min sida idag.

VÄRLDENS BÄSTA SKOLDAG!
Fan vad skönt. Kom till skolan och hade samhäll. Egentligen så skulle jag gått till fyra idag. Men två lektioner ställdes in!!! Och italienska skulle vi ha prov i!! Liksom är det är skämt?! Nej nej! UNDERBART. Så fick sluta efter mentorstiden, 12:25 istället för att sluta vid 16:00!!!!!! Så himla underbart, finner inga ord! Haha.

Ska ta ut hundarna snart. Har svenskaprov imorgon, det handlar om grammatik. Ganska så lätt tycker jag.. Men ska läsa på det och plugga lite så jag verkligen kan det! Känner för o städa rummet också.. Eller det behövs! Haha. Vill ha snyggt och fräscht rum under lovet! Hah, undra hur långt det kommer hålla...

Uppdaterar sen om det blev någon städning eller inte! haha ; )

XOXO! ♥

en unge i minuten.

Tittar på fyran. Blir galen. Fan vad jag längtar tills jag får barn!!!! Att få hålla något som är ens egna kött och blod. Gud vad jag längtar! Och sen få köpa massor med kläder, skämma bort ''den''. Och få inreda barnrummet! haha. Är helt extas nu känner jag. Det är väl tur att jag inte har någon boyfriend. Vem vet vad för dumheter jag skulle hittat på då! HAHA, skämtosido!!

Bebis bebis bebis........

underbar härlig måndag!

Vilket väder, helt sinnes UNDERBART!!!
Skolan idag var seeegis, som vanligt. Så trött på skolan nu! Men det är bara att stå ut veckan så har man en vecka lov sen! Det behövs verkligen... Ska jobba lite, make some money och sen drar jag, emelie och lovisa antagligen till Linköping och strosar runt där. SÅ mysigt. Ser verkligen fram emot det!!! ♥

Längtar redan till helgen...
Då på lördag blir det bästa brudarna @ lovisas place. Ska ba chilla, äta gott och ta det lugnt! För att sedan (förhoppningsvis haha) dra vidare på party. Låter som en bra början på lovet! Yeeeha.

TAKE CARE YOU GUYS!

nattis.

Ligger i sängen och ska sova nu.
Har inte gjort ett enda piss idag. Bra där...

Imorgon Ska jag plugga och storstäda rummet. Om det är fint väder ta en promenad med hundarna.
Ta tag i det nu jossie!!!!

XOXO! ♥

jag vill ha bebis NU....

Pic: Google.se

Vet inte varför men är så jävla bebissugen! AH så mysigt! 
Jag vill ha en dotter som ska heta Naomi, och en son vid namnet Noah.
Gud vad jag längtarrrrr......

lördag 9 april.

Underbart väder today.
Har varit ute, städat rummet lite. 
Gjort typ ingenting, tihi.

Blir lugnt ikväll också. Wopwop.
Skulle ha varit med lovisa ikväll men hon dissa mig för boyfrienden! Biiatch!
Men jag överlever! Ska nog se film med mamma o pappa, eller ensam. Haha.

VÅREN ÄR VERKLIGEN HÄR NU! - Och känns så himla skönt. Äntligen..
Vill köpa massor med vår nytt! Ah.. Ska jobba påsklovet några dagar så då skrapar
jag ju ihop en liten slant, hihi.

Ville ba säga hej! Allt bra med er mina fina läsare?!

XOXO! ♥


i really want this.

Så gaaaaalet snyggt. Vill ha allt NU!!!!

lugn fredag.

ÄNTLIGEN FREDAG!! WOOOHO!!!!
Fan vad skönt det är med fredag. I freaking LOVE it. Mmm... Idag skulle jag egentligen jobbat, men det blev inget av. Lilltjejen hade kräkts hela morgonen : ( Stackars liten! Men ska jobba några hela dagar på påsklovet. Det ser jag fram emot. Hoppas vädret håller i sig och att det slutar blåsa så kan man gå ut med vagnen och gunga lite! Aww! : D

I helgen ska jag verkligen inte göra någonting. SÅ SKÖNT! Eller jo, plugga och städa rummet, haha. Men förövrigt bara chilla. Inget party för mig inte. Skönt o vila upp sig! Har ju partajat två helger i rad så! haha. Men redan nästa helg är jag nog på G igen!

Ikväll blir det bara gos. Maten är på G. Sjukt gottttt. Potatisgrattäng, kött och sallad! MUMMA. Sen blir det såklart fredagsmys framför tv:n, heheh... Ska sova ut imorgon. Ska bli obeskrivligt SKÖNT. Äe, nu ska jag umgås lite med la familia! ♥

XOXO!

20110405

Tjenare!
Kom hem från skolan. Som förövrigt är så jävla tråkigt och jobbig. Känner mig så jävla opepp och omotiverad?! Hur ska man få ändring på det..? Men tog en sväng med ebba och molly. Fan vad skönt det är ute!!! Även att det blåser är det ju inte särskilt kallt?! Fan vad skönt!!! Nu är det bara solen som får kika fram, hihi.

Pratade med lovisan min i telefonen nyss. Typ en timme? Jävligt skönt o prata med henne! Beesta deuu!
Hittar inte min mp3.. får smått damp!! Sjukligt irriterande. Vill ha den och ba gå ut och springa!! Har inga lurar till mobilen heller så de e najs! Ohh....

Har inte mycket mer o säga? Försöker överleva vardagarna så gott jag kan. The story of my life. Varje dag ser ju likadan ut så inte så himla roligt o skriva om. Vad ska man skriva om mer?? KOM MED TIPPS!

Nu ska jag läsa vidare i min engelska bok som ska vara klar till torsdag *suck!!!* och vänta på att pappa ska fixa något att eeeeeta. Puss o hej!


död som människa.

Fy fan vilken seg dag. Är verkligen helt slut. Trött som fan. Har bara gått o degat hela dagen. Ser inte fram emot skolan imorgon, förutom att jag äntligen kommer få träffa min tjej!!! ♥ Det ska bli helt underbart!

Imorgon om det inte är allt för blaskigt så har jag faktiskt tänkt o gå ut o springa. Skönt. Var riktigt duktig förra året på våren o sprang några gånger i veckan. På med mp3 högsta volym och springskorna på så kör vi ba!!!

Nu vill jag ha sommar, värme och sol! Längtar så förjävligt. Det var lite av det jag hade på hjärtat för nu. Hoppas ni haft en bra helg! : )

XOXO!

ROYAL WHITE NIGHT PARTY PICTURES.






































sniggisarrrr!! ♥

Låter bilderna tala för sig själva! Haha fy fan så man ser ut!! HAHA. Men man måste bjussa på sig själv! Tack så mycket fredrika för bilderna! Och allt folk för en härlig kväll! PUSS!

helt slut...

Godmorgon på er! haha ; )
Fy fan.. Vaknade för inte så länge sen. Är helt slut. Öm i fötterna och har lite ont i huvudet. Kroppen känns riktigt seg. Men man mår som man förtjänar brukar det ju heta haha!

Väntar på att det ska komma upp lite bilder på fb som jag kan nalla o lägga upp här! Det vill ni väl! ; )
Fy fan. Mådde skit förut. Men det blev bättre när jag fick i mig lite frukost. Hehe.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske plugga en anning om jag orkar. Det blir nog senare ikväll i såfall. Ligger i sängen just nu och pratar med kusinen min ♥ Saknad som fan är den människannnn!!!

Nu ska jag ba chilla vidare! Smell ya laaater!

XOXO!

im bored...


min älskade fina ebbs! ♥

Väntar på att klockan ska bli sju.. Då är lovisa inne i staden och jag ska åka in och möta henne. Sedan börjar kvällen & nattens äventyr! Royal White Night slutar vid 03:00. Får se om jag är kvar så länge. Är jag säkert! haha. 

Och medans jag har suttit här o segat med detta inlägg så är det dags för mig att gå mot spårvagnen! WOHO. Ah, känner på mig att det här kommer bli en lyckad natt! Ung och dum...

JA NU KÖR VI! YEYE!!!!!

XOXO!


kärlekens tunga, säg att du älskar mig.


PARTYLOOK!

Jag är helt färdigfixad nuuu. Tråk. Haha. Mamma och pappa tog med sig kameran så bilderna ovan får duga! Ska laga till lite käk nu sen är det nog tid att dra och möta upp lovisa!! WOHO. All in tonight let me tell ya!

HA EN UNDERBAR LÖRDAG! KYSS ♥

hellu you.

Kom precis in från en långis med ebbs och molls. SKÖNT. Då har dom fått vara ute på en långis idag. Mamma och pappa är borta på spa haha och noel ska sova hos mormor. Så jag och liam kommer vara ensamna. Eller han kommer vara ensam hemma, höhö. Jag ska ju parta! WOHOHOHOOHOO!!!! Taggad.. Nja, inte så värst nu faktiskt, haha. Men det kommer när jag står och sminkar mig! ; )

Blir samma härliga brud at last timeee, my lovisagurl. SÅ KUL! Vi ska förfesta med lite folk @ her boyfriends place! Och han har värsta högtalarna, kan inte bli bättre känner jag!!! 

Ska lägga mig i ett bad nu. Vet fortfarande inte hur jag ska ha håret?! HJÄLP! Hoppas jag får någon bra idé haha. Jag ska fixa mig själv här hemma och sen möta upp lovisa. Så ska se till att hinna med att ta lite kort!

XOXO! ♥

snälla hjälp..!!


HUR SKA JAG HA MITT HÅR IMORGON?!

Hur tycker ni jag ska göra? Större lockar som ''hollywoodlockar'' (som på bilden till vänster) eller mindre? som kenza typ brukar ha (bilden till höger) ?

Vet fan inte hur jag ska ha det!! VAD TYCKER NI? SNÄLLA HJÄLP!!
släng in en kommentar, det är inte så svårt! ; )

XOXO! ♥

RSS 2.0