27.09.16

Hallå hallå!
Nu var det några dagar sedan jag kikade in här. Har inte hänt så mycket sen dess. Jobbat, tränat och sovit typ haha.. Jobbade i helgen som var och fram till idag. Imorgon är jag äntligen ledig och efter kvällspasset på torsdag går jag på min långledighet, fredag-måndag, WIHO! Det hade inte kunnat komma mer lägligt faktiskt. Det är ganska så intensivt just nu och det tar på alla mina krafter. Så idag för att tanka på krafterna så hämtade mamma upp mig efter jobbet. Vi köpte med oss sushi och åkte hem till dom. Bara hon och jag hemma, plus tjejerna. Riktigt mysigt! Då fick jag nya krafter. Hon är så jävla bäst min mamma, på alla sätt och vis. Hon skulle jobba och då åkte jag med henne in och nu är jag hemma. Ska iväg och träna, Indoor Walking - 45 min. Känns lagom idag då jag känner mig så så så seg. Men imorgon blir det en hel timme! 

Har fått mejl nu från skolan. Jag blev antagen till Svenska 3. Så ska plugga upp det för att sedan söka till Förskolelärarprogrammet. Om det blir nästa år eller året efter det spelar ingen roll, nu är bollen i rullning iallafall. Känns dock lite pirrigt då jag kommer gå upp i tid och jobba 100%. Kursen är på distans så jag måste verkligen ha disciplin. Blir nervös men samtidigt taggad! Känns så skönt att ha en plan.. 

Efter träningen ska jag hem och fixa middag, ta en lång dusch och slänga mig i soffan. Ska poppa popcorn och bara vara. Kanske fixa naglarna om jag känner för det? Fet sovmorgon imorgon, löve it! 

22.09.16

Igår så fick jag äntligen till min tvätt-och-städ-dag! Det behövdes och det känns ju så skönt efteråt. Efter det så var jag bortbjuden till Nicole och Maximilian, som jag saknat den lille killen! Vi åt tacos och såg på Idol, mys! Det var tänkt att jag skulle sova över hos dom men det ställdes in då Maxi mådde sämre under kvällen och fick feber. Lille plutten. Så jag gick hem till mig och sov i min renbäddade säng, heaven! Vaknade upp idag efter att ha legat och dragit mig i sängen, som jag sett fram emot denna sovmorgon och lediga dag!

Mamma kom förbi och jag bjöd henne på lunch, då släppte hon även av Molly & Ebba som jag bett om att få låna, är även ledig imorgon! Därefter så kom Amanda hit på lite häng. Det blev tyvärr kortare än väntat då hon blev inringd på jobb. Men i samband med det så laddade jag upp inför mitt älskade Indoor Walking-pass jag skulle iväg på. Mamma skulle ju ha följt med idag men hade typiskt nog kollat fel på sitt schema, så körde solo idag också. Körde SKITEN ur mig. Så jävla härligt. När jag satt ner för att byta skor och sedan ställde mig upp så blev det ett blött märke efter min röv på bänken. Förstår ni då att jag gav allt!? Gick snabbt därifrån för jag tyckte det var så pinsamt, hoppas ingen såg hahah.

På vägen hem stannade jag inne i stan för att köpa med mig...... SUSHI! Min absoluta nya favorit, äter det så fort jag får tillfälle haha. Kom hem till Molly och Ebba som blev så lyckliga. Mina bebisar. Saknar att varje dag mötas av deras glada energi och allt gos, önskar att jag alltid kunde ha dom hos mig. Kände mig dum som lämnat dom själva medan jag tränade så tog ut dom direkt på en längre kvällspromenad. Vi gick strax under en halv mil och var ute ca en timme. Härligt! Duschen när jag väl kom hem var gudomlig. Parkerade sedan min nyduschade röv i soffan och avnjöt min goda sushi. Kändes verkligen SÅ välförtjänt. I'm the best. 


Min torsdags kväll i bilder. 
 
Nu har jag tänt ljus och ska betala mina räkningar. Löning imorgon ju, wopwoop! Är sugen på att se någon film, men vet inte vilken eller om jag orkar, känner mig så trött. Ser fram emot att lägga mig i sängen med mitt mysiga sovsällskap. Båda två vill alltid ligga nära och Ebba vill gärna in under täcket och sova där haha. Mys på högsta nivå! ♥ 

19.09.16

Igår skjöt jag upp allting. Hittade en ny tvättid till på onsdag så tar storstädningen då. Istället promenerade jag bort till söder tull och tog bussen därifrån ut till mamma och pappa. Och där väntade plankstek och film. SÅ mysigt att umgås med familjen, kände att det var det jag behövde. Väldigt länge sen jag hängde med mamma och pappa, behöver kvällar som denna någon gång ibland. Idag när jag vaknade så åt jag och mamma frukost framför nyheterna i lugn och ro. MYS! Vi begav oss sedan ut på en promenad med Molly & Ebba, vi gick över en halv mil och så de fick vara lösa. De tog sig även ett dopp i hundrastgården. Nu ligger de helt utslagna i sin bädd och mamma gör iordning lunch åt oss, vilken lyx! 

Jobbar 16-21 idag och imorgon. Ser fram emot att komma hem sen efter jobbet, ska ta en lång dusch och streama Paradise Hotel. Får ju även en fet sovmorgon imorgon så gör inget om jag är uppe sent, me love! Nu i veckan får jag inte till några träningspass då jag jobbar om dom. Så måste komma ut på mina feta powerwalks! Men på torsdag är det dags för ett Indoor Walking-pass med min favorit instruktör, då följer även mamma med, wopwoop! 


Dagen startade på bästa sätt, morgonmys med Ebba. Som jag saknar dom! ♥

18.09.16

Igår så hängde jag äntligen med min efterlängtade Nicole, känns som det var hundra år sedan vi umgicks så det var verkligen på tiden! Vi tog en trip till Spicy Hot och köpte med oss mat och förbi Ica för att handla onyttigheter. Hey, det är ju bara lördag en gång i veckan right?! Det satt riktigt fint, så gott! Vi hann o se hela två filmer och där emellan så spårade vi ut totalt. Med Nicole kan jag verkligen flippa ur, vi drar fram det mest sjuka hos varandra och vi blir som två omogna barn och skrattar åt allt. Hade kramp i magen igår efter allt skrattande. Underbart! ♥ 

Nu sitter jag i soffan med min kopp kaffe, nyhetsmorgon är avklarat och ska strax ta tag i disken, men det tar emot haha. Senare ikväll väntar tvättstugan så ska tvätta och storstäda här hemma, skönt! Blev ingen powerwalk igår, så ska se till att komma ut idag istället. Mamma och pappa har bjudit hem mig till dom på söndagsmys. Börjar inte förrän kl 16 imorgon så skulle bli en sleepover. Hoppas jag kan komma igång med tvätten tidigare så det inte blir allt för sent..  


Bild från den överflödiga gårkvällen mehe. 

+++

Madeleinebitici.com
 

Den här tjejen är inspiration på alla plan.
Hon är så jävla grym på alla sätt och vis.
I'm in love!

16.09.16

Hej!
Den här arbetsveckan har varit hektisk. Blivit totalt psykiskt utmattad haha. Så min lediga helg kunde inte komma mer lägligt. I tisdags så hade vi personalmöte. Fick då reda på att jag kommer gå upp i timmar och jobba heltid, alltså 100%, vilket känns fantastiskt! Kommer bli stor skillnad på lönen. Har redan planerat in en resa med soulsis till nästa sommar och bokat in en trip till Ullared med min Nicole som blir av i oktober, wiho! Fan vad jag ska unna mig mohaha. Fick även reda på att jag kommer bli kontaktperson åt en boende. Vilket känns lite pirrigt, är så van vid att vara vikarien som gör sitt jobb och sedan går hem. Kommer bli mer ansvar nu, spännande! 

Igår efter jobbet så åkte jag hem, tog en powernap och sedan begav mig iväg för att köra ett Indoor Walking-pass. Mamma fick halsont så var tvungen att åka själv. Tvekade innan då jag var tvungen att ta bussen ut och allt kändes krångligt. Men hade verkligen bestämt mig och känslan efteråt var fantastisk! Efter en dusch och middag somnade jag som en klubbad säl. Hade riktigt svårt att gå upp imorse och kom en kvart försent till jobbet. USCH. Sämsta sättet att börja dagen på. Fick vara på en annan våning också som jag inte alls är van vid. När klockan slog fyra så var nog ingen gladare än mig. Köpte med mig sushi hem och somnade på soffan. 

Nu väntar jag in min soulsis som är iväg på bio, blir sleepover här! ♥ Vi ska bara mysa och umgås. Kan inte få ner i skrift hur jag känner angående att inte behöva ställa något dumt alarm ikväll. ÅH! Ska sova ut och äta lång frukost framför nyhetsmorgon och sedan bege mig ut på en rejäl powerwalk. Imorgon kommer Nicole och förhoppningsvis Marie hit på myskväll, som jag saknar dom!!! 

12.09.16

Måndag och ledig! Vaknade upp hos soulsis idag och Julia gav oss sovmorgon, hon var så duktig och sov i sin egna säng hela natten så vi kunde bre ut oss som sälar haha, wopwoop! När morgonbestyren var gjorda så gick vi ner på stan. Lämnade in min telefon och fick tillbaka den som ny, äntligen! När jag skulle kolla skor till mig blev det mindre lyckat. Är ute efter skor till hösten och vill gärna köpa 3 för 2. Hittade inte några jag direkt gillade så sket i det och får avvakta tills höstkollektionen kommer in ordentligt. Då ska jag verkligen uppdatera hela min garderob - längtar!


Vi tog även en lunch på Taco Bar, väldigt gott! Påvägen hem så gick vi till en park så Julia fick gunga, och gud så glad hon blev. Kärleken till den ungen, ''mosters'' lilla gull! Följde sedan med Amanda för att handla och vi kom på den briljanta ideén o köra på en sleepover ikväll också, denna gång hemma hos mig, yey! Så nu har vi sett Idol och inväntar på att kunna streama Paradise Hotel. Längtat hela veckan efter det lol. Sedan blir det bums i säng, jobbar 8-16 imorgon och ska sen iväg med mamma på ett härligt Indoor Walking-pass. Känner att jag verkligen kommit igång med träningen nu and I love it!!!! Pappa har lovat att vi ska köra ett Box-pass tillsammans också. Det ser jag verkligen fram emot! 


Blev kär i den här bilden jag knäppte. Mina fina ♥

11.09.16

Söndag idag och äntligen är min arbetshelg över! När jag kom hem idag så tog jag mig en powernap, välbehövligt idag också. Efter den så var det bara att tagga till och svira om till träningskläder. Mamma kom och hämtade mig och vi körde ett 45 minuters Indoor Walking-pass. Sedan bar det av hem till min finaste soulsis som varit i Italien, som jag saknat henne! Hon slog på stort och hade dukat upp med kräftor och massor med gott tillbehör. Snacka om att jag blev överraskad, och inte nog med det så hade hon köpt med sig en present till mig?! Alltsååå. Min allra finaste! ♥ Nu ska vi strax se en film och mysa vidare. Blir en sleepover. 
 
Det känns fantastiskt att vara ledig imorgon. Då ska jag ner på stan och äntligen få min mobilskärm lagad. Sen ska jag behandla den som en bebis, sån himla tråkig och onödig utgift.. En roligare sak att shoppa imorgon blir skor, hoppas jag hittar några fina. 
 
Hon är verkligen bäst, min soulsis.

10.09.16

Igår efter jobbet så sov jag som sagt hos min fina Alice. Mötte upp henne vid spårvagnen och innan vi gick hem till henne så satte vi oss på Burger King och åt en varsin meny. Vilket fredagsmys! En kort dag på jobbet idag. Riktigt skönt då det var en jobbig situation som uppstod. Många tankar som far omkring idag. Livet kan vara så orättvist? Men samtidgt var det inte mer än rätt.. När jag kom hem så tog jag mig en powernap, det behövde jag verkligen kände jag efteråt. Piggnade till så småningom och drog ut på en powerwalk. När jag väl började gå kände jag för att vända, blev seg så fort jag kom ut haha? Men kämpade på och var ute strax under två timmar och gick över en mil. Nice! 

Har tagit mig en dusch och fått i mig middag. Skönt att bara ta det lugnt såhär en lördag. Mindre skönt att jag börjar kl 7 imorgon igen. Ska bli skönt att få sova i min egna säng! My biggest love. Men innan dess så ska jag se en film jag har suktat efter, ''The Jungle Book'', väntat på att den ska komma ut! Till det blir det vattenmelon och pepsimax. Helt ok alltså!  


Min lördagskväll i bild!

09.09.16

Haliiihallå!
Igår på min lediga dag hann jag med en hel del. Tvättstugan, storstädade lägenheten, körde ett riktigt tufft Indoor Walking pass med mamma, och så såg jag till att middagen var klar när Alice kom till mig. Phu! Men SÅ skönt. Riktigt nöjd med mig själv. Passet körde jag verkligen all in på. Trodde jag skulle stupa där ett tag men instruktören var så peppande och motiverade så bra så tog verkligen ut mig själv. Till mig och Alice lagade jag potatisgratäng, fläskfilé, bearnaisesås och broccoli. Yummie in my tummy! Vi såg på Taken 3 och tände upp mitt vardagsrum med ljus. Hösten är inte så dålig ändå... 

Idag tog jag mig en fet sovmorgon och en ljuvlig frukost därefter. Tittar just nu på Nyhetsmorgon och hysterin om prinsdopet. Lite intressant ändå. Idag jobbar jag 16-21. Funderar på om jag ska ut på en powerwalk innan och lyssna på poddar. Känner mig lite segobert så får se. Skulle ju vara skönt.. Blir iallafall sleepover idag också med Alice fast hos henne ikväll, mys! ♥

06.09.16

Hej!
Då har jag jobbat mitt första pass sen min långledighet. Körde bara 8-13 så det rullade på bra, trots att jag fick hoppa in på en annan våning än den jag är van vid. Köpte med mig heta tigerräkor hem och sedan tränade jag med Olivia! Vi körde cardio och ben & rumpa. Får se om jag kommer kunna gå imorgon. Kände dock idag att jag inte är en gymtjej. Ska köpa gruppass på Friskis&Svettis istället. Har kört det förut, bla Indoor Walking och Box. Då går man verkligen igenom heeela kroppen och det är världens förbränning. Behöver någon som står och skriker på mig haha. Så det ser jag verkligen fram emot! Hoppas på att det går att fixa så jag kan köra redan ett pass på torsdag med mamma. Taggad!

Efter en dusch så kom både Sabira och Amanda hem till mig. Vi lagade mat och pratade massor med skit och gamla minnen. Så mysigt med mina fina tjejer! Jag och min lilla soulsis har fortsatt med myset. Hon ska sova här. ♥ Vi har laddat upp med pepsimax, vattenmelon och naturgodis. Idol är avklarat och nu väntar vi in Paradise Hotel som vi ska streama! Löjligt spännande det där. Underhållning på hög nivå! Imorgon kör jag samma arbetspass som idag och sedan ledig torsdag. Sweet!


Fyller ut inlägget med en bild jag knäppte häromdagen. Enjoy!

04.09.16

Hello!
Tänk att vi redan är inne i september nu?! Sjukt vad tider rullar iväg. Har jobbat fredag-tisdag och det känns i hela min kropp. Så himla trött. Men i onsdags när jag var ledig så var jag barnvakt åt min lilla kusin Liman (Liam heter han ju men då vi har en till i familjen får han heta så haha) och vi begav oss hem till Amanda och Julia. Barnen va SÅ söta mot varandra och lekte så gott de kunde haha. Vi var ute en stund och köpte sedan med oss lunch hem. När båda barnen sov så passade vi på att prata massa skit. Min älskade soulsis, you are the best!


Min lille kusin, fina Liam. ♥
 
I torsdags så hade jag ett kvällspass kvar och sedan hela fyra dagars ledighet att se fram emot. Förmiddagen bestod av shopping och häng även då med Amanda. Hittade mycket fint! Har hängt massor med Amanda de senaste dagarna. Me like very mucho. I fredags så var vi på förfest tillsammans och hade tänkt o gå ut men det blev inte så, lika bra det. Igår så hade vi bakishäng-deluxe hemma hos mig. Älskar sånna dagar! Det är även tänkt ikväll att jag ska hem till min lilla soulsis hiho. Blir sleepover där. Får se vad vi hittar på imorgon då! 


Bild från i fredags. Ny outfit, love it!
 
Springer lite i tvättstugan nu. Har inte tänkt o göra så mycket mer. Känner mig förkyld och allmänt risig typ lol. Blir perfekt med en myskväll hos Amanda & Julia. De har badkar så ska ta mig ett varmt dopp. Minns inte senast jag badade haha? Kanske knäpper några bilder och bjuder på ett inlägg sedan. Sånt som märks. Ciao! 

RSS 2.0