sjukstuga @ åman's

Hejhej!
Känner mig bättre än igår och i måndags. Skönt! Tog en tablett innan jag gick o la mig så just nu kännst det som om jag inte har någon feber. Jag, mamma och noel är hemma just nu och är sjuka. Fy fan vad tråkigt det känns. Vill bara bli frisk!!!
Vi ligger i soffan nu, alla tre. Ska snart krypa ner hos min lillebror o gosa lite. Hoppas jag känner mig bättre framåt kvällen så jag kan gå till skolan imorgon, annars åker jag bara in på eftermiddagen o skriver om ett prov. Det blir nog bra..


noel at the moment. lille gullis! ♥

mår som en påse skit.


Igår när jag lagt mig så vaknade jag flera gånger under natten och kände mig jätte varm men frös ändå. På morgonen när jag kollar tempen så har jag 38.2. KUL! Så idag har jag legat i sängen hela dagen och sovit. Haft ont i hela kroppen också, som om jag kört värsta träningspasset, haha sjukt jobbigt. Mamma o pappa kom hem med pizza sen mot kvällen och det är det enda jag ätit idag. 

Nu ligger jag nerbäddad igen, och trots att jag har sovit heeela dagen så känner jag att jag inte kommer ha några problem med att sova sen. Hatar att vara sjuk :( Ska vara hemma från skolan imorgon också så jag förhoppningsvis kan gå på onsdag. För då har jag och emelie dansuppvisning! HAHA, jag dör...

PUSS&GODNATT! ♥

120422


Har haft fullt upp i helgen!
I fredags så åkte jag hem till rebecca och där var också emelie b. Vi såg på Let's Dance och myste. Ett litet tag, för sen kom tessa och armin och vi åkte till en förfest i eneby. Efter det blev det cw. Och jag cykla hem från beccis. Haha. 

Igår så blev det också fiesta. Kul! Det var jag, becca och tessa. Vi körde all in och alla tre sov hemma hos beccabus sen. Väldigt rolig helg med mina tjejer! ♥ 
Idag så har vi bara legat i sängen, vi såg Avatar. Kom hem vid sju kanske. Tog ut hundarna på en sväng, bada och har nu lagt mig i sängen. Känner mig som en zombie. Skola imorgon då, wiho. Ska strax sova så jag orkar upp imorgon....

till en varm sommarkväll.



pic från hannalicious.devote.se

then i guess you can hang with me.


Mötet gick bra, väldigt snabbt. Ellen som också ska jobba samma vecka kom o hämta mig och skjutsa hem mig. Väldigt skönt, jätte kul o träffa henne igen då det va typ hundra år sedan. Nu ser jag fram emot att jobba! De har gjort lite ändringar o sådär. Kommer nog bli kanon.

Sen när jag kom hem har jag inte gjort någonting. Käka lite och tog ut hundarna en sväng. Vi kasta lite boll, det va kul! Gud vad dom sprang. Trots att molly fyller sju iår så är hon så himla pigg! Nu ligger de här hos mig i sängen. Molly ligger brevid mig på min andra kudde och ebba ligger vid fötterna under täcket.


min fina, underbara, goa tjej! ville inte börja bråka med ebba då hon ligger så sköt under täcket haha. Gullet. ♥
Kommer sova supergott inatt känner jag. Lite sovmorgon tomorrow också, börjar inte fören vid tio. Sweet.


PUSS&GODNATT!

to tired for this.


Japp. Tog cykeln till skolan. Ställde den olåst utanför dansen, heh. Men den stod kvar! Wiho. Måste fixa lås ju.. 
Kom hem för ett tag sen och unna mig ett glas oboy, länge sen. Så gott. Nu ligger jag helt degig i soffan. Så jävla trött? Ska sova ett tag i soffan. HAHA, blir nog inget av det jag skrev i förra inlägget idag hiho. Ska iväg på möte vid 19 om sommarjobb. Då vill jag vara pigg o glad.

Hörs senare, somnar när som..

två bilder från idag.




emelie&tessa, jag&tessa.

bjuder på dessa. ser ut som en mupp HAHA i know.
men mina tjejer är så jävla goa. dom lyser upp mina dagar.
Ni vet vilka ni är.


Love to you all! ♥

far across the distance.


Blev ingen crosstrainer, eheh. Åkte istället och mötte rebecca och emelie. Vi satt och prata om allt och inget. Bästa tjejerna! När jag kom hem var jag så sjukt frusen, la mig i ett varmt bad. Älskar att bada! Lätt det bästa som finns såhär på kvällen?! Mh. Nu ligger jag iallafall i min säng och ska strax sova. Hade tänkt o åka med pappa imorgon då jag börjar 8:10 och han brukar åka vid halv/tjugo i. Men imorgon så ska han åka vid sju?!?! ÅH. Måste alltså GÅ till skolan då jag shoppat upp pengarna jag skulle köpa busskort för hih. Aja, det är bara o knalla på. Bra motion! ;)

Kort skoldag imorgon, slutar halv två. Sweet. Ska gå hem då också. Opa! Har tänkt o städa rummet, packa ihop lite. Pappa ska måla om mitt rum inför flytten. Kanske tar en långis med doggsen om vädret tillåter? Ska ba chilla. Lägga mig tidigt. Sounds like a great day!

GODNATT! ♥

120217


TJABBATJENA!
Lång skoldag. Superduperseg. Men mina tjejer gör skolan så jävla värd, så underbara. Älskar er! ♥
Det rulla på som vanligt. Jag och emelie som har yoga hade flera timmars hål idag. Så hon, jag och tessa gick ner och satte oss på Brödernas och snacka skit. Mysigt värre!

Efter yogan tog jag spårvagnen hem, och där väntade färdiglagad tacos, nomnomnom! Superfint. Så nu har jag käkat och sitter super nöjd i mitt rum. Sov lite på yogan heh, så känner mig pigg och glad! Ska köra 25 min på crosstrainern senare, sen bada. Wiho.




jag imorse hihi. väntade på att världens bästa mamsi skulle skjutsa mig till skolan. hade lite tråkigt under väntan så lekte lite med camen. here you go!

XOXO!


♥♥♥





120416


Hejhejhej! ♥
Första skoldan - CHECK! 
Det var roligt o träffa alla igen, men varför ska lovet gå så himla fort? Haha. Nu känns det som vanligt och att man inte haft något lov? Men aja, snart är det helg och inte nästa vecka med veckan efter det så är vi lediga måndag och tisdag. Sweet! Då är det valborg, det ska bli skoj!

När jag kom hem förut och käkat o sådär, vid typ 18:00, så gick jag o la mig för att ta en powernap. Jag vaknade vid 21:00. LYCKAT! Nu sitter jag vid köksbordet med lite plugg som jag ska ta tag i. Helt död typ. Sov i onepiecen och med make up on. Här kommer några superduperfräscha bilder..


oh en sån söt chey.



det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.



Holabola!
Blev så jävla trött på skiten förut, haha. Så jag mötte upp tessa och becca i stan för o ta en fika på brödernas. Fick pengar av pappa så köpte mig en sallad, mums. Vi satt där ett tag o snacka massor skit. Nu är jag hemma och ska ta ut hundarna och sedan lägga mig i ett bad. Ska åka hem till beccis sen igen, så får vi se vad vi hittar på! Man vet aldrig med henne, haha.



Tog två snabba innan jag drog, var skit glad för att Liverpool vann med 2-1! WIHO.
Men, nu ska jag sätta fart med mitt. Take care! ♥

fml.


Är detta ett skämt?! När jag ska klicka upp arbetet, har skrivit lite på det. Så står det att programmet inte går o få upp?!?!? Kill me. ÅH. När jag väl samlat kraft och ork haha. Jag dör, vad fan är det här???

Jag.blir.galen.

120414


Härligt o vakna upp till fint väder! Solen lyser och det är inte så värst kallt, wiho!
Jag borde verkligen plugga. Men finner ingen ork alls till det? Åh... Sitter vid datorn o kollar runt på annat skit istället för att sätta igång. Efter detta så SKA jag sätta igång. Skriva klart ett arbete och sedan ta en dusch. Kanske belönar mig själv med en fika på stan med tjejerna? Då har jag lite tidspress, de ska ficka vid 15!

Så att, det är ju bara att jag sätter igång! Ska lyssna på musik samtidigt så blir det inte lika deprimerande. Heh. Skriver senare. PUSS!


jag och ebba just nu! gosigos. 
nä, nu ska det pluggas!
LATERO!

beautiful woman.


120413


Hallihallo!
Blev ingen fest igår! Haha. När jag kom till becca så va den tydligen inställd? Så jag, becca och lisa åkte ut till åby. Mötte upp lite folk och satte oss mitt i skogen och skulle få upp en brasa? Haha. Så himla fail. Men vi knalla in mot stan och det sluta med att lisas pappa kom o hämta oss och vi åkte hem till henne och sov. Gosigt värre.

Känns som om jag inte varit hemma på hela lovet. Inte har jag fått mycket skolarbeten gjorda heller, heh. Så ikväll och resten av helgen ska jag bara vara hemma. Ikväll blir det Let's Dance och bara mysa. Och imorgon blir det plugg all day. Sounds good right?

im out of here!





jag just nu!

Blev helt OK ändå va?? Haha. Nu tar jag cykeln iväg till rebecca och ser vart kvällen för oss.
På återseende!

wet hair..





superduper gulliga jag just nu!

ÅH! Håller på o fixar mig inför ikväll. Det går inte braaaa. Har glömt min eyeliner nånstans, can't find it?! Så det fick ba bli maskara, kul partylook liksom. Och håret, BLÄH! Kan inte göra nånting med det?? Damp. 
Men det här fixar jag, kom igen nu. Inte deppa ihop!

120412


Godmorgon! ♥
Fast det är mitt på dagen, i know.. Men vaknade för en liten stund sen och har ätit frukost nu. Sitter kvar vid köksbordet och surffar runt lite haha! :)
Idag har jag inga speciella planer. Bara chilla. Jag och mamma skulle tagit en långis imorse, hon ''väckte'' mig vid elva men var så trött så gick inte upp heh. Så nu tog hon dom själv, sorry morsi!

Ska höra lite med beccabus sen hur det blir, antagligen fest? OPA! I'm feeling for partieee.
Men skriver en rad eller två sen då jag vet. TJARRÅ!

whata ya lookin' at?



ta tag i det.


Hm, har googlat runt nu på snygga kroppar! Haha. Damn, favoriterna är lätt Beyonce och Kim Kardashian. Vilka kvinnor!!!
Blir väldigt sugen på o börja träna då. Visst att jag kan vara duktig o gå ut o springa ibland eller ta pw. Men nu känner jag för att ta tag i det. Börja träna på riktigt, köra lite vikter o styrka o så. Bygga lite muskler! Får se hur länge det här ''suget'' håller i sig haha.

Men som jag känner nu, så ska jag banne mig köpa kort när jag får pengar och börja träna!
Hm, får se hur det går? Äe, känner mig ganska så motiverad. Ska börja här hemma o komma igång med springandet. Och äta rätt, skippa all onödig skit. OPA!


inspo med stort i.



så sexiga kvinnor!

Beach 2012 here i come....... eller?

120411



HEJ! ♥
Det var några dagar sen. Igår så sov jag hemma hos min mormor med kusinen maja. Jätte mysigt med tjejmys! Vi åt gott och bara gosade. Vi såg Top Model Sverige, och jag tycker faktiskt alice var en värdig vinnare! Åkte hem förut idag då majsan åkte hem. Världens goaste tjej. Puss på dig maja! ♥

Idag har jag enbart degat. Och det har varit så jävla skönt. Bara gått omkring i min onepiece. Sånna dagar behövs! Imorgon ska jag väl se till o göra lite mer nytta, en långis med hundarna och åka o handla med mamma. Senare på kvällen har jag ingenting bestämt men tyckte nån nämnde fiesta?? Äh, sånt som märks!

Ligger just nu i sängen, inte med täcke eller så utan ba ligger o slappar, haha. Hundarna håller mig sällskap såklart, de ligger nedanför mina fötter. Gosisar. Kollade igenom heeela min blogg förut, så himla kul!!! Måste börja blogga mer känner jag. Det är ju så himla roligt. Kul o titta tillbaka på också. Det måste bli bättring..

young, wild and free.



Hej!
Så jävla underbart med lov! Har ingen panik alls för att det är söndag idag, för är ledig hela veckan. OPA! Dom senaste dagarna har jag festat med tjejerna. Har inte sovit hemma en i torsdags. Så det har varit full rulle! Men det är så det ska vara. Och vi är på't ikväll igen! Haha, fy fan. Hur kommer jag överleva? Känns som jag varit bakis varje dag! hah. Skit segt, men så värt.

Nu är jag hemma och fixar lite. Jag och mamma ska ut med hundarna nu på en liten promenix. Sen ska jag duscha och göra mig snygg för att sedan bege mig mot tessa och beccis. Sen får vi se vart kvällen för oss!

ai se te eu pego.


Igår kväll så åkte jag hem till beccis och vi åkte till södertull för o möta tessa. Därefter så åkte vi till ett par killkompisar till tessa och det var super trevligt! Spela lite poker och bara chillade. Det blev ganska så sent och vi var väl hemma vid fyra? Somnade direkt. Idag har jag och beccabus bara myst och segat. Vi gick till ica och köpte snacks och sen la oss i sängen och såg film. Skitmys! ♥

Den här veckan är det bara fyra skoldagar, vi är lediga fredag! Så jävla underbart, och efter det är det lov. OPA!
Ligger i sängen nu och ska sova när jag skrivit klart här, som är nu. Hah.



två bilder från igår på mig och min beccis! ♥

RSS 2.0