Valborg

Jobbade kl 7-16 idag. Mycket fram & tillbaka och en del stress. Men det gick det också. Solade efter jobbet och gick ner till pappas jobb för att åka med honom. Väl hemma så åt vi god mat och godis. Mys! Det blev ingen majbrasa. Var så himla trött och vädret kändes så ostabilt. 

Ligger faktiskt i min säng nu. Kommer att somna direkt. Många tidiga mornar nu på raken. Det känns. Imorgon så kör jag kl 7-14 & 16-21. Kommer vara skapligt död när jag kommer hem, men då blir det bums i säng för på fredag jobbar jag kl 7-16..... 

Bäst att sova nu. GOD NATT!

Lättare sagt än gjort.

Denna detox... Hahah. I förmiddags så åkte jag och Ebba hem till Josefine, Leonel & Elsa. Mys! Vi tog en liten promenad och gick sedan upp till henne för att sätta oss på balkongen. Blev bjuden på smörgåstårta. "Du kan väl börja med det där imorgon" hahah. Så ja... Det var iallafall supergott och hade så himla trevligt. Under förmiddagen så fick jag en sådan fruktansvärd huvudvärk. Antar att det är för att jag inte drack kaffe på morgonen. Så väl hemma blev det en kopp kaffe, och på det en cigg. Hahah. Jag är hemsk. Men tänker köra på smoothies dagarna framöver men tillåta mig själv kaffe, för denna huvudvärk klarar jag inte av. Så det blir väl en slags kickstart iallafall..

Min kära bästavän Sabira kom hit efter sitt jobb. Vi gick till Konsum och köpte med oss lite gott för att ha en liten picknick. Älskar detta väder. Helt sinnes. Bara det fortsätter såhär! Nu ligger jag i sängen, fortfarande med den hemska huvudvärken. Jobb imorgon, kl 7-16. Just nu känner jag verkligen inte alls för det, och verkligen inte för att gå upp så tidigt heller!! Hoppas jag vaknar upp och känner mig bättre imorgon. 


Picknick med bästis.


Kickstart.

Bild fråb rebfre.se


Imorgon så kör jag igång med en detoxkur. Spännande! Kommer köra 3-4 dagar har jag tänkt. Så idag när jag och min sköna böna Nicole var på Mirum så handlade jag till det. Mycket frukt och grönt. Kommer även dricka ett rensande te morgon & kväll under denna period. Ska under dessa dagar inte röka heller. Får se hur det går hah. Men vill ha en ordentlig rensning så det ska gå!

Så under de närmsta dagarna kommer jag leva på smoothies och frukt + massor vatten. Kommer jobba tisdag-fredag, ska se till att gå fram och tillbaka till brukarna och skippa cykeln. Utöver det ska jag se om jag kan komma iväg på något Indoor Walking-pass och ta powerwalks ner till Klocket och springa i spåret. Behöver verkligen en kickstart nu och jag är så motiverad och taggad. Lets do this!

Hujeda mig,

Tio minuter kvar av min rast. Det blir så att jag kommer jobba till 16, och sen kör jag 16:30-21:30 ikväll. Vet en som kommer somna som en gud ikväll hahah. Fy fan. Blir trött redan nu av tanken. Men det går ju snabbt. Ska köpa med mig en godispåse hem och somna framför tvn. 




På tal om annat så släpper Angelica Blick en kollektion med BikBok imorgon. Klänningen på bilden ovan blev jag väldigt förtjust i. Får se om det blir något köp!

24/4

Trots att jag fick lite sovmorgon idag så är jag helt slut, helt jävla död. Tror jag påverkas av pollen också. Tung i huvudet och näsan rinner. Not fun at all. Blir jobb imorgon också, kl 7-16. Jag som sett fram emot att vara ledig. Har kämpat mig igenom veckan och haft målet att få ta det lugnt fredagen och helgen. Men cash is king. Löning imorgon så då ska jag unna mig en sallad till lunch och en fet godispåse till kvällen, cus I'm worth it.

Kom in nyss efter att ha träffat Sabira en snabbis. Hon kom hit efter sitt jobb. Min finfina vän. Pappa står i köket och gör middag. Passar perfekt då jag är vrålhungrig. Lyxen med att bo hemma hiho. Blir att lägga sig tidigt idag då jag verkligen behöver det. Men innan det ska jag ta mig ett bad. Lovely.


Molly & Ebba, världens finaste.

Förändring.

Idag så jobbade jag kl 7-15. Gått upp tidigt nu några dagar i rad och det är så jävla segt. Är verkligen ingen morgonmänniska. Men jag kämpade mig igenom passet och det gick bra. Imorgon så får jag sova lite längre. Just what I need! Blir att jobba kl 11-16. Skönt!

Idag efter jobbet så kom Sabira till mig igen. Vi fixade mitt hår då jag inte blev nöjd sist. Det blev mycket bättre och lite silverschampoo på detta så blir det perfekt!


Something in the way you move.

Godmorgon!
Idag blev det lite för mycket snooze. Blev lite stressigt men hann med att göra iordning frukost att äta på jobbet. Puh! 

Sitter nu på spårvagnen och kollar igenom instagram. Kom över Kourtney Kardashians bild som hon lagt upp. Det ser ju inte allt för hemskt ut. Gud vad jag längtar efter sol & bad. Efter jobbet blir det en solning iallafall hahah..


Hur underbart...?!

Soliga söndag.

Hello!
Idag vaknade jag upp av solens härliga strålar som trängde sig igenom mina persienner. Underbart sätt att vakna upp på! Vädret är ju helt fantastiskt. Hoppas våren är här för att stanna nu. Igår så hängde jag med min Sabira så gott som hela dagen. Mys! Vi styrde med mitt hår. Vi skulle göra min ombre lite tydigare. Tyvärr så blev det en ganska så skarp kant, så då slingade vi hela håret också. Är inte riktigt nöjd än så nu ska håret få vila och sen blir det lite mer slingor. Kul med förändring!

Idag så har vi äntligen tvättstugan. ALLA mina kläder ligger i smutsen. Förstår inte hur jag lyckas?! Aja.. Igår så bäddade jag rent sängen och idag så ska jag storstäda rummet. Skön söndag..


Look of today. Tycker ni det blev någon skillnad??

Påskägg.

Good morning lovies! 
Inatt sov jag som den lilla gris jag är. Sov till halv tolv (!!!). Helt underbart! Familjen kom hem strax efter det. Molly och Ebba blev helt exalterade över att se mig hihi. Mina små tjejer! I samband med det så hittade jag ett påskägg i min säng! Påskharen har alltså varit och hälsat på utan att jag märkt något?! Helt fantastiskt... 




Nu ska jag ta och städa lite i mitt rum. Sabira kommer nämligen hit och ska färga och klippa mitt hår. Min egna lilla frisör hiho. Skönt att få bort det slitna. Senare blir det nog en promenad med hundarna. Ryktas om att det blir grillat ikväll också! Låter som en bra lördag.

Min bästavän, volim te!  

Hold on.

Jobbet idag gick väl bra. Lite kämpigt och segt. Det var riktigt skönt att få sluta. Kände mig inte helt tiptop. Väl hemma så stod lägenheten tom. Familjen åkte under förmiddagen till Katrineholm för att fira påsk med mormor. Lite skönt att få vara ensam faktiskt.

Men nu under kvällen så har Nicole, Maxi och Olivia varit här hemma. Jag bjöd på mat, hemmagjorda hamburgare och Nicole stod för efterrätten - ananas och jordgubbar. Delicious! Det blev mycket skratt och vi gjorde allt från att titta på Let's Dance till att ha lite kvällsträning, hahah. Härliga tjejer! ❤️

Summerar min fredag som riktigt bra och med det säger jag god natt!

Som en påse skit.

Jobbade kl 8-16 idag. Rullade på bra. Ska jobba imorgon också fast då börjar jag sju. Hoppas morgondagen blir bättre och att jag slipper städ som jag hade idag, två st hos brukare som lika gärna skulle kunna göra det själva. Usch. Då känner jag mig så utnytjad och det leder till irritation.

Väl hemma mådde jag inget bra alls. Har känt mig risig några dagar och nu slog det till. Sov två timmar och vaknade upp och kände mig bättre dock. Skönt! Vill inte missa jobbet imorgon då det är mycket bättre betalt på en röd dag. Så det är bara att bita ihop.





Min eftermiddag.



Efter jobbet så lekte jag, Noel, Maximilan och Nicole nere på gården. Senare tog vi med oss hundarna till fältet och släppte dom. Så himla mysigt! Vädret gav mig verkligen ny energi.




Till middag så grillade pappa. Snuskigt gott. Nu ska jag och Noel gå över till Nicole och Maximilian. Jag ska färga hennes hår och Noel ska hänga med Maxi. Senare ikväll så har jag tänkt att ta ett långt bad och pyssla om mig själv. 

Tisdag.

Idag var det riiiktigt svårt att komma upp. Usch. Ville verkligen bara ligga kvar. Varför ska sängen alltid vara skönare på morgonen?! Suck... 

Ska jobba 7-16. När jag gick upp så tänkte jag redan ut hur jag ska göra när jag kommer hem, ett varmt bad och en powernap haha. Är så jävla trött och seg. Alla är sjuka hemma dessutom. Har säkert något skit i kroppen. Bara det inte bryter ut nu, det får vänta till efter helgen tack!

Bjuder på bilder från igår då jag var barnvakt åt min Julian hela dagen. ❤️



Fin dag i april.

Idag så hade jag planer med min fina Josefine. Tillsammans med hundarna och hennes söta son Leonel så gick vi en långis. Riktigt skönt väder! Lite väl blåsigt kanske.. Vi gick runt hästgårdarna och hundarna fick vara lösa. Riktigt mys. Elsa rullade sig i hästbajs, standard.. Varför ska de vara så äckliga för?! Hann att ta undan Ebba innan hon skulle göra likadant, tur!!! För kul att sitta på bussen med en bajshund då, pinsamt... 

Bilder från promenaden. 

F r e d a g .



Idag har jag jobbat från klockan 12 till 21:30. Det gick jätte bra och kvällen rullade på galant. Väl hemma fanns det pizza och lite snacks kvar. Älskade fredagsmys.

Har bäddat ner mig nu och ser fram emot att sova. Har känt mig väldigt seg idag. Lite mer än vanligt.. Bara det inte är något skit i kroppen nu.
Godnatt, ❤️

10/4



Idag så blir det workout x2. Nu kl 12 så ska mamma och jag iväg och köra Indoor Walking. Ikväll så ska jag och Nicole promenera ner till stan för att sola och vid kl 18 ska vi köra ett spinningpass. Vet en som kommer sova gott inatt haha! 

Jannideler.



Kom in på en tjejs blogg som fått spana in GinaTricots vårnyheter.
Precis som hon så älskar jag ALLT.
Herregud vad fina grejer. 

Good morning Monday!



Började dagen med bananpannkakor, men jag hade i kakao och lite vaniljsocker i smeten. Det blev så gott! Just like chocolateee. Till det värmde jag på frusen mango, skar ner vindruvor och banan. Yummie! Inga speciella planer idag - sjukt skönt. Igår var jag uppe sen kl 5 (!!!) på morgonen och gick och la mig närmare tolv, timmarna där emellan bestod av jobb och träning. Det var sjukt skönt att få krypa ner i bingen. 

Har tvättstugan nu vid kl 12. Så har tänkt att plocka ihop lite och sen storstäda mitt rum också i samband med det. It's about damn time!

Ett bra avslut.



För en stund sedan så avnjöt jag det på bilden ovan. Mums! Det efter ett riktigt kämpigt och svettigt Indoor Walking-pass med mamma. Kände verkligen inte för att träna då jag har jobbat idag, kl 7-15. Promenerade till och med till jobbet för mitt busskort är slut och jag är för fattig för att köpa nytt. Så idag har jag verkligen rört på mig!

Känner mig helt mör och ganska så död i kroppen. Tog mig en varm snabb dusch och har degat i soffan sen dess. Nu ska jag ta och smörja in mig med mitt underbara lotion och göra mig en kopp te. Ikväll blir det film med mamma och pappa. Love!

Fin fredag.

Jobbade idag, kl 7-15. Det rullade på jätte bra och ska även jobba samma tid på söndag. Hoppas det rullar på nu med mer tider. Efter jobbet så mötte jag upp Diana och Julian och följde med dom ut till Lindö. Det blev bus och lek med min guldklimp. Vi såg även lite på Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga. Hur mys?! 

Nu på kvällen så har vi grillat och varit iväg och köpt godis. Riktigt jävla gott. Kör på en sleepover här och får skjuts hem imorgon på förmiddagen. Då måste jag ta och städa mitt rum..


Bilder från min eftermiddag & kväll.

2/4

Hej!
Vaknade runt elva och har ätit frukost och avnjutit en stor kopp kaffe framför tvn. Jag, Molly och Ebba degar i soffan nu. Vi är sånna soffpotatisar haha.. Men har tänkt att få lite gjort nu! Ska bara få ut tummen ur röva..

Ikväll så ska jag träna med Nicole, det blir ett Boxpass. Hatkärlek till det. Usch. Det är så sjukt jobbigt, men känslan efteråt är underbar. Man går verkligen igenom hela kroppen och i sista delen av passet är man så gott som död. Lovely!


Min goda frukost! Grönt är skönt..

Vårkänslor.

 
Vilken härlig dag att vakna upp till. Då är vi äntligen inne i april. Nu hoppas jag verkligen att vädret håller i sig och inget mer regn blandat med snö tack. Usch. Igår så var jag barnvakt en stund åt Julian ute i Lindö. Senare kom Amanda och hämtade mig och vi hade sleepover. Mys! Min finaste vän. Älskar att sitta på balkongen med en cigg under stjärnorna med just henne och prata ut om våra drömmar och framtidsplaner. That's just love. ♥

RSS 2.0