Cozy by my self.

Har röjt undan det mesta nu. Skönt! Körde in min mozarella-pizza i ugnen för en stund sen och har nu avnjutit den. Mums! Kollar på Sommarkrysset som är sjukt tråkigt. Inte en enda rolig artist som är med ikväll. Typiskt! Bara skit på tv ikväll. Boring. Får se om jag hyr en film eller nåt. Ska ju sitta uppe ett tag ikväll, familjen kommer runt 2:30 inatt. Längtar! ❤

Hundarna fick ett varsitt ben nu och jag slappar i soffan. Ska snart ta ut dom på en kvällspromenad. Känner mig seg och kommer säkert somna i soffan. Men känner inte för att krypa ner i sängen. Vill vara beredd när de kommer hem och välkomna dom haha. Som sagt, bara skit på tv.... Hoppas det finns någon bra film o hyra!

 

Mat & mitt finfina sällskap! 


And I'm done.

Vad man kan muntras upp av musik. Helt sjukt. Kände mig riktigt seg förut men tog tummen ur och drog på musik i köket och började plocka och dammsuga! Det gick riktigt fort och jag blev piggare. Fixade köket och dammsög hallen sen fick det vara nog. Tog en promenad med Molly och Ebba. Vi var ute närmare två timmar! De var lösa mesta delen av tiden och gud vad de älskar det. Jag satte på RunKeeper och på något jävla vänster satte jag på paus (?!!!) i mitten av promenaden. Så nu visar det ba att jag gått 7 km. Men det är mycket mer än så. Jag som ville gå en mil och se exakt hur länge jag var ute. Bajs!

När vi kom in så tog Molly några steg och sen la sig pladask ner på golvet haha! Min söta tjocka korv ❤ Nu ligger vi alla här i soffan och myser. Ska städa lite i vardagsrummet snart när jag laddat klart och sen ska jag gå till affären och köpa snacks till kvällen.

 

Skönt att ha tillgång till skog så de får springa lösa och bli av med energi. Mina älsklingar! 


Sista augusti.

Vaknade efter tolv. Hoho. Gick upp och tog tjejerna på morgonrundan. Skönt väder. Inte för kallt eller för varmt. Hoppas det håller i sig så jag kan ta hundarna på en rejäl fet långis. Men innan det måste jag städa. Familjen kommer hem inatt!!!!! Gud vad jag ser fram emot det. Så då känns det som om jag måste städa här hemma. Skönt att göra det också när man är ensam och ingen som är i vägen. Men känner mig så jävla seg nu haha.

Men ska ladda lite här och sen köra igång med musik och få det städat här. Blöh. Hatar o städa men sååå jävla skönt när det är gjort. Ae, det är väl lika bra o sätta igång istället.......


Mix Megapol.

 

Sådär ja! Nu har jag varit nere och lämnat Julian och varit ute med hundarna. Skönt! Nu har jag tagit bort sminket och borstat tänderna och ligger just nu i detta ögonblick i sängen med Molly och Ebba. De ligger vid min sida. Mina älsklingar. 

Imorgon vid den här tiden kommer min finfina familj hem! Gahhh!! Samtidigt som det varit sjukt skönt att vara ensam hemma och LEDIG en hel vecka så saknar jag dom massor och vill ha hem dom! Så imorgon ska jag sova ut och sen ta tag i städningen här hemma som jag skjutit upp hela veckan haha. Hoppas på fint väder också så jag hinner med en rejäl långis. 

GODNATT!


Me N my Modle.

Julian sover i vagnen, Ebba gick in o la sig i min säng och Molly ligger här i soffan med mig. Myskväll! Pratade precis med farbror i telefonen och de är påväg och ska hämta Julian nu. De har varit på grillkväll hos några kompisar. Mysigt för dom. Självklart ställer man upp. Eller jag ser det inte som att "ställa upp" då jag ÄLSKAR att ha Julian. Världens bästa och snällaste kille!

Ska snart gå ner med plutten och hundarna. Ska ta dom på sista kissen sen blir det att göra sig iordning för sängen. Längar!


Ord räcker inte till.

Jag älskar dig.


Babydejt.

Julian kom hit vid 16. Vi myste här hemma en stund och sen knallade vi bort till Nicole och Maxi. Mys! De lekte och julle gick i gåstolen och de körde på. Nickis och jag blev hungriga och lata som vi är så beställde vi hemkörning haha! Det blev en kebabrulle och sen låg vi som två klubbade sälar.

Nicole och Maxi följde med mig och Julian sen ut med hundarna. Det blev en liten kvällspromenad. När jag kom upp så var det dags för gröt. Han åt den och sen blev han lite gnällig. Jag drog honom i vagnen och nu har han slocknat. Jag kollar på film, "17 again". Alex och Diana kommer väl runt tolv tror jag. Mysigt att få ha min lilla kille här så pass länge! ❤

 

Så jävla sött.


Just my luck lol.

Godmorgon!
Vaknade runt 12, underbart att få sova ut. När jag kollar ut så ser det mest grått och tråkigt ut. Klär på mig och tar ut hundarna och ser då att det duggar lite. När jag kommit en bit hemifrån så börjar det ösregna, typiskt! Molly & Ebba ba titta på mig som "kan vi inte bara gå hem???" haha.

När vi väl kom in så var det frukost som gällde och sen mysa ner sig i soffan framför tvn. Synd att det regnar. Jag som hade tänkt att ta en långis. Men varken jag eller hundarna är så förtjusta o vara ute då. Hoppas på bättre väder imorgon! Ska väl göra mig iordning så småningom. Julian kommer hit vid 16. Längtar!


ZzzZzzZz

Nu har jag gosat ner mig med mina tjejer. En på kudden bredvid och en precis vid min sida. I love this. Riktigt nöjd med denna dag. Fin. Hoppas morgondagen blir lika bra eller bättre. Radion är på och jag somnar när som....

Snart kommer min familj hem..

 

Tre trötta cheyer. Godnatt,


#1

Var och mötte familjen Femerström och tog då med mig hundarna samtidgt. Vi myste ner oss i soffan och myste. Julian som var lite dålig, han har åkt på en förkylning stackarn, var ändå hur glad och go som helst. Som vanligt! Min älskling. Smälter helt när jag får vara med honom. Han är min lilla guldklimp! ❤ Imorgon så kommer Alex förbi med honom så jag ska få ha honom själv några timmar. Dör så mysigt. Kanske ska förbi till Nicole och Maxi då, men vi får se! Annars ska vi bara mysa här hemma.

Alex, Diana och Julian gick vid typ halv tolv så då följde jag dom en bit med hundarna. Skönt o ha kvällskissen avklarad. När jag kom in så la jag mig i ett bad och har sprayat mig. Sitter nu och kollar på MTV och drägglar framför Justin Timberlake. Så jävla sexig så jag dör. Ska ta en kvällscigg och sen krypa ner till sängs.

 

Ord räcker inte till.


Broadchurch

På eftermiddagen närmare kvällen så kom min sjukt saknade Sabira hit. Var och mötte henne och vi köpte med oss en kebabrulle som vi delade på och annat. Sjukt vad jag varit onyttig den här veckan. Holymoly.... Haha. Vi pratade och tog igen tid. Hon fixade även mina ögonbryn som var katastrof. Hon fixar dom alltid så jävla bra och perfekt! Hvala ljubavi, hihi.

Nu myser jag, Molly och Ebba i soffan framför en bra serie som går på fyran. Vi inväntar sällskap. Alex, Diana och Julian kommer hit. Mys! Har tänkt att duscha sen när de gått och spraya mig med bus. Kanske fixa naglarna om jag orkar?

 

Volim te! ❤


29/8

Godmorgon!
Har sovit riktigt gott. Vaknade vid elva, underbart att få sova ut. Tog ut hundarna på morgonrundan och gjorde iordning frukost och satte mig framför tvn. Det är så jävla skönt att ha en vecka ledigt. Har inte varit ledig på hela sommaren. Det enda jag har haft är två dagar, och det har varit helger. Så det här känns riktigt bra ändå.

Nu ligger jag, Molly & Ebba i soffan och myser. Ebba och jag skedar typ, hon ligger som under min armhåla. Så jävla mysigt. Molly ligger bakom rumpan haha. Mina gosisar ❤ Vi ska ta igen oss lite och sen ska jag plocka i köket och sen ladda om för en långis.

 

Världens bästa tjejer. 


Alone is good.

Tog mig en dusch. Skönt! Har bäddat upp sängen och tänt mina doftljus som jag köpte när jag var på stan med Amanda häromdagen. De doftar LJUVLIGT! Kommer inte ihåg vad doften heter men köpte de inne på Miq.

Det ska bli skönt att bädda ner sig. Hoppas att morgondagen blir mer effektiv. Städ och långis är prio ett. Redan torsdag imorgon. Och natten till söndag kommer familjen hem. Saknar dom massor, samtidigt som det är ganska skönt att vara ensam och ledig. Nu ska jag smörja in mig med VS och sen se Sex & The City. 

GODNATT, ❤


Turkiet, Alanya.

 

Blandade bilder från min resa till Turkiet i maj. Dit åkte jag med min kusin Alice och hennes familj samt en faster & morbror till. Det var riktigt härligt. Sol, bad, sjukt god mat, farligt goda drinkar, shopping! Älskar Alanya. Jag vill dit snart igen. Vill utomlands och komma bort, snarast. Min kropp behöver sol och väldigt mycket mer färg. Men som det ser ut nu så blir det inget i år. Får bli en solariumtorsk....


Hallihallå!

Efter frukosten så slocknade jag. Blev inte en sån effektiv dag som jag önskade. Det blev inget städ eller långpromenad med hundarna. Plockade i diskmaskinen och satte på den. Nothing more lol. Var så jävla seg och har bara legat i soffan hela dagen, skönt det också!

Framåt kvällen kom min fina kusin Alice hit. MYS! ❤ Hon köpte med sig Spicy Hot som jag suktat efter riktigt länge, och även andra onyttigheter. Vi myste och kollade på Idol. Följde henne till bussen med hundarna och nu sitter vi än en gång i soffan som potatisar haha. Vet inte om jag ska bada eller bara gå o lägga mig. Känner mig trött men samtidigt inte. Hm...


28 augusti.

Godmorgon!
Redan onsdag. Skönt! Det går fort och snart får jag se min familj igen ❤ Längtar. Amanda gick upp och gjorde sig redo för skolan och stack sen. Jag tog ut hundarna och sitter nu vid tvn framför "Ellen blabla show". Orkar inte kolla hennes efternamn haha. Ska vänta på Beverly Hills fruarna och sen städa här hemma. Wiho.

 

En god start på morgonen!


En hel dag with soulsis.

Idag tog vi en riktig sovmorgon. Vaknade strax innan elva, perfekt till mitt program hoho. När jag var ute med hundarna på morgonrundan och kom in så hade Amanda ställt fram frukost. Mys! När vi ätit så gjorde vi oss iordning och bestämde oss för att åka ner på stan. Vi åkte runt och gjorde lite ärenden och sedan satte oss på efterlängtade Paus. Mums. Köpte inget speciellt utan bara små grejer. Men spontana som vi är så tog vi ett varsitt hål i örat, så nu har jag tre "där uppe" liksom. Snyggt!

När vi kom hem så la vi oss i soffan och gosa ett tag. Sen tog vi med oss hundarna till nya Ica nere i klockaretorpet och "storhandlade". Nu har jag så jag klarar mig den här veckan. Vi kom hem och gjorde tacos och myste ner oss i soffan framför Idol & Svenska Hollywoodfruar. Min bästa sover här inatt igen, and I love it. ❤

 

En rikigt skön och fin dag. 


Lycklig.

När jag åkte till jobbet idag så hade jag en klump i magen. Kände mig stressad över hundarna. Vet inte varför men mådde inte alls bra. Tur att jag har min värlsbästa soulsis ställer upp. Hon åkte hem till mupparna och höll dom sällskap. Då kunde jag jobba i lugn och ro haha. Jobbet rullade på riktigt bra och jag blev klar snabbt.

Påväg hem så köpte med mig en chicken nuggetsbox till mig och Amanda. Och väl hemma så tittar jag in i köket och då har min älskling plockat in disken och städat!!!! DÖR! Fy fan vad det uppskattades. Nu ligger vi i soffan och Molly & Ebba har dissat mig och ligger hos Amanda haha. Mina tre bästa tjejer. ❤

 

Du är mer än en bästavän, du är min soulsis. Älskar dig! ❤❤❤


Monday morning walk.

Godmorgon!
Igår hade jag och Amanda en riktig mysig kväll! Vi gick iväg och handlade och sen myste här framför någon Wallander film. Mysigt att ha sovsällskap, men det var ett töntigt sällskap men spela roll. Nu på morgonen gick vi upp vid halv nio och åt frukost och Amanda gjorde sig iordning för att gå till skolan. Jag och hundarna följde henne. Det blev en skön morgonpromenad!

Nu ligger vi i soffan framför tvn. Ah. Inväntar mitt favorit program, Real Housewives of Beverly Hills. Underhållning! Sen så småning om ska jag väl göra mig iordning. Ska jobba 16:30-21:30. Men då kommer Amanda hit och håller mupparna sällskap så dom inte skäller. Hoppas hon sover över här sen också.

 

Morgonpromenad och gårkvällens mys!
 

Myser.

Ligger fortfarande i soffan. Ah. Idol har varit igång hela tiden och jag har legat här o skrattat för mig själv. Vilka människor det finns hahah. Bästa underhållningen.

Senare ikväll kommer min Amanda hit. Mys!!!! Hon ska sova här och vi ska bara mysa och va. Det var länge sen vi gjorde något sådant. Det ser jag fram emot ❤

 

Hur mysiga är inte mina gosbullar då?! 


Shopping

 
I fredags efter jobbet så gick jag en stund på stan. Var tvungen att handla lite inför helgen. Så jävla underbart med lön.

25/8

Igår så var jag och firade fina Jennie! Mig gosiga Tessa kom hit till mig innan, vi fixade oss tillsammans och sen mötte upp Emelie och åkte till Jennie. Vi blev bjudna på tacos. Jag hade inte ätit något på hela dagen så det satt fint haha! Det var riktigt roligt att träffa alla mina fina & underbara tjejer igen! ❤ Man har knappt setts under sommaren då alla jobbat. Så det var fint att ses. Det blev en lyckad förfest! Men det tråkiga var att mina grannar hörde av sig och klagade på hundarna. Dom skällde hela jävla tiden... Är ju ensam hemma nu så de fick vara i mamma & pappas rum. Trodde det skulle bli bra men nej... Så jag hade det i huvudet hela tiden och kände mig lite stressad. Strax innan två inatt så kom världens bästa farbror och skjutsade mig hem. Tog ut grisarna när jag kom hem och däckade ditekt sen.

Idag vaknade jag vid 11. Sköööönt! Tog ut tjejerna på en ordentlig morgonrunda. Var och köpte en kebabrulle och pepsimax förut. Yummie. Nu ligger jag i soffan och kollar på Idol. Har missat lite då jag jobbat. Det är igång hela eftermiddagen. Så här tänker jag ligga och bara jäsa hela dagen.

 

 

Lovelovelove. Inte en enda bild på Jennie dock haha. Fail..
 

Sugar sweet Love.

Nu har jag bäddat ner mig hos min älskling. Bästa Ebba ❤ Kommer somna så jävla gott. Är jätte trött!

 

God natt, 


Oblivion

Nu ser vi på film, "Oblivion". Tom Cruise är med. Den verkar bra! Var inte så intresserad först så la mig i ett snabbt bad. Pappa och jag var iväg till nya Ica som öppnat i klocket. Fint! Stort och öppet. Vi köpte med oss lite gott hem och satte på film. Mys.

När jag skulle bada och gick in i mitt rum för att hämta handduk så rörde täcket på sig, det var självklart Ebba som låg där under och gosa. Haha, hon är så rolig.. ❤

 

Hon ska alltid ha det så mysigt och varmt det bara går! 


Holymoly...

När jag skrev förra inlägget så låg jag i sängen och tänkte vila en stund. Somnade och vaknade sen 19:30 hah.. Blöh. Men det behövdes. Känner mig sååå trött och seg. Pappa har varit ute med hundarna så det är skönt. Känner mig så frusen och pluttig. Har lovat att plocka in och ur diskmaskinen så ska göra deeet..

Imorgon får vi lön! TJOHO!!!! Fan vad jag jobbade förra månaden. Får en sådan jävla bra lön och det känns så jävla bra. Utgång lördag och sedan ensam hela nästa vecka. Life's good.


My sweet home.

Fan vad jag blev trött efter lunchen haha. Kämpade på med de sista brukarna och sen ringde jag faktiskt pappa och åkte hem med honom. Smidigt och riktigt skönt! Har tänkt att ta ut hundarna på en långis istället. Det behöver dom! ❤ Vi får se om det blir det eller om jag, pappa, Noel & hundarna åker och kvällsbadar istället. Men det är tveksamt. Tror det blir det förstnämnda.

Blir en lugn uppesittarkväll. Wiho! Imorgon jobbar jag 11-16. Konstig tid men det funkar, skönt o få sova några extra timmar. Mamma slutar vid 21 och Liam är iväg på konsert i Stockholm och kommer hem inatt. Skönt. Men längtar efter min mami. När hon kommer blir det tvmys! ❤


22/8

Sitter på kontoret och har ätit en sjukt god sallad med en zero till. Ah! Har haft tvätt & städ nu på förmiddagen så känner mig ganska så slut på energi. Så har jag bara 30 min rast också? Man brukar ha 60? Aja.. Jag får ju betalt!

Slutar 16 och då ska jag gå hem. En powerwalk. Skönt! Sen ska jag städa rummet. Imorgon har vi tvättstugan så då ska jag tvätta, niceeee...

 

Godaste lunchen ever. Älskar plocksallad! 


Late breakfast.

Godmorgon!
Jag sov ut till tjugo i elva. Perfect! För 11:05 börjar mitt och mammas nya favorit program, The real housewives of Beverly Hills. Underhållning på hög nivå. Så jävla kul. Det slutar om fem minuter och då har jag tänkt att lägga mig i ett bad och sen göra mig iordning för jobbet. Har tänkt att gå dit idag.

Sov riktigt skönt idag. Imorgon kör jag 7-16. Nästa vecka blir lugnare med jobb. Hela familjen förutom jag och hundarna drar till Turkiet på lördag. Och då är jag alltså ensam med dom, så då sa jag till att jag bara kan jobba korta turer. Lite skönt det också. Ska gå långpromenader med dom och bara mysa. Skönt att vara för mig själv en hel vecka..

 

Frukost! Ebba håller mig alltid sällskap haha..


My new crush.

Kevin Walker. Vilken kille. Hur söt och trevlig som helst. Och vilken röst! För er som missat det så gick han vidare i Idol. Och nu är jag käääär.

 

Vilket smarrigt kex!


20/8

Blev kortare jobbdag än vad jag väntar. De hade tydligen sett fel så jag skulle bara jobba till 16. Fyra timmar bara.. Men bäckar små! Efter jobbet så gick jag upp till Alex, Diana & Julian. Standard typ haha. Blev bjuden på SÅ god mat. Ärtsoppa och pannkakor. Aldrig ätit ärtsoppa men det var jätte gott, och med pannkakorna på sidan om. Ny favorit! Jag och Julian la oss sen i sängen ett tag som vanligt haha. Min älskling. Så jävla mys. Han växer så fort och nu kan man busa med honom mer. Så roligt!!!

Nu är jag hemma och har sett Svenska Hollywoodfruar. Vad finns det o säga? Herregud. Underhållning på hög nivå. Imorgon börjar jag inte förrän 16. Så jävla skönt. Ska inte ställa något alarm utan bara sova och vakna när jag känner för det.

 

Min mysiga eftermiddag!


I want your love love love.

Mamma kom och hämtade mig efter jobbet. Noels träning började inte förrän 18 och jag kände inte för att gå hem så sket i att sola. Får ta det senare i veckan. Vi åt god middag när vi kom hem (=god matlåda hiho) och sen skjutsa jag och mamma iväg Noel till träningen. När vi kom hem så somnade vi båda två i soffan. Så skönt!

Nu har vi myst framför tvn och druckit te. Känns riktigt skönt med en liten sovmorgon, well needed! Onsdag kör jag 16-21 så då får jag sova ännu mer haha! Ska kolla lite på mobilen sen sova. Radion är på och jag tycker det är så mysigt att lyssna på. Somnar alltid gott då...

GODNATT!


Cash is King.

Blev genast på bättre humör när jag ringde samordnaren och fick reda på min lön som kommer den 23:e. Fan vad härligt!!!! Och jag har fått extra tider nu hela veckan till fredag. Good good! Nu blir man mer motiverad haha. Härligt. Slutar 16 på fredag så det är skönt, hem och ladda upp då inför lördagens bravader. AH! Nu känns allt så jävla bra.

Nu efter jobbet så ska jag sola. Har en gång kvar på mitt kort hah.. Sen promenerar jag bort till Noels fotbollsträning och väntar där med mamma. Ikväll kan jag sitta uppe en stund då jag inte börjar förrän 12 imorgon.

Det går bra nu kompis det går bra nu! 


Då var det dags igen.

Godmorgon.
Trött och gnällig som vanligt! Sov gott och det var som vanligt svårt att komma upp. Hade hellre stannat hemma, som vanligt.... Ni fattar!

Imorgon får jag lite sovmorgon iallafall. Sen har jag som sagt inga mer tider men det kommer. Ska prata med dom idag så att jag vet.


Ai se te eu pego

När jag kom hem så åt jag av resterna och kollade lite på tv. Blev alldeles för trött så tog mig min efterlängtade powernap haha. När jag vaknade så spelade jag lite sims och pappa var och handlade och kom hem med lite godis och läsk. Har myst framför tvn med grabbarna här hemma. Mamma är på jobbet och ska sova över där.

Nu ligger jag nerbäddad med mitt fina sällskap, Molly och Ebba ❤ Radion är på och jag ska strax sova. Ska surfa runt lite på phonen först. Imorgon kör jag 7-16 och tisdag 12-21. Sen har jag inte mer tider men de sa att det behövdes i veckan så hoppas! Känns så konstigt nu när mina bröder och alla andra börjar SKOLAN igen. Och jag har ingen? Man har ju sett det som en självklarhet under alla år. Saknar redan min fina skola och att få träffa tjejerna varje dag...

GODNATT!


Walking dead.

Är så jävla dödstrött. Blev inte många timmar sömn då mina bröder bråka, skrek och levde rövare. Fun.

Jobbar till 16 och då ska jag hem direkt och ta mig en fet powernap.

Over&out.


Damn it...

Jag har spelat sims nu ett tag, barnsligt roligt! Var i min egna bubbla tills jag kom på att jag ska fan jobba imorgon. Har haft det så mysigt o bra med Noel att jag totalt glömde bort det. Åh... Ska göra mig iordning och lägga mig snart. Fail.

Mamma och pappa är fortfarande borta på festligheter. Pratade nyss med dom. Bästa ❤ Känner att jag börjar bli trött så det är lika bra att lägga mig. Hade hellre velat vara uppe och se film, men vet hur jag är på morgonen... Nästintill omöjligt att komma upp från sängen!


Mysiskvällis.

Nu är mamma och pappa iväg. Liam har inte kommit hem än och hoppas han inte gör det heller så det förblir lugnt. Heh. Jag & Noel har ätit riktig god middag och sitter nu i soffan med godisskålen. Han spelar sims på sin dator men tror vi ska se andra Harry Potter snart. Mys! ❤

Skönt med en lugn helg. Imorgon blir det jobb, 7-16. Får med mig en god lunchlåda hoho. Men det värsta är att cykeln är helt paj så då får jag GÅ till jobbet. Blöh. Men det blir ju bra motion..

 

Mys & svull iväll heheheh.


17/8 - Lördag.

Skönt med sovmorgon. Och inget jobb. Tjoho. Ebba och Molly ligger här hos mig. Världens gosbullar. Så jävla mys. Det blir ju inte värre direkt att ligga o lyssna på regnet medan man ligger kvar i sin varma sköna säng. Ah!

Ikväll så ska mamma och pappa iväg till ett par vänner och jag ska vara hemma med Noel. Så det blir ännu en myskväll. Men det är skönt tycker jag. Däremot nästa helg så blir det klackarna i taket då vi ska fira en fin vän! Wopwoop! Det ser jag verkligen fram emot..

 

Godmorgon,


16/8

Godmorgon.
Kan inte sova mer. Ligger fortfarande i sängen, klarvaken! Hm. Ska strax gå upp och göra frukost och mysa ner mig framför tvn.

Inatt var jag i Rhodos med en fin vän. ÅH! Det var så jävla perfekt. Det var varmt, vi blev väldigt bruna, festade som galningar, träffade snygga killar, och det bästa av allt var att vi hade som en italiensk liten pizzeria vid oss som vad perfekt som bakismat när vi kom hem HAHA! Alltså jag behöver verkligen komma iväg!!!! Helt sjukt. Skulle vilja dra nu i augusti efter lön men då är hela familjen i Turkiet och jag har hundarna. Vi får väl se sen i september, men då kanske det inte är lika varmt? Jag vill komma hem som en pepparkaka! Åh...

 

Rhodos, fan vad jag vill åka..


Good night N sleep tight.

Nu ligger jag i min fina säng. Har badat och rakat mig, smörjde in mig med Victoria's Secret som kom härromdagen. Det luktar ljuvligt och nu är jag babylen. I love it.

Det bästa skulle ju vara att ha någon att gosa med nu. Men nejnej. De säger att det kommer, vi får väl se...?

 

Alone and feeling to cuddle...


Lejonkungen.

Bästa filmen ever. Åh. Den är så jäkla fin. Så mycket känslor! Såg den med Noel. Ebba låg mellan mina ben och myste. Min bebis. ❤

Skönt med en riktig myskväll. Och skönt med att börja 16 imorgon o bara köra till 21. Sweet.

 


Happy anniversary!

Hej. Idag tog jag en riktig sovmorgon och när jag vaknade kände jag mig så mycket bättre. Skönt! Jag och Noel såg på den första Harry Potter på förmiddagen, så mysigt haha. Jobbet ringde också så imorgon jobbar jag 16-21. Är ledig lördag för då ska jag vara barnvakt. Skönt!

Idag har mamma och pappa bröllopsdag! De har varit gifta i 15 år, aw! De är mina förebilder och jag hoppas att jag en dag får ett lika fint och bra förhållande som de har. Världens bästa föräldrar ❤ Nu är de iväg på restaurang och myser. Jag lagade mat till Liam och Noel och var iväg och köpte godis till oss. Vi funderar på om vi ska se andra Harry Potter haha. Sånt som märks!

 

Mina fina föräldar för 15 år sen.


The Order of the Phoenix.

Jag och lillebror kopplade in datorn till tvn. Eller han gjorde det rättare sagt, så duktig och smart! Vi såg på Harry Potter. Länge sen man såg de filmerna. Mysigt.

Just nu känner jag mig bättre än imorse. Så skönt. Illamåendet som satt i halsen är borta men känner mig fortfarande dålig. Tung i huvudet och seg. Sa ifrån till jobb imorgon så nu jobbar jag inte förrän söndag. Nu blir det att vila ordentligt!

 

Syskonmys i soffan, love! 💕


F*ck, I'm sick.

Blev inget jobb idag. Hela natten har jag mått illa och det har som svidit i magen (?). När klockan ringde och jag gick upp så kunde jag inte hålla mig. Usch. Känner mig bättre nu än imorse men mår fortfarande illa. I hate it. Nu har jag förflyttat mig till soffan och ska ligga här hela dagen.

Hate this feeling.


Wanted to say goodnight.

Nerbäddad. Ebba är under täcket mellan mina ben. Molly ligger nere vid fötterna på andra sidan. Hon vill ligga ostört haha. Mina älsklingar ❤ Utan dom hade jag känt mig så jävla ensam. Tur att jag har mina tjejer. Världens bästa. Älskar er!

 

Molly & jag. Min gamla tant. 


So so tired, ZzzZz...

Punka på cykeln. Fml. Gick från jobbet till Q8 här i Skarphagen och pumpa cykeln. Den verkar bättre nu, hoppas bara däcket inte är trasigt utan att det ba släppt ut luft. Aja, jobbet rullade på bra men det var riktigt segt. Längtade hem till sängen hela tiden.

Nu är jag iallafall hemma och har ätit pizza hoho. Ska gå och göra mig iordning snart för sängen. Börjar bli riktigt trött så det ska bli skönt att sova. Imorgon åker jag med pappa till jobbet, skönt med skjuts. Efter jobbet så går jag upp till Alex, Diana & Julian igen. Mamma, pappa & Noel kommer dit senare. Det ser jag fram emot! ❤


13/8

Idag tog jag en riktig sovmorgon. Så skönt! Låg i badet en lång stund, så skönt med ingen stress! Sen gjorde jag mig iordning och åkte till Alex, Diana & Julian. Vi drack kaffe och myste. Julian skulle sova så jag la mig med honom. Min älskling ❤ Först ville han inte sova utan bara låg och skrattade åt mig haha. Men sen slocknade han.

Nu är jag på jobbet och är så jävla seg. Vill bara hem... Slutar 21:30 och imorgon jobbar jag bara till 13:30. Härligt!

 

You are the apple of my eye.


What is love.

Nerbäddad. Så skönt. Inget alarm är ställt, börjar inte förrän 16:30 imorgon. Sweet! Var ute förut och träffade Amanda och Ida. ❤ 

Är lite nere. Behöver en resa. Komma härifrån. Behöver fest, dans, värme, sol, bad, goda drinkar, fina middagar, lyx. Åh, vi får se om det blir någon "sistaminutenresa". Det skulle vara fantastiskt!

 

GODNATT! 


Victoria's Secret

Har gjort en liten beställning! Mums. Hoppas de luktar så gott som de framstår att göra. Ser fram emot när jag får hämta ut dom, då ska jag lägga mig i ett varmt bad, raka & skrubba mig och sedan smörja in mig. Ah.

That's what I need....

 

 

Am I wrong.

 

So am I wrong for thinking that we could be something for real?
Now am I wrong for trying to reach the things that I can't see?

 

Weird weather.

Åt en riktig god frukost. Och en kopp kaffe på det framför tvn efter jag var ute med hundarna. Och det behövdes, för när jag var ute med hundarna på morgonkissen så träffade vi ett riktigt pucko med en liten hund, jag ba "kan dom hälsa?". Och precis då när jag släppte på Ebbas koppel så ställer sig hunden på bakbenen och skäller som en idiot. Den visade tänderna också. Jag sket ner mig. Och det värsta var att han inte sa åt sin hund. Den var väldigt aggressiv. Då ska man korrigera direkt. Ebba började skälla också och då sa jag självklart åt henne. ÅH, blir så jävla irriterad. Även fast hunden är i storlek som en råtta så måste man nypa till den och fostra den. Men inte alla som fattar det tydligen. Så från och med nu om vi möter den där hunden så är det kort koppel som gäller. Den verkar ju livsfarlig!

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Ska spela lite sims snart med lillebror hiho. Vädret är så lustigt. Det regnade nyss fast solen skiner? Hm.. Men en promenad blir det senare iallafall! Nämner det än en gång, älskar att vara ledig!

 

Molly är så jävla gosig, I love it!


To wake up like this.

Godmorgon!
Vaknade precis av Ebbas attackpussar. Så jävla mysigt. Och sen kommer Molly och luktar på mig sådär mysigt, för hon är inte en sån som pussas. Älskade sovmorgon. Vaknade på helt rätt sida idag! Älskar att vara ledig. Har inte lämnat sängen än så vet inte hur vädret är, men min balkongdörr är lite öppen och av det lilla jag ser nu så ser det ju bra ut. Ska upp och ta ut Molly och Ebba på en kisstur och sen äta frukost. Skulle vilja gå en långis med dom, så dom får vara lösa och springa. Så skönt för dom...

Mamma & pappa jobbar så det är bara jag och Noel hemma. Liam är iväg hos en kompis. Skönt! Nu ska jag gå upp och se vad denna dag har att erbjuda. I have a good feeling!

 

Slängkyss till er! Så mysig morgon, än så länge! 


Kvällspromenad.

Sabira tog bussen till mig så vi möttes och sen började gå. Vi tänkte att vi skulle gå runt strömmen men hennes buss gick 22:30 från söder så vi hann inte gå hela. Men det blev en bra bit! Jag gick hem också så det blev 6 km iallafall! Mysigt att träffa min tjej och prata om allt och inget. Love it!

Nu är jag hemma och mamma & pappa ser på någon sjukt läskig film så jag kollar hellre ner i mobilen haha. Har tänkt att lägga mig i ett bad eller iallafall duscha senare och sen sova. Nu ligger jag i soffan med Ebba, skönt att ha någon o hålla om när man är rädd haha..

 

Bilder från promenaden! 


Walk in the rain.

Har gjort mig iordning och ska strax ut och möta Sabira. Vi har tänkt att ta en powerwalk, hoppas det slutar regna också så vi kan göra det! Skulle vara skönt o gå en sväng. Men vad gör det o bli lite blöt och kall? Skönt att lägga sig i ett bad sen då...

 

Me right now hiho! 


Today is a lazy day.

Sov några timmar. Skönt. Ligger i sängen och gosar med mina små tjejer. Världsbäst. ❤ Ligger och funderar över vad som kommer hända sen i höst. Många tankar och funderingar. Hm. Har lite planer... Ett av det viktigaste är körkortet. Det pirrar lika mycket varje gång jag tänker på det. Det känns alldeles för... Vuxet? Men ser fram emot att kunna köra bil!

 

Ebba & Molly, so much love! 


Regn & Åska

Fy fan vilket väder! Usch... På förmiddagen när det vräkte ner som mest så var jag ute och jobbade. Blev kall och frusen, inte kul alls. Men tröstade mig med att jag skulle sluta 12. När jag kom hem så åt jag lunch och drack kaffe med mamma & pappa.

Nu är jag sååå trött. Tog med mig min Ebbis in till mig och bäddade ner oss. Hon är så mysig, in under täcket och mellan mina ben ska hon ligga. Nu ligger vi här och lyssnar på radion, regnet och åskan. Mysigt. ❤

 

Grått och tråkigt, men härifrån är det riktigt mysigt! 


Relaxing bath.

Har legat i ett varmt bad. Låg en lång stund och hade inpackning i håret. Jag tände ljus och hade bubblor. Så jävla mysigt. Mamma & pappa satte på någon lame film så orkade inte titta, la mig i badet då!

Det var riktigt avkopplande. Precis vad jag behövde. Hällde upp riktigt varmt och satte på mina favorit låtar. Jag bara låg där, tänkte på allt och inget.

 

Välbehövd egentid! 


Fridaycoz'

Det är dags för fredagsmys!
Nu har vi ätit riktigt god mat och nu myser vi i soffan framför tvn. Vi ska väl sätta på någon film senare. Det här har jag sett fram emot hela dagen. En riktig hemmakväll med familjen ❤

Jobbet idag rullade på bra. Det var riktigt skönt att få sluta 15. När jag kom hem så slocknade jag i soffan. Ops! Vaknade upp perfekt till maten haha. Som sagt så ska vi nog se film senare och jag vill hinna med o spela lite sims. Börjar 12 imorgon så det räcker med att jag går upp vid 10. Wopwoop!

 

Älskade hemmakväll!


In my bed.

Vilken jobbig dag. Att jobba 7-15 och sen en liten rast för att sedan köra på 16:30-21:30. Är helt jävla slut. På förmiddagen hade jag 100 min städ också. BLÖH! Imorgon 7-15 och 12-21:30 lördag. Lyx med några extra timmars sömn.. Det är så härligt att jag har fina och roliga arbetskamrater som gör att man klarar av sånt här. Ska inte vara butter...

Mamma kom och hämtade mig och vi köpte med oss godis och läsk hem. Så jävla välförtjänat. Fanns också en halv pizza som väntade på mig hemma som jag tröck i mig. Möhö. Nu ska jag sova och ser fram emot när morgondagen är över. Godnatt!


Jagärsåjävladöd.

Ligger i personalsrummet sjukt sköna soffa och har tänkt att försöka sova en stund. Skulle egentligen slutat 15, men de behövde till kvällen också så nu har jag rast till 16:30 och sen jobbar jag till 21:30 *skjut mig*. Tur att jag har världens bästa föräldrar som kommer och hämtar mig sen! ❤

Längtar hem till ett varmt bad och min säng. Börjar 7 imorgon också och kör till 15. På lördag får jag lite sovmorgon iallafall. Tack gud! Ledig måndag, I can't wait.....

 

Har ätit sallad och nu ligger jag i soffan & tjurar o vill bara hem...


Love this feeling.

Det här har varit en perfekt ledig dag.
Imorse så åt jag en sjukt god frukost. Slappade framför tvn och bara var. Underbart! Sen tog jag ju en riktig långpromenad med Molly och Ebba. När jag landat från det så var det bara att sätta igång med tvätten och mitt rum. Nu är det klart! Halleluja. Det känns så jävla skönt med ett rent rum. Man blir själv piggare och känner sig fräschare? Haha. Var och mötte fina Sabira på en cigg förut också. Vi bara satt och pratade och tog igen lite då vi inte kommer att ses varje dag nu. Buhu! Saknar tiden i skolan med mina tjejer.

Har bäddat rent min säng nu så det är bara att krypa ner. Resten av kläderna hämtar jag imorgon innan jobbet då det fortfarande är blött. Vårt torkrum suger och alla maskiner stängs av vid 21.. Nu har jag ätit lite yoghurt. Ska lägga mig i ett bad strax och sedan ta en kopp te och en cigg på balkongen. Perfekt avslut på denna fantastiska dag.

 

Mitt mysiga rum. Det ska bli fantastiskt underbart att lägga sig. Mindre roligt att gå upp så tidigt...


Gud så härligt!

2 kilometer från att ha gått en mil! Wopwoop. Det var riktigt skönt och härligt. Molly och Ebba sprang runt och var lösa mesta delen av tiden. Man såg hur underbart de tyckte det var. Jag var ute 1h & 45 min!

Nu är jag hemma och vi ska äta tacos. Har satt ihop några bilder från min walk. Det här ska jag göra om snart igen! Var faktiskt riktigt duktig ett tag och var ute mycket men har tappat det. But now Im back!

 

1. Ebba och Molly ser en katt haha..

2. Glad tjej i skogen

3. Död hemma i soffan

4. Sträckan som jag gick! 


Långpromenad

Nu har jag klätt på mig "träningskläderna" och ska ta med mig Molly och Ebba på en lång skogspromenad. Har laddat ner Run Keeper och har en sväng som jag ska ta, ska bli kul och se hur lång den är. Det här ska bli riktigt skönt.

När jag kommer hem blir det att ta tag i mitt rum och tvättstugan. Tjoho!

 

Ready for a powerwalk! 


7/8-13

När jag vaknade och gick upp var klockan strax efter elva. Så jävla skönt och underbart att vakna själv och bestämma om man ska upp eller inte. När jag gick upp och öppnar dörren så ser jag mamma ligga i soffan helt utslagen hahah. Hon gick in och la sig en stund i sin säng och jag fick tvn för mig själv. So nice. Såg på några fruar från Orange Country på trean, draaama hahah. Vissa blir verkligen aldrig vuxna. Underhållning på hög nivå.

Min frukost var riktigt god. Nu är jag sååå mätt. Det är inget badväder. Men kanske ett kvällsdopp? Men det passar mig bättre. Vid 16 så har vi tvättstugan och jag har MASSOR med tvätt + att jag ska städa rummet. Fan vad skönt att få det gjort...

 

Kaffe, smörgås med äggröra, yoghurt med banan, nötter och crunch. Yummie!


I love you baby girl.

Tog mig en smörgås och oboy förut. Blev på lite bättre humör då. Men usch för att känna sig såhär seg och trälig. Tur att jag har bästa Ebba som kommer tätt intill och vill mysa i soffan. Kärlek. Hon kommer försiktigt upp till ansiktet och ger mig pussar och myser för att sedan lägga sig mellan mina ben haha!

Nu ska jag och borsta tänderna & sedan lägga mig. Skönt! No stress. Ingen klocka ställd imorgon. Obeskrivligt. Inte många dagar kvar av mitt schema nu heller. Härligt! Den här sommaren har gått riktigt fort. Vi får se vad som händer sen i höst....

 

Me N Eddan right now!


Dior.

Min finfina collega Carro visade mig en superbra hemsida som jag fastnade för. Det finns smycken, kläder, allt möjligt! Det jag fastnade mest för var ett iphone skal, Dior. Så himla fint! Det ska jag unna mig när jag får lön.

 

Så himla gulligt! So girly, passar mig perfekt.


Bullsh*t

Fan. Vaknade för en halvtimme sedan. Åh! Jag och Ebba låg så himla skönt. Vaknade av att min dörr smälldes igen (?). Jätte konstigt men ändå bra! Vem vet hur länge jag sovit annars??

Nu kollar jag på tv. Verkar inte som om vi ska äta något. Pappa spelar fifa och Noel kör sims. Är as hungrig men orkar verkligen inte röra på mig. Känner hur irriterad jag börjar bli också... Kan vi inte ba äta pizza heheheh?


Varmt & kvavt.

Heeeemma. Tjoho. Så jävla underbart. Har duschat och smörjt in mig och ligger nu i sängen på täcket i en handduk. Skönt! Känner för att sova en stund. Komma bort en stund. Är LEDIG imorgon och kan göra vad fan jag vill. Feels so freaking awesome. Har tänkt att ha lite egen tid. Ta en långpromenad med hundarna, tvätta alla mina kläder, städa rummet kliniskt, måla mina naglar... And so on, girlstuff you know! Låter riktigt bra tycker jag. Vet inte hur vädret ska bli. Man kanske hinner åka och bada & sola också?

Ska unna mig en powernap nu när jag kan gå och lägga mig när jag vill inatt och sova hur länge jag vill imorgon. Hoppas på god mat ikväll och bara mys framför tvn. Det är jag och grabbarna som är hemma ikväll. Mamma jobbar jour och slutar vid 10 imorgon bitti så då ska vid äta frukost ihop. Det ser jag fram emot! ❤


6/8

Godmorgon....
Blöh vad jag är trött. Låg så snuskigt skönt i sängen när klockan ringde. Blir lika rädd varje gång haha!! Men det var bara att gå upp. Känns riktigt segt. Men imorgon är jag LEDIG. Tjoho! Det gör det faktiskt lite lättare att jobba idag. Och sen har jag med mig en sjukligt god matlåda.

Jag funderade på om jag skulle sova mer men gick då istället upp för jag tänkte att jag skulle göra iordning en ordentlig frukost. And I did!

 

Yoghurt med banan, vindruvor och flingor. Smörgås och kaffe. Nu känner jag mig lite mer vaken iallafall hah..


Good night.

Fan vad jag är trött. Segt. Det enda jag gör är att jobba. Har ingen som helst fritid alls. Men det blir kul sen när lönen rullar in. Får ta igen det då!

Sen när jag kom hem har jag bara kollat på tv och så spelade jag och Noel sims ett tag. Nu ligger jag i sängen med Ebba. Vi bara myser. Min älskling. Favoriten är att få pussar och bli kliad bakom örat haha. Kärlek.

 

❤❤❤


Wörking gurl.

Har nu börjat o jobba. Fun! Kör till 21 så det är inte så farligt. Imorgon skulle jag jobba 7-12 men är tvungen att vara kvar till 16. Blöh. Men vad gör man inte.. Är ledig onsdag och that feels great. Städade inte rummet eller nåt förut idag. Tog mig ett långt bad och sen stod och dansade och gjorde mig iordning framför spegeln heh..

Kvällen ser lugn ut och tror det blir så också. Har mina dubbelpass med en jätte duktig och rolig kollega så det känns kanon. Skriver nog några rader sen när jag kommit hem. Bye!

 

 


Hello monday!

Godmorgon.
Jag har sovit riktigt gott. Vaknade runt elva av att Noel hoppade in i min säng och började klappa händerna?! Dumma unge... Men låg och snoozade en stund och gick sen gick upp och gjorde frukost. Yummie. Älskar att äta framför tvn och bara njuta. Haha. Bästa sovmorgon.

Mamma pratar om att åka iväg och bada. Får se om jag följer med. Skulle vara kul men ändå segt när man vet att man ska börja jobba vid 16. Det skulle ju inte bli många timmar. Bättre om jag städar mitt rum.. Aja! Vi får se vad som händer.

 

Perfekt start på morgonen! 


Done with work for today.

Heeeemma! Halleluja. Den här dagen har varit riktigt bra, trotts att jag körde delad tur. Morgonen gick bättre än förväntat då jag jobbade med tom mage. Men det rullade på och gick snabbt. När klockan blev 12 så gick jag som skrivet innan upp till mina favoriter. Lovely. Jag och Julian somnade tillsammans. Det finns inget bättre. Det är så sjukt mysig så jag smäller av. He's the apple of my eye!

Kvällen rullade på lika bra och smidigt den. Sjukt skönt! Känner mig duktig som jobbar så mycket och intensivt. Har inte varit sjuk eller borta en enda gång, och kommer i tid. Wopwoop! Nu njuter jag av att vara hemma och veta att jag börjar inte förrän 16 imorgon och kör bara till 21. Hej feta sovmorgon! I like how it feels.


Delad tur.

Imorse så försov jag mig. Vaknade tjugo i sju (!!!!). Hann inte äta frukost eller nåt utan det var bara slänga sig på cykeln och trampa iväg. Men jag kom i tid! Morgonen gick bra att jobba. Det gick väldigt smidigt.

Vid 12 så gick jag upp till Alex, Diana & Julian. Köpte med mig en sallad och hängde där en stund. Vi drack kaffe och myste. Jag och Julian la oss och sov en stund. Sov en och en halv timme med min lille kille. Välbehövligt! Nu är jag på jobbet igen och ska jobba 16-21. Kvällen ser lugn ut. Imorgon får jag sovmorgon. Yey!

 

Min eftermiddag i bilder!


Kodnamn Lisa.

Vi bestämde oss för att se "Kodnamn Lisa". Mamma & pappa såg den på bio så vi har dragit ut på att se den här hemma, men ikväll hände det. Så sjukt bra film. Joel Kinnaman har alltid varit en stor crush men som legat på is ett tag. Men nu.. Damn! Är kärare än någonsin. Alla andra kan slänga sig i väggen. Allting väcktes till liv ikväll.

Nu ligger jag i sängen, har duschat och så! Hoppas på att jag får drömma lite om Frank Wagner. Lite hångel iallafall? Det är väl inte så mycket begärt?! Jag som aldrig brukar drömma. Jag bara jobbar. Delad tur imorgon. Wopwoop!

 

Det här är perfektion på hög nivå. 


Mysig kväll.

Jag, pappa och Noel gick och mötte mamma. Vi satte oss på en bänk och släppte hundarna och kastade pinne. Så mysigt. Sen kom mamma och vi promenerade hem mot en mysig hemmakväll i soffan.

 

Världens finaste.


A little powernap.

Det blev att jag sov en stund. Nästan exakt en timme. Skönt! Jag och Ebba la oss så himla skönt så det var svårt att hålla sig vaken. Bästa ❤ Det blev som om vi låg och skeda haha!

Nu jag tagit mig ut till soffan och kollar på tv. Ebba ligger här hos mig tätt intill. Just nu är det bara pappa och Noel här hemma med mig. Mamma slutar inom en timme och på vägen hem köper hon med sig lördagsgodis! Thats what I need, en mysig kväll med mina världsbästa föräldrar!

 

Min gosbulle! 


Lördag.

Nu har jag varit hemma en bra stund. Riktigt skönt. När jag kom hem spelade jag lite sims haha. Har bara slappat. Är så jävla trött. Vill sova en stund men borde inte göra det då jag ska upp halv sex imorgon och köra delad tur. Det känner jag verkligen inte för. Men på måndag kör jag 16-21 så det blir skönt med en fet sovmorgon. Välbehövligt!

Pappa lagade hemmagjorda hamburgare. Mums! Känns verkligen inte som helg. Saknar den där "helgkänslan". Men det blir väl så när det enda man gör är att jobba. Känner mig inte alls på topp. Vet inte vad det är med mig. Känner mig känslomässigt ostabil. Not fun. Aja.. Nu ligger jag iallafall i min säng med radion på och har tänkt att vila en timme. Sen blir det att bada och kanske kolla lite på tv. Sen sova igen. Just nu känns ingenting roligt.

 

Riktigt god hamburgare.


Ingen bra dag.

Idag skulle jag egentligen jobbat 12-21:30 då jag bytte med en tjej men var tvungen att jobba 7-16. Fun! Not... Det enda bra är väl att jag kan njuta lite av solen men vet i fan hur jag ska ta mig till en sjö eller så då pappa och Noel redan åkt. Blöh.

Idag är det ingen bra dag. Känner mig ledsen (?), irriterad, ful, förbannad, trött och seg. Glada tjejen här vet jag!

 

Me at this moment. Bilden säger allt haha...


A little break.

Har jobbat på som bara den nu så nu har jag en liten lucka och sitter på kontoret. Var och köpte mig en glass haha! Har varit sugen på Daim/Jordgubb länge så det blev en sån. Riktigt god!

En riktigt lugn kväll här på jobbet. Så skönt! Ser fram emot att komma hem, duscha, äta och sova. Ah! Imorgon kör jag 12-21:30 så en liten sovmorgon får jag iallafall.

 

Göttans med glass!


Rast!

Nu har jag rast. Tog med mig sallad, tsatsiki och kött som matlåda. Riktigt gott! Sitter vid bordet och äter en piggelin nu. Sött och gott! Eftermiddagen har gått bra än så länge. Skönt. Hoppas på en lugn kväll. Jobbar med härliga arbetskamrater så det ska nog gå.

Känner mig trött och seg och denna värme tar kål på mig. Tycker att dagens väder och gårdagens kunde byta med varandra. Blöh.

 

Skönt med rast och att få sitta en stund!


Andre augusti.

Redan inne i augusti. Helt sinnessjukt. Nu har jag iallafall ätit frukost och duschat. Ska snart göra mig iordning och cykla iväg. Blöh. Hade mycket hellre stannat hemma idag och åkt och solat & badat. Det är inte ett enda moln på himlen (!!!).

Som jag nämnde i inlägget nedan att jag skulle snooza till halv elva istället för att vakna vid nio, det stämde haha!! Det var farligt skönt att ligga kvar... Ikväll jobbar jag till 21. Skönt! Halvtimmen till 21:30 gör världens skillnad så skönt att slippa den idag. Är så seg och vill ba somna om.. Nä, nu får jag rycka upp mig!


If you wanna be with me.

Ligger i sängen nu och lyssnar på Mix Megapol. Älskar att somna till musik. Ska läsa en tidning som jag köpte förut. Mys. Filmen vi såg hade ett sånt dåligt slut så den förstörde hela filmen. Hatar när det inte blir svart på vitt och man inte får veta varför eller hur! That sucks..

Klockan är ställd på nio. Hoppas jag kommer upp då så jag slipper stressa. Kommer säkert snooza till halv elva. Haha, det skulle inte förvåna mig. Bäst att säga GODNATT, ❤


Den som söker.

Älskade hemmakvällar! ❤ Svampsmörgåsarna mamma gjorde blev helt outstanding! SÅ gott. Pappa gjorde vitlöksbröd och stekte det som snacks och det doppade vi i pesto. Delicious! Nu ligger vi här i soffan och ser film. "Den som söker". Den verkar bra. Skönt med lite sovmorgon imorgon. Ah.

 

Mys.


Mysig stund.

Har spelat the sims 2 en stund nu heheheh. Sjukt töntigt jag vet. Men det är så jävla roligt att bygga hus och inreda. Wopwoop!

Ligger i soffan och myser nu. Ikväll blir det chillkväll. Pappa och jag ska gå till affären sen & handla. De pratade om att göra svampsmörgås (?). Låter ju gott. Sen ska vi se film och bara mysa. Imorgon jobbar jag 12-21. Så det räcker med om jag ställer alarmet på 9. Love life right now.

 

I just can't get enough. 💗


På väg hem.

Nu sitter mamma, pappa och jag i bilen på väg hem. Noel stannar kvar hos mormor på en myshelg. Är lite avis. Men sen när jag gått av mitt schema så ska jag ta en weekend hos min mormor ❤ Saknar henne redan!!!

När vi kommer hem får vi se om vi ska ta ett kvällsdopp i Ågelsjön. Det skulle vara mysigt. Roligt för hundarna också.

 

Min mor & jag.


Min lediga dag...

... spenderas i Katrineholm hos min saknade & bästa mormor med familjen. Vi åkte till Djulöbadet och satt nära vattnet på en filt och solade lite innan de stora grå molnen kom. Vi drack kaffe och jag & Noel köpte en varsin glass. Jätte mysigt! När vi skulle åka därifrån så fick mormor punka (...haha!!), tur att bästa pappa var med som bytte däck. Puh! Väl hemma förberedde jag och mormor maten och de andra åkte och handlade. Mormor hade något afrikanskt recept som hon följde och det blev SÅ gott. Har tagit en cigg på balkongen och har nu matkoma och lagt mig i soffan.

Ska smälta maten för sen blir det efterrätt, kladdkaka och glass! Kommer rulla härifrån. Så är det alltid när man varit hos mormor haha. Världens bästa. Det är underbart att vara här och träffa henne och hennes syster Anna. Så himla mysigt. Vill inte åka hem.. ❤

 

Den sjukt goda maten. Mouthorgasm! 


RSS 2.0