Långpromenad.

Idag var klockan ställd. Josefine kom och hämta mig och ebba efter jobbet och vi åkte ut till henne för o gå långis. Elsa följde självklart med! Underbart väder o gå i, men samtidigt livsfarligt haha! Det är ju som isbanor överallt, men vi klarade oss hah.. Länge sen jag träffade jåsie så det var så kul ♥

Nu har jag ätit sen frukost, smörgås med äggröra och te! Yummie... Ligger i min säng och slappar nu. Ska kolla på något (läs flera heh...) avsnitt av bästa Gossip Girl. Sen ska jag hjälpa till o städa lite här hemma. Liam har fyllt 16 nyligen så då ska vi ha lite kalas imorgon. Då kommer stina, henne har jag saknat.


Jag och Josefine gick runt hästgårdarna. Så himla mysigt. En riktig trevlig promenadsväng!
Saknat henne massor, bästa bigsis! ♥

Tvättstugan med mor.

Jag och mamma har haft tvättstugan nu i några timmar. Har satt på några maskiner, skönt! Ska strax gå ner och slänga ner mina sängkläder och då under den tiden dammsuga och städa rummet. Blä vad tråkigt. Men det behövs..

Pappa är iväg och handlar nu. Tror han skulle köpa med sig lite godis och sen ska familjen krypa ner i soffan och se film. MYS! Det förtjänar jag när jag städat mitt rum heh. Äe, dags o sätta fart nu!

XOXO!

Mellandagsrean..

.. är jag väldigt besviken på!

Jag och Amanda gick bakfulla och dana på stan för o spana in rean. Hitta inte ett skit. Inte kul alls. Hade förväntningar och hoppades på att vissa plagg skulle hänga på rean, men nejnej. Idag hittade jag iallafall ett plagg, wiho! En glitterkavaj från Gina Tricot som var nedsatt till halva priset! Hur perfekt?! Så den har jag tänkt o ha på nyår och sen klänningen som jag hade på julafton (inlägget nedan). Och sedan piffa till det extra med smink och håret + smycken! Det blir nog bra. 

Har höga förväntningar på nyår. Vill att det ska bli perfekt. Men inget kan gå fel då jag är med mina bästa brudar ♥ Det ska bli skit kul!!!  



Min nyårs kavaj!



seg uppdate...

.. i know!

Det ska bli bättring på det, tror jag. Haha. Julen har varit superduperbra! Vi var i Katrineholm hos min mormor med familjen. Är jätte nöjd! Den 25e så blev det utgång med bästa tjejerna. En riktigt lyckad kväll. Mycket folk och jag hade så sjukt kul!

Veckan har gått så sjukt fort, redan fredag imorgon?!?! Snart NYÅR! Det är sickt... Ska se till att det också ska bli perfekt. Jag och tjejerna ska vara hemma hos mig innan och laga trerätters och förfesta. Sen drar vi vidare på någon fet hemmafest. I can't wait!



Bjuder på en bild från julafton!

önskade balklänningen..

Notte by Marchesa gown

Den här godingen skulle jag verkligen vilja ha på mig till balen.
Med en fin dejt..



RSS 2.0