27.01.15


Älskar att gå upp tidigt och ha god tid på mig att äta frukost och mysa framför tvn. Sov riktigt dåligt inatt och det känns i hela mig. Bara att kämpa mig igenom dagen & kvällen, men det ska nog gå bra. Imorgon börjar jag kl 13 så det blir skönt.

Nu ska jag ta och göra mig iordning och sedan bege mig mot jobbet. *Snark*. Wish me luck!

26.01.15

Bloggerit är inte på topp känner jag hoho. Men hej! Idag så jobbade jag kl 11-16. Riktigt skön tid. Efter det så begav jag mig ut till Lindö för o spendera resten av dagen med killen i mitt liv, Julian. Hämtade honom från dagis och när vi kom hem så lagade jag mat och vi myste framför tvn. När det var läggdags så läste jag en bok innan både han och jag slocknade haha. Bästa sättet att somna på, att få hålla om min lilla prins. Hann att pussa på min faster också innan bussen kom. Hon hade med sig rosor till mig (!!!). Så himla fina. Blev SÅ glad! 

Nu är jag hemma och mina sambosar sover. Har tänkt att göra detsamma strax. Börjar bli riktigt trött. Imorgon så väntas en längre dag, kl 12-21. Skönt med lite sovmorgon iallafall. 

♡ ♡ ♡ 

Ljuvlig söndag.



Började dagen med en bamsefrukost. Bananpannkakor med tillbehör som bilden ovan visar. Mums! Därefter så följde jag med Nicole och Malin till Dollar Store. Tittade mest men hittade ett gulligt mobilskal och skydd till mobilskärmen.

Mamma jobbar natt ikväll också så jag och Noel är ensamma nu. Ska ta ut hundarna på en sväng strax och sen bara mysa med dom framför tvn hihi. Imorgon ska jag jobba kl 7-16 och sedan beger jag mig hem. Tackar familjen för detta fina långbesök! ♡ 

Sweet dreams.

Världens finaste prinsessor. ♡ 


Vilken mysig fredag! Blev som planerat och vi gick över till Nicole där även goa Malin var. Mysig kväll! 

Mamma har jouren så jag passar på att sova i hennes säng, den är så gudomligt skön. Ser framot en fet sovmorgon och hoppas på att vädret är bra så jag kan komma ut med hundarna. Det skulle vara mysigt och promenera i solen, och det skulle även dom uppskatta. Men vi får se!

15.01.16

Välkommen underbara fredag!
Började dagen som skrivet innan med en arbetsintervju. Det var på ett dagis och hon skrev upp mig på vikarielistan. Så hoppas att det blir jobb där också, kul med omväxling! Nu är jag hemma och har tänkt att värma lite rester från igår, kinamat meheheh, och sedan spela lite sims2 lol. Det är ju så roligt!!

Senare under eftermiddagen ska jag och Noel hämta våran homie Maximilian från dagis. Så det blir att hänga med honom ikväll tills Nicole slutar. Kan tänka mig att vi går över dit sen för lite fredagsmys. Sounds good to me!

15.01.15



Har snöat in mig totalt på kattungar, en ras jag fastnade extra mycket för var Bengal. Så himla vackra! Drömmer mig bort och funderar på namn, Khloe? Kitty? Hm, får se haha..

Annars så rullar mina dagar på. Har fått ett väldigt trevligt och bra erbjudande som jag är SÅ lycklig över. Berättar mer om det när alla papper är klara. Pappa tog tåget till Stockholm ikväll och åker tidigt imorgon bitti. Saknar honom redan!!! Spenderar helgen hemma hos mamma. Mysigt! Imorgon så ska jag först på en arbetsintervju och sedan vara barnvakt åt Maximilian. Det blir en lugn fredag. Gött!

15.01.14



Idag under förmiddagen så åkte jag hem till saknade Josefine och hennes underbaring till son Leonel. Blev bjuden på lunch, mys och bus. Hade det jätte trevligt! Som alla andra gånger hoppas jag att det inte går allt för lång tid innan vi ses igen. Tack för idag finis! ♡ 

Nu ska jag umgås med familjen och framför allt pappa, han åker tillbaka till Afrika imorgon. Att tiden går så fort?! Så ikväll ska vi alla mysa framför en film och njuta av hans sällskap. Min älskade familj. 

15.01.10

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev. Har jobbat som en tok och sedan njutit av mina lediga dagar. Nyårsafton blev jätte bra och mysig och jag är redo för nya mål och möjligheter!


Idag så jobbade jag på hemtjänsten kl 7-14. När jag kom hem så sov jag en stund. Gud vad skönt! Gjorde mig iordnig och åkte sedan hem till mina föräldrar för att bli bjuden på trerätters. Allting var SÅ gott. Mysigt att umgås med familjen. Får passa på nu innan älskade pappa åker tillbaka till Afrika på torsdag...



Nu ska jag strax bege mig hem och festa med mina tjejer. Det kommer över lite folk, ska dricka vin och enbart njuta av denna lördag. Jobbar dock imorgon igen, fast kl 16-21. Bästa tiden. Så det blir lugnt. 

RSS 2.0