God natt!

Ligger nerbäddad i sängen nu, megaskönt! Är så himla trött. Känns så fantastiskt o inte ställa något alarm nu. O få vakna upp när jag känner för det! Ah...

Ska träffa sabira på stan imorgon, vi ska luncha o strosa runt. MYS! Sen ska jag städa mitt rum, dags för det igen.. Och sedan slå klackarna i taket med brudsen. Låter ju som en riktigt bra onsdag?!

Snow White and the Huntsman.

Idag jobbade jag 7-16. Riktigt lång och tuff dag. Men det klarade jag! När jag kom hem så stack mamma o pappa iväg på bio och jag o noel gick o köpte mat o mys, sedan hyrde vi film. Vi såg nya snövit, den var jätte bra!

Nu har jag inga mer bestämda tider på jobbet, känns riktigt skönt. Imorgon lutar det åt utgång med bästa tjejerna. OPA. Resten av veckan ska jag bara ta det lugnt och komma ikapp med lite plugg, mest ladda upp mig inför skolan!

XX

29 oktober.

Även denna dag har bestått av jobb. Tog mig en sovmorgon, vaknade av mig själv vid 10. Gick upp och åt frukost. Fixade mig sedan och åkte in till stan, köpte med mig en paussallad och begav mig till jobbet. Började 13 och körde till 21. En lång dag.

Mamma kom och hämtade mig och skjutsa även hem en kollega. Börjar 7 imorgon och jobbar till 16. Min spårvagn går 6:26, så ska ta o sova nu. Ville bara skriva hej! :) Godnatt!

XX

Höstlov.

Hej! Ligger i min säng nu, är helt slut. Igår efter jobbet så var jag, amanda, emelie, rebecca och my här hemma och förfestade och drog sedan vidare till Puls för halloweenfiesta. Det var riktigt kul! Hur mycket folk som helst ute. Och idag har jag jobbat, körde delad tur, då när jag åkte hem så köpte jag med mig paus sallad. Så jävla gott. Sen så sov jag en stund också haha.. Är så jävla trött nu, fick ju knappt någon sömn inatt.

Imorgon är det jobb igen, 13-21 och på tisdag 7-14:30. Pengar rullar in, det går bra nu! Skönt med lov, det blir jobb och plugg heh. Nu somnar jag snart så ska stänga igen och krypa ner.

XX

not a good day.

Är hemma från bregravningen nu. Känner mig tom och ledsen. Men det var väldigt fin, ♥
Fick nyss ett samtal som inte var så roligt. Det finns folk till allt. Herre min gud. Grow up!!!

sleep tight.

Nu ligger jag i sängen, skönt. Gjorde så jävla god mat och såg samtidigt på Kardashian, perfekt avslut på kvällen!
Skola imorgon, kör 8:15 - 13:25. Men ska gå lite tidigare då jag måste hem. Ska på begravning imorgon.. Känns tungt.

Nu ska jag sova. Är jätte trött. Hörs imorgon, gillar bloggandet nu. Min blogg är så fin. Skulle vara kul med lite kommentarer...

Godnatt, XX

one, two, tree..

Nu lagar jag mat till mig. Alla är så jävla sega här hemma. Ska göra kyckling i ugn och sen steka bacon och broccoli mm i en röra. Ska äta i sängen och se på Keeping up with the Kardashians. Ska knalla iväg till affären också och köpa mig en coola. Ska unna mig det!

Fredag imorgon då, wiho! Så himla skönt. Och sen har vi lov. Gah. Hoppas på att få jobba så mycket som möjligt på lovet. Need cash. Ser fram emot helgen också, fest och jobb. Kommer bli perfekt.

love this pic'


sabira and me at school!

25 oktober.

Halloj!
Kort och bra dag i skolan idag. Det gick fort! Nu har jag hoppat i myskläderna och ligger i min säng och myser med ebba! Jobbet ringde förut och ska jobba lördag 6:45 - 16:15 och sen delad tur på söndag, alltså 7-12 och sen börjar jag igen 16-21. PERFEKT, cashflo'.

Nu händer inte så mycket. Funderar på o ta en powernap och sen ta en långis med hundarna. Skönt!
 
XX ♥
 

min lillördag..

Var precis ute med hundarna och tog med mig dom till affären. Köpte lite godis och coola. Sitter nu i soffan och myser framför en 'Johan Falk' film.

Ska ta ett snabbt bad sen, har inte hunnit med det. Ska bli skönt o krypa ner i min säng sen. Kort dag imorgon, går endast 8:10-10:50. Älskade torsdag. Får se vad som händer sen, ska bli skönt o få in lite cash på kontot - löning!

senare i framtiden...

... blir det att skaffa sig en fransk bulldog. ÅH! De är för underbart söta. Jag smäller av. Tittar runt på blocket och ser massor med valpar, saftiga priser men så värt! Det är ju en låååång tid kvar så..

Vill ha just den här färgen också, den är lite ovanlig tror jag. Ser mest svarta eller vita med svarta tecken. Vill ha en tik som ska få heta Disa.
 

bild från blocket.se

sjung om studentens lyckliga dar'

Min alldeles perfekta, klockrena, bästa STUDENTMÖSSA!!!
Åh, vill bara att den ska komma NU. Längtar som fan.
Nu i februari är det studentkryssning, då blir det all fucking in. Kommer bli så galet.
 
Kan inte fatta att lilla JAG tar studenten i sommar?!

24 oktober.

Hej!
Idag har det varit en seg dag. Tur att jag har mina bästa tjejer som gör att man står ut med skolan, fan vad roligt vi har! Kommer kännas sjukt tomt efter studenten, det är nu när man tänker så som det slår till. Att man inte kommer få träffa sina bästa VARJE dag. Kommer bli tufft..

Har inte gjort mycket sen när jag kom hem, ätit, bytt om till mjukiskläder och ligger nu och degar i min säng. Wiho, fun life. Tror en del av tjejerna prata om o dra ut idag på själva lillördag. Men har varit ute två onsdagar i rad plus helger, ikväll känner jag verkligen inte för det. Ska bli skönt o ta ett varmt långt bad sen och krypa ner i soffan framför tvn.
 
XX
 
 

little Cozy girl,

Har fått bilder på Ebbas kullsyster Cozy som nu bor i USA, så himla fuskigt! Vill ju också bo där haha! Men hon har det så himla bra och kommit till en jätte fin liten familj. Det är så himla kul och få sånhär uppdatering och bilder. Hon är så himla fin! ♥

Ska strax gå o göra mig iordning och krypa ner i sängen. Är trött fast ändå inte, hm. Somna ju förut så.. Får spana runt lite på datorn ett tag!
 

finfina cozy, jackrussel/chihuahua.

oh happy daaay.

Tja! Riktigt bra dag. Vi beställde våra mössor och min blev så så så fin! ÄR SÅ LYCKLIG. Kan inte fatta att det snart är dags?! Men den blev ganska så dyr, 1203kr! Men som plåster på såren så ringde mitt jobb och bad mig jobba i helgen! Wiii! Kommer jobba lördag 7-16 och söndag 7-12.

Förövrigt så var skolan rätt så seg, men ajja haha. När jag kom hem så somnade jag en stund, ops. Vakna för inte så länge sen och sitter nu i soffan och inväntar Svenska Hollywoodfruar. Ska göra mig nånting o äta först...

23 oktober.

Godmorgon!
Sitter och äter frukost och lyssnar på lite musik, ska snart göra mig iordning för skolan. Min buss går 8:10 så det är ett tag kvar.

MÖSSPROVNING idag i skolan, ihhh dör!!! Det går så jävla fort. helt sinnessjukt! Allt prat om studenten gör mig helt galen. Blir så himla taggad. Studentkryssningen i februari kommer ju bli spårat, I can't wait!!!
 
XX

mina två ♥♥

 
 
 
 


 


så jävla fail.

Mina föräldrar fick något jävla fnatt så Amanda följde inte med hem. KUL! Åh, är så irriterad.. Men vi får ta det senare i veckan! ♥

Har badat nu, skrubbade mig och ska strax smörja in mig med lotion. Kommer bli underbart att krypa ner i min nybäddade säng! ;)

Statistiken har ökat mycket nu trots att jag inte länkat bloggen något, kul! Fortsätt så hiho. Vet att jag inte är särskilt rolig men det skulle vara kul med kommentarer, då blir man mer motiverad!

XX

Pizzabak och tjejmys!

När jag hade städat klart och blev klar med tvätten så tog jag en powerwalk till Frisäter's House och chilla. Vi har bakat pizza och bara tagit det lugnt. Jätte mys!!!

Amanda ska följa med hem nu och sova hos mig, YEY! Så himla mys. Men det blir o lägga sig tidigt, upp till skolan imorgon. Segt!

 


våran sjukt goda pizza!


22 oktober.

Hejhej! :)
Idag har jag studiedag, UNDERBART!
Så jag har sovit ut och sen haft tvättstugan, så har tvättat och varvat med att städa mitt rum. Så nu är det fräscht! Bädda även rent sängen igår kväll så har sovit så himla bra!

Nu ligger jag och slappar i soffan och väntar på att gå ner en sista gång till tvättstugan. Har tänkt att ta en långpromenad eller ta en springrunda sen. Vi får se, men det skulle vara skönt!

18 oktober.

Hej!
Som ni märkt har jag fått bloggen renoverad haha. Min finfina kusin som fixat det! :) TACK! Har varit sugen på blogga nu ett tag, men har aldrig riktigt kommit till skott. Ett tag var jag ju väldigt duktig haha, men har tappat motivationen.

Vi får väl se hur det blir. Ett inlägg per dag kanske?
XOXO

London Boy

big wantie.....

Volim Te, ♥



Härliga höstdag!

Nu kan jag blogga från mobilen, woop! Vaknade runt halv tolv. Gick upp och åt frukost och laddade för o ta en långis med ebba och molly. Vädret är sååå underbart! Var ute över en timme, så himla skönt!


6/10

Hejhej, testar lite


RSS 2.0