who you gonna call?

Åkte som sagt hem till mormor direkt efter skolan. Min älskade bästa mormor! ♥ Hon har kommit in i värsta pizza perioden. Hon åt på Pizzahut och gjort sin egna variation av den. Väldigt god! Jag och mormor snackade, kolla på tv. Jag var så sjukt trött så la mig i hennes säng ett tag o sov, hahah....
Sen kom mamma o pappa och hämta mig. Och nu är jag hemma. Trött som ett jag vet inte vad. Fan vad seg. Jag blir så påverkad av vädret. Skulle solen skina och det va fint väder så skulle jag vara hur pigg och glad som helst...

Nog skrivet om deppet neeuuu.. Hmm.. Ska snart sätta igång med plugget. Ska bara gosa lite med min ebbis. Hon är så mysig av sig. Bästa hon. Hon ligger redo i sängen. Så ska inte låta henne vänta mer! 

XOXO!

i skolan. mat mat mat

Är i skolan nu. Har datakunskap. Fy fan. Kan inte konsentrera mig, är så sjuuukt hungrig. Det jag vill ha allra mest är Paus MUMMMMMA!!! Fan vad gott det skulle vara! Men jag och min bestisfestis ska nog käka där imorgon. Det ser jag veeerkligen fram emot. Skit länge sen jag käka där!

Blir någon kyckling skit idag, hoppas det duger... Men är så hungrig så det är ba att tugga på! Hahah. Idag efter skolan ska jag åka ner till mormor och plugga lite har jag tänkt. Det blir så bra så.

Äe, nu ska jag jobba vidare här duktig som jag är hihi! : )

                                                                            
XOXO!


SKOLAN.


blev inte bra på bild känner jag, men jag bjuder!

Sådär. Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och bege mig mot spånkan. HEJDÅ!

vill ligga kvar.

Fy fan. JAG ÄR UPPE! Det var verkligen inte lätt att gå upp idag ska ni veta. Hemskt. Sitter vid köksbordet nu och äter frukost. Te med två skinksmörgåsar, väldigt gott. Har tvättat håret, så när jag ätit frukost ska jag sminka mig och fixa det. känner mig lite stressad. Klockan är tio i sju och jag börjar tio över åtta. Ska hinna med att blåsa håret, sminka mig och klä på mig! HAHA.

Är alltid så seg på morgonen... Kaaaaaanske skriver sen innan jag drar iväg och slänger in en cam bild. Men det är bara om jag hinner, haha. Men ska sätta fart nu. Blä. Jag - orkar - inteee...!!

XOXO! ♥

sleep time.

Skönt o bada. Benen är lena som en liten barnrumpa! hahah.
Fy fan. Ska upp vid sex imorgon. Börjar tio över åtta och startar såklart med älskade matte, wiho!!!! Kill me... Och jag som ska tvätta håret o grejer. Orkade inte göra det nu plus att det blir så mycket bättre när man blåser det och fixar det istället för att sova på det så det blir platt som en pannkaka! HAHA.

Ska lägga mig i sängen nu. Sitter faktiskt vid mitt skrivbord för en gångs skull. Ska nog se ett avsnitt av The Hills. Skriver nog imorgon innan jag far iväg till spårvagnen...

PUSS&GODNATT! ♥

lyckad söndag.

Denna dag har varit väldans trevlig. Fick sova ut ordentligt. Gick på stan med min emelie. Hittade jeans (!!) och en tröja. Känns som om jag har fyndat väldigt mycket på sistonne, KUL! Är väldigt nöjd över jeansen och mina skor. I love them!
Längtar sjukt mycket till att kunna använda min skinnjacka, älskade skinnjacka....!!! Har ju den som jag köpte i julas, den är ju lite kortare modell och den är brun. Sen har jag en lite tjockare variant och den är svart. Men jag vill ha kortare modell i svart också! Ska se om jag hittar en nästa månad kanske... : )

Skola imorgon då. Vad tycker man om det? Tror ingen som tycker ''woho, äntligen skola!''. Ska bli väldigt roligt att träffa klasskamraterna, men förutom det ser jag inte fram emot någonting som har med skolan att göra.

Ska snart sätta på en tvätt med kläder och sedan lägga mig i ett bad, ett långt varmt bad. Men tvätta håret ska jag göra imorgon. Så mycket lättare att fixa det då. Tror jag ska göra några lockar. Känner för o vara lite extra fin imorgon, hihi : )

XOXO! ♥

fick med mig hem.



Detta fick följa med mig hem idag. Ett par jeans från Bikbok och sedan en stickad tröja från Gina. Känns bra att jag äntligen hittat ett par jeans! Woho. Ska köpa ett par till fast i ljusare färg. Skit snygga! Skulle köpt idag men fanns inte i min storlek. Det skulle komma in fler i veckan så då ska jag köpa det! Blir skit snyggt sen till våren med någon söt ljusare topp.
VILL HA VÅR NUUUUU!!!

Vad tycker ni? : )

XOXO! ♥

mina skor.


Ynka 100 kr betalade jag för dessa snyggingar! Plus att dom är väldigt bekväma också! KANON!

OUTFIT.





Japp, såhär ser jag ut idag (vet att jag ser muppo ut men titta på kläderna, haha) !
Emelie är världens segaste. Så hon är inte riktgt klar än. Så då kan jag ju fota skorna! Skit snygga är dom!

XOXO!

tha city with emelaja.

Hej o hå. Fan vad segt det var att gå upp. VILL INTE SKOLA IMORGON!! Då kan vi snacka om att det kommer vara jobbigt att gå upp, buhu : (

Men igår så frågade jag emelie om vi skulle gå på stan. Men det kunde hon inte för hon skulle på någon match. Men nu förstår ni så ringde hon och väckte mig (det var vid tolv så det var lugnt, haha!) och säger att vi ska på stan.. Så det var bara att gå upp och nu har jag ätit frukost : )

Vi skulle vara på stan runt två. Så har suttit här framför tv:n ett tag nu och ska snart sätta igång och göra mig själv
lite snigg. Vet i fan vad jag ska ha på mig. Känns som om jag har inga kläder. Hate that. Men får väl rota fram något skit. Hahah. Känner mig shopping sugennnn. Så ska bli kul att åka ner på stan!!

Neeee, nu ska jag börja fixa mig. Skriver hejdå sen! : )

PEACE&LOVE! ♥



tråkig blogg.

Känns som om jag bara gör onödiga inlägg? Eller liksom.. Tråkiga iallafall. Skorna visar jag imorgon. Är väldigt nöjd med dom. Dom kostade 499 kr och det va rea 199 kr. Men mamma fick medlemsrabbat så det var halva rea priset. Så jag betalade ynka 100 kr för dom. Och jag behövde verkligen nya skor. Skit snygga är dom. Happy for that.

Var och mötte mamma förut. Min älskade mamma ♥ Hon ska jobba imorgon vid åtta igen. Heeela dagen. Så hon ska och lägga sig. Jag som ville sitta uppe och mysa : ( Ska också göra mig iordning snart för bingen.

Känner för att åka ner på stan imorgon på förmiddagen. Och bara shoppa loss. Köpa allt som jag tycker är det minsta snyggt. Det vore något... Men ska nog åka ner och se om jag hittar något, skulle vara kul. Men får se när jag vaknar och hur jag känner då, haha.


KOLLA SÅ JÄVLA SNYGG!!!

Just nu känner jag mig så jävla ful. Och då kollar jag bland mina bilder och hittar dom här super fräscha sommarbilderna. Sådär ska jag se ut i sommar igen. Punkt och slut. Nu känner jag för o bli blond igen, nu nu nu. Trivs bäst i blondt. Det ska jag fixa till nästa månad. Och hoppas snön försvinner mer och mer nu. Den gör mig så jävla depp.
VILL VARA GLAD OCH SNYGG!!!

ont i halsen.

Karin skjutsade iväg pappa så då var jag där inne och tog hand om lille abbe. Gud vad han är söt. Och pratar på som bara den, väldigt roligt! Hihi.

Känner mig så seg. Vill att mamma ska komma hem. Hon slutar inte fören vid kvart över nio. Så jobbigt att vara ensam, haha. Ska snart klä på mig och gå ut med hundarna. Alla mupparna på samma gång. Sen när jag kommer in är det soffan och godis som gäller. 

Vill inte börja skolan på måndag. Vill ha mycket längre lov. Myycket längre.. Blir depp när jag tänker på det, HAHA. Äe, nu är det hundarna som gäller..

PEACE&LOVE! ♥

ingelsta.

Åkte som sagt iväg med mormor. Blev ett par skit snygga skor!!! Eller mer kängor.. Visar dom senare! : ) Josefine kom och bytte av med mormor haha. Så jag och josefine gick runt och kollade lite. Väldigt trevligt att träffa henne, det va ett tag sen! Får ta en promenad senare i veckan o catch up! hahah : ) Fan vad mycket snyggt det finns i alla affärer då. Önskar att man vad gjord av pengar, hehe. Men kanon med jobbet nu. Ska jobba igen på torsdag så då får jag ju en slant för det också, KANON!

Pappa har laddat upp hemmet med läsk och godis. Mamma jobbar till nio och pappa ska iväg med sina gubbar o äta eller vad det va haha. Men ska väl se på film och bara tare luuugnt vetttuuuu. Fy fan. Känner verkligen inte för skola på måndag. Blä. Ska bli kul o träffa klassen. Men känner inte för o sätta mig vid skolbänken om man säger så...

Vad ska ni göra ikväll då?? : )

PEACE&LOVE! ♥

Godmorgon.

Nu har vi vaknat till. Eller ja, vi har till och med ätit frukost. Vi har chillat här på morgonen. Legat i sängen och snackat, MYS. Just nu ligger jag i sängen. Ebba och molly dampar loss i min säng. Brottas och har sig, hujedamej. Emelie håller på och gör sig iordning för en innebandy träning med små tjejer (hon ska träna dom alltså, haha). Jag ska följa henne till träningen och sedan börja göra mig iordning.

Mormor och jag ska åka iväg också. Haha. Ska köpa mig ett par skor. Kanske hittar något annat också? Får se : ) 
Ikväll blir det en lugn kväll, tyvärr. Känner mig faktiskt party sugen.. Men mamma jobbar och pappa ska iväg. Jag blir ensam hemma med noel. Får se vad vi hittar på. Blir nog ba film och mys. Känns OK ändå.. Men nu ska jag fräscha till mig. Men jag skriver sen! : )

PEACE&LOVE!! ♥

JAG ÖVERLEVDE!!!

Omg, jag och emelie såg filmen. Hon har sett den sex gånger innan. Första gången för mig. Och hon gjorde det ju inte särskilt bättre. När det blev natt varje gång så ba ''oh neeeej'' och så trycker hon upp fingrarna i öronen och gömmer sig bakom kudden. Ja men då blir ju inte jag ett dugg rädd?! Fy fan vad obehagligt.. Det värsta är ju att det är en sann historia också?!?!? Och jag tror verkligen på ''spöken'' och sådär. Får smått panik. Verkligen tur att min stumpa sover här så jag kan klämma henne. För imorgon kommer det vara bättre och då har jag ebba och molly o hålla om, MYS!

Vi ska fixa oss för sängen snart. Väldigt skönt. Mys o ligga o snacka i sängen. Vi pratar nämligen om ALLt. Så det ska vara, hihi.

PEACE&LOVE!

Paranormal Activity.

O-M-G.. Emelie har övertalat mig att vi ska se Paranormal Activity... Känner typ för o skita på mig. Emelie har sett den sex gånger HAHA. Jag har inte sett den, såg trailern nyss. Blir. Så. Rädd..!!! Tur att vi har varandra att hålla om sen ikväll, hihi.

Ska väl sätta igång filmen snart.. Har laddat upp med coola, chips och dipp. Lär väl spilla ut allting hahah! Äe.. Vi har ebba och molly som håller oss sällskap. Lär väl klämma sönder dom också, hah.. Dom är så mysiga så, mina älsklingar!

Är väldigt glad att min emelie är här. Så himla mysigt har vi. Hon gör mig så glad, världens underbaraste! PUSS! ♥

vilken dag...

Förlåt för noll uppdatering under dagen men har inte varit på humör. Jag och mormor åkte iväg, vi åkte till ingelsta och kolla runt. Hon köpte dammsugare och jag ett koppel till ebbisen. Och sen säger hon ''är det hem vi ska nu?'' jag ba ''men vi skulle ju till HC??''. Jag övertalade henne så vi åkte till hageby ändå. Och hon satt och vänta i bilen. Jag går in då, skulle skrapa av skorna. Jo men visst. Jag snubblar på mattan och ramlar pladask ner. Jag kände för att dö dö dö. Sjunka genom jorden aa ni vet.. Jag ställer mig upp och asgarvar istället. Så kommer det fram en liten dam o fråga hur det gick. Kände för o gråta men jag garva vidare o sa det att det gick så bra så.
Jag börjar gå och då kommer smärtan, så synd om mig va det!! : (

Aja, väl inne i affären hittar jag inte det jag åkt så jävla långt för.. GALEN! Men det var en jätte gullig tjej som jobbade, så hon beställde hem en sådan till mig och ska ringa när den är i affären. Love till dig pullan! Ha ha..
Så aa, va depp ett tag.. hihi. Men nu är det så bra så. Men skrapade faktiskt upp ena knä't! :''((

Tur att min älskade muppa kommer och ska slagga här. Det behövs. Hon muntrar alltid upp mig det mojjet. Min emelie, ♥

sängen.

Nu ligger jag i min säng. Fan vad skönt. Ska sova ut imorgon. Sova sova sovaaa... 
Men på förmiddagen ska jag nog ta en tripp till HagebyCentrum med mormor. Kolla runt lite. Mys.

Ae, är så förbaskat trött. När jag stängt igen datorn kommer jag somna och sova som en stock. Gud så skönt. Hoppas jag drömmer något, HAHA. Jag drömmer aldrig. Eller det sägs ju att man drömmer varje natt... Men jag kommer iallafall inte ihåg ett smack! Sover djupt kanske? När jag väl drömmer så är jag oftast hos kompisar eller sover borta. Hm.. Men vill drömma, det är så kul. Oftast, haha...

Nu ska jag stänga igen dumburken och dejta john blund. Johnny boy, here i come!!!

GODNATT&SOVGOTT! ♥

S A R A I S I K !

Den här tjejen är jag så förtjust i. Kärlek vid första ögonkastet. Första skoldagen när jag såg henne. Jag kände hur den flygande feta bebisen kom och dunka mig med en stor klubba i huvudet, jag blev störtkär. Vi pratade och så. Men vi var lite blyga och försiktiga. Sen började vi snacka ordentligt. Generös som hon är bjöd hon på kladdkaka. Mmm. Hon är så fin, och jag är så kär. Nu har vi gått i samma klass i snart ett år. Och vi har en relation som ingen annan har. 

Jag brukar stå utanför hennes balkong o sjunga ''saaaaaara, kom ut ikväll. jag väntar vid hörnet vid LIDL och Nettooooo''!! Då brukar hon slänga med sitt hår och kasta ut sin långa fläta från balkongen. Jag brukar klättra upp. Men måste vara tyst. Det är haaram att jag är uppe på rummet. Men sen brukar vi ha sällskap till LIDL och netto och sen går vi hem till mig och ser film och gosar med alla mina hundar, sara ääääälskar mina hundar. Right sara?!


LOVE TO YOU HONEY!!! ♥


gud så skönt..

..att vara hemma!!
Nu har jag jobbat klart för denhär veckan. Gud så skönt. Imorse gick jag upp vid sju!!! På ett lov. Så imorgon ska jag sova ut ordentligt, gud så skönt!

När jag kom hem frusen och dan så stod det pizza på bordet, mumma. Pappsen måste vara på bra humör för han hade också köpt en liten påse med godis! Mina älskade dödskallar, mmmmmm...! Hahah...

På dom här tre dagarna har jag tjänat 1050 kr! Det känns så himla roligt!! För det känns inte som ett jobb? Lill tjejen som jag är barnis åt är så snäll och lätt att ta hand om, nemasproblemas! Och vi har så roligt, och så får man betalt för det. Kan det bli bättre?! : D

Nu ska jag bara ta det lugnt, smälta maten, ha ha... Skriver godnatt sen. Gud vad underbart det ska bli att sova och veta att ingen klocka är stäld. Att jag vaknar när jag känner för det, sååå jävla skönt!!!

PEACE&LOVE! ♥

mot spårvagnen!!!


hejhej, så mycket hej!

Fula bilder. Kände att jag verkligen inte fastnade på bild idag. Men tar o bjussar på dessa. Jahaja, nu ska jag bege mig bort mot spånkan. Börjar som sagt vid tio och slutar vid fem!!! Hårt pass.. Och idag ska jag vara alldeles själv med lillan. De andra två dagarna har alltid mamman varit hemma, hon har varit på övervåningen och städat. Men detta klarar jag! Började ju med nolleboll sen jag var nio och abbebullen sen jag va.. 14/15..? Jag är bebis expert! : D hahah...

Ni får ha en riktigt bra dag, för det ska jag ha! : D Skriver sen när jag kommer hem, lär ju vara död! ; )

PEACE&LOVE! ♥

hard work work.

Gud vad segt det är att gå upp på morgonen. Ser INTE fram emot skolan, ha ha.. Men gick upp vid sju och har hunnit duscha och ätit frukost, även kollat runt på lite bloggar. Ska bege mig uppåt för att sminka mig. Bläh. Känner mig så seg. Men lär piggna till när jag kommer utanför dörren! -12 grader!!!! Fy fan! Jag vill ha vår, underbara vår. Våren luktar så oerhört gott tycker jag. Man blir så glad och det är så himla mysigt...

Kanske att ni får en liten hej bild sen.. Börjar jobba kl. 10 och måste ut till spårvagnen vid nio. Men ska försöka hinna med det : )

FREDAG IMORGON, FY FAN VAD UNDERBART!!!

Vill skänka en liten tanke till josefine och elsa. Hoppas att allting gått bra och att elsipälski kommit upp på benen. Lille snutta.. Massa pussar och kramar till er!!! ♥


krya på dig elsagull!! ♥

oerhört trött.

Man tror inte att det är så ansträngande att ta hand om en 11 månaders söt liten tjej. Men joho, det är det kan jag lova! Vet inte vad det är som gör det, men är så oerhört trött. Ska och ta bort mitt smink och göra mig redo för sängen. Imorgon ska jag upp vid 7/halv 8 och dusha och fixa mig. Så ska lägga mig nu så jag orkat med att gå upp och orka med dagen! : )

Kanske tittar på något The Hills avsnitt.. Men antagligen så kommer jag slockna direkt, haha. Skriver imorgon innan och slänger in en cambild! ; )

Skriver godnatt nu, sov så gott snyggingar! : )

PEACE&LOVE! ♥

hemma efter jobb.

En väldigt bra dag på jobbet idag, hehe. Kom dit (vid ett) satte mig och tog en kopp te. Sedan lekte vi lite. Ju mer vi lekte ju tröttare blev hon, haha. Så vi tog på oss ordentligt och gick ut. Hon låg i vagnen såklart. När vi kommer runt hörnet så har hon slocknat. Men jag tog en liten sväng, va nog ute i tjugo min! 
När vi kommer in så sover ju hon. Jag tar smörgås och lägger mig i soffan och läser tidning. En välbehövlig paus!!! När hon vakna bytte jag blöja och sedan var det full rulle. Vi lekte massor!

En väldigt skön dag. Den gick snabbt och det var så roligt. Dom här två dagarna då jag har jobbat så har mamman varit hemma. Hon har varit på övervåningen och städat. Men imorgon ska jag vara helt själv med henne, från tio till fem. Men jag känner mig väldigt redo! Det kommer gå så bra så..! : )

Mamma ska snart börja med maten, spagetti och köttfärssås. MUMMA! Ska dega framför tvn nu. Så skönt att vara hemma, älskade hem : )

P&L! ♥

jag är så jävla bäst.


look of today!

Nu är jag färdig! Usch, har en såndär dag då man inte kan göra NÅGONTING med håret. Inte ens en toffs blir bra?! Och utsläppt.. Nä, känns inte bra, HAHA. Men det blev en toffs, som blev ful : (

Nu ska jag bege mig mot lilla gulletösan! : ) hihi. Hörs senare!!

P&L! ♥

me and my breakfast.

Nu är det ju världens vinterland ute! Kan inte låta bli att tycka att det är så himla fint.. Men fy faaaan vad jag är trött på snön och kylan nu! Vill ha sol, gräs och grus, haha..

Va ute med hundarna på en sväng. Det var kallt ute.. Lilla molly fick lite kramp i ena baktassen så hon gick inte på den. Men sen gick det bra, hon skutta vidare : )

Nu sitter jag här vid köksbordet och äter frukost. Te med två smörgåsar. Ska snart upp till toaletten and put some make up on för att sedan ta spårvagnen till jobbet idag igen! Jobbar 13:00 - 17:00 idag. Hårt pass med väldigt roligt, haha! : D

Nu måste jag skynda mig, tar ju typ.. över en halvtimme att bara åka spårvagn! Jag bor på den näst sista hållplatsen och jag ska upp till vidablick, den allra sista hållplatsen! haha. Så det tar ett tag..! : )

PEACE&LOVE! ♥

trött.

Börjar känna mig sååå trött. Vill egentligen gå och lägga mig nu. Men måste tvätta lite. Pappa satte på en tvätt innan mig. Grrr, irriterande... Så nu måste jag vänta tills att den gått klart. Men det är den nog snaaart...

Krafterna gick åt när jag var barnvakt känner jag! Ha ha. Fast jag gjorde inget speciellt ansträngande..? Lekte lite och aa... Men fick rusha till spårvagnen för o hinne med den! Äe, är sjukt trött.

Jätte roligt inlägg här känner jag. Men ska tvätta nu och sen sätta på en film.. Eller titta på tv.. Whatever.. Skriver godnatt till er nu iallafall! : )

GODNATT&SOVGOTT! ♥

hemma.

Är nu hemma! Gud vad roligt jag har haft det! : D Är så himla glad att jag ringde på annonsen. Familjen är jätte gullig och då ska vi inte prata om lilla tjejen jag tar hand om. GUDOMLIG. Hon är så glad och jätte lättroad! Så det är nemasproblemas!

Men nu är jag faktiskt lite trött, haha. Ska sätta på en tvätt med kläder (gjorde aldrig det förut idag eftersom jag kom hem senare) och... Tänkte skriva att jag tänkte plocka i rummet. Men det vet jag att jag inte kommer orka, HAHA. När jag kom hem fanns det hamburgare och pomme. Men hamburgaren hade inget bröd.. : ( Skar till lite sallad till det och ett glas coola, GOTTT!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Ska börja jobba vid 13:00 imorgon så måste vara pigg och utvilad! : D

PEACE&LOVE!

så typiskt..

Nu är jag färdigfixat. Börjar bli lite nervös. Ska gå till spårvagnen om en halvtimme. Dom bor i eneby så det kommer ta ett tag och åka. Och jag hoppas hoppas hoppas att jag hittar från hållplatsen, HAHA. Men det ska väl gå bra? Ni får hålla tummarna för mig! : )

Slutar vid 18 så blir ingen uppdatering innan dess. Men kommer skriva direkt när jag kommer hem! Är så nervös, men liksom bra nervös! : D Hoppas bara att dom fortfarande gillar mig och vill behålla mig, hahah... Men så gullig och charmig som jag är blir det nog svårt att motstå!


nytagen pic.

Vem skulle inte vilja ha bruden ovan som barnvakt liksom?!

PEACE&LOVE! ♥






smartingen emelie...

Jahahaja... Sitter fortfarande kvar hos emelie. Har käkat lite chips och druckit coola. Ni förstår det att tösa titta fel. Så det var ingen buss som gick vid kvart i tolv, HAHA. Men mysigt det.. Vi ska lägga oss i sängen snart och ba mysa. Varför blir man så gosig på kvällen/natten för?! Wierd...

Så imorgon måste jag upp tidigt (tio-halv elva) så jag kan sätta på en tvätt med kläder! Hann ju inte göra det nu.. Alla mina kläder ligger antingen på mitt golv eller i tvättkorgen.. Ni antecknar nu va??

Ae, nu ska jag krypa ner hos min sköna böna! ♥

                                                                      PEACE&LOVE!


oplanerat.

Helt oplanerat ska jag till emelie ikväll. Tar bussen som går vid kvart i nio. Ska bara äta och sen drar jag te tösen min! Ska vara hemma hos henne och ba chilla! Tar bussen hem också. Den senaste går vid tolv. Så lär vara hemma innan dess : )

Imorgn ska jag jobba. Shit. Börjar bli lite nervös, hihi. Men bra nervöst! : D Pirrigt liksom.. Men gud vad det ska bli roligt! Börjar inte jobba fören vid 15. Jobbar till 18 då! Men lär skriva innan jag åker och sådär! ; )


Såhär ser jag ut!

Har en slickad hög toffs. Leggings, linne och stickad kofta. Så ganska chill. Ska bli kul o träffa emelie! Har inte sett henne sen lördags.. Inte så länge sen men saknar henne! ♥
Skriver nog godnatt när jag är hemma.. Ska börja tvätta och så då! HAHA.. Mamma och pappa lär döda mig. But i dont care.

PEACE&LOVE.

rebecka & hugo.


























Perfekt promenad väder!!!

Vi tog en ordentlig sväng på nästan två timmar! Väldigt skönt i detta väder. Och väldigt roligt att få träffa rebecka och snacka lite skit om tider och våra galna minnen tillsammans, HAHA.
Hugo och ebba fungerade jätte bra ihop. Lekte och hade sig. Väldigt roligt! : )

Nu ska jag ta mig något att äta. Ä sjukt sugen på pasta och bacon... Ska nog göra det. Sen börjar jag med rummet och det, heheh....

PEACE&LOVE!

en härlig måndag för en gångs skull.

Skönt att få sova ut en måndag! Gud vad det känns skönt med en vecka ledigt. Det behövs kan jag säga! Jag och maja har ätit frukost och jag kissade av hundarna förut. Det är ganska skönt ute faktiskt. Och vad passar inte då bättre än en långpromenad?? : D

Och för ovanlighetenskull så är det inte med josefine och elsa jag ska gå med, utan rebecka och hugo!! Det ska bli väldigt roligt! Ebba och hugo har inte träffat varandra, så det ska bli soännande och se hur det går! : ) Ska ta med mig kameran och hoppas på att kunna knäppa några fina bilder. 

Sen när jag kommer in ska jag veeeerkligen städa rummet. Liksom nu är det inte så farligt. Men ska slänga in sängkläderna i en tvätt och tvätta annat också eftersom jag ska jobba imorgon (!!!!!). Torka golven vill jag också göra och sen städa mitt skrivbord, hehe. Sen ska jag väl andas ett tag och sedan sätta mig med lite plugg. 
Det låter väl bra?? : )


Oh, dör ju en smula när jag ser första bilden. GER MIG VÅR! andra bilden är också väldig rolig. rebecka kände ba nu ska jag se så jävla snygg ut som möjligt. medans hugo ba ''jag tare chill''. Härligt!


från kusin till kusin.

Nu har min andra kusin maja kommit hit! Väldigt trevligt. Hon dricker oboy och jag te! ; ) Vi pratar om både det ena och det andra. Eftersom hon bor i vadstena så är det inte varje dag vi ses. Så nu är det lov så då passar vi på!

Vi ska nog se på hide and seek sen vid 23 om vi vågar! hehe. Är ju världens tönt så vi får se hur det går! ; ) 
Men aooo. Nu ska jag vara social mot majsisen! ♥'
XOXO!

sex, pojkar och alkohol.

Nu har stina åkt! : (
Underbart att hon kom hit!!!! Vi pratade om allting, rubriken säger ju en hel del, ha ha! ; ) Den pullan kan jag verkligen prata om ALLT med. Mitt kött och blod, kussen min! ♥ Älskar den tjejen! Hoppas vi får tid och ses på lovet. Det vill jag allt.


mitt kött och blod, mitt allt.
älskar dig stina åman!!!! ♥♥♥


its all done.

Mamma har bakat och haft sig. Så duktig! Och dom blev gudomliga!! Skit goda! : D
Nu är jag färdig fixat. Skönt det. Lyckas annars vara väldigt seg och blir tvungen o stressa. Men inte nu inte! hehe.

nytagnaaaa ya all know.

Nu ska jag äta. Skriver senare! : )
Ni är allt lite dåliga på att kommentera, kom igen nu!!!

städat.

Det är så himla roligt.. Medans jag sprungit runt här och fixat så är ebba som en svans och följer efter mig. Så himla gulligt. Och det är bara mig hon är sån med, MIN lilla prinsessa ♥

Har dammsugit och plockat i rummet nu. Orkar inte göra mer. Mamma håller på o lagar mat, kycklig inlindat i bacon, yeyeyey. Ska lägga mig i ett bad nu.. Fräscha till mig lite. Och min stina kommer också. KUL! Har mycket att prata om, and she's the best


två äldre bilder då pullan inte var så gammal. lekt i geggan med morsan sin hade hon gjort!

ingen bra start på dagen.

Så jobbigt.. Vaknade av att liam och noel höll på o bråka och skrika på varandra, TACK! Ligger fortfarande kvar i sängen och så hör jag att mamma låter upprörd när hon pratar i telefonen. Jo men visst, då har hon fått inbrott i sin bil! Passagerar fönstret är sönder krossat helt och hållet och så är det som två större hål i vindrutan!
VAD HAR NI FÖR LIV ERA JÄVLA IDIOTER?!?!
Blir så jävla irriterad.. Och det måste ju ha hänt inatt, och när jag gick o la mig så var det -21 grader!!! Och vad är det för jävla idiot nolifers som går ute när det är så kallt mitt i natten och slår sönder en bil!? Puckon...

Har ätit frukost, kollat runt lite på bloggar. Fan vad alla uppdaterar dåligt! :o haha..
Ska städa mitt rum. Jag vet att jag alltid skriver att jag gör det. Men när jag skriver att jag ska så gör jag oftast inte det, HAHA. Men nu ska vi få gäster vid fyra så känner att jag måste. Men känner mig inte alls sugen på det. Hoppas stina kommer så vi kan låsa in oss på mitt rum.....

PEACE&LOVE! ♥


fan vad skönt.

Ligger i sängen nu. Somnar nästan. Men ska nog ändå se ett avsnitt av The Hills, va länge sen. Ska sova lääänge imorgon. Skriver imorgon : )

GODNATT! ♥

oupsi.

Ojdå.. Jag somnade i soffan! HAH. 
Ska tvätta bort mitt make nu och lägga mig. Vet inte om jag orkar se film? SJUKT SEG -  men det är smällen man får ta efter en sådan jävla rolig kväll!

Sitter i mitt rum. Tror det är bög-galan som är på där uppe? Ska upp och joina mami och papsi. Men ska lägga mig snart ändå så jag inte blir pigg haha. Ska bara vräka ut mig, kommer sova som en stock.


bjuder på en liten egopic from yesterday, tihi! : )

underbara lördag.

Fy fan vad skönt det har varit att bara strosat runt. Inte alls gjort något speciellt! Det va roligt på busfabriken, satt och pratade med mamma och karin hela tiden. Gud så trött jag känner mig, ser veeeerkligen fram emot att lägga mig hihi. 

Me and ma familia har precis ätit hemma gjord hamburgaretallrik, väldigt gott! Ska väl gå upp och hålla dom andra sällskap, titta på tv och äta godis höhö.

HAR JU LOV NU OCKSÅ!!! Fan vad skönt utan skola en hel vecka. Men som sagt, det går alldeles för fort! Men ser fram emot veckan, ska ju jobba då! Vara barnvakt åt lilltjejen! : ) Ska bli väldigt kul. Plus att det klirrar till i kassan också! Det sitter väldigt fint. Och det bästa är att jag inte ens ser det som jobb (missförstå mig inte, klart det är ett jobb, men aa you get it!) för jag äääälskar ju att vara med barn! Och hon är bara 11 månader och världens sötaste!
Ska bli så himla roligt! : D

Ska väl titta på Melodifestivalen senare.. Tycker inte det är speciellt roligt egentligen. Kanske sätter på en film istället. Sådant som märks! : )

XOXO!

fräsch.

tog på mig baseballenjacka och känner ba sommar NU TACK!!!

Tog mig ett bad. Väldigt skönt. Känner mig mycket fräshare nu! Ska snart åka till busis. Känner för o hålla igång idag så blir det så jävla underbart skönt att somna sen ikväll. Fan vad jag är trött och seg HAHA! Ikväll har jag tänkt att bara ligga o mysa, ska nog se Lejonkungen. Och äta godis, MUMS! ohh, vill ha lösgodis nu nu nu. Alltid dagen efter så vill man ju bara ha allt onyttigt i världen! Sugen på MC, undra om jag kan tigga till mig det, heh...

Ska finna mig ett par strumpor (
vart tar alla vägen?!?!) och sedan beger vi oss! : )

XOXO!

mår som man förtjänar.


snygga tjejer! ♥










Lite bilder vi tog när vi fixa oss @ emelie.
Jag hade väldigt roligt igår. Förfesten va kanske lite seg, hah. Men vi tjejer drog igång det med singstar! Skit kul. Vi drog vidare till Dejavú och dansade arslena av oss!!! Fan vad roligt jag hade. Tack tjejer! ♥ Men fy fan.. Jag hade ju mina klackar. Oh lord.. Jag som skrivit att dom var så sköna och inte alls kändes höga. Jo tjena.. Fyyy faaaan vad mina fötter värkte! Det var hemskt. Min lilltå blev krossad! HAHA. 

Runt två tog jag och emelie spårvagnen hem till henne. La oss i soffan och tittade lite på tv, pratade om kvällen. MYS! Men jag somnade dock väldigt snabbt. Så himla trött. 

Är hemma nu. Underbart. Bästa pappa kom och hämtade mig så jag slapp o ta bussen! Nu ska jag duscha och fräscha till mig för att sedan hålla mamma sällskap på busfabriken, noel ska ha kalas där. : )

XOXO!

NU KÖR VI!!!!


min säng är skön.

Har fixat naglarna nu, det blev OK. En festlig färgklick iallafall! ha ha. Nu ska jag upp och ta bort maket och borsta mina tänder. Sen är det bumms i säng som gäller. Börjar tio över åtta imorgon. Blä. Har gympa också så måste packa ner kläder o skit. PALLA. Plus att jag ska ha grejer med mig till emelie imorgon? Kommer ju bli världens packåsna! HAHA.


två snabba bilder! ser ju ut som ett mojje med handen HAHA. Men visst blev det godkänt ändå? Bättre bilder kommer nog imorgon!

SOV SÅ GOTT! P&K ♥

pyssla med naglarna.

Imorgn är det som sagt party. Och hela jag ska typ vara helsvart! Så tänkte göra mina naglar i rosa! Tänkte göra leopardmönster fast med rosa underlag. Blir nog snyggt. Annars bara en liten färgklick!

Är proppmätt och sitter och tittar på noel när han spelar fifa. Orkar inte röra på mig, HAHA. Sitter så bekvämt. Men ska ta tag i det snart. Sätta igång en tvätt ocksååå. 

Kort dag imorgon, slutar vid 12:25. Då ska jag hem till emelie och lämna grejer (ska ju sova där, blir jobbigt o ha med sig det på festen?!) hem och städa lite i rummet. Äta och så. Sen runt sex/halv sju kommer tjejerna hit och vi fixar oss och drar sedan vidare. Skrivit det typ hundra gånger nu, men så ni vet liksommm!

ääee, nu ska jag ta tummen ur och sätta igång!

P&K! ♥

hah, träningen sket sig.

Pappa kom hem från jobbet. Åkte iväg till noels fotbollsträning. Kommer hem med pizza, yey. Han köper också hem chipps o dipp som vi ska ha till fotbollen! Sjukt gott. Såg en film förut, och då va det en tjej som åt chips och det knastrade så inåt helvete gott! Så blev sugen, ha ha.  

Så orkar faktiskt inte träna på maskinen idag. Men tog ju faktiskt en promenad förut, så lite har jag ju rört på mig HAHA. Ska köra ordentligt på lovet, hehe.

DEJAVU IMORGON!!! - fan vad jag ska släppa.
Det kommer bli klockrent. Vi kommer som sagt fixa oss här hemma, sen förfest och sedan dejavu. Jag följer sedan med emelie och sover hemma hos henne! MYS! Tur att hon har stor säng, ha ha. ÄR SÅ PARTY SUGEN!!! Fan vad jag ska dansa o ba ha så jävla roligt!!! : D

XOXO! ♥

promenad med josefine, elsa & ebba.

KLOCKRENASTE BILDEN EVER ELLER VADÅ?!?!
så otroligt gullig bild!! ♥

Josefine hämtade upp mig efter skolan. Sen åkte vi hem till henne för att hämta elsa och för att sedan ta en promenad! Blev ingen värsting men det blev ändå en sväng, SKÖNT! Tyckte jag tog väldigt bra bilder?! Vissa av dom är ju verkligen klockrena!! Skulle vara kul om ni kommenterade vad ni tyckte hihi ! : )

Skriver mer sen om dagen. Har ioförsig inte hänt något speciellt? ha ha. Men skrivet ett inlägg sen iallafall!

XOXO!


så himla skönt.

Kommit upp från badet. Det var skönt!
Orkar inte locka håret känner jag! ha ha.. Lockar till håret imorgon om jag hinner! : )

Nu ska jag föna håret och sen lägga mig o sova. Torsdag imorgon och sen FREDAG!!! Fy fan vad underbart det ska bli. Klackarna i taket! Wuhu! Perfekt början på lovet, eller hur?!?!

Emelie och lovisa kommer hit och fixar sig, då tar vi nog lite kort också som ni får se innan vi drar på förfest. Sen hade jag tänkt o fotta med min mobil. Inte världens bästa kamera men det får duga! Kan nog ta några bilder från emelie också som har bättre kamera på sin! : )

SOV SÅ GOTT MINA ÄLSKADE LÄSARE!
PUSS&KRAM GUMMIBANAN! ♥

I FUCKING MADE IT!!!!

Oh lord.. Är helt slut! Nästan.. Haha!
Känner mig jätte jätte duktig som körde på den där! Körde nog till och med mer än tjugo min också. DUKTIG!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Sen hade jag tänkt att locka håret och sova i det. Blir lite slarviga lockar till imorgon då, snyggt! Vet bara inte vad jag ska ha på mig? Hm.. Tar väl första bästa i stress som vanligt, hahah.

Känner redan i benen och armarna! HAH, känner mig så duktig!! Ska köra på maskinen imorgon också! Woho, you go gurl!

XOXO!

träna.

Kom hem från rebecka för ett tag sen! Underbara tjej, ♥ Henne kan man vara borta från länge och när man ses så är det som vanligt. Pruttar och rapar tillsammans som förr, NAJS!

Är hemma och är seg, tihi. Men ska faktiskt träna! HAH.. Men har ju sagt det att pappa köpte som en.. Obertrack? HAHA eller vad det heter till mamma i födelsedagspresent. Så den har jag tänkt köra 20 min på... om jag klarar det vill säga, hah...


gamla saknade tider, ♥

mot skolan!

Nu ska jag hitta mig ett par strumpor och sedan bege mig mot spårvagnen för att sedan traska in i skolan! lugn dag, men slutar inte fören vid fyra! Sen ska jag hem till rebecka!

två bilder, alldeles nytagna!

XOXO! ♥

hej polarn.

Känns så ovärt o skriva på något sätt? Skriver ju bara om hur trött o seg jag är? HAHA. 
Längtar till lov som fan. Önska bara det att lovet skulle kunna vara en vecka till! Lite kort med bara en vecka? Det går ju så förbaskat fort!

Men kickar igång lovet ordentligt med Dejavu på fredag, ser fram emot det så himla mycket!! Så lördagen kommer antagligen bara bli segis dag. För sen på söndag så kommer det gäster. Noel fyllde ju år för ett tag sen då vi alla var sjuka. Så ska ha lite kalas för honom. Och på måndag sover jag hos farmor, sen ska jag jobba tisdag, onsdag och torsdag! Ska bli väldigt roligt!! : )

Och på fredag (på lovet alltså) planerar jag och mamma att ha en riktig tjejdag. Gå på stan tillsammans, luncha och shoppa, gå på bio. MYS! Skönt att bara vara hon och jag, slippa pappa och bröderna för ett tag, ha ha!

Och liksom där är min vecka slut..? Måste få in lite plugg där också. Så skulle allt vilja ha en vecka längre, hihi. Men bara att härda ut.. Det blir ju påsklov snart också va? HAHA. Inte alls skoltrött, neej neeej.....!

XOXO! ♥

nerbäddad i sängen..

.. just nu. SKÖNT!

Läste igenom svenskan. Förstod inte riktigt.. Gör det på lektionen imorgon, vi skulle få tid på oss så fixar det då! : ) Imorgon på gympan har vi core (?) och lite step aktigt tror jag? Så ska köra gärnet! Ska bli skönt o få svettas lite. Är ju världens soffpotatis så.. HAHA.

Ska kolla på sista avsnittet av Kendra, buhu! : ( Sen sova. Så ni får hare så brao!

XOXO!

vill ba sova..

Nu blev jag fruktansvärt seg, HAHA. Har inte satt igång med svenskan än. Vi ska analysera något text? B o r i n g . . Men ska sätta igång med det nu. Sen lägga mig i ett varmt bad (om jag ens orkar), känner mig så himla frusen. Och sen blir det bums i säng!


bjuder på en sommarbild! 
Ohh.. nykommen från turkiet, och blond! Vill bli blond igen, tihi. Iallafall ljusare! :o

Det känns fantastiskt!!!

Ihh, är såå HÄÄÄÄR jrifemdlködfm GLAD!!! : D
Skolan va som vanlig.. Haha inget speciellt! Sen efter skolan kom min lilla farmor och hämtade mig! Sedan begav jag mig mot ''jobb interviuven''. Mamma hittade en annons i tidningen om barnvakt, så jag ringde och bestämde tid! Och allting kändes såååå bra! Så nästa vecka ska jag börja jobba där! Bebisen (11 månader) är sååå himla söt!! Ljusblå ögon och världens ögonfransar!

Känns så himla braaaa!!!

Mamma jobbar till nio.. Pappa är ensam hemma med oss snorungar! Han köpte hem pizza, så min är i ugnen nu. Ska knapra i mig den och sen sätta mig med svenskan! Ohh, just nu känner jag mig så glad så skulle kunna göra vad som! hihi.

Hoppas ni har fått en lika bra start på veckan som mig! : )

XOXO!! ♥

my nails, & GODNATT!

Nu ligger jag i sängen. Väldans skönt. Badade, gud så underbart! Älskar verkligen att bada. Känner mig som en ny människa nu! Ha Ha.. 
Skola imorgon då. WOHO! - eller inte! Så sjukt segt. Men bara denna vecka sen är det ju sportlov!! Och kickar igång det på fredag med Dejavu! Och kommer ju gå tillsammans med de härliga pullorna emelie och lovisa! Det kommer bli så awesome!!! Ihh, lääängtar...

Nu ska jag ta o sova. Ska upp tidigt imorgon. Bläh. Här får ni en skiiiiiitbra och gullig bild! Nytagen och grejer vettni!
Only for you guys!



XOXO!

nails and some KENDRA.

Nu håller jag på o fixa mina naglar! Blir leopard! Blir riktigt snyggt faktiskt!! : D Känner mig så duktig, tihi..
Ena handen är snart klar, ska börja fixa den andra och slå på bästa Kendra. Ni kan få en cam bild sen på naglarna! Så kan jag ta bättre imorgon! : )

Imorgon ska jag på en jobb interviu, spännande...!

XOXO!

BILDBOMB - från promenaden.






































Fast det att jag är jääävligt trött på snön, kan jag inte låta bli att tycka att det är så himla fint!!

Segt.

Har plockat upp alla kläder från golvet och tagit ut stolarna. Ska sätta igång med o dammsuga och torka golven. JOBBIGT. Men tog en paus, hehe. Har käkat lite nesquik. Ha ha, yummie!

Ska städa på som en dåre så jag kan bada och sen slappa framför tvn. Det är ju älskade Solsidan idag! Perfekt avslut på en söndag! Ska göra mig en kopp te och smörgås och gotta mig med.
Sen efter det ska jag sätta mig med naglarna och sedan SOVA. Så skönt. Stina är ju inte blyg av sig så hon vräkte ut sig i sängen! HAHA. Ska tvätta lakarna o grejer så jag somnar ren och fräsch! hahah.. Det där lätt bra?

Ohhhh.. Nu måste jag fortsätta! : ( Vill inte...

vilken härlig dag!

På förmiddagen kom jag hem från stina. Sååå segt. Man blir verkligen jätte seg av att bara vara HAHA. Stina följde med mig hem, vi tittade på tv och ba tog det lugnt. Sen åkte hon iväg på basketmatch!
Jag tog det ba lugnt ett tag.. Sen mötte jag och mormor upp varandra, ville ta vara på det underbara vädret! Så vi tog en långis på ca en timme. Och nu är jag hemma! : )

Ska ta tummen ur röven och städa rummet, bläääääh... Efter det ska jag bada och har tänkt att pilla lite med naglarna! Göra något snyggt mönster. Oh, måste säga det, ser INTE fram emot att städa. Är så trött o seg! : (

Helgen med stina var jätte skön! Vi gjorde verkligen ingenting. Vi var ensamna för stefan och anna skulle på spa. Maja var hos moster lotta och totte hos någon kompis. Så vi var där för att ta hand om hästarna och hundarna! Men förutom det tog vi det bara lugnt! Väldigt skönt. Underbart att spendera en hel helg med kussen, det händer inte allt för ofta!!! ♥

Aeeeee... Nu ska jag börja med rummet. Sen tänkte jag lägga upp lite bilder. Tog med mig kameran på långisen. Fick en hel del bra bilder (vad det såg ut som på kameran iaf, hehe!).
NU: städa rummet................

XOXO!

melodifestivalen.

Jag och stina lagade något wookaktigt.. Ha ha.. Blev väl sådär! :p ätbart i allafall ha ha. 
Vi har tagit fram lite mys och tittar på melodifestivalen. Fan vad det är tråkigt. Det var bättre förr ju! Inte ens en enda bra låt? Hm..

Har gått runt i min OnePiece heeela dagen! HA - underbart!! Vi har ba slappat, pratat, bara varit! ♥
Vi ska väl se något film snart. Ville bara säga hej, hihi : )

Hoppas ni haft en trevlig lördag!!

XOXO!

min drömman! ♥


jag vill ha en man precis som hank baskett, he's to gorgeous!!! ♥

se alla säsonger av ''Kendra'' så förstår ni vad jag menar!

stinaaman.blogg.se

Är hema hos min kusin!! Mmm, underbart att få vara ute på landet! Vi gick upp vid elva. Har käkat frukost och så. Vi ska snart ut och ge hästarna lunch och sen fixa lunch till oss! : )

Igår kväll så tittade vi på Rottatuie (?) och svulla. Som gamla goa tider, haha. Har saknat min stina som bara den! ♥ Ikväll kommer vi antagligen göra the same thing. Titta på någon film o ba chilla base!

Just nu i detta ögonblick spelar stina på pianot. Och pita (hennes gulliga hund!) ylar med, ha ha. Väldigt fint att lyssna på! Varför ''sjunger'' visa hundar med när man spelar? Hm..

ae, nu ska vi bege oss ut till hästarna och ge dom mat och gosa lite. Älskar livet på landet, haha! : )

XOXO!

vaken. hah..

Vakna nyss. Det va skönt med en powernap! Hehe... Pappa och och noel är på fotbolls match. Pappa ska handla påvägen hem. Hoppas han köper hem pizza eller nåt! Känner för flööööödmat! hihi.

Imorgon är det fredag - underbart!!! Jag ska åka till kusinvitamin imorgon och sova över där! Är ensamna hemma så jag ska hjälpa till där på gården med alla tottisarna! Ska bli underbart att få umgås med stonie!! Väldigt länge sen vi sågs nu och verkligen umgicks! MIN ÄLSKLING! ♥
Vi ska bara se på film och äta gott och MYSA! 

Detta blir så bra! Och sen nästa helg blir det rajjrajj! Woho! Då är det all in! KLACKARNA I TAKET!

XOXO!



-

Noel och mamma ligger i soffan och sover/vilar. Ser så jävla skönt ut. Men om jag somnar nu så kommer jag inte vara så trött ikväll sen. Ohh... Men skulle kunna somna nu. Pappa kommer hem vid halv sex så då vaknar jag ju? Det blir bra.. Nu tar jag mig en powernap!

XOXO! ♥



jag och min bebis ♥

nytagna bilder!

USCH FÖR DETTA VÄDER!!!
Det var ju förfan vår ute igår?! Nu är det vinter igen. Och det tycker jag verkligen inte om. Gick och mötte noel från skolan. Det är en bit att gå från spårvagnen och hem. Och jag hade mina ''converse'' på mig idag!!! Mina fötter kändes som isklumpar. Så det första jag gjorde när jag kom hem va att ta på mig min OnePiece! Den är så grymt skön. Älskar att gå omkring i den!

Har precis ätit. Ska slänga mig i soffan ett tag nu. Blir så jävla trött o seg när vädret blir så pissigt!! : ( Men ska ta tag i mig själv o plugga lite sen! : )

Vad tycker ni om vädret? Tycker ni om det?!

XOXO!

det är lugnt.

Jag provade byxdressen på gina idag som jag la upp i ett annat inlägg. Jag har kraftiga höfter, så det såg bara lustigt ut! Men jag kom på det att det finns en svart dress här hemma! Mamma köpte den i somras! Jag hade den på en fest.. Tänkte ha min ''kavaj'' till det (gjorde '' tecken för att det är ingen kavaj kavaj, mer typ... vet inte hur ja ska förklara! HAHA men typ som en kavaj!), och mina nya klackar såklart! SNYGGT!

Kommer bli väldigt svart, hehe. Men ska fokusera mer på make't och håret! Det blir nog bra det. Jag, emelie och lovisa ska antagligen fixa oss här hemma och sen dra vidare på förfest! NAJS. Är så jävla taggad, det ska bli så himla roligt att ba get loose! Fira in sportlovet! ; )

Ligger nerbäddad i sängen. Ska se något avsnitt av Kendra och sedan somna in. Att det kan vara så skönt o sova, mmmm.. Skola imorgon, men sen är det ju faktiskt fredag! Veckan har gått snabbt. Skönt med ett litet avbrott mitt i veckan. Samla sina krafter.. : )

XOXO!

lille pinchen ♥

Fick lite sovmorgon iaf.. Vaknade vid elva. Satte mig framför tvn och bara tog det lugnt. Noel slutade vid ett. Och han ba ''har tänkt hela dagen på att vi ska ner på stan'' aw!!! Så började fixa mig så skjutsade mamma ner oss! : ) Vi gick och kollade på Stadium, leksaksaffärer och annat! Det va ju inte så poppulärt att jag skulle få kolla runt, haha.

Sen käkade vi på donken! Snackade tjejer, om skola, fotboll och allting! Fattar inte att han blivit så stor.. Kommer alltid se honom som liten! För han vägrade hålla handen i stan HAHA. Det var ju sååå pinsamt. Hihi.


min lille snygging!
älskar dig nolleboll!!! ♥

ledig imorgon - underbart.

Ahh, känns såååå härligt att vara ledig imorgon! Ännu närmare helgen, hihi. Ikväll ska jag fixa naglarna, ska göra svart manikyr istället för vit. Och ha genomskinligt istället för rosa. LÄCKERT! 
Åt precis potatis och pannbiff med brunsås! Jätte gott.

Var ju som sagt på stan idag förut med puddingarna lovisa och emelie. Och heeerregud vad mycket snyggt det finns! Önska att man var miljonär! Give me some money please!! Men måste hitta något sommarjobb, men vart!? hm..

Imorgon ska jag ner på stan och kolla runt lite. Noel slutar vid ett så han ska nog med! Haha, lite syskontime! ; ) Snäll storasyster som jag är ska jag bjuda honom på donken HAHA. Men kul o umgås, han växer så fort?!

XOXO!



underbart väder.










bara bilder på elsa! ha ha. ebba och molly va i skogen och far omkring. men sen kom elsa igång! 
blev inte så bra eller många bilder, för jag och josefine gagga på som bara den! hihi.

sällskap.

Hah.. Exakt när jag skrivit klart inlägget så får jag ett sms från josefine! Så hon är påväg nu, blir en långis tillsammans! Skönt med sällskap både för mig och ebbisen! hihi. Tar med mig kameran. Ska försöka knäppa några fina bilder nu när vädret är underbart! : )

TAKE CARE! ♥

staden.

School va chill.. Gympan tog typ kol på mig! HAHA. Hade hinderbana, träna kondotion. Jo tack, det behövs ju! Fan vad det va jobbigt! Jag och emelie pullan gick o käka på chicken. Lovisa kom och joina oss, mycket trevlig. Vi snackade om dejavu! Det blir vi puddingar som ska va tillsammans! KUL!!

VÄDRET ÄR UNDERBART!!!
Så ska ta vara på det och ta ut ebba och molly på en långis! Hoppas bara det inte är fööör geggigt i skogen. Skönt o komma ut på promenad när vädret är så härligt! VÅREN ÄR KOMMEN!!!

Hahah, heeeelt extas! Hoppas ni har en underbar vårdag! hihi : )

XOXO! ♥

har bestämt mig.


från ginatricot, vill haaa...

Det var väldigt roligt att träffa alla i klassen! Saknat er. Speciellt min emelie, hihi ♥  
Och hon övertalade mig att jag ska följa med på gymnasiefesten Dejavu. Hade jävligt roligt förra gången så det blir nog bara kanon! Tänkte köpa den här ovan och rocka loss i? Den finns i helsvart också men den där va lite roligare? Mina höga klackar till det MUMS!
Det var riktigt länge sen jag körde klackarna i taget. Ser verkligen fram emot det nu!!! Tack emelie! ♥

Är hemma från skolan nu. Mamma stackarn va hos doktorn idag då hon inte blivit bättre. Hon är sjuksriven till nästa måndag. Stackars mamsis!! 

Undra vad vi ska äta ikväll.. hehe... Mat mat mat.. Har nog inget med vettigt o skriva. Skriver senare i så fall!

XOXO!


tror ni det hände? hah..

.. nej självklart städade jag inte mitt rum! HAH!
Varför ska det vara så svårt?

Imorgon är det skolan. För första gången på en hel vecka!! Har saknat alla mina klasskamrater, ska bli kul att komma tillbaka! Har nog mycket att ta igen, usch... Därför sitter det jävligt fint med studiedag på onsdag! Är alltså ledig då YEY! Då ska jag sätta mig med alllllt. Börja lite redan på tisdag.

Ska hänga en tvätt med kläder och sen göra mig redo för sängen. UNDERBART. Ska kolla lite på Kendra, mmm. Känner mig så ''duktig'' nu när jag kan ladda ner alldeles själv! HAHA.. 

Hoppas ni har haft det underbart kära läsare!!! : )

XOXO! ♥

Perfekta paret?!



När ebba har åldern inne och löper rätt så har vi tänkt att para henne (!!). Längtar så efter ett gäng glada valpar här hemma. Det är underbart att föda upp en kull. Verkligen en fantastisk upplevelse.

Men jag kollade runt lite på blocket och hittade denna snygging (bilden till höger). Ser dom inte ut att vara perfekta för varandra?! Gud vad söta valpar det skulle bli!! Men vill para med något liknande med ebba! Längtaaaaar!! : D

Skulle du eller vet du någon som skulle vara intresserad av att köpa en valp? Släng in en kommentar! : )

promenad i vårkänslor.


dom två enda bilderna jag tog! hah..

Vilket härligt väder ute!! Älskar varje sekund av det! Våren är verkligen (HOPPAS, hehe) påväg nu!! Jag och josefine tog en runda. Länge sen man sågs nu när jag varit sjuk en hel vecka! Så vi får börja ta igen den tiden nu! ; ) Elsa fick sin sena present, ha ha. Så söt, tror hon tyckte om den!

Är hemmaaa, bästa pappa skjutsa både fram och tillbaka, haha. Borde städa rummet men orkar inte? Känner mig sådär.. Mamma har fått feber igen?! YIPPIE. Stackarn..  Hon ska till vårdcentralen imorgon och kolla upp det. Usch, hoppas det inte är något skit nu..

Tänker på mat.. Mat mat mat! Har bara ätit frukost idag, heh. Måste ta mig något o äta. Okej, såhär gör vi. Nu tar jag något o äter, kollar på några avsnitt av Kendra.. Och sen sätter igång o städar rummet. DEAL?

XOXO! ♥

E C L I P S E .

Fick ut tummen ur röven och började plocka lite i rummet. Ska bara dammsuga. Får blir sen. Nu ligger jag i våran underbara soffa med min dator och ska se Eclipse : ) Sen ska jag dammsuga, heh.. Torka golven och skrivbordet tar jag imorgon!

Good work dodan!

i was born to get wild, thats my stile.

Sitter och lyssnar på världens dunk musik och dansar med för mig själv, hihi. Party sugen.. Det ska det fan bli nästa helg?!?!

Idag känner jag mig så bra!! Feber fri - woho!
Har sminkat mig och fixat håret för det va sjukt länge sen, tycker det är kul hehe.

Borde städa rummet, men det örk jag icke! haha.

Ville ba skriva hej liksom. Så hej.
Imorgon ska jag till ingelsta med mormor och noel, ska se om jag hittar något klädesplaggggg. Sen blir det promenad med saknade josefine och elsa! KUL! 

XOXO!

fjärde februari.

GRATTIS LILLEBROR NOEL SOM FYLLER 8 ÅR IDAG!!!! ♥
Noel bestämde menyn idag, det blev tacos och sen kladdkaka till efterrätt. Mumma. Har legat och kollat på Let's Dance. Känner mig fortfarande sådär. Typ yr? Hela tiden.. Men behöver inte snyta mig 24/7! Woho! Vet inte hur det är med febern. Den känns bra? 
Vill bli frisk frisk frisk!!

XOXO!

Det är hemskt...

Har aldrig varit såhär förkyld, någonsin. Det är hemskt. Men febern har gått ner och jag känner mig lite bättre. Men ska stanna hemma från skolan veckan ut så jag verkligen vilar upp mig.

Jag bara sover om dagarna. Känner mig så slö och tom. Har fått typ lite ''svimattacker'' då det svartnat för ögonen på mig. Pappa köpte med sig pizza hem, underbart. Det var det första jag åt idag och han kom hem vid sex! Det satt riktigt fint.

Ebba är så himla gosig. Alla hundarna är det. När jag satt i fotöljen o snöt mig så kom freja och lukta på mig, hahah. Och när jag ligger och sover så attackerar ebba mig med massor med pussar i ansiktet och ska gosa! Älskar dom!!

Ska snart lägga mig igen och se på någon film..

När jag blir frisk sen så kommer det roligare uppdatering, promise!

XOXO!

RSS 2.0