23.02.15



Hej! Det var inte igår...
Har varit ledig nu några dagar och det har varit riktigt skönt. Imorgon går jag på mitt 75% schema på hemtjänsten, men ska jobba på dagiset under förmiddagen. Känns så himla roligt att jag fått in en fot där nu.

Idag så åkte jag hem till min soulsis och bara va. Så jäva mys. ♡ Vi har lite planer för en roadtrip framöver. Åh, längtar faktiskt! Nu ska jag ta och invänta Farmen och Realitystjärnorna på Godset. Mysmåndag!

13.02.15



Halihallå!
Fredag. Gud vilken härlig veckodag. Trotts att jag jobbar både lördag och söndag så har jag haft en fet fredagskänsla hela dagen. Love that. Efter frukost framför tvn med mamma så åkte hon och jag till lägenheten och hämtade resten av mina grejer. Har bestämt att bo hos mamma sålänge innan jag flyttar till mitt egna. Blev bäst så för alla! Därefter så åkte jag ner på stan och träffade my soulsis ♡ Blev en sen lunch på Paus och en sväng bland affärerna.

Nu är det bara jag och mina bröder hemma. Vi beställde pizza & fredagsmyset är uppdukat. Känner mig inte riktigt 100% än från min förkylning. Så har tänkt att fixa mina naglar, duscha och sedan sova. Börjar sju imorgon så det blir perfekt!

09.02.15



Hej!
I lördags var jag ute med Tessa och vänninor till henne. Hade riktigt roligt! Ska se om hon har några bilder att skicka.

Igår när jag vaknade så kände jag mig inte särskilt bakis men däremot sjuk. Vi hade kalas för Noel då också och framåt kvällen när det var över så slog förkylningen till ordentligt. Så nu ligger jag i soffan framför tvn med Ebba och försöker kurera mig. Blöh. Hate this!

05.01.15

Hej!
Vilken natt. Jag satt vak 10h i sträck. Höll på att somna på spårvagnen lol. Åkte hem till mamma för att ta ut hundarna och sen sova i hennes sjukt sköna säng mihi. Senare på eftermiddagen begav jag mig hem till my one and only Amanda. Vi lagade mat, myste och snackade om allt mellan himmel och jord. My soulsis, ♡

Nu ska jag sova. Kommer somna direkt känner jag. Är så himla trött, nästan känt mig som bakfull idag haha. Imorgon blir det jobb på hemtjänsten, samma sak lördag då det även vankas utgång. Kul!

04.02.15



Idag är det Noels födelsedag, så börjar med att skriva GRATTIS till min fina lillebror! ♡ Tänk att du var sådär pluttig och oskyldig för tolv år sedan. Vad fort tiden går!

Timmarna på förskolan gick SÅ bra. Barnen och personalen var så himla snälla och söta. Trivdes direkt! Tog bussen hem och myste ner mig i soffan med mamma när jag fick ett samtal från samordnaren på hemtjänsten. Det slutade med att jag ska jobba inatt på boendet, spännande! Kommer inte vara ensam så det känns skönt. 

Har tänkt att sova i mammas sköna säng några timmar nu. När jag vaknat till ska vi fira lillebror som bestämt tacos & semla för kvällen. Mys! 

03.02.15




Fy fan vad det går bra för mig nu.

I går så kom äntligen min lediga dag efter sju långa arbetspass. Vaknade upp hos mamma och vi begav oss för att kolla på en lägenhet till mig. En etta på 40kvm och som ska totalrenoveras. Därefter åkte vi ner på stan och jag bjöd henne på Golden Bangkok, supermysig dejt med min älskade mamma

Idag var det jobb på hemtjänsten igen, fick mig lite sovmorgon då jag började kl 9 och jobbade till kl 16. Och i förmiddags så fick jag samtalet, JAG fick lägenheten vi var och tittade på!!!! Känns som en dröm! Gått på rosa moln hela dagen. Trodde inte dagen kunde bli bättre, men då ringer ett dagis som jag va på intervju hos och ber mig jobba 9-12:30 imorgon. Helt perfekt tid att börja med ju! Hoppas verkligen jag får in en fot där nu. Älskar nya utmaningar! Wiho!!

RSS 2.0