miss ma hun. ♥


SAKNAR MIN SNYGGING!!! ♥
bara helgen kvar, sen får jag träffa min goding...

school sucks.


jag imorse innan jag gick till spånkan.

Skolan är sjukt tråkig utan min emelie. Kill me.
Kort dag imorgon. SKÖNT.
NU - snabbt bad sedan bb
AFTER - sleeeeepy.

bloggtorka...

Känner att jag inte har något roligt alls o skriva om?! Tråkigt... Kan ni inte komma med förslag?? Tycker verkligen det är kul o skriva o så, men det är ba stopp. Tjatigt och sjukt tråkigt att bara skriva om min vardag! Den är ju inte så händelserik direkt...

Men idaaag så träffade jag lovisa nere på stan! ♥ Härlig brud det där!! Gick runt och tittade lite. Köpte en vit skit snygg kavaj från cubus. Kan lägga upp bild imorgon.. Vi pratade om helgen, känner mig rätt så taggad. Hoppas bara att det inte kommer vara allt för mycket snorungar där. Men ska iallafall skita i det och ha roligt med mina vänner!!

Ska försöka ta så mycket kort som möjligt. Min kamera är ju så stor och klumpig och min mobilkamera SUGER. Så det blir lite knepigt...

Men som sagt. Bloggen känns riktigt tråkig. Kom med förslag om vad som kan göra bloggen bättre och vad jag kan skriva om! (Det är ju bara att kommentera anonymt? vad är problemet liksom..? haha)


Älskar den här bilden på elsa! SÅ himla fin!! jag är värsta mesen jag vet, men kan inte låta bli att bli lite rörd när jag ser kort på elsa. Att hon har det så bra och att det är mollys dotter och ebbas syster. Det är ett speciellt band det där. Att jag va med när hon föddes och sett henne växa upp under två månader. Helt fantastiskt. Därför är det så himla roligt att jag har en sån nära ocb bra kontakt med josefine! Världens bästa!!!

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

check it out...


hey baberiba.

Tjenixen. Seg skoldag. You know. Känner mig så trött o blä. Inte roligt. Men när jag kom hem från skolan somnade jag i fotöljen någon timme. Sinnessjukt skönt. Sen gick jag ut med ebba och molly. Gick till fotbollsplanen. Det är någonting med öppna ytor. Dom får tuppjuck o springer runt. Kul det!

Jag och mamma åkte iväg och handlade förut. Köpte lite godis som jag ska ha med mig till skolan imorgon. Ska till skolan vid åtta (döda mig...) för att kolla på film. Har egentligen sovmorgon till tio i tio så det känns surt... Men vad ska man göra? Chill ändå..
Nu ska jag ner och göra en kopp te och sen titta på bigbrother, hahah. Sen dusch och säng. Skönt..

ÄR VÄLDIGT TAGGAD TILL HELGEN!!!
Med bästa lovisa igen. AH så jävla roligt. Kommer bli galet, gaaaaaalet!!!!

XOXO! ♥

skönt med sommartid.

Dagarna går så himla fort nu när man vridit fram en timme! Skönt det... Känner mig väldigt duktig, satte mig med naturen ett tag förut. WOW. Stolt över mig själv. Brukar alltid tänka ba jo men jag ska jag ska. Och sen blir det aldrig av, men idag var jag duktig!!!

Ska till skolan imorgon. Segt. Men det är bara att bita ihop. Lov snart, måste tänka så!!! Förhoppningsvis drar jag, emelie och lovisa till stockolm då över någon dag då på lite shopping. Fan vad kul det skulle vara.

Ska sova nu. Är taggad för helgen, Royal White Night. Fan vad keeuuul! Nu kommer johnny blundis här för en dejt. Tjingeling!

XOXO! ♥

feelin' sooo ill.

Vaknade av att jag nästan skulle spy?! Fy fan. Mådde så jävla illa. Men duschade och så och skulle börja fixa mig. Men det gick inte. Kul o komma till skolan med värsta spyattack? Euw, nej tack. Så skickade iväg en sjukanmälan och gick och la mig i soffan med täcke och massvis med kuddar.
Somnade väldigt skönt. Men drömde värsta mardrömmen!!! usch. Orkar inte förklara för fattar knappt hälften själv. Men vaknae och var rädd, det brukar jag verkligen inte vara. Obehagligt...

När jag vaknade mådde jag lite bättre. Så känner mig ok nu. Men mår fortfarande illa..? :( Ska värma lite te och hoppas på att det ska bli bättre. Vill verkligen inte spy. Usch. Men ska forsätta med vad jag gjort hela morgonen, ta det lugnt. haha...

XOXO! ♥

bingelingen.

Ligger i sängen. Har inte orkat fixa mitt rum så lovisas täcke är fortfarande kvar, haha. Mysigt med två täcken. Fy fan, är så jävla seg och trött. Kommer inte klara av skolan imorgon, blä. Känner verkligen inte för att gå dit. Emelie är i fjällen nu också hela jävla veckan. Hur ska jag klara mig utan henne?! Kommer bli tufft... Hon kommer inte hem förrän söndag?! Buhu, en evighet ju..

Ska sova nu. Oh, tänk att egentligen skulle klockan ''bara'' varit tolv nu. Att jag får en timmes mindre sömn. Ingen rolig tanke direkt... OCH SÅ SNÖAR DET JU?! Seriöst?! Vart fan kom det ifrån? OH orkar inte.

Ska sova nu och drömma mig bort till något så jävla mycket bättre...

GODNATT! ♥

pictures from last night.

lovisa ryberg, ♥

Mer bilder finns på lovisas och lindas blogg (tror jag, haha).

min kväll.

Okej, nu ska jag berätta om min kväll.♥
Jag och lovisa åkte direkt när ner till stan när hon kom hit. Vi mötte upp linda och sen drog vi vidare till festen. När vi väl kom dit var det ganska så stelt. Det var bara 91/92or där (jag och lovisa är 94or!) som satt i soffan och muttra? Haha. Men jag och lovisa höjde volymen och satte igång och dansa. Till slut var det några styckna som dansa, kul!

Det var väldigt trevligt! Och det va så roligt, alla trodde att jag och lovisa gick i trean! Hahah. Tur det, tänk om dom skulle tro att vi var yngre liksom?! Haha. Sen när vi dansat rumporna av oss och snackat med allt trevligt folk så var det dags för hemfärd. Vi fick skjuts hem av lindas pappa! TACK! Väldigt skönt, fick skjuts enda fram så slapp gå så långt. Vi tvätta bort sminket och börsta tänderna och sedan bums ner i sängen. Fy fan, sängen är nog som skönast när man varit och partat?!

Idag så vaknade vi vid tolv. Vaknade nog vid elva men låg och drog oss ett tag. Snackade om kvällen, haha sjukt.. Sen gick vi upp och åt frukost och tog ut hundarna på en sväng. Väldigt skönt med en promenad på morgonen. Och sen följde jag med henne till stan o köpte lite godis hihi.
Och nu är jag hemma från mormor. Ska tjata på pappa, är hungrig och vill ha pizza NU!

XOXO! ♥

@ grandma's

Nu sitter jag hemma hos mormor med hennes nya dator! Väldigt fin. Vi tog en långpromenad, det va ganska geggigt i skogen. Men det gick! Ebba plumsa i en bäck, haha euw. Det blir en dusch för fröken när vi kommer hem!

Linda ska skicka mig bilderna sen ikväll. Så bilder kommer antagligen ikväll, i värsta fall imorgon. Ska snart pallra mig iväg hem. Känner mig så sjukt seg. Men vem gör inte dagen efter liksom? ;)
Och ikväll ska vi äta pizza YEY! Sjukt glad. Känner ba fet mat - ja tackkkk!! Hahah.

jag och min fina mormor! ♥ jag bjuder på bilden, 
man kan inte alltid se perfekt ut! ; )

 


the day after...

Hade riktigt roligt igår!
Lovisa kom hit vid åtta, och då var det lite stress. Så hann inte ta några kort eller uppdatera! Sorry. Men det va en tjej som tog kort så hoppas på att hon kan skicka dom till mig senare ikväll.

Nu fick jag ett mess av mormor. Vi ska ta en sväng med hundarna. Skönt med promenad.. Berättar mer om kvällen sen när jag kommit in! : ) PUSS!

XOXO! ♥

party all night and sleep all day.

Åkte med mormor till ingelsta förut och shoppade. Skönt. Hatar verkligen att gå alldeles själv. Hade nog hellre åkt ner på stan och kollat men ne, det blev bra! Slänger nog upp en outfit inna jag drar iväg!

Nu ska jag äta, hungrig som ett djur. Sen ska jag börja duscha och fixa mig. Lovisa kommer antingen hit eller så möter jag henne i stan. Just nu känner jag mig faktiskt inte så tagg (hah?). Men det kommer nog när jag fixat mig och så, eller när jag är på festen, hahah.

Är det inte så sjukt jävla typiskt. Att när man ska iväg på någonting så ska allt krångla? Hittade typ ingenting på ingelsta. Det blev vad det blev! OK ändå... Och sen när jag vaknade imorse har jag fått en vagel på ena ögat?! Är lite öm och det är rött. Lite svullet? Äe, hoppas det försvinner när jag fått på mig smink!

Nu ska jag äta och sedan är det spotify på högsta volym och fixa sig! YEYE!
Vad ska ni göra ikväll? party? hemmakväll? tell me! : )

XOXO! ♥

fan vad härlig dag.

Gick upp vid halv elva/elva. Blev väckt innan av min jätte gulliga bror som kastade en kudde på mig och skrek ''VART ÄR SIMS 2?!?!?''. Oh, då får man ju dampet. Och det var vid nio, så lyckades somna om efter ett flertal kuddattacker.

Vaknade och klädde på mig och tog en sväng med hundarna. Helt underbart. Blev på mycket bättre humör. Gick inte särskilt långt. Va ute 20 min kanske... Men blev glad ändå! Väldigt fräscht ute!

Jag skulle ju åkt på stan idag med Lovisa pullan. Men neejneej. Fick ett sms imorse att hon inte kan komma in?! Panik.. Ska ta och städa rummet lite nu sen fixa mig och sedan åka ner till stan SJÄLV. Tycker inte om det : ( Hoppas hoppas jag hittar något till ikväll, annars är jag ganska så körd.

Så sådär ser min dag ut! Lovisa ska ringa upp snart så får se vad vi kommer fram till. Men ska börja fixa mig nu så jag kan åka ner till staden.

XOXO! ♥

toarulle toarulle.

Vid tio gick jag ner och kollade på bigbrother. Sjukaste.. Men det är ju så sjukt och pinsamt så det blir bra? Haha. Ska kolla på The Hills nu innan jag somnar in. Det känns helt fantastiskt att inte behöva ställa klockan. WOHO. Men ska upp skapligt ändå, har ett o annat att göra. Speciellt STORstäda mitt rum så inte lovisa får chocken när hon kommer hem här! Hahah. Och shoppissss....

Underbart med helg. Oh, ska bli så skönt o sova. Puss på er mina kära! : )

SOV GOTT! ♥

20110325

Ikväll - mys med familjen
Imorgon - PARTY, all in.

Trevlig helg. Kort dag i skolan, kanoners. Käkade lite och sen åkte jag iväg till jobbet. Haha. Gud vad roligt det var att se lill tjejen igen! Länge sen. Men det var inget gnäll eller så när mamman försvann utan vi lekte på som förr! Haha. Gullig tös!

Kom hem och var typ helt slut. Gick och mötte upp noel som varit hemma hos mormor. Han stack in till anton och jag började laga mat. Det var tacos på menyn. Pappa och liam kom hem och så käka vi. Mamma jobbar till tio. 

Just nu sitter jag och nolleboll framför tvn med chips och dipp och Let's Dance är på! Skön fredag. Imorgon så ska jag på stan med bruttan Lovisa på förmiddagen. Förhoppningsvis hittar jag något jag kan ha på kvällen! För då är det partaj. Fan vad kul det ska bli. TAGGAD!

Hoppas ni får en helt underbar och trevlig helg! För det är jag säker på att jag kommer få!  : )

PUSS&KRAM! ♥

23:07

Ligger i sängen nu. Ska titta på ett avsnitt av The Hills. Halsen känns liiite bättre. Men inte helt ok. Kort skoldag imorgon. Vi ska ha gympa som sista lektion och då ska vi göra kullebytta och grejer?! Så om jag aldrig nånsin uppdaterar mer är det på grund av att jag brytit nacken när jag skulle försöka mig på en kullebytta! HAHA.

Emelie var här en stund förut också. Trevlans värre. Vi såg på film, Blind side tror jag den hette. Väldigt bra! Efter skolan imorgon (om jag nu överlever haha) så ska jag jobba! Ska bli väldigt roligt. Inte träffat dom på jätte länge. Ska jobba från 13-17 så blir inte så bra med uppdatering. När jag kommer hem skriver jag några rader.

Nu ska jag ta o koppla av! PUSS!!!

mysdag.

Somnade lite förut med ebba tätt intill. Mysigt värre. Vädret har ju varit helt fantastisk. Halsen är fortfarande fucked up. Woho. Oh..

Ska vila lite till nu sen ska jag och mamma ta en sväng med hundarna. Skönt. Solen skiner och det är helt fantastiskt!!! Ser verkligen fram emot helgen! IHH. Skriver om det senare! : D

XOXO! ♥

hemma idag.

Har hostat inatt och har haft ont i halsen i några dagar men nu är det som värst. OH : ( Ska dricka massvis med te och bara ta det lugnt. Liam är också hemma från skolan. Får se hur det går. Orkar inte bråka så hoppas han inte dampar. Men ska hålla mig borta från honom, haha..

Mamma jobbar inte så länge, 10-13. Skönt. När hon kommer hem får hon pyssla om mig. Vädret är helt underbart. Älskar det!!! Tur att snön försvann lika fort som den kom. Love it. 

Nu ska jag lägga mig o bara ta det lugnt. Hoppas ni får en fin dag! : )

XOXO! ♥

ebba & molly

mina fina tjejer,

Tog en liten sväng med ebba och molly. Gick till gamla fotbollsplanen. Dom dampa loss. Hitta någon boll som dom lekte med. Känner mig irriterad, ledsen och förbannad. Yeye.
Har inget mer o skriva. Gör nog det senare i så fall.

XOXO!

20110322

Paolo Roberto var sjukt bra!!! Han berättade om sin barndom och framgång. Väldigt intressant att lyssna på! Så jävla skön och rolig snubbe.

Imorgon börjar jag inte fören vid kvart över tolv. UNDERBART. Nu ligger jag och tittar på BigBrother, pinsamt... I know men kan bara inte låta bli!! Haha.

Har inget speciellt o skriva faktiskt. Ville ba skriva tjing liksom. Puss på er! : )

paolo roberto.

Kom hem från skolan för inte så länge sen. Seg dag som vanligt. Speciellt när vädret är så fint. Då vill man ju vara ute och göra något roligt istället för att sitta inlåst vid en bänk!
Sista lektionen såg vi film och innan den rusha jag och emelie ner på stan och köpte godis, haha. Tjockisar..

Hemma nu som sagt och ska snart duscha och börja fixa mig lite. För ikväll ska jag och mina brudar se Paolo Roberto, han kommer till Degeer ikväll vid 19:30 och ska ha någon slags föreläsning. Ska bli kul o titta på! Först tänkte jag ba men vad bra, tar med mig kameran. Men när jag tänkte efter, kul o komma med värsta kameran ba ''tja fotografen här!'' HAHA. Pinsamt. Får duga med mobilbilder! : D

Mamma håller på och lagar mat. Spagetti och köttfärssås. FAN så gott. Mmm. Mat mat mat, heheh...
Och imorgon börjar jag inte fören kvart över tolv! En lektion som blivit inställd. TACKAR JAG FÖR! Få sova ut lite, ahhhh...

PAOLO ROBERTO.
när han står där framme och pratar ska jag tänka på den här bilden! (HAHA!!)

måndag

Var i skolan idag. Bla bla bla. Kom hem, lagade pannkakor till pappa och noel som var på träning! Dom kom hem till dukat bord! Hur gulligt? Haha. Sen somnade jag i soffan. Vaknade till vid nio. När jag tagit powernap brukar jag bli pigg, men gick runt som en zombie. Va sjukt trött. Men låg kvar och tittade på Big Brother, sjukaste programet. Stackars människor, haha!!

Nu ligger jag i sängen med ebba och molly. Mina små kelgrisar ♥ Känner mig trött så ska stänga igen datorn o sova. Undra varför jag är så trött när jag ändå sov förut? Hm.. Ville bara skriva hej. Mer uppdatering kommer nog imorgon! ; )

GODNATT!

jag.typ.dör.

Tvätten är igånggg. Fråga mig inte varför jag börjar tvätta så sent. Jag ba gör det.. Vi har ju tvättmaskin i huset så slipper springa ut och in. Skönt det.

Imorgon börjar jag tio över åtta! Dör lite smått. Mitt spårvagnskort har gått ut och pappa och jag skulle fixat cykeln idag (kedjan krånglar). Tror ni att vi gjort det? Nee nee... ÅH. Blir väl att åka med pappa imorgon hehe. Han åker härifrån vid tjugo över sju/halv åtta. Så måste skynda! Ställer klockar på sex, men lyckas alltid somna vidare och blir tvungen att stressa.

Ska se till att ha cykeln fixad imorgon så jag kan cykla till skolan. Det är så himla skönt tycker jag. Man får en stund för sig själv, haha. Borde tvätta håret nu, men orkar inteee. Vill bara sova. Får göra det imorgon, heh. Då gäller det verkligen att gå upp i tid! Annars är jag så körd...

Sov så gott nu alla där ute : )

PUSS&GODNATT!

sommar sommar sommar.


vill vara brun o snyggggg....

soffan är bäst att somna i.

Somnade i soffan, haha. Så jävla skönt. Ska snart ner och göra varm oboy har jag tänkt, mmmm... Efter det ska jag kissa av ebbsan. Fan vad seg jag är. 

Ikväll blir det mys framför Solsidan, sista avsnittet ju?! Så jävla tråkigt. Borde ju vara extra långt eller så, haha. Så mysigt att ha något program att se fram emot på kvällen. Så mys!

XOXO! ♥

chillin' & hangin' ouT.

Har bara tagit det lugnt, så skönt!
Har käkat och så och mami gjorde en kladdkaka till efterrätt! Det va jävligt gott ska ni veta! haha. Är ensam hemma med mamma. Hon ligger o vilar, så hon är inte mycket till sällskap, haha. 

Vädret är ju helt fantastiskt underbart. Funderar på o gå ut en sväng igen. Men känner mig så sjukt trött och seg. Vet inte om jag orkar, haha.

Tror jag ska vila mig lite, hehe. Tittar på MTV cribs.. Ganska tråkigt. Inga roliga kändisar är med. Ska nog lägga mig o sova någon minut eller två, haha. Seeeegis...

Skriver sen gullisar! : )

crazy dog walk.



Vilken promenad!
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, haha. Det var bara större hundar. Inte någon i ebbas och elsas storlek! Det blev lite mycket för våra tjejer så det va första och sista gången! Haha. Jag och josefine gick inte hela vägen med alla andra, vi vek av och gick en egen sväng haha. Så vi får ta våra egna promenader framöver! hihi.

Åh, både jag och ebba är helt slut nu. Ska lägga mig i soffan och titta på tv. Städa rummet sen kanske? Titta på en film? Sånt som märks. Måste iallafall tvätta lite o så för skolan imorgon. Bläh. Det var skönt med långis iallafall. Komma ut lite o få frisk luft!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Skriver nog senare! : )

XOXO! ♥



det är dags o sova.

Ligger i sängen. Ska titta på Kourtney & Kim take newyork. Bästa programet! Haha. Skönaste familjen. Önskar jag hade en syster! : ( Fan vad mys det hade varit!!!

Som sagt, prrromenad imorgon dåe! Tar med mig kameran. Det ska bli kul. Har inte så mycket o skriva... Sov så gott så höres vi imorgon! : )

XOXO! ♥

lugn lördag.

Huset fullt! haha. Kusin anton är här o leker o busar med nolleboll!

Ikväll blir det lurre you know. Mamma lagar asagooood mat. Kött, potatisklyftor, bea och sallad. Jag dör så gott. Pappa va o handla snacks förut. Chipps o dipp, ahhhh. Blir en bra lördag! HAHA. Men fy fan. Lär ju rulla ner til stranden i sommar. HAHA. Men jag känner mig faktiskt spring sugen. Och vi har ett jätte bra spår som jag sprang mycket i förra året! Så längtar tills snön är borta och det är torrt ute. Då blir det på med springskorna och mp3 på högsta volym! Buuurn it!

Imorgon ska jag upp tidigt (vid nio, haha. men tidigt på en helg ju?!) för att gå på en långis med josefine och elsa! Skönt. Vi ska möta upp ett helt hundgäng som går i skogen på söndagar, haha. Så ska bli kul, kommer vara väldigt många hundar! 

Ahh, maten är snart klar! MUMMA. Skriver nog senare : ) Bye bye bitches!

XOXO!

SNYGGING.






Ebba ville inte riktigt vara med på kort idag. Så de flesta korten jag tog såg ut såhär! :

Ebba var trött och ville bara ligga tätt intill mami! hihi. Så fin min lilla tjej!! ♥

HC

Mamma och jag ska snart iväg. Vi ska åka till Hageby Centrum. Ska hämta en grej där!
Visar det sen i här i blögga! : D


somliga ljus brinner aldrig ut.

Nu har vi varit och tittat på bio. Vi såg Hur många lingon finns det i världen. Den va bra! Så himla gulliga och söta. Blev lite tårögd faktiskt, hehe.

Vi köpte med oss donken hem och har bara chillat sen dess. Vi sitter i soffan och tittar på Lets Dance. Mysigt värre. Det var kul att hänga med hela familjen. Skönt med en lugn fredag....


lillebrur and moi! sjukt risig, men bjuder på bilderna!

XOXO! ♥

jag dör en aning....

utanför mitt fönster....

Igår så skrev jag om sommarklänningar o grejer! Fy fan.
Det här känns inte kul!!! Jag som fått världens vårkänslor. Åhh......

hej smärta!

Stannar hemma idag igen. FY FAN. Samtidigt som jag älskar att vara tjej så hatar jag det. Åhh... Vad jag än tar för värktabletter så hjälper det inte?!





Nu ska jag värma min vetekudde och sätta på en film. Skriver senare...

XOXO! ♥

Godnattis!

Nu ska jag sova. Fan vad skönt. Har haft mensvärk hela jävla dagen. Tagit tablett erfter tablett o det inte hjälper?! Någon som mer har det problemet? Aja, nu känns det bättre så skönt det så jag kan sova!

Börjar tio över åtta imorgon. Älskade italy, yeye! NOT. Sen är det naturkunskap och sist idrott, sen slutar jag vid halv ett! : D Riktigt jävla najs. Hem och duscha och förbereda sig för bio vid sex. Det ska bli så himla mysigt : ) 

Upp tidigt imorgon. Måste duschaaaa... Mitt hår fucka sig totalt idag?! Går inte göra något alls med skiten. Plus att hår moussen är slut, heeej slickepott liksom! HAHA.

Nu ska jag krypa ihop. Har sällskap i sängen idag. Av ebbsis och mollisen! Haha. GOS. ♥


give it to med now.


Åhh, älskade sommar. KOM NU!
Kolla så söta sommarklänningar! Mest kär är jag i den mellersta på första raden. Åhh så snygg. Älskar färgen, perfekt när man är brun, hihi. Åh tänk er dom här klänningarna och sen jeansjackan och gladiatordojjorna! SÅ SNYGGT. Sen ska jag vara nigger och blondie till sommaren. MUMMA. Kommer vara såå läcker, haha.
Längtar så jävla mycket till att kunna klä sig tunnt.

Såg på nyheterna att det skulle SNÖA INATT?! Och kärringen på tv (sorry, men tar ut min aggression på dig nu haha) sa att det skulle komma upp mot 1 dm!!! Ehh, HALLÅ?! Jag som nyss fått värsta vårkänslorna. Fåglarna sjunger så fint och solen värmer..

duktig tjej.

Mätt och belåtten. Det satt jävligt fint! Ahh...
Nu sitter jag i soffan och latar mig. Men pluggar samhäll också! Duktig tjej!!! Det ska vara inne ikväll och det känns kanon. Har bara lite att skriva kvar. Ska lägga mig tidigt ikväll. Igår somnade jag ju inte fören vid tre?!?! Galet...

IMORGON ÄR DET FREDAG!!!
Fan vad skönt med helg. Och imorgon ska tha Åmans ha en liten familjedag förstår ni. Vi ska gå och se på bio. Vi ska se Alla lingon i världen (glada hudik teatern som är med i den!). Det verkar vara en sån härlig och bra film så det ska bli jätte roligt att se! Kul o umgås med familjen också. Inte ofta man hittar på saker med hela familjen.

Nu ska jag plugga vidareee! Skriver nog ett inlägg senare, PUSS!


pizza time.

Den här dagen har varit bra! : )
Skolan gick fort. Efter den följde jag med emelie hem. Alltid lika mysigt. Satt vid hennes köksbord och bara pratade i timmar! ♥ Men en läskig sak som hände när vi satt o prata.. Emelies dator hade lågt batteri, så då ba höll hon in ''stänga av knappen'' så var det inget med med det liksom. Så vi sitter o pratar i några timmar om allt mellan himmel och jord. Sen pratar emelie om hennes mormor som är död. Och då. Ja då låter datorn. Fast den är avstängd och igenstängd (hon har en laptop). Så fäller hon upp datorn och ja, då är den igång?!?! Då är det på startsidan att hon ska skriva in lösenord?!

Jag dum som jag är säger ''det va nog din mormor'' hahah. Båda flippar när vi inser vad jag sagt och rusar in i emelies rum och slänger oss i sängen, HAHA..... Vilka jävla töntar.. 

Är ensam hemma just nu. Mamma jobbar, liam är hos någon polare och pappa och noel är på fotbolls träning. Va nyss ute en sväng med hundarna. Var skönt faktiskt. Pappa köper med sig pizza hem, YEYE! Känns väldigt bra, haha. Är ju värsta mensbullen så ska ba vrääääka i mig!


PUSS GULLUNGAR!

aj fan.

Somnade säkert vid två - halv tre igår. Trött tjej här! Har duschat och ätit frukost nu. Har ont i magennnn.. ÅH! Men måste iväg till skolan ändå. Vill inte missa något. Och blir det värre så får jag åka hem. Men har tagit tablett. Hoppas det hjälper!!!!

Nu ska jag upp o sminka mig. Blir chill idag. Ska ha mjukis på mig ♥, annars hade jag nog inte överlevt dagen!
Puss på er mina kära vänner! : )

XOXO!

borde inte gjort så.

Eftersom jag sov väldigt mycket förut så känner jag mig inte alls trött nu? Så jobbigt.. Ska pallra mig iväg till skolan imorgon hade jag tänkt mig. Så känner ju att jag måste sova! Åh. Ska upp lite tidigare imorgon också så jag hinner duscha och så.

Men ska tvinga mig själv o bli trött. Ska lägga mig i sängen med datorn och kolla lite på The Hills tror jag.. All drama tröttar nog ut mig, haha ; )

Imorgon följer jag med bästa emelie hem ett tag efter skolan. Ska få lite plugg gjort. Och sen umgås med min bästa. Woho. Vad skulle jag gjort utan min emelie!? ♥

take me back...

känner mig inte alls bra.

Har typ sovit hela dagen. Inte alls kul.
Tog tablett förut, men nu har jag ont.
Har bara alvedon hemma åhh.. Hatar det här, verkligen hatar!!!







Nu medans jag kollat lite fb och bloggar medans jag skrivit det här känns det LITE bättre.
Ska ner o ta mig något att äta... Buhu : (

XOXO! ♥

kvinnan är det starkaste könet.

Hej på er.
Det har inte funkat nu på morgonen? Blogg.se krånglade. Men imorse vaknade jag av världens mensvärk. Hade så jävla ont. Tog en tablett och gick och la mig. Skrev till min mentor att jag stanna hemma idag. Sen sov jag typ till ett. Väldigt skönt. Nu känns det bättre. Har ätit lite och ligger i soffan och tittar på tv. Skönt.
Hundarna håller mig sällskap och myser, hehe.

Sitter här och längtar till den 2:e april. Fan vad det ska bli roligt. Ohh, taggad som fan!! Måste bara köpa mig något nytt och snyggt att ha på mig! Men det löser sig. Ihh, SÅ taggad!

Nu ska jag gosa vidare med mollybollen. Fan vad hon är kelig. ME LOVE. Hon ligger och puttar undan handen medans jag skriver för hon vill ha gos. Haha. Och det ska hon få nu! ♥

XOXO!

så himla snyggt.

Så jävla snyggt!!!
Vill ha allt från bilden nu typ. Glömde slänga in en väska. Och sen självklart snygga ringar till detta och sen örhängen och earcuffs! MUMMA!!!

Nail Polish


bilder från google.se

Blir väldigt inspererad över bilden ovan! Gud så snyggt!!! Jag måste verkligen införskaffa mig mer roliga nagellack. Och med roliga menar jag färgglada, haha. Så himla snyggt att ha såhär som bilden ovan till en brun hand -kropp (jag vet, är torsk på att vara brun haha). Och sen tycker jag det är jätte roligt att pilla med sånt här. Tänk er att sitta ute på verandan en sommar kväll med någon skvaller tidning och något gott o dricka, så gör man naglarna snygga samtidigt. ÅH längtar...

hoirldnbjglsf.

Vanessa kom hit ett tag efter skolan. Mys! ♥ Väldigt roligt att träffa den snyggingen! En väldigt rolig prick det där! hihi.

När hon gått så satte jag mig i fotöljen. Chilla lite liksom. Kände hur ögonen blev tyngre och tyngre. Och ja.. Jag somna! Är så jävla trött. Nu sitter jag i soffan med pappa. Tittar på tv. Ska snart och ta bort mitt smink och fixa mig för sängen. Lägger mig tidigt. Är verkligen skit trött!!

Börjar 10:05 så det blir skönt med en lång natts sömn! haha. I need it. Seg dag imorgon, bläh. Orkar inteee. Slutar inte fören vid fyra. Och älskade italienska på sluten. Uuusch! : ( Sen hem och slänga sig i sängen deppa och sova. Låter ju bra va?!

XOXO!

emelie grönqvist..

.. är min allra bästa. PUSS på hennes vita ersel!! ♥

Nu har vi datorkunskap. Sjukt segt. Läraren är inte ens här. Så alla sitter typ vid fb haha. Men jag har tänkt att vara duktig och skriva lite på mitt arbete, hihi.

Så seg dag. Slutar 15:40. DÖDA MIG. Känner mig redan trött, haha. Har en väldigt stark känsla av att jag kommer somna på naturen när vi ser på film, haha. Illa.

Efter skolan ska jag vara med vanessa gullet. Ska bli kul. Får se vad vi hittar på.

Nu ska jag jobba på, hehe. PUSS!

skolan förstör min sömn.

Bläh. Har försovit mig, haha. Klockan är tio i åtta och jag börjar 8:35!! Måste sminka mig, fixa håret, klä på mig, packa gympa kläder.. Och sen ta spårvagnen till skolan. WOHO. Blir nog försenad.. Åh...
Så att jag inte blir allt försenad så ska jag sätta fart nu. Trött som ett as.

XOXO! ♥

hoppsan hejsan.

Är så trög och jobbig. Blir irriterad på mig själv...

Ligger i sängen nu. Nytt rent lakan och nyrakade ben. Väldans najs. Orkade inte föna håret dock så lär ju vara kaos imorgon när jag vaknar haha. Bläh. Ska upp tjugo i sju, woho. Lär ju vara död.

Imorgon ska jag vara med vanessa efter skolan. Det ska bli mega kul eftersom vi typ aldrig ses. 

Nu ska jag sova. Hoppas jag somnar snabbt så jag får min skönhetssömn, och inte är helt död imorgon. Ska bli kul med skolan. Känns som om det va länge sen, haha. Saknar min emelie! ♥

PUSS&GODNATT!

tatuering.



En sån här fågel vill jag tatuera in på min skuldra. Så jävla snyggt. Speciellt på sommaren på en brun kropp och ett oversize, jätte urringat vitt linne så tatton synns. Fan vad snyggt!
Fyller ju bara 17 i sommar men ska försöka övertala mamma att jag ska få gadda mig till sommaren eller efter.
Och jag tycker att det är jätte viktigt att man gör tatueringen för sin egna skull och att den har betydelse. Och för mig skulle den här fågeln stå för min frihet och ungdom! : )

Ska börja tjata på mamsi nu, heheh.......

Kommentarer.

Har fått många kommentarer nu på sistonne!
JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD!!!

Det kan vara något litet. Liksom skriva att man håller med om det jag skriver eller skriva vad man själv gör. Bara att man anstränger sig och skriver en liten kommentar. Gör mig verkligen jätte glad! : )

Ville bara att ni ska veta att jag verkligen uppskattar det!!

Så forsätt kommentera nu gullungar!!! ♥

drop it like it's hot.

Mamma och jag åkte iväg en sväng. Sen åkte vi och joina pappa som titta på noel som spelade fotboll. Han är så duktig! HAHA, jag skriver ju om brorsan min som om han vore min son! hahah! Men vi har ett sådant speciellt band. Eftersom det är så många år mellan oss (nio år, ganska mycket ändå?) så blir det en helt annan sak än med mig och liam. Han vill jag ju ba döda sometimes liksom. Vi är nog för nära och han är waaaay too omogen. Hoppas det ändrar sig så vi kan umgås!

Aja, min älskade mamma som är bäst i världen lagar mat nu. Känner det att jag har världens bästa föräldrar oerhört mycket och jag älskar dom! ♥
Vi ska äta potatisklyftor, fileé och sallad. FAVORITEN, hehe. Sen blir det pluggish. I feel ready! Tror jag...

Nu ska jag och hjälpa mamma min med fooden. Sweet.

XOXO!

screw this.

Var ute med hundarna en sväng. Underbart väder ute!!! Kom in till färdiglagad lunch. Fan vad det var gott. Kyckling wook typ.. Med pasta! Sjukt goda kryddor och allt. Mamma kan sin grej hon, hihi.

Känner inte för att städa rummet. Blir bara stressad när jag tänker på det så jag skiter i det helt enkelt. Hah. Dammsög ju faktiskt i lördags då vi fick gäster. Så det är ju inte kallabalik liksom. Whateverrr... 

Ska chilla nu. Haha. Hatar att stressa : ( Kollar på när nolleboll spelar fifa. Och påtal om noel, vet ni!? Utvecklingssamtalet gick suveränt!! Han är vårat lilla geni! Han går i första klass. Och de andra barnen i klassen får göra tal upp till 20 (i matten dårå) men noel får göra upp till 100!! Snacka om stor skillnad.. Och hans läskunskap är jätte bra. När man slutar ettan så ska man ligga på nivå 7, men noel ligger redan nu på nivå 13!! Han läser lika bra som de i trean. Haha, fan vad jag skryter då, men det är min lille pojk det där! : D

Nu ska jag och handla med min mami! Sweet. HEJDÅ!


grå måndag.

Tjenixen på er!
Fan vad jag är tröött. Mamma väckte mig vid halv tolv! Tur det, hade kunnat sovit bort hela dagen annars. Och det hade ju inte varit särskilt bra... Som sagt, igår blev det inget plugg eller städ alls. Heh. Men mamma är på utvecklingssamtal med noel nu. Och när hon kommer hem ska vi äta. Sååå, efter maten ska jag städa! Heh.. Och där efter plugg.
Ohh, orkar inte...

Jag hade hoppats på en solig härlig dag. Men nej nej. Men såg att det ska bli fint väder i veckan! Det känns ju bra. Mitt busskort går ut den 17e, kan man börja cykla då? Eller är det för tidigt? I don't know! Skulle vara väldigt skönt att börja cykla till skolan. Har saknat det!! 

Nu skriver jag bara på massor onödigt, haha. Men skriver senare! : )

XOXO!

gamla tider.

Jag vill verkligen ha SOMMAR nu nu nu...

pic 1 - sov i bilen påväg hem från åland, haha pic 2 - min ebbsis från midsommras
pic 3 - jag och ebbis igen, också från midsommras pic 4 - MIN BRÄNNA

laddar upp för Solsidan.

Jag, pappa och liam åkte och handlade förut. Köpte godis som vi ska ha o gotta på till Solsidan. Älskade solsidan, haha. Idag ska ove vara med också. Lär ju sitta och skämmas men fan vad han är störd. Han är ju så sjukt störd så det blir sinnesjukt roligt!! Haha...

Har varken städat mitt rum eller pluggat woho. Tiptop. Varför blir det så? Kände förut ba japp, men då kör vi. Men nej nej. Jag har verkligen ingen självdisciplin. Men ska sätta mig med naturen sen iallafall. Annars jävlar!

Yes, nu är det Solsidan! WOHO! Ska bädda rent sängen sen med härliga rena sängkläder. Ahh så skönt!

XOXO!



lat, lazy & couch potato.

Är världens segaste.
När jag kom in och duschat hundarna och så, så kolla jag runt på bloggar och annat. Sen kommer mamma innanför dörren och har köpt glass. Trycker jag i mig en skål glass. Sen går jag upp och tittar på tv och ska vila. Lägger mig vid mammas rumpa. Ligger så himla skönt och plötsligt får hon dampet, ''du måste gå däään, jag vill vila och sträcka ut mig. Gå!!''. Vill ni veta hur skönt jag låg?! ÅH..

Nu ligger jag i min egna säng och vilar, hah. Ska nog värma mig en bit paj som blev över. Åh, mammas pajer blev gudomliga igår *dreggel*. Fan vad dom var goda.
Är sugen på lösgodis HAHA. Vill ha körsbär.. Ska tvinga med pappa på en sväng sen. Mensbarnet mamma kommer jag inte få med mig ut, hah....

Har inte städat rummet, heheh. Orkar inte? Blev så trött.. Plugga ska jag sätta igång med sen ikväll. Har ju hela natten på mig....

XOXO!

känns mer som en höstdag än en vårdag.





skönt att snön börjar försvinna, UNDERBART!!!

♥♥♥
min älskade vackra molly, åh vad jag älskar henne!!! ♥


Det var en skön promenad! Var ute ca en timme. SKÖNT!
När vi kom in så duschade jag av båda tjejorna. Dom hade rullat sig och sen blir dom så smutsiga när det är geggigt ute. Det behövdes!

haha, ingen favorit direkt. men välbehövligt!

Nu ligger de under trappan i sin lilla hund hörna och sover. Innan fick de mat så de är mätta och belåtna!

sunny sunday, i wish.

Söndag idag då. Inte så solig som jag hoppats på, men det duger! hah. Brukar känna lite panik på söndagar, men inte denna söndag! För jag är ledig imorgon också!! Så himla skönt. Underbart. Känner mig på plugg-humör, tjoho! Ska bli skönt att få skiten gjort.
Okej, såhär ser min dag ut:
  • Ta en långpromenad med ebba & molly (nu, snart..)
  • Städa mitt rum, skura golv och städa skrivbordet
  • PLUGGA.
Ganska chill ändå? Som jag skrivit innan så är mamsen ledig imorgon också. Ska plugga lite då också om det behövs. Men mest bara ta det lugnt. Helt underbart med en ledig dag! Åh, kan knappt fatta! haha. Att jag kan vara uppe länge på en söndag utan att behöva oroa mig för att jag får för lite sömn, CHILL!

Har inte jobbat något sen sist.. Familjen blev sjuka! Men får se om jag ska jobba något nu i veckan, hoppas det! Saknar lilltjejen! Och det skulle inte sitta helt fel med en extra kosing ; )

Nu ska jag klä på mig och ta ut mina älsklingar. Kameran följer med! Men det lär ju inte bli några roligare kort eftersom vädret är så tråkigt!

XOXO! ♥

ge mig sommar.


tröja & skor - monki, shorts & hårband - bikbok.

FAN VAD SNYGGT!
Det här vill jag ha på mig till en pepparkaksbrun kropp. Och tänk er hårbandet med stora, blonda lockar som hänger ner, mmmm!!! 
Shorsten skulle jag faktiskt vilja ha på Royal White Night. Och sen någon snygg topp nerstoppad och självklart nylonstrumpbyxor under! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det är ju ett tag kvar så hoppas jag kan hitta något snyggt!

XOXO!

i'm back bitches.

Hej på er! Länge sen nu. Sorry. Men har inte kännt något sug alls till att blogga. Över en vecka sen nu ju? Oj..

Igår fyllde min pappa år, GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA! ♥ Så då myste vi med familjen och sen idag kom släkten och så bjöd mamma på paj. Världens godaste! Åman's från vånga var också här och då var lillmajsan här. Som vanligt sminkade jag henne och fixade hennes hår! SÅ SÖT. Vi tog lite kort och så snygg! Det var inte länge sen dom åkte. Vi har ätit kex och myst till melodifestivalen.

Det är väldigt skönt med helg. Jag har långhelg. För jag är ledig på måndag. Underbart. Mamma är också ledig då så då ska vi umgås! En riktig långpromenad är uppskrivet på schemat! Ohh, påtal om att vara ute, vilket underbart väder vi fått!! Nu är verkligen våren påväg. Och det gör mig så glad, i freakin' love it!!

Det blir en plugg helg. Skulle ju ha pluggat förra helgen men då drog jag ju till emelie istället, heh.. Så blev inget då. Så imorgon ska jag städa rummet och PLUGGA, heh......

promenad, hästar & hundar.

min fina ebbis när vi vänta på bussen! SÅ SÖT!!!

Gud vad härligt det var med en promenad, I DETTA VÄDER! Ah, blir så glad när solen skiner på! 
Som vanligt alltid lika trevligt och roligt att gå på promenad med elsa och josefine! Bättre sällskap kan man nog inte få!
Vi tog en rejäl runda, SKÖNT. Tjejerna blev huuur geggiga som helst under magen! haha. Så innan jag skulle ta bussen hem följde jag med josefine upp så jag torkade av ebba. Elsa fick ta sig en snabbis dusch och fick världens tuppjuck efter det! haha. Dom blev som galna i soffan, heh...

Nu ska jag ta o ringa emelie och snacka lite skit! Får se hur det blir ikväll, ska prata med henne om det och också mor o far!

KOMMENTERA NU DÅ LATKORVAR!!! : D

XOXO!

runt hästgårdarna.

VILKET UNDERBART VÄDER! BLIR SÅ GLAD!!!
Jag och Josefine ska ta en riktigt långis runt hästgårdarna som hon har ute hos sig. Gud vad det ska bli skönt! Kameran följer med och jag ska fotta riktigt mycket! Mamma och pappa ska och handla och om dom inte är så himla sega så ska dom skjutsa mig, annars tar jag bussen! Mamma ligger i badet och pappa är där inne och så pratar dom. Ba kan ni inte prata någon annanstans? Jag behöver liksom duscha!!! HAHA. Ohhh så sega....

Får se hur det blir ikväll med bestisfestisen min.. Om jag ens har skjuts! Men det löser sig. Halsen känns bättre, men är fortfarande öm : ( Så ska ta det lugnt..


en väääldigt rolig bild. josefine springer efter elsa som vill äta bajs. MUMMA!

finaste pullorna i universum!!! ♥



fredags mys.

Jag, mamma och pappa sitter på övervåningen och tittar på Lets Dance. Mys. Pappa köpte med sig pizza och annat gott. Vi bara myser.  Skönt och ta det lugnt. Halsen gör fortfarande ooont... Så blir en lugn helg som sagt.

Imorgon vid ett ska jag åka till josefine och ta en långpromenad med våra små pullor. Skönt o komma ut. Vi båda är lite halv krassliga men ska försöka oss på en riktig långis! Det ska ju bli fint väder så kommer ha med mig kameran. Hoppas på att kunna knäppa några riktigt fina och härliga bilder!

Senare på kvällen ska jag antagligen åka hem till min bästis emelie ♥. Får se hur jag mår och om jag har skjuts. Men det löser sig nog. Vi skulle nog ändå inte göra något särskilt ansträngande, bara mysa och se på film. Men som sagt, får se...

Har laddat ner fem avsnitt av Kourtney and Kim take new york. Så det ska jag ligga och titta på medans jag ligger i sängen. Världens bästa. Skit bra underhållning, så jävla roliga tjejer! haha.

XOXO!

cozytime.♥


Jag och ebba har det gos. Hon är min lilla kelgris. Min bebis. Oh vad jag tycker om henne!!! ♥♥♥

skönt väder.

Det var riktigt skönt att ta sig en promenad. Väldigt skönt ute!! Blev till och med varm när jag traska på och hade min tjockjacka på mig. Ebba och molly fick vääärldens tuppjuck. Speciellt ebba. Ebba hon springer runt runt och tanten molly hon jagar. Men ibland blir hon trött så då stannar hon upp och tar en paus och sen är det full rulle igen haha! De är bara för roliga!

Nu har jag knappt ont hals när jag sväljer! WOHO! Men får hostattacker då och då och då känns det som om jag river upp heela halsen!! : (
Sitter och tittar på Ophra, lite segt. Molly ligger i mitt knä och gosar. Ebba har gått och lagt sig någon annanstans? haha. Och freja ligger på fotöljens kant haha. Hon är som en katt..


bilder som är ca ett år gamla. gud vad jag älskar min lilla bebban!!


halsen är värre&bättre.

Godmorgon på er kära läsare! : )
ÄNTLIGEN FREDAG!!!

Har precis druckti upp mitt te. Oh. min. hals. Det är bättre, för nu gör det inte alls lika ont när jag sväljer. Men nu har jag börjat hosta så det känns som om jag river upp hela jävla halsen! SKIT ONT!!! Men jag sov som en liten stock, haha. Känner mig utvilad. Skönt att få gå upp när man vill!

Men ska faktiskt snart klä på mig och ta hundarna på en sväng, det behövs. Jag måste ju så vad gör man inte? Ska klä på mig ordentligt så jag inte blir värre, men det är nog ingen fara! När jag kommer in ska jag göra mer te och slänga mig framför tv med datorn i knät och mobilen bredvid, haha.

Som sagt så blir det här en lugn helg. För på måndag vill jag gå på skolan. Så ska ta det lurre så det inte blir värre. Plus att jag har lite plugg, heheh... Nä, nu ska jag klä på mig och ta ut de små odjuren..

XOXO! ♥

alla sover utom jag.

Debatten, herregud. Jag är en av dom som tycker synd om kissie. Så osäker och svag person. Äe, stackars människa...

Nu har alla andra här hemma förutom lilla jag gått och lagt sig. Är trött men halsen gör så ont. Usch. Fan vad det är jobbigt. Ska nog ta en äckelpäckel tablett så det lindrar lite. Känner för o se film. Men vet inte om jag orkar. Ligger här nere i soffan och tittar på Criminal Minds. Det är faktiskt väldigt läskigt och obehagligt. Så tror nog jag måste se någon härlig disney film för att lätta upp stämningen, haha. 

Ska ta en tablett och sen lite te. Vågar inte se Valkyria nu innan sängen hah. För den handlar om andra världskriget och Hitler är med och det klarar jag inte av nu! HAHA. Och Lejonkungen vill jag inte heller se, då kommer jag bara börja gråta haha. Men det blir nog bra.

Den här helgen kommer bli lugn. Ska plugga lite och vila upp mig inför nästa vecka. Så irriterande att bli sjuk precis innan helg. Men ändå bra för då ska jag plugga. Matte prov på tisdag så det behövs! Har lite annat att göra också. Ska se till att börja redan imorgon. Plugghelg, woopwoop!

XOXO! ♥

Debatt.

Sitter och tittar på Debatt! Kissie är med, herregud.. Sitter och posar hela tiden! HAHA. Ska bli väldigt roligt o höra vad hon har att säga!!

stannar hemma imorgon..

.. från skolan!
Oh så himla jobbigt. HATAR att ha ont i halsen. Huvudvärk har jag också åkt på. Känner mig febrig, men feber har jag nog inte. Men känslan liksom. Usch. 

Har bara suttit i soffan. Har inte orkat gå ner och titta på film, haha. Så kollar i sängen innan jag somnar. Jag kan inte ens gäspa, så jävla ont har jag. Dom där halstabletterna är bra, dom lindrar en längre stund. Men fy fan vad äckliga dom är!! Men ska ner och ta en, orkar inte ha så ont mer nu : (

Ska suga på den där äckliga tabletten så jag kan äta något sen. Tror pappa ska göra korv och mackaroner. Känner för att göra franskmanikyr, mina naglar är så fula nu. Ska nog göra det efter maten och sen ta det lugnt. Låter bra!

Vad händer i helgen då people? : )

XOXO! ♥

NIGGER.

KOLLA HUR BRUN JAG VAR!!!
Fy fan.. När jag kom hem från turkiet. Underbart där borta. Vill tillbaka. Men vill ha tillbaka färgen! Nästa månad (märks det att jag är pengakåt?!) så ska jag banne mig köpa solkort och sololja och droga solarium! Det låter bra, heheh.....



niiigger... vill vara blond och brun nu!
GE MIG SOMMAR!!!

blond blond blond.

Fan.. Vill färga håret NU. Men pengarna är slut så får vänta tills nästa månad! Då ska jag bli blond. Ohh.. Känner mig såå snyggare i blondt. Blir fan depp nu när jag ser alla snygga bilder när ja va blond. Drömmer mig bort.....


SÅ SNYGG!!!!!!


vilostund.

Oj, va så trött. Somnade i soffan, haha. Skönt. Börjar bli hungrig.. OH hatar att ha ont i halsen!! : ( Men ska se vad jag ska hitta på för något. Kan ju inte leva på smörgås och te liksom..

DAMP. Har laddat ner Lejonkungen 2 Simbas skatt två gånger nu! Det finns två och välja på och båda är utan ljud!? Inte kul.. Men ska snart lägga mig bekvämt och mys och titta på Valkyria. Gjorde aldrig det förut. Segt och skriva när man inte mår särskilt bra. Inget speciellt som händer då ju.

Men hoppas ni har det jätte bra! : )

XOXO!

historiaprov.

Provet gick OK. Man skulle få göra om nästa vecka i värsta fall så det är ju bra. Trodde det skulle dröja enda till maj. Gjorde provet och åkte hem sen direkt. Skönt att vara hemma. Mindre skönt är det i halsen! Fan vad det gör ont! : ( Nu har jag till och med ont utan att jag gör något? Mamma hade några halstabletter, Mucoangin. Dom bedövar och är ganska så bra. Men fy fan vad äckliga dom är! Usch. Som tandkräm, värre...

Håller på och laddar ner Valkyria. En sån jävla bra film. Känner mig sugen på den! Så det blir att krypa ner i sängen med ebbisen och titta på filmen. Mys. Har ont i huvudet också. Ohh.. Känner verkligen inte för att bli sjuk!


min lilla prinsessa är på riktigt mys humör! toppen! ♥


såhär ser filmen ut, Tom Cruise är med (som ni ser, haha).
Har ni inte sett den så måste ni se den. Väldigt bra! : )

sjuk.

Fy fan vad dålig jag känner mig. Har haft ont i halsen sen igår. Det har bara blivit värre och värre : ( 
Vilade förut idag och när jag vaknade upp så hade jag så fruktansvärt ont! Har druckit massor med te, det hjälper för stunden men inte särskilt länge. Känns som om jag har feber också, men det hade jag inte. Hade 37,1 hahah... Men känslan, det är inte kul!

Har inte blivit något plugg av eftersom jag mår så dåligt. Tiptop. Ska ändå gå till skolan imorgon. Har historiaprov imorgon och måste fixa biljetter till ROYAL WHITE NIGHT. Men efter det så ska jag hem och dricka te och sova. Woho, fan vad roligt. Tur att festen inte är fören den 2:a april, hinner ju bli frisk till dess!

Har inte så mycket roligt att skriva. Ska läsa igenom den där förbaskade historiaboken och sen sova. Snart är det helg. Tur det!

XOXO!

älskade sol, ♥

Känner mig så glad för att solen sken så härligt förut!!!
Det kändes så bra. Jag blir så mycket piggare och gladare när solen kikar fram. Håller ni inte med? : )

Skolan idag var seg. Som vanligt? Jag och min tjeja käkade på chicken, heheh.. Gott som fan. Känner att jag måste unna mig det nu när jag jobbat och grejer, HAHA. Sen hade vi valiga lektioner. Fast jag bara har tre lektioner idag (och mentorstid) så slutar vi inte fören vid fyra. Så det är lite segt...

Efter skolan följde jag med emelie gullet till stan för o fixa hennes mobil. Och sen åkte jag hem och så sitter jag här nu! : D Mamma håller på och lagar världens godaste. Potatismos med lax och sedan någon ost grej till? Fan vad gott!! Efter maten har jag tänkt att ta en promenad med ebba och molly. Vet inte om den blir särskilt lång, det mörknar ju ganska fort nu. Men en sväng ska jag hinna med!

Nu ska jag kolla runt på bloggar.. Titta på tv? Amen ni vet chilla liksom!


lonely in the morning.

Gud vad det är skönt. Det är alldeles tyst här hemma och jag är ensam själv. Det gillas nu på morgonen. Haha. Blir alltid massor med tjaffs annars. Speciellt mellan mig och liam. Alla är ju så stressade på morgonen och då blir det kalabalik! HAHA.

Känner mig ganska utvilad. Känns som om jag har sovit mycket! Men näsan rinner lite, men det är inget jämfört med halsen. Brukar ha lite småont på mornana när jag vaknar. Men det brukar alltid gå över när jag druckit te eller ätit frukost. Men inte nu : ( Gör ont när jag sväljer. Usch, känner inte för att bli sjuk. Men det är bara att bita ihop.

Har duschat nu på morgonen och ska sminka mig nu. Lite seg blir man allt, haha. Gud vad skönt det skulle vara om man bara kunde pausa tiden. Så man kan traska runt och fixa allt i sin egna ordning och hastighet, vilken dröm! haha.


första kvällen vi skulle ut och käka i turkiet. vill ha mitt blonda hår och brunna kropp nu tack!

vill att du ska hålla om mig nu.

Ligger i sängen! Känner mig trött nu. Gjorde inte det förut men när man väl lagt sig så, haha. Som skrivet förut så börjar jag vid tio. Väldigt skönt. Ska duscha på morgonen, håret blir som bäst då! 
Slutar ändå vid fyra imorgon. Älskade italienska som sista lektion, HÄRLIGT! not.. Vill ha helg, haha. Men efter onsdag så är det ju bara torsdag kvar och sen är det ju faktiskt älskade fredag. Underbart.

Nu ska jag kolla på The Hills och sedan somna.

Jag taggar till den 2:a april. Då jävlar. Jag och mina bästa brudar ska släppa som fan! Gud vad jag längtar!!

SOV GOTT SÖTISAR! ♥

DOLPHINS!

FAN VAD DOM ÄGER!!!
Det var en väldigt bra och jämn match, alltså väldigt spännande. Och jag går igång så jääävla dant på det så jag hejjar på som bara den! Fick med emelie och lovisa också att hejja på någolunda! Haha. Måste bara säga det, Lovisa och Emelie är sånna jävla UNDERBARA härliga tjejer. Ohhh vad jag tycker om dom!!!! ♥♥

Men det var spännande med match! Trevlig att träffa de bästa tjejerna ocksååå. Ehm.. Ja ni. Nu ska jag bara ta det lugnt. Känner mig inte särskilt trött? Men ändå liksom.. Hm.. Sovmorgon imorgon. Börjar fem över tio, SKÖNT! 


myyyycket heta bilder från matchen! mina snyggisar!!! ♥

XOXO!

dolphins - herrar.

Skolan var vanlig. Jag och emelie gick till PAUS på lunchen. Fy fan vad underbart gott det var! MUMMA. Hann bara äta en smörgås till frukost idag för jag försov mig, heh.. Så var hungrig så det var så gott att käka på PAUS då. Heheh...

Sista lektionen på svenska så hade vi prov. Det gick gaaanska så bra, heh. Bara hoppas på det bästa, typ... Ikväll sen så ska jag på basketmatch med emelie och lovisa! Det ska bli väldigt roligt, har nog aldrig sett på en riktig baksetmatch! Och ännu bättre o få vara med härliga brudar, me love! ♥

Tror nog jag ska ta mig en powernap. Känner mig sååå trött. Matchen är inte fören vid sju. Så om jag tar en powernap till typ.. fem/kvart över fem? Så kan jag fixa till mig lite och sen gå o möta lovisa! Det låter väl bra?

Så tjingeling så länge gott folk!

PEACE&LOVE!

RSS 2.0