thA lO0K... '



2011 - Början på ett nytt liv.

calm dawn jossie, your just fine.

Har badat nu. Fräscht. Har en ansiktsmask på mig, luktar riktigt gott. På min ena hand har jag fixat franskmanikyr. Det blev Godkänd, har trots allt gjort det alldeles själv så det får ta o duga! Mamma ska hjälpa mig med den andra handen, heh.

Ska börja fixa till mig. Slänger nog upp en bild på det. Vid sex ska vi gå in till grannarna (som är karin&niklas + barn. Karin är mammas kusin och min gudmor, hihi så det är inte bara grannar till oss!). Mamma har köpt maaaassor med onyttigheter. Det ska jag sitta o tröstäta sen ikväll! Hahah! Vi ska äta riktig god mat, ska bli trevligt ändå...

XOXO!

åt helvete med allt.

Tänker inte skriva godmorgon för det är det inte.
Är besviken, ledsen, irriterad... ÅHHHfnrdvmkdsöfö!!! Fy fan vad skönt det skulle vara o skriva av mig. Men orkar inte med någon drama eller skit. AHHH!!!

Så, mitt nyår kommer jag tillbringa inne hos grannarna med mor o far. För att det är ingen som vill vara med mig. Det är ju så!? Åhh, så jävla besviken och irriterad och förbanand!!
Följer väl med dom in o äter.. Sen går jag nog hem igen, bara några husifrån liksom.

Kommer inte uppdatera mer idag, kommer nog bara skriva massa skit. Och det är ju onödigt?! Kanske skulle behövas.. Aja..!!!

HEJDÅ!

party like a rockstar.

Nu ska jag o sova. Får se vad som händer imorgon. Antingen fest om jag får med mig ellen o jenny eller så blir det o vara hemma. Jag är sugen på att dansa in det nya året så jag hoppas verkligen på fest! Men aa, får se vad som händer...!

XOXO!

så jävla bittert.

Nu följer jag med pappa o handlar! vill ha chips, dipp o coola. hah.. Ska mysa ner mig i fjärderummet o kolla på tv, lääänge ikväll. Deppa ner mig totalt för det blir inget nyår för mig imorgon : )
Har lust att skriva så jävla mycket men jag sansar mig och gör inte det! : D

ae, nu ska vi dra, herrå! :*

XOXO!



FörBaNnaD..


I am saddened and irritated to the max.

just want your kiss.

Nu har jag fixat mig lite, heh.. Onödigt att sminka sig när man ba går hemma kanske. Men ville fräscha till mig! Plus att jag tycker att det är riktigt roligt att fixa till mig! Nu ska jag klä på mig jacka och skor o möta upp mormor o ta en sväng med hundarna. Blir troligen att följa med henne in, hah som vanligt!

Har inte hört något om nyår. Och jag skiter i det. Så jävla besviken och irriterad! Följer med mamma o pappa in till grannarna o äter, sen går jag hem och lägger mig o sover. Japp. PERFEKT! ughhh...!


facelook, haha. bjuder på dessa pics!  ; )




put it down on me..

God morgon (eller ja, god förmiddag haha!). Vaknade nyss typ.. gick upp o kissade och sen la mig i sängen igen med datorn. Vill äta frukost men vi har typ inga pålägg?! Grrr... Jag vill ha en leverpastej smörgås med tomat o gurka på! haha. Ska ta en kopp te också. Vad brukar ni äta till frukost? Pappa är o handlar nyårs kläder med lilla noel. Han är ba för jävla söt! Han vill ha vit skjorta o slips! HAHA. Sååå jävla söt. Så det är dom o köper nu och jag hoppas att han köper med sig pålägg!

Nyår känns jääävligt surt just nu. Vill inte gå in på detaljer här. Men som sagt, hoppas det ordnar sig!!! Annars får jag väl joina mamma o pappa in till grannarna?! Uhhh, vill inte?! Panik...

XOXO!

02:51

wow, nu ska jag verkligen sova. skriver när jag är vaken imorgon. hah...

Ny header.

Är så jävla nöjd med den nya headern! : D riktigt läcker (ser du den inte tryck f5)!
Det var min bästa stina som gjorde den, tack älskling! <3
Ligger i sängen nu, nybäddad och luktar jääätte gott. Underbart. Är trött men ändå inte.. Haha skit jobbigt är det! Chattar med lite folk på facebook och kollar runt på lite bloggar. Lyssnar också på spotify, fixade mitt egna konto idag!? På facebook :o hah. Har hört att man inte kan fixa konton gratis längre? Men det fixa ja vettu! ; )

Ska fortsätta kolla runt lite nuu. Men vad tyckte ni om headern?? Släng in en kommentar! :*

XOXO!


känner mig ledsen&irriterad.

Blir lite upparsittarkväll med mamma och pappa ikväll. Vi ska se Twilight och New Moon. Får se om dom orkar med att se båda två, tror inte det haha. Mamma ska trots allt upp o jobba imorgon. Ska göra mig en kopp te o mysa med när filmerna sätts igång. Ser fram emot att lägga mig, hah. Har rena lakan i torktumlaren och ska bädda rent sen. Så jävla mysigt, älskar det! hihi.

Skriver nog godnatt nu. Hörs imorgon, sov gott!

XOXO!

feelin' crazy.

Sen ellen åkte hem och jag kom in från promenaden har jag bara degat här hemma.. Skönt det också men ändå segt, haha.. 

Jag kan inte fatta att det är Nyår snart?! Jag fick ärligt talat en chock idag då jag fick veta att det var den 29e, för nyår är ju den 31a?! Jag har ingenting inplanerat.. Har inte varit så engagerad i det hela så får skylla mig själv. Men fy fan, känner paniken inom mig! På tolvslaget vill jag vara med mina vänner och dansa in det nya året, inte med mina föräldrar? haha.. Smäller ärligt talat av....!!!
Det är väldigt många som ska på lokalfester som det inte finns biljetter till nu? Är det ingen som ska ha vanlig sweet hemma fest? haha.

Vetifan vad jag ska hitta på.. Mina föräldrar ska över till ett par grannar och äta gott och umgås. Kul o sitta med dom? Men då i värsta fall tänkte jag ta över mina tjejer hit, kommer ju inte bli värsta röjjarfest (skulle jag aldrig våga ha här hemma, haha!) men bättre det än att sitta o toffla sina föräldrar! HAHA.

Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det löser sig!

sparkler nale's.






vack tycker ni? : )
i love it!

ellen's gone..

Nu kom jag precis innanför dörren. Jag följde ellen till spårvagnshållplatsen och hade ebba och molly med mig. När hon hoppat på spårvagnen och vi sagt hejdå så tog jag en längre promenad. Gick in i spåret och tog en sväng. Faan vad dom leker! Helt underbart att se, haha. Tycker att det är så skönt ute. Lagom kallt! : )

Jag och ellen hade det riktigt mysigt. Måste ses snart igen gullet, får inte ta så lång tid emellan, <3
Vi såg som sagt på film (en dålig en, hah), svulla och fixade våra naglar! Och självklart pratade massor med skit ; ) Ska ta bilder sen på naglarna med kameran, så att det verkligen syns. Riktigt snyggt är det!

Nu ska jag grabba något att keka.. Skriver sen igen! : )

jag och lillmamma molly, hahah. jag vet att jag inte ser fräsch ut men kolla in henne, owhh vad hon är söt! på den andra bilder då hon ligger intill mig, så gosar vi aaalltid. hon är världens kelgris och 
världens bästa, min molly! <3

tjilivippeN!

Jag och ellenbellen gick upp för ett tag sen. Vi har ätit frukost och ska väl snart börja fixa oss! Får se vad som händer. Jag fick låna vääärldens snyggaste nagellack! : D Det glittrar som fan, ser ut som discokulor! hihi. Rikltigt snyggt..

Ehmm.. vet inte mer vad jag ska skriva. Jag ska försöka övertala ellen att efter vi fixat oss så tar vi lite kort, antingen med kameran eller camen! hihi.

XOXO!

nu blir det bingen!

Det blev trots allt en uppsittarkväll! : D Vi tittade på filmen ''Frozen''. Njaaae, den var sådär! Hade ingen speciell handling? Men den var ok för stunden, haha. Vi hade fixat massa gott som vi svulla i oss. Och medans vi gick till affären pratade vi om att år 2011 ska bli vårat år då vi tar tag i saker och ting! Hahah! vi är bara för söta.. Vi kollade på några ''Svenska Hollywoodfruar'' avsnitt men sen kände vi att vi blev för trötta.

Nu är vi här i mitt rum och jag ska snart joina ellen i sängen och läsa några skvallertidningar vi köpt. Underbart. Imorgon prata vi om att gå ner på stan? Vem vet.. Jag ska iallafall sova ut ordentligt, har trots allt lov! Sen får vi se vad som händer! : )

XOXO!

movie time!

Nu ska jag o ellen ta oss o mysa ner oss i våran härliga soffa. Vi ska se någon skräck film, vi har laddat upp ordentligt! Chips, dipp, coola och godis! Vi har sagt det att vi behöver inte åka spårvagn eller cykla längre till skolan för vi kommer kunna rulla dit! hahah ; )

Vi ska vara uppe läääänge idag! När vi sett klart film ska vi fixa våra naglar och ba vara tjejiga liksom, hahah!

XOXO!

nyttiga åmaN's

Nu är ellen här hemma, äntligen! Och vi har bestämt att vi skräck ikväll! Ihh, haha. Kommer typ smälla av. Men vi har ju varandraaa! : D Ellen hade med sig lite godis och vetifan om vi ska slå på stort o traska iväg till willys o handla chips också? HAHA, ae sånt som märks! ; )

Nu är pappa och liam iväg o köper hem kina mat, mmm! Länge sen jag åt det, ska bli riktigt jävla gott. Det blir en riktig jävla hemma fest här hemma ju! Woho. Ellen känner sig inte riktigt uppvärmd inför att ta några cambilder så det får vänta!

Yeess, nu kom liam o pappa med maaaaat! smell ya later!

just like a pill.

Nu har jag fart runt här hemma! Har dammsugit hallen, köket och mysrummet = hela undervåningen! Hah, fan vad bra man är då. Är färdig fixad och superduper redo för mys och ellenbellen!
Hon skulle åka om typ tjugo minuter och då ska jag ut och möta henne! : )
Vet inte vad jag ska skriva mer..? Kommer självklart att skriva sen när ellen anlänt! haha. Men har tråkigt nu.. Så har tagit lite bilder med camen som ni får stirra er blinda på! hihi!

Vad ska ni göra ikväll då gott folk? Fest? Hemmakväll? Tell me! : )


hur söt liksoM..?

upptinad.

Ohh, jag älskar att bada. Älskar den där rysningen man får i hela kroppen när man är frusen som fan och sen lägger sig i badet, uhhhh! hah (a)
Nu ska jag ta mig en panpizza och sen fixa mig, ellen kommer ju snart (vid 17-18, men ändå haha). Fan vad jag ser fram emot det.
helt naturlig!

frusen och seg.

Nu har jag städat klart mitt rum.. Förutom skrivbordet, hah. Det orkar jag inte med! Vi ska ju ändå ba vara i mysrummet. Får ta hand om skrivbordet imorgon, typ..

Jag fryser som jag vet inte vad, så har tappat upp ett varmt bad. Ska lägga mig där nu och sen fixa till mig lite. 
Ville ba kika in o skriva hej liksom, ; )

Skriver igen senare, herrå!

XOXO!

God morgon, god morgon!

Hejsan på er! : )
Sitter vid våran stationära dator, länge sen jag gjorde det nu! :o Har ju bara nördat min laptop! haha! : D Känns konstigt att skriva här.. Skärmen är sjuuukt stor! HAHA. Väldigt intressant för er att veta! ; )
Vaknade för inte så länge sen. Och idag igen vaknar jag med ont i halsen, den här gången så jag knappt kunde prata för det gjorde så ont. Men det blev bättre efter en kopp med te! 

Ikväll kommer ellenbellen hit!! Fy fan vad det ska bli roligt. Inte så ofta vi kan ses nu för att vi går olika skolor och mycket att göra pga just skolan! Vi har gått i samma klass sen sexårs! HAHA. Ellen min lilla banrdomsvän! :') Det betyder så mycket att ha kvar sånna vänner för mig, och sen är ellen världens bästa också så henne ska jag klamra mig fast vid livet ut!
Men vi ska bara ta det luuuugnt. Hon har varit lite febrig i veckan och jag är förkyld.. Hehe, sjukaligan här vettja! Så vi ska bara mysa i fjärde rummet (det är ett förråd vi har gjort om, glömt att visa bilder för er ju! mamma och pappa har själva tappetserat och lagt nya golv!), blir nog att hyra en film eller två o ba prata massor massor masssoooor!

XOXO!

Godnatt!

Hah.. Blev ingen uppsittar kväll... Ska lägga mig nu och läsa VeckoRevyn som jag köpte när jag va på willys. Älskar att läsa när jag ligger i sängen och ska sova. Det är så himla avkopplande. Perfekt avslut på en dag! ; )


Puss och godnatt på er mina söta läsare!

XOXO!

svenska hollywood fruar..

.. tittar jag på just nu! Faan vad det är roligt. Min absoluta favorit är ju maria, fan vad hon är rolig. Liam ska ha sin kompis här hemma ikväll. Så dom ska ha mysrummet, grrr..! Jag som tänkt sitta uppe?! Får väl nörda datorn ikväll. Hehe. Får ha min upparsittarkväll imorgon då ellen ska sova hos mig!! ihhh!! : D riktigt länge sen jag träffade den gullungen och umgicks med henne så det är verkligen på tiden! : ) vi ska bara ta det lugnt, hyra film och ba snacka some shiiit you know! 

Nu är det Maria Montazami som gäller, see yaa!

XOXO!

dirty dancing


haha, jag och nolleboll. lika?

det tar över..

Nu ska jag och handla lite godis till mig och lillebror! Vi ska ha det så mysigt och se på film! : )

fan vad söt man får vara då?
kommer aldrig tröttna på att ta cambilder, haha (a).

XOXO!

på meny ikväll är det tacos.

Nu ska vi äta tacos! Tror fan jag tar mig en sväng till willys och handlar godis sen. Ska sitta uppe länge ikväll och titta på tv!

älskar min lilla laptop! så himla roligt att ta bilder (a)

BILDBOMB!

Mina älsklingar, mina gullegrisar!! <3

pissed off...!

Ohh.. DAMP. När jag kommer ut ur badrummet så är mamma redan hemma. Och jag hör att hon är lite små irriterad. Hon tjatar på pappa att dom ska åka. Jag ba jag följer med. Hon ba neee, bla bla bla. Så orkade inte diskutera med henne. Har iallafall fixat mig nu. Funderar på att ta lite kort.. Sen ta en promenad till lilla willys och handla där? Vetifan... 


såhär sur är jag nuuuu..! ; )

super duper fräsch!


nu ska jag börja fixa mig! : )

mätt&belåten

Det var riktigt skönt att ta en promenad. Så undnerbart väder. Precis lagom kallt! Och dom blir så lyckliga när dom får dampa loss i snön. Herregud, dom springer som två muppar efter varandra, hah. Mina älsklingar! <3

När jag kom hem så bestämde jag och bror min (som har varit väldigt shysst nu påsistone?!) att vi skulle dela på en käbubrölle. Snäll som jag är traskade jag ännu en gång ut och gick o hämtade maten. Det var väldigt gott och nu är jag mätt och belåten : ). Ska nog lägga mig i ett bad, fräscha till mig lite. Mamma slutar vid fyra idag. Sen ska hon iväg och handla. Skulle vilja följa med henne. Skulle vilja ha liiiite lösgodis och någon tidning som jag kan mysa med sen ikväll? Hm.. Hoppas hon inte är på damphumör och får för sig att hon ska åka själv för det går snabbare då? hahah, lilla mamiii! : D Men söt som jag är ska jag nog kunna övertala henne!

Badet kallllar,

XOXO!

nu ska vi ut!


nu ska vi ut o pulsa runt i snön. yeey. dom älskar snö, så roligt att busa i!
vet att jag inte ser världens fräschaste ut, med det bjuder vi på!


XOXO!

im awake!

Godmorgon! : )
Har sovit väldigt gott. Men har ont i halsen? Har haft det några mornar nu. Ska ta mig en kopp te snart! : )
Jag gick upp för kanske.. femton minuter sen. Så är nyvaken! hahah. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Det är ju fint väder och känner att jag vill röra på mig. Bli av med all julmat och julgodis! haha. Så ska nog ta mig en rejäl långis med mina tjejor, kameran kanske hänger med? Det är sådant som märks! 

Vad ska ni göra idag? Något roligt?? : )

XOXO!

21:14

Nu har jag rensat lite i garderoben, skönt! Har lagt undan sommarkläder som hängt i garderoben, tar ju ba massa plats? så nu är det med space där! Har hängt in de nya kläderna också, hihi! 
Har målat naglarna, blev en rosa färg... Ska ha det nu sålänge så naglarna växer sen blir det fransk manikyr! me love. Funderar på att lägga mig snart? Är trött. Ska bli riktigt skönt att sova själv inatt o ba vräka ut sig haha. Och imorgon ska jag sova uuut! Har gått upp tidigt tre dagar i rad nu. Jobbigt värre. Så imorgon ska jag sova bort halva dagen och sen se vad som händer.

Ska o tvätta bort sminket nu. Sen blire bingen! 

XOXO!

försenade partypic's


snyggingen louice som hade förfesten och axel (?hah)

min kusin stina haffffar



jag&louice! haha



(klippte bort mig från bilden, därför den är så liten)

Bilderna är tagna från louices blogg (därför dom är så små och att hon är med på varje bild!)! Tack för en riktigt rolig förfest! ; ) Hade så jävla roligt den kvällen. Dejavu var verkligen skit lyckad för min del! Bra musik och underbara människor omkring mig, lovely! Det är så mycket roligare med störra gymnasiefester, måste fixas fler ju!

XOXO!

min shopping!


jacka från cubus som jag gått o kikat på länge! fick den för halva priset. ska ha den sen i vår då det blir lite varmare, mmm!

väst från gina, snyggt sen till vår!



två par leggings från newyorker för bara 128 kr!! de ena är sammet och de andra är ''vanliga'' med lite guld''pärlor'' på eller vad man säger, hehe.


två tröjor från ginatricot!


myströja från ginatricot!


småsaker: nagellackborttaging (h&m), ansiktsmask och halsband (lindex), armband och örhängen (ginatricot).

Det var allt! Ajuste, sen en tröja från Monki.. Har inte tagit kort på den för att jag har den på mig, hehe.Den är vit lite längre tröja med svart typ lite marinblå ränder, skit skön! Är sååå nöjd med dagen. Och vet ni vad det bästa är? Att jag har trehundra kvar! : D haha. Brukar alltid göra slut på skiten. Men nu har jag så jag kan fika eller göra vad som, skönt!

heeeelt slut!

Tja tja!
Jag och stina ställde klockan och gick upp tidigt för att shoppa loss totalt. Vi kom ner lagom i tid.
Det är sjuuukt hur mycket folk det kommer snabbt! Jag och stina gick in i provrummen på gina och när vi kom ut var det smockat! Helt sinnes.. Och när man går bland allt folk, herregud! Faaan vad det blir varmt, svettas ju ihjäl! haha.
När första rundan var klar begav vi oss mot paus. Skulle luncha där. Jag var så jävla rädd att det skulle vara smockat där, kul o sitta och sniffa svett när man äter liksom. Men det var huuur lugnt som helst typ inget folk alls. Så vi ba satt där och njöööt! : D

Är riktigt nöjd med shopping dagen och är så glad! haha. Visar sen vad jag har köpt. Nu ska jag varva ner och slänga mig i soffan. Som sagt, kikar in här senare! : )

XOXO!

josefin&stina åman

*Pustar ut*
Nu har alla gäster åkt, skönt! hah (a)
Stina är kvar och vi har varit på willys och handlat chips o dipp.. heh, hade tänkt att mysa i fjärderummet i våran härliga soffa och titta på film! Underbart! Ladda upp oss riktigt ordentligt för imorgon så vi kan ta fram våran inre bitch, det behövs nu när alla kommer slåss om allt typ! HAHA ; )

Lite sådär lagom söta bilder tagna med min webcam! : D

färdigfixaD!

Ohhh, vad jag är seg. Snart kommer allt folk. Jävligt skönt att stina kommer så man kan låsa in sig på rummet med henne och ba chilla. Har inte bäddat sängen eller dammsugit, orkar inte? Men måste, för det är inte så fräscht om man säger så, haha ; )

Fan vad jag ser fram emot imorgon. Hoppas jag fyndar massssor! : D Har sett lite saker som jag hoppas det blir rea på. Jag kommer absolut inte komma hem tomhänt iallafall! hah.. Sen ska jag och stina äta på älskade paus. Det var länge sen jag åt där nu så det ska bli riktigt jävla gottis! Och ikväll ska vi ha en disney kväll! haha, blev så sugen på det efter jag sett kalle anka. Blir väl min favorit lejonkungen och snövit, robin hood och massa andra bra filmer! : )

Nu måste jag ta tag i det härrr... blä. Puss och hej!

XOXO!

Grattis lillebror! : )

När vi sjungit för Liam så åt vi frukost. Sen satte sig brorsorna direeekt vid tvspelet, haha. Jag ska se om jag hittar något roligt spel! :o vill ju också spela! Vill ha något äventyrsspel, med olika banor o bossar o så, HAHA (a) Någon som har något tips? : D iaf, jag satt och kolla på dom ett tag när dom spelade, sen gick jag och la mig igen. Och vaknade för typ tjugo minuter sen! haha... Jävligt skönt ska ni veta!

Ska upp o äta nuuuu, sen ska jag lägga mig i ett bad och ladda om. Skönt att stina kommer... Vi ska ha det så jävla mysigt! : )<3

XOXO!

härlig julafton

Nu ska jag lägga mig i sängen! mm så skönt. Jobbigt att gå upp tidigt imorgon igen. Men efter vi sjungit för honom så HOPPAS jag att jag kan somna om, inte alltid jag gör det! 
Sen kommer det massor med folk vid fyra och sen sover stina som sagt över. Har sett fram emot det länge att ba ta en heldag på stan med henne o bara va! : D Hoppas jag fyndar mycket! 
Ville ba säga godnatt, puss! : )

Tänkte lägga in bilder som jag tagit med camen men det går inte? tror dom är sparade i fel format? haha har noll koll, stina som tipsade mig! (a) hon får hjälpa mig med allt det imorgon! : D

XOXO!


i know, souch a huge ego.

såhär såg jag ut today! : ) gillar ebbas look, hahah stackarn! <3

min julafton..

Jag vaknade av att noel kom och väckte mig vid halv åtta. Då skulle vi få öppna ett varsitt paket. Jag fick ett franskmanikyr sett! Så nu är det bara att låta mina naglar växa ut. När vi fixat oss och så gick vi till mormor och åt julfrukost där, mums! Medans jag stannade kvar hos mormor så åkte dom andra hem och förberedde maten och så. Jag och mormor ba chillade och sen vid halv två åkte vi hem till oss och åt julmat. Faaaan vad julmat är gott! haha. Sen blev det kalle anka och efter det paket öppning. Mina bröder var heelt hysteriska. Dom fick ett ps3 och spel till och jag fick mig en egen dator! : D Känns såå jävla najs! Bara min min min...!

Har bilder på den stationära datorn som jag tänkte lägga in sen. Inga speciella, mest egopics HAHA.

Jag är riktigt nöjd över min jul. Hoppas ni är det också för eran! : )
Imorgon blir det att gå upp tidigt för att sjunga för lillebror liam som fyller fjorton! Så imorgon blir det kalas, fullrulle på't ba! Stina sover då över hos mig så ska vi och shoppa söndag. MYS!

XOXO!



about my party night..

När stina och jag fixat oss så drog vi till donken och käkade. Och det var ett sånt dampigt baaarn där! HAHA. Hon slog sin mamma med en balong hon fått. Och mamman gjorde ingenting? Jag hade lackat sönder och ba ''sååå, då är det min tur då!'' hahah ; )
Vi satt på donken i typ.. två timmar! Josefine som vi skulle möta upp blev senare än vad vi trott men det blev bra! vi mötte upp Jussan och ett gäng tjejer och traska iväg till förfesten. Det blev riktigt roligt. Kom igång ordentligt. Vi var där vid åtta och åkte iväg mot Borgen vid.. hmm.. vad var klockan, halv elva? Och när vi går av spårvagnen och ställer oss i kön så är jag så otroligt kissnödig! Aldrig varit så kissnödig. Så det första var att springa in på toan o tömma tanken och sedan ut o DANSA! Fy faan vad roligt jag hade. Jag och stina höll ihop och dansade med massor med folk heeela tiden. Det var riktig bra musik och allt kändes så jävla bra! : D

Min bästa papi kom och hämtade oss vid halv tre och när vi kom hem däckade vi på dirren, haha!
Riktig lyckad kväll! Hoppas det kommer en sådan här stor gymnasiefest snart igen!



Dom enda två bilder jag tog!
Den första är på mig och min älskade kusin och den andra på mig då, inte den bästa men det bjuder jag på!

Tjejen som hade förfesten tog lite bilder,
jag väntar på att hon ska lägga upp dom på fb så lägger jag upp dom här! : D

XOXO!

Våran julgran! : )






Knäppte nyss några bilder på våran gran!
Jag och noel pyntade den : ) tycker att den är skit söt!

The day after...

Woho! Riktigt lyckad natt kan jag tala om! Fan vad roligt jag hade, underbart folk och dansade som en tok! ME LOVE!
Berättar mer om kvällen senare. Har en hel del att berätta ; )
Men jag och stina kom hem vid halv tre, min underbara pappa kom och hämtade oss. Så när vi kom hem bäddade jag rent sängen och så tog vi bort allt smink och så. Sängen har nog aldrig varit så skön! Underbart att få lägga sig med ömma dunkande fötter : D

Stina åkte hem vid.. ja vad va klockan.. typ halv två? 
Nu håller jag på att plockar i mitt rum och städar! Kan verkligen inte fatta att det är julafton imorgon?! äe, helt sjukt hur fort det går. 

Skriver senare när jag städat och fixat klart! : )
Tror jag kan nalla några bilder sen när de kommit upp på fb! Jag och stina hade tyvärr ingen kamera med oss. Tog några bilder med hennes och min mobil. Kommer upp sen när hon skickat dom till mig! : D

XOXO!

inget går som planerat.

När skolan slutade så mötte jag upp ellen och jenny för o hämta lite grejer. Sen åkte jag hem direkt och började städa som en tok! Lovade pappa, haha.. Så nu är det kliniskt i köket som han säger! hahah...

Stina och jag la oss i soffan ett tag, slumrade lite. Nu ska vi fixa oss! Skulle vilja lägga in bilder på hur jag/vi ser ut och så, men batterierna till kameran är slut och mamma och pappa hinner inte hem med nya innan vi åker! Men vi tar nog bilder med stinas mobil. Bilder kommer nog upp imorgon! : )

JAG SKA HA SÅ JÄVLA ROLIGT! : D FULLT ÖS MEDVETSLÖS ÄR DET SOM GÄLLER TONIGHT! ; )

snart JULLOV !

Idag gick jag upp extra tidigt ba för att gå till kyrkan för julavslutning. För egentligen har inte vi ettor något där att göra eftersom vi inte kommer få några betyg. Men jag åker för att verkligen få in julstämningen! Först kände jag ba neee, orka liksom. Men sen så övertalade linda mig så jag gav upp! SÅ nu har jag sminkat mig och ska ner o fixa håret och klä på mig. Sen drar jag!

IKVÄLL BLIR DET PARTY!!!
När jag slutar vid tolv/ett så ska jag hem och städa här hemma! Städa mitt rum och plocka lite. Sen kommer stina, och då ska vi börja fixa oss och äta och verkligen tagga till! : D Sen när vi är klara med allt det så drar vi på förfest hos en av stinas kompisars klasskamrat! hahah... SEN BLIR DET DEJAVU!
I'm so excited! : D : D

XOXO!
hur ser eran onsdag ut?! : )

ME, MYSELF AND I.


sankta maria kyrka.

Julavslutningen var jätte mysig! Noels klass var helt klart bäst! ;-) haha.. Så söt han är!
Men fyyyy helvete vad det är kallt! Kissade av hundarna förut. Bara en kortis, till och med dom fryser! Stackars molly höll upp ena tassen och den skakade värsta, hahah, för att hon frös så mkt! : (
När vi kom hem så käkade vi och sen satte jag mig vid datorn! : ) Ska ner o bada snart. Sen sätta på en tvätt med kläder. 

Sista ''skoldagen'' imorgon! Egentligen var det idag. För imorgon ska vi inte ha några lektioner. Ba ha julmys och se på någon film? haha.
min lille prins i rutig skjorta! ignorera de andra ungarna! ;-)

lillebrors avslutning.

Nu är jag hemma! Mormor och jag gjorde lite julgodis. Kommer inte ihåg vad det heter, rocky.. någonting? Det är som kakor med mindre bitar av skummtomtar, dumle och nötter! RIKTIGT gott!
Nu ska jag fixa till mig för att åka till någon kyrka för noels avslutning!
Ska försöka hitta ett par nya batteri och ta med mig kameran!
Hörs sen!

XOXO!

Lunch @ grandma's

Bästa mormor bjussar på lunch! :-D
Hon gör våran sallad, mmmm! SpeciallarN. Hahah ;-) Ska gå ut med zaide och freja nu. Och sen in igen för att ta med mig ebba och molly och gå iväg till mormor. Chill.

Ikväll ska jag iväg på noels julavslutning! Tror dom ska sjunga och så. Mitt hjärta smälter när jag ser den där kartiga söta ungen stå där på scenen och är lite smågenerad och sjunger. Gud vad jag älskar min bror. Trots att han är så kartig och dum ibland! Men det är skönt att vara äldst, om ni förstår..? ;-)


min gullegris! <3

Älskade tisdagar!

Nu är jag hemma, har ätit lite mellis. haha. Så jävla skönt med tisdagar. Slutar så tidigt! : )
Vet inte vad jag ska göra today. Bara ta det lugnt. Vill helst inte gå ut. Det är ju såå fruktansvärt kallt! : ( Om det hade varit några grader varmare hade jag tagit en långis med hundarna. Men ska ta en sväng med dom snart. Måste ba landa lite liksoM!

Vet inte vad jag ska göra för lurreburrRre? Orkar inte laga något! haha. Funderar på att gå ner till pizzerian och köpa mig en kebab? HAHA. Ändå så jävla onödigt, men ändå... Faan vad det skulle sitta fint. Så skulle jag kunna köpa en tidning också o läsa? Ohhh... Fan vad seg jag känner mig! 

Ska läsa lite bloggar och annat skit nu. Sen blire väl lite tv.
Sen gå ut i kylan med hundarna. Och sen mat?! heheh....

hemmagjorda hamburgare...

.. blire till käk!
Faaan, vad gott! Nu verkar det som om jag ba äter onyttig mat, men jag skriver vad jag äter när det är som godast! haha! ; D
Sista skoldagen imorgon, har två lektioner matte och idrott. Sen på onsdag ska vi ha julmys! haha. Så jävla skönt.
Sen är det ba att tagga till onsdagkväll för då blir det FEST!!! Ska bli så underbart att ba go loose! haha ; )

YEssssss, nu äre done! MAAAT!

give me food mother fucker.

Hej!
Idag efter skolan så gick jag ner på stan och köpte lite smink.


Detta köpte jag! Mina favorit produkter! : )

Skrev värsta inlägget om hur hungrig jag var haha. Men glömde spara och sen försvann texten när jag hitta det i utkast?! DAMP. Men jag är iallafall vrålhungrig för jag missade maten. Har ingenting hemma, mamma och pappa är och handlar. Skyndaaaaa...

Nu ska jag ut med hundarna. Det är så jävla kallt och blaskit ute, bläää!
Men vad gör man inte...?!

XOXO!



11 timmars sömn.

Känner mig pigg och utvilad! Skönt att sova så länge. När jag ställde mitt alarm på mobilen så stod det ''11 h och 49 min kvar''. Då kände jag ba mmmm! Ebba kom och la sig hos mig o sov heeela natten! : )

Jag börjar 09:20. Ska äta frukost i skolan. Det förtjänar jag! hehe. Efter skolan tror jag att jag ska ner på stan och köpa mig lite smink. Det behövs! Känner redan hur pengarna rinner iväg! : ( Om man ändå vore gjord av pengar, typ.. haha.

Nu ska jag ta och kissa av hundarna. Sen fixa mig och sen dra till skolan. Känner verkligen inte för skolan. Känner mig nästan lite sjuk. Har nog lite feber! :s Känner mig riktigt hängig... Men snart är det jullov så det är bara att hålla ut!

XOXO!

Trötter som fän.

Fy helvete vad jag är trött. Är hemma nu! Fy fan vad skönt ska ni veta! Att få sova i sin egna säng, själv! hahah. Allt som allt så tjänade jag och stina 1370 kr var! Känns riktigt najs. Förtjänar varenda liten krona! Fyyy faaan vad vi frös. Det blev sjukt kallt. fötterna kändes till slut som två isklumpar! :-( Men ska hålla i pengarna och spara till julrean. Har sett en jacka som jag hoppas blir billigare, hehe. 
Kan inte sluta tjata om det, fy fan vad jag är tröööött! Har badat och ska sätta på en tvätt med kläder sen ska jag lägga mig. 

En liten tjeja som var glad att se mig vad EBBISEN! aw <3 
Hon hade gått ner mitt i natten, efter att mamma släppt ut henne för en pink, till mitt rum men sedan gått upp till mamma och pappa igen! haha. För hon sover alltid hos mig annars. Så inatt blire gosigos!!

XOXO!
Life's just too good.


Julgransförsäljning!

Hej på er!
I fredags så tog jag och stina det väääldigt lugnt. Jag köpte med mig lite mys som vi gottade på! Men när vi vaknade var det andra bullar! Ut i kylan och sälja gran. Det var full rulle heeela dagen. Jätte roligt! :-D 
Det är roligt när det kommer mycket folk så man har något att göra liksom, så man slipper tänka på att frysa ;-)

Ikväll (lördagen) så var vi så frusna när vi kom in, jag tog mig en powenap och stina julpyntade (?) HAHA. Vi lagade sjuuukt god mat. Och såg på film med svöllis till. 

Nu ligger vi i sängen och ska snart gå upp. Stefan väcker oss imorgon vid halv åtta då vi ska upp och släpa ner 40 granar som han ska åka iväg med! men pengarrrrrrna rullar in! Bara idag har jag och stinat tjänat 850 kronor VAR! LYCKLIG! :-D

Pics from today!
lite bilder vi bjuder på! ;-)

vet ingen rubrik.

Tjaaa..
Usch vad det är kallt ute. Hoppas det är lite varmare imorgon då jag ska sitta ute heela dagen, hehe. Mamma och pappa är påväg hem från jobbet nu. Yes. Pizza köper dom med sig, muuummmmsss! 
Jag ska ta mig en dusch nu. Sen när vi ätit och så ska jag åka upp till vånga! :-)
Vet inte vad jag och stina ska hitta på.. Hon pratade om att åka hem till en av hennes tjejkompisar och vara där och typ se film eller spela poker! Hahah, jag hoppas på det första för Poker är jag skitdålig på! :-D
Men vi ska ba ta det lugnt med andra ord, ska ju upp ganska tidigt imorgon och sätta igång with tha businesss!

Ska bli underbart att sova borta en hel helg. Skönt att komma från hem, skönt att komma ifrån just en viss person.
Var så länge sen jag och kurreburren sågs! Och verkligen umgicks liksom. PUSS på det. Hoppar in i duschen nu, tjingeling! :-D

XOXO!

äntligen F R E D AG !

Tjabba!
Har precis ätit frukost nu och kollat runt på lite bloggar och sååå... :-) Ska gå ut med hundarna efter dethär. Så jävla skönt med fredag!! Ohh..! Idag har jag bara två lektioner. Min första börjar 11:15, då är det idrott fast jag ska ju skriva resten då. Och sen lunch, så sen har jag inte lektion förrän vid 13:30! Då är det svenska, vi ser på film. Sjukt chill :-)

När jag kommer hem ska jag väl plocka lite i rummet (om jag hinner, hehe) sen åker jag ut till vånga! :-D Ska bli skit kul att sälja granar, haha. I need moneyyy! Så det är verkligen passande! ;-)

Tycker ni att det är roligt med videos eller mer töntigt liksom? haha.
Jag älskar mina hundar så kan inte låta bli! ;-D
Hoppas ni gillar det! :-)

XOXO!

jag älskar min kusin.

Första skoldagen sen måndags idag dååå... Skönt med lugn skoldag. Började inte skolan förrän tio i tio! Tog ut hundarna när det var som värst i detta snöstormväder! Brrr! Fast det var ju inte särkilt kallt, ba att det blåste så mycket så man fick ju all snö i ansiktet! haha :-(
Känns som om skolan snart är över, och det känns såå jävla skönt! Imorgon skulle jag ha haft italienskprov, men man kunde välja att ha det direkt efter lovet istället. Så himla bra kände jag dårå som inte varit i skolan sen i måndags och inte haft tillgång till mina böcker. Så blev sjukt glad!
Imorgon har jag en idrottsrest jag ska skriva. Måste göra om den för jag inte klarade den, hehe. Men det är samma sak och jag kommer ihåg det mesta så det kommer gå skit bra! :-D

Så känner mig faktiskt riktigt glad! :-D Imorgon är det fredag också, så fett jävla nice!!! Förhoppningsvis så har jag skjuts redan imorgon ut till vånga. Jag ska nämligen sälja gran med kussen och tjäna en slant! Ska bli så mysigt att umgås med henne en heeel helg. Med stina kan jag prata om allt med! Hon är en sån jävla underbar bästis!! Älskar dig! <3

Det blev mycket skrivet.. Roligt det då! ;-) Här är en bild från förra året då jag och stina sålde granar! :-)
Blod är tjockare än vatten. <3

Dog's in a CatfighT..

dom var på bushumör idag!


femtonde december.

Har sovit lite nu. Vaknade för inte så länge sen! :-)
Halsen har jag inte ont i längre, men har börjat hosta?! Skit jobbigt.. :-(

Ska möta upp mormor nu med ebba och molly, liam tack och lov tar faktiskt dom andra!

Är det något ni vill veta? Känns ba som om jag skriver om min skit tråkiga vardag. haha. Ställ lite frågor och kom med förslag! :-D

XOXO!

min älskling som är mega tönt, <3



Den här videon älskar jag! Jag och ebba var hemma hos mormor.
Och på slutet... HAHA, medans jag filmade så pratade jag med mormor så tittade varken på ebba eller kameran. Så jävla roligt...! <3

Och det här var länge sen då hon var en liiiten plutt!

fräscha till mig...

.. ska jag göra nu!
Ska duscha och fixa mig lite. Man känner sig inte så fräsch när man varit hemma två dagar och bara legat o degat liksom, haha!

Min hals känns sååå mycket bättre. Så himla skönt. Känner mig dock seg liksom, och har huvudvärk! :-( Hoppas det går över.. Tror jag tar en sväng till mormor och hälsa på! Får se vad som händer! :-)

XOXO!

Du är så jävla dum, finner inga ord.

Tja!
Tänker inte skriva god morgon. För detta är ingen god morgon!!!
Ohhh.. så jävla irriterad! Nu tänker ju ni ba vafan gör hon uppe?! Hon som är hemma borde sova lääänge! Och det håller jag verkligen med om! Men jag har ett mojje till bror. Skäms när jag säger att han är min bror. Ebba och freja hade varit ute på baksidan och kissat. Så då sa Mamma att han skulle gå ut med zaide och molly. Tror ni han gör det?! - Neej neej...

Istället har han ner som en ljushållare som hänger på väggen som går i krasch. Han tänker dammsuga upp bara som det var. Jag fick säga åt honom ba hallå, du måste plocka upp de största först, annars förstör du ju dammsugaren! och jag ligger fortfarande i sängen, med huvudvärk och trött som ett jag vet inte vad. Han dammsuger, och sen bara går han!? Jag ba, men hundarna då?! Det hinner jag inte, så ba går han?! OHHHHHHHH...!!!!

Och vet ni? När jag går upp så hittar jag flera glasbitar. Så då va det ju ba att ställa sig att dammsuga! Hade jag en pistol med en kula i, hahah.....! Äe, ska ta och lugna ner mig nu. Dricka mitt te, äta mina smörgåsar och titta på tv. Sen är jag ju tvungen att ta en promenad med kräken...
Är det så jävla svårt att vara en familjemedlem och HJÄLPA TILL?!?!?


haha buuuus!



Nu har jag lärt mig hur man lägger upp videos, sjukt kul ju! :-D

Här är en video när vi hade en valp kvar från kullen. Hon hette Pia Junior hemma hos oss men blev sedan såld till ett par som skulle flytta till L.A och fick byta namn till Cozy :-)

älsklingarna, fan vad jag saknar'T! <3



Hahah, titta ebba då! värsta tuttislisan! :-D
Det här är mollys senaste kull. Då föddes ebba! :'')

i'm souch cleaver görl.

Yess! Hittade filmen. Nu ska jag äta, se film och andas ut. Ahh, så skönt. 

Blåsigt och Kallt, brrr...!

Hemma. Väldigt skönt!! Solen sken och det var kallt ute. Jag tog en promenad på över en timme! Väldigt skönt, så nu har odjuren varit ute! :-D Men fan vad dom ger kärlek och glädje! Ebba bar på en pinne typ hela promenaden, sen när vi nästan är hemma så får molly tuppjuck och ska ha den! hahah.. Dom är så störda och söta på samma gång! :-D

När jag kom hem och tittar i skåpen så har vi ingen pasta?! typiskt...  Men det får duga med nudlar! hahah...
Ska försöka se ''New Moon'', pappa spelade in den i boxern. Får se om jag kan få fram den? Ha det bra! :-)

XOXO!

kiss&hug..

Tog mig en tupplur. Nu måste hundarna ut igen, *suck*. Jobbigt att vara ensam hemma när man är sjuk, och att man måste ta ut dom alla FYRA alldeles själv. Visst kan man gå två omgångar men det blir så jobbigt.. haha. Det är ju bättre att ta alla och gå längre så man har det gjort än att gå två kortare, right?! Och Liam (min lillebror tyvärr..) den snorungen hjälper inte till alls! Om jag inte var hemma idag skulle det varit han som tog ut dom på sin rast. Och han kom hem idag också när jag log o sov med en kompis, och sätter sig och spelar tvspel?! Jag ba ''nu när du har en kompis så kan du ju ta ut hundarna'' tänkte att det blir ju lättare då! Då får jag detta trevliga bemötande ''käftet fetto, gör det själv'', hur trevligt är det?!
Och sån är han heeela tiden! Orkar seriöst inte med honom! Damp har han också.. HAHA. Stackars pojk, ett riktigt problem barn! :-)

Men ska klä på mig och ta dom på en längre runda, känns så mycket bättre då när man vet att dom varit ute ordentligt! Och sen när jag kommer hem ska jag ta mig något att äta! Blir väl älskade pasta&bacon, hahah. Orkar inte göra något avancerat hallå?! :o


XOXO!

sjukling...

Godmorgon!
Idag stanna jag hemma från skolan. Känner mig febrig och har ont i halsen. Hade det igår kväll också och det har blivit värre!! :-( Ansträngde mig och tog en pinktur med hundarna. Nu har dom varit ute iaf! Mamma och pappa börjar ju så jävla tidigt så det blir jag som tar morgonrundan med dom! :-) 
Dom hade vääärldens morgonDAMP. Lekte som bara den. Nu ligger dom i soffan helt utslagna, hahah...

Ska nog lägga mig i soffan ett tag o joina dom. Mysa lite. :-)

Puss&hejjj!

trött & sjuuukt seg..!

Ohh, fy fan.. Är så trött så vet inte vad!
Skolan var väldigt seg. De första två lektionerna såg vi film. En film om andra världskriget. Kommer inte ihåg vad den hette men bra var den! Sen lunch då, och efter det så skulle vi lyssna på massa folk om olika inriktningar vi ska göra i tvåan. Sååå tråkigt! slummrade faktiskt till en gång, HAHA! :$

siiimbaaaaaa, alisowandianayaaaa! mm, lyssnar på ''en värld full av liv'' mäktig låt det där asso! hahah.. Mamma håller på o lagar mat. Ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt, inte ens röra en penna! Ska kolla på ''svenska hollywoodfruar'' sen. Maria, i love you! Tills dess ska jag bara dega. Jag går omkring i min OnePiece o verkligen bara ääär. Huvudvärk har jag också. Känner att halsen börjar ömma o svullna upp. LYCKAT. Slut med klageriet.

Hejdå! :-)

13 december, Lucia.

Har varit ute en sväng med hundarna. Kom nyss in. Tog med mig kameran och tog lite pics!

Nytagna bilder!























tycker att det är såå himla vackert ute!
haha, är det inte liiite mobbarvarning mot ebba? alla är på henne hela tiden! haha speciellt hennes mor, hon är inte blyg hon inte! ;-)

Nu ska jag klä på mig, hehe. Sen gå mot spårvagnen sen blire plugget all day long!
See ya!

tredje advent.

Viiilken dag säger jag ba! Fy.. Min dag har bara bestått av PLUGG! är så jävla slut i huvudet så det inte finns. Mamma o pappa har hållt på o städa här hemma. Och mina bröder har retats och bråkat. Är sjukt stolt över mig att trots miljön har jag lyckats plugga så jävla bra! Är snart helt klar med arbetet. Har en analys kvar. Har skrivit om de tre revolutionerna. Så ikväll ska jag skriva rent det på datorn och sedan skicka till mangeee! ;-) haha.

Nu ska jag ta en välbehövlig paus. Ska göra mig ett par varma mackor och ett glas oboy. MUMS. Sedan ska jag nog glutta lite på tv. Och sen skriva in skiten i datorn. Vet ni hur stolt jag är över mig själv!? I högstadiet var jag verkligen en sån som liksom inte la så mycket tid på skolan. Gjorde aaalltid allt i sista minuten. Och hoppades på ett G. Och nu har jag verkligen tagit tag i mig själv för att få bra betyg. Jag var väärldens pratkvarn också på Victoriaskolan, men nu, lärarnas lilla ängel! :-D HAHA.

Känns så jävla bra att jag äntligen fått lite ordning på mig själv! 


lazy daaaay...

Jag mötte upp mormor förut och vi tog en promenad på över 1 ½ timme! riktigt skönt att pulsa runt i snön. Följde med henne hem. Gick o handlade åt henne. Vi gjorde en sån sjuuukt god sallad! mmm, mumsis! Vi satte på ''Twilight'' och såg lite av den. Sen kom mamma och hämtade mig. Så nu sitter jag här, ha ha. Vi har ätit hemmagjord pizza o myst framför tv:n med annat gottis!
Och ni, tror ni det blev något plugg gjort idag då? - nääääää... OWH! Kanske skriver lite innan jag lägger mig. Fattar inte varför jag alltid skjuter upp saker o ting! Någon som har något tipps?! blir så trött på mig själv..

Imorgon SKA jag plugga! Städa rummet har jag heller inte gjort! så.. imorgon blir det en söndag då jag tar tag i saker o ting! ;-)

Hoppas ni haft/har en trevlig lördag! :-)

bebisen ebbsan












haha hon ser lite skamsen ut. men fan vad hon är söt!
Min tjeja, min älskling! <3

bara 11 dagar kvar nu.. LÄNGTAR!

Vaknade nyss! Har ätit frukost.. Nu är mormor klar med ebbas overall! :-D Så ska klä på mig och ta med mig tjejerna och gå dit. Men hon sa att den inte blev så bra? haha.. Hon ba ''jag va lite slarvig, men den får duga tills nu''
haha! Men det blir nog bra! Hon ska ju ba ha på sig den för att inte frysa lika mycket! :-)
Och vi ska inte åka till strömma idag, gör nog det imorgon istället då vädret säkert är bättre. Men ska bli så kul att göra en sån overall till ebba i rosa!! :-D Kommer bli så grymt sött!

ae, nu ska jag o klä på mig sen traska iväg till mormor. Vi kommer säkert ba se film o mysa! hihi, lilla mormor! :-D<3
Men ska verkligen ställa in mig på att inte vara där så länge! Måååste verkligen plugga! blää... Whatevahhhh.... Men kanske skriver en rad eller två hemma hos mormor. Fast hennes internet är så segt, blir så irriterad då! haha. Men det är ju sådant som märks! :-D

PUssSSssSSssSsSs! :*

Snälla snälla tomten...


jag har ju varit så snäll i år?!
Lika snäll som alla andra år, hihi! :-)

Idol + Cirkus Möller.

Nu har min söta pluttbror kommit upp med chipsen och läsken. MUMMS! heheh...
Vi tittar på idol. Tycker inte att någon av dom ska vinna.. Men om jag måste välja, haha, så tycker jag Minnah ska vinna! Jay, ae... får dåliga vibbar av honom! sjukt bra röst, absolut. Men no thanks! You go Minnah!

Jag och lillebrorsan i somras. Min lille gullegris! :-D<3

Lugn helg för min del..

.. skönt det! Och det är ett måste för mig. Det är en Historiainlämning som ska vara inne på måndag! Om de tre revolutionerna.. Har skrivit klart en av dom, och börjat på den andra. Men har självklart har jag den största kvar! hahah.. Men känns ändå ok. Ska sätta igång med det imorgon! Måste även städa rummeeet.. blä.

Men idag så tog jag som sagt en promenad. Mormor och jag mötte upp varandra och tog en sväng. Ångrar att jag inte tog med mig kameran, fan vad det är vackert ute!!! Och mormor har sytt som en overall till julia, hur söt som helst! Och hon har börjat göra en till ebbsan också! :-D Fast hon hade bara i färgen lila. Tror vi ska förbi affären ''strömma'' imorgon? och kolla på tyg! Hade tänkt en baby rosa färg till ebba, och sen med leopard mönstrade ''kanter'' liksom. Och sen en pälskrage så hon får lite attitude! Fan vad det skulle vara gulligt!! Vad tror ni?! ;-)

Ha en trevlig lördag! :-) vad ska ni hitta på??

home today..

Idag stannade jag hemma från skolan. Mådde jätte illa när jag vakna men det har lagt sig nu. Tittar på tv och ska snart ta något o äta. Sen hade jag tänkt o gå ut i detta underbara väder med ebbisen o mollsan på en långis! skönt med frisk luft.

Tittar på ''Efter Tio'' Maria Montazami (?) är med och blondinbella. Väldigt roligt att titta på! Älskar Maria, haha! :-D
Nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag till. Ha det bra! :-)


min bebis ebba! <3

late pictures...

Här kommer bilder från när jag o mina tjejer va på fest hos filip.
Man ser ju ut som man gör.. hahah!













mina läckra pullor!!
Älskar er, <3









together, WE KICK ASS! <3

Det här är bilder innan när vi fixade oss och innan allt folk kom till filip. vi var nämligen först dit! därför det ser så dött ut! hahah...


låt mig höra kärlekens tunga.

Hellooo!
Idag efter skolan så åkte jag ner på stan och mötte upp kussen stina! Vi tog en fika o snacka lite skit. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här!
Mamma är och hämtar pappsen. Och när dom kommer hem så ska dom börja med maten, hemmagjord kebab! hahah. Mmmm! så jävla gott. Har varit hungrig typ hela dagen, ingen tipptopp mat i plugget idag tyvärr!

Ikväll ska jag ba ta det lugnt. Borde egentligen plugga historia. Men orkar inte?! Tar tag i det imorgon hehe...
Är allmänt seg..

Men hare braa, chiaoooo!

16 dagar kvar till julafton...

Hej!
Seg morgon. Hade gärna velat ligga kvar i sängen ett tag till! Men snart är det ju helg? haha.. ;-)
Har fixat mig lite nu och tagit lite kort, hihi! (a)




såhär ser man ut idag! det som är i luggen ska föreställa en fläta! haha (a)

Nu ska jag börja knalla iväg mot spårvagnen. Idag är det en sjukt seg dag! Har två lektioner, sen lunch och sen en rast i två timmar och sen italienska i 80 min!! så slutar inte fören vid fyra..! kommer vara sjukt trött när jag kommer hem! :-)

Ha en trevlig onsdag, PUSS! :*

Ny design och PLUGG..!

Tjabba tjena hallåå!
Nu är jag riktigt nöjd med min design! :-D en tjej vid namn jennifer fixade den åt mig, tack så mycket! Är riktigt nöjd! :-)
Älskade tisdagar..! Jag slutade skolan idag som vanligt vid 11:15 på tisdagar. Mamma kom och hämtade mig så åkte vi till ingelsta. Jag köpte ett par jeansleggings från Cubus och en tröja från Gina. Hade tänkt att ha på mig det imorgon så då kommer det nog upp en bild eller två, hihi! ;-) Vi lunchade på donken och när jag kom hem sov jag tvp timmar! hahah.. Blir så himla seg?! aja..

Just nu sitter jag och skriver rent mitt arbeta om EU. Det ska vara klart imorgon! Men det känns bra. Är typ klar.. Ska skriva lite på lektionen imorgon och sen lite när jag kommer hem och sedan skicka iväg arbetet till ulla! ;-D
Vet inte vad jag ska skriva mer? haha! (a)

slänger upp en bild för att inlägget ska bli roligare! ;-)


nyligen hemkommen från turkiet på bilderna. blond, brun och snygg!

jag vill verkligen ha sommar nununuuu!

2 advent mys!

Nu är jag hemma. Så skönt! Fan vad det snöar?! Men tycker faktiskt det är mysigt, bara det får ligga kvar nu och inte bli något blaskigt skit!!! Usch...

Jag och mamma, pappa och bröderna (blir nog bara noel, liam är ute! haha) ska göra pepparkakshus och dona! Så himla mysigt. Ska ta lite kort och så och visa sen! :-)
Efter det ska jag ta ett riktigt varmt bad! Hade tänkt att trippellocka håret också. Vara lite fin till skolan imorgon! ;-) hihi!

Kort kommer! Ha en trevlig söndagskväll! PUSS! :*

Härliga Vinterland!














Bilderna får tala för sig själva!

Det blev en härlig promenad! Inte riktigt lika lång som jag tänkt mig, men var ute över en timme iaf!
Nu ska jag fixa till mig sen åka iväg till kusinerna i vånga! 

PUSS! :*

Långis med doggarna!

Vaknade för en timme sen.. har ätit frukost och suttit vid datorn! Idag fyller världens bästa kusin år, hela 17!! GRATTIS ÄLSKLING!
Så ska ta en långpromenad med ebba och molly nu. Blir nog ute minst en och en halvtimme! skönt för både mig och dom! heh! :-)

Sen blir det att duscha och börja fixa sig för kalas i vånga! Mysigt!



två härliga sommar bilder från misdommar. min lilla bebis, så stor nu! <3

mysig hemmakväll!

Hej på er!
Är nyss hemkommen från rebecka! Har haft det väldigt mys&chill! Vi såg på filmen ''Case 39'' och typ sket halvt på oss! hahah. Fan vilken bra film!
Det är så skönt med rebecka, man kan vara ifrån varandra hur länge som helst och sen när man väl ses så är allt som vanligt. Fantastiskt! Lova ya görl! <3

Har nyss badat. Sköönt! Ska fixa till mig liiite. Mamma håller på o lagar sådan jävla god mat. Kyckling invirad (haha?) i bacon och potatis till! Och en sallad såklart! Mmmmm! Mormor kommer även förbi och ska äta här. Så himla mys! Sen ska vi nog titta på ''Så mycket bättre'' och ba take it easy u know!

Ville ba säga hej! : ) Jag kommer att blogga mycket bättre sen när bloggen är omgjord. Känns så tråkigt när man inte är nöjd med designen! Såå keep lookin' out! : D

FÖRSTA DECEMBER!

Herregud, nu är vi inne i december! fan vad det går fort!
Just nu håller jag på o fixar mig, har duschat och så. Var ute med ebba och molly och kissade av dom.
BRRR vad det är kallt! Fast jag gillar ändå vädret, det är så himla vackert!

Idag slutar jag vid 16:00. Direkt efter skolan ska jag förbi ellen och hämta usbminnet med partybilderna på, så det lir bilder ikväll! :-) Efter det är det direkt hem och fixa lite. Noel (min lillebror, 7år! haha) ska ha skol''fest'' så då ska familjen gå dit och kolla! Några av barnen ska uppträda, aw! Så himla roligt! Kameran kommer också med ofc! ;-)



RSS 2.0