Hej mitt vinterland.



Hej!
Igår så jobbade jag kl 13-21, bakis och dan. Kvällen innan hade vi förfest hemma hos oss och sedan begav oss till Palace. Hade riktigt roligt! Idag så vaknade jag tio minuter över sex och min spårvagn gick tjugo över. Lyckat. Blev några minuter försenad men hann ändå. Det var inte plogat hos oss så det var bara att pulsa på i den färska snön. Brr!!!

Idag slutar jag kl 12, tack och lov för det. Ska hem och ta igen mig lite för på eftermiddagen ska jag hem till mamma och pappa för att fira Liam som fyllt 18. Kommer ta med mig Julian hem efter kalaset och spendera min lördagskväll med honom framför någon barnsligt bra film. Precis vad jag behöver.

Julafton.

Började självaste julafton med att jobba. Jobbade till klockan 12 och sedan åkte hem direkt för att göra mig iordning. Hela familjen + älskade mormor kom och hämtade mig för att sedan åka vidare till farbror, faster och Julian ute i Lindö där vi spenderade resten av dagen.. Har haft så himla mysigt och ätit alldeles för mycket mat. Fått riktigt fina klappar från mamma och pappa som jag inte ens väntade mig faktiskt. Blev så himla glad och överraskad. Jag har verkligen världens finaste familj. Är så lyckligt lottad. ♡ 

Här kommer lite bilder från min afton.
Dagens outfit. Tagen efter all julmat därav svullmagen hahah.

Maaaten. Gudomlig! Och fina granen & dess klappar.

Blev själv som ett litet barn när Kalle Anka började. Gud vad det är mysigt!

Kusinerna myste framför Kalle Anka.

Mina fina bröder & jag!

Min älskade mamma & jag. The worlds greatest.

Nu avslutar vi kvällen hemma hos mamma & pappa. Har tänkt att sova över här och det ska även mormor göra. Så vi ska mysa vidare här. Älskar att få umgås med familjen. I'm so blessed!

Christmastree.

Vår fina julgran.


Herregud vilken sovmorgon jag tog idag! Blev väldigt sent igår när jag kom hem. Vi gick och la oss vid tre och jag vaknade idag ca 15:30 (!!!). Trodde klockan var 10 när jag öpnnade ögonen. Efter "frukosten" så städade vi tjejer och sedan tog fram granen och pyntade den till julmusik. MYS! 

Ikväll blir det lugnt. Ska väl göra någon middag strax och sen ska jag bada. Imorgon så ska jag och min fina Amanda gå på stan och bränna lönen som kommer haha. Julklappar och outfits ska införskaffas. Sen så blir det att jobba kl 16-21. Älskar den tiden. Har haft en riktig skön helg med slappa dagar, inga måsten. Har laddat upp mig inför jul, nyår och jobb. Nu ska jag jobba tolv dagar i sträck, och däremellan umgås med familjen, festa med vänner och fira in det nya året. Hektiskt!

2-årskalas.



Hej min fina blogg! ♡ 
Idag så åkte jag med familjen ut till Lindö för att fira våran lilla guldklimp Julian som blir hela 2 år idag. Vart tar tiden vägen?! Min lilla kille är inte särskilt liten längre. Världens finaste. Det bjöds på fika i mänger och smarriga tårtor. 

Följde med mamma och pappa hem och ska bli bjuden på mat, planka! Eh hur gott?!? To die for. Passar mig perfekt då jag är seg och bakis. Vi tjejer hade lite folk över igår och vi drack och spelade spel till sent. Så planerna är att vara här och mysa med hundarna, som jag saknat dom! Och mina föräldrar såklart hiho. Myslördag!

Dad, a daughters first love. ♡



Igår så hämtade pappa mig från jobbet. Följde med honom hem och väl hemma fanns det färdiglagad mat. Kött, potatisgratäng och en riktig magisk sallad. På det blev det chips med dipp och ett glas vin till det framför en film. Vi såg "22 jumpstreet". Tappade intresset mot slutet och blev för trött så jag gick och la mig haha. Har haft sånna mysiga kvällar med pappa. Tur att vi har varandra. Känns som om man är inne i en gråzon utan mamma här. Men det blir bättre för varje dag. Vill bara ha hem henne frisk och pigg. Har iallafall bestämt att jag sover här tills hon kommer hem.

I förmiddags ringde samordnaren och jag fick tider imorgon till torsdag. Blev glad när hon ringde men känner nu i efterhand hur trött och orklös jag är. Känner mig slut på energi? Allting känns jobbigt. Men ska köra kl 7-16 iallafall. Och efter det ska jag äntligen besöka mamma!!! Som jag längtar efter henne. 

Lucia.


Nu brinner det tredje ljuset. Så fint. Har jobbat de andra helgerna så har inte hunnit fatta att vi är så nära jul nu. Har ingen julkänsla för fem öre. Hoppas det kommer. Pappa var uppe hos mamma under förmiddagen när jag och Noel sov haha. Hon hade varit piggare och gladare idag. Skönt att höra. Att det här skulle hända just nu?! Vill bara ha hem henne och att det ska vara som vanligt och vi ska vara tillsammans över jul. Bara det läker fint och hon slipper mer smärta. 

Ikväll så ska jag jobba kl 16-21. Hade tänkt att åka förbi mamma och pussa på henne men nu är det tydligen besöksförbud och avdelningen ska isolerad pga magsjuka där. Fuck it. Men lika bra det.. För om det skulle hända något mer eller bli komplikationer så skulle jag få psykbryt, och det är inte vackert kan jag tala om!

Önskar er alla en fin dag & lucia.

So many feelings at once.

Vilken bergochdalbana!
Helt sinnessjukt. Pappa kom hem idag på eftermiddagen och hela familjen åkte direkt upp till mamma. Hon har fortfarande ont då hennes smärtstillande som hon skulle få från första början inte fungerade, så nu har hon "bara" morfin. Men hon är en sådan jävla krigare och klagar inte för det. Älskade du. Lättnaden att pappa är hemma är obeskrivlig. Det har varit en riktig jobbig dag och jag har haft nära till gråt hela tiden. Nu på kvällen när jag och pappa var ensamma släppte det. Vad jag grät. Och han tröstade mig. He's the best. ♡ 

Vi har kollat på film och druckit vin. Så himla mysigt! Ska sova över här inatt och imorgon också. Sen bär det av till min lilla lägenhet och tjejerna, som jag saknar dom! Pappa har lovat att väcka oss med frukost imorgon, lyx! Vi som borde skämma bort honom men han insisterade. Känner mig hel nu när han är hemma. Bara mamma som saknas. Men det kommer. Från och med nu kan det bara bli bättre.

Vilken helg det varit! Hade jag aldrig kunnat ana. Vill tacka min farbror och faster som varit guld värda i kaoset, även min älskade mormor och mina närmsta som stått ut med mina samtal och stöttat mig. Ni vet vilka ni är. Love you all!

Feel my tears as they dry.

Igår så åkte jag upp med mamma till akuten när jag kom hem till henne efter jobbet. Hade pratat med henne under dagen då hon nämnt att hon haft ont i magen och mådde illa, men hon ville bara vila i hopp om att det skulle gå över. Men icke. Väl på akuten efter lång väntan och mycket smärta så kom de fram till att hennes tjocktarm slagit knut på sig själv och hon skulle opereras omedelbart under natten. Inte konstigt att hon haft så ont.

Det var det absolut värsta jag varit med om. Att se den finaste och bästa människa på denna jord, som man vill ge och göra allt för, ha så ont. Det var fruktansvärt. Att se sin mamma ha sån smärta och inte veta vart hon ska ta vägen. Fan vad hjälplös man känner sig. För mina föräldrar skulle jag kunna gå genom eld och vatten. Jag skulle göra ALLT. Hade mer än gärna tagit smärtan ifrån henne alla dagar i veckan, bara hon mår bra.

Nu är hon opererad och mår bra efter omständigheterna. Var uppe förut idag på sjukhuset och pussade på henne. Min kämpe. Pappa skulle inte få åka hem förrän om en vecka, men "tack vare" detta så kommer han komma hem imorgon. Vilket känns fantastisk. Mamma och vi andra behöver honom mer än någonsin just nu, våran klippa!


Mamma & pappa. ♡ 
I'm so blessed att just ni är mina föräldrar. Kärleken till er är obeskrivlig.

Pretty morning.



God förmiddag!
Det var extremt svårt att komma upp imorse. Det tog emot, men det var bara att bita ihop. Nu har jag rast på pass nr 1. Kör först 7-14 och sedan 16:30-21:30. Ligger i soffan och tar igen mig lite. När jag slutar ska jag gå in i vilorummet och sova tills jag börjar igen. Längtar haha. Är SÅ trött. 

Ikväll när jag kommer hem så ska jag stänga av mobilen och ta mig en fet sovmorgon med lång frukost framför tvn imorgon. Ah. Om man ska köpa med sig lite godis hem och se någon film innan man ska sova? Sounds good to me.

Fjärde december.



Hej där! 
Livet rullar på och känns riktigt bra! Idag så jobbade jag kl 7-12 på hemtjänsten, så himla skön tid! Kom hem och städade lite och sen slocknade jag i soffan två timmar hiho. Därefter så kom min älskade Soulsis på besök, vi myste och lagade mat till Besa och Zorana kom hem! Det blev såå gott. Under kvällen blev det ytterligare ett besök då Diana, Alex och Julian kom förbi. Som jag saknat min guldklimp! Vi drack kaffe och smakade våra lussekatter som vi tjejer bakade igår, de blev perfekta! En riktig mysig torsdag. ♡ 

Fredag och resten av helgen består av jobb. Men jag klagar inte, är jätte glad över att det rullar på nu. Imorgon så åker jag hem till familjen och sover där för att hålla lillebror sällskap när mamma jobbar natt. Har märkt att jag är en riktigt morsgris och saknar henne varje dag. Min klippa! Jag har verkligen världens bästa föräldrar. Längtar efter pappa också, varje dag. Tack och lov så kommer han hem till jul. Läääängtar!!!! 

Då har jag skrivit av mig lite, på återseende!

December.

Collage från hannalicious.

Svårt att förstå att vi redan är inne i december. Det är ändå faktiskt en ganska så mysig månad. Vill ha ordentligt med snö, inget mittemellan. Ska det vara så ska det! Vill absolut ha snö på julafton. Hoppas! Har riktigt mysiga planer i år så ser verkligen fram emot det.

I lördags natt så åkte jag på magsjuka. Värsta natten i mitt liv. Usch. Har mått bra sen söndags kväll men vaknade upp idag med lite illamående? Hoppas det går över. Mamma kom och hämtade mig efter hennes jobb idag och jag följde med henne hem. Ska packa ihop mina sista grejer och ta med mig. Men först, mysfrukost framför tvn. ♡ 

RSS 2.0