The city.

Tog med mig Maximilian och Noel ner till stan. Skulle köpa ett par skor jag sett men min storlek var typiskt nog slut. Det blev en lunch och lite lek på mcdonalds istället. Blev spårvagnen hem och då somnade lillen. ♡ 

Han sover fortfarande och jag har tagit plats i soffan haha. Skön & seg söndag. Precis som det ska vara.


12.04.15

Sovmorgon & långfrukost.


Älskar att börja dagen såhär. Få sova ut och sedan äta frukost framför tvn. Ah! Har inga speciella planer för idag. Vi har finfrämmande, Maximilian är här och ska vara hos osd hela dagen. Wiho! Det tråkiga är att det blåser ute. Hoppas det lugnar ner sig så vi kan gå ut och leka lite. Har inte så mycket mer planerat än så hihi. Just nu spelar grabbarna tvspel och jag myser i soffan. Ska strax ta och göra mig iordning..

11.04.15



Igår var det fredag och jag började dagen med en fet sovmorgon och en långfrukost framför tvn med mamma. Älskar att börja dagen så. Sedan tog vi en tripp till Ikea. Flytten närmar sig nu, det kommer bli i slutet på april. Det känns SÅ pirrigt och lite nervöst. Men jag vet att det kommer bli bra. 

Senare på kvällen så mötte jag upp två riktigt saknade vänner, Tessa & Emelie (+ deras pojkvänner & en kompis). Vi var och åt och avslutade kvällen på O'Learys. Summerar det hela som en lyckad kväll.

06.04.15

Skönheten själv, Kenza.


Hej på er! Min påskhelg har varit bra trotts jobb. Det var riktigt mysigt hos mormor. Det bjöds på alldeles för god mat och godis i mängder. Nu är jag så spyfärdig på just det så ska skippa det en tid framöver. Har haft som mål att ta tag i mig själv mer på allvar efter denna helg, så idag ska jag och Nicole bort till gymmet och köra arslet av oss. Bilden ovan får vara dagens morot. Vill också strosa omkring i fina underkläder och den vackra kimonon. 

Ska ta och göra iordning lite lunch nu till mig och sedan gå iväg & träna. Härlig start på den här veckan!

03.04.15

Fredag! Skönt på ett sätt, har ändå fredagskänsla fastän jag jobbar imorgon & söndag. Jobbet gick bra och tänkte att jag skulle ta en snabb powernap i soffan. Men vaknade runt fem istället haha. Har sen dess tagit med hundarna till affären, där de fick så mycket beröm av personer när de satt på bänken och väntade på mig. Haha. Mina bästa duktiga tjejer. Lagade sen pizza till mig och lillebror som är ensamma hemma. Den blev sååå god!

Nu ska fredagsmyset fram och vi ska se på Let's Dance. Fredag i all ära. När det är slut så ska jag duscha och sen sova direkt. Jobbar imorgon kl 7-12 och sedan beger vi oss av till K-holm. Mysigt! ♥

Beautiful.


02.04.15

Bild från denna fina blogg.
 
 
Då var vi inne i april månad. Herregud vad fort tiden går. Svårt att hänga med. I helgen är det påsk samt min jobbhelg. Men jobbar så pass bra att jag kan följa med familjen till Katrineholm och fira påsken med mormor. Det ser jag verkligen fram emot. ♥

Igår efter jobbet så var jag på stan och lämnade in min telefon. Så kommer ha en dålig lånetelefon 2-3 veckor nu framöver. Miss my iPhone!!! Köpte med mig chickenkebab och mötte upp my one and only Amanda. Pratade om allt mellan himmel och jord. Min stjärna. Det behövdes! Idag har jag varit ledig. Har inte gjort någonting alls. Så jävla skönt. Tog sovmorgon till kl 12:30 då jag gick upp och tog ut hundarna på en sväng. Sen dess har jag bara hängt i soffan. Just what I needed. 

RSS 2.0