V 23 (22+6)




Hej!
Då har ännu snart en hel vecka passerat. Imorgon går vi in i vecka 24 (23+0), då har jag alltså gått hela 23 veckor. Bilden på min mage är från idag innan jag gick till jobbet. Nu tycker jag att det händer saker med magen varje dag?! Tycker den börjar puta mer ''uppifrån'' nu också!? Yes. Äntligen. Känner mig mer gravid nu hehe. Speciellt med kläder på som framhäver lite. Naken känns den inte alls lika rund och gravid? Haha konstigt det där..

Mår som vanligt? Försöker komma på någonting annorlunda. Hm. Men det rullar på som vanligt. Kanske mer känslig emellanåt? Foglossningen har hållt sig undan, hurra! JUSTE, det var en morgon som jag vaknade med världens kramp i min vad. Det gjorde riktigt ont och jag var tvungen att stretcha ut det. Har läst att det är vanligt och vet andra som haft det så det har nog med graviditeten att göra hehe. Men jag känner mig oftast pigg och glad för det mesta nu?!!

Och nu ni, i denna stund...... Nä inte riktigt men typ, kände pappa Adam lilla B för första gången!!!! Jag känner henne varje dag nu, tydligare och mer för varje dag. Adam har inte känt henne innan, men nu under kvällen när hon var igång så kände han. Alltså så himla magiskt. ♥

Ullared & Gekås.

Hej!
Vilken mysig helg vi haft, trots att det inte riktigt blev exakt som tänkt. Bilresan dit gick bra, den kändes snabb. Förutom de sista 30 min när vi skulle hitta till stugan som vi skulle övernatta i. Väl framme så möts vi av de som hyr ut, ett äldre par och de visar runt lite och pratar på. Utsikten var över en sjö och det var SÅ mysigt. Well, när de pratat på så visar det sig att de bor i andra längan, som sitter ihop med huset. Så man kunde se rakt in till varandra, no privacy. Som tur var så fanns det rullgardiner att dra ner, så det gjorde vi. Det var ju bara över en natt så vi skrattade bara åt det. Efter det så åkte vi till varuhuset Gekås. Oh my god. Det var SMOCKAT. Vi var där vid ca klockan tre. Och det skulle stänga kl sex. Men vi gick och rekade lite, spanade in vad som fanns. Köpte med oss mat till grillningen och begav oss till stugan. Väl framme där så började det regna. Men vikingar som vi är (läs pappa mårten haha) blev det grillat ändå! Innan vi gick och la oss sen så spelade vi sällskapsspel och umgicks. Vad vi skrattade. Min lillebror Noel har energi av eget slag så han höll låda, det kan bli lite intensivt emellanåt men man kan inte låta bli att skratta. Det har varit så mysigt att hänga med familjen och min bästa Adam. ♥

Det blev en hel del shopping. Lite till mig, lite till Adam, lite till hemmet och mest till lilla B. Kort och gott så är jag nöjd över det vi inhandlade. Får se om det blir någon mer tripp dit innan hon kommer. Det återstår att se. Fotade ingenting alls av stugan eller runt om tyvärr. Men, nu tänkte jag visa vår shopping! 

Gosisdjur & snuttisar, den rosa med kanin köpte min mamma och pappa till lilla B. Nagelsax och fil, samt två par nappar. Så sött. Och denna fantastiskt fina BabyBjörn Babysitter. I'm in love. Det var det enda exemplaret av den färgen och exakta modellen jag ville ha, wiho!

Lite smått och gott! Nu längtar jag massor tills vi kan börja inreda hennes rum.

Böcker, pyjamaser (den till vänster är från blivande mormor och morfar) i olika storlekar & klänning samt en enhörningslampa. Den har jag tänkt ha stående i hennes fönster. Tycker det var dåligt utbud av bebiskläder? Så ska ta en dag och gå till H&M för att ladda upp inför en bas-start har jag tänkt. 

Vi köpte två sällskapsspel, och sängkläder. Både till våran säng och gästsängen som vi ska montera upp snart.. Nu vill jag bara tvätta och bädda rent hehe. 


Min lilla shopping! + den mysigaste morgonrocken någonsin och svarta gravid-hängselbyxor! 

Det var allt faktiskt! Adam köpte bara kalsonger och strumpor. Han gillade inte utbudet direkt. Och inte jag heller egentligen. Det fanns inga roliga mamma-kläder, det som fanns tyckte jag såg ''tantigt'' ut?? Hade nog hypat upp det ganska mycket innan. MEN, är så så så nöjd över det vi fick med oss hem och över helgen över lag. Min familj är så mysig. Det bästa köpet enligt mig är BabyBjörn-babysittern. Sparade 600kr på att köpa den på Gekås. Plus att min älskade gulle-mormor bidrog med en peng till den som present. Hur gulligt?! TACK så mycket mormor. ♥

Nu ska jag ta ett bad och sedan lägga mig i sängen och surfa runt på phonen. I stugan så sov jag inte många timmar. Kom inte till ro alls. Inget kändes bra haha, varken täcke eller kuddar. Plus att Adam och jag inte sov i samma säng, men vi sköt ihop de sängarna som stod. Men det blev ändå som ett mellanrum.. Så att få sova i min egna säng inatt tätt intill min älskling känns fantastiskt. Jobbar 12-21 imorgon, det blir skönt med lite sovmorgon! 

Friyay!

Hej fina ni!
Nu har min ledighet äntligen startat. Än så länge går det bra fysiskt att jobba. Men psykiskt, det är riktigt påfrestande emellanåt och det gör mig trött och helt slut. Så att vara ledig nu i tre hela dagar känns fantastiskt. Började denna fredag iallafall med go'frukost framför tvn. Sedan hörde bästis Nicole av sig, följde med henne till Lager 157 och Ingelsta en sväng.


Me N my shorty ♥ På bilden till höger tycker jag verkligen att jag ser preggo ut?! Damn..
 
Därefter åkte jag hem och svirade om. Hade bestämt dejt med min fina Sabira. Hon fyllde år förra veckan, men då det inte fanns tid så bestämde vi träff idag istället för att fira 24-åringen. Vi åt på Diné Burgers och avnjöt deras fantastiska burgare och mozarella-sticks, yummie in my tummmy! Så mysigt att få träffa min fina bibbi and catch up. Efter maten så tog vi en liten promenad och sedan begav jag mig hemåt. 


Min finfina älskade vän ♥ Snart hela sju år har vi hängt ihop, sedan gymnasiet. Vilka tider!
 
Har sen dess bara chillat i soffan. Sååå skönt. Såg på Let's Dance och ser nu på filmen Sjätte Sinnet som går på fyran, minns den filmen som sjukt läskig och otäck, såg den när jag var ganska liten, Adam säger att det är därför jag är rädd och sitter som en stel pinne haha. Vet inte om jag orkar se klart hela dock. Ska snart ta och duscha och sedan packa lite, imorgon bär det ju av till Ullared! Wiho! Det ska bli så så kul. Mamma, pappa & Noel hämtar upp oss vid kl 10. Så inte super tidigt vilket känns riktigt skönt. Men vill ändå gå upp så jag har tid på mig att äta frukost, göra mig iordning och packa det sista ifall det behövs. Hatar att stressa lol. Och nu börjar jag bli riktigt sömnig, så dert är bäst jag sätter fart!


Kvällens look! Wow vad bumben syns nu!? Kan det vara de nyinköpta byxorna hihi?! Aja, me love. 

Monday morning.

Hej finisar!
Ledig idag - sjukt skönt. Hade bokat in mig på ett spinning-pass. Var sååå nära att avboka det igår kväll då jag var väldigt trött och seg. Men är glad att jag inte gjorde det. Vaknade långt innan larmet gick av. Låg och drog mig länge och kolla phonen, vaknade till i lugn och ro. Sedan svirade jag om och gick ivägg. SÅ skönt efteråt. Det är verkligen bästa känslan. Nu måste jag investera i mer träningskläder, har ETT par tights och en tisha jag kan ha. Det andra är för trångt nu. Så det ska jag shoppa nästa helg när jag och min älskling beger oss av till...... ULLARED! Åh är så himla taggad och längtar galet. Vi följer med mina föräldrar + lillebror, de har hyrt stuga vid vattnet och med altan. Så jag ber till vädergudarna att vädret ska bli bra så vi kan grilla och mysa på kvällen efter en dag med shopping. Vi åker dit lördag morgon och hem söndag eftermiddag/kväll. Så det blir två dagar med shopping. Förutom all shopping så ska det bli SÅ mysigt och härligt att umgås med familjen och Adam en hel helg. ♥ Helgen efter det så åker vi till Stockholm för att hänga med svärföräldrarna, Adams bror och brorsdotter. Vi har inte setts sen dopet som var i slutet av januari. Så det är på tiden. Ser verkligen fram emot det. 

Så min måndag har börjat riktigt bra. Så himla skönt att vara ledig och ta dagen som den kommer. Efter spinningen och en dusch så gjorde jag iordning en redig kalasfrukost som jag avnjöt i soffan framför tvn. Har hängt här sen dess. Ska ta och göra mig iordning lite och se vad dagen har att erbjuda. 



Min måndag morgon. 

V 22 (21+5)


Lite info från min app - Preglife. Mer än 50% har gått nu!!!
 
Hej!
Snart har den här veckan också gått. Jisses. Nu tycker jag faktiskt veckorna rullar på ruskigt fort. Inget jag har emot dock, hihi. Halva graviditeten är förbi. Wopwoop. Hur mår jag då? Jo, fortfarande oförskämt bra. Foglossningen som jag kände ett tag har nästan blivit bättre? Känner inte den lika ofta nu när jag tänker efter. Men något jag känner mer och tydligare är min lilla B. Den känslan är magisk. Speciellt när hon får till en ordentlig buff. Känns fortfarande så overkligt faktiskt. Konstigt nog. Och då blir jag verkligen påmind när jag känner henne. Då kan jag inte tänka på något annat. Pratar jag med någon så är det som att jag försvinner bort, kan inte koncentrera mig på annat då. Tänker bara på att få känna henne igen och väntar på nästa buff. Och det stämmer verkligen det som står i appen nu, att när jag vilar, sitter eller ligger ner så är det då hon brukar ''vakna''.  Så nu så fort jag sitter eller ligger ner har jag alltid handen på magen haha. Tänk att hon har egen dygnsrytm nu!?! Lilla älsklingen ♥

Har inga direkta cravings? Inget jag ''dör'' för liksom. Men någon jag snöat in mig lite på är cocktailstomater, de ska gärna vara lite hårda och söta, men samtidigt sura haha. Och halloumi?! Aaaldrig ätit det innan. tog det i min sallad för jag tyckte det såg gott ut, fastna direkt. Det där salta och sega att tugga på, MH! Yummie in my tummie!

Lilla magen då. Tycker själv den ser gullig och rund ut på bilden ovan, tog den imorse innan jag gick till jobbet. Men i verkligheten känns den formlös? Och mjuk... Har ingen utåtbuktad navel heller för den delen. Eller att den är slät. Så den är fortfarande mjuk och go. Känns som om jag bara ätit skräpmat och slutat träna haha. Men vissa dagar både ser och känner jag mer gravid än andra? Well well, inget är som väntans tider. Och jag är SÅ glad och tacksam över att få må så här pass bra, och att allting ärr bra med min lilla älskling B. ♥

Picknick vid Ågelsjön.









 





Hej! 
Idag slutade jag jobbet vid kl 12, det arbetspasset gick väldigt snabbt. Hann knappt med att sitta ned och fika idag med kollegorna. Full rulle sen start typ. Lika bra det. När jag slutade gick jag förbi Paus för att köpa med sallad till mig och mamma som kom och hämtade upp mig. Hon hade med sig Ebba och Zoey, vi åkte ut till Ågelsjön. Vi åt våran sallad på berget och tog sen en promenad. Älskar att umgås med min mamma, hon är verkligen helt fantastisk. Det var så så så mysigt! Vilket väder, jisses! Hoppas innerligt det är här för att stanna.

När jag kom hem så var jag skapligt trött. Tog mig en lång powernap och vaknade lagom till att Adam var klar med middagen, potatis&purjulökssoppa med chorizo korv och baguette. Delicious!
Nu slappar vi i soffan framför Wahlgrens Värld, älskar det! När det är slut ska jag ta mig ett bad och sen ska vi se klart filmen vi började se igår, ''insidious: the last key''. SÅ otäck. Låg på spänn hela tiden haha. Imorgon börjar jag inte förrän kl 16, de e la nice!

En ledig onsdag.

Hej!
Idag är det min enda lediga dag inför en helg med jobb. Blöh. Blev ingen spinning idag som jag tänkt. Men var så trött igår kväll så avbokade. Tur det. Sov till kl 11 idag, kroppen behövde det. Åt frukost framför tvn och tog det riktigt lugnt. Så skönt! Sen hörde min kära mamma av sig som också är ledig idag, så vi tog en sväng till Mirum. 


The look of today and my hot mama and grandma to be. ♥
 
Vi strosade omkring lite i affärerna och tog sedan en sen lunch på bästa sushi stället i stan enligt mig, Bamboo Sushi Thaiwok. Deras sushi är sååå god. Vågade mig på mamma-sushi idag. Har varit lite larvig för det, men det var ingen fisk alls med så jag provade! Det var SÅ gott. Alltså jag ÄLSKAR sushi. Skulle verkligen kunna leva på det hahah. Brukar annars ta deras bento med fyra avokadobitar, mmhmmm. Den är också himmelsk god! 


Alltså, titta på kvinnan ovan?! Min mamma är verkligen SÅ jävla snygg. Och bäst i världen. Så lycklig att jag har henne, och att min dotter kommer ha henne som mormor. ♥
 
När vi fått i oss maten så gick vi upp till Willys för att kompleterings-handla lite. Väldigt skönt att ha det gjort! Nu har jag några goda middagar framför mig. Det är verkligen det enda jag tänker på, mat. Jisses.. Och vilket väder det var idag! Sjukt. Blev för varmt med jackan som jag hade, fantastiskt. Det ska bli minst lika bra imorgon så jag och mamma bestämde att vi åker till Ågelsjön då efter mitt jobb för en långpromenad med hundarna, MYS!


Blå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå, me like it. 
 
Så väl hemma har jag bara slappat vidare i soffan. Kände verkligen att jag bara behövde vara idag. Inte något inbokat eller fara och flänga. Bara ta dagen som den kommer. Känner mig utvilad!
Adam är iväg och gör matteprov, så duktig min älskling! Väntar på att han ska komma hem. Då gör vi nog iordning chips & dipp till en film. Yepp, det är en sån kväll. Så sugen. Men först ska jag ta mig ett bad.

V 21 (20+6)


På bilden är jag (20+6)

Hej!
Skulle ha skrivit om den här veckan i måndags (helst innan) när jag kom hem efter jobbet men då hade jag the worst huvudvärk jag någonsin haft. Hade ont hela tiden men sen kom det som ''toppar'' och då ville jag bara försvinna. Vill inte ta värktabletter i onödan så då gick jag och la mig direkt efter lite äggröra & en dusch. Nu har jag inte haft sån huvudvärk mer, skönt!

Så, graviditetsvecka 21 har gått snabbt tycker jag. Har börjat känna henne mer och mer. Starkare ''buffar''. Det är verkligen helt fantastiskt. Hon är som mest aktiv på kvällen, mellan kl 22-00 och efter. Om jag håller min hand på magen då så tycker jag det känns ordentligt, har försökt få Adam att känna, men då när jag känt och utbrister ''kände du?!?!?'' så svarar han nej. Så det är nog lite för tidigt.. 

Jag har drömt väldigt konstigt. Adam har varit iväg på fester i andra städer och ljugit för mig, har kunnat tagit ut lilla B från magen och kollat på henne för att sen lägga tillbaka henne like no biggie, och så var jag med i Sagan om Ringen. Blev fångad orcher och jag hade ringen på mig, kände mig lagom stressad. Haha vad man kan koka ihop i hjärnkontoret! 

Annars så mår jag fortfarande väldigt bra, oförskämt bra. Det är inte mycket jag känner av själva graviditeten nu (förutom när hon rör sig då). Och min mage är fortfarande mjuk, inte ''hård'' som en riktigt gravidmage haha. Längtar tills det kommer. För just nu känner jag mig fortfarande bara tjock och pluffsig. 

Monday.

Hej!
Förra veckan blev det ingen träning alls. Det var svårt att få plats, bokade i tid tyckte jag men blev ändå bara reserv. I vanliga fall hade jag traskat dit ändå, ''tagit'' mig en plats liksom. Men vågade inte det. Känner mig som en nybörjare och skulle inte våga ''tränga mig på'' haha. MEN, idag fick jag en ordinarieplats. Kl 10:00 började ett spinning-pass. Var nervös och pirrig innan, minns inte senaste gången jag var där, men när jag satte mig på cykeln kändes det precis som vanligt, som om jag inte varit ifrån det alls särskilt länge. Och jag körde på GRYMT för att inte ha tränat på så länge. Trampade på hela tiden, följde med i alla positioner, svetten rann och hjärtat pumpade på. Vilken känsla! Så nu känner jag mig verkligen på G, så härligt! Blir ett till pass på torsdag när jag är ledig. 


My little bumb and I. ♥
 
Så väl hemma efter en dusch gjorde jag iordning en kalas-frukost som bilden ovan visar, och som jag åt framför tvn, nice! Har suttit i soffan sen dess och bara slappat. Alltså livet. Jobbar kl 16-21 idag. Skönt med kort pass, det brukar gå väldigt fort och rulla på bra. Ska snart göra mig iordning, har tänkt att hinna ta kort på magen och skriva om vecka 21 som snart är avklarad, går in i vecka 22 imorgon. Den här veckan gick väldigt snabbt tycker jag.. 

Lindö småbåtshamn.

I helgen har jag varit ledig. Gud så skönt det varit. Som alltid går det väldigt fort. I fredags så slutade jag vid kl 16, kom hem och var så så trött. Tog mig en powernap, lagade mat och såg sen Let's Dance. Kvällen avslutades med mys i soffan framför en väldigt bra film, ''Devil''. Vilken fredags känsla! 

Lördagen sov jag ut, så välbehövligt! Åt frukost framför tvn och laddade upp för en städ & tvätt - dag. Sagt och gjort. Tvättade allting och storstädade hela lägenheten. Bästa känslan efteråt ju, kände mig väldigt nöjd! Adam som var iväg och gjorde högskoleprovet blev skapligt nöjd och överraskad när han kom hem. Skämde bort honom lite till och lagade riktigt god middag också, sen samma sak där, var det myspys i soffan resten av kvällen. ♥

Igår då, söndag. Adam var iväg på fotbollsmatch i Stockholm och jag var hemma och segade. Men sen så hämtade mamma & pappa upp mig, följde med dom hem till Lindö och jag och mamma tog hundarna på en långpromenad. Gick över en halv mil (!). Så underbart. Promenader är SÅ underskattade. Det blir en helt annan sak med hund och gryrmt sällskap såklart, men ska försöka mig komma ut på mer promenader. Promenerade faktiskt hem sen också från Lindö. Så gick garanterat över en mil igår, wopwoop! Köpte med mig spicy hot på vägen hem och inväntade sedan min älskling som varit borta hela dagen. 


Bilder från söndagen. 

V 20 (19+6)

Nu har jag alltså varit gravid halva tiden. What?! Tiden har faktiskt bara susat förbi. Samtidigt som jag minns att jag tyckte att de första veckorna gick sååå långsamt. Samma sak dagarna innan det senaste ultraljudet, de gick i slowmotion. Men det går ändå åt rätt håll!
Hur mår jag då? Jo nu mår jag väldigt bra. Har lite foglossning emellanåt. Vissa stunder under dagen. Det smärtar i nedre delen av ryggen och kan stråla ner till skinkorna också. Men det blir inte värre än så, när jag jobbar brukar jag sätta mig ned då och vila lite, så brukar det gå bättre efter en stund. 

Magen har börjat ta form, sakta men säkert. Lite mer put. Det syns bättre på bild och när jag har tights. Men jag trodde den skulle vara rundare och hårdare vid det här laget. Men det kommer ju det också. Är med i en gravid-grupp på facebook och utan att tänka på det blir det att jag jämför med andra som är lika långt gågna som mig. De flesta har verkligen mer mage och ser betydligt mer gravida ut än mig. Då blir jag lite avundssjuk ju hehe..


På bilden ovan är jag 19+2.

Nu de kommande veckorna är då barnet växer som mest. Wiho! Snart kanske jag har den här hårda gravidmagen jag längtar efter haha. NU kan jag känna henne!!!! Det är magiskt. Det som jag trodde var pruttar som bubbla till och ville komma ut har blivit starkare. Nu känner jag som bubbel och fladder utan att behöva prutta, och de blir starkare för varje dag. Känner som mest när jag sitter ner eller halvt ligger, som i soffan eller i slappmode. Åh min lilla älskling, blir så lycklig av det! Imorgon går jag in i vecka 21 (20+0) så det blir snart mer uppdatering hehe. 

Nu när jag mår såhär pass bra ska jag försöka mig på minst ett träningspass i veckan. Just nu känns det sååå mentalt jobbigt. Jag minns inte senast jag var där? Men jag vet att jag kommer bli SÅ glad och stolt över mig själv. Man mår ju så mycket bättre efter träning? Humöret och alltihop. Och det är ju perfekt inför förlossningen, för det kommer ju bli livets träningspass haha. Så vill vara skapligt förberedd. Såg att det fanns ett pass på onsdag kl 10 när jag ska jobba 12-21. Innan graviditeten var ju inte det några konstigheter. Fick dock bara reservplats nu, men hoppas jag får en plats. Spännande! Wish me luck. 

Preggers & burgers


Älskar min tisha, känner mig tuff & cool i den.  
 
Förra veckan när jag hade min lediga dag innan helg så hängde jag med min fina mamma. Vi var på Lingon Food & Friends och åt deras fantastiska burgare med den gudomliga pommen. Om jag har några cravings så är det allt som är flottigt. Pomme, pizza, hamburgare, chips och dipp. Skulle kunna äta det varje dag. Jisses. Men det ska det bli ändring på. Från och med idag ska jag försöka motstå de värsta onyttigheterna och börja äta bättre. Det jag nämnt ovan är egentligen bara dumheter, det klarar jag mig utan! Vill inte dra iväg med allt för mycket +kilon nu bara för att jag är gravid. Wanna stay healthy and strong!

Efter lunchen då så tog vi en runda på stan. Spanade in bebiskläder, till flickor. Åh. Det ska jag inte sticka under stolen med, det är ju faktiskt betydligt roligare att handla kläder åt en tjej! Det utbudet är betydligt mycket större. Och vad vi ska matcha då, jag och lilla B. Åh. Längtar något fruktansvärt efter henne nu. Hoppas tiden rullar på i skaplig takt heh.. 

Nu ska jag strax ta och göra mig iordning. Är äntligen ledig idag efter min jobbhelg, så tog mig en fet sovmorgon, frukost framför tvn och har bara slappat fram tills nu. Ska ner på stan en runda och sedan bege mig till Soulsis & tjejerna. Jag ska göra iordning Amandas hår (resultat kanske kommer hihi) och så ska vi äta tacos och ha tjejmys. Det ser jag fram emot. 

09.04.18

Hej...
Det blev inte riktigt som jag tänkt angående det här med bloggandet. Jag hade en vision framför mig att varje vecka fota magen och skriva om just den graviditetsveckan. Meeeen, det gled ju ur sanden. Var så fruktasvärt trött de första veckorna, och var inte alls särskilt bekväm med kroppen. Hade en annan bild också av hur jag skulle se ut, jag tänkte mig ju en hård rund gravidmage. Men nopp. Jag har liksom plussat på mig lite överallt känns det som. Men NU, halvvägs börjar jag äntligen få liiiite plut. Men den är fortfarande inte något hård haha.. 

Så nu (idag faktiskt enligt min app) har jag gått hela 50%. Vilket känns riktigt stört, och fantastiskt. Tänkte skriva ett inlägg om vilken vecka jag är i nu och hur jag mår och det sedan. Vill ha det dokummenterat och kunna se tillbaka på. Så roligt. Så har tänkt att ta tag i bloggeriet nu, en gång för alla hehe. Känner mig taggad! Nu har jag fått tillbaka min energi och är inte lika trött. Mår som vanligt faktiskt? Så nästa mål är att ta tag i träningen... Mer om det i preggo-inlägget! 


Vårt älskade lilla barn. ♥
 
Det senaste  som hänt är att vi var på rul (rutinultraljud) förra veckan. Andra och sista ultraljudet om inga konstigheter uppstår. Så det här var sista gången vi fick se våran lilla bebbe i magen. Och vad barnmorskan kunde se, så såg hon...... en liten.......... FLICKA! Herregud. JAG ska få en DOTTER?! Vi ska bli föräldrar, jag och min älskling. Det känns fortfarande lite overkligt haha. Och kön hade självklart inte spelat någon roll. Att vi fick se allt allting såg helt ut, att hon var frisk och växte som hon skulle. Det var ju det viktigaste. 

Men, kontrollbehov som jag har ville jag ändå veta. Men det lugnade inte mitt behov direkt. Barnmorskan var tveksam. Hon sa såhär ''jag ser dom tre strecken, vilket en tjej har. Men ni behöver ju inte åka hem och måla rummet och köpa allting i rosa nu. Jag ser ingenting som tyder på en snopp och jag skulle bli väldigt förvånad om det kom ut en pojke. Men det är ingenting jag skulle sätta min årslön på. Jag kommer dokummentera att det är skapt som en flicka''. Okej? Först kände jag att jag nästan ångrade att vi bad om det. Att det lika gärna kunde varit. Men har landat i det och vågar tro att det faktiskt är en tjej. Antar att hon måste säga så för att gardera sig, just in case. Och hon har jobbat som barnmorska i 41 år, och hade hon varit väldigt osäker eller inte sätt hade hon nog inte sagt något alls.

Jag kommer inte gå lika bananas som jag trodde jag skulle göra, det vågar jag ändå inte. Men lite rosa och något blommigt vågar jag nog mig på ändå. Och när Adam eller jag pratar till magen så säger vi ju hennes namn som vi tänkt eller smeknamn. Så ja, nu längtar vi massor efter vår lilla prinsessa. 

Detta blev ett långt inlägg med mycket text. Jobbigt? Ska försöka blogga några gånger i veckan iallafall. MINST en gång, skriva ordentligt nu om resterande veckor av graviditeten. I hope you like it. Kram! 

RSS 2.0