vila i frid. ♥




nu är det jul igen..




lite saker jag önskar mig av tomten, hih...



spanar framåt.


NYÅRSAFTON..



Har spanat runt på klänningar på internet o hitta den här godingen! Känner verkligen för att beställa hem den här. Hittar jag ingen annan snyggare (är det möjligt?) så kommer jag for sure göra det. Vet precis hur jag vill ha min outfit haha. Kommer antagligen att vara med brudarna nyår. Längtar som fan!

så mycket bättre.

Händer inte så mycket just nu. Det gamla vanliga. Skolan tar typ kol på mig. Hatar't. Men det är bara att bita ihop o köra på! MatteB prov nu på fredag då. Jätte peppad. Pluggat så himla mycket och kan allting. NOT. Hatar verkligen matte, HATAR!
Snart helg iallafall. Grymt skönt. Då blir det att umgås med de härliga brudarna. Perfekt! ♥

Zaide mår myyycket bättre nu! Så himla skönt. Vi tror att hon bara var sjuk (?). Men nu är hon iallafall mycket piggare och vanliga zaide. Vilken lättnad!!!
Har tittat på tv nu ikväll. bl.a Bonde söker fru och Berg flyttar in. Haha, så kul! Ska strax göra mig iordning och plugga lite. Sen sova. Upp tidigt imorgon. Woho.

XOXO!

2011 11 05


Hej på er..
Vaknade för en stund sen. Har käkat frukost och ska nu börja städa mitt rum och hjälpa till lite här hemma. Vi har lite städdag idag. Mormor kommer förbi sen ikväll, vi ska fira henne lite (hon fyllde i måndags). Så vi bjuder på plankstenk här hemma och sen ska vi nog se Så mycket bättre tillsammans. Ytters trevligt!
Som sagt. Ska börja städa lite nu. Sen lägga mig i ett bad och börja fixa mig!

Zaide mår inte alls bra, vill knappt gå ut. Hon äter inte men dricker lite ibland. Det känns jätte jätte jobbigt. Men det är åldern som kommer ifatt. Världens finaste Zaide!


zaidegullis i sina yngre dagar hih.
världens finaste och bästa Zaide!!!! ♥♥

jobbig tid.


äskade zaide...

världens underbaraste, bästa hund. Zaide ♥


jag älskar dig. ♥

riktig sömntuta.


Oj oj oj! Jag vaknade vid kvart i tre idag (?!?!). Och jag kände mig ändå trött o tänkte somna om för det kändes som om klockan bara va åtta typ? Men så tittade jag snabbt på mobilen och ser att den är kvart i tre! Jag flög upp ur sängen haha. Tog ut ebba och molly på en promenix och sitter nu i min onepiece och bara chillar base.

Känner mig på värsta myshumöret.. Mamma jobbar NATT. Men pappa och jag (liam om han är hemma?) kan nog se en film ikväll. Ska övertala honom. Åh, det är så himla skönt att bara vara hemma på lovet. Jag känner verkligen hur jag laddar om och får kraft. UNDERBART.

Pappa är påväg hem från jobbet nu och har köpt med sig donkenkäk. Najs. Efter maten ska jag dammsuga mitt rum och sedan sätta mig och plugga lite stjärt socialkunskap! Låter det bra?

XOXO!

bajs hund.


Efter mycket om och men så möter jag upp stina. Vi går till PAUS och käkar. Kommer nog aldrig tröttna på deras sallad haha!
Och helvete vad mycket snyggt det finns!!! Jag kan verkligen inte hantera pengar... Hela min jävla lön är slut?!? Visst, köpte en mobil för tretusen. Men ändå, resten? Min idiot. Jag borde seriöst ha någon som har hand om mitt konto, typ en godman? Men nu har jag fått blodad tand till o söka jobb! Måste hitta något...

När jag kom hem tog jag ut de små. Zaide (våran rottwailer) mår inte så bra. Hon kräktes inatt och sen vill hon inte gå ut? Hon är gammal, 11 år. Usch. Hoppas hon blir bättre. Men när jag va ute med mupparna så fick de damp o rulla sig i skit. KUL. Så duscha av dom och nu sitter jag i mitt rum med musik i öronen och ska kolla runt på lite bloggar.


molly och zaide! ♥
hur är det med dig gumman?

snabb uppdate!



två snabba!

NU ska jag bege mig mot spårvagnen!
Ska möta upp min älskade kussis. SAKNAD. Vi ska luncha på PAUS och strosa runt på stan.
Hur MYS som helst!!! ♥

im speechless...




jag vill ha min alldeles egna joel kinnaman..

LILL FREDAG!

Åh, vi gjorde världens godaste hamburgare! SO GOOD. Är super mätt. 
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Sex on fire - Kings of Leon, har verkligen snöat in mig på den låten, helt och hållet! Så jävla bra. Dricker coola ur ett vinglas och gnagar på min choklad. Super nice! 
Mina sängkläder är i tumlaren. Underbart att få bädda rent o lägga sig i en nybäddad säng.

Jag bara chillar här hemma. Riktigt jävla skönt. Njuter så jävla mycket av lovet. Har inte känt mig riktigt hundra heller då jag hade skit ont i magen igår, lite idag. Men känns mycket bättre idag! Skönt.

Har laddat ner hela säsongen av TeenMum2 heeeeeeheh. Så det är vad jag ska ligga o kolla på ikväll sen när jag krypt ner i min underbara säng. Nu ska jag läsa bloggar och snoka runt på internet haha.

PEACE OUT! ♥

mmmm marabou.

Mamma o pappa är och handlar. De åkte för ett bra tag sen. Bad mamma köpa med sig en marabou till mig. Gah, känner mig så jävla sugen.
Tror vi ska festa till det med gottis mat idag. Antingen hemmagjorda hamburgare eller pizza. Jag som känner mig sjukt sugen o fläskig känner för pizza. En hawaii, AH så gott.

NU KOM DE HEM! Ska tigga till mig pizza, ska be noel hänga på o tjata med! Hih. 

XOXO! ♥

bläh bluh blöh.

Imorse så var jag ensam hemma med noel. Han skulle iväg på bio med mormor och lillkussen alfred som är här på besök från vadstena. Så jag fixade hans hår lite extra, haha. Lille pinchen! När han stack iväg som var vid tolv typ, gick jag ut med hundarna på en sväng. När jag kom in så käka jag lite lunch och sedan la mig i soffan och tittade på bästa TeenMum2! Det är så himla bra, underhållande. Anyway, sen så somnade jag! Typiskt.. Vaknade förut när mamma kom hem.

Om nu ebba är dräktig, så är hon i v.3! Och ett vanligt tecken då är att de mår illa och kan kräkas. Det har hon gjort någon gång. Men idag när jag vakna så va det som... ändå ganska stoa fläckar i nedre delen av min säng. Det måste vara kräks från ebba, stackarn! Men också en liten spya på vardagsrumgolvet. Min lilla tjej! ♥ Vi fick ingen tid den här veckan för ultra så det får bli senare. Så än så länge ser det ju väldigt bra ut! Heh.


Ebbisen som liten valp ♥, 5-6v gammal tror jag!

tisdag 1 november.

Nu är vi inne i November! Herregud vad fort det går. Snart är det ju försjutton jul!!! Längtar..
Ligger nu nerbäddad i min älskade säng haha. Kollade just på senaste avsnittet av Modelljakten. Ska bli kul och följa nu när dom ska ta ut den tjej som ska tävla för Sverige, spännande!

Molly och ebba ligger som två heffaklumpar här i min säng. Men det är bara mysigt! Eller? Haha. Mina små fisungar. Men ska ta och göra likadant som dom har jag tänkt. Är riktigt trött..

Det är ganska många som kikat in på bloggen idag, jätte roligt!
Hoppas ni gillar min blogg och stannar hih : )

XOXO! ♥

RSS 2.0