flytta på dig.

Skolan idag var bra. Underbart väder och underhållning av mina bästa tjejer. Fan vad roligt vi har tillsammans! ♥
Min redovisning om hormoner gick kanon. Jag var ensam (hahaaaa!!) så det var bara jag och läraren. She's the best. Efter det så gick jag ner på stan och kolla en snabbis och sen köpte med mig en sallad hem. Var väldigt motiverad för att pricka av min lista. Kröp ner i soffan för att smälta maten och blev SÅ trött. Men jag röck upp mig och städade rummet! KLINISKT. Det känns underbart nu att ligga i min säng och ha ett städat rum. Bra där. Det blev ingen promenad eller plugg. Ska plugga lite nu i sängen, och promenad tar vi imorgon!

Har två lektioner imorgon. Psykologi som vi ska ha prov i och religion. Slutar 10:50. SEN TAR JAG LOV! Lovely. Men har dock en fet jävla lista av saker som jag ska bocka av under lovet. Men det tar vi då! Efter skolan så ska jag kolla lite på stan och sedan förbi farbror och faster och gosa med min kusin julian. Ska vara barnvakt medans diana är på gymmet. Wiho!

GODNATT & SOV GOTT! 

I'm out of control.

Nu har jag badat och tvättat håret - det luktar SÅ gott. Ligger i sängen. Försöker få plugg gjort, men det går inget vidare. Ska ta tag i skiten i morgon. Det blir en lång skoldag då, 8:15-15:30. Och jag ska vara kvar sista lektionen också o ha en redovisning. KUL!

Har inte promenerat något sen sist jag skrev om det haha. Så imorgon är mitt mål att ta en powerwalk. Och sen städa mitt rum (!!!!) helt kliniskt. Hah. Låter ju bra. Och sen plugg på det. Uj en sådan duktig tjej!

GODNATT! ♥ 

62 dagar kvar...

... tills jag drar till Alanya!

26 mars

Hej!
Kort skoldag. Hade bara en lektion. Eller egentligen två, men vi har fetaste håltimmen emellan så jag och sabira drog ner på stan. Hittade en jätte söt topp som jag köpte och nagellack. Den har jag tänkt och ha i helgen. Då åker jag och noel till Katrineholm och hälsar på mormor ♥. Hennes systers dotter fyller 60 så det blir lite fest. Ska bli skönt att komma iväg och träffa mormor. Saknar henne massor nu när hon flyttat!!! 

Vi åker dit på fredag och kommer hem söndag tror jag. Och efter det har vi loooov! Sjukt skönt. Men då ska jag gå intro på mitt sommarjobb (PIRRIGT!) och få deligering. Förhoppningsvis kommer jag få jobba kvällar och helger nu i april så jag får en ordentlig lön till maj. Det skulle vara sweet.

toppen, från bikbok!

Powerwalk

Tog med mig tjejerna och gick en rask runda. Var ute i 30min! Wuho. Fan vad skönt det är ute!!! När solen ligger framme så känns det verkligen som VÅR. Det blåste lite dock. Nu vill jag att all snö och blask ska försvinna så man kan gå ut converse och skinnjacka. Love it!

Nu ska jag hoppa in i duschen, smell ya latero!
 
Molly & Ebba, världens finaste.

Work out.

Är så jävla lat och bekväm av mig. Vill komma igång med träningen. Att det ska vara så sjukt kallt?! Vill kunna gå ut och ta långa promenader och springa i spåret, utan att oroa sig för att slå ihjäl sig. Då jag är en fattig student just nu så har jag inte råd med gym. Men jag vet om jag bara skulle ta tag i det, ta promenader, gå till skolan, köra på crosstrainern, springa i spåret, and so on.. Så skulle jag se snabba resultat.

Jag kan ju om jag vill. Jag VILL ju. Vad är det som är så svårt? Saknar motivation. Give me some please. Måste få ut tummen ur röven. Då tror jag det skulle hjälpa om jag skulle börja blogga mer. Skriva ner det jag gör. Så man får skryta lite och känna sig bra. Hm. När mitt busskort tar slut och vädret inte allt är för pissigt så ska jag börja gå till skolan! *Tummen upp*. Har varit inne och degat hela dagen, ska ut på en promenad nu tänkte jag, och en cigg på det. Lovely. Sen ska jag börja göra mig snygg. OM jag får till en bild så kanske det kommer upp en här innan jag sticker..

XOXO! ♥

Inspiration.


Igår..

.. så åkte vi tjejer ut till beccas land. Vi köpte med oss mat från pizzerian och satte oss i bastun. Eller inte i bastun utan i rummet innan, haha. Vi tände ljus och satt med filtar. Det var hur mysigt som helst. Har verkligen världens finaste vänner! Det blev att vi basta också såklart, och amanda och tessa hoppade ner i isvaken. CRAZY GIRLS?! Usch. Men vi fick oss ett gott skratt. 

jag och tessa.

Some update!

Hellu där ute!
Tänkte bara säga att jag lever, hoho. Livet rullar på och det är sjukt nära studenten nu (i don't get that?!?). Förra veckan fick jag ut tummen ur röven och ringde runt till sommarjobb, blev bokad till intervju dagen efter och blev då anställd. Så har jobb innan och hela sommaren. Sweeeeet life. Det enda som tynger ner mitt perfekta liv är ju skolan, det är mycket nu med arbeten och prov. Blöh. Men det är bara att bita ihop och köra nu!

Ikväll ska familjen iväg till mammas kusin aka min gudmor ♥ och company. Vi ska bli bjudna på mat och spela spel. Ska ta en glas vitt, det ser jag fram emot.

Long time ago.

Hejhej!

Det var länge sen! Skolan och allt annat tar all min energi. Hela den här veckan har jag vaknat på fel sida. Har varit irriterad och sur på allt och alla. Jobbigt när man inte har någon speciell anledning haha. Idag var jag barnvakt åt M. Hon är för underbar, blir kääär. Min lilla goding! Blev på bättre humör efter det, vädret och grym musik. Så nu känner jag mig bättre.

Vill blogga mer men känner mig tråkig. Har inget direkt o blogga om? Har fula kläder, är tråkigt, har mycket i skolan and so on. Blöh. Vad tycker ni? Hm. 
Ville ba kika in o skriva några rader. Tata!

XOXO, ♥

RSS 2.0