28.11.15


Igår den 27/11 så kom vår lille Liam till världen, då min bror heter så kallar vi honom för junior. Så rart. Mina små kusiner, världens finaste. Och Julian är en sån himla bra storebror. Han är rätt så mallig. Har hängt med den stjärnan hela helgen. Blev "middag" på donken idag innan vi åkte hem till resten av familjen. Att få gosa och snoza med en nykläckt är ta mig fan det bästa som finns. Längtar till min tid kommer hiho.

Känns väldigt skönt med helg. Har jobbat hela veckan och långa dagar på förskola. Riktigt roligt att fått in en fot där men det tar på krafterna. Så ska strax gå och sova och njuta av min feta sovmorgon.


Farsdag.

Världens bästa pappa! ♡ 


Farsdag idag, så vill börja med att hylla min älskade pappa. En av mina stora förebilder här i livet. He's the best! Älskar dig oändligt. Ses senare ikväll!

Igår så jobbade jag till kl 21. Min fina Nicole kom sedan och hämtade mig. Vi åkte hem till mig och åt tacos, drack coola zero & såg film. En riktig mysig sleepover. 
Söndag och ledig idag.. Skönt! Ska se vad jag ska hitta på, antagligen bara slappa... 

07.11.15

Världens finaste Julia, ♡ 

Igår så var jag hemma hos min älskade Soulsis! Inte ofta vi hinner ses nu för tiden då hon har barn och fästman, en annan jobbar väldigt mycket. Men igår fick vi till en dejt. SÅ mysigt. Blev mycket gos med lilla men även some catch up with the best. Hon är en sådan fantastisk kvinna min Amanda, bäst på alla sätt & vis. Skulle kunna skriva en hel bok om henne. Älskar dig!

Idag ska jag jobba kväll.... 16-21. Men däreftet kommer my homie Nicole och hämtar mig. Det blir sleepover och lördagsmys. Yey! Ledig imorgon. Så skönt. 

November.Det var ett tag sen sist..

Livet rullar på. Bor nu i min älskade lilla etta. Trivs så himla bra i den, mitt hem. Har slutat på mitt långvikariat på hemtjänsten men är fortfarande timvikarie där samt på dagis. Trivs som fisken i vattnet. Kan ha ännu ett jobb på G, men det tar vi då.

Ligger just nu i soffan o slappar. Ska ta mig en dusch när jag orkar resa på mig och sedan sova. Roligare än så är det inte. Det var lite från mig iallafall. Kanske kikar in här snart igen..

RSS 2.0