Happy birthday.



Idag fyller min lilla Ebba år. Hela 4 år blir hon. Världens bästa. Minns som om det vore igår när Molly skulle valpa, så himla duktig. Sex fina valpar blev det.

Själv har jag åkt på en fet förkylning så det blir inte mycket gjort. Känner mig verkligen inte på topp. Blöh.

290114

Frukost, bästa starten på dagen!


Godmorgon! 
Har varit uppe sedan strax efter åtta och har hunnit med en del. Tog hundarna på morgonsvängen och åkte sen ner för att kolla om tvättstugan var ledig, och YES! Det var den. Så nu är två maskiner igång och jag avnjuter min frukost.

Mitt rum är ett bombnedslag, så ska plocka och städa där nu när jag fick tvättstugan. Ska städa lite i köket igen också haha. I'm such a homewife lol. Har inget speciellt planerat för idag. Det är så jävla skönt, man får ta det som det kommer!

Soulsister,





- Cus we have the same soul.

Tisdag.



Tog och städade köket snäll som jag är. Och då blev hungern starkare heh. Tog och gjorde mig bananpannkakor med frukt till, så enkelt och sjukt gott! Får bli en smoothie till frukost imorgon istället. Yum!

Nu är det mys framför tvn som gäller. Ligger och väntar in Farmen, så jävla bra. En riktig spännande vecka, mycket drama bland tjejerna vilket vi bara tycker om att titta på haha. 

Känner mig riktigt trött vilket I love. Har verkligen kört stenhårt idag. Indoor Walking + 4 km powerwalk. Wopwoop! Blir träning på torsdag och förhoppningsvis söndag också, ska se till att boka det så fort det blir tillgängligt!

Take care of yourself.



Blev än kortare sväng än vad jag hade tänkt. Men 4 km blev det iallafall. Det är så himla ruggigt ute! Usch.. Både Molly och Ebba ville typ vända när de gjort sitt. Men drog med dom på en sväng ändå haha.

Nu ska jag bada. Ha inpackning och skrubba mig. H e a v e n ! Sen ska jag gosa ner mig i soffan med min tidning. Ska göra mig ett mellanmål också, blir en banan & blåbärssmoothie! 

280114

Måndag - Tog ut hundarna på en långis 7km gick vi och var ute över en timme. Vi gick i skogen så de var lösa väldigt mycket. När jag kom hem så åkte jag hem till min fina soulsis. Vi hade det så himla mysigt. Och ROLIGT. Vi åkte och köpte Spicy Hot och lite naturgodis. Sen myste vi ner oss framför Paradise Hotel och Sex and the City. 

Idag - Tog samma buss som Amanda och gick av med mig. Kaffe och frukost med mamma, sen bar det iväg till årets första träning. Bättre sent än aldrig hehe. Vi körde Indoor Walking. Och herregud! Är väldigt imponerad av mig själv, första passet på jag vet inte hur länge som helst och jag körde slut på mig själv. Känslan efteråt är så jävla underbar. 

Vi åkte förbi Ö&B och handlade lite. Köpte ett sånt fint halsband till min Ebba, precis sånt jag letat efter! Köpte även skrubb och produkter till ansiktet. Ska ta mig ett långt bad senare och verkligen mysa till det. Men först så har jag tänkt att ta ut hundarna på en längre sväng idag också. Det förtjänar dom! Känner att jag är på G...


Det fina halsbandet.

Kryssningen.



I lördags så bar det av. Vi skulle överraska faster Diana som fyllt 30 med en kryssning! Vad lyckat det blev!! Vi var ett riktigt härligt tjejgäng som åkte och klickade direkt. Vi körde all in, var tillbaka till våra hytter halv åtta på morgonen, och kl 8 så var det frukost. Haha. Snacka om att man var ganska så död. Trotts att det är riktigt roligt att komma iväg på kryssning så är det väldigt omständigt, blöh. Bussresa och väntan i terminalen haha fy fan. Det var väldigt skönt att komma hem.

Pink is the colour.

Lovely instagram pics.


Har haft en toppen fredag! Jag och mamma var ju iväg och shoppa en del. Så nu har jag outfit done till imorgon, är så himla taggad! Vi firade mamma med sushi och kinamat och mys. Senare under kvällen så begav jag mig bort till mina kära, Nicole och Maxi. Den ungen är för go, lille huliganen haha. 

När jag kom hem så blev det att slappa framför tvn. Umgås med världens bästa föräldrar. De är så kloka och kan prata med dom om allt. Kärlek
Nu har jag bäddat ner mig och känner hur tröttheten smyger sig fram, skönt! Blir att ställa klockan för att komma upp i tid, har en del att styra med. 

God Natt, 💗

Fredag!

Från igår.


Nu har jag och mamma ätit frukost tillsammans. Ska ta och göra oss iordning och sedan bege oss ut mot Maxi och senare stan. Imorgon är det dags för äventyr så måste hitta något jag kan ha på mig då. Vad jag har längtat!

Ikväll så blir det bara att vara hemma. Ladda upp inför imorgon. Det ser jag verkligen fram emot. Blir en myskväll här hemma. Vi ska fira mamma som fyllde år i tisdags, vi har inte hunnit med det då hon jobbar så knäppa tider. Men ikväll så!

230114

Facelook!


Ska snart bege mig ut i kylan. Ska hoppa på samma buss som soulsis som slutar skolan strax. Yey! 

Älskar mina linser och känner mig så jävla mycket snyggare med dom. Ska absolut beställa mer. Kul! Ville bara säga hej och slänga upp en bild haha..

Mia på Grötö.

Mötte upp Nicole och Maxi på en liten promenad. Tog med mig hundarna. Trodde inte det skulle vara så kallt som det faktiskt var. Herregud! Usch.. Molly frös så mycket så hon fick kramp i tassen och hoppade på tre ben hahah. Stackars.. Har tagit mig ett bad och ligger i soffan nu framför tvn.

Ser fram emot att lägga mig, känner mig trött och seg... Imorgon så ska jag träffa min Soulsis. Bästa hon. Det ser jag fram emot. På kvällen så blir det att åka iväg och fira farbror som fyller år! Mysig torsdag. 

22/1



Hej!
Ledig idag också. Har inga tider alls nu faktiskt. Känns skönt men det kommer inte bli kul i februari hah. Men har tänkt att ringa runt lite. 

Mamma och jag åkte iväg med hundarna. Vi gick i skogen och släppte dom. De blir helt galna i snön! Nu slappar jag i soffan och ska åka in och träffa min saknade bestie tessie hihi senare. 

Kul med förändring.



Igår så beställde jag och mamma linser. Fick dom redan idag! Så himla bra. Var väldigt nervös över om jag skulle få in dom eller inte, men det gick över förväntan. Jag ÄLSKAR det! Har alltid velat ha bruna ögon, kul att kunna leka lite. Ska verkligen beställa mer..

Kommer bli klockrent till mitt hår sen. Blir äcklad för det är så jävla slitet nu. Usch. Vet precis hur jag ska klippa och färga. Längtar! Vill känna mig fräsch igen haha..

140120

Världens finaste.


Godmorgon!
Har sovit riktigt gott inatt. Brukar alltid vakna någon gång och sen somna om, men nu vaknade jag av alarmet. Följde med Maja upp, följde henne till bussen med Molly och Ebba. Tog dom på en sväng sen efter det. Är så himla imponerad av min kusin, att hon åker till en annan stad för att prova på en främmande skola. Så jävla tuff! Mysigt att hon kom hit och sov. Hoppas verkligen hon kommer in till någon skola här i Norrköping så vi kan börja umgås mer. Saknar henne!

Nu har jag ätit frukost och slagit mig ner i soffan. Mamma är också ledig idag så vi myser här i soffan. Älskar att börja dagen såhär. Solen är framme och vädret är jätte fint! Ska se till att ta med mig hundarna på en långis sen. Skönt. Kanske ska prova mig på skogen? Gud vad härligt det skulle vara.. Det får bli senare, nu ska jag mysa vidare hiho.

Take me away.

Ligger i sängen nu med Molly och myser lite. Har städat lite här hemma, men är inte klar än... Kusin Maja kommer och ska sova här inatt, hon ska prova på ett gymnasium här i stan, så då sover hon här så det blir smidigt för henne imorgon. Mys!

Ikväll sen blir det spagetti & köttfärssås till middag. Mysig söndag. Ska se om jag orkar fixa mina naglar.. Farmen är ikväll också, KUL! Får se vem det är som åker ut hihi. Har bäddat rent min säng och ska ta mig en dusch efter städningen. Trots att jag verkligen sov ut idag så känner jag mig trött och seg. Ser fram emot att få krypa ner..

Söndag.



Jag och bästa Jennifer hade det så himla mysigt igår. Hon lagade sjukt god mat och hade med sig filmer som vi såg. Blev även lite chips och godis mehe. Det blev mycket snack också, älskar att kunna vara avslappnad och prata om ALLT. Vi har lite sommarplaner tillsammans också, hiho. Längtar!

På morgonen bjöds det på en bamsefrukost. Nu har vi diskat och plockat undan efter oss. Det är Jennifers brors lägenhet om vi lånar för de skulle iväg. Så jävla skönt. Det får mig att vilja flytta hemifrån ännu mer...

Disney Junior.

You are the apple of my eye.


Farbror är iväg och lämnar in bilen så jag ställde upp med att ta Julian då! Han är tvungen att GÅ hem sen, jobbigt att dra en vagn då i det här vädret, usch. Så ställde självklart upp. Länge sen jag hängde med min goding. Vi myser framför tvn, vi ser på Musse Piggs Klubbhus. Spännande haha! Han sitter i mitt knä min mysis. Ord kan inte beskriva kärleken till min fina lille kusin.

När Alex kommer hem så ska jag gå bort till Jennifer. Hon ska bjuda på mat och vi ska väl se film och bara mysa. Precis vad jag behöver. Väldigt skönt att komma hemifrån, passar mig perfekt.

140118

Älskar att vakna av hennes pussar, hihi. Kärlek! 


Godmorgon!
Har precis gått upp. Låg och myste ett tag med Ebba, att hon kan vara en sådan gosis. Min lilla tjej! ❤️ Blev inte direkt glad när jag tittade ut genom fönstret.  Det är mer snö än vad det var igår och det kommer mera?!? DRIV! Orkar inte mer. Usch...

Har tänkt att göra mig bananpannkaka idag till frukost. Det funkar alltid, så himla gott. Senare idag ska jag iväg till Jennifer, vi ska ha en myskväll. Yey!

Fredag när det är som bäst.

Pappas hemmagjorda pizza. 


Hello!
Jag och Amanda hade det lika mysigt igår som iförrgår haha. Bästa hon. Att vi alltid ska ha så jävla roligt. Love it. När jag väl kom hem blev det inte mycket gjort. Åt lite frukost och sen slängde mig i soffan framför tvn. Samlade energi och städade köket iallafall. Så då när pappa kom hem var det bara att sätta igång med maten för honom hehe.

Älskar fredagar som dessa. Så himla mysigt och skönt. Men när lönen kommer ska jag gå ut. Är sugen på att dansa och träffa folk. Och göra mig snygg! När man är ledig går man ju omkring osminkad och klädd som en luffare. Det har ju sin charm det också. 

Trevlig fredag! 

B-b-banana

Senare på kvällen blev vi båda två så sugna. Vi gjorde banan i ugn med marabou. Yummie! Så himla gott. Snuskigt mätta la vi oss i Amandas säng och myste framför Sex & the City. Ny favorit! Måste se allting från början och i ordning... Får ta och låna föräldrarnas dator då haha. Kanske ska ha maraton nu i helgen??

Klockan är ställd på 6:30 på min lediga dag. Vad gör man inte för att hänga with tha best? Skönt att komma hem skapligt ändå och ha hela dagen på sig att göra grejer. Men känner jag mig rätt så kommer jag ta ut hundarna och sen krypa ner i min säng. Låter inte helt fel det heller! 


Våran goda efterrätt!

Tacos Torsdag.



Blir sleepover hos bästa soulsis idag också! I love it. Vi har lagat tacos och ligger i hennes säng framför Farmen nu. Blir samma sak som igår, enbart chill och mys!

Ledig imorgon. Det hurrar vi för - hurra! Så tar samma buss som Amanda imorgon och hoppar av vid mig. Har tänkt att städa och bara dega omkring, för att jag kan. Älskar lediga dagar hiho.

In action.

Jag förut. Älskar mitt skal! 


Ligger just nu i soffan på min rast. Orkade inte fixa lunchlåda så har ätit två bananer och en apelsin haha. Har bara 30 min rast idag. Och efter det här har jag städ, som jag redan haft idag. Blöh. Men det ska gå bra. Slutar vid 15! Så himla skön tid, lite sovmorgon och får gå hem skapligt. 

Jag och soulsis hade det så himla mysigt. Bästa hon. Kan prata med henne om ALLT! Är så lycklig att jag har henne. Blev en mysig frukost men lite stressigt mot slutet, haha... Hon var tvungen och hinna med en buss och jag spårvagn. Men jag kom i tid! 

You R my only.

Petra tungården och hennes vän. Snuskigt snygga.


Jag och Amanda har haft det bäst. Spelar ingen roll hur lång tid vi varit ifrån varandra, vi ballar alltid ur och är två muppar. I love it. Vi var och köpte chips och dipp och myste ner oss framför Paradise Hotel. Jag följer ju inte det men försöker hänga med så gott det går haha. Amanda är så sjukt insatt i det så det är väldigt roligt när hon blir upprörd och pratar med sig själv HAHA! 
Bästa. ❤️

Klockan är ställd. Upp skapligt imorgon för att hinna med en mysig frukost och göra oss snygga. Börjar jobbet kl 9 och slutar vid 15. Skön tid ändå! På fredag ska jag sova ut. Längtar!

GODNATT!

Make love in this club.

En trött liten bebbis! 


Hej!
Jobbet rullade på bra. Väldigt kämpigt i snön dock. Usch vad kallt. Och det vägrade ju sluta snöa?! Det bara vräktes ner, usch! Det räcker nu tack..

Ska äta snart och sen bege mig till min sjukt saknade Soulsis, yey! Blir en myskväll. Behövs. Jobbar imorgon, sista dagen för den här veckan. Har inga mer tider. Skönt med ledig helg. 

15 Januari.

1: från mitt fönster / 2: vår fina lykta.


Godmorgon!
Har sovit SÅ bra. Känner mig bättre idag. Skönt! Men Noel är hemma från skolan idag, plutt. Bara jag snääälla slipper att bli sjuk! Vi får väl se, när jag jobbar i hemtjänsten så är jag ute väldigt mycket och kommer in i värmen korta stunder. Näsan börjar rinna så fort jag kommer in till dem haha usch! Det är ju inte det bästa direkt...

Har ätit frukost framför tvn och måste göra mig iordning. Vill verkligen inte gå utanför dörren! Snön bara vräker ner och det ser så jävla kallt och hemskt ut från fönstret. Tänk vad mysigt det hade varit om det såg ut såhär på julafton?! Det är lite sent nu, och det räcker tack!

140114

Pics from instagram.


Hello!
Blev ingen träning idag. F*ck! Vaknade upp med halsont och huvudvärk. Halsen känns dock bättre nu. Men hur jävla typiskt?!! Blöh. Vill bara stanna i sängen hela dagen. Var ute med hundarna på morgonsvängen och det var hemskt. SÅ KALLT! Galet..

Ser inte fram emot att jobba kväll. Usch! Snön är ju som ett skämt. Varför komma nu för?!? Och att knalla runt i det i fem timmar får mig bara att vilja gråta typ. Men det är bara att bita ihop. Blir att lägga sig i ett varmt bad när jag kommer hem ikväll, längtar redan.....

Dreamfashionably.

Fina bilder från instagram.


Jobbet rullade på jätte bra. De sista timmarna försvann dock all energi och jag blev så trött och seg i mitt lilla huvud. Det resulterade i några timmars sömn i soffan när jag kom hem. Skönt! Mamma gjorde en sådan god middag, lövbiffswook med grönsaker till. Yummie!

Nu myser vi framför tvn. Sovmorgon till klockan tio imorgon. Ska göra iordning en god frukost och sedan ladda upp inför träning. Jobb imorgon också, 16:30-21:30. Livet rullar på..

13/1



Godmorgon!
Kokade två ägg som jag tog med mig till jobbet och en mandarin. Det var faktiskt skönt att gå, lånade mammas termobyxor så frös inte så mycket. Perfekt start på morgonen! 

Love to the ly.

Ligger i min renbäddade säng i min nytvättade pyjamas hiho. Känslan. Såg på Farmen - Vad hände sedan?. Hahah, vilka människor det finns. Riktig bra underhållning, och imorgon börjar Farmen. Det kommer vi följa slaviskt här hemma kan jag lova. 

Imorgon jobbar jag 7-15 så klockan är ställd. Känner mig riktigt trött så det känns bra. Har tänkt att ta en pw till jobbet och äta frukost där. Känner att jag är på G nu! Hoppas det håller i sig. På tisdag kör vi första passet för i år, älskade Indoor Walking. Längtar! 

Godnatt, 💗

140112



Så sjukt god middag! Att vara ute och gått nästan en mil och komma hem till maten som nästintill är klar - gudomligt! Och det var sååå gott! 




Molly och Ebba tyckte dom varit ifrån varandra alldeles för länge. Nu ligger de på varandra i soffan och myser. Mina älsklingar! 

Nu ska jag bädda min säng och dammsuga i mitt rum. Borde torka av golvet men vet ifan om jag orkar det. Det kan vänta till imorgon! Sen blir det ett långt, varmt och efterlängtat bad!

Sunday afternoon powerwalk.



Tog mig en riktig sovmorgon och åt en bamsefrukost framför tvn. Lovely! Var nere i tvättstugan och fick ALLT mitt tvättat, så jävla skönt. Sen framåt eftermiddagen tog jag med mig Ebba på en ordentlig powerwalk!




Gick mot strömmen men svängde av efter femöresbron. Ville inte gå där det inte är belyst. Tog min egna lilla runda. Det var sjukt kallt men vi knalla på. Ebba var så duktig, klaga inte en enda gång. Bästa. Nu är jag hemma och maten är strax klar. Det blir broccoli/blomkål-grattäng och fläskfile. Till det ska jag göra en sallad. MUMS!

An own place.



Mamma och jag har pratat mycket om att flytta hemifrån. Det enda som hindrar mig är pengarna, annars hade jag flyttat för länge sen haha. Det är ju en del som ska betalas och även som måste införskaffas till mitt nya hem. Så har tänkt att söka mer jobb och spara, Spara och SPARA!




Men kan inte låta bli att drömma mig bort. Hur jag ska inreda. Förfester hos mig. Mysiga middagar med mina sjukt saknade tjejer. Att bara ha mitt egna. Att få ha ALLA sina grejer för sig SJÄLV.




Jag kommer satsa på väldigt mycket vitt, ljus rosa och "nude"färger. Skönt att ha vitt som bas så man kan förnya och ändra sig. Dessa bilder är från Lovisa Barkmans blogg. ÄLSKAR hur hon har sängen. Rena drömmen. 

Gud vad jag längtar....

Lördag.

Världens finaste tjejer, (+Molly såklart)


Idag så kom Josefine och Martin förbi med lilla Elsa. De ska ha dop för sin son så då är vi hundvakt. Hon och Ebba är systrar från samma kull och fungerar så bra ihop. Tog ut dom på förmiddagen och släppte dom, då lekte alla tre för fullt i snön. Bästa! ❤️ 




Efter promenaden så åkte jag och jobbade på Lager157, 12-16. Det rullade på bra som vanligt. Är verkligen inne i det nu och känner mig bekväm med kassan. Love it! Mamma och pappa kom och hämtade mig. Väl hemma så satte vi igång med middagen - tacos. Det sitter aldrig fel! Nu myser vi i soffan framför godisskålen. Lugn och skön lördag, I like it. Ledig imorgon och sen är det jobb hela veckan som gäller.

30årsfirande.



Hej! 
Den här fredagen har varit en riktig "toptenfredag"! Jobbet rullade på jätte bra och det var inga problem med sömnen eller att gå upp imorse, yes! Efter jobbet så var det raka vägen hem och göra sig iordning för att fira bästa faster som fyller 30 idag, grattis finaste du! ❤️ 

Kom nyligen hem då twinie skjutsade hem mig. Har haft det så trevligt! Nu myser jag i soffan med min familj och ska nog så småning om gå till sängs. Imorgon ska jag jobba kl 12-16 på Lager157.

PW in the dark.



Tog min gamla sväng som jag gick väldigt ofta ett tag. Molly och Ebba fick vara lösa ett tag och gud vad de sprang. En perfekt sväng på 4km. En riktig skön kvällspromenad.

Nu har jag tänkt att göra iordning i mitt allt för stökiga rum och bädda rent. Efter det väntas ett bad med raknig och skrubb. Kommer bli underbart att krypa ner sen.. Vilken härlig torsdag!

Because I'm worth it.





Påväg hem till mig..



I mitten av veckan.

Bästaste Molly, 


Idag har jag absolut gjort ingenting. Enbart legat i soffan och kollat på tvn. Och det har jag verkligen behövt som sagt. Räknade på det förut och fick då fram att jag jobbade 17h (!!!!!!!) igår. Det är ju för fan inte mänskligt haha. Så sjukt... 

Molly och Ebba är nog väldigt nöjda med att stannat inne hela dagen då vädret är skit. Men var tvungen att ta ut dom på en sväng förut och det var mindre populärt. Gjorde det dom skulle och sen vände för att gå hem haha.

Nu står pappa i köket och lagar mat. Lax & potatis i ugn. Ska göra mig en sallad till det. Har jag sagt att han är världens bästa hiho?? Vid 21 kommer mamma. Hoppas det blir att se någon film då. Är ju ledig imorgon också, wiho!

I'm alive.

Bananpannkaka med vaniljproteinpulver och vaniljtea.


Hej!
För första gången på länge vaknade jag och kände mig utvilad. Och att inte ha några planer idag alls var precis vad jag behövde. Så jag började dagen med en ordentlig frukost. Ansträngde mig lite (läs: stod emot hungern haha) och gjorde mina sjukt goda pannkakor. Har avnjutit dom nu och ska ta mig en härlig kopp kaffe!

Igår var en sådan sjukt jobbig dag. Visste inte vad jag hette vissa stunder. Holymoly. Vad helt DÖD när jag kom hem. Tog mig ett bad och sen slängde mig i sängen. Så jag behöver verkligen en dag som denna.

Blubb

Vet inte ens om jag är vaken eller sover i skrivande stund. Är död. Ligger i sängen. Stänger av phonen nu och drömmer mig bort. 

Peace out 

Hemska natt.

Visste att det skulle bli såhär..
Jag kunde verkligen inte somna igår. Det gick bara inte. Lyssnar på radion som stängs av efter 1h när jag ska sova. Då sa han att klockan strax var 22. Nästa gång jag vaknar och sätter på radion säger dom att klockan snart är midnatt. Och där börjar helvetet. Jag vände och vred på mig. Började tänka på att jag skulle försova mig, eller att bussen inte skulle komma. Herregud. Har väl fått 3h (!!!!!!) sömn inatt. Och det ska jag klara mig på till kl 23. Kill me please.

Vaknade tio min innan alarmet också. Hahahahah. Det är ju något allvarligt fel på mig. Har satt på kaffe och kokar ägg. Känns dock väldigt skönt att ha god tid på sig. Ska vara vid bussen tidigt så jag vet att den inte åker tidigare eller har missat mig. Haha!

Kanske skriver en rad eller två sen när jag är hemma. Hoppas ni får en bättre dag än mig, känner på mig att det kommer bli kämpigt.....

This is where I belong.

Nervös inför imorgon.
Vi ska ha inventering. Därför jag ska vara där hela dagen. Kommer vara där sex till senast 23. Så nu har jag gjort iordning matlådor och så ska jag ta med mig frukt som mellanmål. 

Har badat och ligger i sängen nu. Ska ta bussen in så måste gå upp vid fyra (!!!). Är nervös över att jag ska försova mig, att bussen inte kommer, att jag inte kommer sova något inatt och slå ihop på jobbet, att räkna fel så vi får göra om allt. Usch. Är en del. Är ju dramaqueen så blir alltid såhär när jag har något nytt framför mig. Haha. 

Men jag vet att allt kommer gå bra och att allting löser sig. Känner mig dock inte särskilt trött just nu. Men det kommer väl. Ser fram emot när jag är hemma imorgon. Då blir det ett bad, stänga av telefonen och sen sooova hela onsdagen haha. Det lär behövas..

GODNATT, 💗

Övertrött var det ja!



Hahahah Julian... ❤️

140106

Sov riktigt bra inatt. Vaknade vid elva och gjorde mig iordning. Tog sen en pw till Alex och Julian så jag var där vid 13. Har hängt här sen dess. Nu är de iväg till huset och styr. Jag och Julian är här hemma och myser. Båda två är övertrötta hahah. Han har damp och jag sitter som en säck potatis i soffan HAHA. 

Alex skjutsar hem mig sen när de kommer och då blir det att ta ett snabbt bad och sen bums i säng. Imorgon så ska jag vara på Lager157 heeeela dagen. Från kl 6 till senast 23. Eh jag dör?!? Efter det kommer jag verkligen inte ha problem med att somna haha. Tur att jag är ledig onsdag! 


Älskade busunge! ❤️



Where's the love.

S å  g a l e t  t r ö t t .
Skulle kunna somna nu i soffan om jag la mig skönare haha. Funderar på o lägga mig i ett bad. Men vet inte ens om jag orkar det. Är rädd för att inte kunna somna ordentligt nu om jag lägger mig. Har aldrig haft problem med att sova så det här känns väldigt jobbigt och irriterande..

Imorgon så ska jag få träffa min guldklimp Julian! Ska ha honom en timme när Alex ska iväg. Sen kommer pappa och Noel på lite fika. Ska vara där vid 13 så har tänkt att ta en pw in till stan då. Halsen kändes bra under dagen men det onda kommer tillbaka nu. Fy. Hoppas det är bra tills imorgon...

Lax & primörer.

Vi gosisar just nu hihi.


Världsbästa daddieoe kom och hämtade mig. Var på plats när jag kom ut, bästa! 

Han hade redan förberett middagen. Min rubrik är menyn haha. Nu är det klart! Yes, I'm starving.

Lager 157.

Tha wörkin' gurl.


Har en liten rast nu. Eftersom det blev ganska så brottom imorse så varken orka eller hann jag tänka på lunch. Fick bli vatten och en apelsin. Skinnybitchdiet.

Slutar antingen vid 17 eller 17:15. Får se om pappa kan hämta mig då eller om jag får ta bussen. Den vägen tar sååån tid. Segt! Får se vad vi ska äta ikväll, ska se om jag kan övertala pappa att vi ska göra LCHFpizza. Den är precis lika god som vanlig fast ett nyttigare alternativ. :-)

En fin liten titel.

Vet inte varför men har haft svårt att sova några nätter i rad nu. Går inte upp jätte sent på morgonen, sover inte mitt på dagen och går och lägger mig tills jag känner att jag så gott som ska falla ihop. Men, när jag lägger huvudet mot kudden är det något som händer. Kan bara inte komma till ro?! Jätte jobbigt....

Idag vaknade jag av att Lager157 ringde mig. De är en man kort så ska hoppa in. Känns bra, hade ändå bara tänkt att dega runt idag ju. Har lite halsont när jag sväljer bara, och bara på en sida?? Hahah. Orkar och kan inte bli sjuk känner jag! Ska ta mig en tablett och dricka mer te innan det är dags att rulla iväg.....


Fyller ut inlägget med den här undebara bilden. Min älskade Ebba och guldklimp Julian.

4/1

Så himla fint och mysigt runt åbackarna.


Tog med mig Molly och Ebba på samma sväng som vi gick igår. Runkeeper samarbetade lite bättre idag men stoppade en gång så har inte fått ut den exakta tiden och sträckan. Men enligt den så var jag ute 1,23 h och gick 7,48 km. Men det är mer än så då den bara la av ett tag. Förstår inte varför?! Så irriterande....

Fredagsmys.



La mig i ett långt varmt bad. Skönt. Somnade i soffan förut också haha. Så död. 

Pappa spelar Fifa och efter matchen så ska vi se någon film. Bara han och jag hemma ikväll, så himla lugnt och skönt.

Promenad runt åbackarna.





Hej!
Tog mig en ordentlig sovmorgon och frukost framför tvn. Älskar dagar som börjar så haha. Mötte upp min saknade Sabira för en långis runt strömmen. Satte på RunKeeper men den stängdes av? Tråkigt! Hade velat se hur långt jag gick. Gick ju hemifrån mig och sen tillbaka så det blev iallafall en ordentlig sväng. När vi kom hem var jag tvungen att duscha av dom, och det var inte så populärt haha. 

Nu slappar jag i soffan, har svirat om till mina myskläder. Har tänkt att ligga kvar här ett tag, blev så seg! 

Katrineholm.



Hello!
Underbart att få sova i min egna säng. Sov som en kung. Sitter i bilen just nu och snart är vi framme hos älskade mormorDet kommer säkert bjudas på god mat och mys. 

KUL att jag precis kom på att jag glömde hennes julklapp. Fml! Den ligger kvar ensam under granen hahah. Fan också...

The new year.

Filmen var ingenting för mig. Ligger i min säng nu, i min nytvättade pyjamas. Sängen har nog aldrig varit såhär skön haha. Imorgon så ska vi åka till Katrineholm och hälsa på mormor. Yey! Saknar henne massor.. Ska vara ledig nu några dagar. Fett skönt, det behöver jag!

Ligger och tänker på att tiden verkligen går så sjukt fort. Och det här året ska jag verkligen göra till MITT. Ska ta tag i träningen ordentligt och komma igång med körkortet. Har väldigt mycket grejer att se fram emot också, nu i januari så ska fina faster Diana firas. Party! Den 28 februari så ska jag och min twinie på Avici (!!!). Vi kommer åka upp till Stockholm och bo på hotell. Längtar så inåt helvete. Sen i sommar ska jag se till att komma iväg till Thailand, ska följa med familjen Femerström. Och det här är bara lite av de grejer jag har att längta efter. Love it! 

2014 kommer bli ett bra år..

2 0 1 4

Gott nytt år! 
Jag började nyårsafton med att jobba, 7-16. Efter det så kom min Jennifer och hämtade mig. Vi åkte ut till henne och där bjöds det på mat och dricka. Ytterst trevligt! Som alltid med min twinie! Sen drog vi vidare till en lokalfest i Haga. 

Idag har jag jobbat 16-21. Mår som en påse skit haha. Usch vad seg man blir. Världsbästa pappa kom och hämtade mig efter jobbet och väl hemma fanns det mat serverat. Love it. Nu ligger jag i soffan i min morgonrock och har badat. Mamma, pappa och jag ska se film.


Gårdagens outfit!

RSS 2.0