22 januari.

Tiden går så snuskigt fort. Dör på det typ.

Har mycket i skolan. Idag är jag ledig och likaså imorgon. Skönt. Men måste pluggaaaa. Ringde till H&M och kollade om de behövde extrapersonal, självklart inte. Men hon sa att jag skulle mejla till dom så det ska jag göra nu. Vill ha ett jobb! På torsdag så ska jag vara barnvakt iallafall, tre timmar = 210 kr. Nåväl, det är alltid något!

Kl 16 har vi tvättstugan, wiho. Väldigt behövligt. Sen framåt kvällen blir det att sätta igång med plugget. Orkar verkligen inte. Men måste. Usch, känner så omotiverad till allt just nu. Bläh.

XOXO, ♥


instagram pic's



fyra bilder från min instagram från förra veckan!

Sunny Saturday Morning..

Vaknade av att solen lyste igenom fönstret, härligt sätt o vakna på! Tänkte att jag skulle gå en långis med hundarna senare. Men det tanken försvann väldigt fort då jag skulle ta ut dom på morgonkissen. GALET VAD DET ÄR KALLT!!! Var ute MAX tio minuter, tjejerna gjorde sitt och sen vände för o gå hem haha.. De fick till o med kramp i tassarna så de hoppa runt på tre ben hahah.

Idag ska jag bara ta det lugnt, få lite plugg gjort. Det kanske blir lite varmare sen så man kan ta en sväng? Känner att jag vill röra på mig! Annars får jag ta en liten sväng själv.


mina älsklingar innan morgonpromenaden imorse. mina goskorvar

French manicure...


Fixade mina naglar igår, de har fått lite längd. Är ganska nöjd! Gjorde utan någon mall, så jag gjorde topparna själv, det är svårt när man har en vanlig pensel. Men det gick! Vill sola o bli brun och sen ha färgglada naglar. ÅH, ge mig sol och värme...

Välkommen till paradiset...

.. heter boken som jag läser nu!

Vi ska ha prov/läxförhör på den imorgon. Vi fick den utrdagen i tre feta häften. Har inte läst något alls hah... Så just nu söker jag runt o ska läsa och försöka få något sammanhang och ett hum om vad boken handlar om hiho. Tror hela (läs mina tjejer hah..) klass gör så nu. Vi är för roliga. 

Ligger i sängen o ska läsa på lite. Börjar bli trött. Imorgon blir det en lång dag med massor lektioner. Bläh. Slutar inte förrän vid 15:30. Segt, hoppas på god lunch, då blir dagen så mycket bättre. Det är så kul, för innan lunch, så går alla o tjatar om hur hungriga dom är och frågar vad det blir för mat, och efter det så vill alla hem och tjatar om det HAHA! 

Godnatt, sleep tight! ♥

15 Januari.

Stannade hemma idag också. Tisdagar är ingen bra dag, fast ändå så är det haha. Vi börjar med historia 8:10 - 9:30. Sen börjar inte nästa lektion förrän 13:20. Feeetaste håltimmen. Bläh. Så idag valde jag att stanna hemma igen för o kunna göra klart mina arbeten. Jobbade hela dagen igår men blev ändå inte klar. Det tar mer tid än vad man tror!!

Men fick mig en ordentlig sovmorgon idag också, heh. Var ute med hundarna en sväng i detta hemska väder också. Det räcker med snö nu, tack! Sen åt jag en god frukost framför MTV. Och nu är jag i köket och ska sätta igång,
Wish me luck!

Hundarna älskar det här vädret iallafall. De sprang runt som galningar i snön. ♥

I'm home to study.

Idag valde jag att stanna hemma för o jobba med mina rester och komma ifatt. Sov till 11 och åt frukost framför tvn, heh. Nu har jag förflyttat mig från soffan in till köket och ska börja arbeta. Men har inte riktigt kommit igång än. Man lyckas alltid hitta något som är roligare haha..

Nä, men nu ska jag sätta igång. Ska börja med Pedagogiskt Ledarskap, se till o bli klar med arbetena där! Ugh. Har själv satt mig i den här situationen så det är bara o sätta igång, wiho. Lär skriva mer sen då jag är väldigt uttråkad haha.

en bild från förra veckan. älskar mitt hår när jag lockar det sådär. så fint!

Good night, sleep tight.

Jag somnade i soffan förut. Det behövde jag! Det är en sån förändring från att kunna ligga o sova/snooza hur länge man vill om dagarna och bara vara hemma o inte bry sig om någonting, till att man ska gå upp och prestera bra i skolan o vara trevlig o le mot folk fast man känner att man bara vill hemhemhem. Haha. Jag och sabira till och med somnade i cafeterian, hahah. Söta tjejer.

Trots tuppluren i soffan är jag riktigt trött nu. Jag och ebba ligger redo i sängen för o försvinna in i drömmarnas värld, i need that. Vi hörs imorgon!

XOXO!


Nu är det igång igen.

Första dagen avklarad! Det var roligt o komma tillbaka till skolan, faktiskt. Kul o se alla igen! Men angående själva plugget så vet i fan.. Vi fick redan inlämningar som vi ska börja jobba med och prov nästa vecka. Kill me. Men det är bara bita ihop nu, knappt ett halvår kvar! Helt galet. 

Imorgon så ska jag iväg till en familj som jag ska vara barnflicka åt. IH! Var där innan jul på ''intervju''. Och då skulle de träffa en annan tjej som också kanske skulle jobba. Men de valde mig. Det känns kul! Så imorgon ska jag dit efter skolan! 

När jag kom hem tog jag ut hundarna direkt, brrr vad det är kallt! Det var knappt så de ville vara kvar ute. När jag kom in så tog jag på mig myskläderna direkt och la mig i soffan. Så himla skönt. 

me at the moment!

Four randoms pictures.


jag och min kusin alice som små!

sabira och jag, uttråkade på någon lektion haha..

en sommarkväll ute i vånga hos kusinerna. vi var på kräftskiva!
                             en av de alla partykvällar i ayia napa. saknar det som fan. bästa englishboys! 

Måste ta tag i bilderna från Cypern. Har en hel mapp full som ligger på ett minne, får inte in dom här på macen. Får åka hem till amanda o fixa det nån dag. Vilka minnen!!

School starts tomorrow.

Jag kan inte fatta hur jag ska komma upp imorgon. Hur ska det gå? Ser det typ som en omöjlighet hah. Sprang ner till tvättstugan och det var ledigt, wiho! Har lite kläder som ska tvättas och lyxar till det o anstränger mig o kör sängkläderna också. Ska ta ett långt bad sen och fräscha till mig, då blir det underbart o krypa ner i en nybäddad säng. Ska ändå bli roligt imorgon, få träffa mina underbara tjejer och få sminka sig o göra sig fin haha! Har gått runt som ett vrak här hemma. Äh, skönt det!

Känner mig som ett åskmoln. Irriterad o förbannad. KUL! Vill bara flytta hemifrån. Ha en söt lägenhet som jag själv inrätt själv. Fy fan vad jag längtar. Köpte faktiskt aldrig något godis igår, tur det. Känner att jag behöver det mer idag. Så ska gå iväg sen efter maten. Det är bra på tvn idag så blir o mysa i soffan hela kvällen. Helt OK avslut på lovet ändå...

XOXO!

8 januari.

Dagarna går snuskigt fort, holymoly...

Hej!
Idag så gick jag upp halv åtta (!!!) för att hjälpa iväg Noel till skolan. Jag följde honom då och tog med mig hundarna och tog dom på en sväng. När jag kom in så gick vi in o la oss i min säng igen - så jävla underbart o få somna om! Sen gick vi upp runt 12 o tog ännu en sväng. Åt sedan en efterlängtad frukost! Ringde chefen än en gång, vilken svår människa o få tag på haha! Men fick lämna ett meddelande på telefonen. Har tänkt o mejla henne imorgon också.

Idag så har jag mejlat iväg mitt CV och personliga brev till 13 olika restauranger/barer. Har jobbat på ålderdomshem två somrar i rad och även hoppat in extra där under hösten/vintern. Så jag känner att jag vill prova på någonting nytt! Nu är det bara hålla tummarna att man får svar....

7 Januari.

Idag så kom jag upp till elva! Det var ju bra. Och idag var det den stora dagen, jag ringde till enhetschefen på Hagaborg. Men fick inget svar. Ringde flera gånger. Buhu, jag som äntligen skaffat mod till o ringa haha. Ska ringa imorgon också.

Nu ropade mor min precis att maten är klar. Lovely. Efter maten ska jag nog gå ner till affären och köpa mig en liiiten påse godis. Mh! Det va länge sen. Känner mig så slapp o seg, ser ändå fram emot att skolan kommer igång så man får igång vardagen. Får lite rutiner, woho. Kommer ångra att jag skrivit det där sen men aja haha..

molly förut med sin ninakanin. min gosis! ♥

Shine bright like a diamond.


Vilka härliga bilder. Längtar så sjukt mycket till sommaren. Vill vara brun o snygg. Och ha massor med pengar. Måste börja söka sommarjobb. Bläh. Ena stunden känns studenten sååå kul och det kommer bli underbart. Men sen inser jag hur jävla fattig jag är och undrar hur jag kommer ha råd med allting!? Ångeeest..

Slappardag...

De senaste dagarna har jag inte kommit upp ur sängen förrän efter 13. Skäms över o skriva det hah. Men det är sååå svårt o gå upp!? Trots att jag inte är uppe jätte sent om nätterna? Hm.. Jaja, det är ju lov. Men börjar skolan på onsdag så måste bryta mönstret snarast heh.

Så idag har jag bara varit inne och degat. Funderar på om jag ska ta med hundarna på en liten längre promenad. Men det är så mörkt och finns inga speciellt bra vägar som är upplysta här. Men vi får se. Känner att jag vill komma ut!

XOXO!

French Bullhuahua..

... is my new crush!
Jag kollade runt på blocket på franskbulldog. Älskar den rasen och tycker att de är sååå fina. Då fann jag en annons om en blandras, Chihuahua/Fransk bulldog. Det är säkert många nu som sitter med ögon brynen upp till hårfästet och hakan ner i marken. Men jag har fastnat för den här rasen. Har googlat runt och den är väldigt poppulär i USA. Raserna kompleterar verkligen varandra. De blir perfekta. De går under namnen French Bullhuahua och Mexican Frenchie. Hittade mer bilder när jag sökte på det sistnämnda. Åh, blir bara mer och mer sugen...

Tanken slog mig att para ebba med en liten fralla när det är dags. Vem vet..? 




3 januari.

Nu ska jag ner i tvättstugan, wiho! Ska tvätta sängkläderna och annat. Skönt o få det gjort! Sen ska jag ta mig en dusch för att sedan bege mig mot amanda! Vi ska ha myskväll!

Har bara suttit i soffan hela dagen och druckit te. Pratat med mamsen. Att jag har så bra föräldrar. Åh. Världens lyckligaste. Jag har världens bästa mamma och pappa! ♥ Vi har haft pepptalk angående jobb och jag ska ringa jobbet imorgon har jag tänkt. Är en riktig wimp angående telefonsamtal. Hagaborg som jag jobbade på i somras har bytt chef så har tänkt o slå en pling! Berättar mer om det imorgon, om jag nu ringer......

XOXO!

Utgång...

.. blev det igår!

Helt OK. Det blev väldigt spontant, men det var roligt! Becca, jag och emelie höll oss vakna för att ta första spårvagnen hem. Crazy. Vi drog tidigt från Hugo och följde med killen som vi förfestade med. Hans hund hade precis fått valpar så vi var där och gosa med dom tills klockan blev 04:52 då spårvagnen kom (haha...). Sen knalla vi hemåt till mig fulla och glada. Gjorde te och la oss i sängen och snacka fyllegojja. Väldigt underhållande!

bild från igår!

my lovely ones, 🐶



Smälter lite extra för den andra bilden. Båda tjejerna, så söta. Vill bara pussa på mollys nos! Gullis.
Är inne på säsong 4 nu på Gossip. Det är så spännande. Måste se några avsnitt till! Eller ett iallafall, börjar bli trött nu..

Godnatt, ♥

Happy New Year!

Mitt nyår... Det blev riktigt bra! först var vi hos mig och lagade mat och åt trerätters. Allt blev sååå gott! Har så duktiga tjejer. Bästa ni. Vi började förfesta och dricka sen, har alltid så jävla kul med brudsen. Kärlek till er. ♥
Sen drog vi vidare på fest och smällde raketer vid tolvslaget. Bra kväll!

Idag mår man som man förtjänar. Kom hem vid 7 och har legat i sängen tills dess. Helt sinnes. Har bara sovit o sovit. Gick upp vid 23 och gjorde te och smörgås. Det var väldigt gott haha.. Satt i soffan och myste med mamma o pappa. Nu ligger jag i sängen och har tänkt o se lite Gossip Girl. Trotts att jag har sovit heeela dagen så känner jag mig trött o seg, haha. Tur det!


två bilder från nyår, jag, amanda, elin, saja, emelie och becca + emelie som tog kortet!

våran superduper goda förrätt! tyvärr har jag inte bild på de andra rätterna hah... 



RSS 2.0