grillmys.




trodde jag fotat mycket mer än vad jag egentligen gjorde, lite synd!
men här är två från igår.

Igår hade jag det så himla mysigt. Umgick med världens bästa tjejer! ♥ När alla kommit så fick vi en varsin välkomstdrink som var jätte jätte god! Vi började grilla ganska så snabbt och sedan satt vi ute och åt. Det var så himla gott! Vi satt ute ett tag och dunkade musik och bara snacka massa skit. Sen när det blev för kallt för att vara ute så gick vi in och spelade lite drickspel och dansa! Haha.

Vid tolv sen så drog vi till ett uteställe och var där. Vi dansa lite och hade så sjukt roligt. Sen tog vi sista spårvagnen hem vid tre och från becca så cyklade jag hem, HAHA! Bäddade sängen och duscha och somnade som en liten prinsessa sen. 

Hade en riktig rolig kväll! Det måste göras om snart.


i got a hangover wo-oh.


Vill ni veta vad jag gjorde? Jo jag ansträngde mig och lyfte på röven och åkte o köpte mig en pizza!
En hawaii med vitsås som nämnt nedan! Det satt fint kan jag tala om. Men orkade inte hela så lille nolleboll fick andra halvan.

Ah, nu känner jag mig som en människa igen. Ska städa rummet och lägga mig i ett bad till kvällen så kommer det kännas ännu bättre. Nu ska jag kolla igenom bilderna! :)

en liten fralla.



pic från blocket.se

En franskbulldog, en sån ska jag införskaffa mig senare i livet.
Älskar killen till höger, hans teckning och färger är så fina.
Han skulle jag vilja ha..

120331


Hejhej! ♥
Igår hade jag så himla roligt. Jag har verkligen världens finaste och bästa tjejer! Älskar er!
Gick upp runt ett kanske? Som en zombie haha. Var väl hemma här runt fyra. Duschade och bäddade sängen, underbart att få lägga sig i en nybäddad säng! 
Men förut när jag vaknat till liv så tog jag ut hundarna på en liten långis, gick runt skjutbanan. Väldigt skönt att komma ut faktiskt.

Nu har jag tänkt o få i mig något ordentligt att äta, har ba ätit chips och druckit coola! haha. Men orkar inte göra något. Skulle vilja ha en fet hawaiipizza med vitsås. Aaaah. Men orkar inte gå till pizzerian heller. Hahah. Pappa ska laga god mat sen så får väl fixa något nu sålänge.

Efter det ska jag kolla igenom bilderna och slänga upp några här.
XOXO!

120330




två cam's!

Nu far jag iväg till rebecca för att grilla med tjejerna och dricka lite. MYS!
Ska ta med mig kameran o fota lite. 
XOXO! ♥

rise and shine.



jag just nu.

Börjar inte fören om en timme. Gick upp vid halv åtta och var jätte snabb idag haha. 
Lång skoldag, så jävla segt. Är jätte trött. Känns som om jag inte fått sova ut ordentligt då jag knappt sov något
natten till igår. Nu ska vi ha socialkunskap och sen förberedelseprov för np i svenska. Skit kul!

Slutar ju vid 18 ikväll också, kanonkul! Skriver en rad eller två när jag är hemma!
XOXO!

godnatt!


min ebbis just nu!


Tar igen uppdateringen imorgon, 
ska sova nu, lite sovmorgon imorgon. UNDERBART!
Ba sovit några få timmar inatt.
XOXO!

me right now!



två snabba! 

I'm out, peace!

love life.



TJENA!
Vaknade för en stund sen. Har ätit frukost och tittat lite på tv. Men nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig snygg för o möta upp tessa för att shoppa lite. Sen efter det möter vi upp beccis och sätter oss o fikar idag igen! WOHO. Livet leker. Att man kan bli så otroligt lycklig av vädret??? Helt sjukt.

Ska nog ta med mig mammas kamera och fota lite på mina fina tjejer! ♥
Kanske hinner med o ta nån cambild innan jag beger mig mot spårvagnen. Sånt som märks!
XOXO!

120323



Halihalo! ♥
Idag har det varit en helt underbar dag! Så fantastiskt! Vädret är så underbart just nu. Hade en kort skoldag och efter det så gick jag, emelie och tessa ner på stan för o möta upp resten av brudsen! Vi satte oss för o fika på Brödernas, jag var hungrig och tog mig en sallad. Vi satt ute och åt och det var så jävla najs!!! Vi satt och skratta och prata i flera timmar, hur mys som helst. Love my gurls!

När jag kom hem så däckade jag i min säng i nån timme. Skönt! Fick värsta akuthuvudvärk. Sen käka vi tacos och har ba chillat hemma. Ligger i sängen o ska faktiskt sova snart haha. Imorgon så ska jag ner på stan o shoppa lite har jag tänkt. Fick med mig ett par skor hem idag också, ett par vita ''converse'' från skopunkten! Duger åt lilla mig hihi.


emelie och tessa från fikan idag!

120320



Det gick bra hos läkaren. Tog lite prover och så men det visade sig att det inte var halsfluss eller så, utan bara något virus. Ska ta det så lugnt som möjligt och fortsätta dricka mycket te. Så nu är det bara o hoppas att det försvinner, snart!!!

Ligger i soffan nu och tittar på tv. Ska snart skriva klart min inlämning till samhällen. Åh, vill bara bli klart med det. Så ska sätta igång snart, eller nu..

this is what i'm made of.


Godmorgon!
Dricker en stor kopp te i hopp om att halsen ska ge med sig liiite grann. Men ska iväg vid elva och kolla upp det, skönt! Tur att vi fixade en tid också för nu har jag riktigt ont. Var lite nervös över att gå upp dit själv (hehe..) så jag ringde efter mormor så hon ska följa med och vara lite stöd och sällskap. Bästa mommis!

Är hemma hela dagen idag. När jag kommer hem ska jag nog sova och sen ta tag i plugget. 
Sounds good enough for me..

2011
































måste va på liv och död.


Den där powernapen blev väldigt lång, heh. Vaknade vid nio! Fan. När jag vakna upp så var halsen värre också. KUL! Tur att jag ordna en tid imorgon. Måste få ett slut på det här! Gjorde mig flera koppar te, en efter en.. och gick upp och kolla på tv med mams o paps. Nu ligger jag i sängen och glor runt på datorn. Ska se en film eller så och sen sova. Blir ingen skola imorgon då jag ska kolla upp halsen. 

Men som sagt, ska väl glo runt en stund till sen mysa ner mig. 
Godnatt! ♥

120319



Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Skippade yogan, oooorkar inte med den! Men fick inte mer ont i magen under dagen. Så det var väldigt skönt. Träffade sabira som jag inte sett på hur länge som helst känns det som! Min lilla bibbi! Jag hade inte klarat av skolan utan mina underbara brudar kan jag tala om! ♥

Ska snart ta mig en powernap. Sen börja plugga på samhällen. Halsen gör fortfarande ont. Kändes bättre ett tag under dagen men det kom tillbaka sen? ÅH. Men har tid imorgon vid 11 så ska o kolla då..



old ones, kiss.


fastnade inte på bild idag..



Nu ska jag gå till skolan. Vaknade o hade värsta krampen i magen. La mig ett tag och nu känns det bättre. Skönt! Bara det inte kommer tillbaka..

Hörs sen när jag kommer hem, PUSS!

i miss you.





plugg.



Tog en liten sväng med hundarna, skönt o komma ut! Plockade lite i rummet och la mig sen i soffan med plugget. Så jävla segt. Vet inte ens vad jag ska skriva. Fy.. Nu kom pappa hem och vi ligger och tittar på fotboll, liverpool - stoke. HEJA LIVERPOOL! Heh, efter matchen, då ska jag verkligen ta tag i plugget...

my love.






120318


Hello!
Sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost. Drack en stor kopp te i hopp om att halsen skulle bli bättre. Men nej. Bara för stunden. Ska göra mig en till kopp.. Har snart haft ont i halsen en vecka. Inte bra, inte bra.. Så mamma ska antagligen boka tid imorgon. Läskigt ju!

När jag druckit upp min andra kopp te och kollat klart på datorn så ska jag sätta igång med o städa mitt rum, slänga i sängkläderna i maskinen. Måste gå ut med hundarna också, åh.. Det får bli en snabbis. Sen sätta mig ner och plugga. Woho, can't wait!

takin' me higher.



Ligger i sängen nu med ebba och molly. Världens gosigaste. Såg på film med mamma o pappa förut, Breaking Dawn part 1. Den är sååå bra. Men böckerna är ännu bättre! Haha. 

Har som sagt krypit ner i sängen, ligger här och tycker synd om mig själv. Halsen har inte blivit bättre alls. Så om jag inte vaknar upp imorgon o det är helt borta (vilket jag inte tror, suck..) så får jag boka tid och kolla upp det. Kul det då, kan det inte bara försvinna?! 

Morgondagen kommer bestå av tvätt, städ och plugg. - det behövs! Hoppas på fint väder så kan jag ta en promenad också. Ladda upp inför skolan på måndag, måste gå även om jag inte är riktigt frisk än. Åh, men vad gör man inte..?


gammal bild, mina puuullor! ♥

120317


Idag så var jag hemma hos mormor på förmiddagen, för hon fick nämligen besök av en liten hanhund. Julias fästman! Han var så otroligt söt! Så nu hoppas vi på små valpar. Åh vad det skulle vara mysigt. Kan säga det att det skulle bli så sjukt söta valpar då, bästa kombon skulle det bli! 

Den här helgen har varit ovanligt lugn. Har inte gjort någonting. Är fortfarande sjuk och det suger så hårrrrt. Känns som om halsen aldrig kommer bli bra. ÅH. Kommer antagligen gå och kolla upp det i början av veckan om det inte blivit bättre tills dess. Trisst!

fint.


från ginatricot.

I helgen så blir det nog partaj med josefine, om det inte blir ändrade planer.
Hope not! Har alltid så kul med henne och känner för o go bananas on the dancefloor. 

Och då skulle jag vilj ha skjortan ovan, nylonstrumpyxor och mina nya skor! Håret ska jag nog locka och sminket kör jag på som vanligt partymake haha. Och sen min skinnjacka över detta, hur snyggt?!?

beställd!


klickade nyss hem den här godingen.
kommer om 2-3 dagar. tjoho!

120314


Har gått o blivit sjuk igen.
Feber och ont i halsen. Inte alls roligt! Blir ingen skola för mig, känns som om jag missar massor!
Åh, men får jobba ikapp det. 

Ska strax sova. Såg Top Model Sverige nyss. Fan vad bra det är. Undra vem som vinner!
Godnatt!

fika med brudarna! ♥



vi just nu!

nytagna bilder.



jag just nu!

Nu ska bara mamma föra över pengar till mig så ska jag sen bege mig mot spårvagnen hem till rebecca och de andra tjejerna. Mysmys.. Sover även över där.

just for you.



11 mars.


Nu ska vi iväg till farmor för o fira henne och pappa som fyller år idag.
GRATTIS! ♥

Kanske skriver en rad eller två senare när jag kommer hem. 
Ska iväg till rebecca ikväll och mysa med tjejerna.
Ledig måndag och tisdag - SWEET!

dessa.vill.jag.ha.


.


.

Rihanna Elle Magazine Cover

.


blogga?



Jag vill verkligen blogga. Älskar det!
Men tycker det är tråkigt när jag inte har något roligt att skriva, eller bilder.

Min kameraladdare är spårlöst försvunnen. Hm, inte lika roligt att blogga då ju.
Och sen är jag trött på designen haha. Jag är allt rolig jag.

Men vi får väl se vad som sker..

skönheten själv.



pics: ulrikke lund.

RSS 2.0