min finfina vän och jag.



en av de underbaraste som förgyller mina dagar! ♥

mina älsklingar.


tjugoandra november.

Hej!
Väldigt kort dag i skolan idag, endast en lektion. Supderduperskönt! Efter skolan så drog jag, sabira och tessa ner till stan för att fixa lite. Vi gick in i en affär och kollade på balklänningar, jag och tessa provade också! Ih, pirrar lite i kroppen haha. Vill verkligen gå på balen men frågan är vem man ska gå med! Vill inte gå med nån tjejkompis, utan vill ha en riktig dejt, aja. Inte dags än så sånt som märks!

När jag kom hem så somnade jag i soffan. Sen tog jag ut hundarna och hjälpte mamma med maten, vi gjorde tacos. Mumma! Har inte gjort mycket sen dess, blev inte o städa rummet. Orka inte haha. Får göra det i helgen istället! Nu sitter jag i soffan o tittar på tv, ska snart bada och fixa lite. Imorgon har vi svenska nationella 8-13. Kill me, måste vara pigg och positiv då.
Wish me luck!

XX ♥

Joel Kinnaman

Idag stanna jag hemma, försov mig och orka inte. Tog mig ledigt haha.. Så har varit lugnt, inte gjort något speciellt. Men skönt det! Nu på kvällen så såg vi på film, en av Johan Falk filmerna. De är så jävla braaaa!

Ligger i sängen nu o ska sova, är trött. Imorgon har jag bara en lektion, score! Börjar vid 9:40 och slutar 10:50. Så jävla skönt. Ska ner på stan o fixa fribiljett och sen städa rummet, det är rena kalabaliken. Jaja, Godnatt! ♥
 

min stora crush! he's to die for...

18 November.

Vilken helg!
Både fredag och lördag spenderades hos tessa med trevligt folk. Fredagen så firade jag min kusin som fyllt 18! Det var kul, skulle gått ut då också med tjejerna men det blev inte så. Ska ta igen det till nästa helg! Helgen har gått alldeles för fort.

Har inte gjort någonting alls idag. Varit bakis och haft ont i huvudet, no fun. Ska ta mig ett bad strax och sen gå o lägga mig ganska så snart. Upp tidigt imorgon för skola, wiho!

XX

sweden is the best.

Fyfan vilken match! Zlatan är ju gudomligt bra. Sista målet - helt sinnessjukt. Men man får inte glömma bort att de är ett lag o han skulle faktiskt inte klara sig själv, men ändå. Fett grym haha!

Nu ligger jag nerkrupen i min säng, så himla glad! Dont know why. Har bara en sån himla bra känsla i kroppen. Happy girl. Ska se några avsnitt Gossip Girl nu, länge sen känns det som! Har haft så jävla mycket plugg, usch. Sovmorgon imorgon, börjar inte fören vid 9:40, skönt!

070212-dbt-blake-lively-400.jpgBlake Lively. Galet jävla snygg.


14/11

Hej!
Idag hade jag muntligt tal i svenska nationella. Var riktigt nervös under dagen och jag och mina tjejer gick och trigga igång varandra haha. Men till slut blev det våran tur och det gick så himla bra för alla av oss, vi är så duktiga! ♥

Nu ligger jag i soffan och chillar. Har ätit och var o handla förut. Köpte lite godis, det är ju lillördag hiho. Mamma, pappa och Noel är iväg på matchen Sverige - England. Är lite avis. Hoppas Sverige vinner nu!!! Ska se matchen från soffan haha, Nu ska jag mysa vidare, chiao!

XX

i want this.

gt wanties
Allt är från ginatricot
 
Så himla fina grejer från Ginatricot!! Så sött. Blir nog o beställa när jag får lön. Ojoj vad det ska beställas. Kommer inte ha några pengar kvar.. Haha. Jag i ett nötskal! Men hur perfekt?! Till en brunbränd kropp, långt honungsblondt hår *blink*, och en roseklocka på armen. PERFEKTION!
Detta måste jag bara ha.....

frisörideér..



Honungsblond.. Med lite utväxt?

Längtar till löning....



11/11

Hej!
Helgen har varit väldigt lugn. Skönt! Igår så satt jag och bara slappa hela dagen, hann med o kolla på många Gossip Girl avsnitt haha! Bästa serien, är helt fast!!! Men sen på kvällen så kom kusin stina och hämtade mig. Vi åkte förbi affären och handla med oss onyttigheter och åkte hem till henne. Vi bara myste och såg på film, superduper underbart o få lite tid med henne, LOVE!

Söndag idag då. Kom hem runt två och har inte gjort mycket sen dess. Varit ute med hundarna och slappat. Ska ta tag i lite plugg nu. Bättre sent än aldrig right? Sen när det är klart ska jag belöna mig med ett långt bad och sen krypa ner och se GossipGirl.

XX ♥

time for the bed.

Sitter i köket och har druckit några koppar te nu haha. Så himla gott och avkopplande. Världsbästa beyonce i hörlurarna också. Kan inte bli bättre! UNDERBART med fredag imorgon!!! Då jag är pank så blir det att vara hemma. Vi ska baka pizza och mysa. Kulkul.

Hoppas på att få bli inringd nu i helgen, få jobba ihop lite till december. Skulle sitta jävligt fint. Ska gå och fixa mig nu och sen lägga mig så jag orkar upp imorgon. Ska nog se ett avsnitt Gossip Girl innan hiho.
GODNATT, xx

 
 
 
 
At night I pray that soon your face will fade away.

Michael Kors 'Blair' Chronograph Watch.


helt perfekt.

Har googlat runt massor nu på just Michael Kors klockor. Är helt in love. Hittade då den här finisen. Tycker den är mycket finare och mer mig än den andra, eller? Den andra heter ''Michael Kors 'Large Runway' Rose Gold Watch'', och är då större. Tycker det är riktigt snyggt med stora klockor. Men ändå fastna jag nog mer för den här, som är mer tjejig med stenarna o så. Hm..
Vad tycker ni?!

Baby u light up my world.

soulsis and me på krogen. ♥
 

Ligger fortfarande i soffan, ebba och jag har legat här sen jag va ute med dom. Mys. 
Pratar nu med Amanda i telefonen, som vi gjort över en timme nu.
Hon är min bästa vän, min soulsis. Är så lycklig över att jag träffat den här människan!!!

Vi var i Cypern, Aya Napa tillsammans. Den resan. Helt oförglömlig.
Min tjej, älskar dig Amanda Julia Frisäter!

Studentpresent..


Michael Kors.

Den här klockan önskar jag mig som studentpresent. Så jävla fin och perfekt!
Åh, can't wait!!! Pirrar i hela mig när jag tänker på studenten. Helt sinnessjukt...

8 november.

Gud vad tiden går fort!!! Snart är vi redan i mitten av november, sick!

Kort dag i skolan idag, så himla skönt! Har inte gjort så mycket sen dess, somnade ett tag i soffan och har spenderat resten av dagen där haha. Ska nog plugga lite sen efter middagen. Suck.

I slutet av månaden så är det bestämt att min kusin från Vadstena, Maja, kommer hit! IH, är så glad!! Jätte länge sen vi sågs, ska bli härligt o ba umgås! Catch up ♥
Ska fortsätta att slappa framför tvn tills maten är klar och sedan bege mig in i mitt rum för o plugga. Fun life. 

XX

vill beställa...

chicy.se
 
Den 25e när lönen kommer så ska jag beställa den här.
Det förtjänar jag, så snygg! Har sett ett snyggt bälte därifrån också.
Perfekt. Längtar!

5 / 11 - 12

Sitter på lektion, sista nu. Wiho. Har filosofi och ska prata om Livets mening. Intressant!
Fick också reda på att jag och sabira fick VG- på en inlämning. Bra där!

Ville ba skriva hej. Nu ska jag fokusera :)
XX

BlackHood'


2 november.

Redan i november, helt sjukt vad fort tiden går!

Idag är det fredag, så skönt haha! Ikväll ska jag bara vara hemma med min familj och mysa. Vi ska äta trerätters och se på film, kanon! Nu har jag tvättstugan, var nere precis och har satt på två maskiner. Sängkläderna bland annat, så det kommer bli mysigt o krypa ner i sängen sen.

Ska städa mitt rum nu också, sedan har jag tänkt att gå på en riktig långpromenad med ebba och molly. Det är ju verkligen väder för det idag, super mysigt.

RSS 2.0