o m b r e .Lauren Conrad
otroligt snygg människa, gah!

Är så sugen på o göra någonting med mitt hår.
Saknar det blonda, skulle vilja ha precis så som bilden ovan. Fast med den färgen jag har nu som utväxt. 
Så man bara färgar på ''topparna''. Hm, det får bli nästa gång!

valparna.
120519


Jag blir 18 om 35 dagar, ynka 5 veckor! IIIHH!

Hej på er!
Har haft fullt upp. Skolan och vänner har tagit upp min tid. Sen har mormors lilla julia äntligen fått sina valpar. Det blev fyra små underbaringar, buster bruno bella och tuss! De är helt underbara! Ser fram emot om några veckor då de blivit mer ''hundiga'' av sig så man kan ta med sig ebba o molly så de får busa lite! MYS!

Helgen har varit lugn. Har varit ledig torsdag och fredag. De dagarna har spenderats mycket hemma hos mormor med valparna! Ikväll så ska jag sova hos josefine! Vi ska ba ta det lugnt, se film! haha.

Måste ladda upp mig inför nästa helg, då blir det full rulle! Det ska bli väldigt kul.
Nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma o pappa ska komma hem. Då ska jag hoppa in i duschen o fixa mig och sedan bege mig till josie i think. PUSS!

lazy sunday!Hejhej! ♥
Idag så vaknade jag och fixade mig snabbt för att sedan ta hundarna och möta upp beccis. Vi gick runt strömmen och stannade i folkparken och tog oss en glass! Var ute över två timmar! En riktig långpromenad blev det! Jätte skönt.

Nu är jag hemma o har ätit. Ska snart göra hundarna sällskap i min säng och vila lite. Skola imorgon, ser jag inte fram emot. Sjukt segt. Men går bara tre dagar, vi är lediga torsdag och fredag! WIHO. Och på onsdag så tar jag mitt och flyttar in hos mormor. Lilla julia kommer få valpar i veckan så ska hjälpa till och sådär. Kommer bli så underbart!!!min älskling!

120507Hejhej!
Är seg efter en väldigt lång skoldag. Ligger i soffan och myser med ebba! ♥
Ikväll händer ingenting. Ska plugga lite och snart lägga mig faktiskt. Är jätte trött. 
Äh, ville väl bara säga hej. HEJ!


min gosiga bebis!

4 maj.Fredag - helt underbart!
Snoozade lite för länge imorse, men sängen var så himla skön! Slängde på mig kläder och åkte iväg, varken hann eller orka sminka mig. Hade NP i engelska på morgonen. Efter lite krångel så blev det bra tillslut! Haha. Det kändes helt ok. 

Ikväll ska jag iväg till superdupersaknade josefine! ♥ Vi ska ba mysa, äta gott och se film i think. Kanoners! Blir en lugn helg. Har bokanalys på engelska och ett engelskaprov på måndag som jag måste plugga till. Sånt som måste göras. Hoppas på att åka iväg till nya lägenheten också. Kan inte fatta att vi flyttar snart?! Underbart..


jag och molly just nu! min gosis.
bjuder på bilderna, men molly är så söt så de måste visas!

XOXO!

RSS 2.0