31.07.16

 
Hello!
Då har jag jobbat mitt sista arbetspass fram till 17/8. Känns fantastiskt bra. Ingenting kunde få mig på dåligt humör idag haha. Då mamma, pappa och lillebror Noel är på Gotland så åkte jag hem till dom idag efter jobbet för o vara med mina små älsklingar, vi tog en promenad och sedan somna i soffan. Det satt riktigt fint. Ska verkligen njuta av den här lediga tiden och ladda upp batterierna! Och det kunde inte börjat bättre då jag mötte upp min älskade Soulsis för en promenad i kvällssolen. Molly och Ebba var självklart med och tog sig ett dopp. Vi var ute över en timme! När jag kom hem så fick de duscha av sig och sedan har vi bara myst på balkongen.

Börjar bli trött nu så det ska bli SÅ skönt att få krypa ner. Tänk att inte behöva ställa något alarm imorgon?! Fantastiskt.. Får se vad morgondagen har att erbjuda!

Bild från kvällens ljuvliga promenad. 

24.07.16

Min helg har varit helt fantastisk! Efter jobbet i fredags så mötte jag upp Nicole, vi åkte ut till mina föräldrar och hängde där vid deras pool tills skuggan tog över terrassen. Därefter så köpte vi med oss donken och hade filmmys hemma hos mig! Lördagen fortsattes med att spenderas med min fina stjärna och då blev det en heldag vid poolen. Jävlar vad färg jag fått! And i love it. Idag så promenerade (!!!) jag ut till Lindö för att njuta av solens strålar. Hängde med mamma och pappa, efter en stund så blev det lunch på deras underbara balkong, jag och mamma delade på en kebabrulle. Det satt riktigt fint! Efter en powernap så åkte vi ut till Abborreberg och tog med oss hundarna så de skulle få doppa sig. Gud vilket mysigt avslut på min fina helg! 


Bilder från ikväll. ♥
 

18.07.16

Börjar denna vecka med att vara ledig, så himla skönt att jobbhelgen är över. Men det rullade på bra tycker jag och jag kommer mer och mer in i det. Fint! Vad händer idag då, jo jag har tvättstugan så ska strax dra igång musik och städa här hemma. Blir en liten städdag. Framåt eftermiddagen ska jag träffa älskade Soulsis och hänga med henne då hon drar till Italien imorgon. Länge sen vi bara umgicks så det ser jag verkligen fram emot. ♥ Senare ikväll vill jag ut på en powerwalk. Har hittat en sväng som är strax över en mil, gick den två gånger förra veckan. Börjar inte förrän kl 16 imorgon så gör inget om det blir sent! 

Något annat jag ser fram emot är nästa helg, då ska vi fira Nicole & Marie som fyllt år. Det ska bli SÅ jävla roligt. Och efter den helgen börjar min semester. Hela tre veckor. Det enda inplanerat är Ullared och Båstad med mina föräldrar och lillebror. So f*ckn' sweet. Ska åka ner två-tre nätter till Katrineholm också för att pussa på min saknade mormor, längtaaaar!

14.07.16

Vilken mysig, skön och ledig dag jag haft! Gårkvällen avslutades hemma hos mamma och pappa, blev lite o fira då mamma gick på sin semester. Och det firades med räkor, baugetter med annat tillbehör! Därefter myste vi länge på balkongen och jag och Noel spelade flera omgångar 'skit gubben'. 

Idag efter att ha segat hela dagen så gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Vi käkade på Golden Bangkok och gick sedan på bio - Legenden om Tarzan. Och den var SÅ bra. Riktig mäktig film, perfekt att se på bio. Det är så pass att jag vill se om den igen. Till en början dock, så irriterade jag mig på att Tarzan hette John Clayton, och jag som är uppväxt på disneyversionen kopplar ju det till han den elaka. Men det var så jävla bra gjord så kunde koppla bort det lol. Se den!!!  

12.07.16

Hola amigos! 
Tisdag och kort dag idag på jobbet. Slutade redan vid kl 12, tyckte det rullade på bra idag. Älskade pappa kom och hämtade mig och därefter åkte vi iväg för att storhandla, SÅ himla skönt att ha kyl, frys och skafferi påfyllt nu haha. Därefter så somnade jag i soffan lol. Har varit riktigt segobert sen dess. 

Imorgon jobbar jag kväll - hello sweet sovmorgon! Efter det så ska jag möta upp mamma & pappa på stan för att se Miriam Bryant. Hoppas på bra väder. 


Efter min dusch så tände jag lite ljus och parkerade mig framför tvn. Det är någon film som går på fyran, är inte så insatt men den verkar lite rolig. Gud vad jag vill köpa grejer till min fina lilla etta. Ser jätte mycket fram emot trippen till Gekås! Har så många ideer angående mitt hem. Tänk att jag bott här nu strax över ett år? Vad snabbt det går.. Bästa beslutet någonsin!

08.07.16

Äntligen fredag och ledig helg!
Nu mår hela jag så mycket bättre. Det känns fantastiskt. Hade en kort tur idag, 7-12. Efter jobbet gick jag och pratade med chefen för att kolla mina dagar, och idag är jag fast i kommun! Har alltså jobbat mina 721 dagar under 3 år. Så nu kommer jag ha en fast tjänst, fast lön och fast schema. SWEET! Så jävla välförtjänt. I'm the best.

Pappa kom och hämtade mig efter jobbet. Åkte hem till dom, åt lunch och tog en powernap. Sjukt skönt. Därefter tog jag och mamma en långis med Molly & Ebba, mina bästa tjejer. Fan vad jag saknar dom. Det blev en bit på över 5 km och vi var ute över en timme. De fick springa löst och bada vid hundbadet. Nu ligger de och solar på balkongen. ♥ Det blir sleepover här. Så kan tänka mig en kväll med god mat, godis och film. Perfekt!


Det är så himla fint här kring Lindö. Älskar dessa foton jag knäppte.

06.07.16

Hallihallå!
Började dagen med en fet sovmorgon, fördelen med detta jobb. Började inte förrän kl 16, så hann ta det lugnt här hemma och verkligen ladda batterierna. Var till och med ute och sprang. Promenerade även till jobbet och hem. Känns så skönt! Kvällen rullade på jätte bra och kör samma tur imorgon. Så har ännu en sovmorgon och njuta av hiho.

Nu är det ordnat med semester iallafall, kommer gå på 1/8, så snacka om nedräkning. Lääängtar! Ska enbart ta det lugnt de tre veckorna och umgås med familj och vänner. Får sikta in mig på en utomlandsresa nästa år och hålla tummarna för strålande sol mina semesterveckor så jag kan få lite bränna. Det skulle vara något! För när det väl är fint väder här hemma så är det minst lika bra som utomlands ju.

Ville bara kika in och säga hej. Det är ju roligt o blogga ju. Måste bli bättre med o knäppa bilder som jag kan dela med mig av dock. Vad vill ni se/läsa om här då?... Godnatt!

05.07.16

Hej!
Nu är arbetshelgen över och jag njöt till fullo av min lediga dag igår. Hängde med bästaste mamma & pappa. Mitt humör de senaste dagarna har varit väldigt upp och ner. Har haft nära till gråt och inte känt mig på topp alls. Men tack vare häng med mina föräldrar så fick jag ny energi och det känns bättre. Tror humöret beror på snabb förändring med mitt jobb, från förskola till ålderdomshem. Och det är som natt och dag. Plus att det alltid är lite pirrigt och nervöst med nytt.. Men nu börjar jag komma in mer och mer i arbetet och gruppen så det känns bra! 

Jobbade idag kl 7-12 och åkte sedan iväg för delegering kl 13-16. Där emellan hann jag få i mig två bananer och en redbull. Så snacka om att jag var trött när jag kom hem. Tog mig en powernap då när jag slängt i mig min sena lunch. Begav mig sedan hem tilll fina bästis Nicole och pyret Maximilian för lite smått & gott. De var så bruna och fina efter en vecka i Cypern. Som jag saknat dom! 

Vårt goda plock! Perfekt avslut på denna tisdag.


 

01.07.16

Hej!
Fredag idag och inne i juli redan. Ingen fredagskänsla här dock. Slutade mitt långvikariat på förskolan igår. Det tog riktigt hårt på mig, hårdare än vad jag trodde. Kommer sakna barnen och mina kollegor SÅ mycket. Trivdes verkligen som fisken i vattnet. Men idag var det bara att rycka upp sig, började på mitt nya jobb - Generalen ålderdomshem. Ska jobba där över sommaren och blir även fast där. Vilket också är en lättnad då jag aldrig kommer behöva oroa mig över timmar och om jag jobbat tillräckligt för att få ihop till mina räkningar. Utan då har jag ett fast schema & lön. Lovely! Pratade med chefen idag om önskad semester, hoppas det blir när jag vill för då väntas en vecka med familjen i Båstad och avslutas med Ullared. Det skulle vara så nice, precis vad jag behöver känner jag!

Jobbade 7-16 idag. Det gick bra! Mycket nytt och information. Hjärnkontoret är helt slut nu. Jobbar hela helgen, är ledig måndag och gud vad jag längtar haha. Så nu har jag tänkt att ta en lång dusch, äta, fredagsmysa all by my self, och sedan sova för att köra samma tur imorgon. Söndag får jag lite sovmorgon iallafall..


RSS 2.0