Gosis.

Har kollat på Det Okända med mamma och pappa. Herregud vad bra! Det var vårt allas favorit medium Terry. Det är läskigt hur han kan pricka och säga saker som dom känner och vad som har hänt i deras barndom utan att dom ens nämnt det. Läskigt med samtidigt fascinerande. 

Finaste Molly höll mig sällskap i soffan. Min bästa gosis. ❤ Har tänkt att borsta tänderna nu och sen gå och sova. Skönt! Det blir en powerwalk till jobbet imorgon också. Härligt! 


Världens finaste gamla tant! 



Spontant.



Jag och Stina pratade idag på förmiddagen om hur kul det skulle vara att köpa löshår. Och nu har jag faktiskt beställt. Pirrigt! Jag har tänkt att ta med mig löshåret till frisören så hon får se det och färga likadant så det smälter in. Lättare för henne att få se det in real life än på bild.

Känns faktiskt jätte roligt men samtidigt nervöst! Vi får se hur det här blir. Men ändå roligt o experimentera. Jag tog 60 cm så kan klippa en bit om man tycker det än o ångra sig. Men känner att jag vill ha det långt om det ska vara. 

Så jävla snyggt att ha långa lockar, en hög toffs som hon på bilden eller bara en fläta. Läckert! 

Burn it up.

Herregud vilken workout! Har nog aldrig svettats så mycket. Riktigt härligt! Man kände ju för o dö när det brände som fan i benen men instruktören var så himla bra och puscha på så man fortsatte och gav allt. 

Mamma och jag åkte förbi Ica och jag köpte mig en sallad, igen.... Familjen skulle äta pizza så det var därför. När jag hade ätit så la jag mig i ett bad. Välförtjänt! Skrubba hela mig och lät det i ansiktet sitta kvar en stund. Hade även i hårinpackning som fick sitta kvar.

Nu ska jag smörja in mig med VS och ta på mig min nytvättade mysdress. Ah! Imorgon jobbar jag 7-12. Skön tid! Ska jag göra mig en kopp te och se om jag orkar hålla mig vaken och se Det Okända med mina föräldrar.


Ljuvligt! 👌



Det flyter på.

Sitter på kontoret och andas lite. Laddar upp inför städ. Segt, men känns ändå OK! För efter städet har jag min timmes rast. Då ska jag köpa mig en sallad o gotta mig med. 

Slutar ju vid 16 och det är Indoor Walking kl 17. Så jag ska skynda mig hem och bara byta om sen drar jag och mamma iväg. Mamma har varit på det förut och hon säger att svetten rinner och man känner hur det bränner. Det ser jag fram emot haha..

Det är ruggigt ute. Kallt och grått. Så himla tråkigt. Jag blir så påverkad och blir så jävla seg då. Känner mig frusen också när jag går omkring. Men som sagt, ska o städa nu så då blir jag nog varm! 

Weird dream.

Jag drömde att jag var gravid! Sjukt verklig dröm. Jag kunde känna bebisen röra och växa i magen på mig. Jag var jätte stor och kände mig tung och öm. Bebisen kunde komma när som helst i ena sekunden men i den andra var det två månader kvar?! Hahah... 

Uppe med tuppen. Har ätit frukost nu och ska klä på mig för att sen börja traska iväg till jobbet. Känns verkligen segt. Speciellt om jag kommer få städ och tvätt. Vilket jag säkert kommer få.... 

Lazy sunday.

Liverpool vann med 3-1 wooho!!! Jag och pappa stod och hoppa av glädje haha. Orkade inte städa rummet. Blöh. Borde gjort det. Har haft som ont i hela kroppen idag. Det har varit en riktig seg bakisdag. Men fick allting tvättat iallafall, så skönt! Så nu har jag duschat och smörj in mig med VS och ligger i min nybäddade säng. Himmelskt! 

Klockan är ställd. Jobb imorgon 7-16. Ska jobba hela veckan förutom onsdag och helgen. Pretty nice. Ska ta mig en powerwalk till jobbet tänkte jag. Skönt! Nu har jag verkligen slöat då jag varit sjuk och sådär. Så nu känner jag mig peppad att komma igång igen och följa med mamma på pass. Ska se om hon ska köra imorgon och om jag hinner efter jobbet....

Nu ska jag sova, GODNATT!

Liverpool.

Matchen är igång. Inne i andra halvlek nu. Liverpool leder med 2-1 woho! Mamma sover på jobbet idag. Hemma med grabbarna... Vi hade iallafall bokad tvättstuga vid kl 16. Så jag har varit nere och satt på några maskiner. Segt men skönt! Mitt rum är ett bombnedslag så skulle verkligen behöva städa det. Men känner mig SÅ himla seg och så har jag ont i ryggen? Vi får se hur det blir helt enkelt! 



Molly hejjar på för fullt! Hihi min sötis.





Hangover

Det blev en pizza! Men kände för både kebab och hawaii, så det fick bli en blandning haha! Nu är jag sååå mätt. Ligger i soffan och ser på Teen Mom 2. 

Ska smälta maten och se klart programmet och sen ta hundarna på en liten sväng. Idag är det verkligen ett härligt höstväder! 


Fina pizzan haha....



Spontana brudar.

Blev ingen lugn lördagkväll för mig! Jag somnade i soffan en stund och när jag vaknade så la jag mig i ett snabbt bad. Vet inte vad som hände efter det för då kände jag mig riktigt uttråkad och kände verkligen för att hitta på något. Smsade Becca och Emelie som jag sedan gick bort till. Kul! Vi satt o drack och drog till Maneza innan vi gick till Puls. Det var kul o komma ut o träffa mycket folk men tycker det är samma sak varje gång. Börjar bli tråkigt...

Nu ligger jag i soffan helt död. Fick en värre bakfulla idag än igår. Så idag blir det inte mycket gjort känner jag. Det blir en riktig myssöndag. Fotboll senare på eftermiddagen. Heja Liverpool! Nu ska jag se om det finns något gott att äta. Eller om man ska ha sig en hawaii....?






Lite bilder från igår. Tack för kvällen mina snyggingar!













Riktig lyckad 20-årsfest.

Igår hade jag så himla roligt. Träffade härliga människor och firade min fina! Blev inte att jag tog några kort dock. Inte ens på mig själv! Det var tråkigt, jag som kände mig fin hiho. Och Tessa hade fullt upp med sitt haha. När vi vaknade och gjorde oss iordning så åkte vi och satte oss på pizzerian. Delicious såhär dagen efter. 

Fina Emelie skjutsade hem mig och nu ligger jag i soffan. Är inte så farligt bakis utan känner mig bara seg. Det blir en lugn lördag för mig iallafall. Skönt! Ska iväg och köpa läsk och naturgodis sen när jag piggnat till. Ska se om pappa kan hjälpa mig o beställa dator sen eller om man ska kolla på Mediamarkt? Känner stort sug efter en dator nu...

Off we go!

Nu ligger jag i min säng och väntar på att Emelie ska komma o hämta mig. Vi ska svänga förbi Mirum först och handla lite. Sen beger vi oss ut mot Gusum till Tessa! Vi ska sminka och göra oss iordning tillsammans. Därför bjuder jag inte på någon bild för jag ser hemsk ut haha. Har mina nya ljusa jeans och de nya stövlarna på mig. Stövlarna är så himla sköna!!!

Ikväll blir det fullt ös medvetslös. Kommer nog inte blogga något mer idag för teckningen där borta är ganska så dålig. Men jag ska försöka fota mycket annars får jag bilder av Tessa som är expert på att ta bilder. 

Hoppas ni får en lika bra fredag som jag ska ha! ❤

IT'S FRIDAY PEOPLE!

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst! Utan idag fyller finaste BESTIE hela 20 år!!!!!! GRATTIS! ❤❤❤ Och ikväll ska det firas, I promise! Fy fan vad roligt vi ska ha det ikväll! Och jag ska fota och dela med mig av det här på bloggen. 

Tre år har vi känt varandra men det är inte förrän de senare åren vi kommit varandra riktigt nära! And I love it. Världsfina du! Att vi hängt med varandra så gott som varje dag i två år är härligt. Och många år till ska det bli. 


The best bestie! Happy birthday honey!!!



Cozytime ❤

Soulsis och fina Ida kom förbi och hämtde mig efter maten. Amanda har fått körkort, wiho!!! GRATTIS! ❤ Så jävla duktig! Så vi gled omkring lite och sådär. Mysigt och få träffas! 

Amanda skjutsa hem mig och jag gick och köpte naturgodis och pepsimax. Nu ligger jag i soffan med mamma och pappa och myser. Vi ser någon Wallander film. Innan jag ska sova ska jag göra om mina naglar, det blir fransk manikyr då mitt svarta nagellack som jag köpte var mörkblått när jag kom hem. Mindre kul haha.. 


Ebba från i eftermiddags då jag kom hem. Så gosig!



Lager 157

När jag och Stina var och handlade på Lager157 så träffade jag på chefen. Jag jobbade där för två vintrar sen men det har runnit ur sanden och det har inte blivit några mer tider. Men vi hälsade och pratade. Hon kom ihåg mig och till och med mitt namn, wopwoop! Jag frågade om de behövde personal och hon tog mitt nummer och skulle höra av sig när det lugnat ner sig. Jag fick aldrig lära mig kassan när jag var där så det skulle jag få göra nu då när det blir tid.

ÅH! Är so magga fakka happy!!! Hoppas VERKLIGEN hon hör av sig och jag får komma in och jobba extra där igen. Skulle vara så kul att få sminka sig och göra sig snygg till jobbet. Det är ju lite skillnad till vad jag gör nu haha. Hoppas och önskar innerligt att hon kommer höra av sig snarast! 

New stuff!



Mina fina skor från skopunkten! Stövlarna är riktigt snygga med en röd dragkedja på där bak. Det blev ett par vardagsskor och partyskor också. Har gått ut i converse nu när man gått ut och det blir så tråkigt. Så nu är jag nöjd!




Jeans med dragkedja på fram från GinaTricot och en bh från Cubus. Hittade en jätte fin sexy tunika inne på VeroModa. Det ska jag ha på mig imorgon när Tessa ska firas.




Två par jeans och strumpor från Lager157. Sjukt billiga, två par för 300kr! Köpte en mysdress från Cubus också och nagellack. Besties present är med på bilden också, inslagen och fin hihi. 

Är riktigt nöjd över min shopping! Köpte ett halsband till Ebba också som tyvärr och typiskt nog var för stort. Så det ska jag åka tillbaka med och byta. Nu är mysdressen på och mamma och pappa har varit och storhandlat. Älskar när kylen, frysen och skafferiet är fullt hiho! Mamma håller på med middagen och det blir lax, potatis och sallad. Vilken perfekt torsdag! 

Shop 'till U drop.

Idag så har jag hängt med fina kusinvitamin hela dagen. Hon kom och hämtade mig så åkte vi ut till Ingelsta. Herregud vad jag shoppat! Jag har köpt skor, outfit till imorgon, myskläder, present till bestie, två nya jeans, och lite grejer till hundarna. Bam! Känns så himla skönt att kunna shoppa hihi. Tänkte att jag ska lägga upp bild på det jag köpt. Det kan ju vara kul!


Stina som jag saknat. Mysigt med en heldag med kusin! 



Stan.

Jag följde med mamma & Noel på stan. Mysigt! Det var lillebror som shoppade och kollade. Han fick med sig några outfits hem. Han kommer bli så snygg i skolan. Vi käkade lunch och jag fick världens mega portion. Herregud! Jätte gott men orkade absolut inte allt. Nu är vi hemma och jag och mamma ligger i soffan och kollar på Real Housewives of Beverly Hills. Jag är så mätt och känner mig nästintill illamående. 

Förkylningen hänger kvar. Känner i huvudet och näsan är lite rinnig. Kul!! Blir inget jobb imorgon... Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och en kopp kaffe.


Bilder från min eftermiddag med mamma & lillebror! 



Molly & Ebba ❤

Nu har vi tänt ljus och gosat ner oss i soffan. Tjejerna ligger här hos mig mellan mina ben. Mys! Som skrivet innan är det hollywoodfruar på tv. Herregud. De första fem minuterna var ju riktigt underhållande haha. Väntar med spänning på hur det kommer sluta!


Världens finaste gosisar!



Lazy house.

När pappa kom hem efter jobbet hade han pizza med sig. Score! Vi har myst i soffan sen dess. Stackars pappa mår inte heller så bra. Han har somnat i soffan haha.  Det är någonting som går... Har inte fått något sms om jackan heller. Så jävla dåligt.. Beställde ju den onsdags kväll. Torsdag fick jag mejl om att den var skickad från lagret. Hur lång tid ska det ta egentligen?? 

Ikväll blir det Svenska Hollywoodfruar. Woho! Det ser jag verkligen fram emot. Gunilla är ju one of a kind. Var iväg och köpte lite naturgodis som jag ska mumsa på. Blir en kväll med grabbarna. Mamma jobbar jour och sover på jobbet. Buhu! Hon kommer hem tidigt imorgon. Då blir det nog kaffe framför tjejerna från Beverly Hills. Gos! ❤

Poor me....

Hello...
Vaknade och kände mig inte bättre alls. Tung och seg i kroppen och ont i halsen. Fml. Ringde jobbet och efter det så somnade jag om. Känns så tråkigt för det var ju många timmar. Får se om jag jobbar torsdag. Ska ringa om det imorgon. Nu till helgen har jag varit dålig i två veckor (!!!!) och jag tycker det räcker. På fredag ska ju min bestie aka Tessa firas och det har jag sett fram emot sjukt länge och vill köra all in då... Måste bli frisk till helgen! Posten kom förut men inte någon jacka. Urgh! Hoppas innerligt jag får ett sms så jag kan hämta ut det sen. Vill verkligen ha den! 

Nu ligger jag i soffan och har ätit. Det är Top Model på tv och efter det kommer Real Housewives of Beverly Hills. Woho! Det är i sånna här lägen jag verkligen saknar o ha en dator. Ligger ju i vardagsrummet men skulle verkligen vilja mysa ner mig i sängen med datorn på magen och se någon bra serie/film! Noel har kommit hem från skolan nu och håller mig sällskap. Han kom precis ut med en kopp te som jag bad om. Fina lillebror! ❤ Nu ska vi mysa vidare...


Morgonmys med mina finaste. Mor & dotter, det ser man! 



Oh no, not again.

Jobbet gick bra. Jobbigt, men bra. Tog spårvagnen hem och var så himla trött. Så fort jag kom hem så la jag mig i sängen och tänkte ta en powernap, ja just det.... Vaknade nu strax efter 21. Jag kunde nästan svära på att jag hade feber. Men när jag kollade så var det inget? Var så himla frusen och kall. Halsen har tjocknat till och börjar ömma. Fan jävla skit. Kan jag bara få bli FRISK?!? Har gjort mig te och myser i soffan med mamma & pappa. ❤

Har inte fått hämta ut någon jacka. Blir nog o göra det imorgon. Ska ju jobba imorgon 12-21. Får se om det blir så. Det har ju en tendens o bli värre om nätterna. Hoppas inte! Vill ju ha en lika bra lön i oktober som nu. Men som det känns nu så blir det inget imorgon. Inte bra o smitta ner de gamla heller. Så nu får vi hoppas att jag blir bättre istället för sämre nu under natten, om jag kommer kunna sova..... 

Rast.

Det gick bra o gå till jobbet. Det var skönt! Morgonen och förmiddagen har rullat på bra. Har haft städ och tvätt men det rulla på. Det är ju det värsta med det här jobbet - städ! Hatar o städa... Pratade med mamma och hon ska träna vid 17, så jag hinner ju men frågan är om jag ska. Har känt mig väldigt frusen och seg nu när jag jobbat. Känns som om det spökat lite i halsen igen? Vi får se om det blir träning!

Nu har jag iallafall rast till 13. Det är alltid den här timmen som ska gå snabbast under dagen, buhu! Var och köpte mig en ICAsallad hoho. Nu ligger jag mätt och belåten i soffan. Känner att jag skulle kunna somna här. Men det får jag unna mig när jag kommer hem, då blir det en powernap. Så får vi hoppas att jag kan hämta ut min jacka!!!! 


Den perfekta lunchen! 



Bra start på dagen.

Inatt kunde jag inte somna. Känns som som jag bara fått tre timmars sömn?! Vet inte vad det var. Hm! Kom upp när alarmet ringde iallafall. Har duschat nu på morgonen och klätt på mig. Sitter och äter frukost. Gjorde gröt idag! Jag skar ner några bananer och jordgubbar istället för sylt. Jätte gott!

Det är riktigt mörkt ute nu. Blöh. Nu är hösten verkligen här!!! Jag ska gå till jobbet också. Känns sådär men sjukt bra med morgonpromenad! Med musik i öronen så flyger man fram. Slutar som sagt vid 16. Får se vad som händer senare. Hoppas jag hinner med o följa med mamma på ett träningspass...


Mums med frukost!



Hair issues..



Som vanligt på hösten känner jag att jag vill göra en stor förändring. Det gäller allt. Och en av de funderingarna är mitt hår. Åhhh! Har varit sugen och nyfiken på ombre ett bra tag nu. Då vill jag bara klippa topparna och spara längden och ha riktigt ljust på topparna. En annan ide jag har är att blondera hela håret riktigt ljust. Och då vill jag klippa av typ 10cm för o verkligen få en förändring och fräscha till det. Det andra är rött - så sjukt snyggt! Har haft det och det får verkligen mina ögon att poppa. Det är samma sak med brunt hår. Och det är så fint nu på hösten. Men jag känner mig själv väl och jag kommer tröttna och vilja bli blond till sommaren. Gahh. Så svårt. 

Skulle uppskatta lite hjälp. Vad tycker och tror ni??? 



Segare än segast.

Har inte städat mitt rum utan har bara fixat med tvätten. Är riktigt slö. Mamma gjorde jätte god middag som vi ätit. Har knallat omkring i onepiecen heeela dagen. Ska bädda rent min säng nu och sen gå ner och hämta de sista kläderna och hänga in. Rummet får jag väl ta imorgon eller nåt... Dammsög det ju iallafall i fredags haha!

Ska bli skönt o jobba imorgon faktiskt, det var ett tag sen nu! Skönt o vara ledig än längre tid ändå. Imorgon hoppas jag innerligt på att min jacka kommit och jag kan hämta ut den. Ska göra mig lite te och sen mysa med mamma & pappa framför tvn. ❤

Samsung computer.

Jag vill ha mig en dator. Saknar skolans dator! Det var så mysigt o mysa ner sig i sängen en regnig dag och kolla på Gossip Girl. Miss it so much. Bloggar ju från min iphone och det känns också sådär. Så nu har jag kollat runt på datorer. Tror jag hittat en vinnare. Den verkar väldigt lovande. Bra för skolarbeten (kommer ju börja plugga framöver!), bokföring, film, musik och andra enkla uppgifter. Good enough for me! Så när lönen rullat in blir det en roadtrip och jag kommer bli några tusen kronor fattigare men en dator rikare! 


The perfect match! 



Kärlek.



Ebba och jag myser i soffan. Hon är så söt och gosig och ska alltid ligga tätt intill. Världens finaste. Vad skulle jag göra utan min bebbis? This is love.



22/9

Min älskade mamma kom och pussade på mig runt tio. Hon ba "ska du sova vidare eller vill du att jag sätter på kaffe åt oss?" Och jag svarade att hon skulle sätta på kaffe. Men, jag somnade om haha! Nu har jag iallafall vaknat. När jag drar upp persiennerna så är det ingen vacker syn. Grått, kallt, blött. Regnet bara öser ner.

Söndag och regn. Mysig kombo ändå. Jag ska äta frukost nu och sen så ska jag äntligen tvätta! Fan vad skönt. Och då ska jag städa rummet också. Imorgon blir det jobb, 7-16. Tisdag likaså, då är det hela dagen 12-21. Skönt att jag får tider nu så jag får lön nästa månad också! 


 
Från mitt fönster..



Mysig lördagskväll.

Nu är vi hemma efter en mysig eftermiddag i Vadstena. Kul att träffa fina kusinerna! ❤ Vi tog med oss hundarna och gud vad de älskade att springa runt fritt ute på landet. 

Nu är vi hemma och jag har myst ner mig i en härlig onepiece. Älskar dom! Jag hade en grå men den gick sönder så nu har jag mammas haha.. Skönt med ännu en lugn kväll. Jag laddar upp för nästa helg. Då blir det all in och jag längtar som fan!!! 


Hoppas ni har en lika fin lördag som jag. Puss!



Saturday.

Tessa och jag hade jääätte mysigt igår. Gos! Vi åt god mat med familjen och myste framför Idol. Sen satt vi uppe och kollade på någon film som vi hyrde. Den var väl helt OK. Inget wow direkt. 

Nu har jag gjort mig iordning och my bestie is gone! Familjen och jag ska iväg till kusinerna ute i Vadstena. Min kusin Oskar har fyllt hela 18 år så det ska firas. Mamma och pappa är iväg på match med Noel så när de kommer blir det väl att vi drar. 

Den tjugonde.

Nu är arbetsförmedlingen avklarad. Skönt o ha det gjort! När Sabira och jag var klara med det så mötte vi upp Emelie och vi åt alla tre på Paus. Mysigt! Sen gick vi och kollade runt lite. Ingen shopping för mig, fast fick med mig ett par hörlurar då jag tror att jag tappat dom när jag åt på Spicy Hot. Hittar dom inte... Men de kommet säkert fram nu när jag köpt nya haha...

Det blev en powerwalk hem och sen direkt ut med hundarna. Pust! Nu ligger jag i min säng och laddar för att städa mitt rum. Tessa kommer snart och mitt rum är verkligen ett bombnedslag. Kläder överallt! Måste tvätta men tvättstugan var upptagen. Får se senare om den är ledig. Hoppas! 



Bilder från idag. Ingen av mina vänner ville ställa upp på bild haha...





Du gör mig galen.

Jag har fixat mina naglar, fransk manikyr. Stilrent and I love it. Har kollat på film med mamma och pappa. Rubriken is tellin' ya. Den var en riktig "feel god"- film. Har även hunnit med att prata med min bestie aka Tessa över en timme nu på kvällskvisten. Hon ska även sova hos mig imorgon, mys! Det ser jag fram emot. 

Ligger nu i min säng och är egentligen inte alls särskilt trött. Förhoppningsvis kommer det.. Klockan är ställd för imorgon 10:30 ska jag vara på arbetsförmedlingen med Sabira. Jag ska skriva in mig där. Woho.... Sen ska jag möta upp Emelie för lunch och kolla runt på stan. Låter som en bra fredag i mina öron! Det som skulle toppa det skulle ju vara om min jacka kommer. Men den kommer säkert i början av nästa vecka, blöh....

Delicious dinner.

Jag är grym. Har kört på crosstrainern i 20 min. Go me! Mamma tillagade en jätte god färsk kyckling och jag var iväg och handlade till en sallad. Så sjukt gott! Tog salladsmix, tomat, gurka, mozarella, ananas, rödlök och cashewnötter. 

Ska ta ut hundarna på en sväng nu. Sen se Idol och efterlängtade Broadchurch! Sista avsnittet nu och förhoppningsvis kommer man få reda på vem som är mördaren om det inte blir "fortsättning på säsong två". Då dör jag.


Min goda middag och mys med ljus!



Emma Wagenius



Har varit inne på hennes blogg ett tag nu. Riktigt snygg stil och så sjukt snygg tjej! Big inspo! Vill ba in till stan och plocka på mig hur mycket som helst. Älskar hösten! Speciellt modet då. Nu ser jag verkligen fram emot när min jacka kommer! Längtar till nästa vecka också. Då kommer lönen och på fredag vankas det 20årsfest for my bestie! ❤ Wopwoop. Can't wait!


19/9

Hello! 
Har varit uppe och var iväg och handlade för att kunna äta en LCHF frukost. Har slarvat några dagar nu så det är dags att ta tag i det. Det blev äggröra, bacon och te. Mums! Har inga planer för idag. Borde städa rummet.. Vill ut på en långis med hundarna. Helst skulle jag vilja åka ut till Ågelsjön och promenera där. Så mysigt! Mamma slutar tre men hon verkar inte allt för sugen på att åka dit. Men vi får väl se!

Idag känner jag mig riktigt bra. Det enda är en liten huvudvärk. Eller inte värk utan det ömmar och känns tungt? Hm.. Ska ta en tablett och mysa ner mig i soffan med Molly och Ebba och hoppas mami ändrar sig!

The Jacket.



Fin fina jackan! Hoppas det går snabbt och jag kan hämta den redan på fredag. Det skulle vara något! 

Perfekt höstjacka! Skönt att den går ner över rumpan också. I LOVE IT!



Glad chey.

Har klickat hem jackan nu som jag skrev om i tidigare inlägg. Wopwoop! Mamma gillade den vita/beiga. Men hon älskar allt sånt. Men hon ba "beställ den svarta så får jag prova den och se hur den är så kan jag beställa den andra senare så kan vi byta med varandra". Bästa mami! ❤ Så när jag får lön ska jag kolla efter halsduk, mössa och vantar i någon mysig höstfärg. Skulle vilja ha någon "skrikig" halsduk också. Antingen rosa eller gul/grön i neon. Så jävla snyggt. Måste komma igång med solandet också. Nu är jag så blek och tråkig. Usch. Det gör riktigt mycket med färg på kroppen. Kläder, smink, nagellack allting sitter bättre och man får en fräschare utstrålning. Love it! 

Nu är det jag, mamma och pappa i soffan. Och hundarna såklart, mys! Just nu är det Stalker på tv och jag väntar på att få se vilka som går vidare i Idol. Trots att jag sov några timmar på eftermiddagen känner jag mig trött. Skönt! Hoppas jag kan få sova bra inatt. Har inte kunnat komma till ro och sovit oroligt av någon anledning. Det är väl för den här förbaskade förkylningen som vägrar ge med sig...

Galet snygg kvinna.



Petra Tungården. Va va voom! Säger det igen, hon är så jävla snygg och jag älskar hennes stil. Blir riktigt inspirerad av henne. Träningsfreak också, perfekt blogg! Love it. Blir sjukt sugen på att blondera mig som henne och sen sätta i löshår. Just like her. Så jävla snyggt! Big inspo! 



Soffmys.

Ljusen är tända och naturgodiset är framme. Mys! Pappa och jag var iväg och handlade och köpte kinamat. Nu är jag riktigt mätt och familjen myser framför Idol. Idag ska Kevin Walker sjunga. Ögongodis mums. Hoppas han är bra så man kan skicka iväg en röst och han kommer vidare! 


Ögon & mun godis hoho. 



Notion 1.3



Hur jävla snygg?! En bloggare tipsade om den här jackan på hennes blogg. Påminner ju lite om Kenzas jacka hoho. Och passar mycket bättre in i min prisklass. Ska rådgöra lite med mami om jag ska ha en svart eller vit. Lutar nog åt en svart då den vita ser lite billig ut? Vi får väl se! Hon kan vända det där om det är så haha. 

Pappa har kommit hem nu. Och han är förlåten för igår haha. Nu är allt som vanligt igen. Ikväll som alla andra kvällar nu för tiden blir det att tända ljus och mysa framför Idol. Det går även rykten om att det blir kinamat till middag. Fingers crossed! 



Afternoon

Gick och la mig förut. Vaknade nu för en stund sen. Längtar till den dagen då jag vaknar upp och känner mig helt bra. Hatar att må såhär. Känner mig så ynklig och tycker synd om mig själv haha. Att det inte bara kan ge efter o bli bättre?! 

Åt upp godiset från igår också i förmiddags. Så nu mår jag dåligt över det också haha. Fan. Längtar till nästa vecka och hoppas att allt med mig är bra då. Då jävlar ska jag träna och köra stenhårt. Och sen när lönen kommer ska jag unna mig något fint hihi. 


Bild från imorse haha. Ebba skulle vara under tröjan och gosa massor. Min mysis! ❤



Artonde/nionde.

Idag vaknade jag av att Sabira hoppade i min säng. Mysigt sätt att vakna på hiho. Vi tog med oss hundarna ut och tog en cigg. Kul o ses o prata en stund. Men jag mådde inte bra, kändes som om jag skulle svimma ett tag? Usch! När  jag promenerade hem så mötte jag mamma

Nu har vi ätit frukost och tittar på Beverly Hills brudarna. Känner mig bättre men ändå seg och frusen. På måndag ska jag jobba 7-16. Så det blir att vila upp sig ordentligt till dess.

Piece of shit.

Irriterad och ledsen. Fuckkk. När pappa och Noel kom hem så fick jag ta ut hundarna. Har legat och sovit så gott som hela dagen och mår skit. Ingen av dom som orkade ta hundarna. Hah. Blev ingen kebabsallad heller som lovat och som jag suktat efter. Utan han kommer hem med pizzor som man värmer i ugnen. Kul! Fick resa mig från soffan själv för att sätta in pizzan då han var så hungrig. Lever med lata grisar. Mamma sover på jobbet och jag vill bara ha hem henne.

Efter mitt raseriutbrott så gick jag iväg ful och skabbig till affären. Köpte godis, pepsimax, redbull light och cigg. Välbehövligt. Kommer väl aldrig bli bättre då jag ändå far och slänger. Snart är pizzan klar och ska avnjuta den framför SHF. 

Skönt det var att skriva av sig....

17/9

Inatt har inte varit rolig. Har haft feber och ont i ryggen. Har inte kunnat sova något alls. Känns som om jag varit vaken hela natten. Till slut vid sex på morgonen gick jag upp och tog en tablett. Då kunde jag somna. Vaknade för en timme sen och har ätit frukost och ligger i soffan. 

Har ont i ryggen från passet. Haha, fan. Fick det sist också. Borde inte tränat igår. Kände mig ju bättre men borde nog ha väntat nu i efterhand. Idag ska jag bara ta det lugnt. Känner på mig att jag kommer somna i soffan... Hatar att vara sjuk! 

You'll never walk alone.

Passet gick så braaa! Skönt. Svettades ordentligt. När jag kom hem kissade jag av hundarna och mamma satte igång med middagen. Det blev kyckling och potatisklyftor i ugn. Jag tog några klyftor till och sallad. Yummie! 

Nu ligger vi bänkade framför Liverpool - Swansea. Det står 1-1 just nu. Hoppas Liverpool tar hem det här! Vi har tänt ljus och ätit naturgodis till. Så jävla mysigt. Älskar att ha tända ljus, speciellt nu när hösten smyger sig fram. 


Go Liiiverpoool!!!



In the car.

Påväg hem nu då efter ett härligt afropass! Det regnar lite men himlen är riktigt mörkgrå och det ser ut att bli världens ösregn och åska. Brr! Det blir att ta en dusch och sen mysa ner mig framför Idol istället. Får satsa på en långis imorgon om vädret tillåter! 

Workout.

Mamma och jag ska iväg nu på ett Afrodans-pass. Skönt! Känner mig lite krasslig men vill köra igång ordentligt. Vill absolut inte halka efter när jag varit så duktig. 

När jag kommer hem kanske jag ska ta min 45 min sväng med hundarna? Det skulle vara skönt. Hey ho let's go!

Ny vecka..

.. Nya möjligheter!

Måndag idag. Grått och blåsigt ute. Usch! Känner mig bättre i huvudet. Känner mig inte lika tung och seg. Men nyser lika mycket och halsen gör så ont när jag hostar. Blöh! Men skönt att det går åt bättringsvägen. 

Skönt med ny vecka. Vill komma igång med träningen. Ska försöka komma ut på en långis med hundarna. Det skulle vara skönt. Men ändå känner jag mig rastlös. Skulle vilja hitta på något. Är sugen på att åka ut till Lager157 och titta. Aja! Nu ska jag kissa av hundarna och sen dricka kaffe med min älskade fina mamma! ❤

We're up all night to get lucky.

Mysfaktorn är på högsta nivå här hemma.



People keep dancin'

Har sovit fyra timmar nu. Det behövdes! Känner mig fortfarande frusen och jätte dålig. Usch, detta är hemskt! Har åkt på en riktig dunder förkylning. Känner att febern smyger sig fram också. Mysigt!

Lugn lördag då. Pappa lagar hemmagjort pizza nu. Ska ta mig en bit. Blir godis och mys framför tvn senare också. Hoppas jag är bra till måndag. Vill inte komma efter med träningen...

But I wont fall.

Kvällen igår var jätte mysig. Vi såg film och bara umgicks! Men hela tiden under kvällen så kände jag att näsan började rinna och halsen började ömma. Idag vaknade jag upp och kände mig jätte tung i huvudet och seg. Men det var jätte mysig att vakna upp och ta hand om Julian. Vi la oss i soffan och han fick flaskan. Sen somnade vi där en stund till haha. Gos! När Diana vaknade till så blev det frukost och kaffe. Härligt! Älskar att hänga där borta och få ta hand om jullbert. Pappa och Noel kom o hämtade mig och i bilen kändes det som om det bara blev värre och värre. Usch! 

Nu är jag hemma och har tagit mig ett bad. Kände mig så frusen. Ligger nerbäddad i sängen. Ringde precis jobbet och sa ifrån om imorgon. Skulle ha jobbat 12-21:30 men ingen chans att jag gör det när jag mår såhär. Nyser och hostar, får gå o snyta mig ofta. Fan att jag skulle bli sjuk nu... 


Bästa Ebba håller mig sällskap och är extra mysig när hon känner på sig att man känner sig nere....



Den trettonde.

Idag så försov jag mig. Haha.. Hann inte träna utan det blev direkt att göra sig iordning och åka ner på stan för o möta upp tjejerna. Vi kollade lite på stan men det blev ingen shopping. Sen åkte vi ner till Spicy Hot och satte oss där och åt. Efter det så begav jag mig hemåt. Då körde jag på crosstrainern 20 min. Wopwoop! Sen duschade jag och sådär och sen promenerade jag ner till Diana & Julian. Blev bjuden på mat och vi har bara chillat.

Nu är Diana iväg på partaj och Julian och jag ligger i soffan och kollar på tv. Han var trött och somnade, plutten! ❤ Becca och Emelie kommer hit så småningom och håller mig sällskap. Gosig fredagskväll!


Jag och Tessa på lunchen från idag. Emelie ville inte vara med på kort hiho.



She wont look at you

Följer den här serien som går på 4:an varje torsdag, Broadchurch. Så spännande! Sista avsnittet nästa gång. Var förbi affären förut och köpte lite naturgodis och en redbullight. Göttans. Nu ligger jag i sängen med min kompanjon, Ebba. ❤ Hon ligger o piper, hon drömmer mitt lilla hjärta haha. låter så gulligt. Ska ställa klockan på 8 och gå upp och köra på crosstrainern 20-25 min. Kommer bli sjukt svårt men så värt. En varm dusch och frukost på det! Sen ska jag möta upp Tessa & Emelie på stan. Mysigt! 

Ser verkligen fram emot en kväll med Julian imorgon. Min finaste guldklimp. Ska bli kul o sova över också och få kvalitetstid med Diana! Emelie kommer nog förbi då och hänger med mig. Farbror har laddat ner önskade filmer som vi ska se. Det här kommer bli en bra helg. 

GODNATT!

Driv.

Helvete. Jag och mamma låg i hennes säng och surfade runt på jackor. Mamma hittade en skit snygg jacka som påminde mig om Kenzas. Och den har jag tänkt på och suktat efter ofta på hennes blogg. Nu när jag går in på Acnes hemsida så ser jag att den kostar.... Håll i er... 16.000kr!!!!!!! Är det ett skämt eller?!? Driver någon?!?!? Herregud. Fan. Det gjorde mig riktigt sur. Jag tänkte "den är säkert dyr, men 2000-3000kr kan jag lägga och unna mig själv". Men bitch please, 16.000kr???? Den jackan får förbli en dröm.....


Den sjukt snygga, underbara, fina jackan. Nu är jag ledsen...



12/9

Mysig dag. Trots att jag fick sovmorgon och gick upp vid halv nio så var jag trött och seg. Det kändes som om klockan bara var sju när jag var påväg till spårvagnen. Det var nog dimman som gjorde det. Jobbet rullade på bra fast jag hade två städ. Segt. Men den första jag var hos fick jag kaffe av efteråt. Gullig! När jag slutat jobbet så mötte jag upp Diana och Julian på stan. Mys! Vi satte oss och åt på Paus och pratade om allt och inget. Ser fram emot imorgon! Då ska jag sova där hemma och vara barnvakt åt min kille. Yey! 

Nu är jag hemma och ligger i soffan. Hade på RunKeeper idag också men det drar så sjukt mycket batteri! Hade på den 3 timmar och hade då gått 6 km. Härlig vardagsmotion! Men känner att jag vill göra någonting svettigt nu. Köra på crosstrainern? Ut o springa? Men känner mig seeeg haha. Ska försöka ladda till och köra lite här hemma....

I'm gonna live forever.

Idag har jag gått mer än 2 mil. Sjukt!!!! Promenerade till jobbet och sen hade jag promenad med en brukare så vi gick ner till stan och sådär. Så idag har jag verkligen rört på mig. Tyvärr så var jag tvungen att stänga av RunKeeper redan vid 17 då min mobil skulle dö vilken sekund som helst. Och efter det cyklade jag, skönt! Man tänker inte på att det är så mycket man går då man bara knallar på från person till person. Härligt iallafall.

Nu ligger jag i sängen med mina ömma ben haha. Fick en tid imorgon också, 10-16. Fyra timmar bara! Mamma är ledig imorgon så då kommer vi förhoppningsvis iväg och tränar på kvällen. Om hon inte får för sig att göra det den tiden jag är på jobbet. Men ska ta o sova nu. Kommer somna direkt känner jag....

Wopwoop! Kul att kunna se exakt hur långt man går och hur mycket man bränner. Älskar denna app! 



Elfte september.

Nu är hösten verkligen här. Brr! Tog en liten längre morgonsväng idag med hundarna. Orkade inte gå samma som igår. Var ute i 20 min typ. Skönt. Vädret var ändå väldigt behagligt. 

När jag kom in så gjorde jag frukost som jag åt framför tvn. Nu ligger jag här och ska snart göra min matlåda så den är klar. Sen duscha och fixa mig och så. 

De är ändå ganska så mysigt med hösten! 



Stay with me tonight.

Jag är så jävla stolt över mig själv! Efter inlägget jag skrev nedan så somnade jag i soffan. Sov säkert en timme. Vaknar upp tjurig och seg. Men jag ger mig fan på att jag måste röra på mig! Jag kör på crosstrainern 25 min (!!!) och sen tog jag ut hundarna på en kvällspromenad. Jag var ute i tre kvart och hann o gå 3,68 km. Wopwoop. Kom perfekt in till Idol. 

Ligger i sängen nu. Orkade inte med o ta något lyxigt bad. Det får vänta tills imorgon efter jobbet. Har tänkt att gå upp tidigt imorgon för o ta hundarna på samma sväng. Börjar vid 12 så om jag går upp tidigt så hinner jag. Måste hinna med att göra matlåda till mig också... Så nu är det bäst att jag sover. 

GODNATT! ❤

Canceled

Kom hem till en ledsen och sjuk mamma. Hon har ont i huvudet och känner sig frusen. Stackarn! ❤ Jag trodde jag skulle bli sjuk igår, hade en väldigt stark och dunkande huvudvärk som blev som värst på kvällen. När jag gick och la mig trodde jag att jag hade feber. Men vaknade upp och kände mig bra, tur! Så det är väl något som går nu. Så vi ska inte iväg och träna. Typiskt när man precis kommit igång och köpt det där kortet. Aja! 

Känner mig också väldigt seg. Har lite huvudvärk nu med, men inte som igår. Så ska ta en tablett. Men jag skulle vilja köra på våran crosstrainer 20 min och sen ta en promenad. Ha lite träning här hemma. Sen ikväll ska jag mysa ner mig i ett bad, lyxa till det! Och sen en stor kopp te till Idol och Svenska Hollywoodfruar. Sounds good to me! 

Working 7-16.

Sitter på kontoret och dricker Pepsi Max. Jobbet har rullat på jätte bra. Skönt! Gillar dagar som denna. När jag slutar så blir det att hoppa på första bästa spårvagn och åka hem. För klockan 17 så ska jag och mamma ut till Ingelsta och träna. Vi ska köra ett aerobics pass. Det ska bli spännande. Känner mig inte så taggad just nu men måste iväg o röra på mig.

Jobbigt att det ligger marabouchoklad framför näsan på mig. Vill så jävla gärna ta. Men ska ha att fredag eller lördag ska bli "ät vad du vill - dag". Det måste man ha. Och det kan man ju ha utan att överdriva. Utan att bara unna sig godis eller chips. Ser fram emot helgen haha...

I'm so f*cking exhausted.

Alex och Diana kom och hämtade Julian och vi tog en kopp kaffe. Mys! När de gått så pratade mamma och jag om o ta en långis. Men det blev inget. Mamma hade tvättstugan och jag skulle lägga mig o vila en stund men somnar självklart. Vaknade väl för en halvtimme sen. Skönt o vara ledig imorgon. Jobbar tisdag 7-16. Härligt!

Nu ligger jag i soffan och surar. Jag och Noel kollar på Catfish. Jag är så sinnessjukt godssugen och skulle mest av allt vilja gå till Ica och köpa mig en stor godispåse. Mmmmh. De har stora sega läppar HAHA. Och massor choklad till det. *Dörsötsugsdöden*. Det känns så jävla pissigt. Men ska stå emot! Mamma & pappa är iväg på bio och ska köpa med sig en kebabsallad till mig sen när de kommer hem efter 21 typ. Håll ut Josefin, håll ut!!!!!


3,6 km promenad.

Jag och Nicole gick som sagt till Ica med grabbarna. Det blev ändå en bit! Jag köpte bara en coola och en tidning. När jag och Julian kom hem så var det dags för lunch. Jag värmde och gjorde iordning och han åt så duktigt. Jag åt min sallad som blev över från igår.

Nu har vi busat lite i soffan med faster också. Vid 14 kommer Alex & Diana och hämtar Julian. Kommer sakna honom massor. Det har varit såå himla roligt att ha honom här över natten. Min guldklimp.

 

Maxi & Julle


Bathtime.

Det var inte länge Julian ville sova. Jag hann iallafall göra lite frukost och äta det. Mamma & pappa vaknade inte långt efter det så då tog vi kaffe tillsammans. Mys! Noel har tjatat om att bada tillsammans med Julian sen vi bestämde att vi skulle ha honom. Så de tog ett litet bad, Julian tyckte det var roligt o få sitta o plaska lite. Världens sötaste. ❤

Nu ska jag göra mig iordning och sen möta upp Nicole och Maxi för att ta en promenad med Julian till Ica. Mysigt. Det är ett riktigt härligt väder. Skönt o komma ut lite. Ska se om jag orkar med en långis sen med hundarna. Idag blir det en härlig söndag.

 

Det finns ingen sötare.


Perfektion.


Godmorgon!

Jag har sovit jätte gott, Julian likaså! Jag vaknade av att han låg o pratade och utforskade sin säng. Då tog jag upp honom till mig och Noel (som fick sova inne hos mig...) och myste. Han är så glad och go den här underbaringen. Han fick en flaska strax innan sju och nu har han somnat på min mage. ❤

Ska se om jag kan lägga han i sin säng snart så jag kan göra lite frukost. Börjar bli hungrig haha...

 

Kusins älskling. 


Perfect saturday night.

Gud vad mysigt det har varit ikväll! Tjejerna kom strax efter sju och då åt vi kräftor & de åt paj och annat som Sussi hade med sig och så drack vi vin. Julian och Maxi små pratade lite men inte mer än så haha. Gullungar! ❤ Det har rullat på så himla bra ikväll. Nicole sövde Maxi i min säng så han somnade där och Julian i sin resesäng. Perfekt! De låg och sov sen och vi alla satt i köket och pratade och hade så himla trevligt. Love it.

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Julian ligger här bredvid nere i sin säng. Han har sovit sen kl 22 nu och hoppas han sover hela natten. Jag känner mig trött haha.. Provade iallafall mina nya ansiktsprodukter och hyn känns genast mycket fräschare. De luktar jätte gott. Hoppas man märker någon skillnad!

GODNATT!


Neutrogena

 

När jag och mamma var o handlade så köpte jag dessa ansiktsprodukter. Använde deras "oranga" produkter för länge sen och gillade dom. Hoppas på bra resultat från dessa också.


Julian at the Åman's.

Gud vad det går fort och smidigt med tåg. Pappa och Noel kom och hämtade mig vid stationen. När vi kom hem så låg Julian i mitt rum och sov i sin resesäng. PLUTT! Så söt. ❤ Jag och mamma åkte iväg och handlade och när vi kom hem så var han vaken. Då fick han mat och sen somnade han på min mage som en liten groda. Min älskling!

Nu har vi dukat och fixat här hemma. Nu inväntar vi våra gäster! Nicole och Maxi kommer, samt hennes mamma Sussi och hennes syster Oliwia. Mammas fina barndomsvän Helene kommer också. Det här ska bli så mysigt!

 

Min lilla groda.


Den sista måltiden.

Mormor lagar så himla god mat!!! Även om man tänker innan ba "alright... Kommer nog inte äta det där" så smakar man och det är SÅ gott. Hon lagade LCHF-lunch rakt igenom. Det har hon gjort varje dag jag varit här nu. Världens bästa!

Nu ska vi ta en varsin kopp kaffe på maten som vi likaså ska avnjuta på balkongen. Där har vi ätit varje måltid, så himla mysigt. Sen ska jag åka hem. Känns sådär...

 

Aubergine-grattäng. Smaskens! 


Sjunde september.

Hejsan!
Mormor kom och väckte mig vid halv tio ungefär. Då gick jag upp och gjorde iordning frukost och satte mig framför tvn. Mormor har varit ute en bra stund nu, hon tog ut hundarna och jag orkade inte följa med haha.... Nu har jag iallafall diskat och bäddat hennes säng. Ska bädda min säng nu och sen fixa mig.

Tåget går 14:58. Skönt att jag valde ett senare tåg så jag slipper stressa och kan njuta av den tiden med mormor. Julian kommer hem till oss vid 14 och sen ikväll får vi besök. Ser fram emot det, det kommer bli mysigt!


Home is whenever Im with you.

Nu har vi ätit. Gött! Mormor gjorde laxbiffar och till det blev det brysselkål och bönor. Vi hade bland annat även en jätte god "sås" till, ananas och curry. En väldigt god blandning. Till efterrätt försökte vi oss på att göra som chokladmuffins. Men de blev sådär, men det gick att äta med grädde och blåbär.

Nu myser vi i soffan och ska se om det är något bra på tvn. Jag ska ta mig en dusch så småningom och tvätta håret. Skönt! Älskar att vara hos mormor. ❤

 

Mormors mat är den bästa.


Grandma's the best.

När jag skrev sist så låg mormor i sin säng och jag i soffan. Hon spelade spel på mobilen så jag la mig bredvid henne. Vi låg o prata lite och jag låg sååå skönt så plötsligt somnade jag. Haha!! Mormor försökte väcka mig flera gånger men var SÅ jävla seg. Sjukt?!?

Nu är jag iallafall uppe. Vi ska äta om en timme och det är LCHF rakt igenom. Världens bästa mormor eller vadå?! Efter maten blir det nog ett glas vin och mys framför tvn.

 

Bjuder på en pussbild på mormors söta Julia och mig!


Djulö Herrgård.

Hej!
Imorse när jag vaknade så gjorde mormor iordning frukost, äggröra & skinka och te till det. Blir så bortskämd. När vi ätit så tog vi en promenad med hundarna. Vi gick 3,47 km för att vara exakt haha. När vi kom in så gjorde vi oss iordning och sen kom Annika (mormors systers dotter) och hämtade oss och vi åkte till Djulö Herrgård för lunch. Det var ett riktigt fint ställe och det var hur mysigt som helst! Efter maten tog vi fika och det fanns till och med LCHF-chokladboll.

Nu är det jag och mormor här hemma och vi ska ta det lugnt ett tag. Var på stan innan vi åkte hem och kollade lite. Skönt att jag åker hem framåt eftermiddagen imorgon. Älskar att vara hos min kära mormor! ❤

 

Ett rikrigt mysigt ställe! Maten var jätte god, högsta poäng från mig. 


I love it over here.

Både mormor och jag är jätte trötta. Jag har ju varit vaken sen strax efter fem imorse och hållt igång hela dagen. Plus hennes söta små hundar. Mina små mostrar som vi säger haha. Ska bli riktigt skönt att lägga sig. Har mitt egna lilla rum här. Ska ta mig en kvälls cigg och sen göra mig iordning för sängen.

 

Mormors fina cockerspaniel Ester, börjar bli gammal nu.. ❤


New love - dresses.

 

Min klänning från Monki då. Älskar långklänningar. Så himla slappt men kan ändå vara så stilrent. Hur lätt som helst att piffa upp med lite smycken och extra styling! I love it.


Min vackra bästa mormor, ❤

Min dag har varit perfekt - precis vad jag kände på mig! Jag gick till jobbet. Riktigt skönt att ta sig en promenad på morgonen. Jobbet rullade på bra, trotts städ & tvätt... Men hade hela tiden i huvudet att jag skulle träffa träffa Emelie & Tessa och sen åka iväg till mormor. Så jag jobbade på med ett leende hela dagen.

Slutade vid 12 och mötte då upp tjejerna. Vi gick på stan och kollade lite innan vi satte oss på Golden Bangkok för lunch. Jag fick med mig en klänning och en stickad tröja från Monki. Allt för 250kr, perfekt! Vi strosa omkring och myste och sedan var det dags för mig att åka hem och packa. Mamma skjutsade ner mig till resecentrum och jag hoppade på tåget. I Katrineholm kom en glad mormor och mötte mig. Kan inte beskriva med ord hur det är att krama henne och få prata med henne face to face istället för telefonen. Skäms vad dåligt jag hälsar på henne. Men nu är jag här! När vi kom hem så hade hon lagat en LCHF-pizza. Världbästa du, ❤ Den blev riktigt god. Mormors syster AnnaGreta var här nere förut och vi drack vin och pratade. Mys!!! Nu är det bara mormor och jag som myser framför tvn. Jag stannar kvar till lördag eftermiddag. Jag njuter till fullo!

 

Min sjukt fina mormor & vår goda mat. Jag i min nya klänning. 


Godnatt.

Duschat,

Insmörjd,

Nerbäddad.

Ah. Radion är på och jag känner att jag kommer somna direkt. Har inte orkat lämna in cykeln och min bror har åkt upp mitt busskort så imorgon blir jag tvungen att gå till jobbet. Bra med morgonpromenad ändå. Har ju köpt hörlurar så med musik blir det lättare.

Slutar vid 12. Fan vad skönt. Lunch med fina tjejer på stan och sen hem o packa för att senare åka till mormor. Imorgon kommer bli en bra dag.

GODNATT,


Walk in the sunset.

Jag bäddade min säng och plockade upp från golvet. Ska dammsuga sen när jag ätit. Istället för att städa så tog jag hundarna på en långis. Vi gick 7,3 km! Härligt. Riktigt skönt promenad väder. Ska storstäda rummet ordentligt innan jag tar upp bordet. Det blir någon gång nästa vecka.

Nu ska jag som sagt äta. Pappa har lagat mat! Tror inte jag hinner duscha o fixa mig innan idol. Så får göra det efter. Sen ska jag lägga mig så fort jag kan haha. Börjar ju 7 imorgon..

 

Det var en riktig härlig kvällspromenad! 


Salad bar.

Jag skulle kunna leva på Icas salladsbar. Är typ besatt. Det är så sjukt jävla gott. Nu har jag ätit upp och tittar på "Housewives of Beverly Hills", det är så fantastiskt bra haha. Underhållnig på hög nivå.

Nu ska jag smälta maten och sen ta tag i mitt rum. Innan jag lägger mig ikväll så ska jag bada och raka mig. Då ska jag smörja in mig och det blir så jävla skönt att lägga sig då. Mh, längtar!

 

Min drog...


Segobert.

Är riktigt seg. Har bara legat i soffan sen jag vaknade. Illa. Men så farligt jävla skönt. Nu har jag iallafall fräschat till mig och har tänkt att promenera bort till Ica med Molly och Ebba. Ska köpa mig en sallad.

När jag kommer hem blir det att ta tag i mitt rum. Och det måste jag verkligen göra. Blöh.


Breakfast heaven

Godmorgon!
Vaknade upp med mina små grisar hos mig. Gos. Jag lagade värdlens godaste frukost (eller snarare brunch) som blev perfekt. Bananpannkakor, grädde, lite frukt och bacon till det. Och en kopp te! D e l i c i o u s. Nu ligger jag utslagen i soffan och är ensam hemma. Skönt! Har inga speciella planer för idag.

Imorgon när jag slutar tolv så ska jag möta upp Tessa & Emelie på stan för lunch och strosa. Mys! Det ser jag fram emot. Och sen på eftermiddagen ska jag till mormor. Woho!

 

Mysig start på dagen! 


Makeuptable.

Pappa och jag var o hämtade sminkbordet förut. SÅ FINT! Jag har gjort ett riktigt kap. Ikea har slutat sälja just den här modellen så jag är riktigt glad över att jag hittade det här! Jag ska måla det svart senare. Nu står det i garaget men ska se till att fixa det i helgen så jag får upp det.

Nu tittar vi på Svenska Hollywoodfruar. Sån jävla underhållning på hög nivå. Har druckit två koppar te men ska nog ta o göra mig en till, ta en cigg och sen gå o sova. Skönt o inte ha något alarm som ringer imorgon.

 

Exakt såhär ser bordet ut. Stort och med rymliga lådor. Perfekt! 


Tredje september.

Jobbet gick bra idag. Det var skönt o sluta haha. Jag hade ju sminkat mig imorse så jag sket i att fixa solkort och gick istället och köpte mig ett par hörlurar och sen promenerade hem. Härligt! När jag kom hem så la jag mig hos mamma i hennes säng. Låg där och pratade sen slocknade jag. Blev väckt när vi skulle äta. För min del blev det panerad fisk, sallad och sås. Yummie!

Imorgon är jag ledig och på torsdag jobbar jag bara 7-12. Då på eftermiddagen ska jag åka till min älskade och sjukt saknade mormor! ❤ Det ser jag jätte mycket fram emot. Antingen åker jag hem fredag eller lördag förmiddag. På lördag kommer Julian till oss på förmiddagen så då vill jag vara hemma. Men gud vad mysigt det ska bli o träffa min mormor!


Wörkely gurly.

Morgonen har rullat på bra. Hade tvätt och nu vid halv så har jag städ. Blöh. Mindre roligt! Men pengar in. Vid 11-12 så har jag rast. Det blir rester från middagen igår, yummie!

Har druckit min sjukt goda smoothie nu och laddar för städ. Kul o städa på jobbet och sen komma hem o städa. För jag städade aldrig rummet igår hehe.

 

Härligt med jobb, cash in! 


3/9-13

Godmorgon, not...
Hade gärna velat stänga av alarmet och bara somna om. Men nu är det oktoberlönen som man tjänar in så det är bara att bita ihop och köra på nu. Det blir härligt sen i oktober! Men jag kom upp förvånansvärt bra! På första alarmet faktiskt... Har ätit frukost, äggröra och bacon & te till det. Har gjort en smoothie också som jag ska ha med mig till jobbet som mellanmål och sen väntar ett glas på mig när jag kommer hem.

Vi hämtade aldrig sminkbordet igår då det skulle blivit så stressigt. Så det blir att göra idag istället när pappa kommit hem. Spännande! Ska börja göra mig iordning nu och sen gå bort till spårvagnen. Skönt att ha tid på sig och inte behöva stressa. Me like.


Great day!

Har haft mina doftljus tända så nu luktar mitt rum så sjukt gott. Underbart att få krypa ner i en nybäddad säng också. Ah! Kommer somna direkt. Upp tidigt imorgon och jobb fram till eftermiddagen då. Alright. Kör hårt barre.

GODNATT! ❤


Workout - done!

Gud vad härligt med träning! Som skrivet innan så körde vi afrodans. Sååå roligt och en väldigt bra instruktör. Känns så jävla kul att vara igång nu. Är skit motiverad. När vi kom hem så la jag mig i ett bad och sen duscha av mig haha. Stretcha lite också. Jag och mamma ska försöka komma iväg 2-3 gånger i veckan nu på sånna här pass. Utöver det så ska jag ta långpromenader med hundarna, köra på crosstrainern och ut & jogga.

Nu slappar jag i soffan efter middagen. Väntar på att Idol ska börja. Fan vad härligt det är att vara slutkörd och öm i benen. Kommer somna som en prinsessa. Jobb imorgon också ju, 7-15. Åker spårvagn dit och sen efter jobbet så ska jag sola & köpa nytt solkort sen promenera hem. Life's good right now.

 

Jätte god LCHF-middag. Kyckling inlindad i bacon, broccoli/blomkol-gratäng, vitlöksdressing och sallad till det. Delicious!


Nu är jag igång.

Nu har jag och min kära mor skrivit in oss på Friskis&Svettis! Wopwoop. Känns bra. Efter det så åkte vi till Ica och köpte med oss en varsin sallad. Jag köpte även frukt och yoghurt som jag ska göra smoothies med. Yummie!

Nu har jag och mamma myst i soffan framför tvn. Just nu är det älskade Keeping up with the Kardashians. Ska strax sätta igång o städa mitt rum. Blöh. Känner mig så seg. Sen ikväll blir det blir det ett pass, afrodans!


A start of something new.

Godmorgon!
Jag har sovit riktigt gott. Love my bed. Har varit nere med tvätten, *pust*. Nu ska jag ta tag i o städa rummet kliiiniskt också. Hittade en jätte fint sminkbord på blocket igår som jag (och bästa pappa såklart hehe) ska åka och hämta sen ikväll. Det är i "trä" men jag vill ha det i svart så då ska vi måla om det. Äntligen! Sakta men säkert får jag det rum jag alltid velat ha...

Nu har jag ätit frukost, äggröra & bacon och te till det. Ska köra LCHF nu september ut. Idag ska jag och mamma ut till ingelsta och skriva in oss på Friskis&Svettis och även köra ett kvällspass som de har. Nu jävlar ska jag komma igång! Känner mig motiverad och peppad. Imorgon blir det jobb 7-15, tjoho!

 

Morgonmys med mina små grisar! ❤


Broken City.

Nu har jag varit iväg och köpt godis & läsk. Fan vad det är farligt gott... När jag gick till affären nu så var det väldigt kallt! Det luktade höst ute. Det är redan gula löv på marken. Vad det går fort?! Känns som om det vänt helt och hållet på bara en dag?? Aja, skönt ändå! Filmen är igång nu och mamma, pappa och jag myser här i soffan. ❤


Wook food.

Har varken tvättat, städat eller tagit någon promenad haha. Fail. Men har känt mig så himla seg idag? Men vi har tvättstugan imorgon också så då ska jag upp och tvätta, då ska jag även städa rummet.

Har bara myst omkring här hemma med min familj och bara varit. Mamma lagade sjukt god mat. Har ju varit så pinsamt lat den här veckan så det har ju blivit mycket färdig mat. Ikväll så ska vi se någon film. Dessa myskvällar med mina föräldrar har jag längtat efter haha. Funderar på om jag ska iväg o köpa mig en godispåse. Den sista på länge nu....

 

Wook, nudlar & sallad. Mums! 


Första september.

Välkommen hösten!
Det var helt underbart att få gå ner och möta min familj. Åh vad det var skönt att få krama om varenda en! De var så bruna och fina och hade haft en toppen semester. De hade köpt mina favorit parfymer! Så söta. De här är verkligen mina favoriter som jag aldrig tröttnar på. Tack!!! ❤

Idag är det en seg dag. Vi har tvättstugan vid 16 så då ska även jag tvätta och sen städa mitt rum. Kanske hinna med en långpromenad? Det skulle vara skönt. Och inte stänga av RunKeeper den här gången hah...

 

Just delicious..


Kärlekens Lexikon.

Jag har sett en sån sjukt bra film. Kärlekens Lexikon. Åhh, så FIN! Äkta kärlek. Längtar då det blir min tur. Molly och Ebba ligger här och håller mig sällskap.

Räknar ner tiden nu. Om en timme så kommer min familj vara här hemma hos mig. ❤

 

Mysigt,


RSS 2.0