Hachiko - en vän för livet.

Vi myste ner oss framför tvn efter frukosten. Vi ser på film, rubriken lyder titeln. Så himla fin och mysig. Har velat se den länge så det här blev ju perfekt. 

Det blir ju mörkt så himla fort nu. Men en liten sväng ska jag gå iallafall. Lugn söndag. Precis som jag vill ha det.


Ebba just nu. Min egna lilla Hachi. Love 💗

It's a sunny sunday!

Bästa sättet att vakna upp på.


Godmorgon!
Har sovit riktigt gott. Vakna för en stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen o drar mig. 

Vet inte om det blir någon skiren. Tror inte det! Så jag har tänkt att ta med hundarna på en långis här hemma.. Men först lite frukost!

My lovie doggie.

Bild från julafton. Världens finaste Ebba.


Ligger i soffan och ser på film. Taken 2. Känner mig så himla trött och längtar efter att få krypa ner. 

Imorgon så har jag, mamma och pappa pratat om att åka iväg till Skiren med hundarna. Ta en långis och ta med oss lite kaffe. Mys!

Puss!



Följde med mamma, pappa och Noel ut till Lindö för att se på familjen Femerströms hus! Såå himla fint. Fick klämma på min Julian också. Goa unge!

Nu har jag Ebba på mitt bröst och gör som på bilden ovan, snor pussar hahah. Hon får stå ut med mycket hon, min mysis. I köket är det full fart. Det blir riktig god mat och jag hungrar ihjäl. Längtar. Blir att se på någon bra film och enbart ta det lugnt. Känner mig inte särskilt kry så det passar mig perfekt.

Destroyed.

Favorit outfit just nu hihi..


Igår så jobbade jag 7-12. Det var riktigt jobbigt o gå upp då. Och så fort jag kom hem så somnade jag. Trotts att jag sov flera timmar under eftermiddagen var det inga problem med att somna senare på kvällen.

Idag vaknade jag runt tolv. Mamma och pappa hade gjort iordning frukost så det var serverat. Lyx! Ligger i min säng nu och läser en tidning. Känner mig så seg i kroppen. Ont i huvudet, kroppen, halsen. Usch! Har inte tid med o bli sjuk känner jag. Blir en lugn lördag med god mat och mys med familjen.

I'm the best so f*ck the rest.

Jag är så jävla kunglig. Är så himla imponerad av mig själv att jag klarade av den här dagen. Mamma kom och hämtade mig frå Lager157 som gick jätte bra. Sjukt mycket folk! Härligt. Blev ett stopp på donken innan nästa jobb. Det satt riktigt fint.

Nu ligger jag i min säng och är SÅ trött. Kommer somna direkt. Ikväll när jag gick runt till tanterna och gubbarna kände jag mig som en vandrande zombi. Usch. Jobb imorgon 7-12 och sen LEDIIIIG i helgen. Det behöver jag! 

GODNATT, 💗

Utgång 25/12



Hello!
Blev en utgång igår. Jag tog med mig Jennifer till Bästis som var hos Julia! Hah.. Vi hade sjukt jävla roligt. Förfesta hemma hos Julia och drog till Maneza innan Hugo. Väl inne på Hugo var det väl inte lika roligt. Jävligt mycket folk. Men stannade till stängning så något måste ju varit kul haha?

Nu har jag badat och ätit lite. Känner mig som en påse skit. USCH! Var inte i säng förrän kl fem för jag bestämt skulle ha Max, som jag inte åt sen ändå?! Lol.. Ska försöka rycka upp mig. Ska ju vara på Lager157 vid kl 12 och 16:30 ska jag vara på hemtjänsten till 21:30. Kill me. Ville verkligen bara ligga kvar i sängen förut.....

 Have a good one!

24/12

Nu ligger jag i min säng. Är så himla trött. Och blir inte piggare av att tänka på att jag ska hinna med kl 6:16 spårvagnen som går imorgon haha. 

Men är så himla nöjd med min julafton. Den kunde inte blivit bättre. Tack för det min fina familj! ❤️ Kommer somna riktigt gott känner jag. Har en fullspäckad dag imorgon så behöver vara utvilad. 

Godnatt & God jul fina ni!

Mum and baby brother.


❤️

The Christmas Day.

Den här dagen ska alltid gå så fort...

Hej!
Min julafton har varit så himla bra! Jobbade 7-12 och blev både skjutsad och hämtad. Bästa mami. Alex, Julian, Diana och hennes bror Daniel kom till oss. Det bjöds på julmat och Kalle Anka såklart. Har fått sånna fina julklappar. Är verkligen mer än nöjd. 


Varma & gosiga "tofflor" och halsband.
Jätte fin pyjamas från Alex, Diana och Julian.
En till pyjamas, halsband, en morgonrock och en söt plånbok.


Nu ligger jag i min säng och andas lite. Är SÅ trött och seg haha. På ett sätt går den här dagen som man längtat efter så himla mycket så snabbt, men samtidigt känns det som om klockan är närmare 23 för man är så trött haha.. Ska jobba 7-16 imorgon så det blir en lugn kväll. Har tänkt att ta mig ett bad och sen mysa i min fina pyjamas från familjen Femerström. Blir nog lite mer julmat innan sängen. 

Dan före dan.

Våran fina julgran!


Godmorgon. Igår var jag hos Alex, Diana och Julian heeela dagen. Kom hem runt tolv på natten. Jennifer kom till oss senare på kvällen så vi köpte onyttigheter och såg någon film. Det blev många skrattanfall! Har alltid så jävla roligt med dessa tjejer. Love!

Nu har jag iallafall vaknat här hemma och ska göra iordning frukost. Är så himla hungrig. Sen så har vi tvättstugan idag.... Måste verkligen tvätta. Mitt rum är en enda stor röra också. My god. Känns lite stressande för vid halv fem ska jag iväg och jobba kväll...

22/12



Igår blev det en utgång! Haha... Soulsis hörde av sig och ville ha med mig ut. Kände inte för det först men sen tagga jag till. Mötte henne och Ida och drog på förfest. Mycket trevligt! På Puls var det helt OK. Känner att jag tröttnat.. Men träffade mina kusiner Alice och Stina som jag dansa och pussade på, kul!




Efter krogen så sov jag hos Alex & Diana. De hade bäddat upp soffan åt mig så det var bara o krypa ner. Mys! Fick sova ut riktigt länge, vaknade efter elva och då bjöds det på frukost. Julian och jag har lekt och myst. Världens finaste unge. 

Love to sleep in.



Godmorgon och välkommen lördag!
Vaknade upp av att min gosis Ebba kom och pussade på mig. Vaknade väl vid tio men har legat och dragit mig till nu. Älskaaar att kunna göra så. Känns som om det var ett tag sen jag var ledig??

Har inga planer alls idag. Ska bara smyga omkring här hemma i mina myskläder. Ah! Eller måste ju städa rummet, men det gör jag gärna. Ser ut som någon har droppat en bomb just nu hehe... 

Nu ska jag ut med hundarna på morgonrundan och sen göra en stor frukost och gosa ner mig framför tvn.

1årskalas.



Denna fredag har varit perfekt - som jag förutspådde. Jag och Jennifer var på stan vid tolv och luncha på Paus, yummie! Knalla runt på stan så gott som hela dagen, köpte alla julklappar. Skönt! Sen åkte vi hem och firade min stora lilla kille Julian haha. Världens finaste ettåring. GRATTIS! Så söt! Det bjöds på pizza och fika. Jag och Jennifer stannade kvar till innan tio och sen åkte vi till Maxi och köpte lite godis innan hon skjutsade hem mig.




Nu slappar jag i soffan med pappa och Noel. Så jävla skönt. Känner mig riktigt trött då det varit full rulle hela dagen. Kommer sova som en prinsessa. Ledig imorgon och söndag. So fucking lovely.

Second home.

Efter jobbet så träffade jag som skrivet innan min älskade faster. Följde med henne upp och pussade på min Julian. De skulle iväg och storhandla så jag var barnvakt. Det passade mig perfekt, både jag och Julian var såå himla trötta så vi la oss och sov en timme. Det behövdes! Sen var vi igång igen och det blev bus och lek. Världens finaste unge! 💗 Det bjöds även på en gudomlig kycklingsallad med fetaost. En riktig mysig och bra kväll hos mina favoriter!

Alex skjutsade hem mig strax innan elva och nu ligger jag i min säng och ska sova. Kommer slockna direkt känner jag. Imorgon ska jag gå upp skapligt, det blir en hel dag med Jennifer på stan och senare vidare till Julians 1årskalas. Imorgon kommer det bli en bra fredag, känner det på mig! 




Bjuder på tre bilder från min eftermiddag/kväll. Love!

Tom i huvudet.

Jag är så fruktansvärt trött. Herregud! Sitter på kontoret nu och väntar in tiden lite. Ska nämligen iväg på ett städ, woho.. Det är ju det absolut sista jag känner för just nu. Blöh!

Ska vara ledig nu i tre dagar. L O V E L Y! Har lite fredagskänslor idag, tänkte förut att gud vad skönt o komma hem och ha fredagsmys hela kvällen. Men nej. Bara torsdag idag ju! Ska möta upp min goa Diana efter jobbet och ses på en cigg. Sen ska jag hem direkt, lägga mig i ett bad o sen gosa ner mig i soffan för en fet powernap. Sounds good to me!

19/12



Såhär ser jag ut idag! Var så himla trött och såg ut som "hejkomochhjälp" så var tvungen att ta på some makeup hoho. Skönt nu när man sitter på spårvagnen bland folk haha...

Tröjan jag har på mig fick jag av Nicole igår! Något som bara hängde i garderoben hos henne. Fick en likadan också fast en mörkare färg. Yey! Så himla fin. TACK! 

Hoppas denna dag går snabbt....

Nightie nightie.

Gick upp till Nicole, Maxi och Olivia förut. Det bjöds på pannkakor med smält choklad, jordgubbssylt och grädde. Eh, yummie! Vi såg Kardashian och sen gjorde popcorn. Så himla mys! Huliganen Maxi ville bara busa och leva rövare haha. Ingen lugn stund där inte. Så det blev väldigt mycket bus och skratt. Goding! 

Nu ligger jag i min säng och ska sova. Trött som snus hoho. Jobb imorgon då, 7-13. Känns sådär just nu men det blir bra när jag väl kommer dit, och har jobbat klart haha. Skönt o komma hemifrån. Glada klubben här.. Bäst att sova nu så jag så jag inte skriver något dumt. 

Godnatt! 


Bjuder på en sjukt söt bild på huliganen. Sötaste Maxi, ❤️

RIVER ISLAND.



Snyggaste Kenza i den grymt snygga jackan. När hon länkade den gick den åt som smör. Men bevakar den nu så när den kommer in igen blir det nog ett köp. En liten julklapp till mig själv hiho. Det värsta är att jag ser så många julklappar till mig själv. Hahahah, illa....

My lovely doggies.

Världens finaste lovies!


Blev för uttråkad för att bara sitta i soffan. Så tog mig en powerwalk med Molly och Ebba. Hur fin är inte bilden?! Älskar den! Mina två små hjärtan. Skönt för dom att springa löst i skogen. Vi kastade lite pinne också och gud vad dom sprang. Härligt! Att få se dom springa omkring och leka med varandra värmer mitt manmahjärta hiho. Bästa!

Nu ska jag skrapa ihop lite lunch. Blir inte mycket att hurra för då kylskåpet är så gott som tomt. Wiiee. 
Later!

MOLLYRUSTAS.SE



En tjej som jag börjat följa är Molly Rustas. Så galet snygg tjej. Inspiration till max! Hon har varit runt i USA på språkskola. Liiite sugen man blir på att dra dit då. Vilka bilder! Jag vill också resa runt och se världen. Just nu känner jag mig så tråkig. Går omkring här hemma. Det är ju så gott som samma visa varje dag. Skönt att komma härifrån en längre tid och se sig omkring. It will happend...




Hennes kropp är to die for och hon lägger ofta ut träningsbilder och skriver om det på sin blogg. I love. Det är sånt jag behöver när I'm feeling down. Det får mig att bli motiverad! 

Klart jag tänker på vad jag äter nu och så, försöker röra på mig så mycket jag kan. Inte så att jag skiter i det. Men har inte tagit tag i det direkt. Men januari, nytt år, mitt år. Längtar...

Sweet 20.

Jag är störd. Har mer och mer börjat tänka på min födelsedag. Fyller 20 så har tänkt att göra som när jag fyllde 18, familj och släkt på förmiddagen/eftermiddag och framåt kvällen kommer tjejerna och så kör vi på en fet förfest och sen ut och dansa tills vi dör typ. ÅH! Fan vad jag längtar..

Iallafall, kollade runt på skor och hittade då ett par som skulle passa sååå fint till klänningen och bruna ben. Så jag beställde dem. Haha. Jag dör.  Då är min outfit bestämd då! Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå köpa något nytt.. Men just nu är det här den absoluta perfekta looken och kan inte tänka mig något annat!


Hur fina?!? Blir perfekt...

131218



Hej!
Vaknade av att pappa och Liam sprang runt här hemma gapa som två idioter. Roligt sätt o vakna på! Det var som en dröm när de åkt. Då tog jag ut hundarna på en liten sväng och åt frukost framför tvn. Noel är hemma med mig, han verkar aldrig bli frisk.. Stackarn! 

Blir en lugn dag. Har inga planer alls. Skönt det.. Hemtjänsten ringde nyss, ska jobba imorgon 7-13. Nice. Sen ska jag vara ledig. Behöver ladda upp inför en riktig hektisk vecka. Blöh.. Längtar till fredag. Då ska jag möta upp finfina Jennifer och gå på stan för att inhandla julklappar, sen på kvällen ska vi fira bästa Julian. Yey!

New Years Eve.



Klickade precis hem den här sexbomben. Men det stod leveranstid, 2-4 veckor. LOL! Men hoppppas att den kommer exakt om två veckor, då blir det precis på nyår. Har nämligen tänkt att ha den då. Lite tur kan man väl ändå få ha....? Please..

Riktigt fint till en varm, fin sommarkväll också. Till en gyllenbrun kropp och blonda lockar. Eh mums. Tänker nämligen till min 20årsdag. DÖR! Jag fyller 20!!!!?!?! Fan. I dont get it..

Sallad ala Josie,



Slängde ihop mig en sallad. Delicious. Mamma har bakat mockarutor, de är oslagbara. Så det blir efterrätt också mehe. Har varit hungrig sen jag kom till jobbet haha. Det rullade på bra och det är sååå skönt att få sluta tolv. Gick förbi nordic och solade också, sweet! 

Nu ska jag dega i soffan och kolla datorn. Blir nog en powernap där hehe. Love it.

Sjuttonde.

"God"morgon!
Är sååå himla trött. Vaknade två gånger inatt? Måste ha sovit konstigt, vaknade av att ena hela min arm sov. Det var så obehagligt! TVÅ gånger också?! Aja.. 

Sitter på spårvagnen nu on my way to workiework. Hoppas på en lugn morgon & förmiddag meheh. När jag kommer hem ska jag unna mig en fet powernap. Ska se till att vara ledig imorgon. I need that....

Make it snow.

Nu ligger jag nerbäddad. AH! När jag kom hem och var hungrig som jag vet inte vad, så fanns det lax med räksås och potatis. Det var kärlek det! La mig sen i ett riktigt efterlängtat bad och hade i min fantastiska inpackning.

Ska bli riktigt skönt o få sova. Hann med och sola förut innan jobbet. Imorgon jobbar jag 7-12, ska se till att orka med en solning då också. Inget mer jobb planerat den här veckan. Kan tänka mig jobba onsdag och torsdag också. Sen måste jag vara ledig helgen för att inhandla julklappar till mina nära & kära. ❤️ Längtar!

131216

Vad jag har njutit. Har enbart slappat med Molly & Ebba i soffan. Har läst mina favoritbloggar och blir så jävla sugen på att tränaaa. Har hamnat i en riktig svacka. Not fun at all. Men känner att snart är det ett nytt år, nya möjligheter. 2014 ska bli MITT år. Ska komma igång med träningen, äta nyttigt och sluta röka. Ska bli a healthy girl. Wopwoop! Taggad. 

Skönt med hemtjänsten idag. Båda mina jobb har sin charm. Och just idag känns det extra skönt att inte behöva göra sig snygg och vara trevlig mot allt och alla hehe. Skönt att det är ett kort pass. Slutar halv tio och då blir det fort hem och ta ett varmt bad sen bums i säng, längtar redan haha. 


Chillidillmode today.



Breakfast,

the best thing about waking up.



Morgonmys! I love it. Har varit ute med hundarna och sitter nu framför tvn med frukosten. Har tänt ljus och ska snart gosa ner mig under filten. Underbart att få sova ut och vakna av sig själv. 

Hello monday!

Filmkväll.

Vi har sett solsidan och nu är det bästa Kodnamn Lisa. Älskade Frank Wagner. Så jävla snygg. Vill ba hångla med honom. Ligga och skeda lite, ohhh. Mums. 

Inget alarm ställt imorgon - heaven! Känns riktgt underbart och precis vad jag behöver. Nu ska jag mysa vidare med världens bästa föräldrar och mina fina hundar. Puss! 


Min älskling, 💗

Home sweet home.

Jag och Ebba right now. 


Nu är myskläderna på. Ligger nerbäddad i soffan och myser med Molly och Ebba. Liverpool spelar och pappa, Noel och jag sitter bänkade haha. Go go! 

Det gick jätte bra o jobba. Trivs som fisken and I love it. Men känns i både kropp och knopp att jag var iväg på festligheter igår hehe. Känslan att äntligen få komma hem och ÄTA var gudomlig. Nöjd och belåten i soffan, kommer spendera resten av kvällen exakt här.

Det tredje ljuset brinner.

Tredje advent idag ju! Herregud vad tiden går fort... Läskigt! Nu har jag iallafall gjort mig iordning och ska snart åka. Får skjuts idag också. You are my best. Ikväll så blir det mysig filmkväll här hemma. Vi ska se Kodnamn Lisa. Min älskling är ju med där så det blir perfekt. 

Imorgon får jag mig en fet sovmorgon. Ska dock jobba, 16:30-21:30 i hemtjänsten. Känns OK, bara jag får sova ut haha... 


Jag idag!

131215

Godmorgon! 
Igår jobbade jag på Lager157. Det gick jätte bra. Det var mycket folk, men bara man tar det lugnt och inte stressar upp sig så går det ju bra. 

Pappa kom och hämtade mig, även skjutsa dit. Har världens bästa föräldrar! ❤️ När jag kom hem var det bara att göra sig iordning och åka iväg till Amanda LP och hennes 20årsfest.. Hade jätte roligt och det var lika kul som vanligt o träffa tjejerna! Massor med nytt folk också. Kul! 


Jag och min bästis.


Nu mår man som man förtjänar haha. Nejdå, har lite ont i huvudet men det funkar. Kom hem runt två så har sovit några timmar haha. Ska göra mig lite frukost snart och sen göra mig iordning. Jobb idag igen på Lager157, kl 12-16. Cash is king.

Santa can U hear me?

I've been so good this year.



Pyjamas, tofflor och en morgonrock är något jag verkligen önskar mig. Känner mig så frusen på mornarna så det här skulle vara perfekt för mig.




Smycken, väska och clutch. Dessa tycker jag är grymt snygga.




Träningskläder och lättare pyjamas tills det blir varmare. Så fint!




Detta snygga linne, så enkelt men ändå sjukt snyggt. Koftan till vardags. Klänningen till nyår kanske..? 




Underkläder! Dessa skulle jag verkligen vilja ha. Så himla fiiiinaa. 

Gjorde dessa kollage lite snabbt hiho. Allting är från GinaTricot. Hur perfekt för er mamma & pappa haha?? Skulle bli väldigt glad om jag fick det här. 

Mamma hade kollat upp Kosta Boda grejerna och de kosta 1500kr/st. Ops, lite dyrt. Passar ju perfekt till 20årspresent dock. Herregud, jag blir 20 om drygt sex månader...?!?!

131213

Amandas säng är så jävla skön. Hon har värmemadrass så det blir så varmt och gosigt. Vi somnade med tvn på och på morgonen vaknade jag av Luciasång. Kändes som om de stod i rummet och sjöng haha. Så himla mysigt! Älskar att umgås med min soulsis, du är bäst och tackför att du finns! 

Nu är jag hos Julian. Vi kollar på Disney Junior. Han är helt frälst och tycker om att titta på det haha. Min goding. Väl hemma så ska jag sätta igång och städa. Imorgon blir det 20årsfirande och jag ska ha lite förfest och jobbar hela lördag så då har jag inte tid. Har längtat efter den här helgen. Wopwoop! 


En glad kille efter en portion gröt. Kärlek, ❤️

Change plans.

Världens bästa soulsister kom och hämtade mig. Passade mig alldeles utmärkt då jag inte ville vara kvar hemma. Vi åt upp resterna från Spicy Hot och ska käka vidare på chipsen och dippen sen igår haha. Tog mig en dusch och nu ligger vi i hennes säng och myser framför tvn. Love

Så nu när jag sover inne i stan och hon ska till skolan imorgon så går jag till Alex och Julian redan vid åtta. Vi ska äta frukost tillsammans, mys! Sen ska jag vara barnvakt åt min älskade prins, längtar. ❤️

Busfabriken.



Blev en spontan trip till busfabriken med Nicole och sötaste Maxi. Jätte roligt! Blev själv som barn igen haha. Efter det så åkte jag och bästa pappa och hämtade min iPhone! Lyckan är total. Feels so freakin good. 

Sitter i min säng och funderar på om jag ska göra mig iordning nu och lägga mig eller vara uppe ett tag. Hm.. Imorgon så ska jag vara barnvakt åt min saknade Julian. Ska vara där vid elva så det blir o gå upp ganska så tidigt ändå. Behöver sömn. Blir nog det förstnämnda. 

Persian pussycat.



Har fått en dille på katter. Hur söt kattunge?!!? Hittade bilden på blocket. Det är en perser. Tycker de är så himla sötaaa. Min pappa är allergisk mot katter. Annars hade vi skaffat en för länge sen för mamma är kattgalen. Oh, kissen ovan här är ju så gudomligt jävla söt. Sökte på perser som fullvuxna också och de är ju riktigt söta. Vill ha mig en kisse..

Såg att Kim Kardashian hade en persisk katt. Den var helvit och hette Mercy. Hon var såå söt. Därifrån jag fått dillen meheh. Men den är tydligen död nu efter fyra månader. Hah.. Stackars katt. Men kanske inte så konstigt när hon har med sig kattungen på stan och slänger med den? Hos mig skulle kissen ha det sååå bra. Mys. Kanske blir när jag flyttar hemifrån? Slipper jag pappa också, hahah närå.

Den tolfte i tolfte.

Kom iväg senare från Amanda. Hennes säng var alldeles för skön för mig hehe. Hade det sååå himla mysigt och roligt with my soulsis. Bästa. ♥ Tog bussen hem och gick in och köpte halstabletter åt lillebror. Noel är sjuk, stackarn. Bara han inte smittar ner mig! När jag kom in var det bara att ta ut hundarna direkt. Blev en kortare sväng. Skulle vilja gå i skogen men misstänker att det är väääldigt geggigt där. Och det känner jag inte för. Men vädret är helt underbart! Mamma slutar vid 15, ska se om jag kan få med henne till Ågelsjön och gå en sväng där. Det skulle vara så mys!

Nu har jag gosat ner mig i soffan. Har inga planer alls idag. L o v e  i t . Städade rummet igår och möblerade om, jag blev så nöjd! Ska ta kort och visa så fort jag får min iPhone. Har varit utan den i nio (!!!) dagar nu. Blir så jävla irriterad. HOPPAS jag kan hämta den idag....

Hey soulsistah




Ikväll spenderar jag min kväll hos min stjärna Amanda. Vi har ätit Spicy Hot och ligger nu i hennes säng och kollar på PH. Har inte kollat på det innan så fattar noll haha...

Imorgon så skjutsar hon hem mig när hon åker till skolan. Blir tidigt men det passar bra, ska hem och ta ut hundarna. Kanske en längre sväng om vädret tillåter. Nu ska jag mysa vidare med min tokfia! 



80+

Godmorgon!
Har hunnit med en hel del denna morgon. Vaknade vid kvart över sju och gick upp och förberedde tvätten. Hjälpte Noel iväg till skolan. Det var verkligen en utmaning, det var riktigt skönt när han gick... Har satt på två tvättar, mamma kom precis innnanför dörren nu och ska gå ner med min tredje och annat hehe. Älskar att få allting tvättat. Hatar o tvätta då jag måste ta hissen till källaren och sen in i andra huset. Blöh. Men känslan efteråt är ju to die for. Har varit ute med hundarna och ätit en jätte god frukost i vardagsrummet fullt med tända ljus framför tvn. Mh! Känner mig som gamlingarna på jobbet, upp tidigt och igång barre. Går man upp vid tio så har man ju sovit bort hela dagen haha..

När mamma kommer upp så ska vi dricka kaffe. Har redan tagit en kopp men en till skadar inte. Ska ta tag i mitt rum och städa det kliiiniskt. Det är i stort behov av det. Har inga andra planer för idag. Så jävla s k ö n t. Om vädret tillåter kanske man kan ta sig en sväng med hundarna?? Skulle vara skönt o komma ut. Ingen iPhone än, får jag inte hämta den SENAST imorgon så kommer jag få ett fett tuppjuck. 

Tack & Hej!

131209

Hej!
Jobbarkvällen rullade på bra och direkt när jag kom hem så la jag mig i ett bad. Lovely! Har smörjt in mig med LDBlotion och dränkt ner håret i min nya maroccanoil. Myskläderna är på och Ebba ligger här hos mig. Det kan inte bli bättre. Ska så småning om blåsa håret och krypa ner i sängen. Imorgon ska jag jobba 8-13. Skön tid, liten sovmorgon och sen sluta tidigt. Efter jobbet ska jag sola, kolla om min telefon kommit in och sen träffa bästis och kolla lite. Hoppas jag får jobba några pass till i veckan. Vill ändå vara ledig torsdag & fredag, det kommer behövas för det kommer bli jobb den 14:e fram till den 17:e, non stop! Och sen över hela jul och även nyår. Men det gillas. Längtar till lönen så jag kan handla julklappar åt mina fina. ♥

Walking in a winterwonderland.



Hittade en mysig bild från google. Ligger i min underbara säng nu. Mix megapol är på och de spelar jullåtar. Dör så sjukt mysigt. Längtar något enorm till julafton. Ska dock jobba då, men bara 7-12. Och vid kl 13 kommer våra gäster hit. Så då blir det att ta sig hem snabbt och göra sig iordning. Har min outfit klar iallafall. Kommer vara jätte fin! IH! 

Den 20 och 21e är jag ledig. Och det ska jag se till att vara också, då måste jag handla julklappar åt alla. Det ska bli så himla kul! Mysigt att vi ska vara här hemma också. Juldagen jobbar jag dag och då blir det utgång, jobbar kväll efter det så det passar perfekt. Längtar, läängtar, LÄNGTAR!

Solsidan.

Nu myser mamma, pappa och jag framför Solsidan, vi kollar på play! Så underbart program.. Det var trevligt ute hos Stina med god mat. Nu är jag mätt och belåten i soffan. Känner mig riktigt trött och det ska bli underbart att få krypa ner. Hemtjänsten ringde förut och imorgon ska jag jobba kväll, 16:30-21:30. Perfekt! Hoppas på mer tider nu i veckan.

Talk dirty to me.



Nu är jag klar och vi ska strax åka iväg. Ska bli trevligt! Det kommer bjudas på mat och det passar mig utmärkt, är sååå hungrig hehe. Fick låna Liams phone och fota med hehe, thanks bro!
 

bästi och elsi.




Bjuder på en bild på min bästis som jag saknar och vill dansa och supa med snarast, och fina Elsa som vi ska vara hundvakt åt i januari. Längtar! Den här helgen har varit väldigt lugn. Skönt det, laddar upp inför nästa helg då det blir 20årsfest för Amanda LP! Wopwoop. Alla mina finaste tjejer samlade. I love it. Inget jobb idag, lika skönt det hoho. Ska åka ut till Stina och fira henne med släkten. Så ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Mamma slutar vid nio ikväll. Då ska hon, jag och pappa se film. Jobbet har inte ringt så blir nog inget jobb imorgon heller. Men då ska jag ringa och kolla läget, gillar att ha saker och ting planerade! Annars så hoppas jag innerligt att jag kan hämta min iPhone imorgon och att den ska vara bra då. UH! Och städa rummet, tvätta... Lite små plock.
 

131206

I förmiddags så åkte jag ner på stan. Träffade min bästa bästis Tessa och åkte ner och hämtade upp Julian. Vi strosa omkring och tog en lunch på Paus, meheh. Riktigt mysigt att få träffa henne och umgås! Blir inte offta nu då hon flyttat från Norrköping. Buhu! Efter det så gick jag och Julian hem. Älskar att vara med honom själv, min prins.♥ Vi lekte och kollade lite på tv. Sen var det dags för mig att jobba kväll, 16:30-21:30. Tur att jag dubbelkollade igår! Hade fått för mig att jag var ledig haha. Kvällen rullade på jätte bra och det var förvånansvärt lugnt. Det gillas. Fick skjuts hem av en kollega, tack så jätte mycket!

Nu ligger jag nerbäddad i min säng. SÅ fruktansvärt skönt. Kollar runt lite på internet och har sett prydnadsgrejer jag önskar mig i julklapp från serien Kosta Boda. Efter jul så ska jag verkligen ta tag i inredningen i mitt rum. Vill ha det enkelt med inslag av rosa. Mys! Vill ha mitt fönster tomt och enkelt precis som bilderna nedanför. Så skulle jag också placera dem. Bilderna är från Sandras blogg, en ny favorit!




What a perfect day.

Idag mötte jag upp Jennifer på stan, vi köpte med oss sallad från Paus och gick upp till familjen Femerström. Det blev mycket gos och mys med Julian. Min finaste ♥ Sen var vi barnvakt åt korven när de åkte iväg till huset. Så mys. När de kom tillbaka så kom vi tjejer på att gå ut o äta, lite girltime. Vi gick till någon kinaresturang och satte oss. Hade det så himla mysigt och älskar att prata med dessa chicks. Kan verkligen prata om aaallt! Jag stannade kvar en längre stund och matade Julian med flaskan. Finns det något mysigare?! Vi såg på film, någon action med Taylor Lautner. EHHH! Vilken jävla grabb. Lite sugen man blev på honom då. Mums. Hoppas jag får drömma om honom lite inatt, buhu....

Imorgon så ska jag träffa min saknade bästis på stan. Yey! Vi ska gå runt och kolla lite. Ska även vara barnvakt åt Julian då så han får hänga med. Mys! 


Dröm sött......
 

Fallin' from the sky.


Bjuder på en bild från pappas systemkamera. Världens finaste.


Jag känner mig inte alls bra. Nyser hela tiden och värk i halsen kommer smygandes. Oh no! Ska faktiskt gå o lägga mig snart. Ska ta mig en kopp te innan. Vill vakna upp utvilad och pigg! Det är nog det min kropp behöver - sömn!

Imorgon står sovmorgon på schemat. Ska inte ställa någon klocka alls. Yey. På förmiddagen så ska jag in till stan och möta upp min fina Jennifer och vi ska gå upp till bästa Diana, Alex och Julian på en fika. Längtar. ♥

4/12

Ingen sovmorgon för mig trots att jag inte börjar förrän tolv. Klockan sju var jag uppe för att hjälpa iväg lillebror till skolan. Han åkte för en kvart sen. Har varit ute med hundarna och ska nu äta frukost framför tvn. Har tänt ljus och det gör sig verkligen rätt i denna grå, regniga december dag. När kommer snön??

Idag efter jobbet har jag tänkt att sola. Slutar vid 16, ett riktigt fjuttigt pass. Men bäckar små! Ledig imorgon, min fina mamma också! ♥ Yey! Då ska vi spendera morgondagen tillsammans och då ska jag sova ut. Ingen klocka ställd alls. Wopwoop. Att man kan bli så besatt av sömn??

Lyckan varade inte länge.

När jag var för att kolla upp min iPhone och få hjälp med wifi så slutade det med att skicka in den igen.... Och så fick jag deras härliga samsung-lånetelefon. ÅH! "((&%¤#"/()/&%¤#! Jag som var sååå glad över att slippa den och få tillbaka en helt ny phonis. Grr.. Men förhoppningsvis får jag tillbaka den i slutet av veckan.

Jobbet rullade på bra. Tog 22 bussen och la mig i ett bad direkt när jag kom hem. Nu har jag smörjt in mig och blåst håret och bäddat ner mig. Känner mig lite snorig och huvudet känns tungt. Har INTE tid med att bli sjuk just nu. Det får vänta till januari haha. Det ska bli skönt att sova. Jobbar 12-16 imorgon och ledig torsdag. Hej sovmorgon.

Så uppdateringen kommer suga ett tag till. Jag som sett fram emot att blogga! Om mina nya hårprodukter som är helt fantastiska och andra saker. Aja, det får vänta! Nu ska jag hålla om min lilla Ebba som ligger bredvid här vid kudden. Lovie. ♥

3/12




Har nu tänt ljus i vardagsrummet och väntar på att mina ägg ska koka klart. Börjar vid tolv men måste ner innan för att få hjälp med min Iphone som jag hämta igår, hiho! Kan inte sätta igång wifi??? Aja..

Tycker vårat fönster i vardagsrummet är SÅ fint så var tvungen att ta kort på det och visa er hehe. Gör inlägget lite roligare med en bild också! 

Andra december.

Sov som en prinsessa. Det var nästintill omöjligt att gå upp.. Men jag klarade det! Har varit ute med hundarna och snart ätit upp min frukost. Ska göra mig iordning och sen bege mig mot bussen för ett femtimmarspass på Lager157, wopwoop! Den här veckan är det full rulle. Jobb så gott som varje dag. Helgen ser ut att vara lugn dock, då blir det en fet återhämtning och ta hand om mig själv. ♥

Idag hoppas jag på att få ett sms från 3 att jag kan hämta min Iphone. Det är exakt sju dagar sen. Skulle bli så jävla glad då. Hatar att inte kunna vara social på fb och instagram när jag vill haha. Eller att blogga! I miss that. Men bara för att kommer den säkert komma i slutet av veckan ha ha....

Have a good one!

Första advent.



Nu har jag verkligen julkänsla. Det enda som saknas är snön, men gör inget om det dröjer ett tag till hehe. Mamma och jag var och handlade lite förut. Köpte nya fina påslakan, prydnadskuddar och en julstjärna. Har satt upp jätte söta gardiner också. Ihh. Love my room! Vi har haft tvättstugan nu på eftermiddagen så har tvättat det nya och bäddat rent. Ser fram emot och lägga mig.

Men innan det ska jag bada, raka mig och smörja in mig. Mh! Den känslan i en renbäddad säng... Mycket bra på tvn ikväll. Myssöndag. Men det kommer inte bli allt för sent ikväll, för imorgon ska jag jobba på Lager157 kl 12-17. Skön tid. Efter jobbet så blir det att åka in till stan snabbt som sjutton för att följa med fina kusin Maja på DeGeers öppethus. 

RSS 2.0