Majas konfirmation!

Idag begav vi oss ganska så tidigt (för att ha kunnat sova ut hur länge man vill) till Vadstena för att vara i kyrkan kl 11. Det var jätte fint i kyrkan. Men tillslut blev det lite segt, vi satt där i två timmar!

Men det var det värt, när vi kom hem till Alshorns så bjöds det på sååå god mat och efterrätt! Vilket kalas. Inte ofta jag träffar den släkten så det är alltid så roligt när man gör det. Och min mormor, som jag saknat henne!

 

Jag och min fina kusin som konfirmerade sig! 💗


New dress, BikBok.

 

Älskar min nya klänning, så fin. Känner mig som en grekisk gudinna hiho.


Outfit


290613

Igår så tog jag mig en promenad till stan. Gick förbi Diana och Julian på en fika. Då fick jag klämma lite på min jullebulle också! Efter det så solade jag, skönt!

På kvällen sen begav jag mig hem till soulsisen min! Sabira kom också och vi började dricka och dansa. Riktigt jävla underbart med världens bästa tjejer! Vi bestämde oss för o dra till T3! Mycket trevligt. Allt som allt blev det en riktig bra kväll och jag sov hos Amanda.

 

Lite bilder från gårdagen.


Good Night.

Nu har jag bäddat ner mig i sköna sängen. Ah. Har inte gjort någonting alls idag. Bara ätit god mat och godis haha. Härligt! Ska se till o komma ut på en långpromenad imorgon. Både jag och hundarna behöver det. Och städa rummet, suck....

Ebba ligger självklart hos mig nu. Hon är så jävla söt och bäst så jag dör. Vad skulle jag göra utan henne?!? 💗💗💗

 


Nu myser vi 💗


Boring day!

Hejsan!
Dagarna rullar på som vanligt. Jag har inte börjat jobba än. Börjar på mitt schema den 2e. Men ska nog ringa imorgon o se om dom behöver något nu i veckan. Skulle vara skönt o få en liten slant i juli iallafall.

Mamma gjorde iordning en riktig god middag. Lax med citronsås, färskpotatis och sallad till det. Yummie! Ikväll jobbar pappa natt så jag och mamma ska mysa till det tänkte vi. Film, mys, cigg på balkongen. Ah. Love it.

 


Nose Ring

Idag var jag på stan med min bästa soulsis ❤ Finaste tjejen på denna planet. Hiho. Fick med mig lite hem. Kan visa imorgon!

 

Fick en spontanattack att ha hål i näsan igen. Tröck igenom mitt gamla hål och det var inga problem?!? Har inte haft i något sen 2009 hah. Aja, it feels great!

  


Birthday gurl! 🎉


My fucking bestfriend, 💗


3, 2, 1.....


Beccas land

Becca hörde av sig senare på kvällen. Jag, becca, saja och tessa åkte ut till beccis land och badade! Ebba och Molly följde med och de blir helt hysteriska och vill hoppa i vattnet! Kul!!!

Förkylningen vägrar ge med sig så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen blir det sängen.

 


En redig förkylning..

.. är vad jag åkt på! Not fun at all. Idag åkte jag iallafall ner till skolan för att hämta mina grejer som jag glömde innan flaket, efter det blev det en solning! Sköööönt. Sen dess har jag bara slappat. Vi har tvättstugan 16 så då ska jag tvätta o städa rummet har jag tänkt. Och senare ikväll hoppas jag på att jag och mamma drar iväg till Ågelsjön eller nåt med hundarna. Det skulle vara mysigt!


Utspring 🎓


Ren & skär lycka!


16 juni.

Hej!
Nu har jag tagit studenten. Vilket känns helt sinnessjukt och overkligt. Har inte haft tid med bloggen innan då det varit mycket i skolan och sen studentveckan. Men jag har haft the time of my life och är så LYCKLIG! 💗

Nu gäller det bara att spara ihop till en dator då jag lämnade tillbaka min bästa Mac. Vi fick inte ens köpa ut dom?! Dåligt... Tänkte ba kika in och skriva lite. Uppdaterar från mobilen nu, kanske skriver igen sen.

XOXO


Happy days!


RSS 2.0