Working gurl! 💰👍


Petra Tungården.




Petra Tungården. Otroligt snygg kvinna. Vilken inspiration! 

rubrik var det ja..

Åkte hem istället. Imorgon är jag ledig fram till 16:30-21:30 då jag ska jobba. Så då ska jag plugga. Nu ska jag och mamma laga någon lunch. Åt bananpannkakor till frukost och det blev SÅ gott. Är sugen på att göra det till lunch nu också haha. Ska hjälpa mamma med tvätten också, roligt för henne på hennes lediga dag! Jag har också lite jag måste tvätta.

Ska ladda upp och chilla här hemma för jobb sen. Skönt! :-)

Sista april idag.

Hello!
Det var några dagar sen. Har inte gjort mycket än att varit i skolan och jobbat. Idag är det dags för det igen, kör 16:30-21:30. Wopwop, pengar in. Har hunnit jobba en hel del nu i april månad. SKÖNT! Blir nyfiken på min lön i maj, men vill inte hoppas på för mycket eller räkna på det. Vill bli överraskad när lönespecen kommer hehe.

Nu sitter jag i cafeterian och chillidillar. Ska försöka få lite plugg gjort. Men det är svårt, är så seg haha. Väntar på att klockan ska bli 13:25 då jag har personlig försäljning på Kungsgård. Wuho, so fun - not. Men det är bara att bita ihop o gå dit..
 
Såhär ser mina dagar ut haha. Skönt att vara ledig imorgon, underbart med sovmorgon när man kommer hem sent. Men ska jobba imorgon också, 16:30-21:30
 

20130426

FRIDAY PEOPLE!
Halleluja moment mother fucker. Otroligt skönt med helg! Skolan gick bra och snabbt. Har så jävla roligt with ma gurls. Vad vi skrattar! Utan dom hade skolan varit skit. Love ya! Jag, sabira och tessa stannade kvar efter skolan och pluggade. Så nu är psykologin klar! wuho.

Tog mig en promenad hem idag också! Så skönt. När jag kom hem och tagit ut hundarna så slocknade jag i soffan. Vaknade när pappa stack iväg o köpte pizza haha. Nu känner jag mig som en strandad säl framför soffan. Skön fredag, I helgen blir det jobb, imorgon 12-21:30 och söndag 7-12. Pengar rullar in som det ska det går bra nu...
 

Idag lånade jag mammas ''boyfiendjeans''. I like it!
Fick mycket beröm för min outfit idag hoho. Roligt! Blir så himla glad då! 
Är det kul med outfitsbilder? Mer sånt?? 

XOXO, trevlig helg! ♥

I torsdags..

.. så gick skolan fort! Hade bara två lektioner som vanligt. Slutade 10:50 och då mötte jag upp amanda på stan. Vi gick och fönstershoppade och käkade på Paus, mysigt! ♥ Tog en promenad hem efter det.

 

20130424

Hejsan!
Idag tog jag mig en sovmorgon. Skönt! Tog 11:30 bussen till skolan. Käkade med mina vänner i matsalen och nu sitter vi på lektion, eget arbete. Känns ju värt. Men jag och sabira ska fixa vårt psykologiarbete nu. Skulle vara riktigt skönt att få det gjort!

Slutar 15:35, måste få be om o gå lite tidigare. Jobbar 16-21 idag. Sen ringde jobbet på förmiddagen när jag var hemma, fick fler arbetstider. I helgen ska jag jobba. Härligt! Det blir extra betalt. I need it for Tööörkey. Är lite nervös för ikväll (är en stor bebis i know) för jag vet inte om jag får gå på samma rad som jag gjort innan. Det skulle vara så skönt eftersom jag känner mig bekväm där nu. Hoppas!

Såhär ser jag ut idag!

At school right now.

Hej!
Befinner mig just nu i cafeterian med sabira. Vi ba slappar. Jobbet igår gick riktigt bra. Känner mig mer och mer bekväm och det känns så skönt! Riktigt roligt. Men igår när jag kom hem var jag sååå trött. Tog mig en varm dusch och sen gick o la mig. Somnade direkt!

Idag är det tisdag, som innebär två lektioner. Hade historiaprov nu på morgonen. Det gick inte särskilt bra, det handlade om indianer o så. Hoppas man får göra om haha! Så nu slappar vi här i skolan tills nästa lektion börjar, personlig försäljning 13:25. KUL! Det är äcklig mat i skolan också. Jaja, life goes on...

It's like a dream.

Blev ingen långis. Matchen blev 2-2. Bra jobbat Liverpool! Men jag har ju iallafall storstädat rummet och tvättat allting idag. Så jävla skönt. Tog mig ett bad förut och rakade benen. Nu ligger jag i sängen och har smörjt in mig med mitt lotion. Gudomligt! De blir så lena då. Och jag luktar så gott haha!

Imorgon blir det en lång dag. Först skola 8:30 - 14:45 och sedan jobb 16:30 - 21:30. Wopwoop! Det rullar på. I'm so happy! Tror jag blir kvar i skolan tills dess, jag och Sabira ska skriva på ett arbete. Det blir bra. Ligger som sagt i sängen nu och ska strax sova. Har lite ont i huvudet men tog en tablett. Hoppas jag inte vaknar upp med det bara. Kommer sova som en prinsessa inatt, I need that!

G'NIGHT! ♥

Favoritprodukter.

Nu har jag STORSTÄDAT mitt rum. Känslan efteråt är ju awesome. Är klar med tvättstugan nu också. Så nu har jag nybäddad säng och rena kläder, that feeling!

Becca fick tyvärr inte bilen. Blöh. Men ska ta en långpromenad senare med hundarna. Just nu är det Liverpool-match på tv som jag måste se klart. När jag gått promenad så ska jag lägga mig i ett långt bad. Mamma var och handlade förut och köpte mina favoritprodukter. Det ska bli ljuvligt.
 

1. LDB Lotion och Tvål
2. TRESemmé shampoo & balsam
3. TRESemmé hårspray, mousse & värmeskydd

De här produkterna är sååå bra.
Speciellt hårprodukterna. Tvålen och lotionen luktar så gott haha. 

Hello lovely sunday!

Godmorgon.
Fick mig en liten sovmorgon, vaknade vid 10. Hade gärna sovit en stund till men kunde inte somna om, aja. Har tagit hundarna på morgonrundan. Herregud vilket väder!!!! Heeelt underbart. Man får så mycket energi när vädret är fint. Det gör mig glad! Mamma är nere i tvättstugan. Nästa omgång ska jag köra. Och medan mamma är där nere ska jag städa mitt rum. Göra det vårfräscht. Det ska bli KLINISKT. Och sen med nytvättade sängkläder. Kommer sova som en prinsessa inatt.

Becca har inte bilen förrän på kvällen. Så senare hoppas jag på en promenad runt Ågelsjön med hundarna. Det skulle vara så skönt. Ta en riktig långpromenad. Och så lite plugg efter det. Låter ju faktiskt som en helt OK söndag..?

Natten är ung och jag ligger vaken.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Är riktigt trött. Imorgon ska jag verkligen sova ut!!!! Ser fram emot det haha. Imorgon blir det en städdag. Vi har tvättstugan och mitt rum är ett bombnedslag, så det passar ju bra! Ska fixa lite plugg också. En riktigt söndag.


Med denna bild säger jag puss och godnatt!

Min student.


Nu är klänningen beställd (!!!!!!!) och likadant skorna.
Är så fucking happy. Äntligen! Nu är det så jävla nära.
Helt sinnessjukt... 

20130420

Idag hade jag tänkt att sova ut, sova hela dagen om jag så kände för det. Var så sjukt trött efter jobbet och att få lägg sig var helt underbart. Aldrig har min säng varit så skön. Fick jag någon sovmorgon? Nopp. Mamma ringde mig vid åtta imorse. Det var tydligen något konstigt nummer som ringt henne som hon trodde var mitt jobb (haha wtf?). Och efter det kunde jag inte somna om. Så nu hoppas jag på att morgondagen kommer bli bättre. Vill ha en låååång sovmorgon. 

Vi åt en stor och mysig frukost hela familjen. Helgmys. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg till my soulsister amanda ♥. Länge sen jag träffade henne. Det var härligt att få pussa o krama på henne! Var där ett tag och sen när hon skulle träffa sin pojkvän drog jag ner till stan och mötte upp tjejerna. Vi kollade runt på stan och käkade sedan på Subway. Har varit hos becca sen hela kvällen och bara haft tjejmys. Mysig lördag!

Molly och jag, amandas supersöta hund!

Some catch up!

Hej!
Jag och mamma hade aldrig någon stan dag i torsdags. Vi gick istället på stan i fredags, då var även Noel med och skulle shoppa. Jag var lite stressad och nervös inför jobbet. Slutade skolan 13:25 och ville vara på jobbet vid 16. Kunde inte riktigt slappna av haha. Vi kollade och köpte kläder till nolleboll istället. Hittade ingen quiltad jacka då! Efter shoppingen käkade vi på donken (Noel som valde place lol) och sedan begav jag mig mot jobbet.

Jobbet i fredags (16:30 - 21:30) gick SÅ bra. Är så jävla stolt över mig själv. Var riktigt nervös innan med alla nycklar och att hitta rätt till brukarna och så. Men det gick så jävla bra. På måndag ska jag jobba samma tid och på samma rad igen. Personalen är så snälla som ser till att jag känner mig bekväm och blir varm i kläderna. Lycklig! 


Då jag inte hittade någon jacka på stan så kollade jag runt på internet. Kom över denna Barbour jacka som jag fick beställa,
jag har världens bästa föräldrar. Tusen tack! ♥

Time to sleep.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Så jävla skönt. Är riktigt trött och klockan är ''bara'' strax efter 23! Klockan brukar vara efter tolv när jag lägger mig. Duktigt av mig. Kommer somna snabbt. Behöver sömn, imorgon blir det en lång dag. Slutar 15:35 och sen börjar jag på jobbet vid 16-21. Bra det, då går dagen snabbt. Vill bara ha torsdag och spendera en hel dag med min mamma ♥

Nu ska jag släcka och sova.
G'NIGHT LOVIES!

Ågelsjön, Rebecca och hundarna.

Becca kom förbi på en cigg. När hon kom hit så pratade vi till slut om att åka ut till ågelsjön. Och det gjorde vi! Molly och Ebba följde självklart med. Vilken sväng vi tog! Holymoly. Vi följde markerade träd och kom sen som till en backe. Den var sjukt brant och hade ett rep brevid sig. Jag klättrar upp och det blir mer o mer isigt. Till slut satt jag fast. Vågade inte röra på mig. Herregud. Och nedanför står Rebecca och garvar. Om några skulle se oss.... Vi skulle bli klassade som två megaidioter! HAHA. Sen hittade vi ingen stig efter det, fick gå i värsta terrängen. Och jag ramlar. Slår i röven och sidan av ryggen, känner på mig att jag kommer vakna upp med ett fint blåmärke! Vi var ute i säkert två timmar. Trotts detta så var det en skön promenad!

När jag kom hem så fanns det pizza, inte pannbiff som jag trodde. Det satt jävligt fint hoho. Efter det tog jag ett långt bad. Var väldigt frusen och blöt o kall om rumpan. Stackars mig!
 

Scared of lonely,

Blev klar med uppgiften och skickade in den. Skönt! Det blir ingen promenix med becca, hon blev inte klar med plugget och fick inte bilen förrän senare. Trist! Såg fram emot det.. 

Förutom o pluggat så har jag inte gjort ett skit idag. Var ute förut och gick till affärent. Köpte cigg, godis och coola. Behövde lite energi till plugget hoho. Mamma och pappa kom precis hem med hundarna från en långis. De ska börja med maten nu, pannbiff och rostad potatis. Mums. Ska hjälpa Noel med matten nu och sen ska jag ta mig ett långt bad. Lång dag i skolan imorgon plus introkväll 16-21.

Livet rullar på! 

På torsdag...

.. ska jag och mamma ha en mor&dotterdag. Hon hämtar mig efter skolan, slutar 10:50 då. Vi ska luncha och kika runt på stan, så himla mys. Vi ska kolla på en quiltad jacka till mig, I want one so bad! Hoppas vi hittar någon. Tips på några snygga som finns i stan? 

Ser fram emot det massor och det ska bli så himla mysigt! Jag har verkligen världens bästa mamma. Vad skulle jag göra utan henne?!
 
I know that if the sky would fall I'd survive it all, because of you!


For real..

Har druckit kaffe med mamma och myst i soffan. Love it. Jobbet ringde minsann. Herregud. Precis när jag skrivit det i det andra inlägget haha. De bad mig jobba fredag kväll, 16:30-21:30. Då ska jag gå själv och ''på riktigt''. Nervöst! Men jag ska ju gå intro på onsdag kväll och då kommer jag få gå på samma tes på fredag som onsdagen. Så det känns ju bra. De är så snälla!

Blir latare ju längre tid jag sitter i soffan ha ha. Stannar nog hemma. På Personlig Försäljning skulle vi bara lämna in en uppgift (som jag typ är klar med, ska fixa det!) och repetera kapitel 5. Ska skicka in uppgiften hemifrån. Har pratat med becca och vi ska nog ta en långpromenad senare.

I love life right now, sweet life. ♥

20130416

Godmorgon!
Idag stannade jag hemma och tog sovmorgon. På tisdagar har jag bara två lektioner, Historia och Personlig Försäljning. Och nu har mina mentorer dragit igång med utvecklingssamtal, så då är läraren inte ens på lektionen och vi brukar få jobba med rester. Det kan jag lika gärna göra hemma så tog sovmorgon! Börjar min andra lektion 13:20.

Nu är det grått och tråkigt. Fy fan. Vill ha sooool. Men det har inte varit lika kallt nu, det går åt rätt håll iallafall! Imorgon så ska jag gå min sista introdag, 16-21. Sen ska jag säga det att dom kan ringa in mig när det behövs. Pirrigt värre! Men det är det enda sättet att lära sig for sure, bara slänga sig in i det!

Later the same day.

Barnvaktningen gick hur bra som helst. Hon kände absolut igen mig och vi gick ut och lekte i parken. Föräldrarna åkte bort sen och då var vi själva. Vi åt mat och myste, det var jätte roligt! Världens goaste unge. Hon fyller ett nu i veckan. Stora tjejen.

Vi har haft tvättstugan. Hade inte mycket tvätt. Bara en maskin. Blev klar precis. Nu är det soffan som gäller. Ebba och jag ligger o myser. She's the best. Sen blir det att ta tag i en skoluppgift, Personlig Försäljning. Wuho. Imorgon måste jag upp i tid. Ska åka med pappa. Skönt med skjuts! Och sen på eftermiddagen ska jag åka iväg och ta kort inför jobbet. På onsdag är det sista introdagen, 16-21. Sen är det bara att kasta sig ut.

Livet rullar på...

This is the one.


Gudomlig klänning. Den här ska jag satsa på till studenten.
Så.jävla.fin.

20130414

Fan vad härligt det är att vakna upp och dra upp persiennerna och mötas av SOLEN! Åh. Vädret är sååå fint. Har ätit frukost nu och sitter framför tvn. Mamma och pappa är ute med hundarna. En av mina bröder spelar fifa medan den andre sover. Haha. That's my morning!

Ska väl så småning om börja göra mig iordning. Ska vara hos M vid 14. Skönt med fint väder, för jag kommer nog få gå ut med henne. Det var ingen höjdare i vinter då jag fick gå ut när det snöade och var blaskigt. Brr! Knappt så man kom fram med vagnen haha. Ska cykla dit också, lovely! Vårkänslorna är verkligen starka nu!


Studenpresenter..



Det jag önskar mig till studenten:
♥ Namnhalsband
♥ Pengar
♥ En större silver klocka. Märke spelar egentligen ingen roll. Men en finare större klocka.
♥ Tomas Sabo armand, med några berlocker till som symbolerar min student.

Hade tråkigt och gjorde detta kollage lite snabbt. Fina grejer.
Längtar som fan till studenten. Men ändå inte. 
Kan inte fatta att det faktiskt är min tur nu. Helt insane.

Med det säger jag GODNATT!

The Hobbit.

Ikväll blev det myskväll hemma! Pappa lagade supergod mat, som en laxgratäng kan man väl kalla det. Lax och sen med en röra över sig med kräftstjärtar och annat gott och till det potatis. Det var inte det bästa att börja en ''diet'' på en lördag. Hah. Efter maten blev det minsann film, ''The Hobbit''. Den var helt OK. Dåligt slut.. Och till det blev det godis och chips. Som sagt, lördag är ingen bra dag att börja bli nyttig på haha. Det blir väl på måndag. Då jävlar blir det strikt!

Imorgon så ska jag vara barnvakt åt M, det var länge sen. Det ska bli jätte roligt. Ska vara där 14-18. Hoppas hon känner igen mig haha. Det ska bli mysigt. Ska cykla dit, så det blir ju bra. Har för mig att det ska bli ganska så bra väder imorgon. Hoppas det! Nu ska jag kika omkring här på datorn innan läggdags. Är ganska så trött.
Skönt med en lugn helg!

Milen runt Skiren

Becca kom och hämtade mig och sedan åkte vi och hämtade upp Saja som också följde med. Roligt! Vi åkte ut till Skiren. Världens finaste ställe på sommaren, helt klart vatten och så jävla mysigt. Så där ska vi hänga alla våra lediga dagar i sommar! Vi knalla på ordentligt, herregud vilken terräng! Workout for sure. Vi var väl ute i två timmar. Så jävla skönt.

Har varit hemma ett tag nu. Tog mig precis en dusch och nu har jag smörjt in mig med LDB-silk lotion. Det luktar gudomligt! Ligger med datorn i sängen med musik och ska kolla runt på bloggar. Ska måla naglarna nu också. Det har varit en riktig skön förmiddag.


En grå och ruggig dag. Skönt promenadväder faktiskt. Vi kom förbi en hage med hästar i. Det luktade sååå gott. Saknar stallet och hästarna!

Roadtrip iväg.

Godmorgon!
Tog en rejäl sovmorgon, hur underbart som helst!!! När jag gick upp så hade pappa gjort frukost, äggröra och bacon. MH! Tog mig en stor kopp te till det. Nu ska jag fan köra det, LCHFdieten. Fast inte lika hårt. Jag kan äta frukt och yoghurt och inte ta den fetaste mjölken och så. Utan bara skippa bröd, pasta, potatis och allt annat som man blir fet av. Körde det i två veckor förra året och gick ner 4kg! Så värt. Måste tänka på Turkiet, 44 dagar kvar...

Har pratat med Beccis nu. Jag ska börja göra mig iordning, hon kommer snart. Vi ska ta en långis. Är sugen på att gå riktigt långt. Vet inte om det blir Ågelsjön eller nånting annat. Skiren kanske? Skönt o komma hemifrån. Tar självklart med mig Molly och Ebba

Hörs sen! :-)

En apa som liknar dig.

Efter jag badat så var maten klar. Helt perfekto. När jag ätit så lägger jag mig i soffan för o slappa, men då ringer becca upp mig och säger att hon och tjejerna är utanför och ska hämta mig haha! Så jag följde med dom för en mysig tjejkväll där borta. ♥

Nu ligger jag iallafall i sängen. Så skönt. Underbart att det är helg nu. Becca och jag pratade om att dra ut till Ågelsjön imorgon, mys! Vi får se om det blir bra, beroende på vädret. Men det skulle vara skönt både för mig och hundarna. Älskar att gå riktigt långt i skogen och sen ha med sig lite kaffe. That's life! 

Ska kolla runt på lite bloggar och så nu, sen ska jag sova. Är jätte trött!
G'NIGHT! 

I want to know what love is.


Så jävla fint par. 
Damn it..

Tolfte april.

Idag stannade jag hemma från skolan. Took the day off.
Känner mig som vädret. Grått och kallt. Glada tjejen over here! haha.

Ska gå ut med hundarna på en sväng snart. Sen ska jag ta en långt bad, raka och skrubba mig. Efter det ska jag måla naglarna. So fresch! Jag och Sabira har skickat in vårt projektarbete nu också och är snart klara med ett annat stort arbete. Så skönt!

Underbart med fredag, I need that!

A close up!


En bild från idag då stina och jag cruisea runt i stan. 
Hade en dounot i håret, I like that.

Hoppas det blir en bra dag imorgon.. 
Hatar att känna mig såhär down.

Wish I was a superstar.

Skolan idag gick snabbt. Härligt att vara tillbaka, not. Det var roligt att träffa klassen och lärare. Alltid när man kommer tillbaka från de här kortare loven så känns det som om man bara varit borta som en vanlig helg? Det går så sjuuukt fort. Blöh.

Efter skolan så träffade jag kusinvitamin. Vi gled omkring en stund och sen skjutsade hon hem mig. Skönt! Haha. Det blev för kallt för att gå hemmed bara skinnjackaka på eftermiddagen, blåsigt och grått. När jag kom hem somnade jag. *Tummen upp*. Vaknade kvart i nio. Kollade på tv och så och nu ligger jag i min säng igen. Jätte trött med huvudvärk. Skolan tar all min energi. Det blir ju inte bättre med o ligga efter då heller. Måste ta tummen ur röven och ta tag i skiten. Varför är det så svårt?!

GODNATT!

Åttonde april.

Godmorgon!
Idag kom jag upp i tid. Woop! Cred till mig. Jag GICK till skolan också, fan vad duktig! Kommer jag klara veckan ut haha? Skulle haft lektion på Kungsgård, Personlig Försäljning. Men läraren var sjuk. Så nu sitter jag på DeGeer i cafeterian och slappar. Ska nog kolla på lite Gossip Girl hoho. Det är för tidigt på morgonen för att ta tag i plugget! ;-)

Lagom lång dag today, slutar 14:45! Sweet. Underbart att solen skiner. Gick med skinnjacka och solglasögonen på! Härligt! Ae, nu blir det GG. I'm forever alone...

Promenad runt Ågelsjön! 🐶


Cozy night home.

Becca kom förbi förut med pärlan. Tog en cigg och sen åkte vi och handlade godis och så till kvällen. Men hon åkte vidare sen. När jag kom hem så lagade jag och pappa tacos till familjen. Det kan man ju inte misslyckas med så det blev så gott! Nu har vi laddat upp i soffan med godis och dryck. Vi slappar och ser på Let's Dance. Tror vi ska se på något skräckis sen också, mysigt! 

Imorgon hoppas jag på att jag och beccabus kan ta oss en sväng till ågelsjön med hundarna. Det skulle vara så mysigt. Ta med sig äggsmörgås och kaffe och knalla runt. ÅH! Hur mysigt!? Håller tummarna, det beror på om hon har bilen eller inte...


Tacos är så gott, yummie!

Ebba, min älskade. ♥







När vi kom in från promenaden fick de en varsin tuggring. Det uppskattades. 
Fredagsmys för de små också, so much love.

Vilken härlig dag! ☀

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Så tog tummen ur röven och tog med mig Ebba och Molly på en promenad. En hel timme var jag ute. Det var så skönt att komma ut!


Fjärde i fjärde.

Då var det klart! Nu har jag deligering, känns så bra. Skönt att ha det gjort. Efter det så gick jag ner till stan och köpte med mig en sallad hem. Det unnade jag mig när jag varit så duktig hoho.

Vilken härlig dag! Nu har de börjat ta bort grus från asfalten och då känns det verkligen som vååår. What a lovely feeling! Har pratat med Becca och vi ska nog dra iväg med bilen och hundarna och gå en sväng. Det skulle inte sitta fel i det här vädret. Vi får se vad som händer!


Tre bilder från min förmiddag!

Good morning sunshine!

Vaknade inte av klockan utan vaknade av Noel. Hjälpte honom iväg till frita, så nu är det lugnt här hemma. Var ute på morgon promenaden med hundarna, riktigt härligt! Och det verkligen luktade vår ute! ÅH, snälla du stanna kvar! Har hört både att det ska komma snö men också att det ska bli plusgrader om nätterna och att våren verkligen är påväg. Håller tummarna för det sistnämnda.

Nu ska jag bada och göra mig iordning. Ska och ta deligering vid 13. Trooor jag vet vart jag ska, så är lite nervös för det. Hoppas jag hittar! Det är det värsta med att vara sämst i världen på gator och så. Wuho. Aja, kanske skriver en rad eller två innan jag går.

WISH ME LUCK!

Only miss the sun when its starts to snow.




Kvällens intro gick super bra! Känns som om tiden går snabbare i hemtjänsten? Vi går väldigt mycket och har alltid någonting att göra, så timmarna rullade på ordentligt. Fick vänta på bussen i 30 min, wuho. När jag väl kom hem så fanns det färdiglagad mat, lyx! Har målat naglarna och så nu också. Härligt!

Imorgon ska jag ta deligering, 13-14:30. Sen ska jag nog träffa sabira och få lite plugg gjort. Beror på om hon känner sig bättre eller inte. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska strax sova. Är trötter. Ska kolla runt på lite bloggar och sen sova.

G'NIGHT, ♥



Min första introduktion..

.. gick bra!
Väldigt mycket att ta in. Allt är så nytt och annorlunda jämfört med boende. Är ju inom hemtjänst nu. Men det ska väl gå bra. Ska på intro idag också, 16:30-21:30. Skönt med kort tid! Och imorgon ska jag ta deligering, 13-14:30. Fan vad det rullar på! Hoppas på att kunna få jobba mycket nu så jag får en fet budget till Turkiet! ;-)

Igår när jag slutat vid 16 så var jag helt död. Vet inte vad jag föreställt mig men trodde inte man skulle få gå så mycket haha. Så efter sommaren lär jag ju se ut som en planka, tummen upp! Gick iallafall upp till faster, farbror och kusin efter jobbet och hälsade på. Världens finaste. Blev bjuden på kaffe och mat. Stannade kvar en stund extra för att vara barnvakt. Både jag och Julian var så trötta så vi somnade i soffan, superdupermysigt.


bjuder på fyra godingar från igår. blev ombyte då det kom lite kräks.
min finaste lilla kille. älskar dig något oerhört! ♥

Härlig dag.

Idag tog jag sovmorgon. Så skönt! Vaknade vid tolv. Tittade ut och solen var framme och det var en riktigt fin dag. Fixade mig och åkte hem till becca. Vi åkte ner på stan och satte oss på Brödernas och fikade. Alex och Diana kom sen också med Julian, kusins älskling! Det var superdupertrevligt och underbart att sitta ute i solen! Sen följde jag med rebecca hem, där bjöds det på mat. Grillning! Vi chillade ett tag och åkte sedan och hämtade upp emelie. Vi åkte till donken och tog oss en varsin milkshake. De skjutsade hem mig och här ligger jag nu nerbäddad i min säng och ska sova.

Imorgon är det intro på sommarjobbet, 7-16. Åh, är nervös!!! Har ställt tre alarm nu och hoppas på att kunna komma upp haha. Det är det jag är mest nervös över, och bara för det kommer jag säkert inte kunna sova ordentligt och ligga o vänta på att det ska ringa om telefonen, aja. Men är riktigt trött så kommer somna direkt. Skriver några rader imorgon när jag kommer hem från jobbet.. Så pirrigt!!!

bjuder på en bild på världens finaste julian från när vi fikade. lilla tjockis.
kusin älskar dig maaaassor!



GODNATT!

Första april..

.. det är sjukt vad tiden går fort!!! Snuskigt fort. Läskigt..

Trots att jag har lov nu så kommer den här veckan rulla på ordentligt. Imorgon är jag ledig. WIHO. Ska bli skönt att sova ut i sin egna säng. Har blivit så bortskämd hos mormor med frukost som serverades runt nio. Då var det bara att gå upp haha. Så imorgon blir det att ta det lugnt. Kanske gå ner på stan ett tag? Städa rummet och sådär. Ta tag i lite plugg? Jaja, listan är lång.

Tisdag och onsdag ska jag gå intro på mitt sommarjobb. Ska jobba inom hemtjänsten. Det känns pirrigt och nervöst. Men jag vet att när jag väl kommer in i rutinerna så kommer det gå kanon. Kan ändå inte låta bli att vara lite nervös hiho.

Ligger i min underbara säng nu. Ebba är med och ligger som vanligt under täcket. Allt är i sin ordning. ♥
G'NIGHT MATES!

Ebba och jag från en mysig sovmorgon. Imorgon blir det lika mycket gos.

Borta bra men hemma bäst.

Idag kom jag och Noel hem vid 16. Det var väldigt skönt att komma hem. Men saknar redan mormor. Tur att det är så smidigt och går snabbt att åka dit. Det blir snart igen!

Har bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Molly och Ebba blev överlyckliga när vi kom hem. Underbart. Tog en promenad med dom och sen träffa becca. Tog en cigg och te. Lovely.

trots saknaden så dissade Molly mig när jag ville ha en puss..

Katrineholm

I fredags tog jag och Noel tåget till Katrineholm. Vi var framme vid 13 och blev då bjudna på hemmagjord pizza av mormor, she's the best. Vi fick även påskägg! I mitt var det godis och två nagellack. Den kvällen tog vi det lugnt och gick upp till mormors syster och kollade på Let's Dance.

I lördags var det dags för kalas. Mormors systers dotter fyllde 60. Så det firades! Vi var i en lokal i närheten och det bjöds på god mat, snaps, dryck och dans. Det var riktigt trevligt. Det är kul att träffa släkt som man nästintill aldrig ser.

såhär såg jag ut i lördags!

I torsdags..

.. så slutade jag tidigt som vanligt. Gick ner på stan och mötte upp bästa amanda, my soulsis ♥
Vi kollade runt och så. Köpte sen med mig en sallad och åkte ner till faster och farbror. Jag var barnvakt medans diana tränade och alex var på jobbet. Det var underbart att ha julian för sig själv. Han är världens snällaste och finaste bebis. Min älskade kusin! 

När de kom hem från sitt så gick vi alla ner på stan. Träffade stina som var hos frissan och blev blond. Skit snyggt! Hon var hos mig tills hon skulle börja jobba vid 23. Det var mysigt!

jag och julian. matade honom och sen la honom på mitt bröst.
då somnade han och så låg vi. världens bästa.

RSS 2.0