Later that same day.Knäppte bilden ovan innan min kära mamma skjutsade iväg mig till jobbet. Inte särskilt pepp på jobb. Vet inte om jag kände på mig att det skulle bli en aning kaos? Förstår mig inte på folk.. Fick jobba över och tog en senare spårvagn hem. Ska ta en dusch nu och sen sova. Upp tidigt imorgon för en kort arbetsdag. Sen lediiiiiig. Passar inte bättre än nu faktiskt.

Hoppas på en bättre morgon dag.
Godnatt mina fina. ♡ 

21.03.15Godmorgon!
Vaknade av Ebbas goa pussar och mys. Min fina sötis. Igår var det en lång arbetsdag, 12-21:30. Hektiskt och mycket att göra under kvällen, puh! Slog ihop så gott som direkt när jag kom hem. Behövlig sovmorgon idag. Har ätit långfrukost framför tvn och bara varit. Så skönt! Pappa åkte tillbaka till Afrika i torsdags. Vad det känns tomt utan honom. Men han kommer hem en vecka i april och kommer hem för gott 6/6. Han är en sån kämpe, he's the best. ♡ 

Ska ta och slappa en stund till i soffan. Ska jobba 16-21 ikväll & 7-12 imorgon. Segt att gå upp så tidigt när man jobbat kväll innan. Men har en riktig skön vecka framför mig, ledig måndag & tisdg och helgen som kommer, då väntas det festligheter. Wiho!

15.03.15

Me and my daddy, ♡ 


Blev som jag önskade igår, underbart väder och milen med Molly & Ebba. Jätte skönt! Sista kilometern var dock värst. Var nästan hemma och hade bestämt mig för att gå milen, så gick runt här i området haha. Resten av promenaden spenderades i skogen och tjejerna fick springa lösa. Nu ligger de helt utslagna i soffan. Hihi, mina små.

Ska snart gå över till Nicole & Maxi för lite söndagshäng. Sen blir det att se Farmen med familjen. Mys! Älskar att ha pappa här hemma, då känner man sig hel. Det värsta är att tiden går så snabbt och att han åker redan på torsdag igen..

14.03.15Hej!
Denna arbetsvecka har varit riktigt tuff. Hade feber i onsdags men kämpade på de sista dagarna innan jag tog helg. Puh! Började denna fantastiska lördag med sovmorgon. So freakin' lovely! Sedan så åkte jag, Nicole, Noel och Maxi till Busfabriken i Linköping. Riktigt roligt för alla fyra faktiskt. Bomba min snap med videos därifrån hahah. Avslutade kvällen hos Nicole & Malin med mellonys. ♡  

Imorgon hoppas jag på fint väder och att min hals är bättre. Har inte tränat något de senaste dagarna och det stör mig verkligen. Blir så irriterad att när man kommit igång ska man bli sjuk?! Lol. Ska iallafall försöka gå milen med hundarna och satsa stenhårt på träningen nästa vecka. Ska ta och sova nu, känns fantastiskt att kunna sova ut och inte ha några bestämda planer inför morgondagen. 
Godnatt!

05.03.15


Vilken fin torsdag jag har haft. Lyxade till middagen med plankstek framför Farmen. Men istället för potatismos så tog jag brysselkål och champinjoner. Jätte gott! 

Min lediga dag började med sovmorgon och god frukost framför tvn. Sedan mötte jag upp Nicole och gick till gymmet. Vi är nybörjare båda två men vi provade på alla maskiner och avslutade med att springa på bandet. Härligt! På måndag så ska Olivia följa med, hon har tagit sig an att vara vår PT! Haha, ska bli spännande. Nu har jag tänkt att göra mig en kopp te och mysa vidare framför tvn. Jobb fram till måndag. Börjar med 7-16 imorgon. 

I HELGEN KOMMER PAPPA HEM! ♡ Hela familjen längtar och räknar ner.

Lördag mitt i veckan.

Hej!
Idag så jobbade jag kl 7-16. Lång dag. Blev extra segt då jag hade två promenader, båda två med rullstol. Men tänker att det är bra träning haha. Promenerade sedan hem i det härliga vädret. Väl hemma så åkte jag och mamma iväg för ett Indoor Walking pass. Det var på 45 min, räckte gott och väl för mig då jag inte minns senast jag tränade. Shame on me.. Avslutade kvällen hemma hos Nicole med barnen och Malin & Marie framför Farmen & mys. ♡ Kunde inte ha fått mig en bättre onsdag! 


01.03.15Då var vi inne i mars. Måtte denna månad gå fort. Så vi får vår och jag FLYTTAR då. Känns så sjukt. Har varit långledig fredag-söndag. Vilket behövdes konstigt nog. Det var riktigt skönt. Hann med en trip till Ikea, firade Maxi och tog mig en spontantrip till Katrineholm för att hälsa på älskade mormor. En riktig mysig helg!

Laddar upp inför en vecka med jobb. Är bara ledig torsdag veckan som kommer. Men det är bara att kämpa på. Ska försöka uppdatera mer då det varit segt på den fronten hiho. Ska försöka bli bättre!

RSS 2.0