Iphone 4.



Beställt dessa två skal till min phonis. Ska lämna in min telefon så fort jag kommer hem och kommer då få en helt ny. Så skönt! 

Så dessa skal ska få klä min nya bebis. Pretty pretty! Tycker de är SÅ fina. 
I'm happy!



30/10



Jag och mormor har varit och handlat till imorgon. Då ska det bjudas på Tacos och tårta. 

Nu har vi ätit lunch och slappar i soffan framför tvn. Köpte mig en tidning, Sofis Mode, som jag ska bläddra lite i. Älskar dessa mysiga dagar hos min älskade mormor! 💗



G'night !

Nerbäddad. Så skönt. Är trött trotts att jag sov förut. Mormor hade shoppat en hel del! Till mig köpte hon nytt påslakan, läppstift och en grymt skön bh. Vill hem och tvätta och bädda min säng hiho. 

Blev en liten långtråkig dag. Imorgon så står städ på schemat. Får se vad vi hittar på sen. En runda på stan? Äta ute någonstans? Långpromenad? Hm. Ja det finns ju lite o välja bland!

GODNATT, 💗

29/10

Nu är mormor och shoppar på Ullared. Fast tror de är på väg hem nu. Jag har varit hundvakt och hängt med Ester och Julia all day. 

Somnade en stund. Sov i en timme typ hehe. Så himla skönt! Myser i soffan framför tvn nu. Ska snart gå ut med tjejerna igen. 


Ester & Julia. 

Mot K-holm.




Nu sitter jag på tåget påväg till mormor. Skönt att det går så himla snabbt. Har musik i öronen och underhåller mig med mobilen. 

Det var jätte mysigt på stan med mamma. Världens finaste! Familjen kommer också upp till Katrineholm på torsdag, då fyller mormor år så då ska vi fira henne och då åker jag med dom hem.

28/10

Dagens!


Hej!
Nu är jag på stan med mamma. Vi ska kolla lite och sen ska jag bjuda henne på lunch. Mysigt! 

Efter det skjutsar hon ner mig till stationen så ska jag ta ett tåg till Katrineholm till min fina mormor. Yey! 

En fin söndag...

... med fina vänner! 

Jag mötte upp Emelie och Amanda på stan. Vi lunchade på Lindahls. Gud vad gott det var! Underskattat ställe. Brukar aldrig gå dit, så det måste bli fler besök hoho.


Den jätte goda "smörgåsen"! 


Det blev en hel del shopping för min del också. Ops! Jag som skulle hålla i pengarna hehe. Fick med mig jätte fina kläder som jag kan fota imorgon.

Nu är jag hemma och pappa lagar middag. Lever för mat hej. Blir en lugn och myskväll. Perfekt söndag! Mamma är ledig imorgon likaså jag. Frukost tillsammans och mys framför tvn. I love!

It's time for fridaycoz'



FREDAG! Gud så härligt. Är riktigt happy över att jobbet inte ringde och jag får spendera kvällen hemma. Känns som om det var jätte länge sen jag såg Idol live. Haha.

Jag lagade tacos till mig, pappa och Noel. Mamma slutar vid 22. Längtar efter henne. Nu är det mys i soffan som gäller. Somnade i soffan förut så vi får se hur länge jag kommer vara uppe. Just nu känner jag mig inte det minsta trött. Kanske mysa ner sig i sängen sen o se en film? Underbart att vara ledig.

25/10



Ebba väckte mig vid nio imorse. Hon stod vid min dörr och så fort jag öppnade dörren så for hon iväg som ett skott till sin mamma Molly och mamma haha. Jag kände mig jätte trött och gick o la mig. Sov en timme till. 






När jag vaknade så åt jag och mamma frukost tillsammans. Vi gjorde oss iordning och sen drog iväg och handlade. Efter det blev det donken till lunch! 

Nu har mamma dragit iväg till jobbet och jag degar i soffan. Köpte VeckoRevyn och en liten choklad som jag ska gotta mig med. De har inte ringt från jobbet - skönt! Blir en hemmakväll med tacos och mys med min fina familj. I love it. 

Myskväll.



Fick beröm för min frisyr idag av en tant på jobbet. Haha. 
Flottigt och dant. Så söt!

Pappa är hemma nu! Wiho! Han har som skrivet innan varit i Göteborg och sov borta natt. Som vi saknat vår pappsi! ❤️ 

Nu myser vi framför tvn och tittar på Vikings. Känner mig så himla trött men ska se klart serien och sen krypa ner. Egentligen hoppas jag på att jag inte behöver jobba kväll imorgon heh. Men spelar ingen roll. Isåfall är det 16:30 jag börjar. Och det är ju OK! Får se om de ringer imorgon....

Oh fi fän.

Drog en solning efter jobbet. Mega skönt! Kom hem perfekt till dramaqueensen i Beverly Hills. Puss på det. Till middag så blev det sallad från Ica. Både jag, mamma och Noel köpte oss en var. Det är ju så himla smidigt och GOTT. Suktat efter en sån länge nu haha.

Kom precis in från att ha varit ute med hundarna. Blev en kort sväng. Både dom och jag ville bara komma hem. Gud vad det blåser!!! Det har ju varit jätte skönt väder under dagen. Men blåsen, usch! Hoppas det är fint väder imorgon och att vi slipper just det.

Vet inte om jag ska jobba kväll eller inte imorgon. Men det lär märkas! Ställer in mig på sista dagen imorgon för den här månaden. Ska vara ledig i helgen och på måndag drar jag ju som sagt iväg till min saknade mormor! Stannar hos henne till torsdag då. Can't wait!

I'm kind of dead.

Holymoly. Klockan är inte mycket. Blöh. Alla andra i familjen ligger o sover. Det ser SÅ himla skönt ut. Mamma är ledig idag också, lucky her! Dricker kaffe och äter en leverpastejsmörgås med saltgurka på. Jätte gott! Skulle typ göra vad som för att få gå o lägga mig igen. Men har snart fått ner hela koppen så piggnar väl till strax.

Spårvagnen går 6:25. Skippar smink idag. Hoppas jag inte är allt för död efter jobbet så kan jag gå o sola. Måste ta tag i det!!! Hatar att gå o känna mig som ett lik. Lite färg på kroppen gör så himla mycket! Och det är ju sjukt skönt att bara liggga där och bli varm. Det värsta är efteråt, man blir så trött och seg haha. Men vi får se om det blir så, kanske längtar hem alldeles för mycket till min säng.

Sleepyhead.

Är jätte trött. Pappa är iväg med jobbet i Göteborg så jag och mamma hade myskväll! Det är ju faktiskt lillördag idag heh. Var och köpte lite naturgodis till oss. Vi tände ljus och myste framför tvn. 

Nu ligger jag i sängen. Borde lagt mig tidigare känner jag... Ser inte fram emot o jobba 7-15. Segt. Hoppas jag kommer få jobba kväll fredag. Eller jobba då iallafall. Kommer tacka nej för jobb i helgen. Har jobbat så gott som varje dag nu i oktober. Sweet! På måndag far jag iväg till Katrineholm för att pussa på min mormor. ❤️ Längtar! 

23/10

Jobbet rullade på bra. Fyra enkla timmar. Sket i att träna. Synd! Men jag var så sjukt hungrig, och stressa hem och hinna med o laga mat och sen dra iväg direkt. Ae, det kände jag inte för. No stress. Farbror ringde när jag slutade så jag gick upp dit och hälsade på. Fick pussa på min guldklimp också! ❤️

Promenerade hem ifrån dom. Känner mig helt slut. Är mör i benen efter gårdagens pass! Världens bästa mamma har lagat god mat nu som jag ska gotta mig med. Blir en tidig kväll. Ska jobba imorgon 7-15. Sweet! 


Jag ser ju ut som en mupp men Julian blev så sjukt söt här. Kusins lilla älskling! 

My morning.

Good morning lovies! 
Jag ställde klockan och gick upp efter åtta. Tog med mig Molly och Ebba på en powerwalk! Jag hade tjocktröja och vinterjacka på mig. Tyckte det såg så kallt ut. Hah, hell no! Jätte skönt ute. Blev jätte varm och nästintill svett, härligt! När jag kom in så gjorde jag iordning frukost och tände ljus. Yoghurt & flingor och en kopp kaffe till det, delicious!

Nu kollar jag lite på tv. Ska strax hoppa in i duschen och börja fixa mig. Jobb 12-16 och vid 17:30 så ska jag och Stina träna Box70. Holymoly! Vi går ut hårt haha....


Mysig start på en bra dag. 💗



Why don't you love me.

Jag och min mysis Molly.


Pappa har hämtat upp Noel och var o handlade. De köpte med sig kyckling som är i ugnen nu. Ska göra mig en sallad till det. Mums! Mamma slutar vid åtta, woho! Längtar efter henne. ❤️

När hon kommer så ska vi äta. Är så sjukt hungrig. Ska bli riktigt gott med mat! Imorgon så ska jag gå till jobbet. Go me! Känns riktigt skönt o vara igång. Blir nog o träna med Stina imorgon också, inne i stan. 


Pretty good day.

Var och tränade idag med Stina, 12-13. Fan vilket tufft pass. Det var Indor Walking och svetten rann. Fan vad bra det kändes och efteråt är man så sjukt nöjd. När jag kom hem så duschade jag och fräschade till mig. Sen mötte jag upp Sabira. Vi tog en promenad runt omkring och snackade om allt mellan himmel och jord. Saknat henne massor så det var roligt o få umgås med henne!

Nu ligger jag och Molly & Ebba i soffan. Är så jävla trött och hungrig. Finns ingenting att laga här hemma heller. Blöh. Ska se SHF sen ikväll, woho. Bästa med tisdag. Sen ska jag lägga mig. Jobbar 12-16 imorgon. Sov inte särskilt bra inatt så hoppas jag får bättre sömn nu.


Tröttis ebbis..



Make me breathless.

Äntligen nerbäddad, med Ebba såklart. Min finaste tjej. Imorgon är jag ledig. Då ska jag och kussi Stonie åka o träna! Hon har också köpt kort på Friskis&Svettis nu. Tjoho! Nu ska vi komma igång ordentligt och peppa varandra. 

Efter träningen pratade vi om att åka hem till mig och luncha. Sounds good to me. Längtar efter att få somna nu. Lämna denna värld en stund. Hoppas jag får drömma mig bort till något fint...

21/10

Nu har jag gjort mig iordning. Mamma slutade vid 14 så vi har myst lite. ❤️ Vi tittar på Kardashians. Lovely.

Ska ta bussen som går 15:50. Måste ta något o äta också. Blöh. Knäppte några bilder förut också hiho.


Todays! 

The living room.



Fina vardagsrummet! 
Jag ääälskar det. En mycket mysigare känsla nu. Gillar verkligen tavlan. Den får mig o tänka på Tarzan, när Kala ska rädda honom o få springa över bron. Söt. Måste se den filmen snart.

Tände ljus när jag åt frukost och mysfaktorn var på topp. Nu ligger jag och kollar på några fruar från New Jersey, fun!

Ny vecka.

Hello!
Har sovit som en prinsessa. Innan Noel gick iväg till skolan idag så kom han in till mig och gav mig en puss, PLUTT! ❤️ Så himla söt. Somnade om efter det och gick väl upp vid halv elva. Tog ut Molly och Ebba på morgonrundan och väl hemma gjorde jag iordning god frukost och satt bänkad framför fruarna från Beverly Hills. Perfekt start på morgonen! 

Nu ligger jag och Molly myser i våran sjukt mysiga soffa. Mamma har handlat massor med nya kuddar och filtar. Äntligen! Vi ska mysa vidare och sen ska jag dunka musik för att verkligen vakna till och göra mig redo för working night!

Tröttelitrött.

Jobbet gick inte lika smidigt idag som igår. Men det gick ändå. Det var underbart att få komma hem och slänga mig i soffan. Och här har jag legat sen dess.

Ska snart, när jag finner orken, ta ut hundarna på kvällskissen och sen mysa ner mig i min säng. Blir o jobba kväll imorgon också, 16:30-21:30. Nämner det än en gång, underbart att få sova ut o äta en lång frukost framför tvn.


Mys i soffan. Puss på er!

20/10

Älskar att jobba kväll. Har fått sova ut och ätit god frukost framför tvn i lugn och ro. Har gjort mig iordning nu och är så gott som redo att dra iväg. Ska ta bussen som går 15:23. 


Hello!

When it's all over.

Jobbet rullade på bra ikväll tack vare härliga arbetskamrater. Det gillas med två tummar upp. Hoppas passet imorgon går lika bra. Väl hemma så fanns det pizza och snacks att gotta sig med. Mamma och pappa var iväg till Ikea förut och shoppat loss. Vardagsrummet har fått sig ett ordentligt lyft. Det blev jätte fint! 

Nu har jag och min älskling Ebba krypit ner i min ljuvliga säng. ❤️ Ser verkligen fram emot o sova. Skönt att inte börja förrän 16, behöver inte ställa något klocka. Sweet.


Humöret blev bättre sen hehe...



Ful som stryk.

Har gjort mig iordning nu och ska snart börja gå till jobbet. Vi har inget hårspray hemma så har en fet fucking bad hair day. Hate it!!! Känner mig sjukt ful därav bilden. Hatar o känna såhär. 

Seg, irriterad & trött. Inget roligt alls. Kul o gå till jobbet då i tystnad. Liam har fortfarande inte gett mig mina hörlurar som jag VET att han har. Jävla gris. Ser fram emot o komma hem o slänga mig i sängen. Hälsningar från roliga klubben.


Fiiiin. 

Lördag.

Sitter i skrivandes stund o äter frukost. Pappa var iväg och handlade så det blev lyxfrukost idag. Yummie! 

Vaknade tidigt, tror klockan bara var runt nio. Låg och drog mig lite och när klockan närmade sig tio så ringde jobbet. Blir o hoppa in idag också, 16:30-21:30. Härligt! Skönt att jag inte behövde stressa iväg direkt. 

Har jobbat väldigt mycket nu i oktober. Ser fram emot november haha. Lönen nu som kommer är inte mycket o hurra för. Men jag överlever ju. Jag och mamma har iallafall bokat en tripp till Ullared den 16e. Det ser jag fram emot! Ska handla grejer till mitt rum. Att ha mamma en hel dag för mig själv, lovely! ❤️

18/10

Hej!
Jobbat idag och det rullade på bra. Så skönt! När jag kom hem så fanns det färdiglagad mat, potatisgratäng, kött & sallad. Heaven! Har haft mobilen avstängd hela dagen och efter jobbet så satte jag på den och peppar peppar så har inte röststyrningen varit igång något och den har betett sig väldigt bra. Så skönt! Nu kan jag ändå vara lite social hehe.

Inget jobb imorgon. Söndag jobbar jag kväll. Wiho! så skönt o få sova ut. Har kollat lite på Idol och bara haft fredagsmys i soffan sen jag kom hem. Love it. Ska ändå lämna in min telefon men hoppas den håller sig såhär bra tills jag kan göra det....

17/10

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon. Gick upp efter elva, skönt! Jag åt frukost i lugn o ro och myste i soffan med Molly & Ebba. Framåt eftermiddagen kom fina kusin Maja hit. Jag gjorde mig iordning och sen åkte vi ner på stan. Vi gick förbi 3 och jag tänkte lämna in min telefon och hoppades på att få en fungerande lånetelefon. Men nej. Var tvungen att anmäla skiten först på datorn och sen vänta på svar för att sen kunna lämna in den. URGH! Irriterande. Jag och majsi hade det iallafall jätte mysigt sen. Vi käkade buffé och kollade runt på stan. Finns mycket fint nu!

Vi åkte hem till mig sen och slängde oss i min säng och snackade massor skit. MYS! ♥ Som jag saknar min fina kusin. Hon bor ju i Vadstena så vi ses ju så gott som aldrig. Men hoppas det blir ändring på det!

Nu ligger jag i soffan och myser med familjen. I love it. Vi ska kolla på The Vikings. Ska göra mig en kopp te till det sen. Ska ändå lägga mig skapligt. Börjar ju inte förrän 14 men känns skönt att få några extra timmars sömn. Ska promenera bort till jobbet.
Feels good right now....



Donno what to feel.

Fick skrattanfall på jobbet idag. Härligt! Började näst intill gråta. Underbart att ha så roliga och fina arbetskamrater man kan göra det med! Det tog iallafall musten ur mig. Världens underbaraste mamma kom o hämta mig efter jobbet och väl hemma så däckade jag i soffan och vaknade för en timme sedan. Idag blev det kinamat. Pricken över i!

Svenska Hollywoodfruar idag då. Tisdagens höjdpunkt. Woho! Det varvat med lite fotboll blir ju perfekt. Inte så viktig match nu men ändå. Ska lägga mig i ett bad senare. Raka mig, skrubba mig, smörja in mig. Lyx! Det förtjänar jag verkligen. Får se om jag fixar naglarna om jag orkar. Kan vara uppe ikväll utan att känna stress inför morgondagen. Då är jag LEDIG, likaså torsdag. Behöver verkligen det känner jag....

15/10

Godmorgon.
Vill bara stänga av allting helt o hållet o somna om. Men nej. Jobbar idag till 15 och har inga tider imorgon och torsdag - och det ska jag se till o inte ha heller. Behöver de två dagarna ledigt. Gud så skönt. 

Min mobil har spökat rätt så rejält efter olyckan. Den "går hem" utan att jag gör något och för mig funkar inte "hemknappen". Röststyrningen är igång och tycker om att ringa upp randoms från min kontaktlista hah... MEN! Nu på morgonen när jag startat den har den varit precis som vanligt. Så HOPPAS att den är normal nu tills jag hinner särkerhetskopiera skiten!!

Just nu är jag inne i en nere-period. Har inte tränat något. Bara jobbar. Är hemma. Trivs inte i mig själv. Tänker mycket. Tack vare att du snurrat igång det igen. Vet att det bara är en period och att det går över så det är skönt men känns lite jobbigt just nu... Behöver de här två kommande dagarna ledigt.

13/10

Ikväll så är Noel och jag ensamma hemma. Skönt! Vi ska strax gå ner o handla lite. Är riktigt trött och seg. Känner mig tom och nere? Orkar hur som haver inte göra någon mat så det får bli en kebab o dela på. Inget mig emot! 

Blir inte så sent ikväll. Blir o gå upp tidigt för mig imorgon då jag måste hjälpa lillebror iväg till skolan. Har tänkt att följa honom o ta med hundarna och sen svänga av så jag kan släppa dom i skogen. Sounds good to me! 

Keep on walking.



Nu är jag på väg till jobbet. Skriver på gående fot! Det är jätte skönt promenad väder! Nu är det inte så kallt haha... Träden är så fina o titta på. Gillar hösten! 

Jobb som sagt hela dagen. Blir o ta spårvagn eller buss hem sen. Hoppas på en lugn kväll och att jag slipper tvätt o städ hehe. Hörs sen!



12/10

Godmorgon!
Vaknade innan alarmet ringde, skönt! Gick upp strax innan nio och tog ut Molly & Ebba ut på morgonrundan. Visst, nu var jag nyvaken och ruggig men gud vad kallt det var!! Usch.... 

Nu sitter jag framför tvn och äter frukost. Ska så småningom göra mig iordning och knalla bort till jobbet. Lång dag! 


Morgonrundan. Hösten är ändå fin o titta på.



All that he wants is another baby



Har haft en riktigt bra fredag med pappa & Noel. ❤ Mys! Vi kollade på matchen och Sverige vann! Fan vad härligt. Gud vad vi vråla när Zlatan sköt in sista målet. Tjoho!

Nu har jag tvättat bort sminket och ska strax krypa ner i sängen. Ska se på Modern Family, de är så jävla roliga! Känns bra att lägga mig "tidigt" så jag får mig en liten sovmorgon iallafall. Börjar 12. Har tänkt att promenera till jobbet också. Skönt!



Cozy friday night.

Nu har jag ätit riktigt god mat. Kött, potatisgratäng och sallad. Delicious! Skönt att bara vara hemma och glida omkring i min mjukisdress hoho. Badade förut och skrubba mig! Härligt. Kände mig uttråkad så drog på lite musik och sen helt plötsligt sminkade jag mig haha. Kul! 

Jag, pappa och Noel ser på fotbollen. HEJA SVERIGE! Ska smälta maten nu en stund sen ta ut hundarna på en liten sväng. Sen blir det att gosa ner sig igen och ta fram chips & dipp! Fan vilken skön fredag...


Fredagsmys!



This is me.




Min Molly, ❤

Sov riktigt länge idag. Tror klockan var närmare 13 när mamma kom in i rummet o sa "ska du sova bort hela dagen?" haha. Då låg jag och drog mig och kollade phonen. Molly låg och myste. Hon hade velat komma in till mig direkt efter morgonpromenaden. Söt!!! 

Har inga absolut planer för idag. Ska plocka lite här hemma tills pappa kommer hem. Men först ska jag se Teen Mum 2 och Housewives of Beverly Hills. Sweet då.


Best best best! 

Caught in a bad romance.

Jag, mamma och pappa kollade på det här Vikings som börjat på fyran. Ingen direkt wow-reaktion men det verkar helt OK. Ändå roligt o ha något att följa.

Än så länge så fungerar mobilen. Men jag ska lämna in den. Ska ba få tummen ur röven. Ser verkligen fram emot imorgon. FREDAG och jag är ledig! Tjoho! Ska sova halva dagen haha. Men bara för att jag kan så kommer jag säkert vakna tidigt o inte kunna somna om.

Ebba har krupit upp här bredvid mig vid mitt huvud. Hon la sig på kudden. GULLIG! ❤ Var ju bara tvungen o knäppa några bilder så jag kan visa er hihi. Med detta säger jag god natt!


Världens finaste och bästa Ebbis! 

Stupid gurl...

När jag hade städ på förmiddagen så hade jag min mobil i bröstfickan och plums! .... Så låg min mobil nere i hinken full med vatten. FUCK! Drog upp den fort som fan. Men det enda som har hänt är att skärmen är ljusare i högra hörnet, om jag ska prata med någon måste jag ha högtalare och jag kan inte använda "hem"-knappen. Aja! Har skjutit upp på att lämna in den här skruttisen alldeles för länge. Men måste ha en dator o säkerhetskopiera allt. Får ladda ner iTunes till någon dator bara.

Jobbet rullade på bra annars. När jag hade rast så cyklade jag in till stan och köpte mig en Paus-sallad. Så välförtjänt hiho. 

Nu ligger jag i soffan. Tog med mig hundarna bort till affären och köpte pepsi max, naturgodis och cigg. Yummie! Imorgon är jag ledig. Då ska jag sova uuut. Ska ha en riktig "tahandommigsjälv"-dag! Fredag också, ska bara vara hemma och mysa med familjen. LOVE IT! ❤ Jobb lördag 12-21:30 och söndag 7-12. Cash is king...

10/10




Idag var det svårt o komma upp, som alltid då haha.. Låg så snuskigt skönt när jag snoozade. Ville bara stänga av helt o fortsätta sova! Men jag känner mig ändå utvilad. Fick ändå en bra sömn! 

Sitter på spårvagnen nu på väg till jobbet. Jobb hela dagen... Kommer säkert åka på tvätt och städ. Blöh! Det känner jag inte för. Känner mig så sjukt seg! Ser fram emot när klockan blir 15...

Trötter.

Ligger i soffan och ser Bonde söker Fru. Tycker det är riktigt töntigt haha. Mamma & pappa som vill de. Har lite svårt för bönder men det har ju sina anledningar! Tycker det blir så pressat och pinsamt också när de dejtar så många samtidigt. Awkward! 

Jag är verkligen sjukt trött. Efter det här blir det o göra sig iordning för sängen. Behöver sömn, för imorgon är det jobb! Kör 7-15. Just nu känns det riktigt segt men nu när jag går o lägger mig tidigt hoppas jag på att vakna upp pigg och glad.

Hittar inte mina hörlurar. Ett mysterium!!! Blir så jävla irriterad för det måste vara någon (läs Liam) här hemma som tagit dom. Urgh. Får se om jag får fram dom ikväll. Hatar att gå utan musik och när man sitter på spårvagnen blir det så tyst. Behöver musik på morgonen för o piggna till!

Sweet home.

Jag, Julian och Alex åkte iväg o köpte med oss mc. Jag var vrålhungrig så det satt riktigt fint. Efter det var det inte mycket kvar o göra så då åkte vi hem. De skjutsa hem mig, tack! ❤ Det var så mysigt o ta hand om min lille skrutt. Det var väldigt fint i Lindö. Det mysigaste var o promenera vid hamnen. Senare kom ju farmor också. Roligt o få träffa henne.

När jag kom hem var jag nere o hälsade på Alice som kom förbi för hon har sin praktik här i närheten. Nu har jag placerat mig i soffan med Molly och Ebba. Mys! Ska ladda upp för att städa mitt rum. Vi har tvättstugan till ikväll så ska se till o få mina sängkläder tvättade, det skulle vara skönt...


Bytt om till världens skönaste mjukiskläder hoho. Bild från hissen!



Walking around.



Har promenerat omkring en stund nu. Har knappt varit i Lindö så hittar inte direkt. Nu sitter jag på en bänk vid hamnen iallafall. Det är så himla mysigt här! Julian slocknade så fort jag fällde ner ryggstödet. Haha, övertrötta killen som låg och skrattade åt mig innan.

Det är jätte skönt ute förutom att det blåser. Men jag fryser verkligen inte. Känns mest ruggigt. Himlen är väldigt grå så det förvånar mig inte om det blir regn senare...


Lindö.

Nu sitter jag i bilen med Femerströms på väg ut till huset. Jag ska hjälpa till med Julian! ❤ Hann o knäppa några bilder innan jag gick ner. Farmor kommer ut sen. Har inte träffat henne på hur länge som helst så det ser jag fram emot!


Outfit!



9/10

Idag var det svårt o komma upp. Jag väntade in i det sista och gick upp vid 9:30. Snoozade gång på gång.. Idag är det en sån dag jag skulle kunna sova till tolv! Men det är skönt att vara uppe nu och få ut något av dagen. Har ätit frukost framför tvn med mamma. Vi tände lite ljus, så mysigt!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för runt 11 så kommer Alex, Diana och Julian o hämtar mig. Ser fram emot att hänga with my number one en hel dag! 


Härlig start på dagen! 



Vad lyckan beror på.

Ligger i sängen. Radion är på och min balkongdörr är på glänt. Riktigt mysigt o höra hur det regnar. Men det bästa skulle ju vara o ha någon o gosa lite med. Men man kan ju inte få allt här i världen right??! 

Imorgon så kommer Alex & Diana och hämtar mig. Vi ska ut till Lindö och jag ska hjälpa till med Julian. MYS! Älskar att få hänga med min lille favorit kille. 

Så nu ska jag sova så jag orkar med en hel dag med mitt älskade busfrö.
GODNATT! ❤

The Dream House.






Drömhuset med stort D. Herregud! Här bor Lisa Vanderpump som är med i serien Real Housewives of Beverly Hills. Min favvo-serie just nu. Blir lika fascinerad varje gång man kommer hem till henne. Vilket fantastiskt hem! 

Miss the times with you.

Det var SÅ roligt o träffa Amanda! Vi ba chilla base och gjorde inte alls mycket. Låg i hennes säng och såg på tv varvat med massor med prat. Mys! ❤ Det roliga är att vi ALDRIG tar kort tillsammans. Don't ask me why. Så idag försökte vi oss på en bild med det blev en flopp haha! Bättre lycka nästa gång...

Världsbästa hon skjutsa hem mig så nu är jag hemma. Har inte tänkt att göra mycket. Ska ta mig en kopp te och invänta SHF. Tisdagens höjdpunkt.


En suddig dagens! 



Ändrade planer!

Sitter nu och väntar på spårvagnen. Har köpt med mig en sallad och åker hem direkt till Amanda istället. Är sjukt hungrig så vill bara komma dit, slänga mig i hennes säng och se på tv! Längtar massor efter soulsisen min! ❤

Höstig dag.

Promenerade till jobbet! Väldigt skönt promenadväder. Chockerande varmt dock. Gick och svettades haha. Jobbar bara till 16... Och efter jobbet så ska jag möta upp Soulsis och vi ska ta en dejt på Paus. Nomnomn! 

Nu sitter jag och väntar in klockan. Ska om några minuter gå in och städa hos en. Känns ändå OK. Känns bra att jobba när man har roliga planer efteråt! 


Hösten är väldigt fin, och mysig...



Heeey sister.

Blev lite städ iallafall. Men när jag tänkte dammsuga så gick den inte igång?! Hm.. När pappa kom hem så lagade han jätte god mat! Lax & potatis och sen sallad till det. Noel har studiedag imorgon så vi myste till det lite haha.. Tända ljus och sen chips framför tvn.

Nu har jag varit ute med hundarna och badat. Ligger i sängen. Ska visst jobba imorgon, 12-16. En riktig stjärt tid. Men bäckar små... Efter jobbet så ska jag till min saknade Amanda. ❤ Några andra direkt planer har jag inte. Vi hörs imorgon. 

GODNATT!

Take care.

Segheten slog till. Lol. Följde med mamma till Ica innan hon åkte iväg till jobbet och köpte mig en sallad. Hemskt hur seg jag blev nu haha. Blir en lugn dag. Sitter i soffan nu och ska rycka upp mig och när jag sett Keeping up with the Kardashian har tänkt att städa lite här hemma. Då blir pappa glad när han kommer hem! ❤ Mamma sover över på jobbet idag. Buhu...

Ska dammsuga mitt rum och plocka lite också. Så jag håller undan där så det slipper bli ett bombnedslag. Imorgon står det i min kalender att jag ska jobba 12-16. Men kommer inte ihåg att jag skrivit upp det så ska ringa och dubbelkolla...

Sjunde oktober.

Godmorgon!
Har sovit väldigt länge och väldigt skönt. Hundarna kom in till mig efter deras morgonpromenad. MYS! ❤ Väldigt vad gosiga de var idag. 

Det är riktigt grått och tråkigt ute. Tycker det låter som det regnar? Men ser inget! Hah. Skulle inte förvåna mig direkt. Men blåser gör det, riktigt mycket! 

Känner för att hitta på något idag. Åka ner till stan eller Ingelsta. Men ja, vi får se. Ska först och främst få i mig lite frukost.


Me & my old lady! 



Love love love.



Min världsbästa gosis. 
Vad skulle jag göra utan dig?!

Godnatt igen...

Avkopplande.

Jag är så himla trött! Nu har jag badat och smörjt in mig med VS och ligger i min underbara säng. Imorgon har jag inga planer alls - skönt! Får se vad som händer. Hoppas på lika fint väder som idag så ska jag ta en riktig långis med Molly och Ebba. ❤

Radion är på och jag ska läsa i min tidning som jag köpte förut idag. Gud så skönt. Kommer sova som en prinsessa.


Med detta säger jag godnatt

Idag.

Senare när jag vaknade så mådde jag prima ballerina! Knappt bakis?! Kände mig bara lite seg i kropp & knopp. Julian kom vid 12 och vid 13 så var jag och Emelie nere i resecentrum. Hon skulle ta en buss hem och jag skulle möta Noel som har varit hos mormor i K-holm. Vi mötte upp lillebror och vi gick till Burger King och käka hoho. Sjukt gott!! Sen gick vi till affären och handla lite för att sen ta bussen hem! 

Jag och Julian somnade en stund efter han ätit banan. Så vi vaknade för en timme sen typ. Riktig skön powernap! Nu sitter vi i soffan och myser. Han har ätit nu och är jätte gosig. Love it. 

Jag känner mig huuuungrig. Skulle lätt kunna smälla i mig en pizza. Onyttiga dagen hej! Mamma & pappa har varit iväg på skaldjurskryssning! LYX... De kommer när som så vi får väl se vad vi ska hitta på för gott! 


Mina älsklingar! 
Lillebror.

K ä r l e k.

Gårdagen.

Igår så åkte jag in till stan för att sen åka ut tillsammans med Tessa till Åby för att fira Emelie. Det var så himla mysigt! Vi blev bjudna på tacos som var himmelskt då jag inte ätit på hela dagen. Vi drack, dansade och hade det riktigt roligt. Alla tjejer var samlade och det var riktigt länge sen. 
UNDERBART! ❤

Emelies mamma skjutsade in oss till Puls närmare halv tolv-tolv. Det var helt OK där. Men jag har verkligen tröttnat. Fy fan vad tråkigt det är. Samma gamla skit varje gång. Igår var det ingen bra musik heller. Boooring! 

Finfina Emelie sov hos mig och innan vi åkte hem så köpte vi med oss Max. Det satt riktigt fint kan jag tala om. Vi hade det så himla mysigt, riktig kvalitetstid! Första gången jag vaknade idag kände jag mig som en påse skit, då var klockan runt 6-7 tror jag. Då tog jag en tablett och somna om till elva. Jag mår riktigt bra idag! Skönt...


Jag och Emelies fina kusin Karin!
Jag och min bästis!


Kära Emelie & jag! 
Mina tjejer! Några som saknas tyvärr...

O sen var det dags o sova hihi! 

Lite bilder från igår! Allt som allt hade jag det riktigt roligt med världens bästa tjejer!

Välkommen lördag!

Vaknar upp av att mamma kommer o pussar på mig (läs: jag skriker innan ba "maaamma, kom o väck mig!!!" Tycker det är så mysigt Haha!!) och sen sätter på kaffe åt oss. Har legat o dragit mig en lång stund nu, så himla skönt! Ebba är som vanligt väldigt kelig så vi har gosat lite! ❤


Godmorgon! 



Good night.

Nu ligger jag i sängen. Så j*vla trött! Ebba ligger här bredvid och ska väl snart under täcket haha, min älskling! 

Som skrivet innan så blir det fest imorgon. KUL! Får se om det blir utgång med det lutar starkt åt det...

Men ska ändå ta det lugnt för på söndag ska jag ha Julian hela dagen. Yey! Det ser jag verkligen fram emot. Det blir en riktig myshelg. Med det säger jag godnatt! 


Bjuder på en lagom gullig bild från idag när jag jobbade! 



Fredagsmys.

Äntligen hemma. Träffade Alex, Diana och Julian på vägen till bussen. Vi stod och pratade på och drömde oss bort hiho. Hoppade på bussen till slut och nu är jag hemma. Fanns en bit hemmagjord pizza till mig. Möms! Nu tittar vi på det som är kvar av Idol och äter chips o dipp. 

Imorgon så blir det fiesta! Det ska bli riktigt roligt. Alla tjejer kommer som jag inte träffat på hur länge som helst. Gänget är samlat, wiho! ❤ Sist då vi firade Tessa så var det många som inte kunde komma. Så morgondagen ser jag verkligen fram emot! 

4/10

Godmorgon!
Mamma och hundarna kom o väckte mig förut efter deras promenad. Mys! Då gick jag upp fast det tog emot väldigt mycket. Vi satte på kaffe och myste ner oss i soffan. Nu har jag ätit frukost och kollar på Efter Tio. Kenza ska vara med på champagnefrukosten och prata. Hade hemskt gärna velat se det. Får se om jag hinner... Ska börja göra mig iordning nu och sen vid 11 ska jag börja promenera bort till jobbet. Skönt o röra på sig! 

Slutar vid 21:30, lång dag! Då blir det att slänga sig i soffan och ha fredagsmys med familjen! ❤ Imorgon så är det annat som gäller, då ska Emelie firas! Woho! Får se om det blir någon utgång för mig. Blev lite mycket sist men ja, sånt som märks! 

Brottskod.

Nu är fina mami hemma! Vi alla tre ligger i soffan. Molly har krupit upp hos mig. Gosis! Vi kollar på Brottskod, det är jätte spännande då en del utspelar sig i Norrköping. 

Börjar känna mig trött. Ska ta mig ett bad snart och sen krypa ner i min säng och sova. LOVELY! Börjar inte förrän 12 imorgon så lite sovmorgon får jag. Mamma och pappa pratar ju om o se film men tror ärligt inte att jag orkar det. 


Gos i soffan! 





Such a good girl.

Jag har städat mitt rum kliniskt nu - Halleluja!!! Det enda jag har kvar är att torka av vid fönster och mitt sängbord. Vet inte vad som hände med mig men med musik i öronen så blev jag pepp, så jag städade till och med "min" lilla toalett. Feels good. Tog hundarna fast bara på en liten sväng och sen var pappa iväg med Liam och köpte pizza. Göttans! 

Nu sitter vi i soffan och väntar på att mamma ska komma hem haha! Hon slutar vid 21. Vi pratar om o se en riktig skräckis ikväll. Men nja.. Jag har ju ingen o krypa ner med. Förutom min Ebbis hiho. Men det var någon annan film som kommit också som jag är sugen på. Får se om jag kan övertala dom! 

Vet i fan vad som hände med texten varför den blev såhär konstig?! Aja...


Familjemys (minus mamma då) framför tvn! 



My Baby Boo,



Så jävla mycket kärlek.



Cousin time. ❤

Idag när jag vaknade vid 11 så kände jag av halsen. Känner mig lite krasslig.. Det kändes lite bättre efter en kopp te så då gjorde jag mig iordning och åkte ner på stan och träffade Stina! Vi lunchade på Paus och kollade runt. Fick med mig lite hem, en outfit till mig på lördag då vi ska fira fina Emelie och en present till henne hiho. Promenerade hem, vädret är så skönt. 

Nu ligger jag i soffan och gosar med Ebba. Onepiecen är på och jag känner mig seg. Ska kolla lite på tv och sen ska jag ta tag i mitt rum. Det är en ren 
k a t a s t r o f ! Usch.. Men det blir ju så jävla skönt att ha det gjort och man känner sig så nöjd. Ladda nu.....


Min vackra kusin och jag! 



Nedräkning.

Nu sitter jag på kontoret och är klar med min tes. Skönt! Måste vänta tills klockan blir 21 ifall det kommer något larm, I hope not! Det var länge sen jag jobbade kväll och har inte tänkt på det förut men det blir väldigt mörkt snabbt nu. Det är nästan lite obehagligt o cykla runt ensam såhär centralt. Kan tänka mig hur det blir på helger....

Var uppe hos mina favoriter förut! ❤ Det var väldigt länge sen då jag varit sjukt och sådär, men nu så! Så himla mysigt att få pussa och gosa med värlsbästa Julian! Hans tänder har kommit fram ännu mer nu och han ser så stor ut. Älskling! 

Det finns mat hemma som väntar på mig, spagetti och köttfärssås. AH! Fan vad jag ser fram emot o komma hem haha. Ska äta, bada, dricka te, kanske fixa naglarna om jag orkar? Sen SOVA. Gudomligt....

Kalabalik.

När jag kom till jobbet och klockan började närma sig sju så startade kaoset. Alla ordinarie är iväg på planeringsdag så idag var vi bara vikarier. Men en vikarie kom inte och vi fick inte tag på någon annan, så vi fick dela upp det - stress! Nu på förmiddagen har det lugnat ner sig och jag ligger i fas. Halleluja! 

Väntar på att klockan ska bli två. Men det värsta är att två timmar går riktigt fort och sen ska jag jobba igen 16-21. Ett riktigt tufft pass. Men tänker på att jag är fri imorgon och ska hänga med min fina Stina kusin då! ❤

Mördarpasset.

Idag valde jag att åka spårvagn. Sitter på den nu. Herregud vad det är kallt!!! Helt sjukt. Ska ju som sagt jobba nu 7-14 och sen 16-21. Holymoly. Fan vad segt! Men imorgon är jag LEDIG! Då ska jag sova ut. Gått upp väldigt tidigt nu och det är inget jag är förtjust i direkt. 

När jag har mina två timmars rast så ska jag som sagt upp till Alex, Diana & Julian. Det var jätte länge sen så det ska bli kul! ❤

Är verkligen jätte trött och ser inte fram emot det här haha. SNÄLLA, låt mig iallafall slippa städ!!! Det skulle vara lovely, cus I hate it. Men vi får väl se...

Ops I did it again.

Jag är för rolig ibland. Såg de första fem minuterna av fruarna. Sen slocknar jag i soffan och vaknar två timmar senare. Lyckat! Jag gjorde det alltid ett tag, det var standard o somna i soffan. Speciellt när jag gick i skolan och i somras då jag jobbade 100%.

Nu är det bara jag och Noel hemma. Mamma och pappa är iväg på bio. Vill också gå på bio! Så himla mysigt... Liam är ute med någon kompis. Snart ska vi bege oss till affären och handla lite. Vi ska dela på en kebabrulle. Orka laga mat...? Heh. Är så jävla lat. Vi ska ba mysa framför tvn och dega. ❤

Eftermiddag.

Trött och sliten tjej här! Trotts att jag bara jobbade fem timmar så hade de klämt in både tvätt och städ. Men det gick bra. Riktigt skönt att få åka hem 12!  Dock åkte jag inte hem, hade tandläkaretid vid 13. Mamma var på vårdcentralen vid samma tid så sen hade vi sällskap hem. Vi gick förbi affären och köpte med oss grejer till en sallad. Den blev jätte god!! 

Nu är det chillmode i soffan som gäller. Så jävla trött och seg. Ser inte fram emot mördarpasset imorgon. Först kör jag 7-14 och sen 16-21. Kill fucking me! Men då ska jag gå upp till riktigt saknad Julian! Och Diana & Alex såklart hihi. De bor ju så nära så skönt att hänga där.

Väntar på att Hollywoodfruar i Beverly Hill ska börja. I love it haha! Och sen ikväll är det ju de svenska godingarna. Kan det bli bättre?!


Mys i soffan. Ska läsa lite i min nya tidning nu.



RSS 2.0