SAKNAR DENNA MUPP! ♥


min fina jåsiepoooosie! tihi♥

MY HAIR.


Åh mitt långa, fina, solblekta hår. Åh...

Nu ångrar jag så inåt helvete att jag hållt på och färgat mitt hår. Så jävla dum i huvudet?!?! 
Men jag får mina impulser, *suck*
Här på bilden ovan hade jag precis kommit hem från Turkiet och var brun och fin. Håret hade blekts massor och det va så jävla fint. Nej men jag va trött på det? Färga det skit mörkt, brunt/rött. Det blev jävligt snyggt. Men ändå. Jag VET att jag vill vara blond? ÅH. 

Nu känner jag mig så jävla ful i den skiten jag har nu. HATAR'T! Ska se om det finns o köpa som någon avfärgningsmedel, så jag får ur toningen ordentligt först. Någon av er som har något tipps på sådant??

XOXO! ♥


börja aldrig om igen.

Jag hade tänkt att jag skulle hinna skriva hejdå, men självklart inte! Haha. Jag är så seg? Blir ALLTID att jag stressar minuterna innan vi ska dra. Hm, alltid är det så? Aja. Det var väldigt trevligt hos lilla mommis. Vi åt tårta och satt och snacka. Nu är vi hemma och mamma gör lövbiffsgryta. AH, min nya favorit. Vi åt som någon wook för ett tag sen, tror jag skrev om den? HAHA. Så himla gottis.

Sen ska jag mysa ner mig i soffan med mamsen och se Det okända, spännande! Blir lika rädd varje gång haha. Så himla skönt med lov. Slipper tänka på att man ska o lägga sig tidigt och inte heller så jävla mycket plugg. Men ska ändå plugga lite imorgon har jag tänkt. Annars bara chilla.

Har inga pengar. De försvann lika fort som de kom in. Usch. Har köpt lite kläder och smink. För mitt va slut. Och det blir ju extra dyrt, man köper ju inte smink varje månad så den här månaden kommer bli sjukt fattig för min del. Buhu. Och så fick jag inte jobba något heller. Och kommer inte göra det på några månader. KUL! Dom har skaffat en Aupair. Det känns så jävla surt och ledsamt : ( Kommer sakna lilla J som tusan! ♥

Nu kallar maaaaten på mig. Så himla skönt att bara kunna vara. Helt underbart med lov. Det kom verkligen helt lägligt! Skriver några rader senare. Puss och kram!

Då var det beställt!!!



Fredagen den 18 nov ska jag och mamma o se denna efterlängtade film! YEY!
Jag har läst alla böcker och är gott som galen i filmerna och böckerna, får se om denna film är lika bra som boken. Böckerna är riktigt bra och är lite besviken på den filmen innan, inte riktigt så bra som jag hoppats på! Har höga förvantningar på denna!

jag och mami!

låt han få veta att inget är som förr.


Ändrade planer. Morsan, världens bästa, hade gjort iordning kyckling och klyftpotatis i ugn när jag var ute! Ah, så underbart gott. Ska nog lägga mig och se en film sen i min gosiga säng. Lejonkungen kanske? Men vet inte, älskar den filmen mest. Världens bästa, men vet inte om jag orkar gråta? HAH. Kommer göra det.. Men får se, är sugen på den!

Meeeeen filmen får allt ta och vänta! Mormor kom nyss och sa att vi är bortbjudna till henne på tårta, för att HON FYLLER ÅR IDAG!!! Grattis världens bästa älskade mormor. DU är världsbäst! ♥

Så nu blir det att sätta igång, ska duscha och göra mig lite fin hihi. Kl 15 ska vi vara där. KUL!


på bilden är det min kusin oskar, jag och sen fina mormor.
GRATTIS BÄSTA DU!

20111031

Blev ingen lovskola för mig idag. Vaknade med mensvärk. Finns inget bättre, right? Så tog mig en liten sovmorgon, käka frukost och kolla på tv. Har inte gjort så mycket mer. Ska gå en sväng med ebba och molly nu. Sen när jag kommer in ska jag laga mig och mamma lunch. Åh, ska göra som en wook. Med räkor, kyckling och annat gott i. Ahhhh, vattnas i käften på mig när jag ens tänker på det! haha.

Men uppdaterar senare. Det här blir nog en mysig höstdag! ♥

XOXO!

good gurl.


Fan vad duktig. Mitt rum är helt kliniskt nu! Känns helt fantastiskt. Haha. Fast nu tvättade jag inte mina sängkläder, det blev lite sent. Så det får jag ta o göra imorgon höh. Kanske ska ta o städa ur garderoben också? Har sjukt mycket skit där, typ allt annat än kläder! HAH..

Ligger i sängen nu och ska strax bege mig mot drömmarnas värld. Klockan är ställd på 07:15. Ska på lovskola förstår ni! Plugga ifatt lite matteB. Hatar skiten som fan. Men ja, det behövs. Det är kl 9-11. Emelie och sabira är med mig, fina bruds det där ♥. Så det kommer nog inte bli så tråkigt ändå.. Men ska verkligen plugga också heh.

Får se vad som händer sen. Hem o chilla? Hänga i mitt städade rum? HAHA. Aja, blir en lugn dag.

P.S OMG OMG OMG!!! Mamma ska ringa och boka tid med vetirinären imorgon. Shit. Vi hoppas få tid torsdag förmiddag eller fredag eftermiddag då mamma jobbar annars. GAAAAH!!! Ni som inte hängt med, vi ska kolla om ebbba har valpar i magen! Åh. Är så spänd. Nervös. Min lilla tjej, det kommer gå bra ♥♥ D.S


världens finaste ebbis! ♥ 
har du några bebisar i magen???


crazy about my hair.



what to do?

en bild från promenaden med mormor.



julia och ebba, bästavänner och ''kusiner'' hihi. världens gulligaste tjejor.

gul regnjacka.



min fina älsklings molly i sin nya regnjacka. helt perfekt! ♥

20111030

Lite uppdatering om min helg! : )

FREDAG - Skola hela dagen lång och sedan hem för att fixa sig inför fest. Jag hade riktigt kul! Det var lite halloweenparty så man skulle vara utklädd. Klädde ut mig till ''rockstjärna''/artist! HAHA. Tror inte jag lyckades särskilt bra, men kvällen blev riktigt lyckad. Sov sedan hos min fina emelie! ♥

LÖRDAG - Vaknade upp hemma hos emelie. Vi åkte hem till julia som hade festen och hämtade några saker som vi glömt. Sedan käkade vi på donken och jag åkte hem. Tog hundarna på en sväng och sedan somna jag i sängen! Haha. Det behövdes, kändes som om jag inte sovit något alls. 
Sedan vid 17 började jag fräscha till mig och tog med mig ebba hem till mormor. Hon laga pizza (hennes pizzor är farligt goda, ahhhh MUMMA!) och så käka vi lite godis och såg på film. En riktigt myslördag med andra ord.
Bästa mormor!

SÖNDAG - En riktig jävla lugn, degsöndag! Skönt.. Vaknade hemma hos mormor. Chillade lite. Hon och jag tog en sväng med hundarna. Har även hunnit med att städa mitt rum! Ska bara torka golvet men skurmedlet är slut, sjävklart! Så får väl göra det imorgon...

då var det dags igen..

Inte blev det bättre igår. Fy fan. Vaknade upp med en stor klump i halsen. Jätte vidrigt. Flög upp ur sängen och satte på te. Då blev det genast mycket bättre. Så det är vad jag gjord idag, druckit te. Och ätit lite glass haha! Det är bättre än imorse men har fortfarande lite ont i halsen. Och näsan ska vi inte prata om. Fy fan. Kul o gå och snyta sig 24/7!

Har fräschat till mina naglar lite haha. Måla dom röda. Höstigt och snyggt! Mamma jobbar.. Pappa, liam och noel är och handlar vinterjackor till dom. Hoppas dom köper hem mat. Är hungrigggg. HAHA. Nu ska jag anstränga mig och ta ut hundarna. Och sedan slänga mig i soffan. Skönt.

Skriver nog några rader senare. PUSS på er! : )

XOXO! ♥

NAHLA.SE TÄVLING

BOKA Beige Lace ShoesBOKA Black Lace Shoes
nahla.se

Jag är med och tävlar om ett presentkort på hela 1000 kr NAHLA.se
Var med och tävla du också, du kommer till tävlingen HÄR!

förkyld.

Japp. Då har det blivit värre. Fy fan. Vakna upp och halsen va svullen och öm. Men traska iväg till skolan ändå för vi skulle ha svenska prov. Men vi hade även ett oförberett engelska prov! Woho. Skit kul. ÅH. Men gick hem efter lunch och har sedan dess sovit och druckit te.

Blir hemma imorgon. Kul o bli sjuk till lov o grejer då! Men det går nog över till dess? Det får vi fan ta o hoppas!

XOXO! ♥

bröllopet.


jag och maja i kyrkan igår!

Har inte orkar föra över bilderna. Har inte ens tittat på dom faktiskt haha. Efter vi käkat så somnade jag. Vaknade vid halv nio. LYCKAT. Kommer verkligen kunna somna ikväll. Not..
Ska bädda ner mig i sängen nu och plugga lite svenska. Kuuuuuuul!

Har blivit förkyld också. Snyter mig hela tiden och det ba rinner, EUW. hahah. Men tog ett bad förut för o tina upp mig. Känns lite bättre. Hoppas det inte blir värre tills imorgon då det är bajs skola.

XOXO! ♥

hungover.

Åh. Är så jävla trött och seg!
Igår hade vi så himla kul. Det blev BRÖLLOP! Åsa och Morgan var så himla fina. Så himla kul! Det var hur fint som helst och efteråt blev det självklart fest! Det var inga direkt bra högtalare! Haha. Så synd, kände verkligen att jag var på G. Vi tog lite kort med mammas kamera. Ska se om jag kan lägga upp några bilder sen : )

Mamma och pappa ska snart iväg och hämta mat, kina. Det är så jävla rätt. Är riktigt hungrig och sugen. Mmmmm...
Jag ligger i sängen nu. Ska nog upp och lägga mig i soffan istället, haha. Se på lite tv. Yepp. That's my sunday!

XOXO! ♥

50årsfest!

Kom in med mamma från en långis för ett tag sen. SKÖNT.
Sitter nu i mitt rum och stirrar in i väggen typ haha. Väntar på att mamma ska bada klart så ska jag hoppa i och sedan börja fixa mig. Det här ska bli så kul! Vi vet ju inte riktigt vad vi är bjudna på. De är så hemlighetsfulla. Vissa av oss tror faktiskt på bröllop? Hmm.. Men vi ska mötas och sedan få skjuts till platsen. Ingen vet vart vi ska!

Hoppas på att hinna ta någon cambild o lägga upp. Inte säkert. Kommer säkert få stressa som en idiot, thats so me!
Ska fixa mina naglar nu så jag gör något medans morsan är i badet. Jaaaalla mami.

Ska verkligen försöka slänga upp någon bild sen! : D

XOXO! ♥

oops i did it again..

Hemma från skolan idag. Mmm...

Har käkat frukost och sitter framför tvn och glor. Ska snart sätta igång med mitt rum. Kläder överallt på golvet, dammigt och dant. Usch. Varför kan jag aldrig hålla rummet fint en längre tid? Haha..

Jaja. Skriver senare om jag har något vettigt att skriva. Troligen inte haha..

XOXO! ♥

a different city every night.

Ligger nu nerbäddad i min säng med mina två tjejor! MYS ♥. Lite trångt dock haha. Men det går så bra ändå. Imorgon blir det att gå upp tidigt. Usch. Är sååå himla trött på morgonen. Och vi börjar med självförsvar! Kan det bli bättre?!?! Kill me..
Men slutar vid 13:50 imorgon så det är väldans skönt. Då ska jag se till att få lite gjort. Städa mitt rum kliniskt (städar alltid mitt rum? HAHA), ut och springa, plugga lite kanske? Ut med hundarna and so on..

Ser fram emot helgen! Förutom o bara slappa och sova ut så ska jag och min familj på 50årsfest på lördag! SKOJ. Det är min farbrors sambo som fyller. Men de verkar lite konstiga. Så vi misstänker faktiskt att de ska gifta sig! hihi. Så det ska bli spännande. Men vet inte vad jag ska ha på mig! Alltid detta bekymmer. Åh. Hatar't....


jag och super snygga lina en sommarkväll hos jåsie innan utgång.
vi skippar vintern och kör direkt på sommaren tack!
P.S är jag dum i huvudet om jag säger att jag saknar det där håret??

GODNATT MINA FINA LÄSARE!

i miss those times...








...i really do!

rebecka & josefin


en party kväll 2010..

A cirkle is round and has no end - that's for how long you will be my friend.
jag älskar dig beckabus! ♥

promenad i höstväder.

Idag efter skolan när jag kom hem så somna jag! Det har jag inte gjort på länge. Det var skönt. Men hade planer på och städa mitt rum o få ganska så mycket gjort när jag sluta tidigt. Men det sket sig! 
Istället gick jag på promenad med en mycket saknad rebecka. Min fina tjej! ♥ Det var mycket trevligt och vi pratade på som bara den! Men vi var ute ganska så sent och det blev väldigt mörkt, riktigt fort! Blev lite småskraj i skogen haha.

Ville ut och springa sen när jag kom hem. Men mamma ville inte att jag skulle ut och sen fastna jag framför Bonde söker fru. Men tog ju faktiskt en långis. Så har ju inte bara suttit på arslet idag. Haha. Men imorgon så blir det att ta ett varv runt spåret, wowow.

Gud så underbart, torsdag imorgon redan?! Fan vad fort det går! Snart helg ♥
Och inte lång tid kvar tills vi kan ta ultraljud på ebba och se om hon har några valpisar. Spännande. Kan knappt vänta...

NAHLA.SE


vill ha vill ha vill ha!

Brownie

GODMORGON!


fastna inte riktigt på bild idag!

Nu är jag brunett! Ha ha.. Men känner att jag verkligen trivs i det!
Förra veckan la jag i en koppar toning, blev skit nöjd först o kände mig lite ball då det var en ganska så speciell färg. Men till det köpte jag en sån där.. ''hårboll''? Med inpackning. Och där i va det koppar. Så la i den lite för mycket så det blev alldeles för rött. Så la i en mörkare toning för o få bort det röda/oranga!

O nu känns det kanon bra! : D

Nu ska jag bege mig mot skolan. Låååång dag idag, usch. Help me.

XOXO!

i wanna be a billionaire so fuckin' bad

Gjorde lite instuderingsfrågor. Åh. Orkar inte. Men en sak som gjorde mig riktigt glad var att sabira sa att vi har sovmorgon imorgon!!! Vi har ingen engelska på morgonen och börjar iställert för 8:10, 9:55. UNDERBART! 

Ska kolla runt på lite bloggar och så nu innan jag ska sova. Ska försöka hinna med ett inlägg innan skolan imorgon, kanske bjussar på några cambilder? Det beror på hur snygg jag känner mig. Ha ha ha...


jag och min fina sabira!

GODNATT! ♥

20111016

Just nu sitter jag vid köksbordet, chillar base. Har målat mina naglar med ett skyddlack typ. Funderar på om jag ska måla de röda? Tror det blir så! Men mina geografiböcker ligger här bredvid mig. Vet inte vad det är som gör att jag inte börjar? Åh. Jag är så trög. Men ska ta mig i kragen och sätta igång, prov på tisdag. Kill me.

Nu måste jag få skryta, har sprungit två dagar i rad!!! Det känns i kroppen kan jag lova. HAHA. Pinsamt.. Men känner mig så jävla duktig. Nu är jag på G! Imorgon ska jag nog försöka ta en powerwalk. Men slutar vid 18 så det finns en stor riskt att jag kommer vara hur seg som helst. Men det är bara o bestämma sig!

Ska sätta igång med plugget nu. Bläääh. Vill jobba o tjäna massor med pengar istället för o plugga och gå i skolan. I don't like it! Åh.

XOXO! ♥

på G!

Fan vad jag är duktig!!!
JAG VAR UTE OCH SPRANG IDAG!
Åh är så stolt över mig själv. Gud vad skönt det var. Hade spotify på högsta volym i lurarna och kuta på, fan vad duktig! Sprang riktigt mycket också för att vara första gången på hundra år, ha ha..

Men innan dess så var jag på stan med fina kusinen min. Vi lunchade på PAUS och strosa runt, MYS! Köpte ingen speciellt. Bara titta runt på allting fint. Gud vad fina saker det finns! Självklart när man inte har något, surt... Fråga mig inte vart min lön tagit vägen! För det vet jag inte ens själv haha. Så jävla illa.
Men hoppas på att få ta hand lite om J på höstlovet så jag kan tjäna mig en slant!

Nu sitter jag och har lördagsmys med familjen. Vi ser på ''Fångarna på Fortet''. Härligt värre!

XOXO! ♥

höstdepp...

Känner mig lite deppig just nu. Har gjort det ett tag känner jag, hm..
Är trött på skolan, känner mig fet och ful, känns som om jag inte har några kläder.. Mitt rum känns jätte tråkigt och fult. Åh. Inget känns liksom bra. Vill komma igång med o träna. Ut och springa! Vi har ett jätte fint spår precis runt hörnet. Förra året och året innan det var jag hur duktig som helst, va ute och sprang MINST en gång i veckan! Shit... Men har ingen som helst motivation nu... Men känner att den kommer när jag börja skriva här! Måste fan ta tag i det nu..

Imorgon har jag studiedag! Underbart. Har inte varit i skolan på hela veckan men ändå skönt med en studiedag då jag vet att jag inte halkar efter med något. Imorgon ska jag sova ut och sen städa rummet och plugga. Sen på eftermiddagen runt fyra kommer bästa jåsiegull hit och hämtar mig! Vi ska ut och ta en riktig långis med våra små tjejor! MYS. Kommer ta med mig kameran så lägger jag upp bilder här imorgon : )

Ska försöka sova nu.. Känner mig verkligen skit depp. Gör ni också det? Och det kommer alltid till hösten också, perfekt.... Har ni några bra pepptipps? Behöver det, skulle vara gulligt om ni vill dela med er! ♥

XOXO!

20111011

Ligger nerbäddad i sängen. Skönt.
Jag, pappa och noel hade fotbollaskväll! Köpte hem pizza och annat gott och såg på matchen. Skönt att Sverige vann, riktigt bra spelat!

Va hemma idag från skolan. Mådde riktigt illa imorse. Kräktes faktiskt! Men tror inte jag är magsjuk, det är väl ba något skit jag fått i mig. Men stannar nog hemma imorgon också. Har ba två lektioner så känns lite ovärt när jag ändå inte känner mig riktigt topp. På torsdag har jag studiedag så ska vila upp mig ordentligt nu och köra hårt på fredag ha ha!

Funderar så mycket på ebba... Är så himla nyfiken! Om fyra veckor ska vi ta ultra på henne. Fyra veckor.. Känns som en evighet just nu! åh, det är bara o vänta...

XOXO! ♥

superduperbra!

Åh. Nu har lille gullis bruno åkt!
Man blev verkligen förtjust i honom och ville inte att han skulle åka! Lilla gullisen. Men nu ni, ska ni få höra!
DET BLEV EN HÄNGNING! men bara i några minuter. Men ändå!!! Åh. Nu är chansen ännu större att det blir något. Hoppas hoppas hoppas!!! Om fyra veckor så ska vi gå och ta ett ultraljud. Då får vi se om det tagit och isåfall hur många valpar det blir. 

Nu är jag ensam hemma med mina bröder. Mamma och pappa åkte vid fem och kommer väl vara hemma här vid halv tio - tio. Ska se på ''Svenska Hollywood fruar'', alltid lika roligt! ha ha. Sen ska jag och lägga mig. Bajsskola imorgon till kl 18!!! Kill me.


han är så söt! hoppas nu att ebbisen får bebisar!

XOXO! ♥

det går bra nu!


snyggingen hos mamma i deras säng!

Åh, är så himla glad!!!
Var ute en sväng med lille herrn här och sen tog vi upp honom och ebba i vardagsrummet så de fick träffas lite. Och herregud, det gick SÅÅ mycket bättre här än vad det gjorde där borta. De höll på o leka o dansa. Hur sött som helst. De försökte få till det några gånger men det gick inte vägen helt o hållet. Haha, han blev precis slut körd! 

Han fick sova hos mamma och pappa och jag har som vanligt tjejerna i min säng. MYS. Så nu laddar vi alla upp inför nya tag imorgon. Hoppas att det blir en fullföljd parning, att de fastnar! Åh. Då skulle jag bli så glad.

Nu ska vi sova. Jag ska ligga o pussa på min lilla prinsessa som blivit stor.
Hon är så duktig! Min lilla ebbis!!!


XOXO!

inte som planetat..

Det gick inte riktigt som planerat!
Ebba ville inte riktigt med den första hanen så vi ville göra ett försök med den andra. Och det gick bättre! Inte till fullo. Men vi fick låna hem den andra hanen, lille Bruno. Han är så himla liten och söt! Så vi hoppas på att det ska gå bättre här hemma.


jag och bruno som gosar lite! hihi

Så nu får ni allt hålla tummarna att det kommer gå bättre här hemma!

XOXO! ♥

hundvalpar.



Jag är så himla spänd!
Imorgon så åker jag och pappa till Haninge, som ligger en bit utanför stockholm med ebba för att para henne. Mamma har sin jobbarhelg så hon kan inte följa med, typiskt! Men jag och pappa ska nog reda ut det på egen hand haha. Hoppas allting går som det ska och att det tar. Att ebba blir dräktig! Åh, skulle vara så himla kul med ett gäng valpar att gosa med. Det är verkligen jätte roligt med valpuppfödning! 


den ljusa långhåriga är den hanen vi ska para ebba med!

Det här ska bli så roligt! Och om nu ebba blir dräktig (hoppas Hoppas HOPPAS!!!) så kommer det bli vääärldens sötaste valpisar. Och tänk er vad kul att blogga om det. Från dag ett. ÅH! Skriver imorgon när vi är tillbaka och berättar hur det gick. Håll tummarna nu!

XOXO! ♥

NetOnNet.




me right now!

Snart så drar jag och mamma iväg. Gjorde mig lite extra fin och tog lite ögonskugga. Syns inte så bra men snyggt blev det! Haha. Jag väntar på att mamma ska bli klar, hon håller på o fönar håret, sen drar vi!

Skriver senare, hhi.

XOXO! ♥

elsa, ebba och molly. ♥



Har varit ute på långpromenader med josefine, elsa och mina tjejer båda idag och igår. MYS!
Idag när jag kom in från långisen så tog jag mig ett varmt bad. Sen tog jag på mig min onepiece och satt med datorn o ba chilla. Pappa stod för maten ikväll, plankstek. Riktigt jävla gott! Vi kollade på film och bara gosa uppe i soffan.
En riktigt mys lördag med andra ord! ♥

Imorgon åker jag och mamma till linköping för o handla min mobil. Sen ska vi nog kolla runt här i stan och göra en sak som vi båda kom överens om. Får se om det blir av, spännande!

XOXO!

RSS 2.0