Sista september.



Nu sitter jag på spårvagnen på väg hem. Så segt. Jobbet rullade på bra med min pärla. Förutom att halsen har bråkat med mig sen jag vaknade imorse? Den ömmar och är svullen. Näsan snorar också för den delen. Bara det inte blir värre! Det var ju inte länge sen jag var mega förkyld?! Inte igen tack.

Längtar hem till ett varmt bad och min sköna säng. Imorgon ska jag jobba kl 15-20. Så får sova ut ordentligt och vakna pigg & glad! Då på kvällen ska familjen äta go'middag och bara mysa in i det sista. På torsdag kväll ska vi skjutsa ner pappa till tågstationen för då ska han tillbaka till Afrika. Han kom ju nyss hem?! Gud vad jag kommer sakna honom...

Dagens.



Jobbet rullade på sååå bra! Jobbade med bästa Cicci, min goa stjärna! Skönt att man samtidigt kan ha roligt på jobbet, tiden går fortare då!

Nu är jag hemma i soffan och är så trött och seg. Borde duscha och fixa naglarna. Vet inte om jag orkar med det sistnämnda men jag borde.. Jobbar kl 14:30-20 imorgon så får ju sovmorgon. Yey!

29/9

Godmorgon!
Vaknade av att mamma släppte in hundarna hos mig och sen åkte hon iväg. Märkte att det var något på gång då Molly inte kom upp till sängen utan sprang omkring och gnydde. Det var bara att kasta sig upp och gå ut med dom. Och Molly satte sig direkt och släppte värsta bomben. Hahah. Duktig som säger till! Så nu är hon lugn och nöjd. Vi myser i soffan framför nyheterna.

Har ätit frukost och surfar runt på paddan nu medan jag bloggar från iphonen hahah. Ändå skönt att vakna tidigt, så man slipper stressa. Vägde mig idag igen men det hade inte hänt något sen förra veckan, stod still. Skönt det! Det skulle kunnat varit värre!! Har festat så gott som hela helgen och ätit bakismat båda dagarna.. Så nu är det ny vecka med nya tag. Hey ho let's go!

Kvällsmål.


Somnade några timmar förut. Gud vad det var skönt! Var och handlade och har ätit nu. Känner mig så himla seg och trött i huvudet. Myser i soffan nu framför Solsidan med familjen. Ska ta mig ett bad och sen gå o lägga mig. 

Jobbet ringde så ska jobba imorgon kl 13-21! Samma sak på tisdag så det känns riktigt bra. Längtar till slutet av oktober haha.



And it's over.


I fredags så var vi tjejer ute och åt på Athena för att fira Tessa och Emelie B. Därefter åkte vi hem till mig och förfestade. Så himla kul att ha tjejerna samlade och vi hade det riktigt trevligt. Sen vidare till Puls som inte alls är för roligt på fredagar.



I går så var jag segast i stan. Men det var bara att rycka upp sig då jag åkte iväg för att möta Amanda och Emelie G. Vi köpte med oss mat hem till Ida som var hemma och var sjuk. Sen skjutsade hon iväg oss andra till förfest och där var ingen av oss in the partymood. Vilket resulterade i ett tråkigt Puls och vi åkte därifrån strax efter två.

Idag är jag så jävla seg men har inget jobb eller så planerat. Riktigt jävla lovely! Ångrar att jag inte fotade mer under dagarna. Inte ens några selfies?!! Jag som kände mig så snygg! Tråkkk.. Så dessa bilder får duga helt enkelt.

Shopoholic.



Idag har jag sprungit runt på stan så gott som hela dagen med Besa! Har prickat av allting inför helgen förutom alkoholen som jag ska ta imorgon efter träningen med Nicole. Pust! Är väldigt nöjd iallafall och fick med mig mycket fint hem! Lönen kommer in men lika snabbt ut haha..

Nu myser jag med familjen framför tvn och väntar på att Vikings ska börja. Bästa! Efter det ska jag ta mig en dusch och städa lite i mitt rum. Har skjutit upp på det alldeles för länge och imorgon så kommer ju tjejerna hit. *Suck*, alltid jag haha...

24/9

Jobbet idag rullade på jätte bra. En snabb dag! Var kvar till kl 15 och när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta en liiiten powernap. Just det. Istället vaknar jag halv åtta. Lyckat! Men en god middag var framdukad, kyckling och sallad. Yummie! 

Nu känner jag mig inte alls trött och ser på film med mamma och pappa. Mys! "Tillbaka till Bromma" heter filmen och är faktiskt riktigt rolig och bra. Blir väl att se på tv ett bra tag efter det så jag blir trött någon gång. Segt värre....

Off to work!

Today's.


Godmorgon!
Sitter nu på första spårvagnen påväg in till stan för att byta till tvåan. Var grym och gick upp direkt, inget snooz?! Kroppen känns helt ok trotts träningen igår. Skönt! 

Slutar kl 13. Skön tid. När jag kommer hem så ska jag städa så det är fint till helgen då mina fina tjejer kommer hihi. Gud vad jag längtar!!!

I want U.

Workout done! Lika jobbigt som sist, om inte värre. Men vi kämpade oss igenom passet och körde skiten ur oss. Bästa känslan är ju efteråt! Man känner sig så jävla kickassgrym!

Är helt slut. Har ätit och tog mig en snabb dusch. Ligger i sängen nu och kommer somna direkt. Imorgon så ska jag jobba kl 7-13. Kul! Saknat gänget på boendet. Känns som om jag varit ledig väldigt mycket nu. Ändå skönt på sitt sätt...

Godnatt, ❤️

Det finaste jag vet.









Det blev en riktkigt skön sväng och Molly & Ebba fick vara lösa den mesta tiden. Skönt för mina älsklingar! Helt underbart och perfekt väder för promenad! Hösten har ju sina fördelar, plus att det är så vackert en fin dag som denna.

Nu ska jag ta mig något lätt att äta innan boxpass med Nicole. När jag kommer hem väntar en kebabsallad på mig hahah. Heaven!

23/9

Hej!
Idag sov jag såå länge. Vaknade vid tolv?! Hujeda mig. Det var riktigt skönt dock. Har ätit min goda frukost och druckit min kopp kaffe. Becca kom hit på en cigg så vi pratade om fredag. Längtar!!! Vi ska fira Tessa och Emelie B. Så först ska vi ut och äta sen hem till mig och förfesta. Får se vart det bär av sen haha.

Det värsta med att sova länge att man blir ändå så seg? Men ska ta och rycka upp mig och ta ut hundarna på en ordentlig sväng. Skönt! För både dom och mig.. Längtar till ikväll då jag ska köra skiten ur mig!!!!


Frukost och kaffe. Bilden till höger är från igår dock hiho.

Tired.

Jag somnade istället och åt en riktig god middag och myste i soffan resten av kvällen. Usch vilket blåsväder! Tror att det är det som gör mig så himla trött och seg också? Trotts att jag sov en timme så ligger jag nu i sängen och känner mig jätte trött? Hm.. Vädret ska bli bättre imorgon och då har jag tänkt att ta ut hundarna på en långis. Sen på kvällen ska jag och Nicole gå på ett Boxpass igen! Det ser jag verkligen fram emot. Så jävla bra pass!

Den här veckan kommer rulla på snabbt känner jag, även fast det bara är måndag idag. På onsdag ska jag jobba och torsdag ska jag träffa Besa för en tur på stan för att handla inför helgen då det blir party både fredag och lördag. Som jag längtar!!!!

22/9

Började dagen med att väga mig.. 1,1 kg sen en vecka tillbaka. Kul! Det går åt rätt håll. Det får mig att vilja träna och äta rätt ännu mer. Yey! 

Idag så åkte jag ut till Josefine själv då vädret var så tråkigt. Så kallt?! Usch. Så vi var hemma hos henne och myste istället. Trevligt! 

Världens goaste lilla kille. ❤️

Nu är jag hemma och degar i soffan. Känner mig så himla frusen. Mamma håller på med middagen, har tänkt att att ta en powerwalk efter det. Bara det blåser lite mindre...

Söndag.

Idag sov jag riktigt länge. Så himla skönt! Vaknade vid 11 och åt frukost framför tvn. Hann även med att städa mitt rum innan jag hängde på mamma som skulle iväg och träna. Det blev ett svettigt Indoor Walking pass på 1h. Kände verkligen inte för det då jag var seg och hade huvudvärk sen innan. Men när jag väl var där och trampade igång så körde jag skiten ur mig. Fan vad man är nöjd efteråt!

Ligger faktiskt redan nu i min säng. Är SÅ trött? Balkongdörren är på glänt så jag hör regnet, mysigt. Hoppas vädret vänder till imorgon då jag ska träffa saknade Josefine på en promenad. Älskar området hon bor i, så mysiga vägar. Det ser jag fram emot.

BBQ i Lindö.

Gud vilken mysig lördag det har varit. Kvällen har vi spenderat ute i Lindö med familj. Gud vad mysigt med mina farbröder + fruar och kusiner. Vi kom nyss hem med taxi och jag tänkte bjuda på bilder från kvällen.

Mina älskade föräldrar. Har varit gifta i 16 år, lika kära nu som då. Ni är bäst.

Alex & Diana.


❤️❤️❤️
Maten var SÅ god! Vilken lyx med grillat. Det har ju vi knappt ätit i somras. Efterrätten var to die for.

För er som har missat var jag hos frisören i torsdag och slog till på en ordentlig förändring. Trivs som fan!
Mina söta små småttingar till kusiner + lillebror Noel.


Sammanfattar kvällen som väldigt bra och det var jätte kul att vi alla kunde vara samlade samtidigt, tycker vi ska kvällar som denna oftare! Nu hamnde jag framför tvn men känner att inte det blir allt för länge, är jätte trött. Halleluja för sovmorgon!

Wayne's Coffee



Tog mig som skrivet innan en pw ner till stan. I början kändes benen som två cementklumpar men sen gick det bättre haha. Älskade Besa! Som jag saknat henne. Världens goaste tjej! Vi satte oss och tog oss en lunch. Deras sallad var SÅ god! Verkligen o rekommendera. Vi satt ute och tog en kaffe också. Vi satt i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Mys! Nästa helg kommer det bli riktigt fartfylld. På fredagen ska vi fira Emelie B och Tessa. KUL! Ser fram emot att ha alla mina fina samlade. På lördagen så ska jag fira fina Ida! Så den här helgen blir lugn trotts att jag är riktigt partysugen hehe. På lördag ska familjen till Femerströms på grillning och mys. Ser verkligen fram emot det. Skönt med lite ledigt nu..

17/9

Hej!
Herregud vad kroppen ömmar hahah. Det var knappt så jag kom upp ur sängen. Ändå härligt, då vet man att man gjorde riktigt bra ifrån sig. Nu har jag ätit frukost och min kopp kaffe. Förstår inte hur jag överlevde utan kaffe förut?! Nu är det verkligen ett måste. 

Älskar att vara ledig och bara ta det i min egna takt. Ska så småningom göra mig iordning för att ta en pw ner till stan och träffa Besa över en lunch. Ska se om jag hittar något nytt till träningen också. Har inga träningskläder?!


Morgonmys med mitt hjärta.

We can bring it on the floor.

Hej och hå vilken bra tisdag! Började med lite sovmorgon och frukost framför tvn. Tog mig en pw till jobbet och körde kl 11-16. Det var på hemtjänsten och jag GICK till alla brukare. Tog spårvagnen hem för att typ vända igen haha. Följde med Nicole på ärende och sen begav vi oss mot ett 75 minuters Boxpass. Det var SÅ bra!!!! Feeling so excited! Musiken, instruktören och upplägget var bäst. Blir att köra nästa tisdag igen. Har en känsla av att jag inte kommer kunna gå, eller röra mig överhuvudtaget imorgon hahah. Vi körde verkligen skiten ur oss och man går igenom hela kroppen. Underbart.

Ligger i min säng nu som aldrig varit skönare haha, duschad och go. Imorgon är jag ledig och då har jag lunchdejt med saknade fina Besa! Mys! På torsdag har jag frisörtid. Känns pirrigt och jag längtar!

Dagen efter.

Idag var jag SÅ duktig på att gå upp. Ingen snooz alls?! Damn.. Jobbade först 7-13 och sen gick jag in i personalrummet och sov till klockan tre, då jag började igen och körde till 21:45. Snacka om att jag är trött nu! Galet.. Mamma och pappa kom och hämtade mig. Älsklingar! 

Ligger i sängen nu och kommer somna direkt känner jag. Imorgon ska jag jobba 11-16 på hemtjänsten. Kul med variation! Därefter ska jag och Nicole gå på ett Boxpass! HÄRLIGT! Nu jävlar ska jag komma igång, med allt. Motivationen har kommit tillbaka! Som jag längtat. 

Godnatt, ❤️ 

The worlds greatest.

Min present från pappa, tack!!!


Måste bara skriva att det är SÅ skönt att ha pappa hemma. Lite svårt o förstå faktiskt. Nu känner man sig hel. ❤️



Gör din röst hörd.

"Tänk på att hjärtat är rött och sitter till vänster."


Jobbet idag rullade på jätte bra. Det var riktigt segt att gå upp imorse dock. Mamma kom och hämtade mig då vi köpte med oss kinamat hem. Hemma så väntade pappa!!!!!!!!!! Det var helt fantastiskt att få krama om honom och veta att han ska vara hemma ett tag nu. Bästaste du! Efter det så gick jag och mamma och röstade. Första gången för mig. Känns riktigt coolt och bra. Tänk att min röst gör skillnad. Jag anser att det både är en skyldighet och rättighet att rösta. Så himla viktigt!!!!

Nu ligger vi alla i soffan framför tvn och myser. Vi följer valet och jag tycker det är så himla spännande! Imorgon blir det en tuff dag. Ska jobba 7-13 och sedan 15-21:45. But hello, cash is king! Så när det här är klart blir det en dusch och sen läggdags. Bra söndag!

Baby girl.



Vi tog med oss hundarna på en längre sväng så de fick springa lösa. Met vet inte var, när eller hur men helt plötsligt fick jag SÅ ont i ryggen? Det sitter i än så det har inte blivit något gjort här hemma..

Noel var iväg och köpte hem mat och nu ska vi mysa framför någon Harry Potter som vi ska hyra. Var faktiskt inställd på o vara ledig imorgon så känns segt att behöva gå upp tidigt, men får tänka på pengarna! Ska ta mig en dusch också sen får det vara dags för sängen. Bara ryggen blir bättre till imorgon....

Lördag.

Godmorgon!
Minns inte senast jag vaknade utan något alarm ställt? Känns alldeles för bra. Vaknade upp på bästa sätt också, Ebba kom och pussade på mig och slängde sig över mig för gos hahah. Nu är mamma påväg till Stockholm för att hämta hem pappa!!!!!!!!! Gud vad vi längtat. Har knappt nämnt honom alls här, men det har inte gått en enda dag då man inte har tänkt eller pratat om honom. Det har blivit en del skype också. Nu längtar jag efter att bara få krama om honom. 

Då det bara är jag och Noel hemma idag får vi se vad vi ska hitta på. Just nu myser vi i soffan, men jag ska nog ge mig ut på en längre promenad med hundarna. Det behöver dom! Fick reda på att jag ska jobba imorgon också, kl 9-15. Så ikväll blir det väldigt lugnt. Är faktiskt sugen på lite festligheter. Men det får vänta!

Min mysis.

I'll carry you home.

Hej!
Igår på min lediga dag så gjorde jag så gott som ingenting - jätte skönt. Idag däremot ställde jag klockan, hann med all min tvätt och storstädade rummet innan kl 15 då jag började jobba. Perfekt! Fick skjuts av älskade mamma. Jobbet gick jätte bra, skön tid! Slutade vid kl 20. Då kom Nicole och hämtade mig. Tack finaste du!!!! Vi åkte förbi Ica och sen blev det fredagsmys hos henne. 

När jag kom hem så la jag mig i ett långt bad. Rakade benen & hade hårinpackning. Har smörjt in mig med niveas bästa lotion och ligger i sängen nu med mina tjejer. Vilken kanon fredag! Det som gör det ännu mer bäst är att jag är LEDIG imorgon. Wiho! 

Mina gosisar. ❤️

En dag på stan.


Imorse mötte jag upp fina Tessa på stan för fika och skvaller! Vi satte oss på Brödernas. Mums! Riktigt skönt att vara ledig idag och bara ta dagen som den kommer. Det var precis vad jag gjorde.


När Tessa och jag sagt hejdå så gick jag och kollade lite, köpte mig denna mysis ovan. Så skön och perfekt rosa färg. Bilden gör den inte riktigt till rätta, men den är SÅ fin! Sen så hörde Amanda av sig och vi mötte upp Ida. Vi satte oss på Brödernas och tog en fika (igen). Riktig mysig dag. 

Just nu ligger jag hemma i soffan och känner mig helt slut? Tror det är allt jobb som tar ut sin rätt nu. Världsbästa mamma är i köket och gör tacos. Har inte tänkt att göra mycket mer än så ikväll. Underbart!

Pretty hurts.


Har kommit över denna snuskigt snygga tjej vid namn Johanna Olsson. Verkligen a HUGE insperation. Blir riktigt sugen på att handla nytt till hösten samt bli mörkhårig. I need a change. Vågar jag? Skulle jag passa...? 
Värt att fundera på!

10/9.


Mamma kom och hämtade mig efter jobbet. Lyx! Var förbi affären innan vi åkte hem och köpte en varsinn sallad. Det ska bli riktigt skönt att få mysa ner i soffan med filt och läsa min tidning. Nu är det enbart mys som gäller.

Uppdatering.


Jag jobbar och står i! Imorgon blir det min åttonde dag i rad. Det känns.. Så imorgon kväll när jag kommit hem ska jag stänga av mobilen och bara koppla av. Just what I need. Det blir jobb igen på fredag så en dag ledig känner jag att jag måste få vara. Igår innan jag begav mig till jobbet så hann jag och mamma med en lunch iallafall, mysigt! Och när jag kom hem och skulle sova så var Molly superdupergosig och la sig nära. Kärlek.

Jobbet idag rullade på jätte bra och efter det mötte jag upp min stjärna Amanda på stan för en fika. Vet inte vad stället heter men det var något nytt, det var SÅ mysigt och gott. Väl hemma så däckade jag i soffan två timmar och vaknade upp till middagen som vi åt framför Idol. Har tagit mig ett bad och tittar nu på tv4 där de pratar inför valet. Spännande! Tror jag vet vad jag ska rösta på men måste plugga på lite mer. Känns coolt och samtidigt nervöst för att rösta, det blir på söndag. Pirrigt!

Hold on.

Jobb, jobb, jobb och ännu mera jobb. Senast jag var ledig så hade jag jobbat åtta dagar i rad. Och imorgon så går jag in på min sjätte dag. Kul att det behövs jobb på båda ställen! Cash is king.... Iallafall så jobbade jag kl 10-20 igår på gruppboendet. Det rullade på jätte bra och mamma & Noel kom och hämtade mig sen. Jag och lillebror skulle nämligen vara barnvakt åt vår guldklimp Julian


Julian blev SÅ glad över att se oss. Det blev både bus och mys innan baddags och läggning, som förövrigt gick hur bra som helst. Vi kollade lite på tv men gick och la oss sen då både jag och Noel var jätte trötta. Vi tre sov tillsammans och då Julian var lite orolig och vaknade till ibland så blev sömnen för mig inte särskilt bra. Så nu känner jag mig otroligt seg och är hemma nu för att ladda upp inför jobb på hemtjänsten kl 16:30-21:30. Känns verkligen som det enda jag gör nu är att jobba hahah. 

Tre bilder från denna underbara mysmorgon med mitt hjärtis. Finaste Julian!

3/9



Hej!
Började dagen med jobb på hemtjänsten, kl 7-16. Det rullade på jätte bra! I'm glad to be back. Åkte hem direkt till min söta lillebror Noel som var ensam hemma. Vi hörde av oss till Nicole och frågade om vi kunde få låna Maximilian en stund. Och det fick vi! Det blev en promenad med hundarna och lek i parken. Vi hade så himla roligt, alla tre! Det hela avslutades hos Nicole framför Idol. Mys!

Nu har vi kommit hem och jag ska strax och sova. Är SÅ trött! Blir att jobba imorgon också, kl 7-16. Även fredag då jag ska vara på gruppboendet kl 14-21:15. Cash is king! I helgen ska jag vara ledig då jag och Noel ska vara barnvakt åt vår älskade och sjukt saknade guldklimp Julian!!!!! Som jag längtat.

RSS 2.0