Kind of dead.

Jobbigt och tufft idag på jobbet. Blöh. När jag slutade vid 15 så åkte jag hem till min saknade Amanda ❤ Vi pratade och tog oss en cigg. Min fina stjärna! När jag skulle cykla hem och hoppades på att regnet hade slutat då så hade det blivit värre. Cyklade då det var som värst (!!!!). Kom hem heeelt dyngsur. Det första jag gjorde var o la mig i ett varmt bad, that was heaven.

Hade bestämt mig för att inte ta någon powernap idag men så fort jag landade i soffan slog jag ihop. Vaknade strax innan åtta. Lyckat! Men känner mig riktigt trött och seg ändå så ska gå och borsta tänderna nu och sedan lägga mig och sova. Har verkligen inget liv nu. Känner mig inte alls på topp. Ledig torsdag och det är sjukt efterlängtat.


Stay all day.

Kom upp från sängen hur lätt som helst idah! Mh... Förvånad och imponerad! Nu sitter jag vid köksbordet och äter frukost. Ska strax börja göra mig iordning. Är så seg... Kör till 15 idag och samma tid imorgon sen är jag leeediiig! Lovely.....

 

Smörgås med äggröra och vanilj/rabarber te med honung. Bra start! 


Tucked up in my bed

Blev inget godis. Stod emot. Bra där! Istället tog jag en stor kopp te och en smoke på balkongen. Såg lite på filmen men tappa suget när jag vet att alarmet ringer tidigt. Blöh. La mig iallafall i ett bad och smörjde in mig.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Börjar bli trött så det är skönt. Nu är mitt busskort slut så ska cykla till jobbet varje dag från och med nu. Skönt! Det går hur lätt som helst till jobbet men det är kämpigare att ta sig hem haha.

Nu säger jag GODNATT!


Casino Royale

Efter en sjukt god middag sitter jag i soffan framför James Bond filmen som går på tv4. Har sett den förut och gillar den. Sov ju en stund förut så känner mig inte speciellt trött. Ops.. Känner mig som en tjurig pms-kärring och är väldigt sugen på godis och gos. Coop stänger 22 så vet inte om jag ska gå dit. Men borde inte. MÖH! Hatar att känna såhär.

Innan jag lägger mig ska jag iallafall ta mig ett varmt bad. Gud så skönt. Ska se om jag hinner med det i någon reklam, och sen smörja in mig. Ah...

 

Får iallafall lite kärlek av min Molly!


Done for today

Nu är jag hemma! Slutade vid 16 så har varit hemma ett tag. Skönt! Ligger i sängen och lyssnar på radion, mys. Har tänkt att vila/sova en stund tills maten är klar. Idag är det jag som önskat mat, det blir lax, potatis, sparris & sallad. YUMMIE! Sjukt god lunchlåda wopwoop.

Kör 7-15 imorgon och onsdag, sen är jag ledig torsdag. Woho. Jobb hela helgen sen dårå. Blöh. Cash is king...

 

Jag tidigare idag haha..


Time to sleep.

Ligger i sängen nu. Är så jävla trött. Känns inte roligt att börja 7 imorgon. Blöh!!!!! Hate it. Men det blir bra när jag väl kommit upp. Jobbar dag nu till torsdag då jag är ledig. Det ser jag fram emot hiho.

Köpte pizza, godis och läsk förut. Mums. Nu får jag mig en god matlåda imorgon också haha. Såg på film med mamma och pappa men orkar inte se klart den. Skönt att sova i sin egna säng nu. Kommer somna direkt.

GODNATT, ❤


28/7/13

Hej!
Det har varit riktigt skönt att vara ledig i helgen. Har bott hos Amanda som sagt och det har gått hur bra som helst. Så fina och mysiga hundar! Igår så firade vi Nicole. Men förfesten blev kort då Maximilian blev dålig och var tvungen att komma hem. Men vi andra tjejer gick ut och jag hade det riktigt roligt! Dansade till stängning och köpte med mig donken och somnade med hundarna. Mys! 

Idag mår man som man förtjänar hehe. Nu känns det bättre men det var värre imorse. Nu är jag iallafall hemma och degar i soffan. Snart kommer mammapappaNoel och hundarna hem. Woho! Har saknat dom massor ❤

Ett panik-köp som resulterade i succe! Love my new dress...

25/07/13

Godmorgon!
Igår så gjorde jag ingenting alls. Så skönt! Senare på kvällen så gick mamma ut med några vänner. Jag var hemma och tog mig ett glas vin och kollade på fotbollen. Synd att vi åkte ut! Åkte ner till stan sen för att möta upp mamma, vi åkte hem tillsammans och satte oss på balkongen med ett glas vin. Underbara sommarkväll ❤

Nu har jag ätit frukost och ska snart göra mig iordning. Känner mig absolut inte bakis men är seg? Vill ba sova haha... Idag efter jobbet så flyttar jag in hos Amanda. Hon och hennes familj är på Öland så jag ska vara hundvakt till på söndag!

 

Jag och min älskade mamma. Världens bästa!


Todays outfit..


What a great day!

Nu ligger jag i min sköna säng. Ebba är med och ligger som vanligt bakom rumpan. Snart kommer hon komma upp och pussa på mig för att jag ska lyfta på täcket så hon kan krypa under, haha min mysis.

Är riktigt trött och kommer somna direkt. Känns helt fantastiskt att inte behöva ställa klocka idag också!!! Och imorgon behöver jag inte ens tänka på jobb - lovey. På torsdag börjar jag inte förrän 12 heller. Love life!

GODNATT, ❤


Puppylove

Nu är jag hemma hos min andra bebis haha. Min ebbis ❤ Vi har gosat ner oss i soffan och ligger & myser nu. Bästa.

Imorgon är jag ledig. Dör så skönt. Ska sova ut och enbart ta det lugnt. Mamma och jag hade planer på att åka iväg för sol och bad. Men vädret ser inte ut att bli särskilt bra. Men vi får väl se, hoppas det vänder! Mysigt att bara vara med mamma en heldag endå..

 

Min Ebba, bästa cheyen! ❤


Second family.

När jag slutat jobbet så gick jag upp till Alex, Diana & Julian. Vi myste och såg lite på matchen. Jag matade och sövde min lilla plutt, så himla mysigt. Kan inte få nog av min skrutt. Så mycket kärlek! ❤

 

Julian, världens finaste. 


Working with a smile.

Kvällen rullar på hur bra som helst (än så länge, you never know haha..). När jag slutat så ska jag upp till min kära faster som kommit hem nu och pussa på henne! ❤ Känner mig så glad och vet att den här kvällen kommer gå bra. Kan inte sluta tänka på att jag är ledig imorgon. Tjoho!

 

Life is suger sweet right now.


Work hard.

Nu ska jag strax bege mig mot jobbet. Känns segt. Men så jävla skönt att bara köra till 21 och sedan vara LEDIG imorgon. Lööövely! Blir att sova ut då också. Wiho!

 

Me today! 


Today is a good one,


Big & Delicious breakfast.

Godmorgon!
Jag har fått ca 10 timmars sömn. Så sjukt underbart. Att vakna kl 10, men att ha möjligheten att somna om.... Den är awesome! Gick upp runt 12. Har sovit riktigt gott, som en prinsessa!

När jag kom upp så kom pappa precis in från att ha varit i affären och köpt frukost. Godaste frukosten jag ätit på länge! Har suttit i soffan sen dess. Ska snart duscha och göra mig iordning så jag har det gjort. Börjar vid 16 så cyklar härifrån strax efter 15.

 

Fullkornsfralla med kaviar & äggröra, yoghurt, juice och kaffe.

Så himla gott!


Gone Baby Gone

Har sett en sån jävla bra film!!!! Blandade känslor. Blev verkligen rörd. Det kom till och med en tår eller två. Usch. Gud så bra! Pappa som valde film, och hans val brukar inte vara de bästa haha, så är förvånad och imponerad. Verkligen sevärd!!!!!!

Nu ligger jag i min säng och ska strax sova. Kommer slockna direkt. Och känslan att inte ställa någon klocka, den är obeskrivlig. Som jag har längtat efter den här kvällen. Kör 16-21 imorgon och LEDIG onsdag. Dör så jävla skönt.

 

Se den här filmen. Så många tankar nu. Blev verkligen tagen. Grym!


My baby boy, ❤

Nu har Julian åkt hem. Det var ett par timmar sen Alex kom och hämtade honom. Diana är kvar men mår bättre nu efter smärtstillande. Fy fan. Stackare, tänker på dig och hoppas det blir bra.

 

Julian är verkligen våran lilla guldklimp. Min älskade prins. Hur kan man vara så fin??? Världens bästa! ❤

 

Bilder från underbara kväll tillsammans.

Världens gose! Min kärlek till dig är obeskrivlig. 


Finbesök.

Hoppsanhejsan!
Julian är här hemma hos oss. Alex & Diana var tvungna att åka upp till akuten då de misstänker att det är någonting med hennes blindtarm. Usch. Hon hade så ont när de kom förbi med julle. Tänker på dig faster! ❤ Här hemma har Julian det super bra. Han har hälsat och myst med hundarna och ligger nu hos mamma och sover. Älsklingen!

Vi gjorde korv med bröd här hemma. Riktigt gott. Nu är jag mätt och belåten. Kan inte fatta att jag kan sova ut imorgon och enbart jobba fem timmar, för att sedan vara ledig onsdag. Love life right now...

 

 

Kan inte beskriva med ord hur mycket kärlek det finns.


Sweet home!

Hemma nu. Så himla skönt. När jag kom hem och la mig i soffan så anföll Ebba mig. Herregud. Hon blev helt galen och fick massor med pussar haha. Min lilla tjeja ❤

Nu ligger vi här och gosar. Väntar på maaat. Fast vet inte vad vi ska äta. Ingen som tar tag i det här hemma.. Är hungrig! Har inte ätit något sen min lunchrast.. Ops.

 

Kärlek! 


22 juli.

Fick jobba över, 30 min. Kändes som om jag aldrig skulle sluta haha. Fy.. Men när jag slutat så begav jag mig upp till Alex & Diana. Har fått kaffe och vi har suttit och pratat, mys ❤ Min lilla Julian är förkyld och ligger bara och sover. Min plutt!

Ska så småningom bege mig hem. Då ska jag enbart slappa och vara uppe länge! Haha, känns som världens lyx. Börjar 16 imorgon!!!!! ÅH! Vad jag ska sova ut....

 

Min lilla sjukling, hoppas du blir bättre snart!


Som en levande zombie..

... känner jag mig som! Så himla seg. Men det gick iallafall bra att sova på jobbet! Det ska jag göra varje gång nu framöver då jag har delad tur. Så smidigt! Både dag och kvällen gick bra nu på jobbet. 

 
Nu ligger jag i min säng och ska strax sova. 7-15 imorgon och på tisdag 16-21, som jag längtat!!!!!!!!! Då ska jag ta mig en fet sovmorgon och äta frukost framför tvn. Ah.. Och på onsdag så är jag ledig. Då ska jag och mamma hitta på något, en "mor&dotter-dag". Grabbarna är iväg med fotbollen. Så det ser jag verkligen fram emot. I love it ❤
 
GODNATT!

Delad tur..

Nu ligger jag i "relaxrummet". Väldigt skönt! Har ätit och nu ska jag sova. Skönt att vakna upp på jobbet och slippa stressen. Känner att jag kommer somna på en gång! Är så trött...

 

Time for a powernap!


Godnatt, ❤

Vilken myskväll med min fina familj! Mysigt att fortfarande bo hemma härliga kvällar som denna hiho. Nu har jag badat och ligger i sängen. Väldigt skönt! Känner mig så jävla seg, typ som bakis fast jag inte druckit en droppe alkohol haha? Längtar till tisdag då jag får sova uuut. Delad tur imorgon då. Wopwoop. Ska se om jag kan stanna kvar på jobbet och vila/sova där. Finns tydligen ett "relaxrum" där det ska finnas säng och sådär. Skulle vara skönt o slippa att åka hem..

Nu ska jag sova. Blöh så trött. Hoppas det blir en smidig och bra dag imorgon...


Kvällsdop med familjen

Det var så himla skönt att få sova en stund. Ah! När jag vaknade så åt vi, revbensspjäll och potatissallad med sallad till. Yummie! God matlåda imorgon då jag kör delad tur så det behövs. När vi ätit så drog jag, mamma, pappa och Noel till Ågelsjön med hundarna. Riktigt härligt med ett kvällsdopp!

Nu sitter vi hemma framför tvn. Snart åker godiset fram och det blir mys. Skönt med myshelger. Nästa helg däremot så blir det party. Då blir det all in! Jag längtar...

 

Älskade sommarkvällar! Åh, ta aldrig slut..


Powernap.

Nu är jag hemma! Puh.. Idag var det ganska så stressigt och körigt. Men det löste sig som allting annat. Imorgon kör jag delad tur. Cash is king. Så jävla segt haha. Men på tisdag får jag sova ut och onsdag då jag är ledig. Yey!

Nu har jag slängt av mig alla kläder och lagt mig i sängen och ska sova en timme eller två.. Det är verkligen det bästa som finns! Så skönt att lägga sig en stund när man sprungit runt som en dåre. Det förtjänar jag!

 

Jag just nu! Trött & sliten. 


Det enda jag gör...

 

Är att jobba...


20 juli.

Godmorgon! 
Sov riktigt skönt inatt och kom upp i tid, wopwoop! Nu har jag ätit frukost och ska göra mig iordning för jobb. Det är inget annat just nu. Blöh. Så jävla segt. Men får tänka på när jag skrattar hela vägen till banken. Slutar 15 idag så det är skönt. Får se hur jag kör imorgon, om det blir 12-21 eller delad tur... Jag hoppas på det sistnämnda!
 

Frukost!


So much love.

Sliten tjej efter jobbet hoho!

 

Ligger i sängen och skulle kolla igenom mina bilder. Då hittar jag den här som är tagen från i eftermiddags haha!! Det är verkligen min och Julians grej. Varje gång jag har honom så somnar vi. Och det är så jävla mysigt. Min bebis. Mamma hade smygfotat oss hah!

Nu ska jag sova och se till att Inte försova mig, heh. Godnatt! ❤


Det är dags för fredagsmys!

Idag så försov jag mig.. Vaknade två minuter över sju då jag skulle börja - Lyckat! Min bästa & snällaste pappa skjutsade iväg mig och som tur var så var det inte många brukare och jag jobbade ikapp och var i tid till slut. Bra jobbat! Slutade vid 15 och då gick jag ner till frisören och mötte Alex, Diana och Julian. Mys! Dom skulle iväg och kolla på bilar (?). Det lät inte särskilt lockande för mig så jag tog med mig Julian hem. Mamma blev som vanligt helt galen och vi låg och myste. Min lilla kille ❤ Sen kom Alex och Diana och vi drack kaffe och pratade. När dom åkt hem så kom Sabira förbi och vi satt ute och pratade. Min finfina vän!

Nu är jag hemma. Har ätit jätte god mat och nu sitter hela familjen i soffan och myser. Vi ska se på film! Känns inte alls som fredag! Imorgon jobbar jag 7-15 och söndag 12-21 eller delad tur. Hoppas på delad, blir mer pengar då!

 

Fredags mys!


Guacamole!

Det är livsfarligt med delad tur! Ställde klockan på 14:30 och tänkte att jag kunde sova tills dess. Men jag vaknar kvart över tre och bussen gick halv. Det var jalla jalla dom gällde. Kom iallafall i tid och kvällen har gått väldigt bra!

Nu är jag hemma. Ah! Bästa mamma kom och hämtade mig. ❤ Så jävla skönt. Nu när vi kom hem så gjorde vi iordning guacamole och salta tacoschips till det. So yummie! De pratar om att se film också men vet inte. Sov ingenting inatt och kör 7-15 imorgon. Behöver sömn!

 

Vardags mys! 


Lunchrast.

Nu är jag hemma! Skönt!! Köpte med mig en riktigt god sallad som jag ätit nu. Lovely. Men det första jag fick göra när jag kom hem var att ta ut mina kåta små hundar. Herregud! Båda löper och har bara en sak i hjärnan, euw...

Nu har jag ätit klart. Ska sätta mig på balkongen och röka och sen inta soffläge! Ah.. Får se om jag orkar fixa naglarna. Det skulle vara skönt..

 

Lunch & "Sofis mode". Feels good! 


170713

Igår var jag i säng innan elva. Orkade inte göra allt som jag skrev utan gick och la mig direkt. Trött och seg som jag var såg jag fram emot det och trodde jag skulle somna snabbt. Så var verkligen inte fallet. Hundarna höll på och skällde så tog in dom i köket och sen tillslut tog jag med mig dom in i mammas och pappas säng. Vet inte vad det var men inatt har jag inte fått många timmars sömn.

Nu ska jag upp och fixa mig. Ska som sagt cykla och möta upp Amanda, vi ska ha sällskap. Fan vilken lång dag det här kommer vara....

 

Godmorgon...


Need somebody.

Trött tjej hej. Är så seg. Ligger i soffan och kollar på fotbollen. Heja Sverige! Ska måla mina naglar, bada och sen sova. Ser verkligen inte fram emot att gå upp tidigt imorgon. Bläh. Och delad tur på det. Woho. Har tänkt att cykla till jobbet imorgon och sen köpa med en Ica-sallad hem och dega framför soffan. Då har jag något att se fram emot haha!!

Torsdag fram till lördag börjar jag 7 varje dag. Fy fan för att gå upp så tidigt! Det är det värsta. Men får tänka på den feta lönen jag kommer få i augusti. Och då gäller det att ta tag i körkortet. Nervöst!


16 july.

Min dag började inte särskilt bra. Skönt att den vände till det bättre! Jobbet ringde, och istället för att gå 16-21 imorgon så ska jag gå delad tur. Money! Stina var tvungen att jobba idag så istället åkte jag iväg med Amanda & Ida ❤ Det var jätte mysigt men det blåste lite för mycket.. Så när jag kom hem la jag mig på balkongen. Härligt!

Jag & Liam är ensamma hemma. Mamma, pappa och noel är iväg till skärgården hos en av mina farbröder. Jag hade sjukt gärna följt med men aja.. Nu ska jag se vad jag och min kära bror ska hitta på för middag!

 

Dessa härliga sommardagar! 


This is love.

När jag kom till familjen Femerström och de åkt iväg så gick jag och Julian en powerwalk hem till oss! Han var riktigt pigg och glad i vagnen. Min härliga unge! ❤ Mamma blev helt till sig och gosade som bara den. Han är världens bästa och snällaste bebis någonsin. Älskar dig min fina kusin!

 


My fine watches

1 & 2 - Michael Kors

3 - Från modekungen.se


Femtonde juli.

Jag vaknade runt elva idag. Skönt! Jobbet ringde och fick tid på lördag, 7-15 och antagligen söndag också. Wopwoop! Vill bara jobba jobba jobba så jag får bra lön i augusti! Men tackade nej till jobb imorgon. Då ska jag och Stina hänga plus att jag har Molly & Ebba. Ser fram emot imorgon.

Har iallafall städat mitt rum! Riktigt skönt. Det känns så fräscht och härligt. Pappa håller på med en kycklingsallad, mums. Så ska äta och sen göra mig iordning och promenera till Alex och Diana för att vara barnvakt åt min bebis Julian. ❤


Time to sleep.

Ligger redan i sängen! Orkar inte vara uppe mer. Är sååå trött! Ska läsa lite i boken. Läste bara första kapitlet och tyckte den verkade lite... Töntig..? Men kommer väl in i den snart.

Imorgon så ska jag städa rummet och vara barnvakt åt min älskling Julian! Det är mina två måsten för dagen. Tisdag så blir det en heldag med kusinvitamin. Härligt! Är ensam hemma med hundarna då så vi ska antingen upp till hennes föräldrar & lägga oss vid poolen eller åka till någon öde sjö. Jag hoppas på det sistnämnda. Skönare för hundarna så de också kan bada och springa lösa and so on.

GODNATT,


Sweet home.

Nu är jag hemma i soffan. Gick hem från jobbet nu efter nio. Var hemma innan halv och då har inte ens bussen åkt från söder tull hah! Så skönt att vara hemma och veta att man kan sova ut imorgon!!! Och så börjar jag inte förrän 16 på onsdag! Vilken känsla... Det gick iallafall jätte bra nu på kvällen.

När jag kom hem så gjorde jag äggröra, bacon och te. Delicious. Fick verkligen till äggröran. Tog mig ett glas glass också. Det förtjänade jag! Riktigt gott. Nu ska ta en efterlängtad cigarett på balkongen och sen bara vara uppe sent för att jag kan.

 

Mhm! Det var riktigt gott.


Home again..

Nu är jag hemma! Har ätit & duschat. Nu ligger jag i sängen och ska sova en stund. Skönt! Känns så jävla underbart att köra till 21 och sen vara ledig två dagar!!! Nu hoppas jag på att jag kan få jobba nästa helg också så jag får mig en ordentlig peng i augusti. 

Hoppas allting rullar på lika bra på kvällen som det gjorde nu på morgonen/förmiddagen. Men jobbar med härliga tjejer så det ska inte vara några problem!

Fin fina staden,

 

Det var riktigt härligt att cykla till jobbet idag. Skönt väder! Nu har det kommit fler grå moln. Bara det inte börjar regna när jag ska hem. När jag kommer hem ska jag äta, duscha och sova en stund. Det ser jag fram emot hiho..


14 juli.

Godmorgon!
Idag steg jag upp vid 5. Damn, good job josie! Slog på stort och gjorde bananpannkakor till frukost. Det blir ju så himla gott!!! Till det hade jag skivad banan & nektarin. Fast jag somnade runt tolv så känner jag mig utvilad och redo för en hel dag jobb. Ändå skönt och komma hem en stund.. Äta, duscha, sova - och sen tillbaka till jobbet för att sluta vid 21.

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag cykla iväg till jobbet. SÅ skönt. Bara vara i sin egna bubbla med riktigt bra musik i öronen. I love it!

 

Mitt mästerverk!

Idag fick jag verkligen till dom - sååå goda!


Lovely feeling.

Nu har jag hängt in min tvätt, bäddat rent sängen och badat. Rakade benen och har smörjt in dom. De är så lena och det finns ingen bättre känsla än att lägga sig i en nybäddad säng! Ah..

Imorgon kör jag delad tur. Först kör jag 7-12 och sen ska jag tillbaka 16-21. Känns segt men det blir bra betalt! Som skrivet innan så är jag ledig måndag & tisdag. Då ska jag se till att städa rummet. Blöh. Det ska bli bra väder då också så då vill jag åka och bada och sola! Det skulle vara fantastiskt hiho.

 

Me at the moment! Ligger nerbäddad i sängen och surfar runt på phonen. Kommer somna som en stock. Godnatt! ❤


En dag med frugan min!

Slutade 12 idag, sweet. Sabira kom till mig när jag kom hem. Vi la oss på balkongen en timme, huuur varmt?!? Sjukt skönt. Vi tog lite sololja och jag tror vi fick lite färg iallafall. Min bästa fru hjälpte mig & städa! She's the best ❤ Jag gick även ner i tvättstugan och fick en hel del tvättat, så skönt! Sen så bjöd jag på en god middag. Den här dagen har varit riktigt bra.

Imorgon kör jag delad tur. Segt! Men är ledig måndag och tisdag så tar igen mig då. Ska vara barnvakt åt Julian måndag också. Mys! Det ser jag fram emot. Nu ska jag dammsuga och fixa det sista innan familjen kommer hem som varit iväg hela dagen.

 

Min eftermiddag i bilder. What a wonderful life!


Happy friday

Nu är jag färdig och ska snart bege mig mot jobbet. Ska promenera ner, skönt! Så kan jag ta spårvagnen eller bussen hem sen..

 

Promenad outfit hiho! 


Balcony ☀

Godmorgon!
Så jävla skönt att vakna när man själv känner för det. Sov ut ordentligt, gick upp vid 11 någon gång.. Idag är det fredag wopwoop! Jobbar kväll och imorgon 7-12. Då har jag tvättstugan vid 16, så då ska jag tvätta och storstäda rummet! Har inte gjort det även fast jag skrivit att jag ska/vill göra det heh... Är ensam hemma imorgon. Mamma, pappa och bröderna åker iväg tidigt till skarasommarland. Skönt! Då kan jag städa och fixa i lugn & ro.

Nu har jag tappat upp ett bad. Ska lägga mig och filosofera en stund. Älskar att börja sent så man slipper stressa! Har tänkt att göra mig lite "fredags fin". Kanske kommer upp något mer sen.

 

Kaffe och cigarett på balkongen i lugn & ro.


Good night & sleep tight.

Nu ligger jag i sängen nerbäddad med mina tjejer. Världens bästa hundar! Så mycket kääärlek. Hoho. Tönt, I know. Men de är mina bebisar! De ligger här bredvid mig och typ skedar med varandra haha!! Dör så sött ❤

Ska börja läsa "Femtio nyanser av honom". Mamma läste ut den hur snabbt som helst. Många som läst den och den är omtalad, så nu ska vi se om den är så bra som de säger! Underbart med ingen klocka ställd. Imorgon kommer mamma och noel hem. Har saknat dom!

 

Gos på hög nivå. Älskar detta! 


All by my self.

Hej!
Idag så försov jag mig! Att snooza är helt livsfarligt!!! Gick upp 11 och började 12, lyckat! Men skyndade mig och såg ut som ett vrak men cyklade iväg och kom i tid! Jag trodde att det skulle bli lugnt och slappt då jag bara hade fyra timmar idag. Men det var många brukare att hinna med & vissa som jag aldrig varit hos. Men det gick bra!

När jag kom hem så åt jag och sedan somnade i soffan. Mamma och noel är i Katrineholm hos mormor och myser, pappa jobbar natt och liam är iväg. Så jävla skönt! Tog med mig hundarna till affären och köpte en påse godis och pepsimax. Nu sitter jag i soffan och njuter av lugnet. Imorgon jobbar jag 16:30-21:30, hej älskade sovmorgon!

 

Myser i soffan med Ebba, och Molly såklart! 


Tionde juli.

Godmorgon!
Det var svårt att komma upp idag, ändå fick jag några timmar extra sömn. Hade ställt klockan på 9 men snoozade till 10 (!!!!!). Seg tjej.. Orkade inte göra någon stor frukost. Fick bli smörgås & te!

Det här vädret suger ju och jobba i. Fy fan!!! Som tur är det bara till 15! Wopwoop. Tror mamma skjutsar in mig till jobbet, lyx! Ska ligga i soffan ett tag nu och sedan göra mig iordning för jobb...

 

Rostade smörgåsarna & till det vanilj/rabarber te!


Myskväll, ❤

När vi kom hem från mårn så gjorde mamma en sån god middag. Kycklingwook med grönsaker och nudlar till det. Yummie! Senare under kvällen så kom min fina Sabira förbi. Vi satt ute och pratade, just like usual. Min finfina vän! När jag kom hem sen så la jag mig i ett varmt bad, hur skönt som helst. Och nu sitter mamma, Noel och jag i soffan och myser framför tvn. Pappa jobbar natt och Liam är ute på äventyr!

Imorgon blir det en väldigt kort jobbardag, 12-15! Så jag ska ställa kl på 9 (sovmorgon!!!!!) och göra mig en stor frukost och äta långsamt framför tvn. Älskar långa frukostar!


Fina tisdag!

Jobbade bara till 12. Det gick hur smidigt som helst. Har verkligen kommit in i det nu och det rullar på hur bra som helst. När jag kom hem så gjorde vi iordning en picknick och stack iväg till Mårn. Hur underbart som helst!!!! Det var jag, mamma, pappa & Noel. Jag och nolle hoppade från berg och solade. En helt fantastisk dag med andra ord!

 

Min härliga eftermiddag i bilder!


På spårvagnen!

Nu sitter jag på spårvagnen. Är så jävla fascinerad över hur jag kommer upp på morgonen! Blir imponerad av mig själv, klapp på axeln! Idag jobbar jag som sagt bara 7-12, en riktigt skön tid! Hoppas på att vi åker iväg och badar & solar sen när jag kommer hem. Skulle vara riktigt najs...

 

I väntan på spårvagnen...


Något jag är sugen på...

 

... är en förändrig! Den här snuskigt snygga tjejen som jag följer på instagram är en stor inspiration. Skulle älska och göra något liknande med håret. Men tänkte om jag skulle göra mer blonda slingor och verkligen få ultra blondt hår, och sedan färga typ halva håret som hon har. Fett sexigt!


8/7

Idag så åkte hela familjen ut till vånga för att kolla på ett hus. Det var alltså "överraskningen". Men det blev inget. Det kändes inte rätt för mamma och pappa och så var det konstigt byggt med rummen. Tyvärr! För annars var det riktigt fint!

När vi kom hem därifrån åkte jag och jobba, 16-21. Nu är jag hemma och har ätit sjukt god mat. Ska strax lägga mig i ett bad och sedan gå och sova. Ska försöka komma i säng till 23. Det ska jag nog klara av haha! Imorgon jobbar jag 7-12, så då vill jag åka iväg och bada då det ska bli varmt och fint väder. Hoppas!

 

Mycket matbilder nu haha. Men detta var riktigt gott! Helt underbart att komma hem till färdiglagad mat! ❤


Delicious..

 

Det blev hur gott som helst. Hade tsatsiki till också. Mhmm! Och sen ett glas pepsimax. Helt perfekt! 


Kvällspromenad!

När jag kom hem från Söderköping så mötte jag upp Sabira. Vi tog en promenad och pratade. Min finfina vän ❤

Nu är jag hemma och ska laga lite mat. Grabbarna hade redan ätit och mamma jobbar natt. Har satt in kyckling inlindad i bacon och har tänkt att göra sallad till det. Gott! Imorgon börjar jag inte förrän 16, en fet sovmorgon - I like!

 

Ebba och Molly, världens bästa!


Söderköping...

... spenderade jag min eftermiddag i med farbror, faster och min finaste baby cousin Julian. De bjöd på glass och vi tog en promenad och tittade runt. Huuur mysigt som helst. Nu har jag fått lite julle-gos också så det kan inte bli bättre! Då står jag mig ett tag till haha.

 

Lite bilder från vår roadtrip! ❤


7/7

Godmorgon!
Jag har sovit som en prinsessa inatt, för jag sov i mammas säng. Den är sååå skön! Vaknade efter tolv och gick upp och gjorde frukost. Göttans. Det var helt underbart att inte ha någon klocka ställd. Jag sov verkligen ut! Det behövdes och var helt ljuvligt. Nu ligger jag i soffan och läser tidning. Vet inte vad som händer senare. Borde verkligen städa rummet. Men vi får se haha!

Ikväll kan jag sitta uppe, börjar inte förrän 16 imorgon och kör till 21, så skönt. Älskar att jobba kväll, mycket skönare än dag enligt mig!

 

Breakfast time!


Girls night out.

När mamma kom hem så la vi oss i hennes säng och drömde oss bort. Hoppas att jag kan skriva vad det gäller om i veckan! I would be so happy. Mamma tog en tupplur och jag satte mig framför tvn. Senare så somnade jag också haha.

När vi båda piggnat till så åkte ut till klinga och käkade macdonalds. Vi satte oss ute bakom donken, jätte mysigt! Molly och Ebba fick följa med. Sen åkte vi till willys och köpte oss lite godis och läsk till kvällen. Var precis ute och träffade Amanda och Ida på en cigg. Nu sitter jag framför tvn och där ska jag stanna hela kvällen. Mysigt att bara vara hemma med mamma ❤

 


Sjätte juli.

Imorse när jag vaknade så blev det morgonmys med Ebba. That's what I love. Då kröp hon nära & när jag slutade klia henne så kastade hon sig bakåt haha. Min gosis.

Pappa, Liam och Noel har åkt ut till farbrors land. De sover över där - fy fan vad skönt! Mamma slutar vid 16 idag så vi har bestämt att vi ska ha myskväll med film. Precis vad jag behöver!

 

Jag och min bebis!


Watchin the sun go down

 

Ville bara säga godnatt. Har haft en riktig myskväll med god mat och fredagsmys. Härligt. I veckan har jag förhoppningsvis något att berätta, hoppas! Nu ska jag sova. Puss på er! 


You got a heart of ice.

 

Ligger i min sköna säng nu. Mamma och pappa ser film, Call Girl. Den verkar bra men måste få mina timmars sömn. Klockan är ställd på 5 imorgon också. Wopwoop.

Somnade förut när jag la mig i min säng för o vila haha. Låg med mobilen och kollade bloggar och smsa. Sen när jag vakna var klockan nästan 20. Kul! Känner mig ändå trött och seg nu så det är ju bra. Kommer nog inte bli svårt för mig o somna.

GODNATT!


Done with work for today!

 

Är hemma från jobbet nu. Så underbart skönt. Mamma kom och hämtade mig. Guld värt! Hon hade med sig Ebba och Molly som blev överlyckliga när jag kom. Det är kärlek det haha. Har placerat mig i soffan och tänker stanna där resten av dagen. Är så himla seg och trött. Det tar på krafterna att gå upp vid 5 och iväg och jobba en hel dag. Tackar gud för kaffe!


Myskväll vid Ågelsjön!

När jag kom hem från jobbet så var jag ute med Molly och Ebba på en sväng. Mötte upp mamma vid hennes jobb och åkte med henne hem. Vi la oss i min säng och pratade & myste ❤ Vi båda slumra till sen haha. Men mest jag, vaknade inte förrän vid 18, ops. Var riktigt trött så det behövdes!

När jag vaknade så begav vi oss till Ågelsjön. Hundarna följde självklart med. Molly blir som gaaalen! Hon ska bara ut i vattnet och simma efter pinnar haha! Världens bästa Molly! Kvällen avslutades med pizza här hemma. Nu får jag mig en god matlåda hoho. Nu ska jag duscha och sen se någon läskig film med mamma och pappa. Love these nights! ❤

 

Lite bilder från denna fina sommarkväll!


Rast!

Sitter på kontoret och äter min lunchlåda som jag gjorde igår. Var sjukt hungrig så det var gott! Allting rullar på bra, skönt!

Ikväll så ska jag lägga mig SENAST 22! Imorgon så jobbar jag 7-15. Märkte att det var svårt o komma upp imorse så måste lägga mig tidigt.

 

Min goda lunch hoho!


Home sweet home, ❤

Nu ligger jag i min säng med både Molly och Ebba. Mamma jobbar natt och då duger jag åt Molly haha!! Fick gå från hospitalsgatan till söder tull i pissregnet. KUL! När jag kom fram så mötte jag kusin Alice igen, härligt med sällskap! ❤

När jag kom hem var det bara o ställa sig o laga mat till imorgon, då jobbar jag 7-13. Så nu är klockan ställd på 5 och spårvagnen går 6:21. Woho. But cashiiin. Imorgon när jag kommer hem ska jag städa rummet. Har inte hunnit med det. Roligare morgondag kommer jag nog inte få haha. Aja! Nu ska jag sova. Behöver min skönhetssömn!

GODNATT,


På jobbet!

Sitter på jobbet nu. Köpte med mig en god Ica-sallad som jag ätit här, och en coolalight såklart! Mums. Börjar 16:30 så sitter här och kollar igenom min tes och sådär.

Ikväll slutar jag 21:30. Hoppas på att pappa ska komma o hämta mig då hehe. Hoppas vädret håller sig nu så det inte börjar regna nu när jag ska vara ute en del.


Worlds greatest.

 

 

Nu ska vi sova. Jag och mitt finaste sällskap.

Att man kan ha så mycket obeskrivlig kärlek till en hund. She's my world. 💗


Hard work

Nu ligger jag som en klubbad säl i soffan. Fan vad skönt att komma hem. Det gick jätte bra på jobbet och jag trivs sååå bra, mina söta gamlingar hiho ❤ Mina kollegor är också helt underbara, så det kan faktiskt inte bli bättre.

Började ju 16 och hann inte äta innan jag åkte. Så har enbart jobbat med min brunch i magen. Men det gick bra. Fick vänta 30 min på bussen men fick sällskap av Alice. Så vi satt o snacka. Mys!

 

 

När jag kom hem så köpte jag med mig lösgodis som mamma och pappa bett om haha. Fanns också färdiglagad mat och pepsimax. I'm in heaven! Nu ligger jag som sagt i soffan nöjd och belåten och har tänkt att lägga mig i ett varmt bad om en stund. Imorgon börjar jag 16:30-21:30. Väldigt skönt!!!


Första juli. ☀

Idag gick jag upp vid 11. Satte igång och samla ihop aaaalla mina kläder och även sängkläderna och ger ner till tvättstugan. När jag kom upp gjorde jag mig en brunch. Bananpannkakor, bacon och en stor kopp kaffe. Delicious!

Jag satte mig i soffan för o slappa lite, tänkte att jag hade hela dagen på mig o städa mitt rum. But no. Jobbet ringde och bad mig jobba idag 16-21. Och det tackar man ju inte nej till. Så nu är jag iallafall klar med tvätten fast rummet är som ett bombnedslag. Men det får jag ta hand om imorgon, då börjar jag på mitt schema och kör 16:30-21:30.

Nu börjar livet....


RSS 2.0