23.08.16

Hej!
Igår på min lediga dag så tog jag tåget till Katrineholm för att pussa på min älskade mormor. Köpte med mig sushi (my new love) som vi luncha på. Vi hann även med en fika, massor med skitsnack och mys innan jag tog tåget hem igen. Hann lagom hem till Idol, haha vilken underhållning! Jobbar mest kväll nu så kommer missa det, om det inte blir en lugn stund på jobbet och man kan se det där lol...

Idag efter jag legat och dragit mig i sängen alldeles för länge så gjorde jag iordning mig för att gå på ett möte. Ska försöka få bukt på mina poäng i betygen så jag kan söka till förskolelärare nästa år. Saknar ynka 50 poäng så måste plugga upp det.. Planerar även att göra högskoleprovet! Skönt att ha läget någorlunda under kontroll. Efter mötet så mötte jag upp Sabira. Vi gick och lunchade på Paus. Mums! 


Sabira ville ej vara med på bild så fyller ut med en på mig istället haha, och den goda lunchen!

Tog bussen hem för att ladda inför ett kvällspass. Jobbar 16-21. Har tänkt att promenera dit och lyssna på bra musik på vägen, så mitt humör och energin blir på topp. Ska ta och gå nu.... Bye!

21.08.16

Hej! 
Då var den första arbetsveckan över. Så skönt. Jobbade ju endast tre dagar innan jag gick på min lediga helg. Men det var tre väldigt krävande dagar så känns skönt med ledigt. Bytte även pass med en kollega så även imorgon (måndag) blir jag ledig, wopwoop! Ingen söndagsångest här inte! 

I fredags så promenerade jag ut till Lindö för att hänga med mina föräldrar. Blev bjuden på pappas sjukt goda mat och fredagsmys i soffan. Älskar att hänga med dom! Igår så sov vi ut och åt frukost på balkongen. Jag tog med mig Molly & Ebba hem för lite sällskap. Blev en kvällspromenad med dom på över en timme. Därefter somnade vi som klubbade sälar i sängen kan jag lova haha! 

Bilder från min förmiddag. ♥

Just nu sitter vi i soffan och chillar. Men när jag piggnat till så ska jag ta med mig tjejerna ut på en fet långis i skogen så de får vara lösa och springa så mycket som möjligt. Härligt!

16.08.16

Då är min semester alldeles strax över, buhu! Dessa två veckor + har gått alldeles för fort - som vanligt. Tiden bara rusar iväg. Men det känns ändå lagom och jag känner mig utvilad. Mjukstartar imorgon också med ett 16-21 pass. Me like! Helgen och dagarna därefter har enbart bestått av chilldeluxe. Umgåtts med vänner och familj. Vaknade upp hos mamma och pappa idag. Det var tänkt att njuta av sommarens sista strålar vid poolen. Men molnen tog över. Blöh. Det är väl bara att inse att sommaren TYVÄRR börjar lida mot sitt slut. Usch, känns fruktansvärt. Vill ju känna mig brun och fin. Ska börja sola solarium hiho...

När jag och min kära mor myst klart så fick jag skjuts hem till mig. Lagade en SÅ god middag. Att husmanskost kan vara så enkelt men så jävla god? Det blev kokt potatis & broccoli, köttbullar med brunsås och rårörda lingon till det, alltså delicious! Efter en alldeles för lång matkoma i soffan nu har jag tänkt att ge mig ut på en fet powerwalk. Ska gå min sväng som är strax över en mil. När jag kommer hem blir det dusch, vattenmelon och film - Legenden om Tarzan. Sounds good to me!

14.08.16

Hej!
Min fredag spenderades with my soulsis. Vi far och flängde till en början, tills vi landade och fick i oss sushi och alkohol. Därefter fortsatte alkoholsintaget hos kompisar till hennes sambo. Kvällen avslutades på Kopparhammar'n där Panetoz uppträdde. En riktig rolig kväll faktiskt! Men nu känner jag att det räcker med utgångar på ett tag framöver haha.. Igår så tog jag det betydligt lugnare. Mötte upp min fina Marie för att äta middag. Vi käkade på Broadway, vi tog en varsin sallad med varmrökt lax och fetaost. Jätte gott och fräscht! När jag kom hem så tog jag mig en lång dusch, rakade mig och scrubbade mig + smörjde in mig med lotion - inget klår ju den fantastiska känslan haha! Kan lova att jag somnade som en prinsessa. 

Idag ser det ut att bli en lugn söndag. Börjar jobba igen på onsdag. Känns inte så farligt då jag redan är ledig lördag och söndag igen hihi! Skönt med en mjukstart. Mina föräldrar kommer hit snart på en kopp kaffe. Trevligt! Senare ikväll ska jag hem till Marie för att se på film och bara mysa. Me like!

11.08.16

Hej!
I söndags så begav jag mig bakis och dan iväg med familjen för att spendera en vecka i Båstad, i en stuga mina föräldrar hyrt. Blev inte riktigt en vecka då vädret var något fruktansvärt. För det mesta regnade det faktiskt, och inte lite heller.. Men trots det har jag haft de mysigaste dagarna någonsin. Vi grillade, åkte till Gekås, tog längre promenader med Molly & Ebba, jag och Noel spelade kort och såg flera Harry Potter-filmer. Vi åkte ju även runt i staden och kollade runt, bla till Hovs Hallar. Där var det så himla fint!

Kom hem idag vid ca kl 18. Väldigt seg och trött efter den långa bilfärden men samtidigt full av energi då jag bara suttit i en bil haha.. Så jag tog mig en powerwalk. Var ute 1½ h och gick över milen. Riktigt härligt! Så nu har jag duschat och parkerat mig framför tvn. Inget vettigt att se. Ska strax lägga mig. Ännu en gång ska det bli fantastiskt att få krypa ner i min älskade säng.


Blandade bilder från mina dagar!

04.08.16

Vaknade upp hos mamma och pappa idag också. Minns inte senast jag sov i min egna sköna säng haha. Men det är så mysigt o hänga med min älskade familj! Pappa skjutsade hem mig och jag gjorde mig iordning för att promenera ner till stan. Så skönt! Blev en del shopping som va tvunget o göra innan Båstad. Blir nog mer shopping imorgon hiho. Kan bjuda på bilder då! Efter stan så mötte jag upp min finaste soulsis. Vi köpte med oss sushi och åkte ut till hennes svärföräldras hus då de är iväg. Har aldrig riktigt provat sushi förut men blev glatt överraskad, en ny favorit! Så himla mysigt att bara hänga och prata massor med skit. Bästa Amanda. Bästa semester! 

Nu ikväll så följde min kära bror Noel med mig hem. Vi delade på en kebabrulle och har hängt i soffan sen dess. Strax ska vi spela kort och sedan kanske se en film? Jag börjar bli trött.. Ska iallafall bli SÅ skönt att få sova i min egna säng inatt!


Bilder från idag! Är så kär i Amandas dotter Julia, lika go som mor sin! ♥

02.08.16

Hej!
Igår innan mamma och pappa kom hem så var jag ute med Molly & Ebba på en sväng, hade inte tänkt o gå så långt men då jag inte är särskilt bekant med Lindö så gick jag faktiskt lite vilse. En liten sväng som jag hade tänkt o ta blev en längre, närmare en mil. Det var ju också skönt haha! När jag och småtjejerna kom hem så var mamma, pappa och Noel redan hemma. Vi myste till det med tacos och häng framför tvn, lovely!

Idag så gjorde jag mig iordning för att ta tåget till K-holm för att pussa på min kära mormor. Bilden ovan visar dagens look! Vi möttes upp vid stationen och gick och handlade för middagen. Och den blev magisk! Hon är ett sådant geni min mormor. Fantastisk god mat. Nu har vi myst på balkongen och har inget särskilt inplanerat. Bara hänga och vara. Som jag har saknat henne!
Våran underbara middag!

RSS 2.0