29/10

From today.

Idag så jobbade jag på gruppboendet som jag jobbade på i somras. Som jag saknat dom! Jätte roligt att få träffa alla igen. Ska jobba där imorgon kl 7-13 också.

Var och tränade med Nicole och Sussi igår kväll och vaknade upp med en go träningsvärk i benen och rumpan. Måste komma igång mer med träningen, mår ju så mycket bättre av det...

#Revelista.


28/10



Godmorgon!
Tänker faktiskt erkänna att jag hade lite svårt o somna igår. Tänkte på de läskiga scenerna från bion och låg o vänta på att bli mördad typ, hahah.. Illa. Men när jag väl somnade så sov jag riktigt gott! 

Nu har jag ätit frukost och kollar på tv. Ska surfa runt lite på datorn. Får se vad denna dag har att erbjuda!

Annabelle.


Då var bion ÄNLTIGEN över. När det gått tio minuter av filmen ville jag hem. Den var så läskig och äcklig. Kul o sova ensam. Vill ha en gose som håller om mig ju.. Får tänka på att jag har min vakthund Ebba hos mig hihi.

Nu ska jag ta och fixa mina naglar. Sen se på tv en stund. Måste fortsätta intala mig själv att det bara var en film. Det finns inte på riktigt....

Regnig måndag.

Under förmiddagen så mötte jag upp min Soulsis. ♡ Att hon kan få mitt humör från 0 till 100 är bäst. Hon är bäst. Vi lunchade på Paus och strosade omkring. Fick med mig lite sminktillbehör hem. Behövliga saker. Vi tog igen missad tid och pratade om allt och inget. En riktig mysig dag med min stjärna! 

Nu ligger jag i soffan och tar igen mig lite. Ska strax kissa av hundarna i det här hemska vädret och sen lägga mig i ett bad. Då det inte blev någon bio i lördags ska vi gå ikväll istället. Skönt, har hunnit att förbereda mig mer mentalt nu hahah... Kommer skita på mig!

Lördag.


Då tjejerna hade bestämt sig för o dra ut så bad dom mig o klä mig som om jag också skulle ut haha. Gjorde inte mig något, kul att fixa sig ju. Hade min nya klänning från Lager157. Så himla fin! Tog min stora teddyjacka, hade ingen lust att frysa.

♡♡♡ 

Vi gick och satte oss på Kvarterskrogen Asken och tog varsitt glas vin, det var SÅ gott! Jätte trevlig personal och mysigt ställe så dit ska jag verkligen igen. Vi satt där några timmar för bion blev inställd. Och efter några till glas var jag riktigt danssugen så kvällen avslutades på Hugos. 

25/10


Idag så följde jag med Nicole och Maxmilian till Marie, Adrian och Malin! Vi gick till Mirum och handlade och gjorde hamburgare, så gott! Det blev mycket lek och bus och har alltid nära till skratt med dom, goa tjejer! 

Nu är jag hemma och är så s e g ! Så ska ta och vila en stund men sen är det bara att göra sig iordning. Ska träffa Besa och Zorana för bio, vi ska se Annabelle.. Kommer skita på mig! De pratar om att gå ut efter det, just nu känner jag verkligen inte för det men vi får väl se....

Fredag..

..och löning! 
Mamma och jag hade en riktig mysig förmiddag. Var iväg och handlade lite kläder på Lager157 och så köpte jag mig en laptop på Mediamarkt. Skönt med en egen nu! Därefter så åkte vi in till stan och åt lunch på Paus. Mys! Skönt att få ha egentid med min älskade, bästa fantastiska mami. ♡ 

Mamma åkte iväg till jobbet för att köra jouren så jag och Noel hörde av oss till Nicole och Maximilian. Vi åkte iväg och handlade pizza och fredagsmys. Lagom till Idol började så kom även Julian förbi en stund medans hans föräldrar var iväg och handlade. Min finaste guldklimp. Riktigt roligt att ha två små skruttar här hemma. Älskade barn! De var så roliga och tog varandras händer och dansade till Idol. Hahah. Summerar den här fredagen som riktigt mysig och jag kommer somna riktigt gott nu.


"Äre här det är partiii?"

Let's make some puppies.


Något som jag är SÅ sugen på är att ta en kull på Ebba. Har hittat en jätte fin kille (bilden ovan hihi) som vi antagligen kommer avla på när det blir aktuellt. Vi har haft lite kontakt över mejl. Så nu väntar jag på att Ebba ska börja löpa. Gud vad det skulle vara mysigt med små bebisar springandes här. Älskar känslan! 

Skulle vilja behålla en om den ser likadan ut som hanen, skulle döpa henne till Sigrid och ta med henne när jag flyttar hemifrån. När hon är olydig ska jag kalla henne för siggapulla! Hur rart?!? ♡♡♡ 

Mystisdag.


Idag så åkte jag hem till Josefine, Leonel & Elsa. Riktkgt ruskväder, usch. Så vi stannade inne och myste. Medan jag busade och dansa med Leonel så gjorde Josefine chokladbollar. Mums! Så det blev fika och massor med prat i soffan. Hoppas på en utgång snart med min gamla bigsis! ♡ 


Nu är jag hemma i soffan och har sån huvudvärk. Det var någon på bussen hem som hade en sån stark och äcklig parfym så jag kände mig illamående ett tag. Ska ta och vila en stund. Mamma ska börja middagen nu. Hoppas det blir bättre efter det...

21/10

När jag skickat iväg Noel till skolan så hade jag tänkt att ta ut hundarna på en längre morgonrunda. Men då de inte alls är förtjusta i det här ruggiga vädret så gjorde de sitt och ville snabbt hem. Gjorde inte mig något! Har ätit en smarrig frukost framför nyheterna med tända ljus. Mys! Måste bara säga grattis till tanten som skrapade fram 2 500 000kr! Gud vad roligt, satt och pratade för mig själv, "snälla kan hon inte få vinna mycket pengar? Snälla snälla..". Skrek rakt ut när det var klart haha. Så man kan ju säga att hon vann tack vare mig!

Nu ska jag mysa vidare. Det absolut bästa (men samtidigt sämsta) med hösten måste ju vara mörkret så man kan tända ljus. Vilken skillnad det gör! I love it. Måste införskaffa mig mer!

Playdate.



Igår kväll så stannade vi hemma istället. Vi köpte pizza och myste framför Så Mycket Bättre. Det absolut bästa med kvällen var ju att natta Julian, han slocknade direkt! Kollade på film med mamma & Noel och när jag blev för trött så la jag mig hos prinsen och somnade direkt, så mys!!! Vi sov till halv tio imorse och åt en bamse frukost! Därefter mötte vi upp Nicole och Maximilian för bus i parken. Hungriga gick vi hem till mamma som lagat en sån sjukt god spagetti & köttfärssås! På det blev det en härlig siesta framför Pippi Långstrump på de Sju Haven.

Nu har våran Julian åkt hem. Det var inget roligt avslut, han blev SÅ ledsen. Tårarna sprutade när han åkte iväg i bilen. Hahah. Älsklingen! Jag myser vidare i soffan med mamma framför Catfish. Love it! Ska ta mig ett bad sen och göra iordning mina naglar, kanske spela lite Sims2? Är så sugen hiho..



Klimpen's in tha house!


Julian är här! Vi ska ha honom över natten, så mys! Världens goaste unge. När han kom vid halv tolv så hade jag precis gått upp. Gjorde frukost till mig och lunch till honom, bananpannkakor! Det gick verkligen hem hos herrn och han åt upp alltihop! Därefter så gick vi ut och lekte & busade i parken. Han är så sjukt söt och vinkar och hälsar på allt och alla, min gose!


När vi kom hem så myste vi ner oss i min säng och kollade på Pippi Långstrump. Han somnade ganska så snabbt och sover fortfarande. Myser här med honom. Ikväll blir det antagligen o gå över till Nicole & Maximilian. Roligt! Så himla skönt med en lugn helg...



Tisdag.


Jobbet rullade på bra. Skön tid! Hade ett riktigt jobbigt städ men fick hjälp där av en kollega, så snällt! Det var verkligen guld värt. Hade tänkt att sola efter jobbet men var SÅ trött och seg. Ville bara hem. Samma sköna tid på hemtjänsten imorgon igen. Fast inget städ då tack, eller hos en normal person då isåfall..

Efter middagen så träffade jag Nicole och Maximilian och var ute och lekte en stund. Noel kom förbi som för övrigt är Maxis stora förebild. Ska göra precis likadant som honom. Dör så sött!

Nu har jag placerat mig i soffan och väntar in Svenska Hollywoodfruar. Tisdagens höjdpunkt haha! Känner att skämskudden kommer komma fram, for sure! Ska göra mig en kopp te till det. Känner mig inte riktigt hundra.. Tror det beror på att jag sov riktigt dåligt natten till idag. Så ikväll ska jag lägga mig tidigt!

When they come for you.

Från i fredags. Emelie, Besa & jag.


Jag överlevde träningen! Trodde jag skulle d ö ! Det var inte särskilt nybörjarvänligt... Jag tog en av de högre brädorna (inte det bästa första gången) och det var ingen direkt genomgång. Så mina ben har verkligen fått jobba skiten ur sig idag. Hoppas bara jag kan gå imorgon hah! Men det var ett pass jag skulle kunna tänka mig att gå på igen. 

Effter ett bad och middag så kände jag mig som människa igen. Det var knappt att jag kunde gå till bilen alltså hahah. Nu ligger jag i sängen och känner mig inte allt för trött? Hoppas jag somnar snart ändå...

Grey clouds.

När mamma kom hem och vi druckit kopp kaffe nummer två så gick hon och tog sig en powernap. Det gjorde även jag. Även fast jag vet att jag blir hundra gånger segare så var det så skönt att slumra till i soffan. Tror det är vädret som gör mycket också. Blöh, känner mig så fruktansvärt seg. Trotts det ska jag och mamma och träna om en timme. Vi ska köra Step 60 min. Sjukt bra för benen and the ass. Vet hur LYCKLIG jag kommer vara efter passet och känna mig så jävla nöjd. Tur att mamma puschar mig dagar som denna...

Har inte jobbat på ett tag nu, speciellt inte på hemtjänsten som ringde idag och gav mig två pass. Imorgon och onsdag kl 10-16. Känns bra, måste få ihop dagar nu i oktober också. Lönen som kommer nu kommer vara riktigt fet. Längtar!

Monday morning walk.


Godmorgon!
Skickade iväg Noel till skolan runt kl 8 och gick då ut med hundarna. Visste inte alls vart jag skulle gå men det blev en sväng på 5,58 km och enligt RunKeeper så brände jag 317 kalorier. Trevligt! Väl hemma så gjorde jag iordning bananpannkakor och en stor kopp kaffe och slog mig ned framför tvn.

Mysig söndags kväll.

Under kvällen så hade jag och Noel vår älskade Julian här på besök ett par timmar. Gud vad det var roligt! Som vi saknat vår toker. Han var riktigt kartig och sprang runt och gapa, han skrämde oss och även hundarna hahah. Dom kunde inte bry sig mindre men det var roligt ändå enligt honom!

Ligger i mammas säng nu med hundarna, passar på när hon kör jouren mehe. Den är sååå skön! Har tänkt att starta måndagen med en längre promenad med mina tjejer och sen komma hem och göra bananpannkakor. Vilken toppenstart på en ny vecka!

Världens finaste lilla kille.

Helgen som varit.


I fredags så var jag iväg och firade Besa. Vi blev bjudna på tacos och förfestade hemma hos henne. Det var riktigt roligt med ett gäng härliga tjejer. ❤️ Vi tog spårvagnen till Puls där vi hade ett VIPbord. Det var något event så de hade modevisning och vi fick goodiebags. Kul! Tog sista spårvagnen hem och slockna direkt.

Mina fina tjejer.

Igår så var jag väldigt seg. Så det blev en mysig hemmakväll med tacos (igen, det slår aldrig fel haha..) och mys framför tvn. Har inga planer bokade idag så det är skönt. Blir så trött och seg av vädret... Min förkylning börjar äntligen avta nu så imorgon ska jag och mamma iväg och träna. Det är bara att börja om, ska köra gärnet!

Loviedoviesovie.

Min absolut bästa, knasiga, kärleksfulla, tokiga tant Molly. Gud vad jag är kär i dig.


Ikväll så är min säng full. Molly ligger tätt intill mig och snuttar på Nalle Puh och Grodan bredvid. Fan vad kär jag är i henne, världens bästa goding. Är lika mycket kär i min tokis Ebba som ligger under mitt täcke och pussar på min vad, hahah! Kärlek.

Förkylningen vill inte ge med sig?! Det är som värst på morgonen fram till kvällen, som nu när jag ska sova känner jag mig ändå ok? Det är så knäckande att vakna upp och känna sig som en påse skit. Imorgon vill jag vakna upp pigg & glad och åka iväg på ett svettigt & köttigt Boxpass. Missade det förra tisdagen pga jobb. Får se hur jag känner mig imorgon...



Höstig söndag.





Världens bästa tjejer. ❤️


Känner mig inte det minsta bättre... Oh no. Skulle egentligen åkt iväg på spinning men avbokade det då jag vill bli frisk. Onödigt att utsätta sig för det när man är sjuk, blir ju alltid bara värre efter träning. Så tog ut hundarna på en promenad. Hade inte RunKeeper på men har mätt den svängen förut, typ 4 km. Skönt!

Bajslördag.

Har åkt på en redig förkylning. Fuck it. Inte alls kul att vara sjuk. Hemma med Noel ikväll då mamma är hos sin bästis och myser. Skönt med en lugn lördag hemma med mjukiskläder.

Lillebror fick igång Sims2 så har suttit framför det en stund varvat med tvn hahah. Är SÅ jävla trött & seg i huvudet. Men skönt att skiten bröt ut nu så jag kan bli frisk snabbare. Saknar o träna. 


Fyller ut inlägget med bilden.

3/10

Godmorgon...
Då är jag snart framme på jobbet, sitter fortfarande på spårvagnen. Det var knappt att jag kom upp imorse vilket resulterar i att jag ser ut som en påse skit. Usch. Mår inte alls bra?! Nyser, hostar, halsen ömmar & kliar. 

Känner mig allmänt nedstämd bara? Hade svårt att somna igår då tankarna for iväg. Tror det handlar mycket om att pappa åkt och att jag känner mig ledsen över det. Sen dessa funderingar över livet. Herregud. Finns så mycket man vill göra och det ska hända nu nu nu. Måste börja ta tag i saker och ting...

2/10


Vid kl 11 så var jag hemma hos Josefine och hade Ebba med mig. Tanken var att vi skulle ut på en långis, men vi kom inte särskilt långt då vi märkte att det blivit punktering på vagnen. Så vi begav oss hem till henne istället och tog en kopp kaffe och myste. 


Busade med hennes goa son Leonel, vill bara äta upp honom! Så jävla sockersöt. Älskar bilderna ovan, speciellt sista då han tyckte jag blev för jobbig som bara ville ta kort hahah. 




Tanken på hur mycket och vad jag åt igår gav mig lite ångest. Så när det inte blev någon långis bestämde jag mig för att trottsa regnet och gå hem. Blev ju en bit som ni ser haha. Ebba var så duktig och sprang på, hon ligger helt utslagen i soffan nu. Just like me, haha! Ska strax ner i tvättstugan och se om det är ledigt nu innan våran tid så man kan köra igång. Skulle vara skönt..

Trerätters.


Mamma kom och hämtade mig vid åtta på jobbet och väl hemma var det dags för förrätt. Det blev kräftor och baugetter i ugn med västerbottenost.


Huvudrätten var hasselbaxpotatis, ryggbiff och wookade grönsaker. Hujeda mig vad gott det var. Pappa kan verkligen laga mat han.


Till efterätt så gjorde mamma en gudomlig kladdkaka med jordnötter & minimarsmellows med glass till. Heaven!


Snacka om att jag är i matkoma nu. Fy! Ska se om det finns något sent träningspass imorgon kväll när pappa har åkt. Har ju inte blivit någon träning i veckan då jag jobbat kväll men har iallafall powerwalkat ner till stan de dagarna för att ta spårvagnen. Vill träna!!! 

När tanken slår till att han verkligen ska åka tillbaka till Afrika imorgon så gör det lite ont i hjärtat och tårarna känns nära. Det har varit så skönt och mysigt att ha pappa här hemma. Det har varit precis som vanligt. Fast vi kan gå varandra på nerverna och det blir en del tjaffs så har vi samtidigt så jävla roligt ihop. Åh älskade du. Ska ta och umgås med min bästa familj nu. 

Oktober.



Då är jag på jobbet och det är lugna puckar. Skönt att sluta vid 20. Som det ser ut nu så är jag ledig imorgon. Då har jag lite saker att pricka av. Skönt att få det gjort. 

Längtar hem till familjen. Det blir ju sista middagen vi alla är samlade då pappa åker imorgon. Ska verkligen njuta in i det sista. Kan tänka mig att jag kommer gråta imorgon när jag kramar honom hejdå. Fy...

Lyxfrukost.




Började dagen med att ta ut hundarna på morgonrundan. Underbart väder! Till frukost så gjorde jag iordning bananpannkakor med vaniljkvarg, banan & jordgubbar till. Även mamma fick smaka och de blev SÅ goda. Vi har myst ner i soffan och kollar på Svenska Hollywoodfruar repris, missade igår då jag jobbade. Herregud, underhållning på högnivå och skämskudden är framme.

Halsen känns så mycket bättre idag. Mår toppen! Skönt. Har inte tid o vara sjuk. Ska bara ta det lugnt innan jag ska iväg till jobbet.

RSS 2.0