Min helg.

Fredag: Jag och mamma tog lite sovmorgon. Åt frukost ihop framför tvn innan vi gjorde iordning oss och åkte ner på stan. Vi var nere vid tolv och jag skulle börja jobba kl 15. Perfekt tänkte jag. Vi går och kollar och jag köpte en klänning från H&M och en present till Rebecca. Jobbet rullade på jätte bra och min bästa Nicole kom och hämtade mig. Det blev därefter fredagsmys hos henne med Olivia, Noel och Maximilian

Lördag: Började jobbet kl 9 och körde till kl 15. De var snälla och lät mig ta en tidigare spårvagn. Hann inte med systemet på fredagen så det var jag tvungen att fixa. Mötte upp bästavän och vi begav oss hem till mig för att fixa oss till Rebeccas 20årsfirande. Båda två hade panik och kunde inte bestämma vad vi skulle ha på oss, vi stod säkert i 40 min och provade kläder av varandra hahah. Sen skjutsade mamma ut oss. 

Här satt vi och drack champagne och åt tilltugg.

Bästavän. 
Födelsedagsbarnet och Emelie, Amanda och Elin.

Sen gick vi upp till lägenheten och blev bjudna på sån sjuukt god middag.


Såhär såg jag ut! Blev inte den nya klänningen lol.

Sen så körde vi all in.


Vi fick skjuts in till stan av Beccas föräldrar och det blev utgång på Puls. Självklart tappade jag bort alla men det var sjukt mycket folk så träffade annat hahah. Fick skjuts hem av Tessas pojkvän och så köpte jag med mig Max hem. En dusch på det sen stupade jag skönt i min säng.

Idag: Så har jag jobbat. Helt död. Började vid 11, mamma skjutsade mig. Tack gode gud för det! Nicole var bäst och hämtade mig, fan vilken lyx!!! Köpte med kebabrulle som jag och Noel delade på. Skön söndag med andra ord. 

Set the world on fire.

Hej!
Idag så jobbade jag på gruppboendet där jag var i somras igen. Började vid två och körde till kvart i tio. Imorgon kör jag kl 15-20. Då innan jobbet ska jag och mamma på stan. Mys! Älskar sånna dagar. Ska hitta en present till min fina vän vi ska fira i helgen och något att ha på mig den kvällen. Alltid ska jag vara ute i sista stund, men nu har jag inte hunnit då jag hoppat in och jobbat på kort varsel. Men det löser sig, hoppas bara jag hittar något...

Ligger i min sköna säng med Ebba nu. Min finaste och bästa tjej. Känner att jag kommer somna snabbt, är så trött! Man märker att man kommer från semester haha. Har fått tider till måndag nu så då har jag jobbat sju dagar i rad. Men är SÅ glad för det. Bring it on!

Godnatt, ❤️

Det går bra nu.

Vaknade vid halv sju av mitt alarm. Försökte väcka Noel och få upp honom som är så gott som omöjligt. Tillslut gick det! Medan han åt frukost och gjorde sig iordning tog jag ut hundarna på morgonrundan. Tillslut hade jag lägenheten för mig själv och gosade ner mig i soffan framför tvn. Älskar lugnet och tystnaden. 

Då ringer mitt sommarjobb, så ska jobba extra där idag kl 15-21. Antagligen imorgon och helgen också. WIHO! Och efter det samtalet slog jag ihop haha. Vad skönt det var att somna om. Så nu ska jag börja göra mig iordning och ta ut hundarna innan jag åker! I'm happy!

Såhär låg Molly under våran powernap hahah.. Min älskling.

Tjugosjätte augusti.

Hej!
Började dagen med jobb, kl 8-14. Skön tid, trotts städ så rullade det på bra och jag är SÅ glad över att ha jobb. När jag slutade så gick jag och solade och väl hemma så somnade jag i soffan en timme eller två mehe. Mamma jobbar jour så jag och Noel bjöd hem Olivia som kom hit på mys. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare och sedan blev det mys framför Idol. Onyttigt och gott, har ingen motivation till att vara nyttig just nu what so ever hah.


Tog med mig hundarna och följde med Olivia till hennes skjuts. Träffade även Nicole då på en ciggarett. Fina tjejer det där! ❤️ Imorgon har jag inget jobb men det blir inte att sova ut för det, då vi är ensamma ska jag hjälpa lillebror upp till skolan. Men hoppas på fint väder (iallafall inget regn tack!!!) imorgon så jag kan ta ut hundarna på en riktig långis. Mycket mer planer än så har jag inte för morgondagen. Skönt! Nu ligger jag och mina bästa tjejer i mammas underbara säng och ska sova. Mina gosisar. 


Godnatt, XO!

24/8






Världens finaste tjejer.


Gud vad det är skönt att promenera i en rask takt! Varje gång jag kommer ut så förstår jag inte varför jag inte gör det oftare. Var ju så himla duktig ett tag. Måste bli ändring på det!

Nu är både jag och hundarna helt slut och ligger i soffan framför tvn. Vilken härlig söndag..

Kräftskiva.



Såhär såg jag ut innan när vi begav oss mot 'moster' Karin och resten för kräftskiva. Orkade inte städa rummet som jag skrev innan att jag skulle göra haha. Det är ju en dag imorgon med. Då har jag lovat Noel en långpromenad med hundarna också. Skönt! Måste börja röra mer på mig, på måndag ska jag börja bli striktare med kosten också.




Väl på gården så blev det god mat och jag & mamma delade på vin. Vi gick även tipspromenad, jag och min familj kom på andra plats och fick godis till pris haha! Efter det drog musiken igång och vi satt under partytältet och hade det trevligt. En riktigt mysig kväll. 

Nu sitter jag och Noel framför tvn. Känner mig riktigt trött och seg, vinet gör verkligen sitt haha.. Ska bli skönt att gå och lägga sig. Fast inte riktigt än...

Helg.


Jobbet igår gick SÅ bra. Både brukare och personal var glada över att ha mig tillbaka. Ska även jobba där (hemtjänsten) på måndag kl 7-16. Ihh, happy! Hoppas det rullar på nu... Efteråt kom mamma och hämtade mig, vi åkte och handlade till middagen och fredagsmys. Väl hemma så gjorde vi hemmagjordpizza with pulled pork och en awesome sallad till det. Mys! Senare gick jag och Noel över till Nicole och Maximilian. Riktigt gosigt.


Idag vaknade jag upp av älskade Ebbas pussar. Låg och drog oss efter det. Min gosis. Gick upp strax efter tolv?!! Är så jävla trött nu för tiden.. Nu ska göra iordning mig lite frukost och sen städa rummet. Senare ikväll ska vi iväg på kräftskiva. MUMS!!! Älskar kräftor. Känner på mig att det här blir en bra lördag!



22/8



Godmorgon!
Fredag idag, vet inte varför men vaknade upp med fetaste fredagskänslan! Den är härlig. Gjorde iordning bananpannkakor med vaniljkvarg och skivad banan. De blir alltid goda när jag gör men den här gången blev de ju fina också, score!

Ska strax göra mig iordning för att åka till jobbet. Har inte jobbat där sen i början av sommaren så är lite pirrig nu lol. Men det ska väl gå bra. Hoppas det rullar på med tider nu...

Food.


Mamma gjorde biffar med vitlök och mozarella i. Heaven! Dagen efter såhär så tänker jag bara på mat, om det är en bra bakisdag så att säga haha. Funderar på att skicka iväg Noel till Coop för o köpa liiite godis. Det skulle ju vara så jävla sweet. 

Imorgon så ska jag jobba kl 10-15, hemtjänsten som hörde av sig. Kul! Väldigt länge sen jag var där nu.

21/8

Hej!
Igår var jag ute med Amanda och Emelie. Vi förfestade hos några killkompisar till dom och sedan begav vi oss till Hugos där vi träffade Ida. Det var inte särskilt mycket folk, kan ju vara skönt det också? Inte så roligt folk ute iallafall. Bättre att gå ut efter löning..

Idag mår man ju som man förtjänar då. Har myst med Molly och Ebba hela dagen. Vi har legat i soffan, dom på mig haha. Mamma slutar strax jobbet och ska o handla efter det, jag som är bakis bestämde maten idag : potatisgratäng, kött och mozarellasallad. Yummie in my tummie!



Två bilder från igår!

Shopoholic.

Älskade Alanya, där kan man verkligen go bananas med shoppingen. Me love. Hittade en hel del som jag tänkte visa här på le blögg. 


Köpte två par 'Nike Air Max'. Så himla sköna! De svarta har jag tänkt att ha till träning/promenader, de andra till vardags.

Två par 'Ray-Ban'.

Två klockor, en 'Marc Jacobs' som jag letade efter som en idiot samt en 'Michael Kors'. Passade även på att köpa ett par låga 'Converses'.

En 'Versace' handduk. 

'Michael Kors' väska samt en matchande plånbok. I love it!

Vi gick förbi några stånd efter ett resturang besök där jag fyndade dessa. Damen som stod där var SÅ söt, när jag köpte detta fick jag en jätte fin fotlänk också.

Den här väskan älskar jag. Stor, rymlig och snygg! Perfekt till hösten.


Detta är vad jag fick med mig hem. Blev en del ändå!

I love it like XO.


Mystisdag.

Idag så tog jag en rejäl sovmorgon. Vet inte varför men sover som en stock sen vi kom hem från Turkiet?! Mamma kom in och väckte mig vid tolv. Har bara strosat omkring i min mysdress hela dagen och gjort nada. Så skönt. Amanda kom förbi förut på en cigg och prat. MYS! Som jag saknat henne. Så imorgon kör vi på en utgång tillsammans, kul!

Noel och jag är ensamma hemma ikväll så jag lagade tacos och nu myser vi framför Idol. Det känns verkligen att vi går mot hösten nu, både på vädret och sen tycker jag att det luktar som det haha? Mysigt ändå ju..

Min resa.

Då har man kommit hem efter en underbar vecka i Turkiet, Alanya. Dagarna innan då jag var sjuk var hemska, trodde ärligt talat jag skulle dö. Blev så gott som frisk dagen vi skulle åka, lucky me! Det var jag, mamma och mina bröder som åkte, samt Liams flickvän Nikki. Mammas bästavän Sussi och hennes dotter Olivia följde också med och vi bodde på samma hotell. Här kommer lite bilder!


Nervösa, pirriga och exalterade över resan.

Det blev mycket häng på stranden. Älskade Kleopatra. Helt fantastiskt.





Utekvällarna var så mysiga. På varje resturang frågade vi om wifi haha.
Hela gänget innan resturang. 

Har ätit SÅ god mat och druckit så sjukt goda drinkar veckan som varit. Verkligen en lyx o äta ute varje dag!

På vårat hotell fanns det en salong som gjorde nästintill allt. Jag gjorde iordning mina fötter (det bästa jag gjort, som små bebisfosingar efteråt), manikyr & mina ögonbryn. Blev jätte nöjd.

Kunde även gå över till Olivia och dricka cider på balkongen. Riktigt mysigt!

Sista dagarna så pressade jag som fan haha. Sjukt underbart.


Det var lite bilder från veckan! Saknar det samtidigt som det är riktigt skönt att vara hemma.. Tänkte att jag visar shoppingen i ett inlägg senare!

Three days to go..

Jag lever, men det är knappt. Igår på morgonen så kände jag mig helt OK. Tänkte att nu är jag på bättringsvägen. Hell no. På förmiddagen så började jag frysa något fruktansvärt så gick o la mig, somnade till och från. Svettades som jag vet inte vad. Drömde konstigt. Fick ont i hela kroppen. Hade 39.3 i feber. Ae, det var hemskt. Så igår åt jag inget på hela dagen. Mamma kom hem med blåbärssoppa och frallor på kvällen som jag fick ner. Har sovit konstigt och svettats en hel del inatt också. Men de säger ju att det är bra, att man svettas ut det? Hahah euw..

Nu myser jag och mamma i soffan. Har druckit blåbärssoppa och ska ta en kopp kaffe nu tänkte jag. Skönt nu att jag känner mig bättre, har ju en del o göra innan resan. S t r e s s ! 

Chicken Nuggets & french fries.

När mamma var och hämtade Noel så köpte de med sig mat hem. Det enda jag ätit på hela dagen. Har försökt o sova men inte lyckats särskilt bra, det är alldeles för varmt. Så ska försöka vara vaken ett tag nu så jag kan sova bra inatt. För igår var det katastrof. 

Hoppas kuren slår ut det onda under natten och jag vaknar upp frisk och pigg. Vilken dröm. Annars blir det nog att ringa jobbet angående onsdag..
När man är sjuk får man unna sig hah..

Can't be sick now?!!


Bjuder på en lagom söt bild haha. Min finfina mamma tar så väl hand om mig när jag är sjuk. Hon var iväg och handla och när hon kom hem så gjorde hon en drink åt mig, en så kallad "operakur" som innehåller: 
•apelsinjuice med extra Cvitamin, 
•två stora pressade vitlöksklyftor, 
•en matsked honung.
Detta ska omröras och svepas på en gång. 

Jag kände för att spy. Mamma varnade om att när det kom ner kan det vända o komma upp igen HAHA, fy fan. Och att man kan få som en svettvning. Ligger i soffan framför tvn nu och känner mig faktiskt piggare? Hoppas jag är helt återställd till lördag...

4/8



Herregud vad tiden går fort. Har redan kommit in i augusti?! I dont get it... Åker om fem dagar till bästa Alanya. Men har åkt på en värstingförkylning, och det är mindre kul. Har lyckats hålla mig undan från o vara sjuk väldigt länge nu, så när det väl slår till känner man sig så ynklig och hjälplös. Mamma hade någon kur åt mig som hon skulle fixa haha. Lät verkligen inte särskilt gott men jag hoppas det är effektivt. Vill bli frisk NU! Jag har verkligen inte tid o vara sjuk...

RSS 2.0