finally friday people!Idag blev det en kort dag i skolan. Slutade vid 12:25. Hade inget femenistisktsjälvförsvar. SKÖNT! Mina föräldrar kom hem från turkiet imorse och det var så underbart att se dom! Har inte sett dom på en hel vecka. Mormor och farmor har varit hemma hos oss då. Men det gick bra! : D
Mamma och pappa hade köpt med sig två parfymer (från taxfreen), en ''converse''hoodtröja och en onepiece. Underbart, tröjan är så hinmla skön, NICE!

Idag så ska jag gå en riktig långpromenad med josefine! Så himla mys. Hon slutar vid 15:30 och kommer hit direkt efteråt. Sen ikväll blir det myskväll på riktig hög nivå. Mamma och pappa kom som sagt hem imorse så vi ska ha tacokväll och hyra film. Ah, underbart.

Känner att jag verkligen vill komma igång med bloggandet. Har saknat det! : ) tycker det är så himla kul. Men nu när vi ska ut ska jag se till o ta med mig kameran och fotta lite, kul va?!

XOXO! ♥

T Ä V L I N G !jag är med o tävlar om den här fina clutchen!
tryck på bilden för o tävla du också!

HJÄLP!Ska köpa mig en ny mobil. har bestämt mig för denna men är så himla osäker om jag ska ta vit eller svart..
Snälla HJÄLP!


sjukling som skriver!Vilken jävla förkylning jag åkt på!
Har varit sjuk sen i söndags. Fy tusan vad tråkigt det är. Har inte varit i skolan på hela veckan. Känns som jag missar så himla mycket. Sjukt jobbigt. Känner mig en aning bättre idag men hostar och har lite ont i halsen. Så stannar hemma imorgon också. Hoppas jag kan gå på fredag. Hah, så ovärt. En dag på hela veckan. Men idag hade jag studiedag så då missade jag ju ingenting. Men får ta någon dag nästa vecka och verkligen jobba ifatt!!

Ville bara skriva hej, haha...
Men vill verkligen få igång bloggen. Min kusin o jag ska nog fota lite snygga bilder o sen har jag en vän som en jätte duktig på designers så har tänkt o fråga henne om hjälp. Så då jävlar!!!

XOXO! ♥
B I O !FINALLY FRIDAY!
Dagens look!

RSS 2.0