p-p-partey.

snyggaste brudarna i stan?! 
tror dom rymt från dårhuset....


MIN HELG. På fredagen när jag kom hem från skolan satte jag mig och nörda framför datorn. Sen smsa jag ett sms till otto och det ena ledde till det andra och sen helt plötsligt var jag hemma hos henne och fixade oss inför fest, haha. Vi hade så jävla roligt. Tack bästa jossieottie och company! Haha. Var hemma hos en tjej vid namn angelica och förfesta. Ytterst trevligt. Sedan drog vi vidare ut! Hihi. Vi dansade med galna finnar och massor med annat och hade galet kul.
Lördagen mådde jag ändå helt OK. Åkte hem från josefine vid tolv/ett och kom hem o tog en powernap. Sen var det fotbolls kväll här hemma med pappa och brorsorna. Söndagen tog jag det lugnt och plugga.

Kommer komma igång mer med bloggningen när den är fin och så. Har lite ideer som jag ska fixa sen när jag får tid! hihi.

XOXO! ♥

fult.

min blogg är sååå ful!
ÅH.
när jag är långledig så kommer min fina kussis hit. känns som om det var år och dagar sen jag såg henne. miss u ♥
och då iallafall ska vi ha en fotardag! då vi ska gå ut och fixa oss till det yttersta och ta massvis med kort. då hoppas jag på att det blir något bra kort som duger som man kan fixa o ha till header o så!

känner mig bloggsugen men blir så depp när jag ser bloggen, ha ha. nu vet ni hur det ligger till!
håll ut guys!!!!

XOXO!

vill du ligga med mig då?


...

Känns så tråkigt att blogga nu när bloggen är så ful! : (
Ska försöka fixa den snart...
Så ni vet : )

XOXO! ♥

USA bikini..


grr..

Har beställt den är KLOCKRENA bikinin från Kimstore. Skit snabb leverans, den kommer redan på tisdag! IH. Klockren sen till sommaren! Som jag längtar....



Fuck Off....

Min urgulliga KUSIN MAJA hade fixat min blogg skit fint. Men sen skulle jag (pucko idiot som jag är!!!) testa själv. Och ja, då gick det sådär. Så nu har jag den här?! Vill ta några snigga bilder och sen verkligen göra en skit fin design. Man blir så mycket mer motiverad om bloggen är fin, får se när det blir.. Våran kamera är trasig?!? Åh, så irriterande...

Så det lär nog ta ett tag. Får se om någon vill göra något som kan vara sålänge. Nu är den ju SKITFUL! : (

XOXO! ♥

Everyday I'm shuffelin.

Fy fan. Är fortfarande dyng förkyld. Halsen har jag inte ont i men nu är näsan förjävlig alltså! ÅH. Dom har liksom bytt med varandra, haha. Inte roligt alls. Har varit hemma från skolan igår och idag och lär vara hemma imorgon också.

Skönt med fredag imorgon. Blir en lugn helg. Ska se till o bli frisk! Sen nästa helg är det klackarna i taket som gäller! I think... Så blir en myshelg. Skönt.

Vad ska ni hitta på i helgen då fott folk? : )

XOXO! ♥

368 dagar sedan...

9 maj 2010. då du kom tillbaka.
MIN GULLUNGE! ♥

känner mig som en zombie.

Fy fan. Hatar detta. Nu rinner näsan verkligen NON STOP. Och nu har jag snytit mig så jävla mycket så näsan börjar svida vet ni? ÅH, gör onttttt. Halsen känns bättre än igår men är fortfarande öm. Ska ta te nu och sätta mig framför tvn. Kommer säkert somna, skönt.

I fucking HATE this....

not again.

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk.
Det blir ju bara värre för varje sekund?! Näsan rinner non stop och nu har jag lock för öronen också. Och sen min käre hals som gör så jävla ont.

Har skickat iväg ett mail till min mentor nu att jag stannar hemma imorgon. Hoppas jag vaknar upp och känner mig bättre. ÅH, hatar det!!! Det är ju fan det värsta. Hellre typ vara magsjuk och spy? för när man väl spytt så somnar man ju? Haha.. Äe, orkar inteee....

XOXO!

this sucks.

Nationella gick faktiskt ganska så bra. Det var skriv och hör förståelse. Får se hur det går då, hm... Men imorse vaknde jag upp med världens klump i halsen. Gjorde riktigt ont. Men åkte iväg ändå rå för man kan inte göra om nationella. Och sen när jag kom hem så somnade jag i sängen och mamma tror jag har feber : ( Så jävla jobbigt. Näsan rinner och huvudet känns tungt. Kul o bli sjuk nu då när vädret är såhär fint! ÅH.

Ska göra mig en kopp te nu och sen bara ta det lugnt. Ska se bigbrother och sen ska jag lägga mig. Detta gillas verkligen inte......

XOXO!

min helg.

Hade skrivit ett inlägg igår om helgen som jag trodde kom upp.
Men tydligen inte!? Så sjukt irriterande...



När josefine och martin hämtat mig tog jag och jossie en promenix med elsa. Och då sötte vi på detta! Fy fan, det var så himla gulligt. Lilla tottisen.. :' )
När vi kom in så satte vi oss i soffan en tag. Pusta ut liksom. Haha. Sen var det dags att göra sig iordning. Vi grillade och gjorde väääärldens godaste sallad. FAN vad den var god. Och sen åt vi baguette till det. Mm, himelskt gott! Jag hade inte ätit på hela dagen heller, så satt bara o njöt!



När vi käkat klart satte vi oss på balkongen och pratade, drack gott och mumsade chips hehe. Det var så jävla mysigt. När vi suttit där ett tag begav vi oss in och forsatte. Det blev ganska så kallt? Men sen bestämde vi oss att vi skulle förbi Trädgården, så vi var där ett tag. Fan vad det var trevligt! 
Sen drog vi och dansade, heeela natten lång. Vi stannade till stängning som var vid 03:00. Drog och fyllekäka på donken och sen hem och somnade som en stock. FAN vad det var skönt. Man hade ju lite sådär små ont i fötterna, haha.

En KLOCKREN helg. Fan vad den var bäst. Jag och jossie planerar redan för nästa utgång! Ha ha.. ; )
Och sen på söndagen var det ju ba chill hos hennes mamma. Det finns det ju bilder på : )

Bilder från detta inlägg är från JOSEFINES BLOGG, check it out beatches!

dåliga mobilbilder.



Var ute på långis med ebbs&molls + julia. Min älskade mormor ♥ har opererat sitt knä idag och ska ligga inne tills på torsdag. Så nu ska jag hjälpa min lilla mommis med julia tills hon är på benen igen. Var ute en timme idag på promenad. Fan vad skönt det är ute!!! Och så är det så himla fint i skogen tycker jag. Med alla fina vitsippor, hihi.

Ska strax lägga mig i soffan och se på bigbrother. Ska göra mig en kopp te till det. Sen ska jag duscha och sen blir det bums i säng! Upp vid sex imorgon då jag har nationella prov i engelska imorgon kl 8:00. Och då får jag fan INTE komma försent! Hehe...

XOXO!

kebabrulle



Skolan idag var så himla rolig. Lärde verkligen så himla mycket nya saker som jag kommer ha nytta av hela mitt liv. NOT. Äckelpäckel lunch så vi tjejor drog och käka kebab haha. Emelie tycker jag ser ut som en pojke på bilden? :( mitt hår är ju så jävla kuk kort!!!! Så har det mycket uppsatt nu för o inte känna hur kort det är, som på bilden, hehe.. Tur att det växer....!

XOXO!

bilder.




Bilder från när vi var hos josefines mamma igår.
Blogg.se har krånglat, därför de kommer upp idag!

u makin' me so freakin' nervous.



Josefine och martin kommer snart. Har packat klart och sådär nu då.
Har lite tråkigt haha. Men när vi har handlat klart ska jag och jossie ta en långis med fiskorven. Det ska bli skönt! Det är ju sånt UNDERBART väder. Me love!

Ville ba säga hej typ. Har tråkigt i väntan. Vad händer för er ikväll då? : )

XOXO!

got the sun in my pocket.

Hej på er! : )
Vaknade vid tjugo i elva. Klädde på mig lite snabbt och tog ut ebbs and molls. Fan vilket härligt väder det är!! Underbart. När jag kom in duschade jag. Och nu sitter jag framför min dator höhö. Ska snart börja packa och fixa mig. Josefine och martin kommer och hämtar mig snart och då beger vi oss mot ingelsta området för lite shopping. Ska inhandla lite för kvällen, vi ska vara lite folk och grilla och så! MYS.

Ska fortsätta packa och sådär nu.
PUSS&HEJ!

im so into you.

Vilken dag!
Skolan först då som vanligt. Sen åkte jag och lovisa ner på stan. Kollade lite där. Hitta inget för jag har en för fet röv : ) Sen åkte jag hem. Pucko som jag är åker jag hem när jag lovat stina att följa med henne för ett ärende. Bara vända på klacken igen! Tur att mamma ändå skulle åka ner. Så då mötte jag upp smurfen och strosa runt lite först. När vi var klara så följde hon med mig hem. Och nu sitter vi här i soffan och tittar på tv!


jag älskar dig min allra allra BÄSTA!

yes, feel it baby. can u feel it?

Det är något fel på mig.
Sist jag skrev då jag skulle ut med hundarna. Så somnade jag. Herregud. Börjar nog bli sjuk. Har sovit jätte mycket nu! Och det värsta är att jag känner mig trött nu? KONSTIGT. Så ja, jag somnade. Sen vid fem vaknade jag och då tog jag en långis med hundarna. Det var skönt! Sen gjorde jag inte så mycket mer, haha. 

Kollade bigbrother som vanligt. Fan vad det är roligt, haha. Kom på alldeles nyss att jag har sovmorgon imorgon! FAN vad skönt. Börjar 09:55 istället för 08:45. Det gillas!
Men ska sova nu så jag orkar upp imorgon. Ska upp skapligt så jag hinner duscha och fixa mig utan stress! Det skulle vara något... Nu på sistone har det varit så himla svårt och komma upp ur sängen?! Hm...

Ska ta o sova nu. Känner att jag har en väldigt rolig och spännande blogg. Fan vad bra det känns! Not...

PUSS&HEJ! ♥

the way you move ain't fair.

Fyfan. Var nära på och försova mig idag! Vilken mardrömm... Men gick upp och fixade mig. Usch vad äcklig och ful jag kände mig idag : ( inte alls kul! Men NPengelska gick iallafall ganska så bra.. Hm, kommer att få minst få ett G! Åkte hem lite tidigare eftersom vi hade engelska på morgonen då vi egentligen skulle haft sovmorgon. Och vi skulle ha haft engelska på eftermiddagen. Åkte hem efter mentorstiden.

Har käkat lite lunch nu. Ska ut med ebbs & molls. Sen in och lägga mig i ett bad och sen ska jag nog se någon film. Ikväll så har min minsta bror noel som en gårdsfest på sin skola. Så ska gå dit en snabbis och titta också. Vet inte om han och hans klass ska uppträda något? Hm, sånt som märks!

XOXO! ♥

please.



du är så dum.

jag börjar tro att vi kan gå genom eld.

Vilken pissig tråkig dag!
Vädret till och börja med. HELT sinnes! Fy fan. Cyklade hem när det var som fucking värst. Det var verkligen inte kul. Usch. Såg knappt någonting och händerna brändes för det va så sjukt kallt. Jag tog faktiskt på mig tjockjackan imorse. Cykla ju som sagt till skolan så tur var det! 

Somnade när jag kom hem och sov till halv nio?!?! Herregud.. Känner i kroppen att det är något pågång. Har myst ner mig i soffan nu och ska se älskade bigbrother. Sen lägga mig igen. Ska ha engelska nationella imorgon kl 08:00. Så ska upp väldigt tidigt, usch...

XOXO! ♥

whoa black betty bam-ba-lam.


ego hej.. jag är snygg!

Ligger i sängen och ska strax sova. Ville ba säga godnatt : )
Skola imorgon woho. Ganska så lång dag och fiskgrattäng till lunch! MmMmmMmMmMMmm......

PUSSS! ♥

mochi mama.

Somnade ett tag, skönt! Magen känns bättre nu. Undrar vad fan det kan vara?! Hm...
Ska duscha en snabbis och sen se på älskade bigbrother. Nu efter min dröm är jag helt jävla nere i martin?! Ah så snygg han är! Sara, släng dig i väggen! hahah...

Fan vad kallt det blivit nu?! Cyklade till och från skolan idag rå. Frös ihjäl?! Ångrade att jag inte tog vinterjackan haha. Men det blåste väldigt mycket, och det var riktigt kalla vindar. USCH! Vill att det ska vara varmt ju.

Duschen väntar på mig nu känner jag, så ska hoppa in i den! Skriver sen : )

XOXO!

stressmage?

Hej! Skolan var seg och tråkig som vanligt : ) tur att jag har muppisen emelie med mig. Skulle inte klara mig en sekund utan henne! ♥ Hon gör det mycket roligare att gå till skolan haha.

Har haft ont eller som typ kramper i magen till och från under förra veckan och den här. Känns jätte jobbigt. Det började i tisdags tror jag, då fick jag attack ont! Visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Har inte fått så ont som då, men har ändå ont? : (

Kom hem för ett tag sen. Har käkat lite nu och ska lägga mig i soffan ett tag. Tar mig nog en powernap. Sen ska jag plugga lite natur har jag tänkt mig... Skriver senare! Känner mig inte alls bra.... : (

XOXO!

my bedroom.


Tapet, från rusta. spegel, från ikea
malm byrå, från ikea.


Jag vill så jävla gärna göra iordning i mitt rum!! Tapeten ovan tycker jag är SJUKT snygg och skulle vilja ha den på tre utav mina fyra väggar. Åh, vet precis hur jag vill ha det. Jag vill vara nöjd över mitt rum, och det är jag verkligen inte nu...


insperation, maja tannås rum. sjukt snyggt!!!


victoria törnegren! snyggis... jag har inte så stort rum så finns inte så mycket att göra med det. men när jag flyttar hemifrån ska jag ha såhär fräscht sovrum! vitt vitt vitt....

Så jävla fina rum, så ska jag ha det när jag flyttar hemifrån! 
Men just nu vill jag ha det lite burrigt och mysigt liksom, ska bli kul o göra om rummet...

danza kuduro.


Lite bilder från när vi var hemma hos emelie. Blev inte så många ''bloggvänliga'' bilder haha. Så dom här får duga. 

Somnade förut i någon/några (?) timmar. Skönt som fan. Sen cyklade jag bort till willys och köpte lite godis, hehe. Sen när jag kom hem satte jag på en tvätt kläder och sedan satte jag mig framför bigbrother. Blir ju typ helt galen på martin?!?! FAN vad snygg han är. Hängde tvätten och duschade. Så nu sitter jag här i min säng, hihi : )

Är inte riktigt trött än.. Men ska upp tjugo i sju imorgon så det är dags o sova! 


martin granetoft.



Inatt så drömde jag att jag var med i bigbrother huset. HAHA. Och jag dårå var tillsammans med martin och vi höll på o flörta och sådär. Och då blev det ju värsta triangeldramat för sara blev ju svartsjuk och så. Och då tänkte jag ba ''fan vad bra med drama, nu kommer massor med tittare följa'' HAHA....

Men fan vad han är snygg AH. Så tack vare min dröm har jag en crush. He's mine.

im so cuddly.



me and molls. ♥
nu ska jag käka och sen ta en powernap. känne mig väldigt trött...

segis söndag, heyey....

Bästa mamma kom och hämtade mig hos emelie förut. ♥
Jag sov där inatt! Vi kom väl hem till henne vid halv två/två? Ganska så lyckad kväll.. Vi var ju hos emelie först och käkade och så vi tjejer, det var mys!
Sen gick vi till folkparken och skulle möta upp lite folk och se på majbrasan. Sedan gick vi vidare upp till david! Det var inte så mycket folk där så det blev inget speciellt drag i det, hehe..

Nu är jag hemma. Bilder kommer nog upp under dagen. Ska inte göra något speciellt. Är riktigt trött haha. Tar mig nog en promenad sen! 
Fy fan, skola imorgon.. Låter ju inte särskilt lockande! Men det är bara o bita ihop! Inte långt kvar till sommarlovet nu right? Längtarrr...

Nu ska linda skicka bilderna till mig så de kommer upp snart! : )

PUSS&KRAM!

RSS 2.0