24.04.16

Vilken seg söndag, i all ära. Behövs sånna dagar också. Började dagen iallafall med en mysig lång frukost med mamma och pappa innan jag begav mig hem. Älskar att umgås med dom, de är verkligen bäst!

Väl hemma så lagade jag mat och slängde mig i soffan. Mycket mer har inte hänt. Ska strax sätta mig och betala alla räkningar för nästa månad. Blöh. Ska bli ljuvligt med lön imorgon hiho.

Selfie från dopet. 

23.04.16

Bilder från Julias fina dop. ♡ 

Började dagen med dop i Hedvigskyrka för goa lilla Julia. Det var så himla fint och mäktigt. Julia var glad och pratade lite då & då. Så himla söt. Därefter tog jag bussen ut till Lindö för att vara med på min lille guldklimp Liams dopfika. Typiskt nog var dopen exakt samtidigt så önskar att jag kunde ha delat på mig, men fick dela upp det så gott det gick. Väntar på bilder från Liams dop så jag kan visa er. Det var så mysigt att få bebisgosa och även träffa min stora klimp, Julian. På tisdag ska jag vara barnvakt åt dom - längtar!

Följde med mamma och pappa hem och blev bjuden på en sån jätte god risotto! Nu myser vi framför tvn och strax blir det film.

+++


17.04.16Hej! 
Veckorna rullar på som bara den. Tänk att det snart är sommar?! Sinnes.. Den här helgen har gått undan som de andra. Har hunnit att umgås med min familj och kära vänner. Lovely! Är mer än redo inför en ny arbetsvecka - så som jag älskar mitt jobb! Ska försöka klämma in så mycket träning det bara går. Måste ta tag i mig själv lol. Skjutit på det alldeles för länge..

Imorgon kommer min kära lillebror Noel hit på mys & sleepover. Det ser jag fram emot! Något mer jag ser fram emot är helgen som kommer, då det är dop x2 för mig. Min kära soulsis dotter Julia döps samt min guldklimp till kusin Liam. Längtar! ♡  

03.04.16

Hej!
Helgen är förbi lika snabbt som vanligt. Har varit ordentligt förkyld veckan som varit så jag såg fram emot en lugn helg. Den spenderades ute i Lindö med mina älskade föräldrar i deras nya lägenhet. De har det SÅ fint med en stor balkong och pool, ser fram emot att hänga där i sommar.

Nu har jag duschat och ser på en film. Är mer än redo för en ny vecka!

Fyller ut inlägget med en bild från idag.

RSS 2.0