Torsdag,



Storstädat mitt rum och så gott som hela lägenheten. Har tänt mitt doftljus av vanilj så mitt rum luktar l j u v l i g t . Kvällen avslutades med kinamat. Satt riktigt fint. 

Ändrade planer inför imorgon då, skulle ha jobbat kl 15-21:15 men ska istället jobba kl 7-14. Så ska ta mig ett bad och raka+skrubba mina ben och sedan smörja in mig med lotion och däcka i min renbäddade säng. 
Sounds good to me...

Busfabriken.




Idag så åkte jag, Noel, Nicole och Maximilian till busfabriken. Jätte roligt faktiskt, vi vuxna blev barn på nytt haha.  Timmarna där flög iväg och väl hemma så tog jag och Noel ut hundarna på en långis. Gått den svängen förut och tror den är på 8 km. Skönt! Gick även och handlade, köpte lite naturgodis som vi gotta med framför Kardashian. Mys! Nu har mamma äntligen kommit hem från jobbet så ska pussa lite på henne.

Sammanfattar denna onsdag som en riktigt bra dag. Sweet!

24/6

Då har även lilla jag fyllt 20. Lite svårt att förstå faktiskt. Fyllde igår och då jobbade jag hela dagen. Så vi bestämde att jag skulle bli firad idag istället. Men innan vi drog iväg till Söderköping så var jag och mamma och tränade. Vi var så jävla bäst. Så det var verkligen välförtjänt när vi slog oss ner på resturangen. Jag tog en sallad med lufttorkad parmaskinka. Det var SÅ gott. Söderköping är verkligen en jätte mysig stad. Måste åka dit oftare.

Min eftermiddag i bilder.

Du är så jävla bra.

Träningen gick såå bra! Är så jävla nöjd med mig själv som överhuvudtaget kom iväg. Körde verkligen skiten ur mig. Svetten rann och benen brann haha. När vi kom hem så gjorde jag iordning bananpannkakor till mig och mamma med frukt till. Perfekt lunch! Efter det och ett bad så träffade jag Sabira och var med henne ett tag. Vi satte oss utanför på en filt och bara satt och snacka, min underbara vän! 

Har inte gjort något speciellt sen dess. Det är ju inget roligt alls på tv, så nu ligger jag i min säng och är lagom trött. Imorgon så är det min första dag på schemat på mitt "nya" sommarjobb! Känns lite pirrigt faktiskt, fastän jag varit där en del nu. Kör kl 15-21, skön tid att börja med. Innan workie imorgon så ska jag träffa Sabira igen för lite ärenden på stan och försöka klämma in en lunch också. Mys!

Baby you light up my world like nobody else. 

Vill skriva ett stort GRATTIS till min älskade soulsis som fyller hela 20 år idag!!! Ringde och grattade henne förut under dagen, min bästa. Sjukt vad tiden går fort.. På bilden ovan (hur jävla gorgeous?!?) är vi nyss fyllda 18 och är i Ayia Napa, där allting började. Galet! Bästa veckan ever.. Skulle kunna skriva en hel novell om den här tjejen. Hon är så grym! Hoppas din första arbetsnatt går bra gumman hiho, tänker på dig! Älskar dig, grattis igen tantis!

Med detta säger jag godnatt, ❤️


Tisdag.



Igår så jobbade jag på hemtjänsten kl 7-15. En ganska så jobbig dag då jag hade mensvärk så gott som hela dagen. Usch. Och den än idag sitter i trots värktabletter, not fun at all... Igår när jag kom hem så hade jag tvättstugan också. Så det var bara att pallra sig ner, det blev många maskiner så det känns väldigt skönt att ha det gjort nu.

Har ätit min goda frukost och druckit kaffe med min älskade mamma. Ska ta och byta om nu för att dra iväg på ett Indoor Walking-pass. Minns inte senaste gången jag tränade så det ska bli skönt att få svettas.

Kvällsmys.



I eftermiddags när min lille prins åkt hem så somnade jag faktiskt i soffan. Vet inte vad som hände men blev bara sååå trött?! Efter middagen så åkte jag, mammaNoel och hundarna till Ågelsjön för ett kvällsdopp. Jag och mamma satt vid kanten och myste istället. 

Hemma i soffan nu och ska strax se film. ❤️

En liten underbaring.



Julian kom vid kl sju, då gick jag, han och Noel till affären för att handla lite till kvällen. Vi hann även med att gunga, det var väldigt roligt! Nicole och Maximilian kom hit och jag bjöd på tacos. Ytterst trevligt! Har alltid så nära till skratt med henne så det blev det mycket av. Pojkarna är så himla söta. Älskar att hänga såhär.

Nu sover min lille plutt och jag funderar på att krypa ner och pussa på honom. Min ljuvliga lilla grabb. Mamma kom hem för inte så länge sen o gick in och tittade på honom där han låg i min säng och sa "han är så underbar. Hur ska jag känna för mina barnbarn när jag känner såhär för honom?". Åh, så fint. Längtar om man säger så mehe.. Ae, nu ska jag gosa ner mig hos min lille prins. ❤️

I väntans tider.

Well hello guys!
Igår så firade vi duktiga Alice som tagit studenten, wiho! Det bjöds på super god mat och vin, precis vad jag behövde känner jag. Riktigt trevligt att träffa den sidan av släkten också. Det blev utgång och herregud vad folk. Hade iallafall roligt och träffade mina fina tjejer. Fotade tyvärr ingenting. Så har inget roligt att bjuda på hah..

Idag däremot känner jag mig som en påse shit. Blev lite för mycket av det goda känner jag haha. Mamma är iväg och handlar nu och ska köpa med sig Max till mig. B ä s t ! Efter det så ska jag rycka upp mig och fixa här hemma, får nämligen gäster ikväll!

It's been a long day.

Nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen. Så himla skönt. Kände mig riktigt trött framåt eftermiddagen när Sabira gått, stod emot att sova i soffan och städade lite istället här hemma. Det gjorde älskade mamma glad när hon kom hem från jobbet. Under kvällen så har vi även skypat med vår saknade pappa! Underbart att få se honom och att se hur hela han lyste upp när han fick se oss här hemma. That's just pure love. Saknar att ha honom här hemma och hans bamsekramar samt hans kloka ord. Men om några månader så...

Imorgon så ska jag först jobba kl 7-12 på hemtjänsten, det var ju inte igår! Efter jobbet så ska jag kolla lite på stan har jag tänkt, är lite osäker på vad jag ska ha på mig då vi ska på Alices studentfirande. Har tänkt att hänga med ut och dansa så vill känna mig snygg. Hoppas det inte blir allt för svårt.

Nu är det bäst att sova. Need my beautysleep lol. Godnatt! ❤️

Fin sommardag.

Gud så mysigt jag har haft det med mamma och mina fina bröder. Vi åt som skrivet innan kinamat och provade på en yoghurt på Froyo. Yummie in my tummy! Nu är jag SÅ mätt och ligger med matkoma i soffan. Mamma är iväg och jobbar så bara jag och bröderna hemma nu (+hundarna såklart hiho).

Ska vila en stund nu och invänta min Sabira som kommer förbi. Mys! Allt för länge sen jag träffade henne nu.

Me and my broes.

Den blomstertid nu kommer,



Då har fina lillebror gått ut fyran och har sommarlov, wiho! Det var så fint och fröknarna grät för de ska sluta, aw! Hoppas han får en lika bra lärar(inna)e som innan.

Nu är vi alla hemma och chillar. Noel får bestämma lunch och det blir kina (surprise lol...). Får se vad vi hittar på efter det, skulle behöva uträtta lite på stan..  

11/6

Godmorgon..
Sitter i skrivande stund vid köksbordet och avnjuter min stora kopp kaffe. Behöver det för att vakna känner jag. Hatar att gå upp tidigt. Är verkligen ingen morgontjej. Ska iväg på en utbildning/kurs som börjar kl 8 och som håller på till kl 16. Kul! Får se om jag ens hittar dit hahah..

Igår så var jag på stan med mina älsklingar Diana & Julian. Vi strosade omkring och åt en lunch på Paus. Yummie! De följde även med mig till frisören och höll mig sällskap (hon är en vän till Diana) hela tiden. Julian sprang omkring där inne och levde rövare. Underhållande! Jag är SÅ nöjd med håret, men fick inte till någon bra bild igår, får se om jag slänger upp någon senare.

Efter frisören så åkte jag hem till fina Josefine där hon höll i ett sminkparty med LRprodukter. Det var jätte kul och mysigt. Det var Josefine och en vän till henne som höll i det, och kompisen var såå duktig på och sminka! Produkterna verkar vara riktigt bra, lite för dyrt för min plånbok just nu. Men kvalité kostar ju så... Hoppas jag kan göra en beställning sen i höst! Nu ska jag iallafall ta och göra mig iordning.... 

Finfina faster Diana och min guldklimp.

Söndag.

Jag och Maja märkte inte ens av Julian som sov emellan oss haha! Vid kl 9 så gick vi upp och åt frukost. Julian skulle minsann sitta precis som oss stora vid frukost bordet. Min lille plutt! När Alex & Diana kom och hämtade klimpen så gjorde jag och Maja iordning oss för en runda på stan innan hon åkte hem. Mys! Vi har haft en riktig myspyshelg tillsammans. Haft lite kvalitetstid. Lovely! 

Nu har mamma åkt iväg till jobbet, hon sover över där och kommer hem imorgon vid 10. Så nu är jag och Noel ensamma. Får se vad vi ska hitta på. Tror det blir att ta en längre promenad med hundarna strax. Slapp och skön söndag....

Stora killen vid frukostbordet hihi.

Huset fullt.

Min älskade guldklimp.


Vi fick en extra gäst här ikväll. Gör inte mig ett dugg! Min finaste Julian! Han och Noel badade och det var väldigt roligt att få plaska och busa i badet. Det blev även lite dans framför Gladiatorerna, och mumsiga ostbågar på det som han så snällt bjöd hundarna på. Han blev en klar favorit!

Känner mig redan trött. Är så himla seg. Både jag och Maja har varit två soffpotatisar. Vi har iallafall gjort iordning naglarna, det blev fransk manikyr. Fräscht! Ska se klart lite av filmen som går på fyran sen blir det att krypa ner till kojs. Skönt! 

Lördag.


Godmorgon!
Började dagen med en bamsefrukost för mig och Maja. Så himla gott när man vaknar och är riktigt hungrig. Igår så var vi uppe länge. Vi såg på Wolf of Wallstreet med mumsiga Leonardo DiCaprio. Den var helt klart sevärd! 

Vet inte vad vi ska hitta på idag. Vädret ser inte allt lovande ut. Usch. Är säker på att det kommer börja forsa ner snart. Bäst o stanna inne framför tvn. Yey, "the real housewives of Miami" är på tvn nu. Perfekt underhållning.

Qualitytime with babe.

Idag så sov jag länge, vaknade strax innan tolv. Vad hände?! Riktigt skönt iallafall. Jag och Maja gjorde oss iordning och promenerade ner till stan. Köpte mig en parfym, DKNY delicious apple. En klar favorit. Det blev en sen lunch på Paus också. Riktigt mysigt att få umgås med min "lilla" kusin. ❤️

Nu är vi hemma och chillar. Mamma sover på jobbet inatt, så ikväll blir det tacos och fredagsmys. Smidigt och bra. Får se om vi hyr någon film. Mysigt värre..

Det blev en mysig runda.

Kusiner.

Mina älskade bröder & kusiner. 💗

Studentens lyckliga dagar.

Idag så begav vi oss till Vadstena för att fira Oskar som tog studenten idag. Fan vad kul, minns mitt som om det vore igår haha. Skulle vilja göra om allt det igen..




Den fina studenten! Vilken lycka.



Efter utspringet så blev vi bjudna på goda hamburgare och en fantastisk jordgubb&blåbärstårta.



Skönt att det sprack upp. Efter festligheterna så blev det en liten promenad. Älskar att vara ute på landet, miljön är oslagbar!


Nu är vi hemma. Fina kusin Maja följde med oss hem och ska spendera helgen här. Mys! Nu ser vi på film och ska bara chilla. Skönt! Känner mig riktigt seg efter den långa bilfärden.

Studentfrirande.

Outfit.

Together we make a family.

Idag när Noel slutade skolan så åkte han och jag ner på stan. Handlade lite åt honom sen så åt vi thaibuffe. Yummie! Köpte även en "hejdåpresent" till pappa från oss barn. Sen åkte hela familjen för släppa av honom på tågstationen och kramas för en sista gång på en lång tid. Lite jobbigt känns det allt. Men man får se det kortsiktigt och sikta in sig på september då han kommer hem och stannar i tre veckor. Längtar!

Under kvällen så gick jag och lillebror över till Nicole & Maxi för att se Kardashian. Mysigt avslut på denna onsdag.

Två bilder innan vi släppte iväg pappa. Älskade, bästa & finaste du. Vi tar oss igenom det här tillsammans!

Tredje juni.

Pappa, Noel och jag har ätit god middag och haft en mysig onsdagskväll. Min älskade pappa åker imorgon kväll, då kommer han vara borta i ett helt år (han kommer komma hem och hälsa på, men ändå...) i Afrika för att jobba. Känner mig så sjukt stolt över honom och är så himla mallig! 

Under kvällen så kom Alex, Diana och min saknade Julian hit för att krama pappa hejdå en sista gång. Min finaste guldklimp. Som jag saknat honom! Har tänkt att sitta uppe med min kloka far och bara mysa och njuta nu när han är hemma. Det kommer kännas SÅ tomt sen..

Bjuder på två bilder från förra året i september när vi hade Julian här hemma över en helg. Min älskade guldklimp, ❤️

Good girl.

Sitter här och väntar nu på att klockan ska slå två. Segt att vänta.. Det är som sagt en datakurs så jag får tillgång till datorn på jobbet. Skönt att det bara är en och en halv timma. Tycker sånt här är lite segt....


En slapp dagens!

En kylig från hissen.

Before workie!

Efter den härliga promenaden så laddade jag upp för jobb där jag ska vara i sommar. Första "riktiga" dagen. Jobbade kl 14-21:45. Långt pass! Det gick faktiskt bra, underbar personal som är snälla och hjälpsamma. Känner på mig att sommaren där kommer bli jätte bra.

Världens bästa älskade pappa kom och hämtade mig så jag slapp åka runt hela stan med spårvagnen. Nu är jag hemma och känner mig så d ö d. Mycket på en gång idag. Imorgon får jag sovmorgon iallafalll, ska iväg på en kurs vid kl 14 då jag får tillgång till datorn och kan dokumentera. 

När det är som finast.











Pappa och jag åkte ut till Ågelsjön nu på morgonen. Hundarna  ä l s k a r  det. Likaså gör vi. Måste åka ut dit oftare! Miljön är helt fantastisk tycker jag. Vi gick ungefär 5km, perfekt start på veckan!

Min älskade Ebba.

Hur jävla sockersöt?! Dör...


Har inte blivit mycket gjort sen jag skrev senast. Har varit nere i tvättstugan och blivit av med lite tvätt iallafall. Skönt det! 

Ska strax gå ner sista gången och sen bädda min säng och sedan lägga mig i ett bad. Efterlängtat. Kommer somna som en prinsessa.

Hangover deluxe,



Well hello there..
Idag mår man som man förtjänar. Inget vidare med andra ord. Nu har jag laddat upp för en riktig soffarliggardag. 

Fotade tyvärr inte särskilt mycket igår.. Och de kort som blev är inte speciellt bloggvänliga haha. Vi får se om det kommer upp något mer sen.....

RSS 2.0