min kväll.

Okej, nu ska jag berätta om min kväll.♥
Jag och lovisa åkte direkt när ner till stan när hon kom hit. Vi mötte upp linda och sen drog vi vidare till festen. När vi väl kom dit var det ganska så stelt. Det var bara 91/92or där (jag och lovisa är 94or!) som satt i soffan och muttra? Haha. Men jag och lovisa höjde volymen och satte igång och dansa. Till slut var det några styckna som dansa, kul!

Det var väldigt trevligt! Och det va så roligt, alla trodde att jag och lovisa gick i trean! Hahah. Tur det, tänk om dom skulle tro att vi var yngre liksom?! Haha. Sen när vi dansat rumporna av oss och snackat med allt trevligt folk så var det dags för hemfärd. Vi fick skjuts hem av lindas pappa! TACK! Väldigt skönt, fick skjuts enda fram så slapp gå så långt. Vi tvätta bort sminket och börsta tänderna och sedan bums ner i sängen. Fy fan, sängen är nog som skönast när man varit och partat?!

Idag så vaknade vi vid tolv. Vaknade nog vid elva men låg och drog oss ett tag. Snackade om kvällen, haha sjukt.. Sen gick vi upp och åt frukost och tog ut hundarna på en sväng. Väldigt skönt med en promenad på morgonen. Och sen följde jag med henne till stan o köpte lite godis hihi.
Och nu är jag hemma från mormor. Ska tjata på pappa, är hungrig och vill ha pizza NU!

XOXO! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0