drop it like it's hot

Herre min gud! skolan är så energikrävande! hahah!
Skolan var inte så trälig trots allt! ;-) skönt att träffa folket igen. På lunchen gick jag o emeliegull o luncha på donken. Sjukt gott. Heheh... När jag kom hem var jag såå hiimla trött?! Jag och la familia käkade, sen efter det somnade jag på soffan! hahah, så jävla skönt! Ebba höll mig sällskap ett tag men sen hoppa hon iväg. Det är synd att det blir så jävla mörk fort nu! Har blivit på värsta promenadhumöret ju! Det va så skönt att gå igår med ebba. Ville gå idag också men orka inte!
Imorgon börjar jag vid 08:25 och slutar 11:15. Sjukt skön dag. Har matte och sedan idrott. Jag brukar alltid åka dit i gympakläder och sen duscha o fixa när man kommer hem! :-)

Vet inte vad jag ska göra imorgon. Plugga, städa rummet.. typ? Men mamma är ledig imorgon så när jag kommer hem ska vi ta en långpromenad! hahah. Kan ta med mig kameran då? ;-) Sånt som återstår att se!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Har kännt mig frusen hela dagen. Ussch! Va ute med sopporna förut också, kändes som om jag skulle dö?! ae, jag är en riktig sommarmänniska! Efter badet ska jag nog kolla igenom matten. Sen blir det bums i säng, mmm! nice!

här är en bild på mig och ellen från en fest i sommras. kolla så brun man var?! 
Vill ha sommar nuuu!!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Fan va jag vill ha sommar!!

Älskar diig bb <3

2010-11-09 @ 20:27:31
Postat av: JOSEFIN SVARAR:

håller fett med älskling!!! <3<3<3

2010-11-10 @ 09:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0