Sängen är allt bra när man är sjuk.

Ligger nerbäddad i sängen med ebba nu. Hon är så kelig. Egentligen så skulle vi åkt till josefine och elsa idag för lite fika och bus (tjejerna fyller ju år!!!). Men neej neej. Var ju tvungen att bli sjuk! Och egentligen egentligen så skulle vi ju haft ''kalaset'' här, fast mamma blev ju sjuk. Så jävla typiskt..

Men imorse när vi vakna så gick jag upp med presenterna till ebba. Och hon fick som en ''kamp''leksak! Och det roligaste va att hon vifta på svansen hela tiden och va jätte nyfiken, som om hon förstod. Hela dagen har hon lekt med leksaken, det är som två korvar som sitter på ett snöre, och så kampar vi lite! Det är en tuff brud det där!

Jag hoppas att jag blir frisk snart!! Inte alls roligt att vara sjuk!!! : (

Fast jag har sovit väldigt mycket idag så är jag trött. Ska kolla på Keeping up with the Kardashians nu och sen sova....

IPREN! ♥

Tack gode gud att det finns medicin! Jag mår verkligen inte alls bra. Hatar att vara sjuk!!
Förut på förmiddagen mådde jag bättre, då jag tagit ipren fyra inatt haha. Så gick o la mig förut och sov. Vaknade med feber. Usch... Hade så ont i kroppen. Orkade ingenting. Och mamma är ju också sjuk så hon kan ju inte ta hand om mig, haha. Och självklart var tabletterna där uppe. Men hon kom ner med dom, min mami ♥

Känner mig liiite bättre nu. Tog en tablett för ett tag sen. Febern har nog gått ner lite, känner mig inte lika varm. Men ont i kropp och huvud har jag allt..

Pappa är o handlar hem lite glass och annat som behövs när man är sjuk. Ska titta på film sen och bara ta det lugnt. Min bästa ebba är så jävla söt. Jag ligger i min säng helt död och hon kommer och pussar på mig i ansiktet och ska gosa. Min allra bästa!

Hoppas ni har det bra! Ta hand om er... : )

XOXO!

GRATTIS MIN PRINSESSA! ♥



min allra bästa! ♥



FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN...

föddes min lilla ebba gull!
GRATTIS MIN PRINSESSA!!! ♥♥

Sjuklingarna åmaN's..

Ohh.. Helt galet. Inatt vid fyra kände jag mig så jävla dåligt så det inte fanns. Världens huvudvärk och jag var så varm att jag typ brände mig på mig själv?! Jag gick upp och tog tempen, den visade 39.2!!! : (Hade ont i kroppen också. Men då tog jag en tablett. Känner mig bättre nu. Men snyter mig heeela tiden och är inte på tipptopp om man säger så!

Mamma är också hemma, hon har varit sjuk i helgen med feber och så. Men idag är det så illa att hon inte kan prata! Hon har så ont i halsen!! : ( Noel är också hemma för han har feber. Och Liam har nog åkt på samma skit som mig! Inte roligt... 

Nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske sätta på någon bra film....

XOXO!

Sjukstuga...

.. har vi här hemma!
Mamma har influensa och Noel är febrig och förkyld! Känner mig heller inte riktigt hundra. Går och snyter mig väldigt ofta och snorar. Men det är bara att bita ihop! Skola imorgon liksom, yippie! Not...

Min dag - Jag vaknade vid.. tio/halv elva. Gick upp och fixa till mig lite sen kom mormor och hämtade mig. Vi åkte och handlade lite inför imorgon. Vi skulle ju haft lite hundkalas här hemma imorgon. Men eftersom vi har sjukstuga så ska vi vara hos josefine istället, kul att det blir av! 
Har köpt en liten present både till elsa och ebba och sen har jag gjort som en liten godispåse åt dom! hahah.. Vad gör man inte för de små liven! ♥


nyfödd elsa och ebba, känns som om det var igår dom kom till världen.. ♥

systrarna och bästa kompisarna! ♥
har hållt ihop sen dag ett.

jag blir så förbannad!!!

Att alla tjejer ska vara lika jävla dana?!?! OHHH LACKAR UR! 
När man bestämt en sak, och sen kommer man med bortförklaringar?!?! 
Men då är det lika bra att säga det ba nej, jag vill inte. Men det är dom för fega för?! IDIOTER.

Ohhh, blir riktigt irriterad. Alla tjejer är likadana. Vad är erat fel? Varför ska alla vara största dramaqueens?!
Jag tänder igång så jävla mycket.
Alla dessa bortförklaringar, jag kan inte ta med mig mer folk till festen eller jag måste plugga eller jag är sjuk *host*!!! Vadå inte kan ta med sig mer?! Lämnar man ens bästa vän själv då eller?! Och vadå du är sjuk, du mådde ju så jävla bra igår?!

OCH ALLT DETTA ÄR TJEJER!!! som man tror är ens nära vänner som ställer upp för en!? men neeej neeej. Feta egoister är vad ni är, tänker bara på er själva och vad NI vill!!

Guuud vad skönt det var att skriva av sig. Har haft detta inom mig länge, men nu brast det. Men alla tjejer är fan likadana.. Men jag tänker på dig, hoppas din kväll blir bra ändå! NÄR JAG HAR ÅLDERN INNE KÖR VI!!!! ♥

ebba just nu.


ebba har gosat ner sig i soffan! det är noels täcke som är i soffan! väldigt mysigt att gosa ner sig i, hihi! : )

tha sisters!!! ♥

Idag ställde jag klockan på tio. Gick upp och käkade och fixade mig och så. Tog med mig ebba och åkte hem till josefine! Vi tog en riktig långpromenad, jätte härligt! Ett tag blåste det väldigt mycket men vi gick in i skogen då. Det var väldigt skönt ute!

Här kommer några bilder från promenaden! : )

godis skåpet, ha ha!

När vi gått så gick vi in till josefine och martin ett tag! Tog lite kort och så. Sen skjutsade dom hem mig, hihi! 
I eftermiddag vid tre sen är det kalas. Så nu ska jag vila mig tills dess! haha.. Ska ta något att äta och bara ta det lugnt! Ebbisen är helt slut, min lilla gullis! 
Ser ni reflexvästen hon har på sig? Den fick hon av syrran sin! : D Tack så mycket!

Äe, nu ska jag vräka ner mig i soffan.. måste äta först. maaaaaaaat!

XOXO!

underbara bingen.

Nu ligger jag nerbäddad i min säng! Tog ett varmt bad också innan. Riktigt skönt. Länge sen nu, har bara duschat på senaste tid? haha. 

Imorgon blir det (förhoppningsvis) promenad men favorit brudarna Josefine och elsa!! Pappa skjutsar ut mig så tar vi en riktig långis, det ska bli skönt.. Tar med mig kameran! Kanske ska filma om det blir bra läge när dom busar? Men ebba blir så tråkig?! Elsa blir ju typ helt crazy och lägger sig i attackställning och vill leka liksom. Ebba är så osäker! : ( Hon blir bara kartig när hon är med morsan sin, ha ha. Men mycket kort ska jag ta iallafall! : )

Känner mig riktigt trött. Tänkte se Lejonkungen först, men tror inte jag orkar. För det första är den ganska lång och sen skulle jag ba börja gråta. Känner inte för det just nu, haha. Ska se något/ra avsnitt av Keeping up with the Kardashians istället! BÄSTA. Får spara Lejonkungen tills imorgon kväll eller något annat tillfälle, hihi.

Ni får sova så gott underbara människor, puss på er! : )

XOXO! ♥

dog en liten aning...

.. när jag såg den här bilden på josefines blogg!


min prinsessa 6v och josefines gulliga fästman martin!
här var dom och kollade på elsa första gången : )

Fredags kväll.


jag och snygga emelie! ♥

Idag va skolan kort. Italienska på morgonen, sen Naturkunskap och sen idrott. Det var bara att skriva provet. Det gick OK. Får nog G iaf..  : )
Efter skolan åkte jag och några tjejer ner på stan. Ville hitta ett par jeans. Men nej nej. Det får man ju inte. Antingen sitter de bra runt benen och inte kan knäppa, eller så sitter de bra runt midja och rumpa och förstora runt vaderna! Har ni samma problem? Vart köper ni jeans?!

Jag, pappa och noel har ätit jätte god middag. Mamma jobbar och liam är hos en kompis. Vi åt oxfilé, klyftpotatis, beasås och sallad! Super gott! Nu sitter vi i soffan och väntar på att Let's Dance ska sätta igång..

Skönt men ändå segt. Har inte partat nu på hur länge som helst känns det som! Lyssnar på lite partylåtar och blir så sjukt sugen. Men dom senaste helgerna har jag blivit så less och depp. Vill inte skriva ut det här för då kommer det bara bli massa skit. Och sånt orkar jag inte med. Men har känt mig så ensam. De personerna som kände mig bäst svek mig. Känns som jag inte har någon att berätta allt för, förutom mamma och stina. Men ska inte deppa ihop. Skönt att dom visade sin rätta sida! Nu är det ba börja om på ny kula!!

HA EN TREVLIG FREDAGS KVÄLL OCH VAR RÄDD OM NÄRA OCH KÄRA! ♥

XOXO!

Min Dag.

Stackars lille noel.. Igår kväll när vi alla gått o lagt oss så började noel spy. Det kom som en fontän. Mamma och pappa gick upp o fixa. Usch usch... Nu ligger han här i soffan och tittar på Disney Channel, aw! Min lille pluttis. ♥

Men gick till skolan idag som vanligt.. Tråkigt som vanligt, ha ha. Fick reda på att jag fick VG på samhällsinlämningen.. Känns OK. Jag tyckte att jag fått till analysen jätte bra sååå... hahah..

Matte läraren kom aldrig idag, YES. Så åkte hem direkt efter engelskan. Hem för att byta av med mamma. Hon var hemma här på förmiddagen och är och jobbar nu. Jag är hemma med pluttisen och pappa slutar vid fem/sex. Ska bara ta det lugnt. Ska plugga till idrotten imorgon, men kan redan det mesta så det är grönt vet ni!


här är en väldigt gammal bild på min lilla prins ♥
här var han ynka 3 år. saknar den tiden, han växer upp alldeles för fort!!!

feelin' good about this.

Är trött så ska fatta mig kort..
Skola till fyra, sen ner till vanessa och klippa och färga håret. Det blev jätte bra! Blir lika nöjd varje gång, hihi. Tack gumman! ♥
Omg, måste berätta.. När vi tog spårvagnen hem så tvärnitade hon mitt i allt? Det lät jätte mycket. Inget mer med det sen liksom. Men sen började det lukta aaaasmycket bränt och det kom till och med rök! Jag och vanessa drabbades av panik! HAHA.
Sen bad hon oss att gå ut, och då var vi vid folketspark. Så vi började gå!!! Fy fan vad kallt det var. Och vi har ändå en bra bit att gå. Och vanessa hade bara en skinjacka på sig! HAHA, stackarn!

Nu ska jag noppa mina ögonbryn, forma till dom! Sen gå och lägga mig och läsa på idrotten och engelskan. Inga större saker så det är lurre!

Nu blev det ju långt inlägg? Whateva... Hoppas ni haft en bra dag!! : D

XOXO!

halva veckan har gått...

Inte många dagar kvar till helg, skönt!!!
Har duschat och ätit frukost och ska gå o sminka mig nu. Börjar fem över tio så får nog rappa på lite nu, heh...

Ni får ha en jätte bra dag!! : )

XOXO! ♥

me and my baby. ♥

bjuder på bilden!

Såhär mysigt hade vi när jag låg o kolla på film. Jag ser ut som världens mega mupp med lurar på o grejer, men det är ju ba gulligt!! Hon ska alltid vara så nära o gosa, mitt lilla hjärta. Hon kände nog att jag var lite ledsen också. Min plutt!!

Ska gå och hänga min tvätt sen sova. Skönt att lägga sig skapligt. Kollar nog på ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians först! Ni som det inte vet vad det är ni är loosers och ni som vet, visst är det bara för bäst!?! hahah skämtosido.. Men det är riiiiktigt bra!! Ni som inte sett det sök på youtube, ni har verkligen missat något!

Godnatt era söta!! : )

XOXO!

finalmente fatto!

Nu är jag äntligen klar med italienskan. Det blev inte så stort.. Skönt det! (Det skulle ju inte vara det heller!!). Nu ska jag ta mig lite glass och chilla. Men ska lägga mig snart. Sovmorgon till fem över tio tomorrow! Välbehövligt. 

Imorgon efter skolan, som slutar vid fyra, åker jag ner till vanessa så ska hon färga och klippa mitt hår! Ska fylla på färgen som jag gjorde sist. Det har blekt så dant och jag har fått en gullig liten utväxt! Och sen klippa det slitna.. Kommer hem sent imorgon.

Och imorgon är samhäll första lektionen!!! Hoppas hoppas HOPPAS gulligagull ulla har rättat inlämningarna!! Vill så hemskt gärna veta vad jag fick! Skriver mer om det imorgon! : )

XOXO!

so wierd...

Gick på de två första lektionerna idag. Dagen började inte alls bra.. När jag väl kom hem så började jag gråta.. För ingenting!? Vet inte vad det är med mig.. Det bara kom. Kände mig så ledsen o depp. La mig i soffan och kollade på Toy Story. Ebba och jag myste. Det var väldigt skönt att ba få lägga sig och inte tänka på någonting.
Sen gick jag o la mig och tog en powernap...

Vaknade upp och gick ut med ebba och molly. Tog ingen värsting med det var skönt o komma ut. Mamma gjorde hemmagjord kebab, MUMS! Det satt riktigt fint!!

Nu sitter jag här vid datorn. Trött o seg as usual! Ska börja med ett italienska inlämning. Men det ska skrivas på svenska och inget större. Skönt det!!

Nu ska jag sätta igång! Hur har eran dag varit? : )

XOXO!

hundkalas den 31/1

På måndag fyller min lilla Ebba 1 år!!! Det går så hiiimla fort. Hon har blivit så stor och verkligen utvecklats. Hon är en sådan duktig tjej.

Så på måndag blir det lite kalas här! Dom närmsta vänner kommer som är kusinerna ester och julia (mormors hundar, hihi) och syster elsa, fröken elsa firar ju vi också såklart!!! Och självklart mamma molly! Så jag har tänkt att göra en tårta med massor med mumsigt på! Så det kommer bli fika och sen massor med lek och bus. : )




här är min lilla prinsessa! på första bilden är hon nog 6 v och på andra ca 4v!

självklart ska det hända mig.

Lång och jobbig dag..... När vi kom fram till ungdomsmotagningen så ringde hon precis när vi var utanför dörren och sa det att dom hade ingen bla bla (kommer inte ihåg vad det heter) så dom kunde inte göra något. Men vi skulle upp och prata ändå. Envis som jag är så fixar det sig och vi får åka till sjukhuset istället!

Det är nämligen så att jag tog ut min p-stav. Känner konstant godis sug och typ hungrig hela tiden? Satte dit den i mars så den har ju ändå varit ett tag utan att det blev bättre.. Så now it's gone!

Mamma håller på och fixar hemmagjorda hamburgare! MUMMA. Känner mig sjukt seg och trött. Ska ta o duscha sen och ba lägga mig o slappa... Skola imorgon! Wohooo, not...

XOXO!

gammal sommarbild.. ' ♥


owhhh, vill ha sommar nu nu nuuu!!!

Läkartid.

Idag är jag hemma från skolan! Hade heeelt glömt bort att jag ska träffa läkaren idag! Har haft en bokad tid länge men inte tänkt på det.. Är lite nervös, hah.. Men det ska nog gå bra!

Har ätit frukost.. Är förkyld : ( Hatar att vara förkyld. Man måste gå o snyta sig hela tiden o bläh. Men ska ta o lägga mig i min säng snart och kolla på någon film. MYS. Det blir när min bror har gått. Han lyssnar på sjukt jobbig musik på datorn. OHH blir så trött på honom!!!

Ni får ha en riktigt bra dag! : )

XOXO!

sängen min är underbar.

Ligger i sängen nu. Riktigt skönt!

Ska kolla på ett avsnitt The Hills och sedan sova! Väldigt skönt att inte lägga sig så sent, det gillas! 

Allt känns så bra just nu.. Vet inte varför, men det bara gör det och det är så skönt. Det är så himla jobbigt att gå o vara depp liksom..? Är väldigt nyfiken på samhällen.. Kändes som ett bra arbete så undrar vad jag får!! Kommer nog få reda på det någongång i veckan, ska bli spännande.  VILL VETA NU!!

Ni får sova gott och ha en trevlig dag på skolan/jobbet eller vart ni nu än spenderar er måndag! : )

XOXO!

playin' a little fotomodel.. '




















Mina vackra små älsklingar, hihi! ♥

Bilderna är tagna för bara några minuter sedan! : )

btw, MY SHOES!


mina skor från nelly!
dom sitter perfekt och är suuuper bekväma!!
känns inte ens så höga?!

blir och dansa in dom förmodligen på Dejavu festen som är den 18 feb, läääängtar!!!

i wanna be a billionaire so fuckin' bad

Ohh, just nu känner jag för att flytta hemmifrån. Inte för att komma ifrån familjen eller så, utan att få inreda sitt egna hem. Har värsta planerna ha ha. Jag skulle vilja flytta till en tvåa, vill ha ett eget sovrum liksom. Det är ju absolut inte dags att flytta än, men det är ju inte lång tid kvar heller?!

Tittar runt på rusta och ikea o tittar på möbler och tapeter och så! Gud vad roligt det ska bli.. Gäller ju att jobba arslet av sig för att kunna köpa allt fint man vill ha också. Och tänk att ta hand om sig själv?! Räkningar måste in, handla mat, jobba.. Jadu, är nog lite skraj.. Men jag vet att jag klarar det!!

Ligger fortfarande i soffan o degar.. Ska snart ner o tvätta mina sängkläder, så underbart att sova med nytvättade lakan! Ska även ta ett bad så jag slipper göra det imorgon. Börjar vid tio över åtta, jobbigt att gå upp typ en extra halvtimme bara för det. Kan jag lika gärna göra det ikväll och sova den halvtimmen, tihi! : )

XOXO!

inkommen.

Va ute o gick med ebba och molly. Ebba har blivit huuur kartig som helst! Inte mot mig men hon sticker iväg i skogen på sin egna lilla sväng. Det gör inte mig något för jag vet att hon kommer tillbaka, men hah.. Hon har varit världens tönt förut och gick slickat som ett frimärke vid mitt ben hahah. Men hon behöver tuffa till sig!

Jag, mamma o pappa sitter uppe i vardagsrummet och tittar på tv. Vi ba chillar helt enkelt. Ville ba skriva hej! : )

XOXO!

vill inte..

Så himla segt. Här hemma går allt i slowmotion känns det som! haha. Jag gick o la mig vidd ett igår, folket börja runda av här vid två. 

Ska gå ner och ta mig en bit paj.. Mamma gjorde pajer igår som hon bjöd på. Gud vad goda dom blev!! Mumms!! Ska bara ta det lugnt. Ta en promenad sen kanske.. Vill inte att det ska vara söndag idag!!! Veckan gick alldeles för sakta och helgen aaaaalldeles för fort! Vill att det ska vara lördag idag! 

Blir en lugn söndag.. skönt..

XOXO!

....

I hate you for what you did to me.
I hate you for what you did to us.
you behaved like fucking idiots.

mina älsklingar ♥




bilder som josefine tog med sin kamera. tyckte dom va så söta så va tvungen att visa er!
mina små pullorrr!!! ♥ ♥ ♥

40 ÅRSFEST!

Nu börjar det rulla in lite annat folk. Mammas kusin karin (moster karin, hihi!), och snart kommer mammas tjejer. Dom är så jävla roliga. Dom ska väl parta lite.. HAHA och här sitter jag liksom. Men hänger nog på!

Mamma och hennes tjejer har gått i samma klass sen trean, och dom håller ihop än idag. Dom är sånna jävla nära vänner har har världens historier att berätta. Önskar verkligen jag hade sånna vänner. Men jag är ju ung så det kommer väl! hihi

Nu ska jag vara lite social! ; )

XOXO!

PICTURE BOMB!

jag låter bilderna få tala för sig själva!!







































så himla söt, ♥

























Det blev en fantastisk promenad. Vädret var perfekt! När vi gick så mötte vi av en slump mormor och hennes väninna. Dom hade sina hundar med sig så alla lekte. Jätte roligt! Jag och josefine försökte oss på att ta lite finare bilder på alla tre, men det gick inte alls! Alltid var det någon som ville komma fram eller rörde på sig, ha ha.

Tyckte att det blev väldigt bra bilder! Dom är så fina våra tjejer! ♥

Nu ska jag hjälpa mamma o städa det sista, sen städa mitt rum!!! ska hinna med o duscha och fixa mig också innan tre, hur ska detta gå?!?!



snövit och de sju små dvärgarna.

Igår kväll innan jag gick o la mig (eller ja, jag tittade i sängen!) så satte jag på Snövit och de sju små dvärgarna, en sådan bra film! Den är sååå himla bra gjord!! För den är ju så gammal och då använde man ingen dator eller så, så varenda bild har dom ritat FÖR HAND! Vilken mästerverk...!!

Nu är jag fixad och klar och väntar på att josefine ska anlända! : ) 
Jag fick batterier av bästa moster karin, TACK!!! ♥
Så ska försöka ta massor med kort!! Dom är ju ganska vilda av sig så det kan bli svårt! Men lite action bilder blir det nog! ; )

XOXO!

Underbar fredag.

Måste ba få skriva.. Jag älskar min familj och är så lycklig över att jag har dom bästa föräldrarna i världen. Dom gör allt för mig, ni är världsbäst!! ♥

Imorgon så blir det att ställa klockan! För det är nämligen så att jag och josefine ska ta en riktig långis igen imorgon som vi gjorde häromdagen! Väldigt skönt! Så himla roligt att vi ses så ofta nu, me love! Vi kom fram till det att troligen kommer torsdagar bli våran promenaddag då vi slutar ungefär samtidigt! hahah.

Hon och lilltjejen kommer här runt tio. Hon sa det att hon ville sova ut, så vid tio! HAHA jag ba jappp ställer jag klockan för att komma upp! Annars vaknar inte jag fören vid 12.. ja säkert halv ett! Men det blir bra, då kommer jag nog vara hemma vid 11-11:30 och då är det bara att sätta igång med att städa rummet, hjälpa mamma, duscha o fixa sig osv..!

Så det blir nog så bra så! Ska springa in till karin imorgon och tigga till mig några batterier om dom har! Våra är heelt slut och borta?! Ska försöka ta lite ''finare'' kort på dom då dom sitter bredvid varandra.. Men det är lättare sagt än gjort. Så mycket annat som är intressant när man är med syster! hehe...

XOXO!

GRATTIS MAMMA! ♥


Min vackra mamma! Jag älskar dig, du är världens bästa. Mitt allt! ♥
40 år blir tanten, det kan man inte tro, eller hur?!?!

SNYGGING, I LOVE YOU!!! ♥♥♥

slut på veckan..

Nu har jag och min älskade familj ätit tacos (noels tur att bestämma så självklart..!). Snart blir det att gå upp med chips och dipp och mysa ner sig i soffan framför Lets Dance. Känner mig på myshumör så passar mig perfekt. Känner mig förkyld och lite hängig. Har haft väldigt ont i huvudet som sagt hela dagen! Så himla skönt och komma hem till familjen och relaxa!

Jag och noel satte på Tarzan förut. Ja ni.. Börjar att gråta första scenen. Hahah.. Noel sa det ''Men jossan, det är ju sorgligt, men sååå sorgligt är det ju inte??'' HAHA! Men jag kan verkligen inte rå för det?! Känslorna bara blossar upp inom mig, blir så himla rörd. När jag såg den på bio första gången, då var jag fem ½ år. Och jag grät hela vägen hem tills mamma stoppade om mig i sängen. Hahah... 

MINA SKOR SATT PERFEKT!!!!
Ohh, fan vad dom är snygga!! Och dom är 13 cm höga, men känns veeerkligen inte som det!! Väldigt bekväma! Så det blir perfekt till party och till våren! Ihh, så glad! Mamma blev lite smått kär hon också så snäll som jag är så kommer hon få låna dom! hihi!

Nu ska jag allt upp och mysa till det. Inatt ska jag vara uppe och titta på mina disneyfilmer! jag vet att jag är världens nerd. Men jag är ju allt en gullig nerd! : )

MYS FREDAG!!! ♥

Nu ska jag skriva ordentligt! haha. 
Morgonen började med att vi gick upp jag pappa och bröderna och sjöng för älskade mamma! Hon fick blommor och kort! Hennes present kommer senare, det är en... hm.. hur ska jag förklara?! Ehm.. Orbitrek, det är en motionsmaskin! hahah..

Sen åkte jag iväg till skolan. Hade två lektioner.. Sen kom mormor och hämta mig så åkte vi o handla. Vi köpte en present till mamsen och så! : )

Nu ska jag lägga mig i min säng med hörlurar och titta på någon av mina disneyfilmer jag laddat ner! Ladda ner en hel del! ; ) Kul o ha, för när suget kommer är det ba att sätta på! 

Mamma och pappa har åkt iväg för o handla, OCH HON SKA HÄMTA UPP MINA SKOR! ihhh.. nervös! Hoppas dom passar! : ( Men det blir nog bra. Ska lägga mig o chilla nu, har haft riktigt ont i huvudet hela dagen, kanske beror på att jag inte åt någon frukost imorse? jag hann inte!! Men mormor köpte mig en korv när vi va o handla ha ha..

Hoppas det går över snart..

HA EN TREVLIG OCH MYSIG FREDAG!
DET SKA JAG HA..

XOXO!

tjugoförsta januari tvåtusenelva


jag just nu!

Hinner inte skriva mycket, men..
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG OCH DU BETYDER ALLT FÖR MIG. DU ÄR MIN MAMMA MAN ÄVEN MIN ALLRA BÄSTA VÄN! JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!! ♥ ♥ ♥

im so tired.

Herregud, klockan är inte ens nio och jag är verkligen jätte trött! Har ätit och tvättat bort mitt smink. Ska nog o lägga mig snart. Istället för att börja 8:10 imorgon så börjar jag vid 09:50!! Min italienska lärare ska på begravning... väldigt tråkigt för henne för henne.. : ( men väldigt skönt för mig! heheh.. 
Slutar dessutom 12:25!!! Dom har ändrat schemat så det kommer jag göra varje fredag nu, SWEET!

Josefine har lagt upp bilder nu på hennes blogg, orkar inte lägga up! Så ni kan ju gå in på hennes o titta! : )
JOSEFINES BLOGG!

Känns så himla skönt. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Har inget plugg som måste göras. Det känns underbart. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, följa med mormor efter skolan o handla. Sen så fyller ju mamma år också, hihi. Så ska bara vara hemma med familjen och mysa! ♥
Och på lördag så kommer det lite folk här o firar mamma, sen ska dom ut o rocka loss så då bestämde jag och noel att vi skulle ha filmtime! Upparsittarkväll! hahah. Får se hur längen han klarar av att vara vaken! ; )

Så ser min helg ut, skönt.. Skolan tar all min kraft just nu. Så ska nog städa rummet, o ba aa ni vet. Ta det lugnt!

XOXO!

by the way..

.. Blev lite stressigt när josefine skulle komma så hann inte ta med mig kameran, plus att den hade dåliga batterier! Men josefine tog täten och tog massor med kort! Tar några av henne sen när dom väl kommer upp. Så ni vet! : )

XOXO!

promenad i härligt väder.

Skolan var segt som vanligt. Inget speciellt hände.. När jag kom hem så var det bara att byta om och så kom josefine med elsa!! Väldigt roligt! Skrev jag att jag skulle träffa henne idag? Iallafall så kom hon hit och vi har ju sån stor skog så vi tog en riktig sväng om! Var ute över en timme!! Sjukt skönt. Vi mötte upp mormor också så det blev en helt gäng med hundar, UNDERBART!!

Så som sagt, det blev en väldig långis så ebba är heeelt slut nu. Gud vad dom lekte. Så himla kul att man kan ta sånna här svängar! I love it. Nu sitter jag i fotöljen med ebba och bara myser. Hon är helt slut så hon vill bara kura ihop sig och sova, mitt lilla hjärta ♥


whatta cutiepie! ♥

ajjös, mot skolan!



såhär ser jag ut idag! första bilden jag tog. haha. hinner inte mer nu, ska dra! hejdåå!!!

XOXO! ♥

kära disneyfilmer.

Nu känner jag mig så himla glad. Jävligt skönt att jag har skickat in samhällen och analysen känns riktigt bra! Så hoppas bara att ulla också tycker det!!

Jag vet inte om jag ska locka håret..? Trippellocka hade jag tänkt. Ska sätta på en tvätt med kläder också. På en kvick så det går snabbt!

Jag laddar ner Tarzan och Lejonkungen. Sånna jävla bra filmer. ÄLSKAR dom! Jag är världens mes, gråter varje gång till lejonkungen.. Eller gråter nog till alla disneyfilmer?! Det är något speciellt med dom.. Men värst är ju när simba hittar mufasa död. Och han ropar på hjälp. Usch.. Mitt hjärta går i krasch.

Men jag har faktiskt alltid varit känslig. Jag är en känslig tjej! När jag var tre år och mamma satte på Mickey & Molle filmen åt mig, så grät jag när tanten lämnade Mickey i skogen! hahah. Så tänk er, redan då!


SIMBAAAA, ALLAAAASOEMBIJANALAAAA!

Äe, nu ska jag ta och locka håret och sätta på en snabbtvätt!

P.S mitt te blev klooockrent!!

XOXO!

SÅ SKÖNT!

Yes!
Nu är samhällsinlämningen iväg skickad! Känns riktigt skönt och bra. Hoppas bara lilla ulla tycker om det! : D
Hoppas ju iallafall på ett VG, tihi.. Men får se! Hon kan vara lite seg med o rätta, så hoppas hon snabbar på sig! Vill veta nu vad jag fick liksom! haha.

Jag ska värma mig en kopp te. Skönt att klockan inte är så himla mycket. Ska lägga mig tidigt!
Imorgon börjar jag vid halv nio, och slutar tjugo över två. Matte som sista lektion, blä. Hoppas han är sjukt eller något. Ha ha.. Men iallafall.. Efter skolan ska jag iväg till Josefine!! : D Vi ska som sist ta en promenad med våra tjejer. HÄRLIGT! Ska ta med mig kameran, har dåligt batteri.. Måste leta reda på några bättre! Då ska jag ta massor massor med kort!

Jag har fått lite vårkänslor.. Hihi. Det är ju faktiskt plusgrader. Och idag såg jag gräs. En väldigt underbar syn! Hahah. Och när jag var ute med hundarna imorse så gick jag på torr asfalt! Ohh.. Vill köpa mig ett par vita converse! Men dom är ju så dyra.. Får nog nöja mig med ett par kopior från skopunkten! hehe. Men när jag sommarjobbat (om jag nu får något.. ska börja leta! men vart?!) så ska jag köpa mig ett par! Det är ju såååå himla snyggt.

Och om det skulle börja snöa nu. Fy fan.. Vad DEPRIMERAD jag skulle bli. Så jävla ledsen skulle jag bli. Snälla, det kan väl få vara såhär ett tag nu?! Det var ju en sån tuff och kall vinter så det gör ju inget om våren tjuvstartar lite, eller hur?!

XOXO!

T A C O S !

Nu ska jag äta tacos. Sen ska jag och pappa sätta oss med arbetet och finslipa lite på det och sen skicka in det! Har inte så mycket o skriva om?!

Vill att det ska bli vår..
  • Ska börja cykla till skolan

  • Man kan ha skinjacka

  • Använda tygskor

  • Hundkurs med ebba (+josefine och elsa!!)

  • DET ÄR UNDERBART UTE DÅ!!!

Gott ska det bli med mat. Kom med förslag vad jag ska skriva om? Känns så tråkigt att ba skriva om min vardag o så.. Gör ju inget speciellt liksom? ha ha..

XOXO!

älskade hem.

Nu är jag hemma. Som vanligt som jag skriver varje dag är jag trött och seg bla bla bla.. Så vet inte riktigt vad jag ska skriva? Som vanligt ska jag ta det lugnt nu och sen plugga. Skriver ju samma sak vaaarje dag?! so much fun, NOT.


såhär snygg va jag idag rå!

@ schulan.

Tjenixen på er!
Är i skolan.. höhö. Så jobbigt. Trött och ont i huvudet. Jag bara klagar ja! Ska ha italienska snart. BLÄ. Men en sak är sjukt skönt, italienskaläraren ska på konferans så vi kommer få sluta tidigare!!!

När jag kommer hem ska jag gosa med mamma. Saknar henne.. Hon kom hem vid nio igår kväll. Hann inte prata så mycket då. Och sen började honn tidigt imorse. Känns så tomt när inte mammagull är hemma! ♥

Ska även skriva analys på Brott&Straff inlämningen. Skrev en hel del idag på lektionen så känns riktigt skönt! Hem o värma en kopp te och börja analysera och sätta igång hjärnan på högvarv! hahah.

Nu tjatar emelie, så måste draaooo.

                                                                            XOXO!


älskade säng.

Ligger i sängen nu. Väldigt skönt. Ebba och molly håller mig sällskap, så mysigt så. Molly andas väldigt tungt och sover djupt nu, min lilla ängel!! ♥

Jag och pappa satte oss aldrig med arbetet.. Men har samhälls lektion imorgon så ska se till att få en hel del gjort där! Sen kan jag ju sitta efter skolan också, till tolv om det skulle behövas! Vilket jag hoppas att det inte gör, hihi.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med mina små tjejor. Ebba är så kelsjuk så hon ska ligga tätt tätt intill! MYS! Hoppas inte molly börjar snarka, hahah. Zaide ligger just nu under trappen i sin hundsäng och snarkar som en karl. Men det är mysigt att sova till det tycker jag, känns tryggt.

SOV SÅ GOTT MINA SÖTA LÄSARE! : )

XOXO!

josefin&emelie, ♥


jag och bästa emelie på bild. det är min kära klasskamrat!
en riktigt jävla go tjej ska ni veta! 
SÅ JÄVLA HÄRLIG!!!


ljuvahem!

Är äntligen hemma. Jag och emelie stannade kvar efter skolan och satte oss i biblioteket och pluggade! DUKTIGA TJEJOR! Vi hade ingen svenska idag, han var på konferans (?) så då fick vi en uppgift som skulle vara klar nästa måndag. Och jag och emelie började redan idag!! Some creed här TACK!?

Och så jävla skönt, samhälls inlämningen kan vara inlämnad imorgon vilken tid som bara innan 00!! Så jävla skönt. Då har jag tid efter skolan imorgon också o skriva lite. Slipper jag stressa ihjäl mig idag heh..

Är som vanligt sjukt trött och seg efter skolan.. Vet inte om jag ska ta mig en powernap? Eller bara titta på tv.. Ska iallafall ta det vääääldigt lugnt tills pappa kommer hem då han och jag ska forsätta med samhällen, bästa pappa ♥

XOXO!

datakunskap.

skit tråkigt. hahah. skriver sen när jag är hemma. slutar vid tio i fyra idag. SJUKT SEGT.

off to schuuuul!

Nu ska jag klä på mig o åka iväg till skolan. Känns inge bra! Håret är helt fuck, sminket blev heller inte bra. Har en fuldag idag! HATART! Usch... Man vill ju kunna känna sig snygg liksom?!

Har ni sånna problem ibland? Att vissa dagar ba ''nee fy fan så jag ser ut!!!'' ?

Ni får ha en underbar dag! : )

XOXO!

hej o hå!

Ohh... Har skrivit lite nu på samhällen. Fy tusan. Tur att man har en pappa som är lite specialare på det där! Han jobbar nämligen inom kriminalvården så han är ju pro på detta!

Det här är iallafall sista gången jag sitter såhär sent och skriver. Nästa arbete ska jag vara i god tid och ba chilla liksom. Blir så himla mycket skönare då ju! 

Imorgon ska jag och pappa titta mer på arbetet och jag ska se till att det blir klart. Det ska vara inne på onsdag eftermiddag, gaaah...

PUSS OCH GODNATT ERA SÖTA! : )

XOXO!

NELLY.SE


Dom här godingarna blir snart mina!!!

Har varit och spanat länge nu på nelly.se efter just dom här skorna. Dom har inte funnits i svart på huuur länge som helst och nu när jag kika in så fanns dom!!!! : D
Världens bästa mamma klickade hem dom åt mig, så dom kommer inom några dagar! TJOHO!

GRATTIS MIN GULLKUSIN!!! ♥♥♥



GRATTIS MIN SUPER SNYGGA KUSIN
NU BÖRJAR LIVET SOM TONNÅRING!

ÄLSKAR DIG!


im a good girl.

JAG FICK VG+ PÅ HISTORIAINLÄMNINGEN OM REVOLUTIONERNA!!!!!! : D

im so mother fucking good, yeaaahh...

H E M M A !

Nyligen hemkommen från skulan. Lång och tråkig dag. Är såå himla trött. Ska ta mig något att äta sen lägga mig i soffan ett tag. Sen ska jag verkligen ta tag i samhällen, heh... Ohh, orkar inte?! Men ska.

Bloggen känns skit tråkig? Eftersom jag inte gör något speciellt om dagarna och det inte är något roligt med cambilder så lägger jag ju inte upp så mycket bilder? Boring life, i know! ; ) Men det är ju det enda som händer om dagarna? Vakna, skola, plugga, hem, plugga, äta, sova. Så se mina dagar ut! hahah...


Take me back to törkey!!!

down dressed.

Mjukis från topp till tå idag. SÅ himla skönt!!! Lite smink har jag också, bara grunden och sen liiite mascara! Underbart skönt att få gå så ibland! haha.


två bilder från min morgon! me right now! : )

Jag har på mig mjukis från bikbok och sen en stickad kofta från cubus, svart linne under det! Nu ska jag ta på mig mina uggs och jackan och knalla iväg till spårvagnen! Ha en bra dag, trots detta bajsväder!!

XOXO!


G O D M O R G O N !

*suck*
Fan vad jag är trött.. Vill så mycket hellre ba ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen. Men nej nej.. Vaknade med världens huvudvärk. Men tog en tablett så det har lugnat ner sig nu, skönt! Sitter vid köksbordet med min kopp te. Tog en leverpastejssmörgås också, haha! Mums!

Har inte börjat fixa mig ännu. Blääähh.. Orkar inte?! Men ska klä på mig och börja med det nu..
Laddade ner lite musik igår, så nu har jag lite nyare och bättre musik på mp3:n som jag kan lyssna på i min ensamhet i spårvagnen, ha ha.

Ni får ha en jätte bra dag! : )

XOXO!

Läggdags...!

Nu ska jag ta och sova. Har hängt tvätten så nu har jag lite o välja bland imorgon när jag ska till skolan! hah.. Börjar kvart i tio imorgon, underbart! Slutar vid 15:25, inte så farligt det heller! Och då imorgon när jag kommer hem ska jag direkt sätta igång med samhällen, det har jag bestämt mig för. Då jävlar, haha. Att jag alltid ska vara så jävla seg och trög? Blir så trött på mig själv... Så har det alltid varit, typ sista sekunden sätter jag mig med arbetet. Men det ska det bli ändring på! Sista gången nu jag slarvar, promise! ; )

Sov så gott allihopa! : )

XOXO!

det var bättre förr.

Har ba slappat hela dagen. Skönt det. Städade aldrig mitt rum, haa haa.. Får göra det någon gång i veckan då jag har tid och känner för det!
Nu hade jag tänkt att sätta på en tvätt med kläder. Vet inte hur jag ska klä mig imorgon? Känner mig så jävla trött och seg så blir nog inget för piffigt liksom! haha. Och medans tvätten är igång så ska jag nog börja med samhällen, heh.. Fick reda på att den ska vara inne på onsdag! Jag trodde att det var tisdag så det känns sååå skönt. Har jag på tisdag också att skriva lite.

Hoppas ni har haft en bra och lugn söndag, för det har jag! Men imorgon är det back to school och verkligheten..

XOXO!

oj, hoppsan!

Var ute ungefär en timme med hundarna, lite mer kanske? Har hällt upp ett bad åt mig som jag ska lägga mig i, mmm..

Men när jag loggade in, oj vad kommentarer det var! Jag blir verkligen jätte glad då! Och egentligen, hur svårt är det att kommentera? Man kan ju vara anonym om det är så! ; ) Ansträng er lite!! 
Jag skriver senare igen, ha ha.

XOXO!

R U B R I K.

Vaknade för någon timme sen.. Har ätit frukost och ska klä på mig nu för att ta en sväng med ebba och molly. Men fy fan vad vädret suuuger!! Det är det här jag hatar med vintern, när snön smälter så blir det så blaskigt och blött! Inte alls kul ju. Men jag tar på mig liams skor o knallar ut! ha ha. 

Jag har typ inget roligt alls o skriva? Blä. Ehm.. Skriver sen eller så?

XOXO!

time for john blund.

Nu ligger jag nerbäddad i min säng. Så himla skönt. Ska se ett eller två avsnitt av The Hills nu innan jag somnar. Blev ingen långpromenad idag, men var ute med dom förut på en liten kortare svängm och fyy tusan vilket väder! Termometern sa att det inte var så kallt, men när jag kom ut och den va blandning mellan snö och regn och det blåste. Ja då blev det väääldigt kallt. Brr! Hoppas på bättre väder imorgon.

Imorgon ska jag städa mitt rum (heh, gjorde aldrig det idag. hjälpte mamma o pappa o städa o lite annat) och börja med samhällsinlämningen, heh... Så jääääävla seg, blä.
God natt, sov så gott! : )

XOXO!

GE MIG SOMMAR NU!




bored to death.

Nu håller mamma på med mat. Är riktigt hungrig. Har ba ätit frukost idag så känner ba mat mat maaaat. Som vanligt alltså.. Tror vi sätter på en film sen ikväll. Ska bara ta det lugnt. Tråkigt inlägg, som resten av bloggen... Kom med förslag?!?

XOXO!

min ögonsten! ♥

sådär burra hon ner sig och låg hos mg medans jag bloggade! ha ha.
min älskade goshund!!
min finaste ebba

godmorgon godmoooorgon!

Just nu sitter jag vid köksbordet med ebba i mitt knä. Överallt ska hon vara med, så kelsjuk hela tiden! haha Sov riktigt gott inatt. Väldigt skönt att få sova ut. Jag har inte riktigt vant mig än att gå upp så tidigt. Att sova till halv ett idag gjorde väl inte saken bättre, men skönt var det iallafall! hahah.

Idag föstår ni är det städdag här hemma! Känner mig inte riktigt hundra så ska ta det lugnt. Så då passar det ju perfekt att ta tag i mitt rum?! hehe.. För att mamma fyller år nästa helg, 40 ÅR! herregud vad gammalt det låter... HAHA
just kidding, love you! ♥
Så då iallafall ska hon ha lite folk här som minglar runt. Och då istället för att stressa ihjäl nästa helg tar vi tag i det nu!

När städningen är klar ska jag nog ut med ebba&molly. Ska gå en ordentlig långpromenad. Skönt att få komma ut lite! Det blir nog bra det här... : )

XOXO!

dont feel well.

Imorse när jag vaknade av mitt alarm mådde jag så himla illa. Gick upp o kräktes. La mig i sängen igen och somnade om. Vaknade för en timme sen, känner mig liiite illamående, men mest tom i magen.. Ska kolla lite bloggar o så nu. Sen lägga mig i soffan.

Så den här helgen blir lugn. Idag är det fredag och då blir det mys med familjen ♥.

XOXO!



wanna be plugghäst.

Jag börjar nog bli lite sjuk. Känner mig så hängig och trött heeela tiden? Tror det är förkylning som kommer.. : (
Ska läsa igenom italienskan nu, blä. Sen ska jag lägga mig, är riktigt trött! Skönt o komma i säng inte allt för sent. Vid elva så ska jag sova, punkt och slut.

Ebba blev riktigt trött när vi kom hem. Slängde oss i soffan samtidigt och ba myste ett tag! Gud vad jag älskar min hund. Pussipuss! hihi.

XOXO!

♥ebba&elsa♥








sämsta bilderna jag vet, men det är så svårt att ta när dom är in action! haha. när josefine lagt upp bilder snor jag dom och lägger upp här också, hehe!

Skolan var seg idag, hände inget specielt. Och jag skyndade mig hem för att hämta upp ebba och kameran, ha ha. Mormor kom och hämtade mig. Vi tog en ganska ordentlig promenad, tror jag? Vi pratade så mycket så det gick så fort! ha ha. Ebba och elsa lekte som bara den, jätte roligt! Får ta o göras om snart! : )

Nu ska jag ta något att äta, maaaat. Sen ska jag plugga italienska, som jag har prov i imorgon...
Sen lägga mig i ett varmt bad. Känner mig så frusen. Börjar nog bli lite sjuk! :s Jag nös och nös idag i skolan, haft ont i huvudet också! Hoppas det går över..

XOXO!

ni äcklar mig.

Kom precis från badet. Ska vänta på att tvätten blir klar, och sen hänga den! Är så himla trött. Ska bli riktigt skönt att sova. Ska läsa lite italienska som jag har prov i på fredag, yippie! Hatar språk B-språk.. Äe, ska titta på ett avsnitt av The Hills nu medans jag målar naglarna.

skriver imorgon innan skolan om jag hinner!

PEACE OUT!

hundar.

Fan vad jag är seg. Vet inte vad som är med mig. Känner mig så depp och ledsen? Buhu..
Ska ta och sätta på en tvätt med kläder och sen lägga mig i ett bad. Skönt. 
Imorgon börjar jag vid halv nio och slutar vid tjugo över två, en skön dag! Och då direkt efter skolan så ska jag iväg till josefine och elsa!!! : D Det ska bli så roligt. Vi ska ta en långpromenad! Jag tar med mig ebba, så ska systrarna få dampa loss totalt.
Det är så roligt att just den hundköparen vi har mest kontakt med är just josefine som köpte elsa. Dom som inte har fött upp en valpkull eller har hund kommer nog inte förstå vad jag skriver nu, kommer tycka att jag är löjlig men det skiter jag i! Men vi hade valparna hemma hos oss åtta veckor. Jag var med när dom öppnade ögonen för första gången, började gå, började fifta på svansen, började skälla, började få attityd, började leka. Det är så fantastiskt att se dom små liven utvecklas så. Man får verkligen ett speciellt band med dom och älskar dom alla väldigt mycket. Därför är det så roligt att sen höra hur det går, man får bilder skickade, och bäst av allt såklart träffa dom! : ) Första gången jag var med när molly födde var den sista kullen, och när elsa kom ut då freaka jag loss totalt. Jag såg att hon hade en fläck över ena ögat. Och det tycker jag är sååå fint (när molly skulle ha sin första kull gick jag och bad om att en valp skulle få en fläck över ögat, ha ha), och sen på andra sidan hade hon färgat öra. Så typ världens perfektaste?! Jag tjatade flera gånger och länge på mamma att vi skulle behålla elsa, hemma hos oss hette hon bella, ha ha. Men jag är så himla glad att just josefine köpte elsa, hon är perfekt för henne. Så himla kul att hålla kontakt och se hur elsa växer och utvecklas! Och är så himla glad att vi inte behöll elsa, för då skulle inte jag ha världens bästa ebba i mitt liv. So perfect. 


mina älsklingar!
det är ganska roligt, att de två valparna till höger om bilden, det är just ebba och elsa. hah. har ganska många bilder då just dom två är med varandra. är inte det lite konstigt?

hem ljuva hem.

Nu är jag hemma. Fy fan, skolan var verkligen en plåga med alla trappor! usch.. Det var vanliga lektioner.. Fick reda på att jag fick VG på en inlämning om EU som vi gjort innan lovet, så det var roligt att få höra! : D
På lunchrasten gick jag och emelie ner till kära donken och åt där. Vi trodde att det skulle bli någon äckelpäckel korvgryta, men nej nej. Dom har bytt dagarna tydligen så idag var det fisk, kallsås och potatis, det som är så jävla gotttt!! Men jag överlevde det liksom..

Men nu är jag hemma och det känns så jävla skönt. När jag kom hem så fanns det färdiglagade pannkakor, det satt inte helt fel! Ska ta det lugnt nu. Heh. Kolla lite på tv och andas lite. Sen när pappa kommer ska jag sätta igång med samhällsinlämningen. Vi jobbar som sagt med brott och straff, och det är ju far min specialare på eftersom han jobbar inom kriminalvården! hihi.

XOXO!

@ schuuul.

Nu är jag i skolan. Jag hann inte skriva något innan jag gick, så gör det nu! : )
Fy fan, ont i heeela kroppen. Haha, världens träningsvärk. Och väldigt härligt att skolan består av trappor! sjukt jobbigt.. haha.
Spårvagnarna krånglade som fan. Bussen kom och jag hoppade på den. Halvägs så var vi tvugna att gå av?! För en spårvagn skulle komma. Och på den hållplatsen var det säkert tjugo pers som redan stått och väntat, så det var en dam som stod på sig, så vi fick åka med ändå! ha ha.

Just nu pluggar vi om Brott och Straff. Ska sätt igång med det ikväll ordentligt. Kan inte riktigt göra det i skolan, heh.. Så ikväll blir det en riktig pluggkväll!

                                                                        
                                                                           XOXO!


the same again.

Noel var hos var hos tandläkaren idag. Han hade ett hål som han borrade, så duktig! Det var inga problem alls. Sååå, eftersom han var så duktig fick han bestämma vad vi skulle äta, och det blev *trumvirvel*.. så klart tacos! ha ha. Det enda han typ äter? Men det satt fint!

Nu ska jag göra mig en kopp te. Känner mig så frusen? Va ute med ebba och molly förut, så kom typ nyss in. Kanske beror på det? Iallafall så ska jag ta min kopp och gå upp och titta på Halv åtta. Sen ska jag lägga mig, är riktigt trött! Lägger mig nog i sängen och tittar på The Hills, heh. Ska bli skönt o sova känner jag..

XOXO!

school - done!

Nu är första skoldagen avklarad! Så skönt.. Fan vad jag saknat klassen, speciellt tjejerna. Ni vet vilka ni är! ♥
Men fy fan vilken seg dag! Tisdagar var min favorit dag förut då vi bara hade matte och idrott, nu har vi dom lektionerna och sen lunch, sen har dom lagt på tre lektioner! Datakunskap, Naturkunskap och Svenska. Dör.. Har inte haft något av de två första ämnena förut. Och svenska läraren älskade ingrid har slutat så nu fick vi en ny! Han verkar OK! Men ingen är lika bäst som ingrid, aldrig! haha.

Hade första gympapasset. Vi körde asset av oss! Fyfan, har redan träningsvärk! HAHA. Vi hade stationer, med utfall, situps, plankan och massa andra härligheter! Men skönt o röra på sig efter allt skit man proppat i sig under jul, haha.
Nu ska jag ta o chilla lite, skolan tar verkligen all min kraft!

XOXO!

första skoldagen..

Sitter vid köksbordet med datorn och äter frukost! Medans jag äter så läser jag bloggar, me love!
Ska snart börja fixa mig, börjar 8:25. Kommer nog få stressa lite, heh.. Inte direkt så ovanligt! Men ni får ha det så bra! : D

XOXO!

READY FOR SCHOOL!

Nu har jag badat och haft ansiktsmask. Skönt! Ska blåsa håret sen ska jag lägga mig i sängen, ska ba bädda rent den föst. Mmm, älskar att lägga mig i nybäddad säng, ha ha! ; )
Om jag hinner med så skriver jag ett inlägg innan jag far iväg till skolan imorgon. Annars skriver jag när jag kommer hem! : )
Sov så gott!

XOXO!

halv åtta.

Gud vad duktig noel var på träningen! Varje gång han gjorde mål eller var duktig tittade han på mig med världens leende och vinka! Åhh vad jag är kär i honom! Lille gullebullen!
Pappa kom och hämtade oss sen när träningen var klar, vi åkte och handla och sen köpte med mat! Jag tog en kebabtallrik, heh. Yummie! 

Just nu sitter jag i soffan och chillar. Tittar på Halv åtta, ha ha. Ska lägg mig i ett bad sen, det ska bli riktigt skönt! Fräscha till mig inför skolan imorgon! ; ) Är faktiskt lite nervös, hihi. Vet inte varför! Men ska bli kul att träffa klassen igen! 


gulliga jag just nu, ha ha!

mitt lilla pyre!



Nu drar jag ut till mormor! Hon skjutsar mig och nolleboll till träningen! Ska bli så kul att se på honom, han blir så exalterad! Min lille gull.
Har hunnit gosat lite med världens kelsjukaste hund också. Vi myste lite. Så nu drar jag ut! : D
Glöm inte kommentera nu då guys! ; )

XOXO!

BILDBOMB FRÅN DAGEN!

































Vi tog en riktig långpromenad och var ute säkert nästan två timmar! När vi kom in började vi med maten, vi gjorde en pastasallad som blev riktigt god! När vi ätit upp så la vi oss direkt i soffan! ha ha. Satte på filmen Änglar och Demoner. Jag var så trött så jag somnade! ha ha. Och nu sitter jag här hemma och ska fixa mig lite, jag och mormor ska skjutsa noel till fotbollsträningen! Ska bli kul att titta på, han är så duktig! : D

XOXO!

NEW YEAR, NEW FRIENDS.

Nu ska jag ta o lägga mig. Ska upp skapligt imorgon. För idag när jag gick upp (vid ett, hehe) då var vädret sååå fint. Ville verkligen ut o gå på en riktig långis med ebba och molly, men kunde ju inte eftersom vi skulle iväg! Det var länge se nu.. Men i allafall, mormor sa det att vädret imorgon skulle bli som idag! Och eftersom jag är ensam hemma, mamma och pappa börjar jobba och liam och noel ska till skolan, så vill inte jag vara ensam hemma! 

Så jag och mormor ska mötas upp och ta en rejäl långpromenad i skogen! Där ska det tydligen inte vara lika halt? Världens isbana ute nu ju! Usch... Så vi ska väl chilla, luncha, se på film och bara vara! Älskade mormor! <3
Ordet mormor låter så himla gammalt. Då tänker jag typ på en tant med kort vitt krullhår och världens rynkor liksom. Men min mormor är allt annat än det! Hon är så ung och fräsch av sig, utan att överdriva!
Min mormor, hon är bäst hon!


XOXO!

vifta med händerna fjortis.


Jag precis när jag vaknat efter min powenap! Det var skönt.. Min ebbis kom o väckte mig, fick så många fina pussar av henne, MITT GULL!
Nu ska jag ta mig ett glas oboy o smörgås o kolla på The Hills. Najs.

XOXO!

header.



Den här headern gjorde jag till josefine. Tyckte den blir bra för att vara första gången för mig! : )
Och hon blev nöjd så känns skit bra! Men här är hennes asrbra blogg --> ottossonjosefine.blogg.se

powernap!

Nu ska jag ta mig en powernap. Har ont i huvudet och känner mig sjukt seg.

Min blogg känns riktigt tråkig nu.
Vad vill ni att jag ska skriva? Vad vill ni veta mer om?
Det är ändå ganska många som läser min blogg, men ni är väldigt dåliga med o kommentera! Roligare o blogga när man får kommentarer! ; ) kom igen nu! : D

XOXO!

det är dags!

Gick upp precis.. Ska börja fixa mig nu, vi ska vara där kvart i tre. Så åker väl härifrån vid tjugo över/halvtre! Så ska ta mig något att äta sen bada. Kanske slänger upp en outfit eller bild senare! ; ) Sånt som märks!
Herråååå!

XOXO!

Släktkalas

Imorgon (aa, idag då klockan är 00:44) så ska jag och familjen på släktkalas. Farbror fyller 45. Grattis till honom! Hans fru (måste skriva det fast dom inte är gifta, låter så löjligt och ungt o skriva flickvän elr sambo? hahah) åsa har fixat en lokal så vi ska överraska honom, ska bli kul! Fast stina kommer inte vara där..! : ( buhu. Hon hinner inte då hon ska iväg till skolan. Och mina andra kusiner är yngre än mig och mest killar så har ingen att hänga med då liksom, ha ha. Får sitta o chilla med mami y papi. 

Jag känner verkligen att jag vill ha sommar!!! Iallafall vår. Gud så underbart det ska bli. Det är så speciellt med våren, den luktar så gott..


hittade denna i bloggarkivet! den får göra ilägget lite roligare, ha ha! ; )

stupid girls, oh stupid girls..

Nu är jag vaken, heh.. Somnade ganska så fort. Väldigt skönt. Hade dock kunnat legat kvar och sovit vidare. Men för att inte vända på dygnet helt o hållet så tvingade jag upp mig själv! Lördag idagggg... Fan vad fort tiden går. Känner mig verkligen inte sugen på skolan. Ska bli väldigt kul att träffa klasskamraterna o så, men inte gå tillbaka till självla pluggandet!

Vet inte vad som händer o sker idag. Ska nog bara ta det lugnt! : ) skönt det. Verkligen spara ut på de sista krafterna så jag är laddad o klar till skolan! tjoho..

XOXO!

herregud..

kan inte fatta att jag är vaken fortfarande?! helt sjukt.. klockan är 06:34 just nu. Har sett på sju avsnitt av tio! Hah. Nu ska jag verkligen krypa ner i sängen. ska bli så skönt. Skriver när jag vaknat till liv! ; )

XOXO!

04:41

Jag är fortfarande vaken!!! Kan inte fatta det?! 
Har laddat ner The Hills, så har tittar på fyra avsnitt! Blir det ett femte? Tror det, heh.. Känner mig inte särskilt trött?! Fast det kommer sakta men säkert.. Så ett avsnitt till hinner jag nog med.

XOXO!

GIMP2

Det är skit roligt att göra olika sorters headers! : D
Har gjort några styckna nu till en vän, hoppas hon blir glad! Jag lägger upp dom sen när hon sett dom och valt. Vill att hon ska se först! ; )

Nu är det maaaat, fan vad gott med Plankstek! MUMSFILIBABBBBA! 

XOXO!

i wanna bong bang bang with your body.

Hejsan! : )
Kom nyss innanför dörren. Jag var och följde stina till bussen. Vi hade det mysigt som vanligt, bäst är du! <3
Ikväll ska jag bara vara hemma. Mamma o pappa ska göra Plankstek, hur gott?!?! Mumms!
Idag börjar ju ''Let's Dance'' också. Blir nog att titta på det och sen sitta uppe vid datorn!

Stina hjälpte mig igår och laddade ner ett pogram, GIMP 2. Med det kan man fixa bilder och så med det, kan göra headers också! Så nu måste jag bara ta en riktig snygg bild som jag kan ha! Men det blir nog till våren, vill ta massor med bilder ute då.. Så ni får stå ut med att det bara är tråkigt o vitt nu! ; )

XOXO!

min käraste lillebror, <3


jag och nolleboll! vi larva oss lite! ; )
älskar dig min gullegris!
trots att du kan vara världens pain in the ass sometimes! ha ha.

håld den tänd, låt oss gå i eld.

Hejhejhej.
Jag och mamma tog en promenad till mormorgull. Fikade och hade lite girlytime.
Älskar min mamma och mormor, dom är verkligen världsbäst!!! <3
Känns skönt att jag tog tag i mig själv och städade rummet. Speciellt skrivbordet. Såg inte så bra ut, typ inga fria ytor! haha. Och sen imorgon ska jag skura golven. Fan vad duktig jag är!

Ikväll kommer stina hit, skönt. Vi ska bara ta det lugnt. Chilla lite. Kanske se någon film? Vi sitter nog uppe ett tag. Nördar datorn..! Så, så ser min kväll ut! Mys. Känner mig inte depp längre. Ni tjejer vet vad jag snackar om. Ena sekunden kan man bara känna att hela världen rasar ihop, och sen är det bra? hah konstigt...

XOXO!

å . ä. ö.

Nu har jag städat rummet. Skönt. Tog bort all skit från skrivbordet. Har dammsugit. Orkar inte torka några golv nu. Gör det imorgon. 

Känner mig så jävla ledsen och depp? Inte för det här med josefine, det var givetvis jätte tråkigt. Men ba känner mig.. Ledsen? För allt? Jobbigt är det..

Känner mig inte alls pepp till skolan på tisdag, mest panik? Hatart. Vi kommer få världens helvetes schema, prov o skit. AHhh, känner mig inte motiverad för fem öre?! Allt känns skit just nu.

ja-adå, underbart!

Ohh, damp. När vi skulle åka då, ja då kunde det blåsa o hålla på som en jävla snöstorm. Men nu? hah, nej du är det hur lugnt som helst. FUCK. Varför ska det vara så? Sjukt irriterad...

Jag har iallafall bäddat sängen och dammsugit! Feelin' fine. Nu ska jag ta tag i mitt skrivbord o ordna upp lite.

XOXO!

jääävligt irriterad ska du veta..

OHHH, det blir ingen promenad med josefine och elsa idag!!! : ( Pga av vädret?! OHHH, HATAR'T!
Jag hade sett fram emot det sååå jävla mycket. Nu blir jag irriterad o ledsen....

btnkjelsdaökmjnfkmelgpmnrwlsdckäxömzfdniolgräsöz!!!!!

hejdå.

hej gubben i lådan.

Nu ska jag försöka sova. Zaide våran rottwailer ligger och snarkar typ precis utanför mitt rum? Man tror inte att det är en dam som ligger där. Det skulle kunna vara en människokarl!!! Imorgon vid ett så ska vi som sagt iväg till josefine, ihh. Ska bli så roligt. Ska bli riktigt skönt att ta en riktig jävla långis. Lövly.

Nu ska jag o ta bort maket och borsta mina gaddisar!
Tar självklart med mig kameran imorgon, men vet inte hur bra batteri det är? Skulle inte förvåna mig alls om man bara hinner ta tre-fyra kort och sen ska den dö? Hoppas inte!

XOXO!

blä

har inte börjat städa rummet än. orkar inte. sjukt segt!!!

så roligt!

Yes. Imorgon ska jag och mamma iväg till josefine, hon köpte lilla elsa från våran senaste kull! Ska bli så himla roligt! Länge sen man träffades. Sen kan man ju inte träffas så ofta heller då hon jobbar, eller så jobbar mamma eller så har man inte tid o aa, ni fattar! Så imorgon blir det en riktig långpromenad! Kommer det bli bra väder imorgon?
Sen har vi bestämt att vi ska gå en kurs tillsammans, jag med ebba och hon med elsa! Det ska bli riktigt roligt. Ser så himla mycket fram emot att få jobba med ebba, tror vi kommer bli ett riktigt bra team hon och jag! : D 
min tjeja! <3


ett kollage jag gjort! väldigt nöjd, bilderna flyter ihop så bra. visst ser man att dom är syskon!?
världens finaste!




home from the city.

Nu är jag äntligen hemma. Fan vad segt det var! När jag kom ner på stan så mötte jag upp stina direkt. Det var väääldigt mycket folk när vi kom. Men vi hann o få en plats! Tur!
Men tigerräkorna var slut?! Mina favoriter! : ( Hahah, men det gick så bra ändå! Fan vad det är gott där. Är fortfarande mätt, kommer vara det hela dagen, haha.

Ikväll SKA jag städa mitt rum!! Måste... Så det ska sätta igång med nu.. snart...

XOXO!

OFF I GO!


färdigfixat! fick till riiiktigt bra volym i håret! älskar mina hårprodukter! kan visa dom sen! : )
nu drar jag iväg mot spånkisen, smell ya later!

ahhh, lovely!

Sitter vid köksbordet med min dator o äter frukost! : ) hihi. 
FY faaan vad jobbigt det var att gå upp! somnade inte fören.. hah ja.. vid säkert halv tre/tre om inte mer! Men jag pallrade mig upp och då var klockan strax efter nio.. Frös som en idiot, tog på mig kläder och skulle ut med hundarna. Tack så jätte mycket för att det inte alls var kallt ute! Vem jag nu än tackar, ha ha.
Men nu är jag upptinad och känner mig varm! Gick ganska så fort och sen har jag druckit te också!
Och nu väntar ett varmt bubbelbad jag har hällt upp!

Lunchen med stina sitter riktigt fin. Kommer ha mycket att prata om! Nice, mycket som händer och sker just nu! haha. Men ni får ha det så bra! : )

XOXO!

still awake..

Imorgon blir det att gå upp tidigt! (ja, vid nio höhö!) Ska ner på stan och luncha med bästa kurreburreN! Blir Paus dårå, bästa. Mumsfillibabba vad gott det ska bli! Så imorgon är jag tvungen att ställa klockan, måste ut med hundarna och duscha o fixa. Det tar ju sin lilla tid! Vid tolv/halv ett ska vi ses på stan.
Käkar väl sen går vi nog runt o kollar lite! : ) får se vad som händer liksom.

Har druckit te, och nördat datorn. Så himla jobbigt. Känner mig inte ens trött?! Men blir nog det när jag krypit ner i sängen, heh. Skriver imorgon!

XOXO!

VAD TYCKER NI?!


kan ni inte kommentera vad ni tycker?!
snälla, vill veta vad ni tycker!

det räcker nu?!


nu syns det inte särskilt bra, men snön vräääker ner. tycker att det räcker nu!? :(

det känns inte alls bra.

Är sjukt seg o bläää.
Vaknade vid halv ett. Tog på mig och gick ut med hundarna direkt. Fan vad dom dampa loss. Underbart.
Gulliga liam (fattar inte att jag just skrev så, men det är bara för tillfället, OK?!) dammsög hallen och plockade upp där medans jag var ute, TACK!

Jag skulle verkligen behöva städa mitt rum. Det lät ju fräscht.. Men skulle behöva dammsuga och torka golven, så man har storstädat lite. Och sen fixa till skrivbordet som jag stökat ner igen.. *suck* 
Jätte intressant liv?! eller inte... Är inne i en typ depperiod! Inte roligt.. Så nu vet ni det liksom!

XOXO!

somliga går med trasiga skor.

Nu ska jag sova. Ska bli riktigt skönt. Har känt mig lite hängig o febrig idag. Har sovit ganska mycket. Tagit några powernaps här o där, haha! Imorgon om jag vaknar upp och känner mig OK så ska jag och min finaste tjej i världen gå på stan o luncha! Blir nog Paus i sånnafall, MUMS!

Då måste jag upp ganska tidigt. Mamma och pappa jobbar och liam sover borta (och noel på frita då, haha gubben.. <3) så måste ta ut hundarna innan jag åker någonstans. Och duscha o fixa! Nu svepte John Blund förbi.. Trött, zzZZzzZZzzZzzz...

XOXO!

segoberrrt.

Har kollat klart avsnitten nu. Känner mig så trött o seg. Men vill inte riktigt sova nu för då kommer jag nog inte kunna somna sen ikväll?
Har inte något roligt alls att skriva.. Gosar med ebba o molly och ba chillar. Ska nog fan ta o lägga mig i sängen ändå ett tag tills mamma kommer hem (hon slutar vid halv fem). Känner mig fortfarande liiiite illamående. Men har inte kräkts något mer. Har fått i mig ett glas oboy och två smörgåsar som fick vara kvar, ha ha. Skönt det. Måde antagligen bara illa då imorse? Äe, ingen anning...

XOXO!

god förmiddag!

Hejsan på er.
Usch.. Idag vaknade jag vid sju (?!) och mådde jääätte illa. Har faktiskt legat o mått illa hela natten. Så vid sju gick jag upp då och.. aa.. kräktes! : (
Gick o la mig igen, kände mig helt mör. Vaknade upp för en timme sen kanske.. Tog en tablett, ut med hundarna! Var tvungen, mamma o pappa har börjat jobba nu igen så är ensam hemma med liam. Och den grisen ligger fortfarande o sover! : )

Känner mig inte riktigt hundra.. Idag blir det en lugn dag. Ska ta o se några avsnitt av kenza&tyrashow som jag missat nu och bara ta det lugnt. Blir nog att lägga sig sen igen.

XOXO!

söta lilla jag...

Jag somnade förut i soffan, ha ha. Sov typ två timmar! :s så nu är jag typ inte alls trött?! Igår gick jag o la mig vid tre.. Blir antagligen likadant ikväll. Fast jag har ganska ont i huvudet o känner mig seg. Men ska ändå lägga mig snart. Får granska skolkatalogen, ha ha. Fan vad roligt folk det finns!

Har druckit en kopp te, ska nog göra iordning en till åt mig. Men först ska jag ba kissa av hundarna en sväng. Kvällspinken, haha. Kanske piggnar till av kylan? Är det ens kallt?
Ska ta reda på det nu!
Tjingeling! : )

XOXO!

im so done with u guys!

Är så himla trött och seg. Jag var ju som sagt barnvakt åt albin. Och anton (albins storebror) och noel var också där hemma och busade. Vi lekte kurragömma. Och albin var så jävla gullig. För att när jag hittat honom så frågade jag om det var någon annan där ''aa, novel ä dä åsso'' sa han och pekade där dom va! HAHA, så himla go! <3
Och jag la mig i deras soffa ett tag o tittade på tv för att chilla lite (trodde jag ja, ha!) så kom albin och skulle leka monster. Så han skrämde mig och sen var det min tur att vara monster! Hahah, så sådär höll vi på. Det är ju så himla roligt men ändå tröttsamt! Är skit seg nu och faktiskt ont i huvudet! Ska ta mig en kopp te och en ipren, ha ha.

Det blir ingen vanessa idag, buuhu! : ( Kanske lika bra det ändå nu när jag blev så trött! Inte roligt för henne o vara med världens segaste, ha ha. Men vi ska ta o ses snart för det var alldeles för längesen! : )


hade tråkigt, ha ha.


here i come abbegull!


Nu drar jag in till albin o är barnvakt, smsa/ring om det är något! : )


låt oss gå i eld.

om segodag.:
Varför tagit bort inlägget "screw u two faces bitches!!!" stå för det du skriver..

Jag står för det jag skriver?! Just det inlägget kände jag för o ta bort då jag skrev det när jag va så jävla förbannad och ledsen. Sen är det här min blogg. Jag skriver precis vad fan jag vill, och tar bort vad jag vill! Men du har rätt, det borde ha fått stå kvar. För det stämmer så jävla mycket! : )

Tjenixen påre!




i like my beats fast and my bass down low.

Hejhej! : )
Igår gick jag inte o la mig förrän vid tre (!!). Vaknade kvart över tolv, gått o degat sen dess. Mötte upp mormor o tog en sväng med hundarna, skönt! : )
Ikväll ska jag vara barnvakt åt abbebus! haha, så jävla rolig är han.. Sen ska jag träffa saknade vanessa, det var riktigt länge sen så ska bli roligt! Får se vad vi hittar på.. Blir nog ba chill u know!

Nu ska jag fräscha till mig och mitt rum! Städade det ju aldrig när jag skrev det sist, ha ha. 
Skriver nog mer sen, är så seg. ha ha.

XOXO!



segodag.

Jag har inte gjort något av det jag skrev i inlägget innan, ha ha. Eller jo, jag gick ut med hundarna och gick förbi mormor o sa hej. Men rummet har jag inte städat, inte har jag satt på någon tvätt heller, ack ack.. Men ska göra det snarrrrt...

Känner mig så jävla seg o bläää. Hejdå.

2011 - 01 - 01 !

Tjaaa!
Vaknade för typ.. en timme sen kanske? Har ätit frukost och bara tagit det lugnt. Idag ska jag städa mitt rum kliniskt, hahah. Tvätta kläder o styra lite. Har tänk att ta en riktig långpromenix med hundarna sen också. MYS!
Ska bara ta det lugnt idag, det är trots allt dagen efter och var ju uppe ganska sent igår! ; )

Som jag skrev igår, jag är så jävla pepp till att ta tag i mig själv!! 2011 ska bli MITT år!

XOXO!

nytt år - nya möjligheter!

Nu ligger jag nerbäddad i min säng. Riktigt skönt. Vi var över hos älskade Karin och det var riktigt roligt! Busringde till karins syster ann och typ kissa på oss. Så mogna är vi! HAHA. Vi gick ut o smällde raketer vid tolvslaget och sen gick vi in till ett par andra grannar. Satt flera personer runt ett bord, drack och pratade! Mycket trevligt.

Nyår blev okej.. Det var mysigt. Var med älskade familj, blev god mat och väldigt mycket skratt.
Älskar min familj! Nu är det nytt år och nya möjligheter! 2011 ska jag verkligen ta tag i mig själv. Är så jävla peppad till det. 2011 ska blir mitt år!

XOXO!

RSS 2.0