Fairytail.




-

Var och hämtade nycklarna förut. Trodde jag skulle komma in i en något som när flyttklar lägenhet, men icke sade nicke. Finns fortfarande grejer att göra tydligen. Så det var en besvikelse. Antagligen på tisdag ska den vara klar. Men känner att jag inte riktigt kan lita på det, tyvärr! 

När pappa kommit hem som är den 6/6, börjar flytten på riktigt. Då ska han och jag ta en tripp till Ikea och inhandla det sista som är kvar. Gud vad jag längtar (!!!!). Därför skulle det vara skönt att få bort alla dessa "småsaker" som finns innan dess. Men det blir väl i veckan som kommer...

24.05.15

Hej! Snart är min tredagarsledighet slut. Vad fort det går. Var som skrivet innan i Katrineholm hela helgen. I fredags myste jag och lillebror med älskade mormor, vi åt McDonalds och såg på Let's Dance. Lördag så var jag uppe väldigt tidigt och gjorde mig iordnig inför Petter Jessicas bröllop då jag skulle vara barnvakt åt deras sockersöta Leah. Som för övrigt gick hur bra som helst. Allting var så himla fint och vackert, längtar själv lite smått..

I förmiddags åkte jag hem med mamma och Noel. Skönt att vara hemma! Börjar inte förrän kl 16 imorgon så får sovmorgon, yey! Ska lite senare idag iväg och möta snickaren, ska hämta nycklarna till MIN lägenhet!!!!!!

Kände mig SÅ fin i klänningen.
Även Leah var bröllopsfin, såklart!
Det fina brudparet & min och Leahs sovplats. Så himla fin miljö!

Har haft en sådan mysig och trevlig helg i älskade lilla K-holm! ♡ 

14.05.15



Haft en riktigt bra ledig torsdag!
Började dagen med sovmorgon, promenad med hundarna, frukost framför tvn & ett långt bad. Därefter promenerade jag ner till stan och handlade lite. Bland annat klänningen ovan som jag tänkt att ha på ett bröllop jag ska på nästa helg, ska vara barnvakt då. Mötte sedan upp min älskade soulsis, vi köpte med oss Paus och gick sedan hem till henne. Alltid lika mysigt och bäst! ♡ 

Ska strax ta en dusch och sedan sova. Börjar känna mig trött, skönt! Jobbar 7-12 imorgon och lördag. Söndag jobbar jag kväll, längtar till sovmorgonen haha..

11.05.15



Idag så har jag varit ledig. Riktigt skönt! Åkte iväg med mamma och handlade grejer till min lägenhet, kommer flytta in ordentligt när min älskade pappa kommer hem från Afrika den 6/6. Vill flytta in NU! Gud vad jag längtar, kommer få det sååå himla fint.

Ikväll så var jag och lillebror ute på promenad med hundarna, helt fantastiskt väder! Träffade Sabira en stund också innan det var dags för middag och tvhäng. Snart ska jag ta mig ett bad och sen gå o lägga mig, börjar jobba kl 7 imorgon...

Madeleine Bitici



I love your style girl!

09.05.15

Lördag & sovmorgon.


Herregud vad jag sov ut idag. Hade ställt klockan på elva men trodde jag skulle vakna innan det, stängde av alarmet i sömnen och vaknar sen igen när klockan var halv ett (!!!!). Precis vad jag behövde dock.. Tog ut hundarna och gjorde sedan iordning en kalasfrukost som jag avnjöt framför tvn.

Igår så var det fredagsmys till max. Efter att ha jobbat till kl 16 var jag sååå trött. Var med min Soulsis på stan ett tag och mötte sedan upp Nicole, Malin & Marie för att fortsätta kvällen hos mig. Alltid nära till skratt med dessa, underbart! ♡ 

Nu har jag gjort mig iordning och ska iväg och handla lite med mamma. Sen sätter jag mig på tåget till Katrineholm. Ska bli så himla mysigt!

06.05.15



Tiden bara flyger förbi...

Det var ett tag sedan jag tittade in här. Har inte flyttat in i min lägenhet än. Den är försenad så vet faktiskt inte när det blir. Men den som väntar på något gott... Något som jag också längtar till är sommaren och min semester. Känns riktigt lyxigt att kunna ta ut det! Ska även på Bråvalla med Nicole & Malin. Förstår inte riktigt vad jag gett mig in på haha, men jag vet for sure att vi kommer ha galet jävla kul. Hoppas på att kunna åka en vecka till varmare breddgrader i slutet av sommaren. Känner att jag behöver det. Oh! Det vore verkligen något...

I helgen så är jag ledig och åker då till min älskade mormor i Katrineholm. Det ser jag verkligen fram emot! ♡ Nu ska jag ta och göra mig iordning, ska jobba kl 16-21. Wiho!

RSS 2.0