28/11

Redan torsdag. EH, sjukt. Snart har hela veckan gått och då är vi inne i december, första advent på söndag. Siiiinnes!!!

Hello!
Idag vaknade jag strax innan elva. Gick upp och satte på kaffe direkt och förberedde frukosten innan jag tog ut hundarna. Idag var en sån dag då jag kände mig sjukt trött och trots att jag varit ute med hundarna och känt solljus så ville jag bara gå o lägga mig igen. Men prisa gud för kaffe!

Ska strax göra mig iordning och åka ner på stan innan jobbet. Har tänkt att kolla runt lite. Har sett en snygg kjol från Ginatricot på deras hemsida som jag hoppas på finns ute i butik. Den vill jag ha på julafton då. Har väldigt mycket jobb framför mig. Ska jobba över jul och nyår. Klart det känns lite surt nu, men kommer bli en ritch happy bitch sen i januari när jag får den lönen. Livet rullar på.



Snodde den här bilden på Elsa från Josefines fb. Så här vill jag att Molly och Ebba ser ut på julafton också. Fiiint! ♥
 

Kalas.

 

 
Faster Diana och Julian med sina favorit kusiner.


Det var kul att få komma upp och träffa allihopa. Maja blev jätte glad över sina presenter från familjen och mig. Jag som valde ut allt hihi. Det bjöds på pizzabuffé, ehh MUMS! Det var så himla gott.

Nu är vi hemma och jag ska ta mig en kopp te. Duschade förut och rakade benen, ser fram emot att smörja in mig och sen gosa ner mig i min nybäddade säng. Hann även med att städa rummet + tvättstuga på det. Woopwop! Bytte min dagtur mot kväll imorgon, känns väldigt skönt nu då det blir en fet sovmorgon.

Babyshower.



 
Jobbet idag rullade på hur bra som helst. Känner mig säker vid kassan nu när det gäller vanliga köp. Det svåra är när det kommer returer, men det lär jag mig väl så småning om. När jag slutade så kom Becca och Emelie G och hämtade mig. Vi åkte hem till mina fina vän Mikaela där resten av tjejerna var. Så himla roligt att vara samlade och träffas. Inte ofta det händer! Mickis var iväglurad ifrån sin lägenhet och hennes kusiner hade fixat och styrt innan med fika och så. Det blev så himla lyckat. Vi släckte ner hela hennes lägenhet och när hon kom innanför dörren så hoppade vi fram och skrek '' SUUURPRISE!!!''. Hon såg riktigt chockad ut och bara stod där och flina. Hahah, så söt! Vattnet gick inte iallafall så det var ju tur det. Vi hade det jätte mysigt och hon fick så fina presenter. På bilden längst ner till höger ser man presenterna som jag var med på. Vi gjorde en ''blöjtårta'' och så fick hon kläder och annat som är bra att ha. Nu räknar vi ner dagarna, snart är det dags! Ser fram emot att få pussa och hålla om den lille krabaten.

Nu ligger jag i min säng. Känner mig väldigt veckovild. Var helt inställd på att jobba imorgon 7-15 på hemtjänsten, TUR att jag kollade på datumet. För det är den 28:e jag ska jobba. Så imorgon är jag leeeedig. WOHO. Ska sova ut och sen när jag vaknar ska jag ta ut hundarna på min sväng och göra lite övningar när jag kommer hem. Frukost framför tvn och slapp dag. Kl 17:30 så ska vi upp till Vånga och fira min ''lilla'' kusin Maja som blir 10. Snabbt det går... Ser fram emot att träffa släkten (läs Julian haha..), speciellt farmor som jag inte kommer ihåg senast jag såg. Riktig bra dag idag och jag känner på mig att morgondagen kommer bli minst lika bra. 

25/11

Hello!
Jag och mamma var nere på stan och luncha på Paus. Mys! Vi gick och kollade lite, inte mycket dock. Lämnade in min iphone så nu har jag en bajslånetelefon. Det skulle ta upp till en vecka o hämta den nya. Lääängtar! Så det kommer inte bli så rolig uppdatering den kommande veckan..

Nu är vi hemma. Jag degar i soffan och mamma ska ta sig en powernap. Funderar på o göra detsamma. Kl 17 så ska vi iväg och träna, Indoor Walking intervall. Woho! Det ser jag fram emot. Och imorgon ska jag jobba på Lager157 kl 11-16. Efter det så ska jag iväg, på vad får ni veta imorgon!

My old lady.



Jag och världens mysigaste Molly ligger i soffan och gosar. Pappa och jag kollar på Bron. Det är så himla spännande! Sista avsnittet nu.. Pizzan satt väldigt fint! Haha. En lat och bra söndag. Så som det ska vara. 

Efter tvn så ska jag ta ut hundarna på sista kissen. Om jag inte kan få någon annan att ta dom, but I dont think so... Känner mig inte särskilt trött men det kommer väl. Ska försöka lägga mig snart ändå. Ska ju upp ganska så skapligt imorgon och ha dejt med mamma. Har lite ärenden på stan också så det passar perfekt.

I need to feel the sun on my skin.

Bilder från Angelica Blicks instagram.


Kollar bilder på tjejen ovan. Snuskigt snygg tjej. Hon har lagt ut mycket bilder när hon varit utomlands. Det får mig att vilja dö en smula. Fan vad jag vill åka iväg och bli brun och fin. Men det kommer! Nästa år så ska jag åka iväg MINST två gånger, det har jag bestämt.

Har faktiskt städat lite här hemma. Det blev mycket mer hemtrevligare med en skofri hall och ordning i soffan. Skönt! Ligger och myser med hundarna som jag varit ute med. Fortfarande fett kallt. Väntar på pappa och Noel som är iväg på fotbollsmatch. Hoppas han får in några mål, det tror jag! Han är så duktig min lillebror. De köper med sig pizza hem. MH! Bestämde mig för en kebabpizza. Det är ju fortfarande helg mehehe. Men imorgon så, då blir det andra bullar! Nu ska jag fortsätta o kolla på Awkward och räkna ner tiden... Är vrålhungrig!

Lazy sunday



Min lilla Ebba. Det är skönt att ha hundar som är lika lata och bekväma som en själv haha! Här har hon gosat ner sig totalt i soffan. Plutt. Känner mig sjukt seg och har inte gjort något alls sen jag skrev sist heh.

Facetime:ade precis med Alex, Diana och min saknade Julian! ÅH! Han är så jäääävla söt. MIN UNGE! Jag fick pussar av honom, min charmör. Alldeles för länge sen nu. I veckan när jag jobbar inne i stan ska jag gå förbi och gosa och busa med honom. Min guldklimp.

Ae, nu ska jag dra igång lite musik och se till att få köket gjort så pappa blir glad när han kommer hem.



Too cold outside.

Brr! Vad det är kallt ute! Var ute på balkongen och tog en cigg och fy vad jag frös. Vaknade kvart över ett, hehe. Solen sken och det är fint väder ute, blev förvånad att det var så kallt ute. Jag som tänkt o ta en långis med hundarna, men nä... De ligger själva helt döda i soffan och sover haha. Ska strax ta ut dom på en liten sväng iallafall.

Väldigt skönt med sovmorgon. Gud vad jag sov haha. Åt frukost framför tvn och inte gjort något sen dess. Ska plocka lite i mitt rum och köket tänkte jag. Måndag imorgon, löning! Tjoho. Äntligen är dagen kommen haha. Jag och mamma ska gå ner på stan och luncha ihop och kolla lite. Yey! Det ser jag fram emot.

Dyng kåt och hur helig som helst.

Det blev lite bus med Maxi sötisen innan det var dags för honom att sova. En riktig liten goding det där. Jag och Nicole såg på film, rubriken ovan är titeln och det är med Mia Skäringer. Vilken kvinna! Det var riktigt roligt och vi skrattade mycket, men vissa stunder visste man inte riktigt hur man skulle reagera... Hon berättar om sitt liv, väldigt intressant. Värd att se!!

Nu har jag lagt mig i min säng. Känner mig sådär härligt trött. Ser fram emot att gosa ner mig totalt. Ingen klocka ställd. Blev inte av att städa rummet heller. Men det är ju faktiskt en dag imorgon också, right??!

GODNATT, 💗

Stenkast bort.

Har ätit god mat med familjen. Lax och potatis i ugn med citronsås och sallad till det. Yummie! 

Ska strax gå ner och möta Nicole och Maxi. Vi ska åka till Ica och sen blir det mys hos dem. Kanske lite tvspel också. Wopwoop! 

23/11

Bilder från november 2010.


Tog en riktig sovmorgon. Vaknade vid tolv och gick direkt ut med hundarna. Gick mycket i skogen så de fick springa fritt mesta delen av tiden. Det blev 6km, lite längre än vanliga svängen. Jätte skönt! När jag kom in så gjorde jag mig en stor frukost hehe. Eller snarare brunch. Det blev gröt med äppelmos och kanel, två mindre smörgåsar med solrosfrön med kaviar och ägg på. MH! Och till det en kopp kaffe såklart.

Nu ligger vi i soffan. Känns så himla bra att starta dagen såhär för då behöver man inte få ångest över att dega resten av dagen haha. Men ska vila och smälta maten en stund. Sen ska jag ta tag i mitt rum!

Välkomnar John Blund.

Ligger i sängen nu. Har både Molly och Ebba hos mig. När inte mamma (hon jobbar jour..) är hemma då duger jag för Molly haha. Sötis. Det har varit en riktig skön fredag. Har gottat mig med god mat och chips & dipp. Är det fredag så är det. Ska unna mig till helgerna men hålla mig borta från skiten vardagarna. Det som har varit den största boven men har lyckats bra den senaste tiden. 

Ingen klocka ställd imorgon. Hipp hipp! Men när jag vaknat så ska jag ta tjejerna på en morgonrunda. Kanske ska gå lite längre om jag känner för det? Får se hur vädret är också.. Det är en sån skön start på dagen, att ta en rask långpromenad och sen komma hem o mysa ner sig i soffan med en god frukost framför tvn.

Har inget annat planerat för imorgon. Väldig skönt det också. Ska bara glida omkring i mina myskläder haha. Har dock tänkt att städa lite. Rensa garderoben? Kasta det jag inte använder så det får plats med nytt. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på!

Med detta säger jag GODNATT! ❤️

Fredagsmys.



Jag var så himla hungrig så det här satt riktigt jävla fint. Älskade fredag! Pappa är en sån mästerkock. Det blev potatisgratäng och vilt kött. Till det gjorde jag en jätte god sallad. Bearnaise och tsatsiki blev det också. #Foodorgasm.  

Nu sitter vi och inväntar idol. Händer inte mycket mer. Min mobil spökar som fan. Den klickar ner och det har tagit ganska lång tid att göra detta inlägg. Hoppas ba den lägger ner med de här dumheterna! 

I'm better than good.

Fick stå vid kassan idag igen. I love it. Trivs som fisken i vattnet. Det är så kul att möta alla kunder, och få packa ner deras kläder och ge över påsen. Idag stod jag själv vid kassan, hade ju mina arbetskamrater i närheten så det var bara att ropa på dem när jag blev osäker. Alla är så himla snälla och trevliga som jobbar, är sååå glad över att få jobba där. Ska jobba igen på tisdag, kl 11-16. Onsdag till fredag så ska jag jobba på hemtjänsten igen. Känns så förbaskat himla bra att kunna kombinera med jobben!

Världsbästa mamma kom och hämtade mig efter 13. När vi väl kom hem så gjorde jag iordning lunch, blev bananpannkakor igen. Enkelt och gott! Nu ligger jag i soffan med datorn. Huvudet känns ganska så tungt och jag känner mig seg. Så himla skönt med en lugn fredag. Min mobil bestämde sig för att fortsätta spöka när jag väl satte på den efter jobbet. ÅH! Irriterande. Den får vara av några timmar till, sen hoppas jag på att den fungerar till kvällen...

22/11

Herregud vad tiden går fort. Nästa helg är vi inne i december, och då på söndag är det första advent.

Godmorgon!
Inatt så vaknade jag av att min mobil började sätta igång igen. Röststyrningen levde sitt egna liv och jag var tvungen att stänga av den. Trodde den skulle vara bra när den fick vara avstängd några timmar, men nej. Så den får vara av hela dagen, eller tills jag slutar jobbet iallafall. Hoppas den är normal sen, till måndag iallafall!

Har jag ätit frukost framför nyheterna. Har träningsvärk i hela kroppen. Men jag gillar det ändå, då känner man att man gjort rätt. Jobb idag igen då, ska få stå vid kassan idag också. Känns fortfarande pirrigt. Längtar till den dagen då jag bara gör allt flytande och lika säkert så som de andra tjejerna jobbar. Men det kommer väl?

Nu har jag tänkt att ta med mig datorn in i mitt rum och köra igång musik för att göra mig iordning. Nu när jag tänker på det blir jag mer pirrig. Haha.. Ser fram emot ikväll att äta god mat med familjen och enbart koppla av. Spännande med Idol också, inte många kvar nu..

Wish me luck!

I swear I'll be a better man.

Ligger i min fantastiska säng nu. Ebba ligger bredvid mellan mig och den andra kudden. Älskling 💗 Jag känner mig helt mör i kroppen - en riktig skön känsla. Har inte varit såhär trött på ett par nätter nu faktiskt, ser fram emot att släcka och lyssna på radion och till slut drömma mig bort. 

Jobb imorgon. Mamma skjutsar mig. Jag har verkligen världens bästa föräldrar. Slutar vid 13. Så himla skönt med fredag. Den ser ut att bli väldigt lugn, så som jag vill ha det hehe. Vill bara koppla av och se på Idol. Kanske ta hundarna på en långis när jag kommer hem? Beror på vädret... 

Får se om det blir mer jobb i helgen. Hoppas! Annars så blir de också väldigt lugna dagar. Fan vad skönt. Ser fram emot måndag såhääär mycket. Då ska jag och mamma in till stan och luncha på Paus. Mys! Skulle vilja åka och köpa lite julpynt till mitt rum också. We'll see...

Workout.



En fin bild innan träningen. Älskar mina byxor, så himla sköna! Efter träningen var jag dyngsur. Inte lika fin haha! Fy fan, idag var det riktigt tufft. Kände hur jag började sakta ner för jag var såå slut, men då kände jag hur instruktören spände blicken i mig och vråla "kooom igen nuu!!!", då var det bara att trampa på haha. Men är riktigt stolt över mig och mamma
Känslan efteråt är l o v e l y .




När vi kom hem så stod jag för våran kvällsmat. Jag gjorde bannanpannkakor med lite vaniljproteinpulver i. Delicious! Till det gjorde jag vanilj och rabarber te. Det har varit en sjukt bra och härlig torsdag, och pricken över i är att det är Vikings ikväll vid 21. Perfekt. 

Day one.

Då har jag lärt mig kassan på Lager157! Så himla kul. Det gick jätte bra och inte alls så svårt som jag trodde. Har tendens att alltid se det värsta framför mig. Var jätte nervös hela morgonen men när jag väl kom dit så flöt det på. Ska jobba imorgon också, 9:45-13. Wopwoop! Så himla kul om jag får jobba där några gånger i veckan kombinerat med hemtjänsten. Perfekt!

Finaste mamma kom och hämtade mig. Nu har jag ätit, världens godaste köttfärssås och sallad till det. Ligger i soffan med Ebba i knät och laddar upp inför träning. Vi ska köra Indoor Walking. Ska då inviga mina fina nya träningsbyxor som jag beställde från Gina. De kom i förrgår! 

19/11

Hello!
Sitter vid köksbordet och äter gröt med äppelmos och lite kanel. Så himla gottis.  Ska strax börja GÅ till jobbet. Skjut mig. Känner mig så jävla frusen och trött, vill bara krypa ner i sängen igen och lyssna på mixmegapol. Buhu!

Slutar vid 16. Tror jag ska sola då och sen bege mig hem. Unna mig en powernap haha! Imorgon ska jag se till o vara ledig, så jag hinner med att lugna ner mina nerver inför torsdag. Men det ska gå bra. Ser fram emot imorgon. Då ska jag sova ut, ingen klocka ställd.

The world greatest dad.

Hemma i min bästa conversehoodie med insmörjda ben. Min älskade pappa kom och hämtade mig från jobbet. TACK! 

Kvällen rullade på bra. Fick ett sms från Lager157, på torsdag 11-14 ska jag gå intro och stå vid kassan. IH! Spännande. Som alltid när jag har något nytt framför mig blir jag så nervös. Men jag vet att jag fixar det och det ska bli så kul. Äntligen! 

Jag och grabbarna hemma. Mamma sover över på jobbet inatt. Inte samma sak utan henne hemma. Buhu. Nu myser jag i soffan med Molly och Ebba. Ska vara uppe ett tag till, pappa och jag ska dricka te. Jobb imorgon, 7-16. Det ska bli en dröm att krypa ner i min nybäddade säng i mitt städade rum. Livet leker.

Puppylove.



Har sminkat mig lite nu och gjort mig fin hiho. Ska strax börja promenera till jobbet. Hoppas på en lugn och bra kväll med fina arbetskamrater.

Mitt busskort är slut så det blir att gå hem också. Scary! Det blir ju så sjukt mörkt nu, snabbt också. Men kanske kikar in här senare!

Never give up.

Yey! Nu känner jag mig glad. De ringde och snart ska jag gå ner och slänga in sängkläderna i tumlaren och ta upp resten och hänga här uppe. Fan vad skönt o få tvätta det jag hade.

Ska börja städa rummet också så jag har det gjort. Kanske träna lite här hemma? På med musik och köra lite. Har tänkt att ta en pw till jobbet senare. Härligt! 


Beställde precis dessa godingar. Kul o ha så man kan byta. Ska nog köpa lite mer sen när lönen kommer...

@:?!&+#%{

F***ck. Tvättstugan var självklart upptagen. ÅH! Men skrev en lapp att de skulle höra sig så fort de är klara. Hoppas bara att de gör det också. 

Nu ska jag ta ut Molly och Ebba på en sväng. Känner egentligen inte för det och är väldigt hungrig. Men en liten runda blir det iallafall.

Pink is a new fav'

 
 
Bilder från Rebfre. ÅH! Älskar hennes blogg. Så mycket inspiration. Hon är i London just nu och jag blir så sjukt sugen på att dra dit for a longweekend. Älskar hennes outfit hon satt ihop ovan.
 
Ligger i sängen och kan inte alls sova. Eller har inte direkt försökt. Men känner mig inte alls trött? Hm. Jobbigt. Ska kolla runt lite till sen släcka ner allt.

Du vet att jag kommer.

Myser med mamma, pappa och hundarna i soffan framför Bron. Spännande! Har värmt mig en kopp te också. Blev ingen tvätt för mig. Inte särskilt mycket städ heller för den delen.  En ny dag imorgon, ska ställa klockan och gå ner tidigt till tvättstugan och sätta på en tvätt (förhoppningsvis om det är ledigt, fingers crossed) medan jag tar hundarna på en sväng. Hoppas på fint väder! 

Så på förmiddagen blir det städ. Då är jag ensam hemma med mamma. Hon börjar vid två. Så då är det ingen som går mig på nerverna. Det gjorde dem verkligen idag. Måndag imorgon då, ny vecka och nya tag. Hoppas den här veckan går fort. Vill ha den 25 nu typ..

Pretty pregnant.



Ligger i soffan och kollar på Familjen Kardashian. Bästa. Då är Kourtney gravid med sin dotter och hon klär sig SÅ jävla snyggt. Hennes stil is to die for. Stor inspiration på hur man själv ska se ut och vara klädd när man blir prego. Längtar hiho.  

Pappa och Liam var nyss nere i tvättstugan. När jag sett klart på tvn så ska jag ta tag i mitt. Blöh. Känner mig så seg! Har varit en nästintill förskräcklig lugn söndag. Knappt gjort något alls ju. Imorgon ska jag jobba, 16:30-21:30. Skönt att få sova ut ordentligt. Har tänkt att gå upp vid nio och ta Molly och Ebba på en sväng och äta frukost framför tvn, gröt med äppelmos och kanel. MH! En ny favorit hihi.

All natural.



Myser i soffan under en filt. Skönt. Fan vilken slapp söndag. Love it. Ska så småning om börja plocka i mitt rum och samla ihop tvätt. Och sen städa. Men med musik i öronen så rullar det på bra.

Igår kväll var jag uttråkad så lockade håret i mittbena. Och då insåg jag att jag faktiskt har en ganska så mörk utväxt och väldigt nära färg som bilden jag la ut. Så funderar på om jag ska be Sabira att klippa mig och sen blondera nedre delen av håret, så jag får en tydligare ombre. Hon har klippt och färgat mitt hår förut. She's so good!

Sunny sunday.



Tog en sväng förbi ektorp och sen in till kneippen. Blev en liten sväng iallafall. Vädret är SÅ underbart. Inte alls kallt, solen skiner och värmer på. Molly och Ebba var kopplade hela tiden, lite tråkigt för dom. Men ska se till o gå en sväng senare idag så de får vara lösa o springa fritt. De blir så lyckliga och då värmer det i mitt mammahjärta.

Hemma nu placerad i soffan. Mamma och pappa håller på med frukosten. Det blir gröt och kaffe. Yummie! Just nu är jag riktigt sugen på kaffe så det ska bli gott. Gud vilken härlig start på denna fina söndag.

Beautiful light blue sky.

Har sovit jätte gott. Men vaknade runt nio av att Ebba kom o pussade på mig. Hon ville springa in till mamma och pappa, som varje morgon haha! Jag gick upp, tog på mig myskläderna, gick på toan och sen gick jag och la mig igen. Så nu ligger jag under täcket trots att jag har kläder, varmt och skönt.

Men funderar på att rycka upp mig och klä på mig ordentliga kläder så jag kan gå ut med hundarna på en längre sväng. Har en annan sväng i huvudet nu. Vet inte exak hur lång den är... Vädret verkar bra nu. FAN vad det blåste inatt, usch. Men det var mysigt att ligga o lyssna på när man låg under sitt varma täcke. Nu verkar det iallafall vara lugnt! 


En bild som jag tog nyss liggandes från min säng. Ser ut att bli en fin dag!



Shine bright like a diamond.



Nytagna bilder på min trötta Ebba. Världens finaste. Ligger som alla andra nätter mellan mina ben. Och när lampan varit släckt ett tag ska hon under täcket och sova. Min knäppis. Trots att jag sov en stund förut så känner jag mig trött. Skönt det! Fixade naglarna förut, fransk manikyr, inte det bästa jag gjort men det får duga. Skönt att ha något på naglarna.

Imorgon vid 16 så har vi tvättstugan. Skönt! Då blir det att storstäda rummet också. Älskar att ha det gjort och få krypa ner i en nybäddad säng. Men innan dess så vill jag hinna med en långis med hundarna och lite annat. I det stora hela blir det en lugn söndag. As it should be.

Lördagskväll.

Jag gick in i mitt rum och slängde mig på sängen. Somnade en stund. Fan vad det var skönt, det behövdes! När jag vaknade så gjorde jag och mamma iordning tacos till oss alla. Så himla enkelt och gott. Nu har vi myst ner oss i soffan med lite godis. Vi inväntar Så Mycket Bättre.

Har återställt min mobil nu. Den blev helt dum i huvudet och gick inte att starta. Så nu finns det ingenting kvar på den. Fett irriterande. Det är det första jag ska göra när jag får pegngar. Gå och hämta mig en ny telefonjävel!

16/11

Vilken härlig lördag morgon & förmiddag! Det gick precis som planerat för mig iallafall. Åt gröt imorse framför Vanderpump Rules, hoppas att säsong två kommer snart hehe. Hej inget liv! Tog en pw ner till stan och solade och sen dansa Fuego. Jätte roligt! Riktigt bra musik, Pitbull och Shakira, härligt flow! Men det är ett sånt pass man får köra fler gånger så man kan stegen ordentligt, och det ska jag verkligen! Vägen hem blev ingen dans på rosor. Gick i motvind så fick kämpa mig fram. Go me!

Nu ligger jag i soffan. Har badat och smörjt in mig med lotion och håret är återfuktat med olja. Myskläderna är på och ligger under filten med massor kuddar bakom. Ah! Har ätit en sjukt god lunch, rest från middagen igår hehe. Det blev SÅ gott. Mästerkocken pappa, ❤️ Har tänkt att mysa vidare här ett tag till och sen måla mina naglar. 

Never be Royals.

Nu ligger jag äntligen i min säng. Så himla skönt. Sverige förlora, fan. Men vi tar dom på hemmaplan istället, STORT! Då ska de små dryga jävlarna få.

Imorgon så ska jag gå upp vid nio. Ska äta frukost framför inspelat finalavsnitt Vanderpump Rules, ta en powerwalk in till stan och sola för att sen träna Dans Fuego med Stina, sen promenera hem igen. Fan vad bra. Låter som en riktigt bra start på lördag! Så ska ta och sova nu så jag kommer upp imorgon. 

GODNATT! 

Sverige - Portugal.

Både jag och Nicole var trötta. Jag hamnade i matkoma och tröttheten slog till. Vi satsar på myskväll imorgon istället! 

Myser i soffan med familjen framför fotbollen. HEJA SVERIGE! Ebba ligger mellan mina ben och myser. Fan vilken bra fredag.

Perfektion.



Värt väntan. Det här var gudomligt. Det var potatis & purjolök soppa, till det en riktigt god sallad och små hemmagjorda pizzor till. Mysigaste kvällen på länge. Helt gudomligt gott. Ska gå och ta mig lite till!

Cozy friday night.

Workout - DONE! Fan. Sjukt tufft men känslan efteråt är så jävla underbar. Har tagit mig en dusch och intväntar maten ivrigt. Är jätte hungrig och det luktar så himla gott! Det blir soppa och minipizzor till det. MH! Har längtat hela veckan haha. 

Efter maten så ska jag knalla bort till Nicole, vi ska se film och enbart mysa. Skönt att vi bor så nära, då gör det inget om det blir sent. Maximilian plutten sover säkert då när jag kommer. Hoppas inte så jag hinner klämma lite på honom hiho.

The perfect ombre.



Exakt såhär vill jag ha mitt hår. Det är verkligen den perfekta ombren! MH! Längtar tills den 25e sjukt mycket. Då ska jag boka tid direkt. Känns som att det är då jag kan börja leva igen haha. Förra lönen var inte den bästa direkt. Hatar att vara fattig....

Eftermiddags promenad.



Härlig promenad! Tog inte den långa som jag tänkte först, det var så sjukt kladdigt i skogen. Men det blev ju en bra sväng ändå! Skönt för Molly och Ebba, gick för det mesta i skogen så de sprang löst väldigt mycket.

Nu är det chillmode i soffan. Ska ta något lätt att äta. Vid 16:30 beger vi oss iväg för träning. Det slutar vid 18. Hem och duscha och på med myskläderna och sen gosa ner sig i soffan framför Idol som börjar 19 idag. Hur perfekt?!

15/11

Godmorgon!
Tog en riktig sovmorgon. Ingen klocka ställd - halleluja! Vaknade strax innan elva. Gjorde mig en jätte god frukost och myste ner mig i soffan. Dubbelavsnitt av Vanderpump Rules, tjoho! När det är klart så ska jag ta en riktig långis med mina små korvar. Solen skiner och det verkar vara så skönt väder! 

Mamma är ledig idag. Ikväll blir det ett svettigt härigtpass, Indoor Walking. Mitt absolut favorit pass. Svetten rinner och man känner verkligen hur man tränat. Fredag idag ju! Pappa har pratat om att göra en jättegod middag. Det ser jag fram emot. En riktig mysfredag hemma framför Idol med familjen. 

Food is my bestfriend.



Efter en hamburgesa så känner jag mig på så mycket bättre humör. Bästa papi hade köpt pepsi max till också. YUM! 

Så nu ska jag vänta till klockan blir åtta och köra det jag tänkt då. Sen blir det ett varmt härligt bad. Ska raka mig och smörja in mig, den känslan - ahh.. Sen är det myskläder på som gäller och mysa ner sig i soffan!

F*ck it.

När jag kollat klart på Vanderpump Rules, kommer inte ens ihåg om jag såg klart det, så somnar jag! LOL. Noel la sig bakom mig och höll om mig, söta plutt! Det var omöjligt att hålla sig vaken. Vaknade för inte så länge sen, seg och irriterad. Hahah. 

Nu är pappa hemma och ska laga hemmagjorda hamburgare, mums. Tänker att jag kan träna lite nu innan maten, men ändå känner jag mig såå lat och seg. Men va fan. JO! Kom igen nu. Och ta ett varmt härligt bad efteråt? Viljan går som vågor. Ena sekunden ba bit ihop och kör, medan andra ba "men ska ju träna med mamma imorgon. Orkar inte nu." URGH! 

Det är det värsta med att somna mitt på dagen. Vaknar alltid och är sugen på allt som är onyttigt och vill bara gräva ner mig bland filtarna och kuddarna i soffan. Blöh. Får se om jag rycker upp mig haha! Vad som än sker så ska jag ta ett bad och fräscha till mig. Sen ikväll är det Vikings med mamma och pappa

Mätt och belåten.

Sabira och jag var ute och promenerade lite, till slut gick vi upp till mig och hängde lite här. Knappt vi ses nu då vi båda jobbar och har fullt upp med vårt egna. Men vi har bestämt en riktig mysdejt när lönen rullat in. Längtar! 




Nu har jag ätit sen lunch. Slappar i soffan och kollar på Top Model i väntan på att Vanderpump Rules ska köra igång. Sen ikväll har jag tänkt att köra 20 min på crosstrainern och sen lite styrka. Kanske promenera in till stan och sola? Får se om jag orkar med det sistnämda..

Vanderpump Rules.




Har lätt blivit min nya favoritserie. Så sjukt jävla bra. Massvis med drama och intriger. Älskar att se på det, från avstånd haha! Det är Lisa Vanderpump som driver sin resturang, SUR. Och där får vi hänga med ungdomarna som jobbar där. Alla har så gott som legat med varandra, so it's always drama! De jobbar som bl a modeller och sångare utöver. Det är jätte roligt att följa!




En av ungdomarna som jobbar där är Nastassia 'Stassi' Schroeder. Tycker hon är så snuskigt snygg! Hon har alltid sitt hår i sjukt snygga frisyrer, riktig inspo! Hon är den som är mest i centrum i serien och har mycket personlighet. Kan tycka att hon är störd and a real bitch emellan åt. Men ack vad hon är snygg...

14/11

God förmiddag! 
När jag vaknade så tog jag direkt ut tjejerna på svängen, I did it! Stolt över mig själv, grått och tråkigt ute. Och sjukt geggigt. Har ätit äggsmörgås och druckit kaffe med mamma framför tvn.

Idag händer det inte så mycket. Har tänkt att städa lite i rummet. Har bestämt träff med Sabira också. Lugn torsdag för mig. Skönt det. Ikväll är det Vikings, woho! 

Hey go lets go!

Har varit lite slapp med maten nu. Åt chips och kladdkaka hos Alex och Diana härromkvällen och mycket pasta. Har känt mig lite low och typ struntat i det. Skönt att inställningen vänt efter två dagar bara. So now it's on! Ska verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. Vill se resultat fort. Maten är verkligen min störsa bov, och allt annat som är onyttigt hah. 





Träningen känns bra! Har kommit iväg med mamma och kört riktigt kämpiga pass. Ska börja mer med promenader också, ska trotsa vädret. Så imorgon börjar vi dagen med min 4km sväng med hundarna innan frukost. Sounds good to me! 

Love to be home.

Azlan & Bam på bild. Från kull 1. Bara för att de är så söta.


Dagen har rullat på riktigt bra. Älskar dessa mysdagar med min Julian. Åh, världens finaste unge. Tänderna växer för fullt nu och då sviker humöret ibland. Han kan vara en liten surbulle emellan åt. Men vad gör det, världens charmtroll ändå!

Hann som önskat o sola innan jag åkte hem. Så skönt! Nu ser man faktiskt att det tagit. I love it. Äntligen är arslet parkerat hemma i soffan med Molly och Ebba hos mig. Ikväll blir det film med mamma och pappa. Mys! Ska ta mig en dusch efter det. Jobbet ser lugnt ut den här veckan. Det gör inte mig något faktiskt.

13/11

Nu har min lille plutt somnat på mitt bröst. Älskling! Han var gnällig och ville inte riktigt komma till ro, skönt nu att han slog ihop. Nu väntar jag på att mitt nya favoritprogram ska börja, Vanderpump Rules. Bästa! I love it.

He's like an angel.



Hej! 
Idag har det blivit morgonmys och lite bus. Sen satte jag mig på spårvagnen för att åka hem till oss. Mamma är hemma och börjar jobba vid 13. Vi tog en kopp kaffe och kolla på tv. Julian var lite gnällig och somnade till slut. Nu har han sovit ett tag och snart är det dags för mat! 

Vädret är så himla härligt! Sen blir det att promenera tillbaka in till stan. Vilken bra dag. Nu har jag tänkt att göra mig lite snygg, sminka mig och fixa håret. Kul!

What a great day.

Promenerade in till stan och solade. Så himla skönt. Sen gick jag bort till Alex och Diana. Min lille Julian sover, plutt. Har ätit jätte god köttfärssås med spaghetti och nu slappar jag framför tvn. Sover som sagt över här för imorgon ska de iväg igen och då är jag barnvakt. Mysigt! 

Home from workout.



Herregud vad svettigt, och kämpigt! Var inte alls på humör och det var så himla jobbigt. Men jag bet ihop och körde på. Det var riktigt härligt när det var klart. Skönt att träna på förmiddagen så man har det gjort.

Väl hemma så gjorde jag och mami iordning lunch. Panerad torsk och en god sallad, tomat, gurka och ett kokt ägg som jag hade i. MH! Jätte gott. Nu ska jag lägga mig i ett bad och koppla av. 

Senare ikväll ska jag promenera in till stan och sola. Ska även sova över hos Alex, Diana och min goding Julian. De ska iväg tidigt imorgon och jag ska vara barnvakt. Lika bra att sova över där då, vad mys! 

Den tolfte november.

Azlan & Bozze från Mollys första kull.


Godmorgon!
Valde att lägga upp en bild på Mollys valpar från 2008 för att göra inlägget lite roligare. Är såå himla valpsugen just nu. Vi får se vad som händer med Ebba! Idag vaknade jag vid nio. Mamma hann o ta ut hundarna före mig. Och när jag tittade ut så var det grått och regnet öste ner. Blöh! Känner mig så ruggig. Gjorde iordning frukost direkt och myste ner mig i soffan framför nyheterna.

Känner egentligen inte för att åka och träna. Vill bara vara hemma och dega. Fy fan. Men då händer ju inget. Bara att bita ihop och dra iväg. Känner ändå för långis  idag, kanske kan ta det sen om det inte öser ner?? Trevlig tisdag på er!

We gonna let it burn.

Känner mig på lite bättre humör nu. Mamma har haft lite pepptalk. Skönt! Världens bästa människa att prata med när man känner sig down, hon får mig ALLTID att känna mig bättre. Imorgon kl 12 blir det Indoor Walking. Svettigt och kämpigt. Har tänkt att gå upp vid nio imorgon och ta ut Molly och Ebba på min sväng innan frukost. Fan vad grym jag skulle känna mig då. Hoppas vädret tillåter det.

Nu ligger jag i min fajna bed. Telefonen har varit normal nu när jag haft den avstängd ett tag?! Hoppas det håller ett par dagar till tack! Ska lämna in den och få en helt ny i slutet av månaden. Fan vad jag längtar dit, vill shoppa och leva loppan. Måste införskaffa mig mössa, vantar och halsduk! Usch vad det börjar bli kallt... Bara inte snön kommer snart.

Nu hoppas jag på att få drömma mig bort. Till en helt annan värld tack. Vill drömma om o ha man och barn. Ha en mysig liten gård med hundar, hästar, katter. Åh. Mys. Och vara ekonomiskt oberoende. Sweet.

Mårten.

Världens bästa pappa. Farsdag igår och namnsdag idag. You are the greatest.


Blev ingen långis för mig. Segheten slog till ordentligt. Städade iallafall mitt rum och hallen. Och igår gick jag säkert två mil, gick hela mitt arbetspass. Känns nästan som om jag har feber? Brr. Känner mig frusen och risen. 

Idag är en sån dag då jag skulle vilja äta 1kg lösgodis och slå någon gul och blå. Jättejobbig känsla. Önskar att det fanns något piller man kunde ta och sedan vakna upp smal och sexig. Det vore nåt! Fick ett tips om en app som räknar kalorier. Och när jag skrivit in vad jag ätit idag så var det typ 600 kalorier mer än vad jag skulle ätit?! Asso orka. Jag som trodde jag blivit duktig nu med kokt ägg och avokado. Nu känns allt så jävla negativt och hopplöst...

11/11

Hello!
Gud vad jag sovit gott. Vaknade av att mamma kom, och när hon varit ute med hundarna så hoppa de in till mig och det blev pussattack. MYS! Kände inte för att gå ut på promenad nu direkt på morgonen. Var alldeles för trött. Gjorde istället iordning frukost och myste ner mig framför tvn. 

Har tänkt att städa mitt rum när jag kollat klart på tvn. Det förfaller sakta men säkert så det är lika bra att ta tag i det direkt. Efter det så har jag tänkt att ta en fet långis med Molly och Ebba. Tror det blir en mil den svängen jag tänkt o gå. Sweet!


Bjuder på en härlig sommarbild. 



What is Love ?

Nerbäddad i sängen. Min hjärna känns som gröt. Är förhoppningsvis ledig imorgon, antagligen behövs det på kvällen. Men det märker vi då. 

Vet inte om jag ska ställa alarm och promenera med hundarna innan frukost. Hm.. Mamma kommer kl 10, vaknar nog av det och får se hur vädret är då. Smart. 

Är helt väck. Kommer somna så fort jag släcker lampan känner jag. Ser fram emot imorgon. Nyfiken på vad måndag har att erbjuda. Ny vecka - nya krafter!

GODNATT, ❤️

10/11

Väntar på spårvagnen. Är så himla trött. Hade gärna velat sova vidare. Och blir ju inte direkt piggare av att veta att jag jobbar till 21:30. Blöh. Imorgon ska jag sova hela dagen hah. 

Min mobil lever som sagt sitt egna liv just nu. Den hade ringt upp kontakter inatt?!?! Så sjukt jävla pinsamt!!!! Det sjuka är att den gör det via röststyrningen, fattar inte vart den får ljud ifrån när jag sover?! Åh! När jag kommer fram till jobbet så blir det att stänga av den helt. Kul....

Ändrade planer.

Myser i soffan framför Så Mycket Bättre. Det är Ken Rings dag. Älskar hans musik och de andras tolkningar har varit bra. Vilken människa, fan vad stark. Häftig att få höra om hans liv och resa, fantastiskt. 

Imorgon så ska jag jobba heeela dagen. 7-21:30. De hade ingen som kunde jobba kväll så snäll som jag är ställer jag upp. But hey, cash in! 

Får se om jag orkar vara uppe med pappa och Noel och se film. Tveksamt. Men känner mig ändå inte trött. Men vill vara ordentligt utvilad inför imorgon då det blir en lång dag. Vi får la se....

Tacksam över min familj.



Ebba and me right now. Så himla mys.
Maten var såå god. Kött, potatisskivor och sallad! Känner nu att det är riktigt skönt o vara hemma. Regnet verkar inte vilja sluta. 

Imorgon börjar jag 7 och jobbar till 12. Så måste lägga mig ganska skapligt ikväll. Segt! Efter jobbet imorgon så ska jag möta upp Jennifer för lunch på Paus. Mysigt! Det ser jag fram emot. 

Har inget jobb uppbokat den här kommande veckan. Men det lär ju komma. Så jävla härligt att ha jobb! Och något som är ännu mer härligt är att jag har världens bästa föräldrar. Älskar er!



Lördagkväll.

Min kväll spenderas hemma. Jobbet ringde och sa att det blivit dubbelbokat. Gör faktiskt inte mig något. Skönt o vara hemma med familjen och mysa. Speciellt när vädret är som det är.

Kom precis hem efter att ha varit och solat. Tog bussen in och spårvagnen hem haha! Regnet bara öser ner. Usch. Kände inte för att gå i det. Nu har pappa lagat mat. Det luktar gudomligt. 

Myskväll.

Nicole och Maxi kom förbi. Vi mötte upp Noel efter discot och gick sedan upp. Det blev Idol och mys. Maxi är så himla söt. Åh, blir galen. Vill ha mig en egen bebbe känner jag! 

Nu när jag satt i soffan så började min  mobil spöka igen när den var låst. Röststyrningen gick igång igen. Fuckkk. Hoppas verkligen bara det var tillfälligt! Orkar inte med att den ska ringa upp randoms igen. Så himla pinsamt!!!

Nu kom precis älskade pappa innanför dörren. Ska sitta uppe med honom ett tag. Det verkar vara en bra film på fyran. Men kommer knappast orka se hela den. Känner mig jätte trött. Ställer ingen klocka imorgon. Ska verkligen sova ut. Börjar ju inte förrän 16:30, och innan det har jag tänkt o hinna med en solning!

Dinner.



Mycket matbilder nu för tiden haha..... Aja! Jag har lagat tacos. Fast jag tog en annan krydda, jätte god! Lite mer kryddigt och starkt. Gjorde det med kyckling och en god stor sallad till. Köpte fullkornsbröd för o vara lite nyttigare iallafall. Det blev så himla gott!!

Är barnvakt idag. Mamma jobbar natt och pappa är iväg på opera med jobbet haha. Han kommer hem sent inatt. Men Noel är på disco på sin skola. Sött! Skönt o ha lite ensam tid. Senare kommer som sagt Nickis och Maxi hit. Då blir det fredagsmys framför Idol. Som fredagsmys till mig köpte jag paprika och gurka som jag kommer doppa i dipp. Mycket bättre än chips. Köpte mig även en liten naturgodispåse att gotta med hiho. Älskade fredag!

Frukost



Kokt ägg har blivit en ny favorit. Dör så gott det är på en knäcke med lite kaviar på! Yummie! Frukosten blir extra god när man varit ute och gått innan. Så välförtjänat. 

Var förbi affären och köpte mig den goda juicen och en yoghurt. Fett och kalorisnål, micket bra! Nu blir det lite tv och sen har jag tänkt o städa. Ikväll kommer Nicole och Maxi hit på fredagsmys. Wiho!

8/11




Good morning!
Gick upp strax efter tio idag och tog direkt ut hundarna på en pw. Blev samma sväng som härromdagen. Den är perfekt! Det går på 45 min och är 4 km lång. Perfekt start på dagen. Nu är jag vrålhungrig så ska göra mig lite frukost och se på tv.

Liten men tuff.



Jag och Julian har haft det så himla mysigt idag. Min älskling! Vi har myst och busat med hundarna. Mamma var också ledig idag så det blev en del bus och mys med henne också. På eftermiddagen så mötte vi Nicole och goa Maximilian och tog en promenad ner till Ica. Jag köpte mig en sallad. 

När Alex och Diana hämtat Julian så for jag och mamma iväg för att träna. Det blev ett svettigt och tufft pass. Indoor Walking - intervall. Härligt! Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig. Sen är det på med myskläderna och gosa ner sig framför tvn. Vilken härlig torsdag!

7/11



Godmorgon!
Nu är jag såå himla mätt. Åt gröt och knäcke till frukost. Orkade ba med en av dom. Var så hungrig när jag gjorde iordnig frukosten så blev alldeles för ivrig haha. 

Myser i soffan med Ebba nu och inväntar Julian. Lääängtar. Mamma ska iväg nu på morgonen och skjutsa mormor till ett ärende som kommer in till stan. Hoppas hon kommer förbi sen på en fika så hon får hälsa på vår lille guldklimp. 

Blev ingen pw innan frukosten idag. Ska se till o komma ut senare och ta igen det. Men imorgon ska jag börja min dag så, ledig då också wiho. Ikväll kommer jag dock svettas, och nästintill dö. Det ser jag fram emot!

Good night people.



Jag är lika trött som Ebba. Hon är så fin min tjej. Ska ligga tätt bredvid. Sen ska hon som vanligt under täcket och ligga mellan benen haha, min kelsjuka plutt. Jag tog mig ett varmt härligt bad förut. Rakade mig och har nu smörjt in mig med lotion. Hejbebislenhud! Och det toppas ju med att få krypa ner i en nybäddad säng som luktar så gott.

Klockan är ställd på åtta imorgon. Så jag hinner äta frukost och sådär innan Julian kommer. Mys! Ser verkligen fram emot o ha honom en hel dag. Känner på mig att morgondagen kommer bli fantastisk. Bäst att sova nu så jag orkar med allt!

To good to be true.

Fan vad jag är bra! Har storstädat mitt rum - kliniskt! Tvättat alla mina kläder och sängkläderna. Nu har jag bäddat rent och spruttat ner sängen med VictoriaSecret. Smells like heaven! Har också städat hallen och vardagsrummet. Känns så sjukt underbart. 

Imorgon ska jag ha Julian hela dagen, yey! Får se vad vi hittar på. Det ska bli så himla roligt. Han kommer iallafall mellan 8:30-9:00 så jag får ställa klockan så jag är uppe då haha! Imorgon väntas ett Indoor Walking pass med mamma också. Det är så jävla jobbigt. Kommer dö..

6/11



Hi lovies! 
Jag har sovit som en gudinna. Sing halleluja! När klockan ringde vid tio så stängde jag av larmet, bara för jag kunde. Sov lite till och strax efter elva gick jag upp och tog direkt ut Molly och Ebba på en 4km promenad. Så himla skönt väder! Gick förbi affären och handlade lite till min frukost. En sjukt god sockerfri juice. Köpte även avokado som jag tänkte ha på min knäcke. Men de var as hårda och skulle tydligen "mogna hemma", såg det när jag kom hem lol. Fick bli ägg och lite kaviar istället, yum!

Nu myser vi i soffan framför tvn. Ska ladda upp inför storstäd typ. Segt.. Har tvättstugan sen också. Och det känns så sjukt jävla bra. Mitt rum är en katastrof och har så gott som inga rena kläder! Ser fram emot o lägga mig ikväll i en renbäddad säng och kliniskt rum!

Myskväll.

Jobbet sög verkligen energin ur mig. Så när jag jobbat klart gick jag upp till faster, farbror & Julian. Min älskling!!! Det blir att ha honom en hel dag på torsdag, YEY! Längtar. Närmare åtta så gick jag och Alex och sola. Skönt att jag pallra mig dit haha. Sen tog jag bussen hem. Har varit trött och seg hela dagen..

Väl hemma så hade pappa gjort iordning lax. MUMMA! Åt och duschade och ligger nu i soffan och myser med Molly och Ebba. Ska göra mig en kopp te och härda ut lite, vill inte lägga mig än. Är LEDIG imorgon så det gör mig ingenting. Dör så skönt hehe. Ska bara dega omkring här hemma. Har tänkt hinna med att ta ut hundarna på en långpromenad, tvätta, städa mitt rum, städa lite överallt här hemma hiho. Får se vad som händer sen under dagen. Bäst att ställa klockan så jag hinner med allt!


Min runda, gosiga, bästa Molly!

Difference



Har ju gjort ett inlägg innan om den sjukt snygga jackan från Acne med ett ganska så saftigt pris. När jag såg den på Kenzas blogg blev jag KÄR! Har tänkt och drömt om den länge, verkligheten kom ikapp när priset dök upp. 

MEN! Nu har jag sett en liknande jacka för ett mycket mer passande pris för min budget. Tänkte att jag ska prova en storlek större så blir det ju lite oversize? Yey!

5/11

Hello!
Fan vad jag knata på! Sitter på jobbet nu och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan köra igång.

Fick i mig en god frukost, gjorde bananpannkakor med skivad banan och så värmde jag jordgubbar till det. Riktigt gott! 

Hoppas att denna jobbardag rullar på lika bra som den gjorde igår. Ledig imorgon och torsdag. Jobb lördag & söndag men hoppas på att få jobba fredag också. Det skulle vara nice!

Done for today.

Tänkte att jag skulle mysa med mamma och pappa framför Det Okända. Men kände det när jag låg i soffan att jag är alldeles för trött. Skönt det! Kommer få många timmars sömn - freakin' love it.

Somnar med ett leende på läpparna. Känner mig glad och nöjd. Den här känslan ska jag ta vara på, för jag vet hur snabbt det kan vända...


GODNATT, 💗

Äta bör man.



Hann med en solning och träning - afrodans! Så himla skönt. När jag kom hem så blev det en dusch och så var middagen klar. Vilken lyx! Det blev sjukt goda kotletter i ugn med sås, bulgur och sallad. MH!

Jobb imorgon, samma tid som idag. Tänkte lägga upp morgondagen likadant som jag gjort idag. Promenera till och från jobbet och klämma in en solning där emellan. Kanske träna lite styrka när man kommer hem?



4/11

Promenerade till jobbet. Riktigt skönt väder. Solen skiner och med musik i öronen blir man so happy. 

Morgonen har rullat på bra. Nu sitter jag på kontoret och har gjort mig en kopp te. Börjar bli hungrig och längtar till min rast haha...

Efter jobbet ska jag försöka hinna med att sola. Måste komma igång med det nu. Man blir så mycket fräschare och snyggare med färg på kroppen. Sen blir det snabbt att bege sig hem för att byta om. Det blev ändrade planer, ska möta upp Stina och köra afrodans.

Love.

Somnade i soffan. Lyckat. Mamma och pappa är iväg på bio men kommer nog när som. Har ätit lite kvällsmat och gosar med min Ebbis nu. Känner mig inte det minsta trött, enbart seg.

Hoppas på att jag kan promenera till jobbet imorgon, tänkte på vädret. Orka jobba när det pissar ner liksom. Vill övertala mamma och köra Indoor Walking imorgon. Vill svettas och komma igång på riktigt nu...


Värlsbästa du, ❤️



3/11



Hej!
Igår hade jag och Noel en sån mysig kväll med Julian och Jennifer. När vi kom dit så gick vi direkt ner och köpte mat. Det sagt sjukt fin, kände mig mycket bättre efter mat och coola! Vi hade myskväll och Julian var som vanligt världens snällaste och gosigaste kille! Vi alla sov över där och när vi vaknat bjöds det på en stor god frukost. 

Alex skjutsade hem mig och Noel och nu slappar jag i soffan. Har inga speciella planer för idag. Imorgon blir det jobb, 9-16. Skön tid! Blir en lugn dag, sweet sunday!

Fun? Don't remember...

Jobb igår då. Kändes riktigt tungt då regnet öste ner. Men kvällen rullade på bra. Påvägen hem med musik o öronen så blev jag så sjukt sugen på o dansa. Så hörde av mig till tjejerna och Emelie G nappa. Hon satt på Bishop så jag åkte dit. Aldrig varit där och det var väldigt mycket äldre som var där haha. Men det var  trevligt! Efter det begav vi oss till Puls och mötte Emelie B och Amanda LP. Det blev mycket dans och dricka. Tog sista spårvagnen hem.




Idag mår man som man förtjänar. Fy fan alltså. Men det är bara rycka upp sig. Ska ju vara barnvakt åt min Julian ikväll. Så ikväll blir det en lugn tv kväll med massor med mys och onyttigheter. Passar väldigt bra idag. Noel följer med bprt och vi ska sova över där. Dianas vän Jennifer kommer också för hon ska hämta dom sen. Blir en mysig lördag!



Första november.

Fredag! 
Godmorgon, ligger just nu i Soulsistah's säng och är riktigt hungrig. Vill gå upp och har försökt o väcka henne. Hon är ingen morgonmänniska om vi säger så....

Idag blir de att jobba 14-21. Då var det dags igen efter så gott som en vecka "ledigt" från jobb. Men jag älskar att jobba och tjäna mina egna pengar. Är jätte glad över att jag har jobb och att jag är så himla omtyckt där jag är.



Såhär såg jag ut igår när familjen kom och vi firade mormor. ❤️



RSS 2.0