25.01.18

Nu var det några dagar sedan jag kikade in här...

De senaste dagarna nu har jag varit så så så trött. Det går inte att förklara denna trötthet. Jisses. Så har inte haft ork till någonting alls. Har ju gått in i v10 (!!!!!) nu men har tänkt att skriva om det i ett eget inlägg senare. Igår när jag var ledig så sov jag så gott som hela dagen. Vaknade korta stunder, gick upp på toaletten, såg på lite tv, och sen somnade jag igen. Herregud. Och jag somnade även utan problem till natten. I vanliga fall hade det aaaldrig gått. Och jag skulle aldrig ha ro att ligga i soffan hela dagen på min lediga dag. Det hade krypit i hela kroppen på mig. Men nu, som preggo, då är det nemas problemas haha...

Men, idag så var energin en aning bättre. Sov till kl 11, det var dock riktigt svårt att komma upp. Det är som att jag inte har sovit någonting alls under natten.. Gjorde mig iordning en stor kopp te & rostad smörgås och satte mig sedan framför tvn. På eftermiddagen så kom min fina mamma och hämtade mig, vi åkte till Mirum för att kolla runt och käka. Riktigt mysigt häng med mami ♥, som alltid. Måste skriva ett inlägg om hur vi berättade om graviditeten för mina föräldrar ju, det var så fint, på självaste julafton. 


Min fina gulle-mor och lunchen jag suktat efter riktigt länge hehe #sushilover

Och så jobbade jag 16-21 ikväll. Väldigt lagom. Jobbar med så bra kollegor så vi tog det lugnt och det blev en riktigt bra kväll. Härligt med sånna kvällar! Nu är jag hemma, har duschat och sitter i soffan med min kopp te. Min räddare just nu! Jobbar 7-12 imorgon, wopwoop! Efter jobbet så ska jag kolla stan, måste hitta något att ha på mig i helgen. Då ska vi på dop i Stockholm. Adams brorsdotter ska döpas ♥ Känns lite pirrigt. Då har vi tänkt att berätta för hans familj att vi är gravida. Gud, blir jätte nervös bara av tanken. 

Godnatt!

V9 (8+4)

 Tänk vad det jobbar på inne i mig..
 
Då har vi gått in i vecka 9. Snart redan i vecka 10 ju. Det längtar jag efter något oerhört. Okej men den här veckan har utan tvekan varit den tröttaste veckan någonsin. Herregud. Gick ju hem från jobbet och varit trött konstant. Men det var precis vad jag behövde. Så den här helgen har jag verkligen sovit ut och tagit det extremt lugnt. Illamåendet har som vanligt kommit och gått under dagen. Ingen speciell tid. Har också känt mig kallsvettig och yrslig, kände mig väldigt svag en morgon och det kändes som att jag skulle svimma. Sprang typ till soffan för att sätta mig ner, sen försvann det? Hm.. 

Kroppen har verkligen förändras. Mina bröst har blivit mycket större, samt bröstvårtorna. Det går snabbt! Känner mig svullen och ''pluffsig''. Kläder börjar sitta åt. Blöh. Inte särskilt roligt. Eftersom det varken syns eller ''känns'' att jag är gravid så känner jag mig bara tjock... Är ju oerhört trött, så orkar inte gå och träna, och så äter jag allt som kommer i min väg. Ingen bra kombo. Blir en ond cirkel. Och tanken av att gå och träna nu känns så tungt. Känner ba ''nej nej nej''... Vill ha energin tillbaka nu tack.

Längtar till 16/2, då ska vi på vårt första ultraljud (!!!). Då tror jag de här känslorna om att jag känner mig ''tjock och ful'' kommer försvinnna, för då kommer jag faktiskt få se bild på att jag har någonting i mig, min lilla groda som växer ♥ Nu känns det ju bara som att det  är all mat och skräp som lagras och jäser på mig haha. Åh. Tänk ni.. Men först nu på onsdag 24/1 ska vi till barnmorskan på inksrivning. Är väldigt nervös och pirrig inför det. Känns fortfarande så overkligt. Men gud vad jag längtar. 

Saturday.

Hejsan! 
Jag började lördagen med sovmorgon till kl 11 och sedan frukost framför tvn med Adam innan han åkte till jobbet. ♥ Det är så skönt att bara slappa och ta dagen som den kommer. Och det gjorde jag verkligen idag. Kände mig pigg och utvilad för en gång skull! Min finfina soulsis hörde av sig under förmiddagen och vi bestämde träff. Vi tog en lunch på Lingon Food & Friends. Deras hamburgare är ju to die for! Sedan gick vi en sväng på stan. Kötpte födelsedagspresent till min älskade mamma som fyller år imorgon! 


Tha food och en selfie inne på H&M.

Efter stan gick jag hem och hann med en powernap - ljuvligt. Sen kom min fina, bästa Nicole och hämtade mig. Vi åkte och handlade till mat (det enda i mina tankar just nu omg) och begav oss sedan hem till henne. Maten vi lagade blev helt fantastisk. 


Vår middag. Kött med söt&vanlig potatis, sallas, tsatziki och bearnesås. Yummie! 

Efter middagen blev det sjukt mycket skratt och larv som vanligt med min bästis. Herregud. Så som jag skrattar med henne gör jag nog inte med någon annan. Helt sinnes. Vi flippar ur båda två. Vi började se filmen Hip Hip Hora och gjorde sen en riktigt god fruktsallad. 


Vilken fantastiskt meny! 

Efter filmen så fick jag skjuts hem. Väl hemma så har jag tagit mig en dusch och myst ner mig i soffan hos min älskling. Är som vanligt trött och skulle kunna somna på plats. 

Imorgon så är vi bortbjudna hem till mina föräldrar. Vi ska fira mamsen som fyller år! Åh det ser jag verkligen fram emot. Kommer träffa mormor också, vilket gör mig väldigt glad. Det var alldeles för länge sen jag träffade henne. Det ska bli så mysigt. Ska försöka fota lite där också så jag har något att bjuda på. 

19.01.18

Hejsan..

Igår så hände det, jag gick hem från jobbet. Hade sovit så så så dåligt natten till torsdag, så var verkligen som en walking zombie när jag kom dit + illamående på det. Kämpade på med morgonjobbet och tänkte att jag tar rast och ser hur jag känner efter det, men inte ens det pallade jag. Strax innan kl 11 gick jag hem. Då drack jag en stor kopp te, rostad  smörgås med ost och kände mig då bättre. Tog en dusch och sedan sov jag. Jag som redan är trött när jag sovit en hel natt var helt död. Skulle jobbat idag till kl 16 men valde att vara hemma idag också. Sov till halv elva idag och även sovit under eftermiddagen. Jag är helt slut. Åh vill bara ha min energi tillbaka... 
Har ju gått in i v9 nu (!!!). Idag, fredag, är jag 8+2. Har tänkt att skriva mer om det antingen imorgon eller på söndag. 

Adam gick i skolan till kl 16. Vaknade strax innan han kom hem. Så vi har bara varit hemma ikväll, ätit tacos och kollat på Talang. Vilken underhållning! Nu sitter vi båda två vid en varsin dator och surfar runt. Eller ja han spelar, nörd som han är ♥ Jag kollar lite tv också, någon film som går på kanal 5. Har inte alls sett mycket. Men tror jag fortsätter se den från sängen. Nu blev jag sådär snuskigt trött igen. Blir att borsta tänderna och sedan bums i säng. Hoppas morgondagen blir mer energifylld. 


Fyller ut detta inlägg med bilder från min instastory hehe...

Godnatt på er finisar.

15.01.18

Hejhej!
Då var äntligen min arbetshelg över och min lediga måndag anlänt. Den här helgen/veckan har jag varit så fruktansvärt trött. Helt sinnessjuk. Så det har varit riktigt tufft att gå till jobbet. När jag suttit ned i soffan och fikat med de gamla en längre stund så har det varit svårt att hålla ögonen öppna, samtidigt som jag blir riktigt trött av att gå omkring och göra omvårdnad, städ osv. En ond cirkel! Men de som varit gravida och som vet om mig säger att det blir mycket bättre med allting i trimester 2, oh I can't wait! 

Så idag har jag inte gjort något särskilt. Tog sovmorgon till kl 11, åt frukost och låg i soffan framför tvn en lång stund. Sen fick jag energi, då sminkade jag mig och gick ut och handlade. Fick en idé om att överraska min älskling med färdig lagad middag tills han kom hem. Så köpte ingridienser till pizza, vilket blev succe! Så himla gott. Därefter har vi bara myst i soffan han och jag ♥ En helt perfekt måndag. 

Bilder från min instastory ikväll.

Så nu har jag tänkt att surfa runt lite. Förbereda mig mentalt för jobb imorgon, 7-16 + APT på det. Gud så segt. Blir trött av bara tanken haha. Känns så tråkigt att vara såhär trött hela tiden också. Att gå och träna känns så tungt just nu, har ingen motivation till någonting. Så det har inte blivit av heller på ett tag. Vill bara sova & äta hela dagarna haha.... Vill ha tillbaka min energi!

V 8 (7+1)

Heej!
Igår gick vi in i vecka 8, har nu gått sju fulla veckor. Det tar ett tag att förstå sig på veckoräkningen, lite konstigt kanske, för 3 av de här 8 veckorna har jag inte ens varit gravid? Haha.. Det blir så för man utgår från senaste mensens första dag. Riktigt skumt men det är så det är. Så enligt appen nu är grodan 5 veckor gammal. Det är massor som händer. Helt sinnessjukt att så mycket händer på en vecka. 



Livmodern är i vanliga fall lika stor som en knuten näve, nu är den i samma storlek som en apelsin. Det är vanligt att känna illamående nu, vilket jag gjort. Det har verkligen gått från dag till dag. Kommit och gått under dagen också, ingen speciell tid. Men tack och lov så har jag inte kräkts något! Trötthet är också ett vanligt kännetecken. Det kan jag verkligen skriva under på. Har känt mig så otroligt trött, har vaknat trött vissa dagar fastän jag fått en bra natt sömn. 

Vissa dagar är det riktigt tufft att gå till jobbet och att jobba. Jobbar som ni vet på en demensvåning. Och det är riktigt krävande emellanåt. Mitt tålamod har blivit så mycket sämre och jag är känsligare. Har känt så många dagar att jag vill gå ifrån jobbet och gå hem. Bara lämna allting. Då har jag varit så sjukt trött eller mått illa. Men jag har kämpat mig igenom arbetsdagen och inte gått ifrån en enda gång. Men jag tänker tillåta mig själv att gå hem den dagen jag känner att jag inte orkar mer. Men jag är så stolt över mig själv att jag kämpar på de tuffa dagarna.

Något mer som är vanligt är cravings, att man blir sugen på något speciellt. Det har jag inte känt av något direkt? Sugen på allt som i vanlig ordning haha.. Jag är fortfarande gasig och hård i magen, svullen också.. Känner mig så formlös och ''klumpig''.. Men det är vanligt nu också vid den här tiden att kläder börjar kännas mindre, så nu har jag faktiskt köpt nya jeans i en storlek större. Nya BH:ar behövs också. Mina bröst känns så stora nu och riktigt ömma.  

Fast jag har alla dessa symptom så känner jag mig inte särskilt gravid... Igår hade jag en riktigt bra dag. Jobbade 7-12, kände mig pigg och bara svagt illamående en stund under förmiddagen. Visst var helt slut framåt kvällen och tog en 2h powernap. Men ändå mådde jag för ''bra'' för o vara gravid. Så på kvällen gjorde jag ett test. Adam bara skrattade åt mig. Den gav utslag direkt, kontrollstrecket hann inte ens komma fram. Man ska vänta 3 minuter innan man läser av resultatet men det gick på 3 sekunder hehe.. Nu vill jag bara att veckorna ska susa förbi så grodan växer och jag får en babybump. Längtar massor. ♥ 

Sekelskifteslägenhet

Jag och Adam har sånt jävla flyt just nu. Idag var vi och skrev kontrakt på en sekelskifteslägenhet!!!!!!! En trea på 90 kvm, mitt i city med en söt liten innergård. Vi svävar på moln. Det är direkt flytt och vi flyttar in 1/2. Alltså om ca tre veckor. Knas. Då kommer den vara renoverad, städad och klar. Wii!

Vi var på visning i måndags, det var öppen visning och det va ca 5-6 par till som var och kollade samtidigt. Så vi förväntade oss inte alls att just vi skulle få den! Lyckan är obeskrivlig. Så idag fick vi gå dit bara vi två för att titta och känna in. Vår lägenhet. Känns riktigt lyxigt jämfört med hur vi bor nu, en etta på 40kvm hehe..


Våran hall.

Här är hallen. Precis bakom mig till höger är ytterdörren. Rakt fram är vardagsrummet, Tycker det ser så sjukt lyxigt ut med dörrarna in till vardagsrummet. Okej #goals. Första rummet till höger har vi tänkt till lilla mini ♥ Nästa rum till vänster blir vårat sovrum och rakt fram till höger finns badrum & kök.


Grodans lilla sovrum.
 
Helt perfekt rum. Lagom stort och det kommer passa lilla bebis perfekt sedan när h*n blir stor nog. Tills dess har vi tänkt att ha det här rummet som gäst & spelrum. Älskar all förvaring som finns lite här och var i lägenheten. Både i rum och på flera ställen i den långa hallen.


Mitt och babes sovrum.

Vårt lilla kärleksnäste. Gud. Ska verkligen se till att det här rummet ska bli mysigt. Visst ska det bli mysigt i alla våra rum, men vill att det ska bli det rummet som vi bara kan slappa i och sova så sjukt gott och släppa allt. En ny säng står på checklistan. Kommer gå crazy med inredningen. Nu önskar man ju att man var miljonär hehe..


Vardagsrummet.

Ett stort och rymligt allrum. Här vill vi ha en fet divansoffa med massor med kuddar och filtar. Det ska vara mysfaktor deluxe. Det kommer även finnas plats för en hörna med bokhylla och fotölj. Eller vintrinskåp? Eller båda?? Jag skulle vilja ha en drink/serveringsvagn också. Ni märker ju, jag har stora planer...
 
Badrummet. 

Här har Adam sagt att jag får inreda helt fritt. Så jag tänker mig rosa, blommigt och lite guld kanske? Åh gud vad jag längtar efter att få handla och inreda hihi.


The kitchen! 
 
Sist men inte minst, köket. Som är som en dröm. Det är svårt att få med på bild hur stora och rymliga alla rum är. Här kommer vi få många härliga stunder. Vi vill ha ett stort matbord som rymmer många samt en ''barbänk'' där vi kan äta frukost och Adam kan studera. Jag är så lycklig för kyl & frys. Just nu har vi som en av dom och uppdelat. Så när vi varit och storhandlat är det alltid proppfullt och svårt att få plats med allting. 

Så det var allting. Är helt extas över detta. Det var en sån gullig liten innergård också. Synd att jag inte fotade där.. Det var belysning i träden och en del med matbord och stolar. Ser framför mig de mysiga sommarkvällarna med grillat och gott sällskap. ♥ Här kommer vi trivas. Och skapa vår lilla familj. Jag och min fantastiska älskling. Känner mig så glad just nu. 

Preggo inspo.


Bilder tagna från Olivia

Igår klickade & googlade jag runt på magar i v7. Känner mig som ett kassaskåp. Svullen om magen. Mina former är som borta. Kan inte knäppa mina jeans...... Då kom jag in på den här tjejens blogg. Då har hon skrivit att när hon va i v7 var hon tvungen o köpa nya jeans för hennes som hon haft började bli för trånga. Exakt som mig! Blev så glad när jag läste det. Hon hade pratat med en barnmorska också som sagt att ''när man inte är gravid, ligger livmodern som vikt. Så fort man blir gravid börjar den veckla ut sig''. Så det är ju inte konstigt att man växer och blir större redan nu, samt har som ''mensvärk''. Älskar att hitta liknande storys som min. Då blir jag så glad. Det är det jag vill få ut med min blogg!

Så den här tjejen är rena inspon. Gud, hoppas jag har orken och lusten att klä upp mig som hon gjorde. Jag kommer ju vara gravid hela sommaren. Så någon extra fin look ska jag väl orka med hehe...

Weekend.

Hej!
Då är det söndag och min sista lediga dag. Har haft långhelg, fre-sön. Och det mina vänner kunde inte ha kommit mer lägligt. Jag har bara tagit det lugnt, sovit ut & ätit gott hehe. Visst, var ju iväg och tränade i fredags och sen träffade tjejerna, men inget mer avancerat än så. Helt perfekt. ♥

Herregud vad jag sovit. Fastän jag är ledig brukar jag alltid ställa alarm till kl 10-11, jag vill inte sova bort hela dagen. Jag tycker om att göra iordning frukost och sen ta det lugnt framför tvn, så man ändå är vaken och uppe. Men de här dagarna har jag inte vaknat förrän efter kl 12, och då har det varit svårt att ta mig upp. Men det har varit så skönt. Att kunna sova ut och inte ha någonting planerat. Ska bli intressant nu när en vecka jobb väntar, plus helgen.....

Idag så gick jag upp strax efter klockan tolv. Det tog lång tid för mig att göra iordning frukost. Mådde inte särskilt bra. Kände mig svag, illamående och kallsvettig. Fick i mig lite grann iallafall. Kunde inte dricka kaffe (som jag annars tar en stor kopp av och njuter hehe) så Adam gjorde iordning en kopp te till mig som gick ner. Nu när jag slappat i soffan ett tag mår jag bättre. Skönt! Igår var jag inte utanför dörren någonting typ, så det har jag ångest för. Vill komma ut på en promenad idag.... Ska se till att rycka upp mig! 

18.01.05

Hej!
Idag har jag faktiskt mått riktigt bra. Tog en fet sovmorgon. Vaknade strax efter kl 11. Mådde liiiite illa när jag vaknade, tog en knäcke och mådde därefter bra. Gick sen på ett spinningpass. Shit vad jobbigt det var. Tiden innan jag gick iväg ville jag verkligen inte gå. Tänkte skita i det. Så är riktigt stolt över mig själv att jag ens kom iväg. Trampade på och gjorde mitt bästa, konditionen är ju sämst nu när jag inte tränat på länge. När jag kom hem så tog jag en dusch, åt ''frukost'' och sedan slängde mig i soffan. Så jävla fantastiskt att vara ledig nu.

Senare framåt kvällen så kom min soulsis Amanda och hennes dotter Julia och hämtade mig. Det blev taconight hos bästa Carolina och Ollie med Marie & Adrian också. Riktigt fredagsmys! Barnen lekte och efter maten blev det disco i vardagsrummet. Så härligt. Innan hemfärd köpte jag med godis till mig och min kära sambo hehe. Så nu sitter vi i soffan med varsinn dator i knät haha. Ska surfa runt lite till har jag tänkt och sen stänga ner. Börjar bli riktigt trött nu...


Mina älskade bästavänner, ♥
 
Idag berättade jag även för Marie och Carolina att jag är gravid. Deras reaktion. Åh så fina. De blev jätte glada. Då blir det mer verkligen för mig också. När jag berättar och pratar om det. Då kommer jag liksom på mig själv. Att ''shit, jag har faktiskt en liten groda som växer och gror i mig'', fantastiskt. 

Mental breakdown.

Igår så var jag på sjukhuset på en uppföljning av ett prov jag gjorde i somras. Det var första gången jag pratade högt om att jag var gravid, förutom till min sambo, familj och närmsta vänner. Jag var så glad och sprallig. Log upp till öronen. Hon frågade hur långt gången jag var och jag berättade, vilket hon svarade på ''mm, det är fortfarande tidigt''. Blev lite ledsen redan då. Menar hon att jag inte skulle ta ut min lycka i förskott? Ska jag förvänta mig att det inte ska gå bra? När allt var klart så avslutade hon med ''om allt går som det ska så blir det uppföljning efter förlossningen''. Där reagerade jag också. Vadå ''om''???? Där också, ska jag gå på äggskal och tänka att jag kan få missfall vilken dag som helst? Jag vet att hon absolut inte menade någonting illa med det hon sa. Och jag vet att det är väldigt känsligt nu innan v12. Därför jag har låst bloggen och jag har inte skrivit ut någonting på någon av mina sociala medier. Allting kan hända. Jag vet och förstår det. Men jag är så jävla lycklig för detta.

Så hennes ord tog på mig. När jag kom hem och Adam frågade hur det hade gått så bröt jag ihop. Jag började gråta. Kunde inte prata. Min stackars älskling, han förstod ingenting. Tror han blev lite orolig, han såg helt chockad ut när jag bara grät haha. Tillslut kunde jag prata och jag berättade hur jag kände och vad som hade hänt. Han tröstade mig så fint och fick mig sedan att skratta. Min tokstolle. ♥ Sen så la jag mig i sängen och tog en powernap på två timmar. När jag vaknade så kände jag mig som mig själv igen. 
Så nu är det gjort, my first mental breakdown lol...

v 7 (6+0)

Hej bloggis!

Då har jag gått in i v 7. Shit, samtidigt som veckorna rullar på riktigt snabbt går det så sakta haha. Den 16:e februari ska vi gå på det första ultraljudet, då ska vi få se våran lilla groda. ♥ ÅH. Vill bara vara där nu. Jag känner hur det händer saker i kroppen, samtidigt som jag inte är påverkad alls haha? Humöret är verkligen upp och ner. Känner mig känslig, för allt. Inte ledsen utan mer att jag blir förbannad och sur haha!! Och det är inte lätt när jag jobbar på en demensvåning med vissa utåtagerande och man måste ha tålamod till max. Häromdagen fick jag ett glas saft kastat emot mig. Som TUR är så fick jag ingenting på mig. Då gick jag därifrån med tårar i ögonen och var tvungen o samla ihop mig, i vanliga fall hade jag nog bara skrattat åt det och tänkt ''ops, she's havin a bad day lol''. Så det är riktigt tufft emellanåt.

Ett annat vanligt symptom jag åkt på är hård och gasig mage/förstoppning , vilket också gör att jag känner mig riktigt svullen och uppblåst om magen. Det är inte särskilt roligt då jag enbart käner mig tjock och ful. Saken blir ju inte bättre när jag är riktigt sugen på allt ätbart heller, precis som innan mens då man kan trycka i sig allt i sin väg... Men på fredag ska jag äntligen iväg på ett spinning-pass. Laddad! 


 
Tänk att den har ett hjärta som jobbar på nu. Och fingrar & tår börjar utvecklas. Alltså what!? Visst går det snabbt?? Det är ju helt fantastiskt. Att bara på en vecka händer det massor. Med mig också. Symptom nu är bland annat att man kan kännna illamående, vilket jag inte känt något mer av *peppar peppar*. Värst var iförrgår. Kände lite igår och mindre idag Yey! Men idag har jag känt mig något så fruktansvärt trött. Det var sinnessjukt. Kunde knappt hålla ögonen öppna på jobbet idag. När jag kom hem så såg jag ett efterlängtat avsnitt av Playmakers - love it! Men inte ens då kunde jag hålla ögonen öppna. Somna en liten stund men är fortfarande riktigt trött.. Efter imorgon är jag äntligen tre dagars ledig. Då ska jag sova ut. 

V.6 (5+5)

Jag är gravid.
Alltså det är så sjukt och overkligt att skriva det. Och prata om det. Jag tog ut min p-stav den sista augusti förra året efter att ha haft den i två omgångar på 7 år(?!) om jag räknat rätt. Helt sjukt. Så det tog ju ett litet tag. Eller egentligen inte. Otålig som jag (och min partner) är tyckte jag att det tog lång tid då jag förväntade mig att det skulle bli direkt. Men 3 månader är ju inte direkt någon tid. Så vi hade försökt några gånger så gissa om vi blev glada när det visade sig positivt på stickan.

Jag var hemma själv då. Adam jobbade dag och jag skulle jobba kväll. Egentligen vet jag inte varför jag gjorde ett test. Min mens var inte förstenad, den skulle komma om fyra dagar. Kan inte påstå att jag hade det på känn, fast samtidigt vill jag skriva det? Märkte lite på humöret och mina bröst. De brukar bli ömma innan mens så det är inget ovanligt, men vill antyda att de var ömma på något annorlunda sätt? Jag bestämde mig iallafall för att göra ett test. Den tredje advent, 17/12-17. Medan jag väntade på att resultatet skulle visas så gjorde jag kaffe och förberedde lite frukost. Det var tre ganska långa minuter. Det var riktigt pirrigt, för när jag la ifrån mig stickan så tyckte jag att det redan började visas ett sträck. När timern äntligen ringde och jag går för att se så ser jag ett väldigt svagt test på stickan. Jag blev helt skakig. Helt ensam. Började googla runt för att se om jag kunde misstolkat det. Nopp. Det stämde. Det var positivt. Fråga mig inte hur men efter frukosten och uppiffning av mig själv så gick jag ner på stan innan jobbet. Gick förbi Kappahl, köpte små strumpor som det stod ''I ♥ DAD'' på och slog in med stickan. Adam fick det när jag kom hem från jobbet på kvällen. Han blev lika stum och paff som mig. Ingen av oss förstod riktigt, knappt idag gör vi det. Men vi kan inte vara mer lyckliga och redo, vi längtar massor efter vår lilla groda. 

Nu är jag i vecka 6 som man säger. Jag har gått fem fulla veckor + fem dagar. Så det är inte riktigt sex veckor än men det är så man säger haha.. Några symptom har jag knappt haft, förutom utebliven mens. Visst humöret har varit upp och ner, har både varit arg och ledsen för inget särskilt. Som jag inte hade reagerat på annars i vanliga fall. Ömma bröst, en aning större för den delen också haha.. Men inget jag direkt hade reagerat på eller misstänka graviditet. Men idag, första dagen på 2018 så mådde jag så sjukt illa. Hann att vara vaken en stund. Äta frukost och se på tv. Det var när Adam lagade lunch och det började stinka mat-oz i hela lägenheten. Då ville jag spy. USCH! Som tur är hjälpte en långpromenad i friska luften och vila. Resten av kvällen har jag och min babe ätit pizza och kollar nu på Sagan om Ringen. Imorgon jobbar jag 12-21, skönt med lite sovmorgon! Hoppas jag slipper illamåendet då.....

Från appen Preglife jag laddat ner.
En magisk känsla.
 
Det blev väldigt mycket text. Men jag har tänkt att uppdatera oftare nu så det blir mindre inlägg. Fast det kanske är roligt med längre också? Vad tycker ni? Nu ska jag mysa vidare och sedan sova. Godnatt!

18.01.01

Hej!

Första dagen på det nya året. Ett blankt blad i det nya kapitlet. Jag har haft ett helt fantastiskt 2017. Tränade som en tok och kom i form, hade galet roliga utgångar med mina tjejer, härliga myskvällar med min familj, samt det som förändrade mitt liv totalt -  jag träffade (äntligen) mitt livs kärlek, Adam. ♥
Vi har hunnit med två utomlandsresor tillsammans, flyttat ihop, och nu............ väntar vi barn tillsammans. Jag och min soulmate. Helt fantastiskt. Så gissa om vi är laddade för år 2018. Året då vi blir föräldrar. Helt sjukt. 
Har skapat en egen kategori för min graviditet, ''bf2018''. Har tänkt o skriva allt mellan himmel och jord där angående min graviditet. Väldigt roligt o ha för o se tillbaka på  sen. 

Igår så jobbade jag till kl 16. Skyndade mig hem för o svira om till lite mer festligare outfit. Tog bussen ut till Lindö till mina föräldrar. Där bjöds det på sinnessjukt god mat och trevligt sällskap. Deras grannar var där också, så goa! Tillslut kom min älskling som jobbade till halv tio och vi kunde fira in det nya året tillsammans. Vid ca klockan halv två så tog vi bussen hem och somnade riktigt gott. Idag har vi varit lediga tillsammans och enbart chillat & myst. Älsksar sånna slappa dagar. 

Så nu har jag tänkt o börja ''blogga'' ordentligt. Tänker ju inte att jag bloggar utan mer skriver som en dagbok. Ska bli bättre på att ta bilder och dokummentera om min vardag och så. Hey ho let's go! 

RSS 2.0