The cutest.

Världens finaste & bästa tjejer. Love ❤️


Imorse när jag vaknade så hade jag riktigt ont i halsen. Det blev bättre efter lite frukost och te. Men är snorig och har ont i huvudet. Kul... Hoppas jag känner mig bra imorgon då jag ska träna med mamma

När Maja gått iväg till bussen så slocknade jag i soffan. Mamma kom hem vid tio så då var jag vaken en stund. Sen har jag sovit igen till nu typ. Känner i kroppen att det inte riktigt är 100%. Not fun. Nu ska jag ta och mysa vidare med mina fina tjejer, Molly och Ebba.

Good end on the week.



Var och mötte upp min fina kusin Maja på resecentrum och så tog vi spårvagnen hem. Väl hemma så gjorde pappa hemmagjortpizza och en sjukt god sallad till. Perfekt avslut på denna söndag. 

Nu ska vi hänga framför tvn och mysa. Maja ska iväg till DeGeer imorgon på en "provapådag" så det blir att gå upp skapligt för att göra frukost och följa henne till bussen. Mysigt att ha min lilla (dock inte så liten längre lol) kusin här på besök, blir inte allt för ofta! Hoppas hon flyttar hit...

Festligheter.

Jag och soulsis var och solade igår på eftermiddagen. Sedan bar det av hem till henne där vi gjorde oss iordning och gjorde Tacos. Vi satt på balkongen med varsitt glas vin i det fina vädret och det var verkligen så himla mysigt. Vi hämtade upp Karin och fick sedan skjuts ut till Gusum där Tessa och Albin hade inflyttningsfest. Det blev en del folk och det var roligt att få träffa mina saknade. Jag och Amanda var hemma hos henne runt kl 4 på morgonen. Vi köpte med oss Max som var det godaste jag ätit, fyllekäk is the shit. Vi tog oss även ett bad innan det blev att gosa ner i sängen. Mysigt! 

Idag så har det inte blivit mycket gjort. Är inte särskilt bakis men mer seg och trött. Jag och Amanda ansträngde oss dock och gick och solade förut och köpta med oss ChickenKebab hem. Sen var det sängen som gällde för oss haha. Bästa pappa kom och hämtade mig och nu håller jag på att städar mitt rum. Hatar det. Får nämligen en nattgäst, min kusin Maja kommer ikväll då hon ska prova på en skola här i stan. Mysigt! 


Outfit från igår! Fotade ingenting mer tyvärr. Så tråkigt..

It's friday and I'm happy.

Under förmiddagen så solade jag och Nicole. Riktigt skönt! Sedan bestod resterande timmarna av att ladda upp mig inför arbetsintervjun. Skapligt nervös jag var då. Usch haha! Men det gick verkligen hur bra som helst så nu ber jag till de högre makterna att det just är jag som får tjänsten. 

Jobbade sedan kväll som rullade på så jävla bra. Poff så slutade jag haha?! Köpte med mig godis hem till pappa och Noel. Kollade klart på Let's Dance och tog ut hundarna på kvällsrundan. Så nu ligger jag i min säng och är jätte trött. Imorgon ska jag ta och sova ut. Kanske ska ta en pw med Nicole. Vill hinna med en solning också innan det bär av till festligheter.


Första bilden är innan intervjun, den andra är från jobbet. Skapligt lättad och glad tjej haha!

Bom bom boom.

Det var jätte mysigt att åka iväg med mamma och Noel. Blev lite shopping! Senare på kvällen kom min bästa Sabira hit och vi satt på balkongen och myste. Underbart väder! 

Har kollat på Carina & Christines resa i USA som går på femman. Herregud vilka underbara kvinnor! Älskar att kolla på dom. Riktig underhållning jämfört med Morgan & OlaConny som man bara vill banka skiten ur för de är så dumma i huvudet. Kan inte låta bli att bli riktigt irriterad haha. Därför jag aldrig ser på det... 

Nu ligger jag i min säng och det ska bli riktigt skönt att få sova. Imorgon vid tio så ska jag och Nicole promenera till stan för att sola. Orkade inte med det idag... Sen väntas intervju och jobb. PIRRIGT!!!

Skogspromenad



Det blev en härligt sväng med mamma och hundarna. Så himla skönt väder! Perfekt att promenera i. 

Nu ska vi fräscha till oss och göra iordning någon lunch. Sen ska vi hämta Noel från skolan och bege oss ut till Ingelsta. Kul!

Den tjugosjunde.

Börjar dagen med en bamse frukost. Yoghurt med skivad banan, vindruvor och kiwii. Till det kokade jag ett ägg. Sitter framför tvn med tända ljus och avnjuter min goda frukost med mamma. Blir ingen träning idag, istället ska vi ta en långis med hundarna. Mys! Länge sen de kom ut på en ordentlig promenad nu. 

Senare så ska jag nog följa med mamma och Noel som ska till ingelsta och shoppa. Blir kul, blir nog så att jag blir stylare. Han ska ju vara en riktig swager. Sen ska jag se till att hinna med en solning innan dagens slut. Sounds good to me!

Done for today.

Jag och Nicole körde verkligen skiten ur oss på träningen. Älskar det passet. Man kör verkligen HELA kroppen och mot slutet är man så jävla död. Sjukt jobbigt men samtidigt så underbart. När jag kom hem så fanns det hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis. Dog en smula. Det satt riktigt fint. Träffade kusin Alice på en cigg också som följde med upp en stund. Mys!

Har badat och smörjt in mig med mitt nya lotion som är to die for och ligger nu i min sköna säng. Känner mig verkligen återfuktad nu. Man blir så len också hiho. Imorgon så ska jag och mamma träna Indoor Walking kl 12. Inte det bästa passet på torsdagar men det duger. Är alldeles mör i kroppen så ska ta och sova nu så jag orkar med morgondagen. 

GODNATT, 💗

Onsdag.

Nu ska jag och Amanda och sola. Efter det blir det som skrivet innan en sväng på stan. Vill hitta någon topp jag kan ha på bästis inflyttningsfest som är på lördag. Ser verkligen fram emot det. Länge sen jag festade till det nu. 

Ikväll så ska jag träna med Nicole. Blir ett Boxpass. Sist trodde jag att jag skulle dö och träningsvärken höll i sig i dagar efteråt. Ser verkligen fram emot det!

With my love.

Avslutar denna grymma dag med en sleepover hos min soulsis. Svävar på moln och ser verkligen fram emot fredag. Har en riktigt bra känsla i kroppen! 

Hann att sola innan jag mötte upp Amanda. Vi ska göra det imorgon också, ska se till att sola varje dag nu fram till helgen. Måste få tillbaka färgen! Nu ska jag skeda vidare med mitt lilla damphjärtis. 

GODNATT! 

The best day ever.

Fick ett telefonsamtal som gjorde min dag till den bästa. Jag som redan hade en bra dag?! LYCKA! På fredag ska jag på en arbetsintervju. Det skulle förändra allt. #Fingerscrossed

Avkoppling delux.

Älskar mina nya produkter. Brukar köpa de och håret känns som nytt. Det blir så himla fräscht och mjukt. Aussie is the shit. Men det som jag inte provat förut är värmeskyddet, mousset och hårsprayet. Det ska bli kul att prova!

Tänk att man får så mycket energi av att träna? Att det kan ändra humöret och inställningen helt och håller?! Underbart... Nu ska jag ta och läsa min tidning och gotta mig på lite naturgodis. Därefter ska jag städa mitt rum!

Slip in shoe,

Beställda! Äntligen.. Har suktat efter dessa länge men min storlek har varit väldigt poppulär och tagit slut sjukligt fort. Idag hade jag turen på min sida. Happy girl!

It's such a great feeling.



Träningen gick hur bra som helst. När jag väl körde igång så var jag så jävla grym. Kände inte alls för att träna men gud vad jag är nöjd med mig själv!

På vägen hem så åkte vi förbi Rusta och Ö&B. Handlade allt på bilden ovan. Så nu ser jag fram emot att lägga mig i ett långt bad och pyssla om mig själv. Det är jag så värd!

Godmorgon tisdag.



Jag har sovit jätte gott inatt. Färdig som artist. För igår när jag vaknade vid kl 14 så ringde jobbet och undrade om jag kunde jobba kväll, 16:30-21:30. Cash is king. Väl hemma så föll jag ihop direkt. Nu på morgonen så har jag gosat med Molly och Ebba och tog med dom till affären för att köpa lite frukost.


Handlade så jag kunde göra bananpannkakor. Yummie! Mamma slutade vid kl 10 så gjorde iordning åt henne också. Nu har vi druckit kaffe framför tvn och snart ska vi börja göra oss iordning för ett Indoor Walking-pass. Kämpigt.. Det blir bra efteråt haha. Ska se om jag och mamma kommer iväg med hundarna en sväng, skulle vara skönt! Ska se till att sola idag också... Låter som en bra tisdag!

Godmorgon & Godnatt.

Då är jag hemma! Tror aldrig min säng varit såhär underbart snuskigt skön som den är nu. Tog mig ett snabbt bad för att tina upp, vädret är fint men det är kyligt ute! Brr..

Det gick så himla bra o jobba natt. Timmarna bara försvann och det rullade på bra. Jätte gulliga kollegor också. Hoppas de behöver extra någon mer gång hiho. Nu ska jag ta och sova ett par timmar...

Natt.

Nu är vi tillbaka till kontoret, vi har kört full rulle sen vi började. Det är inte förrän nu vi fick en paus o kunde ta något o äta. Det satt väldigt fint med yoghurt och äggsmörgås. 

Tröttheten känns helt OK just nu. Men känner mig lite tung och trött i huvudet. Timmarna när man jobbar natt går väldigt fort, tack för det! Ser fram emot att komma hem o lägga mig i ett bad, sen somna gott i min nybäddade säng hiho.

Now it's time.

:instagram.


Då sitter jag i bilen. Pappa skjutsar mig. Är lite nervös inför natten. Men känns väldigt bra ändå. Det är bra betalt så nu hoppas jag att det här rullar på super goodie och att dom ringer mig igen haha.. Har med mig äggsmörgås, yoghurt och banan som jag ska leva på under natten. 

Innan jag åkte så hann jag se finalen i Farmen. Så jävla spännande. Värdig vinnare men jag hade velat se att Cornelia tog hem det hela. 

Då är jag snart framme. Önska mig lycka till!

Söndag.

Igår när jag kom hem från jobbet så var det mys med en hängig Julian. Senare träffade vi Nicole och Maxi. Vi var ute och gungade och lekte i sandlådan. Vi tog även en sväng förbi Citygross och följde sedan med dom hem för att bli bjudna på pannkakor och mer lek. Jätte mysigt. Julian var som sagt hängig och blev värre till kvällen då han fick feber. Han sov hos mig och det var en orolig natt, stackars liten. Blev inte särskilt mycket sömn för någon av oss. Vid kl sju så hostade han så mycket så han kräktes, då ringde vi Alex så kom han och hämtade Julian. Älskade unge, krya på dig!

Så idag har jag varit uppe sen kl 7. Var ute med hundarna en sväng och bäddat rent sängen, inte gjort mycket med andra ord. Fick ett samtal för en stund sen då Hemtjänsten hade kris med personal för natten, så det blir att jobba kl 21:15-7:00. Första gången jag jobbar natt, så vi får se hur det går haha. Så nu har jag tänkt att äta lunch och sedan försöka få några timmars sömn. Annars går det nog inte särskilt bra inatt.

Early in the morning,

Godmorgon!
Idag var det riktigt jobbigt att gå upp. Blev ganska så sent igår och sen nu har jag vanan att kunna sova hur länge jag vill, haha vad hemskt... Tackar högre makter för kaffe. Det är ju ändå ett kort pass. Fyra enkla timmar.

Och jag känner verkligen inte för att gå ut. Kände för att avlida då alarmet drog igång och visste att jag skulle gå up, kom knappt upp för jag frös som en tok... Då ska jag strax bege mig mot spårvagnen!

But first, let me take a selfie.

Wörking gurl.


Nu är jag hemma! Kvällen gick jätte bra och rullade på gallant trots att det var länge sen. Påvägen hem så köpte jag med mig godis till familjen. Väl hemma så fanns det hemmabakad pizza och sallad som var to die for. Så himla gott!

Chillmode i soffan nu. Borde bada och gå o lägga mig. Energin är verkligen på noll nu. Fatta inte hur jag trodde att jag skulle orka städa rummet när jag kom hem?? Okej störd.. Ska ta och bädda sängen och bada nu iallafall. Upp tidigt för jobb imorgon igen, härligt! När jag slutat blir det raka vägen hem för att spendera resten av lördagen med min Julian

Jobba.

Nu sitter jag på spårvagnen på väg till jobbet, fick hoppa in i hemtjänsten kl 16-21! Wiho, bäckar små.. Ska även jobba imorgon kl 7-11. Känns riktigt bra. Gud har hört mina böner haha! 

Blev klar med tvätten men hann inte städa rummet. Det ska jag ta sen när jag kommer hem. Sen lägga mig i ett långt bad. Sweet.

Hi friday!

Godmorgon!
Var uppe strax innan nio och åkte fort ner till tvättstugan. And yes, det var ledigt! Så nu har jag hunnit med några tvättar. Ska ta och städa mitt rum kliniskt också nu när jag ändå är igång, det behövs verkligen. Det är som ett riktigt bombnedslag. Ska bädda rent och mysa till det också. 

Ikväll blir det mys här hemma med god mat framför Let's Dance med familjen. Ska ladda upp så jag är riktig utvilad när Julian kommer imorgon på förmiddagen. Vad jag längtat. Tänk att få ha lille klimpen hela helgen och att han även ska sova över. 

Min lille prins.

Älskade fina Julian.


Nu är jag hemma! Ligger i sängen och det är så himla skönt. Julian och jag hade det så himla mysigt, som vanligt. Det blev lek och bus och efter det så föll han ihop i min famn. Att det kan gå från 100 till 0 så himla snabbt? Saknaden blir inte särskilt lång denna gång, för i helgen så kommer Julian hit och sover över. Vi ska ha honom så gott som hela helgen. YES! Hela familjen har längtat och ser verkligen fram emot det.

Nu har jag tänkt att kolla igenom lite bilder från mitt minne på datorn. Spännande! Älskar att kolla igenom sånt. 

20/3

Hej!
I måndags så kom mamma till Katrineholm och hämtade mig. Det var riktigt skönt att kunna åka iväg till mormor och vi hade det verkligen så himla mysigt. Väl hemma så har jag inte gjort alls mycket. Fick hoppa in igår på hemtjänsten och jobba 9:30-14 då de hade planeringsdag. Hoppas jag får mer tider då..

Idag på förmiddagen så var jag och hälsade på saknade Josefine. Alldeles för länge sen vi sågs! Blev en promenad och lite fika. Och såklart bebismys med hennes goa Leonel. Får vi göra om snart igen! På bussen påväg hem fick jag ett samtal av farbror om jag kunde vara barnvakt, självklart kan jag det! Så nu hänger jag med min guldklimp Julian som är en riktih huligan. Herregud vad han styr, inte still en sekund haha. Nu knallar han omkring med sin leksakshammare och en byggarebobhjälm. Just to cute. 


Bilder från min mysiga förmiddag hos Josefine. 💗



Black and White.

Mormor och tog en promenad med hundarna och köpte en pizza som vi delade på. Nu sitter vi i soffan och jäser framför Gladiatorerna. 

Imorgon har vi tänkt att åka till Djulöbadet och promenera där med hundarna. Så himla mys! Hoppas bara vädret är bra. Idag har det blåst alldeles för mycket...

Härligt.

Jag, mormor och AnnaGreta var och handlade lite på förmiddagen. Medans vi lagade mat så satt vi och shottade tequila. Hur underbart?! Haha älskart! Jag satte på shotlåtten så tog vi några shot. Blev mycket skratt och skoj. Nu har jag och mormor ätit vår goda lunch, biffar med sallad! Så himla gott. 

Nu ligger vi i soffan och jäser. Ska ta oss en liten powernap. Efter det blir det en sväng med hundarna. Det här är livet.

Katrineholm.

Blev en väldigt spontan trip till mormor. Bokade biljett och hoppade på tåget. Väldigt skönt att komma hemifrån. Har tänkt att stanna här över helgen och ta ett tidigare tåg på måndag. Älskar att vara här, det är så himla mysigt. Och självklart att få träffa min saknade mormor

Nu ska vi strax iväg och handla lite. Ikväll blir det mys framför Let's Dance med mormor och hennes syster AnnaGreta. Äta god mat och bara mysa. Riktig underbart. Kan nog bli ett glas vin eller två om jag känner dom rätt.


Knäppte en snabb innan min kära mor skjutsade mig till stationen.



Fan vad jag är bra.



Trots att det blåste väldigt mycket och jag fick som magknip (?) så fort jag kom ut så bestämde jag mig för att ta den sväng jag tänkt ut. Känner mig väldigt nöjd. Tog med mig Molly och Ebba som sällskap. Kan inte låta bli att tycka det faktiskt är lite obehagligt att gå i mörkret, och det blir ju inte bättre när hundarna är världens töntar och blir rädd för ingenting?! Det skrämmer upp mig ju haha.

När jag kom in gjorde jag mig lite äggröra och nu avnjuter jag en kopp te. Ska kolla på tv en stund och sen blir det sängen. Skönt!

Sött & gott.


Tog mig ett bad och sen somnade jag i soffan för en stund mehe. Vaknade för en stund sen och åt då vaniljyoghurt med banan, ananas och jordgubbar i. En snuskigt god kombo. Det slank ner fint. 

Ska ta och blåsa håret och göra mig iordning lite. Ska nämligen ta en pw med Nicole lite senare. Skönt!

Indoor Walking.

Den bästa träning är ju den som faktiskt blir av. Kände absolut inte för att åka och kände mig inte alls på topp. Men jag kämpa på och svetten rann. På passet som var idag är det ingen bra musik på som får igång mig, det bästa är på tisdagar. Ska se till att boka det. 

På vägen hem köpte vi med oss sallad. Degar i soffan nu kind of dead typ. Skiter i o jogga ikväll, ska ta en pw i spåret istället med hundarna. Så får de komma ut också. Men om man ska ta o städa rummet innan det....? 


Lite motivation iallafall hihi..

Torsdag, vad snabbt det går...

Igår så sov jag hos soulsis. Mys! Vi drack te och fixade naglarna, mina blev dock fail så jag tog bort skiten haha. Tog samma buss som henne nu på morgonen och hoppade av vid mig. Mamma är ledig idag så vi har ätit frukost och druckit kaffe tillsammans. Tog samma frukost idag som igår, en ny favorit! Så himla god kombo. Mamma ska iväg och köra Indoor Walking vid kl 12 fanns platser kvar så jag bokade också. Känner egentligen inte för det. Men bara o bita ihop o köra... 

Kommer kännas riktigt skönt efteråt och då kommer jag vara så nöjd över mig själv. Vädret är helt underbart, tackar för det! Så ikväll har jag tänkt att ta en powerwalk ner till klockaretorpet och springa ett varv i spåret. Sounds really good to me!

IvyRevel.



Kjolarna är ju to die for. Topparna kan man ändå hitta liknande här i stan. Jag ÄLSKAR skjortan, färgen och mönstret är helt i min smak. Tänk den på en solkysst kropp och sommarblekt hår. AH! Klänningen tycker jag är tuff, söt, sexig. Allt i ett. Gillar verkligen modellen!

Hur snygga grejer?!

Vårkänslor.

Underbart att få vakna upp till detta underbara väder! Det påverkar mig så mycket, att lite sol kan få en på så bättre humör?! Lovely.. Morgonsvängen med hundarna var så skön. De blir också gladare av vädret, de vill bara skutta runt o busa! Ska försöka gå en sväng senare så jag kan släppa dom. 

Surfar runt lite på datorn och är inne på Kenzas hemsida, ivyrevel.com. Det finns jätte fina kläder. Bra motivation. Det kostar lite men man kan ju unna sig när man varit duktig meheh. Ska visa mina favoriter strax! 

Min supergoda frukost.

Queen B.


Även fast jag absolut inte är klar med mitt liv som ungdom så kan jag inte låta bli att längta till familjelivet. 
Man, hus, bil, barn, hund. Kärlek.

Tisdag.

Corepasset var nog det tråkigaste jag varit med om. Man skulle ligga på rygg/mage så gott som hela tiden och göra olika övningar. Var lite mer som yoga? Nja, ingenting för mig! Ser fram emot Boxen imorgon, då känner man verkligen att man har tränat.

När jag kom hem så gjorde pappa iordning middag, han fick välja och laga den haha.. Vi barn sjöng för honom och skåla. Mamma sover på jobbet så vi har inte firat honom ordentligt. Blir nog till helgen kan jag tänka mig. Nu har jag badat och vi har sett Farmen, så himla spännande! Känner mig riktigt trött och seg i huvudet. Blir att gå till sängs tidigt känner jag.

En solig mil.



Fan vad jag är bra! Bestämde mig för att gå en mil så jag och tjejerna knatade på ordentligt. Herregud vad varmt det är ute?! Jag blir så himla påverkad av vädret så hoppas det håller sig såhär nu. Ingen mer snö tack!

När jag kom hem så gjorde jag iordning bananpannkaka, favoriten. Till det hade jag en halv banan och två kiwis, och ett glas apelsin fun light. Nu ligger vi helt utslagna i soffan. Men det är bara att ladda om inför träning med Nicole ikväll, kl 17:15. Vi ska ju köra Core, spännande! Aldrig gjort det förut..

11/3

Vill börja med att säga grattis till min bästa pappa som fyller år idag, GRATTIS! 

Älskar vädret. Ska se till att rycka upp mig och ta med mig Molly och Ebba på en långis. Just nu ligger jag i soffan o degar. Är en sån fruktansvärt bekväm person haha!! Skulle kunna ligga här hela dagen om det vore så. Men som sagt, ska ta och njuta av vädret. Läste på fb att det skulle bli minusgrader och snö till helgen?!? Say whaat?! Det får ju bara inte hända!

Måndag.

Det blev ett par snabba timmars jobb. Men bäckar små, hoppas jag får mer tider... Tog bussen hem och väl hemma så var middagen klar. Det blev köttfärsbiffar, sallad och tsatsiki! Rena rama heaven o komma hem till det. Har kollat på Farmen och slappar i soffan nu med la familia.

Känner mig trött och seg men ska hålla ut en stund till. Inga speciella planer för imorgon. På kvällen dock så blir det träning, ska prova på passet Core. Spännande! Nu ska jag göra mig en kopp te..

I want you to stay.

Vaknade vid elva av att Lager 157 ringde, blir att hoppa in där idag också. Ska jobba kl 15-18. Känns bra! Nu har jag varit ute på morgonrundan med Molly och Ebba. ÄLSKAR vädret, helt underbart perfekt.

Nu ska jag ta och göra iordning min frukost. Skönt att inte behöva stressa heller. Mamma slutar vid kl 14 så då skjutsar hon mig. Hur bäst?! 


Mina fina hihi.

Söndag.

Ändrade planer för denna söndag. Istället för att ta en långis med hundarna och träna så blev det att hoppa in och jobba på Lager157. Jobbade 14:30-17:15. Inte alls många timmar men som tur är så får jag dubbelt betalt på helgen. Så känns OK ändå. 

Mamma både skjutsa och hämtade mig. Världsbästa hon. Nu är middagen på G, det blir lax & räkröra med pasta till. Så jävla gott. Sen ska jag ta och mysa till det för mig själv. Ska ta ett långt bad, skrubba mig, inpackning i håret, bädda rent min säng och städa rummet, även måla mina naglar. Det behöver jag. Ta hand om mig själv lite.

Lördagsmys.



Jag åkte till faster och Kizen för att se melodifestivalen. Senare kom Moa också, riktigt mysigt med girlsnight. Alex och Julian var hemma hos oss och myste. Gullunge, han o klämma lite på honom iallafall. Och innan jag åkte hem så gjorde jag iordning honom för kvällen, bytte blöja och tog på honom pyjamas. Så himla mys!

Nu ligger jag så skönt i min säng. Har Ebba under täcket mellan mina ben. Där ska hon alltid ligga. Hur kan hon andas?! Herregud haha.. Imorgon hoppas jag att jag och mamma kommer iväg på ett Indoor Walking pass, vi blev reserv. Men ska försöka komma ut och springa ett varv också. Måste verkligen komma igång nu efter denna onyttiga helg. Sommaren är inte långt ifrån nu, paniiiik.... Varför ska allt onyttigt vara så fruktansvärt gott?!? Ae, ny start nu.. 

The friday.

Ikväll så firades min fina vän Saja som fyller hela 20!!! Grattis gumman! Jag hade bestämt mig för att inte dricka och gå ut. När de andra kom igång och hade roligt så ångrade jag mig... Hade varit kul att kört en utgång. Tur att jag hade nyktert sällskap haha. Men nu när jag ligger i min säng i goa pyjamasen så känns det så rätt. Så jävla skönt. Blir en fet sovmorgon imorgon, lovely. 

Trotts att vi var några nyktra partypoopers så hade vi jätte roligt. Dansa, spela spel och dansa lite till. Får satsa på att gå ut nästa lördag. Imorgon så vill jag ha en mysig hemmakväll med min familj. Har köpt mig en feeet godispåse som skulle kunna räcka en vecka. Efter den här helgen ska jag köra på godisförbud. Det behöver min besatta kropp... 

Nu ska jag sova och lyssna på stormen utanför. Usch vilket väder! Men riktigt mysigt när man ligger i sin sköna säng.

Lunch.


Jag är en sådan mästerkock! Haha.. Så himla lätt och det blev sååå gott. Först stekte jag på kycklingen så den blev klar. Sen hackade jag ner sparris, gul lök och squash. Rörde ihop det och tillsatte lite matlagningsgrädde för att få det krämigt. Kryddade det med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Starkt och gott! Hällde även i lite sötsurthaisås. D e l i c i o u s !

Nu har vi myst ner oss riktigt skönt i soffan. Har tänkt att gå ut med dom vid kl 13. Så nu ska vi mysa vidare.

Springtur & PW.



Helt underbart väder att springa i! Det gick super bra och vi båda kämpa på. Är väldigt nöjd över att jag ens kom iväg. Usch vad jag var trött imorse. Vi sprang i spåret och sen tog en omväg hem, blev 4km PW på det. Grymt! Sjukt bra att Nicole tog med mig, kände att jag hade hamnat i en deppzone men nu har jag fått motivationen tillbaka. YEY!

Nu ska jag knåpa ihop en god lunch. Efter det blir det att ta en lååång promenad med hundarna. Skönt för både dom och mig. Men nu ska jag ta och slappa en stund hiho. 

6/3

Hundarna har varit ute på morgonrundan och jag har avnjutit frukost framför nyheterna. Vädret är to die for. Helt perfekt! Nicole har övertalat mig att följa med på en springtur efter nio. Kände igår att jag hade en dålig vecka och köpte godis hahah. Och att jag ska ta tag i mig själv nästa vecka. Men blev visst snabbare än så hahah. Bra där Nicole

Hoppas vädret håller sig såhär underbart hela dagen. Ska ta ut mina tjejer på en megadundersuperlångis senare. Det förtjänar dom. Länge sen de var ute på långis... Nu ska jag ta och svira om och sen gå och möta Nicole för att först dumpa Maxi på dagis. 

I'm one good looking mother fucker.




5/3

Chai Latte - delicious!


Hejsan!
Kom hem från Amanda strax efter tio imorse. Tog en härlig frukost och myste ner mig i soffan med mamma och hundarna. Efter några timmars degande så åkte jag ner på stan och mötte upp Zorana och Besa. Vi köpte present åt en gemensam vän som vi ska fira på fredag och tog en fika på Waynes. Mys! 

Väl hemma så var middagen redo. Så nu ligger jag nerbäddad i vår älskade soffa. Känner mig som en riktig säl, men det är härligt. Väntar ivrigt på svar från intervjun. Blir så nervös på det.. Hoppas på svar imorgon så jag iallafall vet. Pirrigt värre!

Fettisdagen.

Intervjun gick bra, kändes som det iallafall. Usch, sånt där gör mig så nervös. Nu är det bara att hålla alla tummar och tår. Vill verkligen ha det här jobbet..!! 

Gick hem till Amanda sen, blev där bjuden på mat! Vilken lyx. Min lilla fru. Vi båda slocknade i hennes säng efter det hahah. Nu på kvällen så har vi delat på en pizza och snart blir det chips och dipp. Det är ju fettisdagen så meheh.. Sover även över här hos min soulsis. Love!

End of time.

:instagram.


Godmorgon!
Mamma ställde in träningen, blir för stressigt för henne för hon ska iväg och jobba så gott som direkt efter.. Så jag sket i det också mehe. Får se om vi kommer iväg på någon långis istället. Gör inte mig något faktiskt. Ska ta och städa mitt rum snart, dra igång riktig bra musik så går det snabbt.

Känner mig pirrig för eftermiddagen men känner mig ändå säker på att det kommer gå bra? Hm... Ska antagligen träffa min kära Amanda efteråt. Lär behövas. Mitt bästa stöd! Ae, nu ska jag sätta igång med mitt rum!

It will be just fine.

Imorgon kan bli en sån himla bra dag. På förmiddagen ska jag och mamma köra ett Indoor Walking - pass. Hatkärlek till det.. Och på eftermiddagen ska jag faktiskt på en jobbintervju, det är för sommarjobb och jag hoppas innerligt att det kommer gå bra. Kanske redan gå intro nu och köra extra? Åh.. Fan vad det skulle vara roligt. Men blir lycklig om sommaren blir spikad. HOPPAS!!!!

Förut ikväll så åkte jag och älskade mami iväg och solade. Skönt! Sedan åt vi tacos framför Farmen. Mysigt! Och så himla bra program. Morgondagens program kommer bli d r a m a så det får jag verkligen inte missa haha.. Ligger i sängen nu och ska ta o sova. Är pirrig för imorgon. Men har en bra magkänsla över det hela.....

GODNATT, 💗

Min helg.

I fredags så åkte jag och Jennifer till Stockholm. På våran buss träffade jag även mina kära vänner Zorana och Besa! Riktigt roligt att dom också skulle på Avicii, så vi blev ett litet gäng haha. Väl framme så blev det lunch och en sväng på stan innan vi begav oss till hotellet för att fixa oss och en liten förfest. Det var verkligen en upplevelse att se Avicii live, så himla häftigt! Det var en för tidig 20årspresent från min faster, farbror och Jennifer. Tack så jätte mycket! 


Bilder från Stockholm.



Lördagen bestod av ännu mer Stockholm. Vi var hemma i Norrköping vid 21, då åkte jag hem och svirade om för att möta min fina Nicole för förfest och utgång. Hade riktigt roligt! Puls var faktiskt kul, vill gå ut snart igen haha. Känns som om det var hundra år sen sist..

Fina Nicole och jag i väntan på spårvagnen.


Igår då så var jag ganska så död. Var barnvakt åt Julian så gott som hela dagen. Skönt att jag hade med mig Noel som hjälpte till. Var inte särskilt pigg om man säger så haha.. På kvällen så kom fina Amanda på en cigg, åkte även iväg och köpte godis. Ja, det var lite kort om min helg. 

Sov som en prinsessa och har ätit frukost och enbart slappat. Får se om det blir träning ikväll. Hoppas! Inget jobb för mig inte så imorgon blir det att gå ner till Arbetsförmedlingen, kul! NOT... 

RSS 2.0