Sa någon skål?



Såhär ser jag ut ikväll! Ska hem till min andra halva Amanda och dricka vin. Söta Ida kommer också. Känner på mig att det här kommer bli en bra kväll. Vi får se vart vi hamnar! 
XOXO



Somrig kvällspromenad,



Efter middagen så tog jag och Noel en härlig kvällspromenad. Mycket bilder på hundarna nu haha. Mina älsklingar. Vi gick ner till fotbollsplanen och de var lösa. Gud vad de lekte. Så himla underbart o se.

Älskar bilden på Molly & Julia. Det var tänkt att jag skulle fota Molly men då dök Julia upp hahah. En riktig liten linslus. En väldigt söt sådan dock. Nu ligger hela familjen i soffan framför någon film. Inte så intresserad faktiskt. Det har varit en skön, mysig och lugn torsdag. Just what I needed. Imorgon är det fredag, får se vad den dagen har att erbjuda! Tvättstugan är bokad iallafall, tackar för det....

❤️❤️❤️


Lite bilder från promenaden. Så himla skönt väder! Love it. Efteråt så gick jag och lillebror och köpte oss en varsinn sallad och en tidning till mig. Så nu ska jag mysa ner mig i soffan och läsa igenom den, sen ska jag städa rummet. Inte så farligt dock då jag städade förra veckan innan jag åkte till mormor. Men det gäller ju att hålla undan...

Love the mornings.

Good morning lovies! 
Vaknade tidigt, klockan hade inte ens slagit åtta. Men gick upp då och tog ut tjejerna på morgonrundan. Blåsigt och lite kyligt ute faktiskt. Hoppas det blir bättre under dagen... Som jag har saknat min goda frukost! Gjorde iordning en bamsefrulle. När jag flytta in hos mormor så var vi inte särskilt nyttiga, nutella på smörgåsen och chips till kvällen. Hehe ops..! Så nu blir det ändring. 

Har jag avnjutit min goda frukost och myser med tjejerna i soffan framför tvn med datorn på magen och bloggar från min iPhone. Haha! Mycket teknik här.. Ska läsa bloggar och surfa runt lite. Skönt. Bara jag som är uppe än, lugnet före stormen lol...

Det bästa med morgonen.

28/5

Hej!
Det var ett tag sen sist.. I fredags åkte jag hem till min kära mormor. Hon är dålig och mår inte alls särskilt bra. Var tänkt att jag skulle stanna över helgen men det blev tills idag. Jag var där och hjälpte till med det alldagliga och stöttade henne. Min älskade, finaste och bästa mormor. Stark som oxe och envis som en åsna. You are the best. Kändes jobbigt att åka hem idag, jag hoppas att allting blir bra, snarast. Trotts omständigheterna så hade vi det så himla mysigt. Blev även en hel del skratt, det värmer i hjärtat.




Mamma & pappa kom och hämtade mig. Vi tog med oss mormors hund Julia hem för att underlätta för henne. Så väl hemma tog jag och Noel ut tjejerna på en långis så de fick vara lösa och leka. De fick verkligen spelet och fick med en del på video, den finns på min instagram (@josefinaman)!




Senare på kvällen så gick jag, Nicole & Maxi till affären och handlade lite mys. Kardashian var på tv och senare kom även Olivia. Super mys! Oliva & hennes mamma Sussi (mammas barndomsvän) åker samtigt till Turkiet som oss, de kommer även bo på samma hotell. Hur perfekt?! Det får mig att längta ännu mer nu, vi kommer ha sååå kul!




Mamma och jag tog ut hundarna på kvällsrundan nyligen och nu ligger vi i sängen, har både Ebba & Julia här hos mig. Världens finaste. Är väldigt trött och ser fram emot att sova i min egna säng. Inget jobb den här veckan än vad jag vet. Det gör inte mig någt. Imorgon har jag tänkt att ta en riktig mega långis med hundarna. Kanske ut o springa? Får se. Tar dagen som den kommer..

Det var en del uppdatering från mig haha. Med detta säger jag god natt!

Kaos.

Vilken dag... Det började med att när jag kom till jobbet så sa de att jag inte skulle börja förrän kl tio. Funny. Men det löste sig så jag fick jobba från sju. Tur det, när jag väl är där liksom?! Idag var vi bara vikarier då personalen skulle ha möte kl 12-15. Där började helvetet. Flera larm och jag hamnade i en situation jag inte kunde slita mig ifrån. Vi var bara fyra personer också. Härligt! Gick ifrån kontoret strax efter halv fyra. Blev lite övertid till och med..

Väl hemma så mötte jag upp Nicole & Maxi för lite lek på gården. Noel kom även ner och var med. Så fort jag hamnade i soffan så somnade jag. Så freaking trött. Vaknade upp perfekt till middagen, kycklingsallad. Riktigt gott. Nu är mina kära föräldrar kaffesugna så ska göra iordning koppar åt oss. Sen ska jag ta mig ett bad och gå över till Nicole för att se på Kardashians. Mysigt!

21/5

Godmorgon!
Hade lite svårt o somna igår kväll, många glada tankar som for runt. Sitter just nu på spårvagnen påväg in till jobbet. Påväg till spårvagnen när jag gått halvägs kom jag på att jag glömt min plånbok haha! Tokfia... Det var bara att gå tillbaka. Extra motion! Tur att jag hade tid på mig..

Slutar vid kl 15 och då blir det att åka hem direkt och göra sig iordning. Noels skola ska ha klassfest. Eller skolfest? Haha vet inte. Det ska bli roligt iallafall! Det blir fika och en omgång brännboll, det var inte igår! Det ser jag fram emot. 

Önskar er en fin onsdag, xoxo.

Lyckorus.

Ligger i sängen nu. Ska jobba imorgon kl 7-15. Känns inte alls farligt. Svävar på moln och allt känns så jävla bra. Har en underbar resa att se fram emot med min fina familj (minus kära papi då..) i ett underbart land. Maten, stranden & shoppingen. Holymoly... Hoppas vädret är bra här hemma i sommar så jag har en ordentlig och bra bränna att åka iväg med. Ska köpa snygga bikinis och söta klänningar att ha i Turkiet. Vi åker den perfekta tiden också, kommer komma hem som en gyllene pepparkaka. GAH! 

Allt rullar på så himla bra nu känns det som. Hoppas det fortsätter.. Bäst att sova nu så jag orkar med morgondagen. 

G'NIGHT, ❤️

Bokat & klart!



Den 9:e augusti till den 16:e så åker jag, mamma, Liam & Noel till Alanya i Turkiet!!! Vi kommer bo på Villa Sunflower 1. Så sjukt underbart. I can't wait!!! Bodde där förra året då jag var där i maj, det är ett jätte mysigt hotell och centralt till allting. Både till stranden och shoppingen. Herregud vad jag ska shoppa..

Anledningen till att vår kära pappa inte följer med på semestern är att han ska åka till Liberia i Afrika och ska jobba där inom FN. Han ska vara borta i ett helt år men kommer komma hem tre gånger och stanna tre veckor per gång. Första gången han kommer komma hem är i september. 

Unleash the beast.



Det blev en härlig sväng med  Noel, Molly & Ebba. Vi gick 7,20km. På bilden ovan ser man lite av min nya hoodie. Har haft den hemma nu ett tag dock. Superduper skön & riktigt snygg.

Nu ska pappa och Noel iväg för att handla till middagen. Det blir tacos. Det var allt för länge sen nu. Fan vad gott. 

#IvyRevel

I'm in love.


Gjorde mig iordning lite snabbt för att se hur den skulle se ut "in action". Det är ju inte riktigt samma sak att prova när man är nyvaken och med gegg i ögonen.. Trivs i den och kan inte annat än älska den!

Nu är lillebror hemma. Vi chillar i soffan just nu men ska strax iväg på en promenad. Kan tänka mig att det blir runt strömmen.

Because I'm happy.

Älskar att få sova ut och vakna av att mamma varit ute med hundarna o kommer in o frågar "är du vaken? Vill du ha kaffe??", mys. Gjorde mina älskade bananpannkakor med skivade jordgubbar till. Yummie! Älskar att börja mina lediga dagar såhär. 

Var och hämtade ut ett paket förut, från Ivyrevel. Beställde deras playsuit förra veckan någon gång. Den är så f i n och satt riktigt bra på mig! HAPPY! Vet precis hur jag ska matcha den. Nu vill jag ha ordentligt med sommar så jag kan bättra på brännan och inviga detta underbara klädesplagg en härlig kväll med drinkar, skratt & dans.

Kenza i den snygga playsuiten.

I'm so done,

Vilken dag. Förmiddagen & eftermiddagen rullade på bra. Tråkigt väder bara. Men kvällen, mycket larm och spring. Hann inte med att gå på toaletten ens haha. Det var riktigt skönt att sluta. 

Tog bussen hem och är nu placerad i soffan. Är sååå himla trött. Ska ta mig en snabb dusch då mina fötter stinker apa och sen lägga mig. När jag nu orkar ta tag i det, ligger så skönt...

Måndag.

❤️❤️❤️


Godmorgon!
Snoozade länge idag och myste på med mina tjejer på bilden ovan. Älskar bilden, känner så mycket kärlek för de där två. Helt sjukt.. Det var riktigt segt att gå upp. Det blir ju inte bättre av att vädret är grått och tråkigt. Det påverkar mitt humör något enormt.

Känns riktigt segt att jobba idag. Hade hellre velat vara hemma i soffan framför tvn hela dagen, eller någon bra film... Åh. Men imorgon ska jag se till att vara ledig iallafall. Hoppas jag kommer iväg o tränar med mamma, sånt som märks! Nu måste jag ta o rycka upp mig och göra mig redo för att promenera iväg...

My lovie.

My sweetest pupp.


Då ligger man i sängen. Sover i min pyjamas inatt, känner mig lite frusen. Knäppte precis bilden på Ebba ovan, var tvungen. Hon är ju så sockersöt och go. Mitt hjärta!

Skönt o börja sent imorgon, har tänkt att promenera ner till jobbet om vädret tillåter. Är riktigt nöjd över min söndag. Fick en del gjort som önskat! Wiho. Kommer somna gott känner jag.

God natt, ❤️



Run.

Jag och Noel bestämde oss för att ta en powerwalk ner till Klockaretorpet för att springa i spåret. Det var riktigt skönt men samtidigt så jobbigt. Känslan efteråt är ju bäst och vi var riktigt duktiga. 

Nu ska jag lägga mig i ett efterlängtat bad. Ah.. Ingen stress här heller. Jobbar kl 12-21:30 imorgon och matlådan är fixad. Får koka ägg att ha med mig till kvällen ifall jag blir hungrig. Goodie! Ledig tisdag också. S w e e t !



Lazy sunday.

Min middag!


Pappa bakade pizza till familjen. Men jag gjorde en egen till mig och en nyttigare variant. Tog lite det vi hade hemma, det blev lite mandlar mixade tillsammans med pumpakärnor. Tillsatte två ägg och ost i smeten. Lät det vara inne i ugnen ca 10 minuter, tog ut den och tog på tomatsås, ost, kyckling, lök. Skickade in den i fem minuter till. Det blev sååå smarrigt! Annorlunda men gott.

Just nu ligger jag i soffan och segar. Vi har haft tvättstugan och jag har storstädat mitt rum. Kliniskt. Länge sen jag gjorde det. Både damma, dammsög, torkade golvet och bäddade rent i sängen. Så innan jag lägger mig ska jag ta ett långt bad och raka + skrubba + smörja in mig. Då kommer jag sova som en prinsessa.

Sommarkväll.















Dessa bilder får sumera min kväll. Har haft det så himla mysigt ute på landet med god mat & dryck, skratt och gos med djuren. Det är verkligen ett fantastiskt ställe de har.

Ska strax ta och bädda ner mig. Så himla skönt. Ledig imorgon och det känns fantastiskt. Ska se till att få lite gjort. Hörs imorgon! 

God natt.

Outfit.


Idag är det sommar.

Det har varit ett par hektiska dagar med mycket jobb och knappt någon vila. Det har verkligen sugit ur all min energi. Var snäll och ställde upp att jobba idag kl 7-12 då jag egentligen skulle vara ledig, och pricken över i:t så åkte jag på städet från helvetet. Det är utöver det vanliga. Fruktansvärt jobbigt. Har nog inte längtat hem så mycket som idag, så det var riktigt skönt med en kort tur. 

Nu är jag hemma och ska varva ner. Njuta av den underbara lördagen som är kvar. Kanske ska ta mig en powernap... Ikväll ska vi iallafall ut till Vånga hos kusinerna. Det blir grill & mys. Just what I need. Ska bli kul att ses! Älskar att vara där ute på pandet, det är så harmoniskt. 

Min lediga dag.



Hej!
Började dagen med en fet sovmorgon. Gick upp efter kl 11. Gud så skönt. Lyxade till det med bananpannkakor, till det skar jag ner ananas & banan. Så himla gott. Idag blev de riktigt fina och goda, så fick till en bra bild haha!




På eftermiddagen så kom Sabira hit och vi tog ut hundarna på en långis. När vi gick så var vädret stabilt, när vi väl kom till skogen och var så gott som ingenstans så började det självklart pissa ner. Det värsta av allt var att det aldrig slutade heller. Usch. Så det var bara att knata på. Vi gick 7,37 km så det blev en sväng iallafall.

Nu har jag tagit mig en dusch för att vakna till. Kände mig väldigt trött och frusen. Lite bättre nu. Har tänkt att bädda rent sängen och lägga mig tidigt framför en disneyfilm. Mys!

Say my name.



Raaaast. Gud så skönt. Var och köpte en sallad och hittade den här fina zeron, var ju bara tvungen att ha den. Så vacker. Ligger i soffan nu i personalrummet. Har bara 30 min rast idag. Kanske lika bra det, känner att jag skulle kunna somna annars. Och då blir man ju bara segare.

Slutar vid kl 16 och då har jag tänkt att gå o sola. Om jag orkar... Brukar bli så seg och vill hem direkt, men vi får se! Skulle vara skönt.. Hoppas vädret tillåter en promenad hem. Då skulle jag känna mig duktig.

Ready to rock you.

I eftermiddags så åkte jag, pappa och Noel till familjen Femerström på fika och mys. Det var ett tag sen jag träffade min guldklimp Julian, så det var underbart att få pussa och mysa med honom. Kusins älskling! Tiden rullade iväg där och sen var det dags för jobb. Jag har suttit vak fem timmar. Det segaste jag någonsin varit med om. Personen sov för det mesta så det blev väldigt långtråkigt. Fem timmar kändes som tolv haha.

Pappa kom och hämtade mig när jag slutade. Tack bästa du! Nu har jag tagit mig en dusch och ska göra mig iordning för sängen. Imorgon så ska jag jobba kl 9-16, på vanliga hemtjänsten.. Skön tid. Liiite sovmorgon iallafall.


Bilder från min eftermiddag hos da Femerströms, ❤️

En härlig kombo.



Godmorgon söndag!
Startar denna dag med en härlig frukost. Älskar frukost. Lyser upp i detta tråkiga väder. Man får ju lite sommarkänslor, men så tittar man ut och vädret smäller till med en rejäl örfil. Fy. Det blev iallafall en härlig mix med jordgubbar, ananas & banan i vaniljyoghurt. Till det kokade jag ett ägg med lite kaviar och självklart en stor kopp kaffe till det.

Ser inte fram emot att jobba ikväll. Så himla segt. Vädret bidrar väldigt mycket till mina känslor. Och när det är på helt nytt ställe känns det lite off. Men vi får la se. Det ska väl gå det med....

Pure beauty...



Ciara. 
Så sjukt vackert.



Just the way you are.

Knäppte en ego under dagen.


Nu har mina gäster gått. Följde de hem och hade med mig hundarna samtidigt. Nu är kvällsrundan gjord och jag sitter i soffan framför tvn, det började en rolig film på trean som vi började se. Ska se klart den!

Imorgon så ska jag jobba, kl 16:30-21:30. Skön tid. Ska vara på hemtjänsten som är intill den jag brukar vara på. Helt nytt. Det var kris så vi får se hur det går. Känner mig trött och seg så det ska bli skönt att krypa ner. Men ska vara uppe ett litet tag till...

Cozy moment.

Nu är Nicole och lille Maxi här. Mys! Nicole smakade också på pizzan, den blev godkänd. Kul! Nu är det soffmode framför Talang. Herregud vilka människor det finns. Underhållning på hög nivå iallafall. Får se om vi hyr någon bra film senare då tvn inte har något speciellt bra utbud.

Har skurit upp frukt, jordgubbar och ananas - delicious. Nu har jag tänkt att ta ut hundarna på en liten sväng, sen blir det nog att se film! Mys..


Så himla fräscht och gott!

Homemade pizza.



Det fanns ingen mandelmjöl så jag köpte mandlar som jag malde ner tillsammans med två ägg, två dl fetost. Det var det jag hade i smeten. Den var inne ca 15 minuter. Tycker att den blev god. Lite annorulunda... Gjorde mig en smarrig sallad till. Det blir att göra om igen iallafall!

Powerwalk.



Blev en skön promenad. När jag bad Noel att fota lite så blev han sur och tog ingen bra bild alls..... Den ovan får duga. Jag som kände mig snygg.

Nu ligger jag i soffan. Skönt med lugn kväll. Pappa och Noel åkte precis till Vånga för att mysa hos kusinerna. Mamma ska iväg på galej och jag ska vara hemma med hundarna. Skönt o vara ensam. Får se om Nicole & Maxi kommer hit senare. 

Nu ska jag gå över till Coop och se om de har något mandelmjöl. Ska prova på att göra en LCHFpizza.

Lördagmorgon.

Bild från rebfre.se


Godmorgon!
Vaknade strax efter nio och tog ut hundarna på morgonsvängen. Vilket tråkigt väder. Ser ut att kunna börja regna vilken sekund som helst. Usch. Till frukost blev det bananpannkakor. De blev riktigt goda men väldigt fula haha. Därav den lånade bilden hiho.

Jag hoppas att vädret blir bättre (iallafall slipper regn) så jag kan gå ut på en powerwalk. Igår satt jag still så gott som hela dagen. Känns inte bra. Träningsvärken var dock hemsk igår, bättre idag så jag hoppas jag kommer ut senare.

På återseende!

Fredag.

Dagarna har rullat på jätte bra. Har gått två introdagar nu och jag trivs och börjar känna mig bekväm. Roligt med något nytt! Molly är precis som vanligt nu och bajsar normalt. Så skönt! Vet inte vad det kan ha varit... Skönt att det är över iallafall. Tränade med mamma igår, IndoorWalking. Dagen innan det så var jag ute och sprang. Gjorde några utfall då också och träningsvärken sitter i än. Men det är ju en skön/hemsk smärta. Då vet man att man gjort rätt!

Igår efter intron så åkte jag hem till min saknade Amanda. Det har inte blivit att vi träffats på ett tag då vi gått om varandra och tiden inte räckt till. Men igår så blev det sleepover. Massor prat, prat och mer prat. Underbart. Kom hem strax efter kl nio idag och har sen dess tagit ut hundarna, ätit frukost och legat i soffan framför tvn. När Noel slutar skolan så blir det en pw runt strömmen, bara det inte börjar regna...


An oldie with my lovie soulsis.

6/5

Godmorgon!
Gick upp stra efter halv fem för att duscha och göra mig iordning. Tack gode gud för smink haha! Såg ut som skit. Att det kan göra så mycket?! Både med utseendet och med ens självkänsla? Goodie.. Tiden gick SÅ fort, helt plötsligt skulle spårvagnen gå om sju minuter, så det fick bli att springa till första spårvagnen hahah... 

Nu sitter jag på spårvagnen som kommer ta mig enda fram. En liten bit att gå också så det känns skönt o ha tid på sig. Är lite nervös då det här är helt nytt för mig. Kommer ha åtta veckors sommarjobb där så jag hoppas det kommer bli bra hiho. Känner en tjej sen innan som är vikarie där som jag antagligen kommer få jobba ihop med under sommaren. Det känns lugnande. Mitt i stressen så glömde jag mina hörlurar. KUL! Blir en tyst resa...

Världsbästa mamma kommer och hämtar mig sen vid kl 13. Skönt! Hoppas jag kan skriva senare "det här gick hur bra som helst, vad var det jag var så nervös över?!".. Den som lever får se...

I wanna know what love is.

Då var även denna dag avklarad. Skön ledig dag. Städade lite här hemma och sen träffade jag min Sabira, älskade vän. Amanda kom även förbi på en cigg. Som jag saknat henne!!! Riktigt skönt att få krama om min skrutt. Blir en sleepover i veckan, can't wait! 

Ska ta o sova nu, upp halv fem imorgon för att hinna med allt. Blir att byta lite spårvagnar för att komma fram. Ska bli kul att sommarjobba med någonting helt nytt som ger en ny erfarenhet. Spännande! Det jag känner mig mest nervös över nu är resan dit. Så jag inte missar någon spårvagn eller så. Men det ska väl gå bra. Slutar kl 13 imorgon. Tittar in och skriver då hur det gått.


Skulle bara vilja ha någon o tycka om. Och pussas lite med.



Tisdag.



Blev en sväng runt strömmen idag också med lillebror och hundarna. Riktigt skönt väder! Molly verkar må lite bättre men bajsar fortfarande löst. Älskling. Men hon är pigg och glad och är sig lik. Vi får avvakta och se.

Nu ska jag äta sen lunch. Sallad & kyckling i ugn. Mumma! Sen blir det att gå över till Nicole på en fika. Sabira hörde av sig nu också så det blir säkert att träffa henne! 

Mitt i natten,

Jag orkar inte.
Både Molly och Ebba sov(er) hos mig inatt. Molly är inte så värst förtjust i det. Hon vill helst sova hos mamma och pappa. Hon tassade (ni med hund vet att it drives you crazy att lyssna på mitt i natten) omrking och gnällde lite. Vaknade lite halvt av det och försökte få henne att komma till sängen. Men nej. Istället sätter sig stackarn och släpper en bomb. En stor jävla bomb. Då kan jag lova att jag vaknade hahah. Upp och städa och sen tog jag ut dom. Molly kräktes lite och fick ut det sista. *Suck*. Nu är hon mycket bättre och piggare. Nu ligger hon minsann nöjd här bredvid mig med Ebba

Så nu ligger jag klarvaken i min säng. Har borstat tänderna och gjort om min kvällsprocedur i hopp om att kunna somna om. Men vad gör det, är ju leeedig imorgon hoho.


 
Gammal bild på min tant. Lilla älskling..

I need a big change.



Annie Lindblad, lätt en av världens snyggaste kvinnor enligt mig. Fan vad hon är ball. Älskar hennes stil och framför allt h å r e t . To die for. Är riktigt sugen på det "rosa" håret. Så fint. Lite roligt att testa på det? Hm, får se...

Imorgon så är jag lediiiig! Skulle egenltigen gått intro på mitt sommarjobb men de ringde o sa att det inte blir något pga brist av personal. Gör inte mig nåt faktiskt hiho. Men på tisdag ska jag dit. Pirrigt!

Sköna söndag.

God förmiddag!
Idag så vaknade jag strax innan tio. Hade nog kunnat sova lite till men det är lika bra att gå upp och få ut lite av dagen. Jag och Noel tog ut hundarna på morgonkissen. Blev en liten längre sväng idag. Skönt! 

Nu slappar vi i soffan. Ska strax rycka upp mig och städa lite här hemma. Ta tag i mitt rum. Senare blir det jobb, 16-21. Så himla skön tid!


Lite mys i sängen innan promenad, ❤️

Promenad runt Åbackarna.

Jag och Noel (+hundarna såklart) tog oss en sväng runt strömmen som skrivet innan. Skönt promenadväder! Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Min fin fina lillebror. 

Nu är vi hemma och jag ska sätta igång med tvätten. Suck. Känner inte för det men har inga rena kläder så jag måste haha. Ikväll blir det mys och slapp. Lillebror fick bestämma middag och det blir kebab eller pizza. Helt OK ändå! 


Bilder från promenaden. 

Sovmorgon.



Som jag har saknat att få sova utan något alarmt ställt och vakna utav Ebbas pussar. Heaven! Vaknade runt elva men har legat och sträckt på mig ett bra tag. Har avnjutit en god brakfrukost framför tvn. Nu har mamma och pappa åkt iväg. De ska på kryssning idag till imorgon. Så det är bara jag och mina bröder hemma. Den stora vet jag inte vad han ska göra, men jag och den lille ska ha myskväll och se Gladiatorerna. Igår kväll så var jag över hos Nicole. Min fina vän. Vi har alltid sjukt nära till skratt och man har aldrig tråkigt. Det behövdes efter en ganska så jobbig och usel dag på jobbet.

Idag så har jag inga planer what so ever. Det känns fantastiskt, ska bara ta dagen som den kommer. Jag och Noel har tänkt att ta hundarna runt Strömmen iallafall. Skulle vara skönt. På eftermiddagen så har jag dock tvättstugan (som jag längtat!!!!). Tummen upp för det. Så ska städa rummet och bädda rent sängen. Fan vilken myslördag.

Maj månad.

Mördarpasset - all done! Var inte så farligt dock. Innan jag började igen vid kl 16 så gick jag in i "realexrummet" och sov en stund. Behövligt! Det har rullat på bra både under dagen och kvällen. Känner mig så glad och nöjd. Det är nog för att det är fredag imorgon och jag är ledig lördag. Då ska jag verkligen sova ut. Ska inte ha några planer alls. SÅ SKÖNT! Har tvättstugan då vid kl 16 så det blir en lugn lördag. Just what I need.

Under kvällen när jag jobbade när jag var ute så träffade jag en hane från Mollys första kull. Det var min Azlan. Jag såg direkt att det var han. Varför jag skriver "min" är för att det var jag som fick bestämma vad han skulle heta och han blev min favorit. Idag heter han Zimba och han är så FIN. Riktig läcker teckning. Det är värmer verkligen i hjärtat när man vet att de har kommit till rätt familjer och blir överösta med kärlek. Vi har haft två kullar och har kontakt med en del. Det är SÅ kul. För när man föder upp valparna och man är med från början så får man ett speciellt band till dem. K ä r l e k.


Var bara tvungen att ta en bild. Hur fin?! Lika söt som mamma Molly, ❤️

RSS 2.0