Stockolm, Arlanda!

Väntar på att kl ska bli 8 då vi förhoppningsvis sitter på flyget. Är med Alice. Det är väldigt lite folk och det är riktigt tråkigt. Hennes familj är påväg hit nu. Blöh.

Kommer inte skriva något där nere men kommer bjuda på en riktig bildbomb sen när jag är hemma igen. PUSS, älskar mina nära och kära - ni vet vilka ni är 💗


Julians dop 👼💕


Satan i gatan vilken Åska!?

Vaknade av åskan. Herregud vad det small! Min balkong dör var öppen också så jag hörde det verkligen. Kändes som om hela huset skaka. Obehagligt! Och regnet öste ner. Men ändå lite mysigt att ligga i sin varma säng och höra hur det piskar ner. Tisdag = två lektioner as usual. Men idag har vi ingen Historia, vi ska istället till Arbetsmuseet och analysera bilder o blabla. Måste göra det någon eftermiddag.

Nu på morgonen har jag ätit bananpannkakor och druckit kaffe. Love it. Älskar att ba slappa på morgonen i soffan framför tvn. Men har faktiskt fått lite gjort, jag är klar med svenska C rapporten. WOHO! Det känns så jävla fett underbart skönt!!!! Hoppas bara det duger för läraren är lite speciell och extremt noggrann, eller inte noggrann utan mer petig. Sjukt jobbig.

Skönt att beta av skolarbeten nu. Studenten snart och innan det TURKIET. Åker om 6 dagar (?!?!?) I'm about to die. Det är lite stressigt men det är bara att bita ihop och köra gärnet nu det sista. Igår var jag och sola med kusin Alice och moster Karin på Nordic. Fick solkort av bästa mamma ♥. Det var riktigt skönt, ska sola idag också har jag tänkt...

Jobbiga tider.

Fick mig en ordentlig sovmorgon - riktigt skönt! Gjorde bananpannkakor till frulle, sitter aldrig fel. Det blir så sjukt gott. Nu har jag placerat arslet i soffan med datorn. Måste få tag i pluggeriet. Det går ju sådär. Även fast jag sov riktigt gott så känner jag mig seg? Lite ont i huvudet och allmänt degig. Fun! Vill komma igång med det här nu, sen blir det promenad. Skönt!

Det blir en lugn hemmakväll. I kväll ska vi äta god mat och bara mysa. Se på Eurovision och äta snacks hoho. Ska komma igång med svenskarapporten nu. Det är riktigt svårt och då blir det jobbigare att komma igång med det. Hate it! Men, det måste göras.

Skriver senare, xx ♥

Trötter, ZzzZzz...

Idag åkte vi upp till Vånga för att fira en av mina kusiner, Teodor. Han fyllde 18 igår (torsdag) så idag firades han! Det var riktigt trevligt. Det bjöds på väldig god mat och dryck. Mina farbröder och kusiner var där. Styrde ihop ett collage som jag la ut förut. Favoriten Julian var där. Min lilla älskling. ♥ Världens finaste. La även upp en outfit hoho. Jag hade på mig en byxdress och sen en kavaj! Tjusigt.

Nu ligger jag i min säng helt slut. Är så himla trött. Älskar o känna så och sen veta att man kan sova ut imorgon. Ahhh, that feeling! Imorgon så blir det plugg, promenad, plugg, städ, plugg, tvätt, plugg. Ja, en riktigt rolig dag med andra ord - NOT. Men måste man så måste man.. Aja! Det är snart slut...

GODNATT,

Outfit!


Family 💗


Ågelsjön! ☀



Rebecka hämtade upp mig så tog vi en promenad runt Ågelsjön! Hon tog med sig sin hund Hugo och jag Molly och Ebba. Det var jätte mysigt! Hon hade med sig fika så vi satte oss uppe på ett berg o snacka. Love ❤


Magnus Uggla - Min far

Ligger i sängen och lyssnar på Mix Megapol. Så avkopplande när man ska sova. Det blev ingen springtur eller crosstrainer idag! Var så jävla trött och irriterad (?). Somnade i soffan flera gånger haha.

Imorgon börjar jag 9:10. Vet inte om jag går hela dagen för sist fick de som inte hade rester gå hem i de ämnena. Hoppas det så jag kan ta tag i de rester jag faktiskt har. Nu ska jag sova. Godnatt!


En slapp dagens.

Me today! 

14/5

Personlig Försäljning gick snabbt! Vi hade prov, ops. Det hade jag ingen aning om. MEN, det gick jätte bra! Svarade på allting och jag gick därifrån med en bra känsla. Skönt! Traskade hem i en rask takt, musik förändrar verkligen allt! När jag kom hem gjorde jag äggröra och bacon, mums. Nu sitter jag i soffan med dogsen och slappar.

Nu har det regnat, hoppas det bara var den här skuren som kom. Får se om jag orkar cykla bort till spåret, annars har jag tänkt att köra på crosstrainern 20-30 minuter senare ikväll. Ska också plugga lite matte, har rest där.

I got a good feeling..

Älskar mornar som denna.

Det är så skönt! Har tagit allt i min tid och bara relaxat. Ätit frukost, druckit kaffe, tittat på tv, badat, och nu sitter jag i soffan igen med mamma som vaknat ♥ Vi sitter och myser framför tvn. Ebba ligger här hos mig och är så kelig. Min älskade bebis! 

Ska börja plugga lite Personlig Föräljning nu. Blöh. But I have to! Jag kan inte fatta att det här allting är snart slut!? Att man slipper skolångesten snart? Woop. Men ändå ångest att sluta haha. Ackack vilka problem. Har grejer att se fram emot sen efter skolan. Love life!

Gray morning.

Tisdag - två lektioner. Stannade hemma från den första, Historia. Vi arbetar bara med rester o så ändå. Börjar inte personlig försäljning förrän 13:25, sweet! Har ätit frukost, bananpannkakor och bacon. Har kollat på nyheterna. Ska göra mig en kopp kaffe så ja piggnar till nu. Känner mig så seg men när jag la mig i sängen för o somna om så gick inte det. Äkta mig.. Har inte känt mig utvilad på länge? Fastän vi varit lediga i fyra dagar! Hm. Aja.

Nu blir det en kopp kaffe som sagt och sen ska jag lägga mig i ett bad. Skönt o vara uppe tidigt ändå. Ska se till att få plugg gjortockså. Har lite i personlig försäljning som ska fixas innan jag åker dit. Hoppas det inte börjar regna så jag kan promenera till kungsgård.

HAVE A GOOD DAY, ♥

I want you to stay.

Idag har det varit en bra dag. Skolan rulla på snabbt, skönt! Promenerade som sagt till skolan. Fan vad skönt det är, med bra musik i öronen och vara i sin egna värld. Ska köra stenhårt nu med LCHF, åker till Turkiet om 14 dagar (vart tar dagarna vägen?!?!) och sist jag körde det noggrant och ordentligt gick jag ner 4kg på två veckor, woop. Hoppas på att kunna göra det nu också. Imorgon ska jag ha som mål att komma ut o springa efter skolan.

Jag gjorde iordning en stor sallad till kvällsmat, till det blev det inlindad kyckling i bacon. Det var riktigt gott och uppskattades av mamma o pappa. Vi satte oss i soffan och myste framför ''Nugammalt'' - fan vilka roliga grabbar! Jag gjorde mig en stor kopp te och ba satt o mööös.
 

Molly var självklart med i soffan och gosa.
Världens finaste gamla tant, fyller hela 8 år i sommar.
Min älskling! ♥

I need a man so badly.


Today is a good day!


13 maj.

Jag försov mig. Woho. Nu är jag iallafall klar, outfit finns i inlägget nedan hoho. Ska GÅ till skolan nu, skönt!
Men det ser lite grått ut. Bara det inte börjar regna.

Slutar 14:45, skriver några rader då!
PUSS!

Todays's


Blondie..


Familjemys. ♥

När mamma kom hem så tog vi fram kex, ost och vindruvor. Så gott! Vi hade även lite godis heh. Choooklad. Vi såg på film som gick på trean. Den var bra, rolig!

Nu ligger jag i sängen. Vill kolla Gossip Girl men hittar inte mina hörlurar. De har varit borta ett bra tag nu. Vart fan kan jag ha gjort av dom?! Hm.. Men ska nog sova. Är trött. Surfa runt på bloggar och sen blir det nattinatt.

Elfte maj.

I just came to say hello, hello!

Idag var jag och Noel ensamma på förmiddagen. Bästa Amanda kom förbi och höll mig sällskap. Hon färgade och klippte mitt hår hiho. Vi gjorde blonda slingor. Det blev riktigt snyggt! Mycket ljusare och fräschare. Woopwop. Jag har även städat här hemma. Duktigt!

Nu senare på kvällen så tog jag en promenad med Molly och Ebba. Fan vilket underbart väder! Vi tog en sväng så de fick vara lösa och springa omkring, skönt! Nu ska jag bara vara hemma. Äta godis och se på film/tv. Woho. Fun life. Skönt det också, men hade jag haft pengar hade jag lätt dragit ihop ett gäng o satt mig på trädgårn. Underbara sommar. Men det kommer senare...

20130510

Hola fellas, whats poppin'?

Vilken härlig dag vi har haft idag! Woop. Tog sovmorgon, jag gjorde iordning frukost till mig, mamma och Noel. Mysigt! Satt länge i soffan och degade. Men till slut så tog jag tummen ur röven och tog med mig Molly och Ebba på en riktig långis. Var ute två timmar! Det var så jävla skönt. La upp ett collage från mobilen förut (inlägget nedanför). Svettades och benen brände. Sweet! När jag kom hem så gjorde jag bananpannkakor till lunch och åt framför ''Keeping up with the Kardashians''. Efter det städade jag mitt rum! Ska bli underbart att lägga sig i ett städat rum och en nybäddad säng.

Nu på kvällen myser jag och familjen i soffan framför ''Modern Family'' ♥ De är så jävla roliga haha!
Ska lägga mig i ett bad snart. Tvätta håret, köra i inpackning, raka benen och sen smörja in mig. Ah. Love it. Ska bädda ner mig o se lite Gossip Girl efter det. Hade ett uppehåll ett tag men nu har jag kommit igen. Inte många avsnitt kvar nu. Bästa serien. 

Två timmars skogspromenad ☀


So fucking handsome woman.


Petra Tungården. Mh-hm. That woman!
Så galet jävla sexig, snygg, rolig, söt - ALLT.

Blir riktigt sugen på att färga håret sådär blondt! 
Kanske slänga i lite slingor efter Turkiet då det blekt ganska mycket av sig självt?
Sounds good to me baby!

Onsdag åttonde maj.

Hola!
Världens finaste väder på förmiddagen, sommarkänslor! Hade inte alls mycket i skolan. Man känner verkligen att det närmar sig slutet. Fick gå hem tidigt då jag inte hade några rester i de ämnena, woop! Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Somnade en stund. Vi har tvättstugan och jag tänkte att jag skulle tvätta och storstäda o vara så jävla duktig, men det skjuter jag upp tills imorgon!

Nu är pappa hemma och lagar god mat. Fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Gött! Efter middagen så vill jag gå ut på en långis med molly och ebba. Skönt o komma ut o röra på sig. Har inte gjort det idag..

De flesta av mina fina tjejer ska ut idag, först trädgårn och sedan HUGO. Fy fan vad roligt för dom. Är själv sjukt sugen. Men är man fattig så är man. Men tar igen det i Turkiet sen när min feta lön kommit hoho. Fan vad jag längtar dit!

20130507

20 dagar kvar till sol o värme....

Idag i skolan så var Axel Schylström på besök och hade föreläsning. Den var så bra! Blev rörd. Så jävla stark och fantastisk människa. Efter det hade jag personlig försäljning på kungsgård, woho. Så jävla skabbig skola, toaletterna där är sååå äckliga?! EUW. Hatar o gå dit. Sitter själv på lektionen som ett mobboffer. Men läraren är såå gullig så det känns ändå OK.

Jag gick hem från kungsgård, härligt med promenad! Har inte gjort mycket idag? Vädret har varit helt fantastiskt, SÅ VARMT! Solade lite på balkongen, men bara i 20 min kanske men fick ändå rand, sweet! Hoppas på o kunna göra likadant imorgon. Nu i veckan har jag inte fått några jobbtider. Känns skönt faktiskt. Ska ta tag i pluggandet nu i veckan. Därför sitter det jävligt fint o vara ledig torsdag och fredag. Långhelg! Woop.

Ligger faktiskt redan i sängen o har tänkt o sova nu. Är riktigt trött.
Har haft många besökare idag. Hur kommer det sig? KUL! 
Ska försöka bli lite roligare med bilder o så. Men känner mig så tråkig..

Such a big ego nanana 🎶


Bananapancake.

Frukost - Check! Mh, det var så gott. Så värt o knalla bort nyvaken o dan till affären haha. Det är sååå lätt och nyttigt! Det är ju LCHF recept. Passar mig perfekt. Jag använde mig endast två ägg, en banan och lite mjölk. Till det tog jag hallonsylt. Mh, mums! Längtar till sommaren då man kan äta med fräscha bär till och grädde ute på balkongen. Dör, vilken känsla. 

Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe. Lovely. Noel är iväg hos en kompis. Hoppas han stannar där, länge! Jag väntar på att ''Kourtney & Kim i New York'' ska börja. Love those girls! Efter det ska jag ta tag i mig själv o städa lite. Good!

Bilder från google.se, så här ska min frukost se ut hela sommaren haha.

Söndag 5 maj.

Godmorgon!
Fick mig en liten sovmorgon. Vaknade runt 10:45, men jag ville sova mer. Självklart var Noel asjobbig och sa att vi skulle gå upp och börja slå på mig (?!). Dumma unge. Och jag som pratat med honom och bett om o få en sovmorgon. Men nej nej. Han har ingen som helst respekt. Aja.. Blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men nu har jag varit ute med hundarna och vill äta mig en smaskig frukost. Vill göra bananpannkakor. Men vi have no bananas. Urgh. Tror jag blir tvungen o gå o köpa mig några.

Det är helt fantastiskt väder! Vill städa mitt rum och ta en riktig långpromenad med hundarna. Kanske ska överraska mamma o pappa med en städad lägenhet? Uh, det skulle vara något. Men nu, först o främst - Handla bananer!

Good night & sleep tight.

Jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat. Var så sjukt trött trotts min powernap. Fast den blev inte särskild lång för noel kom 40 minuter senare. Så vi bestämde oss för att köpa mat. Vi delade på en kebabrulle. Sen gick vi och köpte snask, chips, dipp, godis och läsk. Vi hyrde film också, ''Berättelsen om Pi''. Har hört att den ska vara riktigt bra o blabla. Men det tyckte inte jag? Den var riktigt långtråkig.

Nu har jag och nolleboll kissat av molly och ebba och har bäddat ner oss i mamma o pappas säng, det är något speciellt. Kommer sova som en prinsessa. Den är så himla skön!!! Och det känns heeelt fantastiskt att inte ha något larm ställt. Hoppas jag får sova ut, bara inte noel får något fnatt eller hundarna börja skälla. Snälla, kan jag bara få sova ut!? De andra helgerna har jag vaknat tidigt och har inte kunnat somna om. Då har jag gått o varit seg och sur hela dagen haha. Nu håller vi tummarna!

Nu säger vi godnatt, hela gänget samlat i sängen. Mysigt. ♥

Mina gosingar, 💗


20130504

Happy day! Idag var jag uppe med tuppen. Min spårvagn gick 6:21. Det var riktigt jobbigt att gå upp idag, så skönt att ha det gjort. Allting gick så smidigt och bra idag, som vanligt. Har verkligen kommit in i rutinerna nu hos olika brukarna och det känns så bra! Men nu har jag tänkt att inte jobba på ett tag. På den kommande veckan iallafall, måste fokusera och ta tag i skolan nu.

Nu är mamma och pappa i Ullared och shoppar loss. Jag och Noel ska ha myskväll ikväll när vi är ensamma hemma med tacos och film. MYS! ♥ Så sen ska vi gå och handla och laga mat. Han är iväg på fotbollsmatch nu och kommer hem vid 15. Nu slappar jag i soffan. Har tänkt att sova ett tag för att orka vara uppe en stund ikväll. Kan inte fatta att jag har sovmorgon imorgon, känns helt fantastiskt! Ska sova huuuur länge som helst.
 
Köpte med mig en fet icasallad när jag åkte hem från jobbet.
Jag har sååå förtjänat det! Nu ska jag ta mig en powernap.

20130503

Nu är jag på väg till jobbet, sitter på spårvagnen och bloggar från mobilen! 👍 Jobbar 16:30-21:30. Känner mig alldeles för seg och trött för det egentligen. Men det är bara att bita ihop. När jag kommer hem blir det o lägga sig direkt för imorgon jobbar jag 7-12. Jobb jobb jobb...

Vädret är ju helt underbart, hade hellre tagit en långis med hundarna och solat på balkongen. Men aja, cash in!


Todays look! ✌


Andramajtvåtusentretton.

Go'kväll!
Igår efter jobbet så åkte jag hem och fixade mig direkt för att sedan bege mig mot my bestie amanda för valborgsfirande! Jag gick till Ljura där hon bor. Spårvagnarna och bussarna gick så sjukt dåligt. Var hos henne vid 23:30 typ och var hemma vid 3. Det var jätte roligt. Vi gick inte ut utan vi var bara hemma hos henne.

Idag vaknade jag upp bakis. Blöh. Var riktigt seg faktiskt haha. Inte druckit eller festat på jag vet inte hur länge så det var roligt och värt! Jag sov till halv tre idag. Åkte till jobbet vid kvart över tre och gick till ICA innan och köpte med mig en coola och sallad som jag åt i personalrummet. Väldigt behövligt och sjukt gott. Kvällen gick snabbt och nu ligger jag i min bästa, skönaste och ljuvligaste säng och ska läsa igenom psykologin som jag har omprov på imorgon. Det får bära eller brista.

Stress stress stress. Men nu är det inte lång tid kvar. Bara att bita ihop.
Godnatt, ♥

RSS 2.0