Dagens -




En sån perfekt söndag!



Kunde inte ha fått ett bättre avslut på denna vecka!
Träffade som skrivet innan kusinvitamin stina! Saknat henne otroligt mycket!! Vi lunchade på PekingHouse och kika runt på stan. Jag fick med mig en ''Pippitröja'', kuvertväska och en superduper skön bh! Har shoppat en hel del nu när lönen rullat in heh.

När jag kom hem vid... Fem? Så började jag att städa mitt rum, STORSTÄDA! Herregud. När jag dammsugit och torkat golvet så tog jag en långis med ebbs och molls. Härligt! Skönt med en paus mellan allt städeri, haha. Och sedan gjorde jag klart allt. Tog till och med hand om skrivbordet. Det har jag skjutit på alldeles för länge. Herregud vad skit jag hade! 

Men nu har jag ett K L I N I S K T rum. Underbart! Man blir så himla glad när ens rum är fint? Konstigt. Mina sängkläder är i tumlaren så när den är klar ska jag bädda rent och sedan krypa ner. Skola imorgon, börjar 8:20. Men känns inte så farligt ändå! : )

XOXO! ♥

hit the city.


right now..

Hej, det var ett tag sen!
Ska ner på stan med kusinen min. Luncha och strosa runt lite. MYS!
Har på mig mina nya ''skinshorts'' från gina. Gillar dom skarpt!

Ska bli bättre med bloggandet men känner mig så tråkig nu? haha.

XOXO! ♥

20110819




right now. i love cambilder! ; )

Jahaja. Sista arbetsdagen. Och på måndag börjar skolan (?!?!?).
Ebba skulle vara med på vartenda kort! Haha den lilla fisen ♥

ebba aka eddaN.


myspys! min bebis! ♥

Haha bjuder på bilderna. Ser typ vinögd ut? HAHA. Aja.
Nu ska jag och nolleboll bege oss mot bussen.

Smell ya laterooo! : )

workie workie baby.


jag och nollebollis!

what a day...



Vilken fin dag vi fick idag då! : )
Skönt med lite sol för en gångs skull. Min bror tyckte att det var hur kul som helst! Så det var roligt. Träffa honom på lunchen, han är så söt min lilla gullunge! : D hihi. 

Den här dagen hände det massor med olyckor! Haha. Barnen krockade med varandra och slog sig hur mycket som helst. Det var alltid någon på en aktivitet som slog sig. Stackarna! haha.
Men ändå en lugn dag, skönt! Imorgon så kommer vi ha något som kallas multikampen. Och då kommer vi få träffa våra coacher, det ska bli kul!

Nu ska jag försöka syselsätta mig så jag inte somnar haha. Det blir så svårt o somna ikväll då.. Somnade igår och vaknade vid nio, heh.. Så får det inte bli idag!

XOXO! ♥

sommarjobbis.




jag och nollebollis just nu!

Vet att det är segt med uppdatering men det kommer bli bättre, promise!
Men såhär ser jag ut idag dårå. Och jag jobbar ju på den så kallade ''prova på veckan'' som är ute på F13. Och då var det några barn som anmält sig men inte dykt upp. Och då fick min bror vara med! : D jätte kul ju! Vi kommer inte vara i samma grupp, men ändå! 

Han är helt excited för att IFK kommer på onsdag och då kommer man få en spelare som ''coach'' för varje grupp. Så det ska bli kul. Vissa får ''coacher'' från basketlaget Dolphins också.

Vi gick upp ganska så tidigt. Bussen kommer inte fören 8:40. Men igår stressade jag som en IDIOT och det vill jag inte göra om haha. Men skriver ett inlägg sen när jag kommer hem! : )

XOXO! ♥

20110814



Hejsan allesammans! : )
Har inte blivit mycket bloggande här inte. Sorry! 
Men nu har jag jobbat klart på Hagaborg. Känns lite sorgligt HAHA. Kommer sakna dom mycket. Gud vad gulliga de var. I fredags så hade vi som en liten avslutning då det bjöds på smörgåstårta. Alla sommarvikarie och feriearbetare fick en liten present. En liten nyckelknippa (säger man så? hahah), min var ett hjärta! Hur gulligt som helst.

Men då när jag slutat mötte jag upp lilla kusinen min. Vi gick ner på stan och strosa runt lite. Kikade in i Style By Tyra för första gången. Riktigt fin affär! När min lön rullat in ska jag gå loss där inne haha. Sedan åkte jag och majsi hem till våran mormor (hennes farmor dårå hah) och blev bjudna på tre rätters. Hur mys som helst!!
Sedan såg vi en thriller, inte speciellt bra. Och hade tjejmys. Sen sov vi där också.

På lördagen blev det chill. Jag följde med majsan till tåget och sa hejdå. Måste ses snart igen gullis!
Sen åkte jag och mormor och kollade på noel när han spelade fotboll. Han gjorde flera mål, så dutti så! Sen blev det grill och film på kvällen! Idag så har jag bara chillat och laddat upp för jobb imorgon.

Ojoj, mycket text här. Har inga bilder och bjussa på men det ska bli bättre!
Hur har ni haft det mina fina läsare? : )

XOXO! ♥

i'll be your commander.



Jag är så himla dum. Jag somnade, som om någon slagit mig med en stor träklubba eller något HAHA. Jag verkligen slocknade. Och vaknade vid nio. NIO!!! Herregud.. Mamma o papppa väckte mig inte? Men mamma sa att hon ropat på mig? HAHA. Vaknar tydligen inte av det... Men badade och tog en kvälls smörgås förut. Och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Mamma ska också upp tidigt imorgon så hon ska väcka mig, skönt! Kan snooza alldeles för länge nu förtiden heh...


jag saknar min kusin, jätte mycket.
älskar dig!

Onsdag den 8 augusti.



Ännu en dag avklarad av min sista arbetsvecka.

Tiden går så himla fort, helt sjukt. Kommer ihåg att jag tänkte att fyra hela veckor, hur skulle jag orka med det? HAHA. Men gud vad jag trivs. Som fisken i vattnet. Brukarna är så himla goa och personalen likaså. Åh vad det är kul! Kommer kännas lite sorgligt och lämna dom, men ändå skönt heh..

Idag på min lunch så kom mormor förbi och hämta upp mig. Vi åkte till Ingelsta och satte oss och käka där. Väldigt trevligt. Min lilla mormor ♥ Tack kära du!

Just nu ligger jag i älskade soffan och bara degar. Åh så skönt. Känner mig väldigt duktig som cyklar fram och tillbaka till jobbet. Plus poäng där! Det är nog därför jag blir så seg sen haha. Så nu ska jag lägga mig och blunda ett tag. Skriver sen igen! : )

XOXO!

MORSNING OCH GOODBYE!





skriver sen när jag kommer hem från jobbet! : )

XOXO! ♥

I miss you guys and that we had together.



Fy fan. ÅH. Är så jävla trött.
Vill bara krypa ner under täcket igen och skita i allting. Jag är inte ledig NÅGONTING innan skolan börjar. FATTA?! Ärligt talat så känns det inte som om jag haft något sommarlov. ALLS. Läste nyss en tjejs blogg då hon skrev att hon jobbat och nu är hon ledig veckorna innan skolan. Blir så jävla irriterad och avundsjuk! HAHA. : (

Visst, det är härligt när lönen kommer in och så på kontot va men ändå hallå. Och varför ska det bli bra väder då jag jobbar? Varför kunde det inte varit bra i början av sommaren?! Grrr, så irriterad!

Ska lägga mig i badet nu och tina upp. Fryser som fan. Sen blir det och fixa sig! Kanske slänger upp cam bild/er här sen om jag hinner! Hihi.

XOXO! ♥

GOODIEBAG!



Jag är med och tävlar om denna fyllda bag med massor med olika saker i!
Åh, vill verkligen vinna känner jag! haha.



Tryck HÄR eller på bilden för att själv komma till tävlingen! : D

BLOGG RIKET.



Är en jätte bra sida där man får fler läsare! Det tar bara någon minut att registrera sig och sin blogg.
Gå in HÄR eller tryck på bilden ovan för att komma till sidan. Den är KANON BRA! : D

XOXO! ♥


i vånga är dom många med i huvudet trånga.



Gud vad trevligt vi hade det igår!!!

Vi var hos kusinerna i Vånga. Alla kusiner var där förutom stina tönten. Hon var hos pojkvännen som vanligt.. Sjukt länge sen jag träffa den tösen! Men det var mysigt hur som! Vi åt kräftor först. AH som jag längtat! Åt inte några alls förra året. Vi åt de kräftorna mamma, pappa och noel varit och fiskat upp med de andra. Senare på kvällen så grillade vi. En helt fantastisk kväll! Vi åkte väl hem vid halv ett sen på natten. Kom hem och slockna direkt! Himla skönt.

Idag är det pissväder.
Ska bara vara inne och senare sätta på någon bra film. Städa rummet lite sen heh... Och sen tvätta lite kläder till imorgon. För då är det jobb igen. Åh så segt. Jag ska jobba enda fram till skolan börjar. ÅH. Skulle vilja haft en vecka ledig innan för och bara vila upp mig. Men jaja....

XOXO! ♥

Kräftkalas i VÅNGA.



KÄRLEK ♥



alla hundar i min familj. hihi.

heliga helg.

Tack gud för helgen, HAHA!
Är så jävla galet trött. Var riktigt trött på jobbet idag heh. Men dagen gick fort. Nu när det varit så fint väder så har vi gått ut och satt oss i trädgården där det är SÅ mysigt! Det är som ett litet stenvattenfall och massvis med blommor! Hur fint som helst.

Ikväll blir det mys. Skulle nog inte orka göra något annat, heh. Vi ska äta tacos och sätta på någon film senare. Känns så skönt att jag kan vara uppe länge ikväll och sen sova ut imorgon. Hur länge jag vill. Åh, så underbart. 

Vad ska ni göra en fredag som denna då? : )

XOXO! ♥

PLEASE VOTE FOR ME!

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar#

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!
GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIN BILD! : )
NI TRYCKER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MITT BIDRAG!

Eller på länkarna hihi : )

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar#

baby she's got it.



Det är redan torsdag. Fan vad snabbt det går!!
Nu rullar dagarna bara på när jag jobbar. Riktigt skönt! Första veckan kändes fyra veckor som en evighet haha. Och jag trivs så himla bra. Känns konstigt att det snart är slut. Hm...

Jag och min äldsta lillebror liam är ensamna hemma ikväll. De andra är och fiskar kräftor med kusinerna! Hade så gärna följt med men de kommer inte hem fören 23-00 och då kommer jag inte upp imorgon! haha. Jag hoppas på att de får upp mycket kräftor. Jag ÄLSKAR kräftor. Heh..
Liam var och handla pizza till oss förut och lite annat snacks. MYS. Men den ungen är ju ute och far nu så kommer få sitta här själv! HAHA. Vad dumt..

Jag vet att bloggen är sjukt tråkig men jobbet tar all min energi. Sen har jag inte så mycket roligt o skriva om? haha. Det kommer bli bättre sen till hösten när skolan sätter igång. Då har jag shoppat upp min lön (höh..) och ska slänga upp outfist varje dag! : D Det kommer bli bättre, promise...

XOXO! ♥

Dimman har lagt sig över staden.




jag denna morgon!

Har tagit på mig mjukis idag. Orkar inte fixa mig känner jag. Har en ful dag också håret känns helt FUCK OFF. Sånt gillar jag inteeee. 

JUST DET!
Angående inlägget ''Mys dag med trevliga brudar'' det är INTE jag på bilderna. Är inte med på någon bild där faktiskt haha. Det är min snygga vän JOSEFINE. Så gå in på hennes blogg och ställ frågorna till henne. Hon svarar er! : )

Idag MÅSTE jag lägga mig tidigt herregud. Somnade inte fören vid tolv igår. GOOD, not... Men somnade i soffan vid typ sex. HAHA kan verkligen inte hålla mig vaken. Är sååå död. Men idag när jag kommer hem ska jag ta ebbs och molls på långis sen äta och sen måste jag fan lägga mig! HAHA kul liv.....

PUSS PÅ ER FINA! HA EN UNDERBAR DAG! :*

FÖRSTA AUGUSTI.



Det har varit en sån skönt dag. Jobbet gick ganska så snabbt. Och jag cyklar ju dit så det är så himla smidigt. Går mycket fortare än och åka spårvagn runt halva stan! 
Mamma lagade lite kina inspererad mat idag. MUMMA. Vi grillade kyckling på spett och till det blev det ris och typ som en jordnötssås! Riktigt gott. Blir bra lunchlåda imorgon haha! ; )

Ska läsa lite i boken Elsas mode som jag fått låna av ottoplutten. ♥
Jobb imorgon igen dårå. Får se om jag hinner ta någon/ra cam bilder och slänga upp innan jag drar! Vet att bloggen inte alls är rolig nu, men det kommer bli bättre. Jag lovar! : )

JUST DET, GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIN BILD
HÄR!
Man kan gå in och rösta en gång om dagen så jag skulle bli så LYCKLIG om ni tog er tiden (några sekunder?) och rösta på mig : )

SOV SÅ GOTT MINA FINA, PUSS! ♥

SNÄLLA RÖSTA!



http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar#

SKULLE NI KUNNA GÖRA MIG EN STOR TJÄNST?! : D
jag skulle vilja att ni gick in och rösta HÄR på min bild.
Det står ''rösta'' ovanför bilden i högra hörnet som ni trycker på.

skulle bli SÅÅÅ tacksam!!!
PUSS mina gulliga läsare!

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar#

BLOGG DESIGN.


Någon som är bra på det??
Skulle vilja att bloggen typ såg exakt likadan ut som den HÄR haha. Själva designen dårå.
Och en liknande header. Skulle inte det bli riktigt snyggt??

NÅGON AV ER SOM KAN DET?!
riktigt tacksam för svar!

XOXO! ♥

UPPE MED TUPPEN.




me right now..

En ny vecka med nya tag.
Gick upp vid sex (!!!), duktig tjej. Brukar alltid typ snoza till halv sju/sju så jag måste stressa hah. Men idag fick jag lite tid på mig så lockade till mitt hår. Det blev ganska så bra!

En sak som jag undrar över.. Varför ska det bli skit fint väder just de veckorna jag jobbar?!?! Åh, blir galen. Känns som om jag inte haft någon sommar. Har inte solat nååågonting. Är hur blekfis som helst! : (

Nu ska jag ta cykeln till jobbet. Uppdaterar när jag kommer hem! Lär vara död haha.

XOXO! ♥

RSS 2.0